Sukkerforum

Fikk brått lyst til å gå ut i natten for å lage snømann! Eller kanskje to. Flere som meg?

Når man som nysingel og uten nære venner i området tenker litt fremover kan den forestående høytiden kanskje fortone seg litt negativ. Å trekke tilbake til ev. familie er uaktuelt, så hva skal man da finne på?

Ønsker en liten debatt og gjerne forslag til hva man kan finne på for å takle ensomheten som gjerne dukker opp.

Hehe... Mange måter å få inn ekstra penger og i tillegg få dekket kosebehovet sitt ;-). Kanskje dette er løsningen når en er ensom og savner kos...? ;-). Tror ikke dette helt ville passet meg, men vurderer nå sterkt å starte "Kosefirma"... Greit med en bi-inntekt...hehe...
(Teksten er for lang i ett innlegg, forts. er i første kommentar under).

"Nå kan du leie noen å ligge i skje med
– Når en fremmed faktisk holder rundt deg åpner det deg opp for…sannhet.

Karianne Grindem 3. desember 2015
2.3K
Del på Facebook
Del på Twitter

Å tilby profesjonell kosing høres kanskje litt rart ut. Men denne tjenesten er blitt mer og mer populær, blant annet i USA og England. Det er ikke seksuelt, kun kos. Som stryking gjennom håret, klemmer, stryking på armene og å ligge i skje.

Såvidt SOL kjenner til er tilbudet ikke kommet til Norge ennå, men yrket har fått stor oppmerksomhet i flere medier den siste tiden, og en Buzzfeed-video om tjenesten har gått viralt. Men dette er likevel ikke helt nytt.

Amerikanske Samantha Hess har jobbet som profesjonell koser siden 2013.

– Jeg betegner mine tjenester som en «massasje for sinnet». Det skal forynge deg og få deg til å føle åpenhet og glede, ved at vi nullstiller systemet ditt fra topp til bunn, uttalte hun til Business Insider i 2014.

Hess kom på ideen i 2012, da hun kom ut av et 13 år langt forhold og følte behov for en tjeneste som ikke fantes.

– Jeg var ikke klar for et nytt forhold, men hadde et stort behov for å bli akseptert og elsket, sier hun.

Nå tar Hess 500 kroner for en time, og tilbyr kos til alle typer fremmede.

Koser med 20 andre
I London tilbyr Anna Nathan Shekory og Tom Fortes Mayer såkalte «Cuddle Workshops», eller kose-verksted på norsk. Her møtes 20 fremmede for å gi og motta kos i fire timer, skriver Daily Mail. Ifølge initiativtakerne skal kose-verkstedet være et «trygt sted hvor folk kan delta i terapautisk ikke-seksuell berøring».

Kan du definere "kjærlighet"?

Er kjærlighet til familie (som til barn, foreldre og søsken) det samme som kjærlighet til en partner? Hva kommer i så fall som tillegg til partner? Er det så enkelt som kjærlighet pluss begjær eller er det en annen type kjærlighet?

Føler dyr kjærlighet? Elsker hunden din deg? Kan alle pattedyr elske? Kan insekter? Fisker?

Er det en sammenheng mellom intelligens og kjærlighet?

Jeg fikk ikke plass til mer i overskriften, men jeg vil gjerne ha svar fra dere som er i samme situasjon som meg her inne. Dvs voksen, ferdig etablert med egen bolig og barn fra tidligere forhold.

Jeg har tenkt at jeg bare ønsker meg en kjæreste, og helst en som varer livet ut. Men hva er en "kjæreste"? Jeg kjenner at jeg ikke ønsker å bli samboer igjen, og det er ikke aktuelt for meg å vurdere nytt ekteskap med mindre man har særbo. Men så tenker jeg på det praktiske. Hva når forelskelsen er over, og hverdagen kommer? Hva fyller man dagene med ettersom man fremdeles drar "på besøk" til hverandre? Samboere har jo sine individuelle liv under samme tak, men det har jo ikke kjærester og særboere. Eller flytter man sammen når barna har flyttet ut? Det er mer praktisk sånn, for jeg vil ikke utsette ungene mine for flere store omveltninger i livet. Og ingen er garantert at det ikke kommer et nytt brudd...

Jeg ønsker meg egentlig i pose og sekk. Og innser at det kan være vanskelig å oppnå. Hva tenker dere som er i liknende situasjon? Ønsker dere primært å bo sammen med en ny partner, eller at man beholder sitt eget?

Av og til er det jammen verre å være singel enn ellers. Akkurat nå hadde jeg virkelig trengt noen sterke, kjærlige armer å krype inn i!
Min skjønne lille følgesvenn gjennom 16 år har dødd i armene mine i dag og sorgen sliter i meg..

PS. Ønsker meg kjæreste til jul.. <3

Jeg tror faktisk at jeg må trekke meg fra medlemet her inne på gruppa PG at jeg har en ex her inne og det er ikke så greit føler jeg..Så da er det best,takker for meg 👍

Var på Motörhead konsert i går ... huff ... blev litt trist og lei meg ...
Da gamle helter dauer/kaster in håndklet/mister "driven" merker man at man blitt "voksen" ... :-/

Noen dame/jente i nærheten som har Iron Fist på vinyl som kunde tenke seg en mimre-/drekkekveld med en avdanket og litt småtrist ingeniør ? :-D

Huff ...

Hvorfor er folk så anonyme her inne?
Har fått flere henvendelser av menn som ikke har bilde, ingen plassering på kartet, to-tre linjer tekst som de mener er dekkende til å beskrive seg selv, og ellers svært lite som gjør profilen personlig.
Får ikke napp på den måten vettu'

Hva er poenget med en slik profil?
De kan ikke være så seriøse angående det å skaffe seg kjæretse, ingen kvinne vil bli interessert i en tilnærmet tom profil...

Kan det være at de synes det er flaut å være på en side som dette, så de prøver i størst mulig grad å være anonyme? Det kan jeg si med en gang at kun virker mot sin hensikt.

Er de her for å fiske etter one-night stands?
Ganske dødfødt det også. Selv ved en ONS må du fatte kvinnens interesse først!

Du kan være verdens hyggeligste person i det virkelige liv, men når du er så uengasjert og kjedelig her inne at du ikke gidder skrive mer enn 6 ord om deg selv, da mister jeg interessen rimelig fort...

I dag kom første hentelapp på posten, og jeg kan begynne å pakke julegaver:-)) i morgen begynner laging av jule konfekt med barna, og julemusikk vil stå på i bakgrunn...skal nyte dette masse.

Av og til ser jeg profiler av noen jeg kjenner her. Morsomt å se at de fleste bildene de har på profilen er over 5 år gamle uten at dette er informert om. Hvor gamle bilder mener dere det er greit å bruke i profilen?

Vil personen(e) jeg har blokket se tråder som jeg poster på forumet? Vil hele tråder (som dette) ikke være synlig eller er forumet et unntak..? Beklager om dette er en repost. Ser det er noen poster om blokkering så det virker som om det opptar folk..

Banjo, Bourbon, Bridge Blanding og .... Beanøtter ... ? :-)

Go helg ! :-)

Det er vist Beef and Blowjob day idag. Hvordan kunne jeg bare glemme.

Blokkering

Siste svar fr. 4 des. 2015 18:42 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym PippiLille

Jeg undrer litt på hvorfor man blir blokkert etter å ha sendt én hyggelig melding? Ikke noe takk for melding men tydelig tale - du er blokkert.

Er det slik at blokkering blir brukt som en slags sortering av uinteressante kandidater og at man derfor for å unngå at disse dukker opp igjen så blokkerer man? Og er det slik at man er stalker hvis man er inne på en interessant profil flere ganger? Her oppleves det også blokkering etter noen ekstra besøk på en profil. Og nei, ikke besøk for å se om noen har vært logget på men besøk for å lese interessant profiltekst på nytt.

Jeg mener, et lite takk men nei takk er langt mer hyggelig enn blokkering i allefall som svar på meldingen man tok mot til seg og sendte. Så får man leve med at man blir avvist for man kan uansett ikke bli likt av alle.

Singel i Stavanger.

Ingen svar
(mann 27 år fra Rogaland) Privat melding

Hei er du singel fra Stavanger?
Det er jeg

Jeg er litt gira på å prøve å date
Men er en liten smule sjenert
Og er ganske nytt for meg dette med date.

Hvordan fikk du din første date?

Handy68

Ingen svar
(mann 49 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Kjære dame, her er en kjekk ungkar på 47. Sunne interesser og friluftsliv, rolig fornuftig, hjelpsom, ærlig og snill. Med praktisk arbeid, yrke, maling, oppussing, hagearbeid og enkel snekring. Lært mye I livet på godt og vondt. Men lite respons fra damer i Møre og Romsdal. Oppdal, Dovre, Trondheim, . Savner ei dame å Være glad I, . God helg og klem God Jul. 😊

Hva mener folket her inne om De ??
ÆRLIGHET VARER LENGST ??

Skal ha en overnatting i Oslo fra i morgen fredag, til lørdag.

Hvor går man ut hvis man ønsker å treffe voksne single damer?

Med voksne mener jeg mellom 40 og 50 år.

Var på eventen idag og lurer på alle eventer er sånn. At alle må egenhendig finne ut av ting? Følte det var litt dårlig organisert. Sikkert bare jeg som hadde skyhøye forventninger. 😜

Tenkte å få litt hjelp fra det langstrakte land, unge og mindre unge. Hva er for dere typisk norsk? Jeg har en datter som skriver en oppgave om dette.
Jeg har sagt matpakke og søndagstur.
Hva forbinder dere med typisk norsk?

Etter å ha vært her inne en god stund (toårsjubileum til våren - med en pause underveis) trodde jeg at jeg kjente sukker godt og hadde opplevd det meste her. Ok, veldig lite nakenbilder på profilene (ingen faktisk) og slibrige forespørsler (det har det vært litt mer av, samtlige har vært spam men det er heldigvis mindre av det her enn på Tinder), men ellers har man opplevd mangt.

Men i går opplevde jeg noe som aldri har hendt meg før her inne. Og som fikk meg til å stille meg selv spørsmålet; "Er dette normalt på sukker?"

Jeg fikk en mail fra sukker om at noen hadde besøkt profilen min. Jeg ble jo selvfølgelig nysgjerrig og ville se hvem dette var. Klikket på linken til profilen hennes og først skjedde det ingenting. Etter hvert fikk jeg beskjed om at hun hadde blokkert meg.

Altså; Jeg har aldri blokkert noen. Jeg ser at muligheten har en funksjon dersom man blir utsatt for stalkere her inne, men utover det?
Vel... Jeg har altså ikke stalket denne brukeren. Fikk ikke en gang sjekket profilen hennes.

Nå er det jo ingen krise, jeg tar blokkeringen som et tegn på at hun ikke var interessert. :) Men hvorfor blokkere? Jeg synes det er greit å kunne vite hvem som har kikket på profilen min. Synes hun virkelig at det er så utrolig skummelt om jeg skulle komme til å kikke på profilen hennes og skrive noen ord? Det er jo bare å gjøre som de fleste andre kvinner her inne, ignorere de små anekdotene og eventyrene jeg legger fra meg i innboksen.

Neida, jeg er ikke snurt eller fornærmet eller noe sånt over å ha blitt blokkert. Jeg bare synes det er merkelig oppførsel. "Jeg kikker på deg, men ikke søren om du får kikke tilbake!"

Derfor lurer jeg på om dette er vanlig oppførsel på sukker som jeg bare har vært forskånet for så langt. Og i så fall; Hvorfor? Hva er grunnen, utover stalking/ufin oppførsel, til å blokkere noen?

Kjør debatt!

Hva gjør folket på en lillelørdag ?😜

Jeg synes at det er veldig greit å være singel til tider men selvsagt så er det mange stunder jeg kunne ønsket at jeg hadde ei snill jente som bare var GOD tvers i gjennom !

fader vår

Siste svar on. 2 des. 2015 17:55 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym cleopatra

«Gi oss i dag vår daglige utskrift

og tilgi oss våre tastefeil,

selv om vi aldri tilgir noen for programfeil.

For systemet er ditt,

og makten over personalet

i evighet.

Enter»men husk å ikke slå av eller koble fra hodet ditt før alle oppdateringer er installert :-) ha en fortryllende natt videre,her er det nattevakt :-)

God morgen folk og fe og ha en fortreffelig god onsdag og førjuls tid...😀🐶😇

bare så det er sagt ;)

Skal til Oslo i morra, får man kjøpt seg en mann der?????

Er det bare meg, eller er det fler 'in a relationship' oppdateringer enn vanlig på facebook nå om dagene ... :-(
Skulle vært noe 'don't show me any happy news' filter på fjesboka ! :-D

Enochian Crescent - Lyijysiipi
https://www.youtube.com/watch?v=MI7hZ1keaxE

Det er jo en ganske tynn linje mellom å flørte; altså å vise positiv interesse for noen som er en positiv kommunikasjon og kompliment rettet mot en person og det å avvise noen som ofte oppfattes som litt negativt og ikke direkte som et kompliment. Altså samtalen kan raskt gå over fra flørt til avvising.
Jeg opplever at folk er rett og slett mer uforskamma på nettet fordi de har ingen incentiver på å anstrenge seg for å være høflige mot andre folk. Høflig er vi mot folk vi kjenner og folk vi helst skal ha noe fra, men ikke "fremmede". Det er også slik at man fort blir "fremmed" på nettet fordi man forholder seg til et bilde og en tekst, that's it.
For noen damer koster det rett og slett veldig lite for de å være uforskamma og frekke når de avviser menn. De er bitre fordi de ikke finner "den rette" og kan rett og slett ta avvising som en sport fordi det er alt de har igjen. De har glemt ungdommen i seg, er altfor voksne, innbitte, bitre, sure og har glemt kjærligheten og romantikken igjen langt tilbake i tenårene da den var ekte, glødende og vill!

Da tar denne karen natta 💤 Så natta å ha en fortreffelig god søvn i natt folkens her inne 😴

Hei alle goe her inne og ha en fortreffelig dag å kveld på en aldri så liten tirsdag folkens 👍😜😊😉????

Hva ønsker du deg til jul?

Noen som vet om det er noen arrangementer i Tønsberg på Nyttårsaften? Har barnefri og i år har jeg lyst til å gjøre noe som ikke involverer alle barna til vennene mine :)

Beskriv drømme kjæresten med tre ord, og gjerne hvorfor...

Latter, skjelven, lengsel - disse tre må på plass for meg.
Om du får meg til å le så jeg griner, jeg får den store skjelven når jeg ser deg, eller når jeg lengter etter deg, da er du drømmedama mi. Gøy å høre hva dere andre vektlegger, feel free & shoot :))

Jeg tror kanskje jeg har møtt "Drømmemannen" her inne, vi har avtalt å møtes og har en fin kjemi på meldinger :-)
Men...... så kommer selvfølgelig panikken smygende, og jeg finner ikke roen!
Flere som har det som meg ?

Dette er en oppfordring:

Foreta et søk som gir minst 24 treff. Velg sorteringsmetode ("tilfeldig" oppfordres).
Skriv en melding til en ny person hver dag fram til og med jolaften!

Hva har du å tape?

Oppdateringer mottas med stor takknemlighet, men bør være krypterte.

Snart er november omme og vi kan jo ta en liten oppdatering på hvordan det går? Har det blitt noen sommerfugler i magen, merkelige dater eller er innboksen like tørr som Sahara?

'Hopp i det!' er jo et vanlig råd/tips da folk spør om det ene og det andre her ...
Vel ... Kan jeg spille mandolin og synge samtidig ?
Ha'kke pejling, det kan jeg svare på etter kveldens seanse på Buddy Scene i Drammen som starter 18.00 ! ;-)

PS: Neida ! Dette er ikke en reklame ... på noen som helst måte ... ikke i det hele tatt !! ;)

Hva mener dere skal med for og lange den "perfekte" profilen??

Wheeeeee! :D

Såeh...
Hvem har shoppa kalender til seg selv?

Dere kan begynne med:
Hei, mitt pseudonym er: (...)
Jeg har også i år shoppa adventskalender til meg selv...
Og nå er det snart tid for å åpne første luke!
Whooooo!!!

*host*
Anyways (((^.^)

matcher jeg ingen? Andre her som har samme problem?

Yeah yeah (J.J.)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Cllou

Jeg skrudde på TV idag. Der sang de julesanger. De så glade ut. Det ble jeg også. Men plutselig ble det brutt, det kom noen fjernsynslyder, Jørnemann dukket opp, peket på seg selv, og en bakgrunnsstemme sa.

'Jørn Hoel forteller om hvilke sanger som betyr mest for han.'

Deretter svupp - tilbake til korene igjen. Dumt at det forsvant like fort som det kom. Det var som et lys! Kjære vår Jørn: Fortell oss mer. Det nærmer seg Jørns Juletider. Yeah yeah :D

Brenner et hus opp eller ned?
Hvor dum går det egentlig an å bli?
Tar det veldig lang tid å kvele en giraff?
Må man være bifil for å stille opp i kombinert?
Hva er forskjellen på "kanskje"...og kanskje ikke?
Er det straffbart å kvele motoren?
Hvor tett står øynene når man er trangsynt?
Går lynet fortere når det er olja?
Får de arbeidsledige nattevaktene dagpenger?
Og hva skjer når man blir skremt halvt i hjel, to ganger?
Hvis ei gås ser en skummel film, får den da menneske hud?
Og hvor lenge er snart?

Bare lurer... Ønsker alle en fjasete fredag ;)

Ventetiden er her. Advent. Stress. Alt man skal rekke før jul...
Jeg kjenner ekstra på "skulle-hatt-en-sammen-med-meg-nå"-følelsen. . Men sånn er det jo rundt høytider. .
Denne tiden lyser jo også håp! Og trua er der;) en dag dukker han opp!;)
Lørdagstanker fra en blondine i sofaen. . Og jeg gjentar: trua er der :)

Ønsker dere alle en herlig 1.søndag i advent :-))
Her er alt klart, kalendergavene er ferdig pakket inn, og henger oppe, og huset oser av jul :-)
Vi skal først en tur i stallen, og så venter en deilig ribbemiddag på oss når vi kommer hjem :-)

Gjorde noe lite smart for en tid tilbake - avtalte med guttungen at i de helgene bare jeg og han var hjemme så kunne han velge en middag og jeg den andre. Smart - sant?
Vel vel....etter en kald, men hyggelig dag med grantenning og kos i byen kommer vi hjem. Tenner stearinlys, fyrer i ovnen og kjenner lørdagroen senker seg. Valgt hvilken film vi skal se og jeg begynner med middagen. Tar ikke lang tid i dag nei 😏
Pizza Grandiosa! Kan ikke tenke meg noe verre, men svelger da maten og er like blid.
God lørdagskveld til dere alle 👍

Jeg skal være ærlig. Er veldig ensom og tror det er mange som sliter litt med det samme. Trives veldig godt med meg selv og har ikke problemer med å være alene. Men jeg vet at verden har så mange flotte mennesker jeg gjerne skulle møtt. Kanskje fått noen nye venner. De fleste av mine venner har flyttet til andre deler av landet og mange starter sine egne familier. Det er ikke lett å holde kontakten.

Det står ikke på aktiviteten heller. Medlem av 2 idrettslag, treningsstudio, studerer og jobber. Er hjemme svært få timer av dagen. Har en veldig positiv innstilling til mennesker og er fort likt. Likevel så klarer jeg ikke skaffe meg et sosialt nettverk.

Er det noen som vil dele litt erfaringer rundt det å bygge seg et sosialt nettverk og få nye venner? Kan jo si at jeg er mann på 25 og litt introvert :)

Er "Baileys frysepunkt" passende start?