Sukkerforum

Damer, tar dere kontakt med menn eller venter dere at menn skal kontakte dere? Dette gjelder selvfølgelig ikke alle damer, men rent generelt hva foretrekker dere?

For en stund siden fikk jeg melding fra en som skrev at vi var en match. Da jeg så hva han skrev om 'drømmedama' så var det som følger:

'snill, empatisk. leken , humoristisk. ganske sporty golf tennis ski seiling,kajakk, apint osv, romantisk kjælen, sund, helst uten dyr, liker musikk/og konserter, gjerne jazzrock,funk, soul, groove ellers det meste av musikk'

Og ja, jeg er både snill, empatisk, leken, humoristisk, romantisk og kjælen, og jeg er glad i musikk generelt, men jeg er relativt tydelig på i profilen min på hva som er mine interesser. De inkluderer ikke en smørbrødliste av idretter. Og jeg har katt.

Så to spørsmål kom opp i mitt hode:

1. Hva må dere ha for å regne at dere har en brukbar match med noen?

2. Hvor spesifikke er dere på egenskaper/kvaliteter kontra aktiviteter/interesser/utdanning?

For min del har jeg bare to krav i den siste kategorien og det er reiseglad og høyere utdanning. Og jeg er fleksibel på den siste. Ville det være mulig at jeg kunne finne den perfekte match med en som kun har folkeskolen, jobber på lager og har Sandefjord som mest eksotiske feriested? Ja. Det er mulig. Forutsatt at han ellers var åpen og nysgjerrig på livet og hadde de indre kvaliteter som teller.

Når det gjelder de indre kvaliteter er jeg imidlertid ikke så fleksibel. Jeg kan ikke være sammen med en mann som er slem, uten sans for humor, ubehøvlet, lukket, dårlig på å kommunisere, emosjonelt kald, uromantisk, og som ikke taklet alle mine utenlandske venner. Det hadde gjort meg så ulykkelig, at det hadde ikke vært verdt det.

Høyde, bredde, hår og alder samt geografi kunne jeg også være fleksibel på, men de egenskapene over ville knust ethvert håp om et lykkelig forhold. Til gjengjeld spiller det ingen rolle om han er skuespiller, ingeniør, sykepleier, musiker, økonom, lærer eller jurist (ok. kanskje helst ikke jurist). Og det spiller ingen rolle om de liker sport, musikk, MC eller damptog. Når det gjelder interesser tenker jeg at hvis vi har felles interesser er det flott, og hvis ikke så pleier vi våre interesser hver for oss, og kommer sammen på kvelden, eller i slutten av uken, kryper opp i armkroken og forteller hverandre om det.

Hvor tydelige har dere vært i deres profiler på hva dere ønsker av spesifikke ting fra drømmedama/mannen?

Så liten aktivitet her inne . Men nå er jeg ny da - så får vel være tålmodig.

Er på jobb, og sitter på trappa , sola skinner, 10 grader , og ser duer som driver m no slags paringsleik .. Kaffe i koppen, og appelsin i båter. Vår i anmars, og det kjennes i kroppen.. Fler som kjenner seg like privilegert som meg? Må alt være så dønn seriøst? Kan det ikke vare være litt "lett" innimellom?

Det finnes mange online kinky-tester.
En som har vært tilgjengelig i mange år er Hotlanta sin kink test.
Man finner den ved å Google.
Desverre så må man nå lage seg profil på denne siden for å ta testen, tidligere lå testen åpen for alle.
Den består av 100 ganske varierte spørsmål, og er den mest gjennomførte jeg vet om i alle fall.

Tok selv testen for mange år siden, men siden man har levd litt siden da så tenkte jeg det var på tide å ta den på nytt.
Scoren jeg endte opp på i dag var 643 poeng av 1000 mulige.

Føl dere fri til å ta testen og se hva dere havner på. Hadde vært interessant å se hva andre her på sukker scorer. :)

Inspirert av tråden om hvor kinky men er tok jeg testen. Etter å ha tatt den ble jeg litt nysgjerrig på hva folk mener er kinky?
Har en mistanke om at jo høyere score du får på testen jo høyere grense for hva som er kinky har du???

Hva er grunnen til at så mange legger ut bilder av seg selv som ung og attraktiv og når man logger seg inn på profilen, så er de blitt ti femten år eldre. Er det ikke bedre å være ærlig ovenfor seg selv og andre. Det blir jo ikke bedre når en evt skulle treffes om det bare er bilder av yngre mennesker man har sett

Borte 1 måned eller 2 og alt er forandret. Borte er humor og flørting. Bare selvskryt og negativitet igjen...
Og hvor i pokker er forum-mor Villitrusa?????

Og hvilken høyde ønsker du hos partner, eller betyr det ingenting?

Selv er jeg 162 og ønsker meg en mann mellom 178 - 185.

Hvor lenge syntes dere det er greit å skrive frem og tilbake før dere tar initiativ til et treff/kaffedate?
Jeg er ikke så god på lange avhandlinger frem og tilbake, liker helst å kjenne på kjemien.
Noen blir litt skremt av at jeg foreslår treff etter en dag eller to med "god tone meldinger".

Bare jeg som mener at systemet for sletting av meldinger er fantastisk tungrodd? Det bør vare mulighet for og markere og slette meldinger i en gitt periode.

Hvilkene biter er favoritten i twistposen ?
Jeg har banan og kokos :-))

Blind Date

Siste svar ma. 14 mars 2016 23:42 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Streken

Hva mener dere her inne om Blind Date ?
Har det mye å si at man vet noe om personen man skal møte og hvordan han/hun ser ut før man møtes ?
Hva er positivt og negativt ?

Muskelsmerter, tett hals, tungt hode og feber. Klokken er 1630, jeg har nettopp våknet. Har stort sett sovet siden jeg kom hjem fra en sen middag natt til søndag.

Så her ligger jeg i sengen 20 timer i døgnet, til ingen nytte (eller glede:-).

Er det overhodet noe poeng å gå til legen? Finnes en hestekur på resept som kan kurere skiten? Finnes kjerringråd som lindrer? Noe som kan forkorte influensa? ("Må" være frisk senest i morgen kveld) Finnes trøst?

Og…er det uetisk av meg å knaske paracet og gå og se en forestilling i morgen kveld (sikkert nesten frisk innen da), og risikere å smitte venner jeg skal sammen med? (har en kjettersk tanke om å gi f siden jeg ikke hoster, men det er ikke helt bra mtp smitte)

Ny (og rar) studie: Kvinner tiltrekkes av menn som holder fisk.
Og jeg har jo sett det selv... Spesielt på Tinder. Mange menn med bilde hvor de holder fisk. Merkelig fenomen tenkte jeg, men dette er kanskje forklaringen?

http://buzzit.no/ny-og-rar-studie-kvinner-tiltrekkes-av-menn-som-holder-fisk

Kanskje dette er oppskriften på hvordan dere kan få napp? 😀

Og jenter? Er det dette som skal til?

Siden jeg går ut ifra at samtlige her inne vekselvis har sittet klistra til sukkerforumet og TV2 SUMO for å følge direkteoverføringa fra NM for janitsjar i kveld, blir følgelig de to viktigste spørsmålene:
1. Hvilken framføring likte du best?
2: Hvilken instrumentgruppe foretrekker du å kurtisere: Treblåsere, messingblåsere eller slagverkere?

Denne tråden er MEGET seriøs, så jeg vil ikke ha noe tull og tøys her.

Har du noen nylige flauser?

Jeg har en dell notebook som jeg har slitt litt med på grunn av en korrupt driver. Plutselig vil ikke PC komme inn i os etter en restart. Den scannet for en driverfeil, men ender med en loop. OK. Jeg har ingenting viktig på PC siden jeg bruker skylagring samt server hjemme.

Henter frem en gammel PC hvor jeg laster ned og lager en oppstarts USB med Windows på.

Skal da starte PC og forandre oppstartsmedium, men PC vil ikke slå seg på. Setter inn strøm kontakten og prøver på nytt.. Vil enda ikke slå seg på.
Fan tenker jeg. HDD er ødelagt.

Siden dette er en notebook så er det liksom ikke bare å åpne noen luker på undersiden, men jeg må dissekere hele driten. Får skiftet HDD og sjekker samtidig at kabler sitter skikkelig.

Prøver å slå på maskinen før jeg setter alt sammen igjen. Men igjen. Ingen forskjell...

Tenker da at PC rett og slett har avgått med døden. Og siden jeg åpner den selv tenker jeg at jeg ikke får den på reklamasjon.

Finner da ut at jeg skal fjerne batteriet og prøve å starte med bare AC, henter PC kabel får å ta den med til arbeidsbordet. Hva ser jeg da? Joda kabelen som egentlig alltid sitter i kontakten på veggen er dratt ut...

Plugger den i veggen og i PC. Voila! PC starter...

Føler meg LITT dum da..

Har du gjort noen flauser i det siste?

Hatt min rareste date ever, hva gjør man når daten allerede er halvfull når en ankommer kl 20 en torsdags kveld?? Han fant liksom ikke hånda mi når vi skulle hilse....;/ Heldigvis hadde ikke restauranten vi gikk på skjenkebevilling!! Men etterpå gikk vi på open mic på en pub, og der gikk det unna gitt!! Andre med samme erfaring, hvordan er god etikette der egentlig???

Når du er i et forhold, hvor ofte synes du dere bør ha sex (tenker her samleie) for å være fornøyd med tingenes tilstand?

Vi kan jo dele opp i:
- Det første året sammen
- Etter 4 år

Hvis du møter en partner som har - eller etter hvert får - et annet syn på hvor ofte dere skal hoppe i bingen (enten vil ha mer eller mindre), vil dette påvirke forholdet i så stor grad at du backer ut?

Sender over en klem til alle som gleder seg til våren er her ;)

Har sett gjennom en del profiler her. Få damer som jakter selv om mange liker friluftsliv. Da ser jeg selvfølgelig bort fra å jakte på menn🔫😀
Tenk å funnet ei dame som både matchet og var jeger da? Jackpot!!

Noen som har lyst på og kose litt ta kontakt?

Yes, så er det lørdag. Jeg har akkurat tatt meg en dusj, og skal ut på byen sammen med noen venner. Blir soul og dansing i kveld :).

Jeg er en av dem som aldri finner den riktige damen. Føler meg forvirret av gamet, og må jobbe med meg selv for å ikke miste troen på at jeg også kan få oppleve kjærlighet igjen.

Jeg er en av de ensomme som går ut i kveld og prøver på nytt.

Det er visst ikke bare meg dette gjelder. Det er en hel skokk av oss der ute som går under kategorien "late bloomers", "sær",finnes det fler begreper?.

Dette er en god helg hilsen til alle oss som bare ikke får det til, men så veldig gjerne ønsker å møte en spesiell person å dele livets opp og nedturer med.

Prøv å ikke miste humoren!

Har de virkelig så enorm makt som media skal ha det til???

Ikke f...om jeg får lyst til å spise is med portrett av Camilla Phil og Caroline Berg Eriksen. Det er jo bare latterlig.

Hva blir neste? Smågodt formet som puppene til Linni Meister?

...om man kunne opprette en tråd hvor man ikke kunne kommentere under pseudonym :)

Enig/uenig?

De fleste menn her inne har fine profilbilder. Men hva syntes dere damer om profilbilder av menn i bar overkropp, gjerne glinsende av svette, eller et stort ølglass delvis opp foran fjeset sitt?

Hva syns dere er den ideelle temperaturen i stuen når dere skal sette dere ned og slappe av på kvelden?

Jeg liker å ha det godt og varmt, gjerne 24 grader, noe ganske mange syns er for varmt :-))
Hva mener dere?

Føtter...

Siste svar lø. 12 mars 2016 23:10 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym solskinn

Sitter her og tar ett deilig fotbad pluss litt nødvendig "stell"...Hvor viktig er føtter for dere og legger dere merke til dem i starten av ett forhold...eller på en date som kommer lenger enn kafe besøk...:-)))

Få damer som jakter her?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Poi

Har sett gjennom en del profiler her. Få damer som jakter selv om mange liker friluftsliv. Da ser jeg selvfølgelig bort fra å jakte på menn🔫😀
Tenk å funnet ei dame som både matchet og var jeger da? Jackpot!!

Ingen damer som jakter her?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Poi

Har sett gjennom en del profiler her. Få damer som jakter selv om mange liker friluftsliv. Da ser jeg selvfølgelig bort fra å jakte på menn🔫😀
Tenk å funnet ei dame som både matchet og var jeger da? Jackpot!!

Som kjent, det er endel som bruker bilder de har hentet fra nettet.

Det er lett å finne ut, ved å laste opp bildet til tineye.com eller bruke bildesøk i google. Disse verktøyene forteller om samme bilde ligger på andre websider. I alle fall hvis Tineye eller Google har det i sin database.

Så nettopp en smellvakker mann som klippet ut av en jeans-reklame... Og det stemte på en prikk. :-)

Lurer litt på hva hensikten er egentlig? For noen er det vel mest spøk og "barnelek". Men det er litt kjipt likevel. Noen kan jo ha styggere hensikter.

Stood up!

Siste svar lø. 12 mars 2016 17:07 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Gavegamer

Sitter nå på kafé der min date skulle komme for 50 minutter siden, men her er ingen! Null beskjed. Vennligst øs meg med medlidenhet mens jeg venter de siste 10 minuttene slik at jeg har ventet
ventet én time for sikkerhets skyld.

Jeg skal ut med noen venninner i dag, og vi ønsker et livlig sted som er "pub-ish" i Oslo sentrum (ikke nattklubb med andre ord). Vi er alle i alderen 35-40. Hvor burde vi gå? Eller mer: Hvor er det de fine mannfolka henger for tiden? :)

Mens debatten går for og i mot bruk av pseudonymer, så kan vi jo filosofere litt over den eller de vi helst ville møtt hvis vi hadde kunnet?

For min del koker det for øyeblikket ned til 3. jeg ville gjerne møtt Balder, Antonyma og Hovmester.

Hvem ville dere gjerne ha møtt?

...eller har et sykt stort behov for å markedsføre seg selv? Bare mitt inntrykk etter å ha lest her lenge. Angriper ingen, men hva mener DU?

Så lenge jeg har sett innom forum, har det sjeldent vært en tråd om sport. Altså, det er ski vm i OSLO, det er tippeliga start i kveld, det har vært CL det er tour Canada, herrene går strax..Noen som ser på? :D

high camp

Ingen svar
(mann 40 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

noen som tilfeldigvis er på high camp med fri flyt Sunnmøre i helga? send meg ei mld da so tek vi ei øl ikveld :P

Etter alt negative snakk om meldingssystemet på sukker, menn som ikke vil.. Kvinner som ikke kan osv.
Her kommer noe viktig!

Smågodt til 2,90 på rema 1000!
Nå DET er verd å snakke om syntes jeg 😜

Påske planer

Ingen svar
(mann 33 år fra Østfold) Privat melding

Hva for noe planer har folket for påsken? Selv hadde jeg tenkt til å tilbringe all tid på fjellet. Flere som liker fjellet :)

Vi står foran en av de største forandringene Norge har hatt på mange år.
Hva mener du om kommunesammenslåingen?

Jeg er negativ inntil endel avklaringer kommer.

-I Danmark gjennomførte de det vi prøver på nå. Erfaringer derfra viser at det var en tabbe.
-Små kommuner har de mest fornøyde innbyggerne, og jeg mener en kommune er til for å gi folk en best mulig service.
-Sammenslåing har vært mulig siden 1996(om jeg husker riktig)
-Vi har ikke gjennomført gode konsekvensanalyser hva en sammenslåing vil gjøre.
-På generel basis har små kommuner de "beste" ansatte innenfor fleste yrker.

Regjeringen kommer med følgende:
-Små kommuner har problemer med barnevernet fordi de gjerne er inhabil. Vel det er tull! De små kommunene som har den problemstillingen har allerede inngått interkommunale avtaler.
- Direkte fra NHO "små kommuner tjener vi ikke nok penger på. Vel, igjen mener jeg det er kommunen som skal gi folket service ikke omvendt.

Regjeringen har prøvd masse for å få til dette, problemet er at de begynte i feil ende.
-De satte seg først et tall på antall kommuner også begynte å se på hvordan få dette til.
-Kommunene har blitt instruert til å holde brukerundersøkelser fremfor folkeavstemning (Hmm... Lurer på hvorfor)
-De tvinger små kommuner til å slå seg sammen, ellers blir de straffet økonomisk.

Er flere merkelige ting regjeringen har kommet med.

Nå mener jeg at det kan være fordelaktig at noen kommuner slår seg sammen, men da må det være frivillig.
Husk avstandene her i landet.

Kort innledning. Hva mener DU?

Jeg har mottatt endel gule hjerter fra endel damer, ja til og med røde hjerter. Det jeg lurer på, er når noen viser interesse for deg og du besvarer igjen med et hjerte, samtidig som du skriver noen vennlige ord, hva eller hvorfor svarer de ikke når det er de selv som tar kontakt. Er det meningen at man ikke skal svare med hjerte og skrift samtidig eller bare en av tingene om gangen? Damer, kan dere svare hva dere foretrekker. Er første gangen jeg prøver å finne en livsledsager på denne måten. Gjør jeg noe feil i å svare?

Uten laaaaaange utredninger, og spørsmål om universell eksistens eller hva det nå måtte være,-
Jeg ønsker dere alle en skikkelig digg, innholdsrik weekend!
Og litt musikk til å starte på!!

https://open.spotify.com/track/1kWQKthZfPC9brrSfKFhWi

https://open.spotify.com/track/62uPc8DtorA8gmifUt05yg

https://open.spotify.com/track/0CbkIN1b1p0IxRqkWbeKZS

https://open.spotify.com/track/7HoYigXF5wM3JRuAXTOvBW

https://open.spotify.com/track/29qMfVrlNkBbIjUC4x3RsR

GoGoGO! 😘😘😘

Skal dere ut og gå i tog i dag, markere kvinnedagen og sloss for kvinners rettigheter?
Jeg ligger syk i senga mi, og skal jeg bevege meg ut av senga blir det kun til toalettet eller sofaen :))
Jeg har aldri vært med og markert denne dagen, men er vel en av de som sitter på gjerdet og er glad for at andre gjør jobben for meg:-))

Hva en skal si, skriver en på forum .Hei alle sammen , Hvordan går det :-)

Hva er greia med blokkering? Opplever flere ganger at jeg skriver hei til noen og så blir jeg blokkert.. Eller svarer høflig og oppfølgende på meldinger jeg får og så blir blokkert.. Besøker profil, så blokkert.. Begynner nesten å tro jeg gjør noe jeg ikke skjønner selv, og jeg skriver ikke med noen nettopp av denne grunn, er det bare meg eller opplever flere dette?

Forumtreff LØRDAG 5.MARS kl 19
på Café Amsterdam, Kristian Augusts gate 12

Et treff BARE for forumskribenter, uformelt og hyggelig som før...

My og jeg bestiller samme bord som sist, dvs. en blanding av sittebord og en barrekke med barkrakker, det er tipp topp for mingling.

Siden mobilappen gjør scrolling unødvendig (nytt siden sist) kan vi satse på å ha denne, ene tråden helt frem til festen. Jeg tar ansvar for å oppdatere påmeldinger i ny og ne og lage nye lister.

Vi kan jo prøve å holde tråden her, dvs. ta annet utenomsnakk i andre tråder, hvis mulig ;-)

Jeg ble en smule inspirert av skjeggvekst-tråden, og fikk lyst til å flytte fokus til det annet kjønn og "litt nedenfor ekvator". Derfor spør jeg: Hvordan er det med hårvekst der nede? Hva liker guttene? Hva liker jentene? Noen spes frisyre som er "in"? Betyr det noe i det hele tatt? Noe som er totalt turn-off, ev. hva?

Anonymitet er vel en selvfølge i denne tråden... :-)

Lurer bare på hva dere damer liker der ute ? En glatt barbert mann ? En med 3 dagers? Kun bart ? Helskjegg? Skau ? Dvs MYE SKJEGG 😀 Ja hva mener dere ?

- å flørte med en lege man bare har besøkt en gang og regner med å aldri å se igjen?

Man vet jo at man ikke skal flørte med sin lege. De skal ha et profesjonelt lege-pasient-forhold. Men hva med en lege du regner med å bare se en gang? Er det fortsatt uetisk?

Jeg var hos en slik i dag, og selv om han kanskje neppe kan beskrives som klassisk kjekk, så hadde han et smil til å dø for, og sans for humor. Og det er sånn ca. det jeg krever av en mann. Innen det hadde gått 5 minutter hadde jeg funnet ut at vi var født i samme år, at han var vokst opp på Bjerke, og begynte å studere medisin i 1983, og hadde diskret sjekket ut hånden hans (ingen giftering)! :-).

Jeg trodde han bare skulle sjekke hodet mitt, og ble lett satt ut av å skulle ta av meg på bena (og tenkte i løpet av brøkdelen av et sekund - SHIT! - jeg har ikke barbert bena på tre uker - men gudskjelov - pene og velstelte og lakkerte føtter), hvilket jeg var glad for da han begynte å ta, og klemme og banke og skrape på meg og løfte på bena mine.

Det er klart at når du kjenner at hjertet går akkurat litt fortere enn normalt når han holder hånden rundt ansiktet ditt, og det neste du skal gjøre er å strekke ut tungen og la den gå fra side til side som en slange (han lovet at det ikke var noe smil-til-det-skjulte-kamera ute og gikk) så føler du deg en tanke utilpass.

Han lurte på om det var noen ny mann i mitt liv etter skilsmissen (og som den ustrategiske kronidioten jeg er, klarte jeg selvsagt å svare 'nei heldigvis ikke' ) - og sperret effektivt for alle tanker han eventuelt måtte ha i den retning. Ikke at jeg tror det var noe annet enn rutinespørsmål fra hans side, men jeg kunne virkelig vært smartere.

Så spørsmålet er: Ville det være uetisk å kontakte ham og gi ham telefonnummeret mitt? Jeg har jo ikke peiling på om han er interessert, men siden han uoppfordret opplyste alderen sin m.m. så er det jo mulig. Og han var virkelig veldig søt:-)

Ha dere noen synspunkter eller erfaringer på området?

Fantastisk komediker - og ikke glem dette utsagnet hans: "I like threesomes with two women, not because I'm a cynical sexual predator. Oh no! But because I'm a romantic. I'm looking for "The One." And I'll find her more quickly if I audition two at a time."