Sukkerforum

Får ikke svar, lav eller høy utdannelse, seriøs kjæreste, og alle andre tråder får være.

Nå pakker jeg bagen og stikker på Kiel fergen imorgen tidlig.

En helg uten forum blir tøft, men samtidig litt deilig!
God natt!

Matchtall??

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kvinne63

Hvorfor kan det stå " Du er blant hans beste matcher, men poeng på 82 81 89.... ?" Hvilken kriterier går det på liksom. Skulle jo tro det var de med matchtall over 90 som var "best"
Nå er det ikke slik at jeg legger meg for mye opp i "matchtallet", har jo funnet ut at det ikke nødvendigvis stemmer med kjemi.. men dog.. det er jo litt rart utifra "datakontrollen" på Sukker..

Det er lørdag og mange skal på byen eller på fest🎉 Hvordan er DU på fest? Hvem er du sammen med? Hva har du på deg? Henger du i baren eller ruler du dansegulvet? Danser du kanskje på bordet, eller hviler du litt under det? Har du flørt i blikket, eller er du den blyge i hjørnet? Hva ville den berømte fluen på veggen sett?

Har det noen betydning hvilken utdanning / jobb den du møter har?

Mulig jeg tråkket noen på tærne med en kommentar igår kveld,Det var ikke meningen å såre noen, eller gjøre narr.

En av de obskure meldingstrådene jeg har hatt ble innledet sånn:
"jasså, singel og savner sex?" hvorpå jeg svarte : "hadde jeg ikke vært singel , hadde jeg ikke vært her, og å savne sex er vel en dl av pakka? Men ikke bare.."
Fortsettelsen er til å le seg ihjel av, hvilket en kompis av meg nesten gjorde!
jeg synes dog det er endel hykling , -man kan snakke om det i forkledde vendinger, og det er HELT tydelig hva man føler og vil. Så fort det blir litt mer "rene ord for penga" , er det ikke alltid like greit. Det er en hårfin balanse der, hvor det lett blir klamt og kleint, helt klart. Og alle har sin komfortsone, også. (jeg skrev ALLE! :-0)
Dette er jo også endel av samliv som bør funke, så det kan være greit å finne ut av preferanser, selv om det ikke trenger å tas i første melding.
Og ONS kleint, -tror jaggu det er over 20 år siden jeg gjorde noe sånt..For noen er det greit, for andre ikke.
Jeg søker også den store kjærlgheten, og ser helt tydelig utfordringene. Likevel, jeg flørter og kjenner på forskjellige grader av tiltrekning og har i løpet av tiden som singel hatt et og annet "eventyr". Det har vært helt uten dramatikk, og bare gjort meg veldig, veldig godt! Og jeg leter videre..
Man trenger ikke være laus, men la seg "rive (sakte)med" har vel ingen vondt av, eller? Kjærlighet kommer i mange former <3 Go NUTS ;-*
Go' søndag! (sussefjes med hjerte, og hjertesmilefjes ) ;-))

Ja ... Som noen av dere kanskje fått med dere er jag ganske opptatt av musikk og musikkinstrumenter ... :-)
Har vel blitt noe av et substitutt for kjæreste/familie ... Er nesten like trist som det høres ut som ! :-)
Men jag elsker å spille musikk og fikse og styre med instrumentene o.s.v ...

Andre driver da f.eks med jakt og har våpenskap fulle med diverse fine og dyre våpen og ant utstyr... Noen fisker og har boden full av fiskestenger, sneller og kjøkkenet fullt av halvferdige fluer og fler sneller ...
Noen har fler motorsykler enn sokker ... o.s.v ...

Det som jo da er er at så godt som alle er menn/gutter ?

Er det ingen jenter her inne som har noen skikkelig "nerdete" hobbyer ?
Vet om noen her som kjører motorsykkel ... men ?

Har dere tenkt over hvor lett det er å bli skriftlig misforstått el tolket feil? Spesielt om man bruker humor/ironi..

Er visst viktig å være T Y D E L I G og D I R E K T E. 😉😉😉

Er du ensom? Hva gjor du med det?

Så en diskusjon på nettet hvor en mann spør: Ser det er flere damer som gjerne går i mannens undertøy og t-skjorte når de er på besøk. Er dette vanlig? Er det da greit at mannen også låner damas undertøy og topper? Hva mener dere om dette?

Syntes spørsmålene var hysterisk morsom, så da spør jeg dere om det samme. 😊

Jeg trenger vel ikke å si at dette ikke er en seriøs tråd? 😂

Hva skal du gjøre denne helga?

Takler dere å sove i dobbeldyne? Hvorfor? Evt. hvorfor ikke?
Mulig noen synes spørsmålet er kleint eller for privat. Heller ikke særlig aktuelt tema for single kanskje :-D

Min erfaring er at de fleste vil ha sin egen dyne å tulle seg inn i. Jeg tok fram dobbeldyna etter at jeg ble singel. Den hadde ikke vært i bruk på 16 år da.
Noen er så avhengige av å pakke dyna irundt seg at de ser ut som en innbakt pølse. Helt håpløst å legge seg inntil og kjenne litt hud på søndags morgen da ;)

Jeg synes det er helt vidunderlig. Både romantisk og erotisk å ligge under samme dyne, men ser at det kan gå utover nattesøvnen til de som liker å pakke seg inn i sin egen lille kokong. (Da går det vel utover begge om man har dobbeldyne)

Det var noen i går som uttalte at de gjerne låg i dobbeldyne, men jeg lurer på om det i så fall er bare i tidligfase av et forhold?

Er det sunt for et forhold å ligge under samme dyne, eller tærer det på forholdet? Er det bedre med sin egen og heller "gå på besøk"?
Mine foreldre feiret gullbryllup for noen år siden. Jeg tror de fremdeles har ei stor dyne :)

Vil gjerne høre hva dere legger i det...?

En tid som single har gjort noe med meg. Jeg er blitt vant med å klare "alt" på egenhånd - fra å sjonglere full jobb , ulike inredningsprosjekt og oppfølging av tv-serier i alle bauer og kanter. Timeplanen er tettpakket og jeg er blitt en bitch på å argumentere! Jeg har skaffet meg egen vaskemaskin og fikser det meste selv. Jeg baker og styrer på og har det forholdsvis rent. Jeg forventer som regel å slippe å ta regningen på date. , og har tydeligvis "støtt" kvinner med det. SUMMA SUMARUM : Humørsvigningene og svettetoktene er markante. Nå er imidlertid dette IKKE en seriøs tråd. To gode venninner har nemlig servert meg hver sin tankevekkende kommentar : 1) "Du MÅ søke hjelp!" (Noe jeg har vondt for å innrømme). 2) "Har du noen gang tenkt på at du kan virke skremmende på kvinner?" Sistnevnte har satt seg. Kan menn "som meg" være i fare for å utvikle en ufordragelig og vel "feminin" energi? KAN DET RETT OG SLETT BLI FOR MYE AV DET VONDE? Noen tanker - både kvinner og menn ?

Huff ... Jam i morgen, øvinger hver kveld fra søndag til og med torsdag... All tid mellom jobb og øvinger må brukes til ... ja... øving/forberedelser...

Skulle jo ta det litt med ro etter sommeren...

Trenger en sekretær! :-)

Hei alle sammen ,står det bra til med dere sterke sukker menn og feminine sukker kvinner :-)

http://m.side2.no/underholdning/gift-ved-frste-blikk-psykolog---dette-er-viktig-for-a-fa-et-forhold-til-a-vare-livet-ut/3423142896.html

Leste denne artikkelen med argusøyne, tok en slurk med kaffe og lente meg tilbake litt tankefull etter å ha lest.
Psykologen har jo faktisk litt rett. Vi er så opptatt av å treffe blink på første forsøk at vi overser potensielle trygge og livsvarige partnere.

Hva mener dere, har psykologen rett?

Er det normalt/innafor å se på "beat for beat" bare fordi Julie Dahle Aagot er med? ?

Wohoo !! Da er det helg ! :-)
#1 : Skifte til vinterdekk ...
#2 : Spille musikk fra morn til kveld !!! :-D

Men først roer jag meg ned med en fantastisk sang om noe vi alle vil oppleve før eller senere:
Blue Highway - Someday :
https://www.youtube.com/watch?v=N-Q9AX-RKQU

Go helg !

Kult bilde i annonsen for bootcamp. Men det mangler noen under dem.
..
ja, det er jo derfor de er her

Jeg har et tema som jeg gjerne vil ha seriøse kommentarer på. Det gjelder hygiene. Det er et sårbart tema for meg å ta opp. Særlig lukt i klær. Vedkommende kan ha alt annet på stell, eller forresten... Hår! Som vokser ut av nesa... Og ørene... Jeg vet at slikt kommer med alderen, men ser ikke personen det selv, da? Noen som har gode og ivaretagende tilnærminger til dette temaet?

Hvor lenge har du vært medlem her, uten å finne det du leter etter?

Dobbeldynen...?
Nærkontakt...?
Sovestilling...?
Joda, jeg liker nærkontakt når jeg sover, jeg liker dobbeldynen min og jeg ligger naken under den..

Hvorfor gå rundt grøten når man bare kan være direkte...

Ny tråd, nye muligheter. Under 3 uker til forumbartreff.

Det blir jo litt rart, å gå rundt på bar og snakke til hverandre. Jeg ser for meg en og annen komisk passiar;

”Bra med deg, E47?”
”Ta en til deg selv også MeTwo”
”Neimen oooh-yeah da, mener du det?”
”Kan jeg låne barkrakken din Odysse1967?”
”Næmen er det ikke Hemmelig hane, da?”
”Et glass til på Klippekort eller?”
”Så hyggelig å møte deg, ThisOne”

Joda. Det blir fint. My og Tinka kommer som nevnt nakne i crushlakk og burpels. Dere andre må i det minste være pene i undertøyet. Det er det eneste som teller.

Hei på dere.
Er det lov være litt kresen på leit etter den rette?

Hei folkens.. trenger ikke være anonym for å si dette.. Er det meg det er noe galt med, eller hva skjer? Er det flere som har samme erfaring? Jeg har vært her i 2 uker..og det er sikkert ikke lenge for noen, men er overrasket over hvor lite respons det er å få. Jeg har sendt melding til flere, og et par har kommet med koselige innlegg, for plutselig å bli borte. Andre gidder ikke si hei engang.. Faktisk så er det veldig unge menn som har tatt mest kontakt..mens jeg ønsker utfra profilen at min eventuelle utvalgte bør være mer voksen. Hva slags erfaring har andre?

Jeg vil dele denne vakre sangen med dere. "Du fortenar ein som meg" med Daniel Kvammen
(https://open.spotify.com/track/5hchDR7T3AwFfTe89Lh9O5)
Ha en fin dag alle sammen <3

Gjett hvilken reklame denne sangen er hentet fra: https://m.youtube.com/watch?v=ZPxQYhGpdvg

Personen som gjetter riktig må legge ut en ny sang som har vært brukt i en reklame.

Avstand er jo en gjentagende utfordring her på Sukker og nettdating generelt. Vi får ofte lett kontakt med mennesker som bor et stykke (langt) unna. Hva er din geografiske grense for at du gidder å prøve ut et forhold?
I utgangspunktet kunne jeg hatt hele landet som nedslagsfelt. Men jeg må da skyve en del av jobben over på den andre part.
Slik livet mitt er nå er jeg stedsbunden pga at jeg har sønnen min annenhver uke og ikke kan flytte på meg. Skulle det bli aktuelt å flytte hvis jeg traff den rette så blir det uansett i nærheten pga min sønn.
Derfor måtte den jeg traff -hvis hun bor et stykke unna - ha mulighet og være villig til - på sikt å kunne flytte. Dvs at hun enten ikke har barn, har voksne barn eller er eneforsørger og har mulighet å flytte med barn.
I dag er vi jo blitt stedsbundne både med og uten barn, og spesielt når man har nådd en viss alder er man lite villig til å flytte på seg. Så det mest realistiske er jo å finne en i umiddelbar nærhet. Men så er det den kjærligheten da. Den kjenner dessverre ikke alltid til avstander og geografi. Det blir jo som Harald Heide Steens russiske ubåtkaptein sa: "man kan jo ikke se den grense under vann". Noen ganger rekker amors piler over lange avstander... og så prøver man å få det til. Jeg kjenner jo folk som har fått det til. Flyttet over store avstander. Selv med barn. Så en umulighet er det jo ikke. Men man øker sjansen for å lykkes hvis man finner noen i geografisk nærhet, tror jeg.

Hvis man ser på et begynnende kjæresteforhold så ser jeg for meg at jeg fint kan klare en times avstand med bil. Da har man mulighet til å ta spontane besøk og ikke måtte bare planlegge for helger frem i tid.

Hva er din grense? evt din erfaring med avstandsforhold?

Fikk mail av sukker idag om at fornyelsen av medlemskapet mitt ikke kunne gjennomføres grunnet feil i bank, manglende dekning eller bytte av kort.

Panisk ber jeg elevene om å sitte stille mens jeg febrilsk åpner opp sukker på mobilen.

Og riktig som de skrev i mailen, jeg er nå nedgradert til medlem uten alle fordelene (som å skrive i forum)

Svetten har rent av meg gjennom hele dagen, skjelven takket jeg elevene ut.
Litt kaffe og nødvendig snakk før jeg fikk logget meg på PC.

MEN så! det var bare at jeg har byttet kort!

Rabatten fikk jeg også beholde! så takk sukker for akkurat det!

Nei, nå har det vært slapt her på forum noen dager. Må få opp stemningen. Ute er det blitt skikkelig høst. På med ullteppe, fyr i peisen og nakkemassasje. Onsdag er jo den dagen etter julaften hvor man skal flørte mest.
Må jobbe litt her hjemme utover kvelden...men stikk gjerne innom og gi meg en kos, et kyss i nakken eller en skuldermassasje. Har alltids tid til en liten pause innimellom... Og etterpå skal vi kutla og kose oss under pleddet mens vi ser på Californication på Netflix.

Vil du ha et seriøst forhold eller vil du bare ha en flørt?

God morgen sukkerunger 😊
Ønsker alle en fin dag. Både de som skriver jevnlig og dere som bare leser her inne 😊

Jeg er på tur til Trondheim på møte fra morgenen. Hender det er et par fine damer der og, men vi flørter ikke på prosjekteringsmøter 😄

Jeg har problemer med å få lastet opp bilde. Får beskjed om at det er for dårlig kvalitet, men syns da mine bilder ser ut til å ha like god kvalitet som mange andre her inne...? What to do?

Det er mange bra menn her inne. Ingen tvil om det!:) Dette er ingen sutre melding, men mer en slags refleksjon. Og dette kan gå på tvers av begge kjønnene. Men når noen skriver på egne barn: Nei.
Er man litt naiv vis man tror at folk svarer ærlig på om man har barn eller ikke?

For all del ingen er ikke perfekt og ærlig om alt, man lager seg jo gjerne et slags bilde av det man liker å framsto. Men barn, det er jo noe man strengt tatt er ærlig om. I alle fall i mitt hodet, og i alle fall før man avtaler å møtes. Har hørt og nettopp erfart selv at menn, og helt sikkert damer også, skriver at de ikke har barn for å bli mer sett blant andre, for å få mer sannsynlighet for å treffe noen. At siden folk noen ganger ikke vil date folk med barn, så skriver de eller sier at de ikke har. Det å date en person med barn gir jo noen helt andre forutsetninger enn å date noen barnløse. På grunn av egne tidligere erfaringer skjønner jeg at noen barnløse reserverer seg mot å treffe aleneforeldre. Men barn gir glede, og det å date mennesker med barn har sine gleder det og. Det er ikke bare negativt. Men som sagt, det er under noen helt andre forbehold. Er det vanlig i date verden? Andre som har opplevd at menn eller damer lyver, la være å si noe, tilbakeholder osv? Hva tenker folk?

Jeg har hatt en del kommunikasjon med menn uten profilbilde eller album, det kan jo være interessant, spesielt fordi jeg ønsker å få en fornuftig dialog og gå litt i dybden før første møte. Men etter å ha meldt en stund, er det kanskje på tide å gi et lite innspill på hvem man er og bilder sier som sagt mer enn tusen ord, i hvertfall øynene. Jeg forstår hvis disse bildeløse mennene er veldig profilerte i jobben og ikke ønsker å være synlige, men min erfaring er at de færreste har slike grunner. Min oppfatning er at de fleste har en skjult agenda.....?

Akkurat nå hadde det vært skikkelig koselig med deg i armkroken min på sofaen og Darling West på platespilleren ... sukk ... :)

Som liker politisk engasjerte menn fremfor sjarmerende menn? Syns at sjarmerende menn får unødvendig stor del av kaka. Er det ikke på tide at kvinnene får opp øya for menn som virkelig engasjerer seg for noe?

Jo eg var ute og fiska i helga og fikk et par 1000 hummer ( husk), men gu så galt med sprudlevann og nakenbading har eg lenge siden eg he Totland meg it i. Fikk napp på litlekaren og ei gjedda. Det hørtes mer vondt en det gjorde, men lånte mor sitt synkron og fikk på plass de edlere delene, men ingenting slår hummer med eller uten gjedda.,, :-)

Ok !
Bluegrassaften på Buckleys i kveld fra 21.00. Er selv der fra 20.00'ish ...

Lille grensen, Oslo !

It's a date ? :)

Ikke la dere lure av normale profiler som tar kontakt. Opplevde en ny type nettopp. De snakker med deg, og de skriver godt norsk, men ikke veldig godt norsk. Jeg svarte først tilbake, for jeg trodde det var en ok jente, Men hun skulle ha meg på mail, og da lyste de røde lampene mine. Jeg lokket vedkommende videre, og til slutt sluttet vedkommende å svare meg.

Fra spøk til alvor jenter!

Er det noen vakre jenter her som kan digge denne låta:

youtube: "percy & them - shake it"

Eg lurer litt på..hvorfor spør vi ikke hverandre oftere og tidligere i prosessen om det som virkelig er viktig for oss når vi leter etter våre utkårede?
Med fare for å virke sutrete er eg oppriktig litt lei (uengasjert) av spm om "vær og vind" og annet uinteressant eller mindre relevant snikksnakk ...må da være flere som kjenner det slik også?? :)

Hva er dine viktig(st)e spørsmål om du måtte velge kun tre?

Kanskje vi kan hjelpe hverandre med å bli litt mer kreative og interessante på spørsmålsfronten? Både seriøse og mindre seriøse spm er lov her, del for all det gjerne ditt morsomste (drømme)spm! :)

Eg ville velge f.eks:
Hva er viktig i en relasjon, hva er limet slik du ser det? Hva trenger du (på daglig basis) for å være glad og fornøyd i en relasjon og hva virker motsatt? vil du vite hva eg trenger? ;-)

og til slutt: spørsmålet vi alle lurer på, men som vi ikke spør om:
Hva er egentlig galt med deg?? hvorfor gikk din eks fra deg eller visa versa, ærlig versjon takk? hehe..hadde vært nice å få svar på ofte:)

Hvis noen hadde truffet DEG på en date , hvordan tror du den personen hadde opplevd deg da? Hva hadde du hatt på deg? Hvilken duft hadde diskret truffet nesa? Er du framover-eller tilbakelent ? Nervøs eller rolig? Klem eller håndtrykk ? Hva tror du den andre ville funnet sjarmerende ved deg? Og hvordan ville du evnt vist at du følte tiltrekning mot den andre?

Spesielt hvis de er unge..ei venninne fortalte at svigerfar til dattera døde i natt, 52 år gamnel.. Hva venter vi på? Tiden flyr, og vi sitter v hver vår pc og velger bort den ene etter den andre.. Vi tar ingen sjangser og veeeenter bort tiden? Istedet for å leve, treffe, oppleve og nyte nye vennskap, flørter og kjærligheter.. Litt klisje-aktig, men.. Skjemt og alvor, Hånd-i-hånd.. Tanker??

Har fått en skikkelig hang på flyvertinner.....! Kanskje fordi jeg er litt engstelig for å fly? Men fins det noen kjekke flyvertinner her inne, eller er de kanskje ikke på sukker?

God kveld :)
Når jeg sender melding til ei dame som jeg synes er flott, har jeg da allrede tapt?
Jeg kan se at meldingen er lest, jeg kan se at vedkommende har besøkt profilen min, men mange svarer ikke.
Jeg skriver aldri stygge og ekle ting til noen, jeg oppfører meg her, akkurat som jeg gjør i det daglige liv.
Det som skremmer meg litt er at disse damene er slik i virkeligheten!!!
Jada, det finnes alt for mange menn som mangler alt av sosiale antenner, men ikke ALLE menn.
Det er kanskje helt normalt å overse mennesker som tar kontakt både her og i hverdagslivet, men beklageligvis ikke for meg.
Jeg tåler å få beskjed om at jeg ikke er helt den man leter etter, og helst på en høflig måte.
Og skulle jeg finne en profil jeg liker godt, så kan jeg godt gi et kompliment uten at jeg prøver å sjekke opp noen. Det er bare en liten glede i hverdagen :)
Jeg velger å tro at det er meg og profilen min som er problemet her.
Sjekk den ut, og gi meg en tilbakemelding.

Jo .. ja ... forrige forsøk blev jo en stormsuksess, så da prøver jag igjen ! :-)

Limited time offer :

Vil du:

#1 - Sitte i en nesten helt ny IKEA sofa å høre på musikk ?
#2 - Spise kjeks & ost & kaffe/te ? (alkoholholdige drikker på bestilling)
#3 - Bli holdt rundt av en musikalsk sacosekk med lange apearmer ?
#4 - Bli med på eksklusiv konsert med et av den musikalske sacosekken sine favorittband den 17 desember ? <--- !!!! *
#5 - Høre på nevnte sacosekk spille gitar, banjo, dobro og bass og kanskje til og med synge ?

*) Her er det et A/B valg ... Har ikke bestemt meg enda om jag skal:
A : Dra på nevnte konsert
B : Stille som gjesteartist/-klovn på banjo og dobro på julekonsert med et skikkelig supertøft skranglekøntriband i Drammen ... hmmm ...

Send søknad der du med noen ord forteller meg hvorfor akkurat du fortjener den ene, eksklusive og luksuriøse plassen så blir du med på trekninga av ... øøø ... jaa ...
Og så kan du jo også nevne om du velger alternativ A eller B på punkt #3

F**** ! er jag fortstatt så desperat ??? ja ... :-)

Det må bli resten av den uuutrolig gode eplekaka jeg lagde igår .. Skal flytte en stabel paller i dag, så det er vel likevel innafor 😂
Hva er deres?

Så et intervju med henne på Jimmy Fallon Show i går. Hun har kommet ut med en samlivsbok som heter;

"If someone says; You complete me; run!"

Hun utdyper:
Hvis noen trenger deg for å føle seg hel vil det si at h*n blir avhengig av deg. En person du vil ha som partner bør føle seg hel og fullbyrdet på egen hånd og ikke være avhengig av deg for å få det bra.

Vi vil ha en person som er uavhengig og trygg på seg selv, ikke en usikker person som henger i buksene på deg.

Er det slik det burde være? Eller er det ok at vi er avhengig av hverandre? Andre kommentarer til temaet?

Hola!

Er det bare meg som ikke får chat til å fungere? Står bare "Chatten starter" uten at det skjer noe mer....