Sukkerforum

Jeg skal holde foredrag om hardføre roser på tirsdag på Ski, Hvis noen skulle være interessert i å høre på så si fra, så kan jeg legge inn adressen og tidspunktet :-)

De fleste tror jo at roser er vanskelige, eller at de selv ikke har grønne fingre når rosene stryker med, men jeg har dyrket roser i 15 år, har åpen hage en gang i året så alle kan komme og se på rosene mine, og vet at man trenger å vite hvilke roser man skal velge for å lykkes.

Så hvis du vil vite hvilke roser du bør velge for å få lettstelte, duftende, hardføre roser som selv de helt blottet for grønne fingre kan få til å oveleve, år etter år så si fra :-)

Hei Idag kjørte vi ett arbeidssted team fra Molde til Åndalsnes. Småjobber avdeling firma. Oppussing av ett bygg i Åndalsnes. Sparkling og oppskruing av gipsplater, . Ved sparkling gipsplater gjelder det å få god finish, slett og fint. Det er ett eget fag å sparkling, øyne og praktisk, skape noe. Bruker hender. Lærer noe nytt hele tiden . Kjørte hjem til Molde. Sliten etter arbeid. Snør mye i Molde. Innom kiwi, ei lita jente som leier bestemoren, ho snudde seg å såg på meg, smilte til meg. Dem skulle kjøpe fiske kaker de og lapskaus blanding, grønnsaker, vi møtes i kassa. Ho jenta fikk is av mormor og mistet rosa lua på gulvet, jeg tok ho opp. Og tredde den på ho. Nydelig brune øyne og søt og morsom. Bestemor smilte og takk, . Ho vinket til meg.😊 Han var snill tenkte ho. Sitter nå her å slappe av foran Tv. Tenker på livet relasjoner. Snart helg, skal bli godt.

Jeg lurer enkelt og greit på om sukker har en innstilling som gjør at jeg ikke mottar meldinger fra dem.

Er ganske leie av å være singel.... er jo derfor en er her... men ikke lett dette puhuuuu :-)

I går fikk jeg en perfekt slutt på dagen. I butikken, og der var det ny ekspeditør. Med ring i nesen og knall blått hår. Så sa jeg 'Du vet at det er helt umulig å ikke bli i godt humør når man ser deg!' Han strålte opp og sa 'Vet du at du er den første som har sagt noe positivt!' 'Hva har de andre sagt, da?, spurte jeg. 'Det var en som sa at jeg var den styggeste hun noengang hadde sett' sa han mørkt. 'Ja,ja' sa jeg. 'Det forteller deg bare at det bor mye rare folk her'. Så smilte han bredt og sa 'You just made my day'. Og jeg gikk hjem med den gode følelsen man har når man har gjort andre glad. Så folkens: Gå ut og si noe hyggelig til noen i dag! Enten et ektefølt kompliment til en kollega eller noen du liker her, eller bare en hyggelig kommentar til noen her på sukker som du synes er hyggelig men som er utenfor søket ditt. La dette være en gledens og raushetens dag. Ikke bare for deres skyld, men for din. :-)

Sukker mener tydeligvis at en fyr på 26 er alt for ung for meg (vissen blomst på alder), men jeg kan tydeligvis fint finne meg en på 60 (blomsten står som bare det) ;)

Har sukker noen forklaringer på at vi damer får den gamle sjokoladen som er på vei til å gå ut på dato, mens gutta kan boltre seg i så mye ferskt smågodt som de bare vil.. ?

Bill. Mrk. Jeg vil også ha smågodt

Mannen til en venninne mener seriøst at jeg bør bruke grønn lue når jeg er på tur😉

Jeg har sett at noen har profilbilde med grønn lue, men har ikke sett noen IRL som bruker det. Selv er jeg nok ikke tøff nok til å tre på meg en grønn lue for å flashe at jeg er SINGEL.

Noen som har morsomme historier eller tanker rundt grønn lue konseptet?😉

Der forsvant alle tv kanalene gitt 😢

Det er 10 plasser igjen før vi må stenge påmeldingen til quizen. Dette blir artig :-)

Jeg ser jevnlig at kommentarer er slettet, og har inntrykk av at noen sletter tråder når de ut vikler seg i en retning som det kan se ut til at trådstarter ikke liker. Når det gjelder slettede kommentarer, har jeg inntrykk av at noen gjør det oftere enn "skal bare rette opp skrivefeil" kan forstås som grunn. Noen ganger har jeg fått med meg slettede kommentarer, og da har det OFTE vært rimelig ufine kommentarer som gir et helt annet bilde av personen enn de vedkommende lar bli stående. Når det gjelder sletting av tråder, forsvinner ofte både nyttige og morsomme diskusjoner eller fjasete utviklinger som mange har brukt tid på å delta i. Derfor synes jeg denne slettingen er en uting. Tør ikke alle stå for den de er, og er det egentlig ganske falskt når de går inn bevisst og sensurerer negative sider av seg selv? Er det vanlig at folk føler de eier tråder de lager, og derfor mener de skal ha kontroll på hvordan den utvikler seg og hva som skal skrives der?

Det begynner å haste for å få SK2016. Mye hard jobbing og vilje av stål. Det begynner å nærme seg, så nå haster det å finne noen som bærer den kroppen 😉

Hva om...

Siste svar ti. 2 feb. 2016 14:27 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Balder

Hva om sex ikke var så tabubelagt?
Kanskje denne linjen hadde vært stueren: "Unnskyld meg unge frøken, men jeg kunne ikke unngå å legge merke til deres velformede bakende, og det slo meg at jeg faktisk kunne tenke meg å ha samleie med deg. Kunne de tenke dem det?" "Ikke det nei, kanskje en annen gang da?" Eventuelt "De kunne det ja, så flott!"
Hva tror dere, legger vi for mye bånd på oss, eller hadde samfunnet gråt helt av hengslene hvis sex var avtabufisert? (er det et ord?)

Det er på høy tid at det lages en film om livet her på forum. Beste forslag til tittel, plot (gjerne stikkordsform) og rollebesetning vinner...heder og ære, hverken mer eller mindre.
Hold det på et muntert og respektfullt nivå, ellers vanker det kritikerslakt.

Hei folkens. Jeg har en profil som fokuserer en del på min hovedhobby, nemlig seiling. Min drøm er jo å finne en kvinne som deler denne interessen med meg.
Men jeg tenker at jeg kan da umulig være den eneste her som har seilbåt og som gjerne vil ha en "seilerjente"?
Jeg ser at det foreslåes å arrangere en "Sukker-camp" til sommer'n et eller annet sted.
Da hiver jeg meg på og foreslår at vi samler de som har interesse for seiling og eventuelt har seilbåt selv blir med og arrangerer en seilerhelg for seilerinteresserte. Kanskje blir det flere båter og vi finner en koselig havn og kjører full pakke med barbeque og bål om kvelden. Sikkert noen som trakterer gitar og / eller trekkspill også som syntes dette virker interessent.
Hva sier dere folkens...?

Hvilke gleder kan man ha av å være singel? Sånn i mellomtiden liksom?

Jeg tenker:
- eksperimentere med veganmat uten at en mann klager over at det ikke er kjøtt til middag.
- møte venninner når jeg vil
- ha et pittelite fjernsyn og en bra radio i stedet :-D

Hva med dere? (Akkurat i dag skulle jeg helst hatt en kjæreste).

Stabil trafikk på profil E47, ingen kø å melde. Tidvis dårlige kjøreforhold og dårlig skilting. Bra lys.
Skulle egentlig stenges 28. Februar, men det utsettes en måned pga. manglende varsling.

E47 går fra Levanger til Bergen, der den møter T47. På grunn av vinterføre er det satt inn fly for bil.

E47 har rennt seg inn i et avstandsforhold. Ei han var forelsket i som E13 og hun var T13
Men når T47 vil ut å rulle på E47, så legger jeg meg flat ☺️?

Dessuten har de en halt fantastisk skytebane i Bergen 😎

hei, lurer litt på hvorfor de som kontakt (ikke så mange) bare skriver et "hei" og stort sett ikke noe mer... Eller de ber meg fortelle om meg selv til tross for at jeg i min profil forteller mye om hva jeg ønsker meg i et forhold, hvem jeg er og hva jeg ser etter i en mann? Selv har de ofte veldig "tynne" profiler... Noen der ute som opplever det samme? Kan det bli for mye tekst/ prat i profilen? Noen tips?

God morgen alle sammen:) håper alle har hatt en super helg. Og at dere får en super duper mandag :D

Driver å baker boller til datteren og venninnen min, stod i oppskriften at de skulle pensles med ett egg eller vann.
Siden det ikke stod noe om mengde vann fant jeg ut at det var tryggest å bruke egg.

Men blir det ikke mye eggsmak av bollene når du bruker ett egg pr bolle? For ikke å snakke om dyrt.. 35 boller/35 egg liksom... Billigere å kjøpe ferdig jo..

Det er mange som krysser av at de er interessert i friluftsliv. Stemmer det for de fleste eller er det noen som krysser av på dette for at det er en hype?

Selv ønsker jeg å møte en som er like glad i turer som det jeg er og som gjerne blir med på aktive ferier innenlands og utenlands.

Er det mange andre som har friluftsliv som et MUST når dere søker kjærest?

En gang i blant titter jeg innom profiler til folk på forumet for å lære dem litt bedre å kjenne.

Da jeg skulle gjøre det med en i dag, oppdaget jeg til min forbløffelse at det sto at jeg hadde blokkert vedkommende. Normalt blokkerer jeg bare folk fordi de er bildeløse lurkere på profilen min, en gang i blant fordi de bor langt unna, og i et par tilfeller hvis de blir for pågående. Det er selvfølgelig tenkelig at jeg har blokkert vedkommende pga av avstand, men jeg har absolutt ingen erindring om å ha gjort det.

Har noen andre her fått beskjed om at de har blokkert folk de absolutt ikke kan erindre å ha blokkert?

Denne tråden er kun for at dere skal kunne teste ut hvilke smileys som fungerer her når dere skriver dem på deres diverse elektroniske dippedutter. Det er vel ikke bare jeg som har ergret meg over kule smileys som blir til en hel masse dustete spørsmålstegn?

Så kjør løs! Lek dere med smileys💗

Fra iPad
😎 S. med solbriller
😊 Lett rødmende, vanlig
😤 Prustende, rasende
😂 Gråtende av latter
😱 Forskrekket
😜 Med tungen ut, ertende
☺️ Lett rødmende, nedoverblikk
😃 Stort smil
😉 Med blunk
😘 Kyssesmiley
😅 Smilende med svettedråpe
😒 Småsur
😔 Lei seg

Det er lov å prøve seg!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Haakon

https://ak-hdl.buzzfed.com/static/2013-12/enhanced/webdr03/10/18/enhanced-buzz-1854-1386716720-11.jpg

Kanskje han fikk "napp"? :D

Jeg er dame og midt i 40-åra. Har aldri fått disse "useriøse" meldingene fra unge gutter, med sextilbud, spørsmål om BH-str etc.

Til og med eks-svigermor på 70 får slike... Og det virker som om "alle" andre damer på min alder +/- får slike. Jeg sier ikke at jeg ønsker slik oppmerksomhet, men jeg er rett og slett litt nysgjerrig på hva som gjør at jeg aldri får slike. Er det noe med profilen til kvinnene som "inviterer" ungguttene til å tro at det er noe å hente der?
Hva tror dere? Håper både damer og menn tar utfordringen og vil synse litt her, både seriøse og useriøse svar ønskes :)

Kjeder meg litt ;)

Ny funksjon introduseres nå for deg som har funnet en på Sukker og kommer tilbake flere år, skuffet, blakk og vonbroten.

Funksjonen sammenligner Autotekst som ble skrevet for dere begge da dere ble sammen og sammenligner med hva som ble de virkelige årsakene til at det virkelig ble brudd.

Funksjonen kobler seg videre opp mot dine selvangivelser i gjeldende år, bankkontoene dine og eiendomsregistrene og finner ut hvor mye det har gått til helvete, beregner et parameter for hvor mange ganger du har måttet betale huset ditt og publiserer det som en lettlurt-indikator på profilen din, og summa summarum hvor vidt du ble advart på dette gjennom Match-profilen din da dere fant hverandre og dette presenteres som en "Hva var det vi sa"-oppsummering.

Lykke til med ny funksjonalitet! :D

(dette er alldeles ikke alvor)

Kanskje jeg kan hjelpe... Les neste innlegg..

Lærte akkurat forskjell på å være anonym eller ikke. Er det mulig :) god helg, og bedre lykke enn meg her inne :)

Nå har jeg vært her i flere måneder, kun et par seriøse henvendelser. Jeg er seriøs, og har en flott jobb. Jeg ser de samme menn her inne hele tiden. Trykker jeg liker på dem, får jeg aldri svar. Gir opp snart. Er jeg virkelig så uintressant?

Hei alle forumsfolk ;-)
Skal du gjøre noe morsomt i helgen :-)
Ønsker dere en flott helg :-)

Hva er det med nåtidens bymennesker som gjør at de alltid skal ha noe å drikke for hånden - enten det er kaffe fra tutekopp eller vann fra tåteflaske i forkledning?

Er jeg alene om å tenke at dette ser veldig rart ut og at det i hvert fall er veldig usexy (og at en sånn mann vafffal er uaktuell som noe annet enn gjerdestolpe)?

Vet ikke om folk har fått med seg tinder-Martine videoene på tv2 men denne er utrolig bra... http://www.tv2.no/v/1014263/?liste=50e26a6a-a16a-4bea-9049-f5d4f1e4e71b

Nå syntes jeg det har hvert alt for mye alvorlig her inne. Skal ikke på date i helgen så trenger noen å skravle med:-)

Her er en tråd der dere kan snakke om været ,å andre ting .I ønske dere lykke til ma å finne fred, kjærlighet å sånn :-)

Idag fikk vi en "gledelig overraskelse" i form av mail fra sukker.
I den stod det å lese at menn som er superbruker har 72% sjanse for å finne en partner her inne, mens kvinner har 79% sjanse.

Jeg som da IKKE har funnet noen partner her inne ser på denne mailen med litt andre øyne..

Betyr det at vi som har vært her inne en stund er "dødsdømt" vi finner liksom ikke noen vi? Høres nesten litt slik ut..

Tanker?

Hvordan håndterer dere ungdommene deres? Jeg har vært veldig striks på alkohol, og konsekvent på at det er 18 års grense, men i bunn så har det vært innforstått at de alltid skal ringe osv om noe skjer uten å være redd for at jeg blir sint. I tillegg er jeg stort sett sjåfør for dem, og det har generell preventiv effekt. Nå har 17-åringen lagt cider i kjøleskapet, men klar beskjed om at jeg ikke skal røre. Da oppstod følgende dialog:
-Eh, tror du at du har lov å drikke du.
-Nei, men du vet jo at jeg drikker?
-Ja
- Får du der bedre om jeg gjemmer det på rommet, og drikker lunken cider?
-Ja
-Det er teit og dobbelmoral.
Det endte med at den ligger til kjøling...
Hva ville du gjort?

Vi har lagt ut nytt event Quiz i Oslo. Dette blir både lærelikt, sosialt og morro. https://sukker.no/arrangement/3292/quiz-i-oslo

I morgen legger også ut nytt matkurs i Stavanger :-)

Trondheim

Ingen svar
(mann 24 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Noen som har lyst til å ta en prat?

Er så vanvittig sjarmløs. Hvorfor har noen evnen til å være morsomme hele tiden og noen evnen til bare å være alvorlig/seriøs?

Er det noen som har gjort seg noen tanker rundt MBTI personlighets tester? (google it).

Jeg tok en test for en liten tid siden (http://www.16personalities.com/no)
og ble veldig forbløffet over hvor nøyaktig resultatet beskrev meg som person. Det føltes som om noen som virkelig kjente mine innerste tanker hadde skrevet det.
Det kan jo være at det er formulert slik at det passer alle, slik som horro(r)skoper, men jeg tviler.

Spørsmålet er om dette er noe man bør ha i tankene ved valg av potensielle partnere, eller om kjærligheten overvinner alt.

PS Jeg er en INTP-A (Samme som Einstein, Darwin og Newton, YES!)

Mange er her inne,sender mld til de men gidder de svare neida.hva er vits å være her inne da? Gøy med de som er aktive :)

Jeg vil gjerne få invitere til jentetreff hjemme hos meg torsdag den 28. januar.

De som har meldt seg på så langt er:

Tatiana
Cirkeline
Oven12
Metwo
Villrosa
Meg
Tinka

Jeg kan nok få skviset inn et par til hvis flere har lyst til å komme. :-)

Og til orientering. De to forrige trådene ble slettet, den første ved en feiltakelse, den andre fordi det ble bare tull.

Jeg ville sette stor pris på om de som skriver her er de som har lyst til å komme. Andre synspunkter mottas på PM :-)

Da er dette min siste dag på forumet for en stund. Så får vi se hvor lang tid der tar før det klør i fingrene etter å svare på et eller annet innlegg igjen.

It's been fun :)

Hei :-P
Hvordan reagerer du om en dame skriver, at du er sexy i en melding?
Blokkerer du profilen hennes eller er det helt innenfor?
Vet mange ikke svare på meldinger, enten om man skriver noen hyggelig ord eller om han er sexy :-)
Fint om det holdes en hyggelig tone i tråden :)

Med fare for å virke sprøyte gal - jeg MÅ bare fortelle dere om en drøm jeg nettopp våknet av. Jeg håper dere, som meg, får dere en god latter, eller i det minste drar litt på smilebåndene. Da er min hensikt oppnådd.
For at ingen skal føle seg støtt, så må jeg poengtere at jeg aldri har vært inne på profilene til noen av de som er på forum, jeg kjenner heller ingen av dere privat eller har noen gang skrevet med noen av dere. Alt er bare fiksjon - bokstavelig talt.

Altså... folk kom i fra alle himmelretninger for å delta på nigmas forumfest. Det ble sett på som årets store happening. Han hadde lagt den til sin egen stue, i et hus med beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Man kunne til og med høre elvebruset gjennom den åpne verandadøren.
Folk satt både i sofaer, på krakker og på gulvet. Stemningen var veldig god. Ingen kranglet (det gjør meg veldig sikker på at det var en drøm ;-)).
Exangel var den naturlige underholderen, noe som bidro veldig positivt til festen. Jeg tror Tempter prøvde å legge an på henne; uten å lykkes helt.
Kiara var veldig opptatt av nigmas taklampe, som var grønn og laget av tre. Hun anstrengte seg veldig for å finne ut hvilken aldersepoke den kunne tilhøre.
Damene fra Østlandet,lå i hagen og sov i et stort telt. De var så slitne etter reisen at de trengte å hente seg litt inn før de lovet å komme sterkt tilbake .Villrosa hadde tatt med tepper og puter til alle. Hovmesteren hadde også lovet å komme, vi antok at han var på vei.

Nigma hadde ikke forberedt annet enn teltet i hagen, og satt fyr på grillen. Men det tok han med knusende ro. Det virket ikke til å plage andre heller, bortsett fra Terje007, han var veldig utålmodig etter å komme i gang med grillingen, slik at vi kunne få spist. Jeg tror det var hamburger som sto på menyen.

Jeg våknet dessverre før festen var kommet skikkelig i gang. Så derfor skal jeg nå prøve å sove igjen, i håp om at fortsettelse følger.

Konklusjon: Å være på forum rett før sengetid kan gi merkelige drømmer.

Ser det er noen som kommer med flere treff i regi av Sukker her, som jentetreff, vors i forhold til fester osv. Har selv vært med på noe av dette, og det er utrolig bra mennesker som treffes med topp stemning....
Jeg hiver meg utpå og foreslår at vi arrangerer en sommercamp en langhelg ett eller annet sentralt sted. Får sikkert selveste Sukker himself med på å sette navnet sitt på det...?
Mange bra campinplasser med bålsteder og muligheter for litt av hvert....!
Hva menes der ute- er dere med?
Vi klarer til og med å nedsette en. Komite, ville jeg kunne tro......

Frykter dere teknologien?

Jeg har gjennom hele livet hatt guttevenner.
Og ofte mistet disse vennskapene når en dame kommer inn i bildet. Sier ikke at det er pga damene, kan være guttenes valg.
(Så jeg ikke oppfattes som bitter på damer, det er jeg kun på de penesmartehyggelige)

Jeg tror ikke jeg ville hatt problemer med jentevenner for en kjæreste, men ville jo selvsagt møtt henne og ser på det som naturlig at vi alle tre kunne møttes ol. Noe annet ville jeg oppfattet som litt.. "shady".

Hvordan tenker andre?
Er det helt ukomplisert om kjæresten din drar på kino med venn/ venninne? At de drar på fisketur sammen, eller han/ hun hjelper vedkommende med hjemme?

Kjør debatt, bruk gjerne saftige uttrykk. Ukvemsord er godtatt hvis de er på sjarmerende dialekt.

Skitur i dag!

Siste svar on. 27 jan. 2016 11:54 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Hei, det blir det påskeføre i dag til Skjennungstua! :-)
Vi tar med litt klister, til dem som vil ha det, som vi kan legge på i bunn av bakkene. Hjem igjen faller det litt snø, så det blir topp steming!

Vi sees!
Hilsen Cecilie

Hvor mange av dere er oppriktig interessert i profiler utenom eget fylke? Viss en profil utenom eget fylke fanger oppmerksomheten er det da matchtall eller bilde som blir vektlagt mest for at dere skal kikke innom profilen?

Dag tre i horisontalen med pledd og te på sofaen. Dårlig samvittighet for at jeg er hjemme fra jobb, men kjenner alt at det nok er det klokeste. Skal proppe innpå med remedier, og håpe at jeg bare kan slappe av og kose meg i løpet av dagen. Sikkert mange andre som også er hjemme av forskjellige årsaker. Sykdom, turnus, skift eller andre typer jobbordninger... Da er det viktig å kunne dele plagene og gledene man har med noen andre. Her kan man det. 😊