Sukkerforum

Tja hva skal jeg skrive nå .Det handler om å bli kjent med mennesket bak profilen ....

Still personen foran deg 1 spørsmål , du vil vite om vedkommende .Jeg svarer til den neste som skriver ,bare for å starte et sted å er det et spørsmål du ikke ønsker å svare på , kan du si pass på det , men da kan du ikke stille det spørsmålet til en annen på listen/tråden , Humor er lov , personangrep ikke ....Enkel regler alle som vil kan delta :-)

1 Spørsmål for å gjøre det enklere for noen :-)

Ser det er blitt vanlig å presentere seg som ny stemme, når man faller i forumfellen. Jeg er ikke ny, men en ulykkelig gammel traver som for cirka to år siden proklamerte i optimisme at jeg ikke kom tilbake. Og dersom det gikk til helvete, skulle jeg ikke komme tilbake før i 2016. Jeg er kvinne av mine ord, og har telt dager i to år nå. Så; tam tara tam... Her er jeg til noens glede (håper jeg), og til andres gru. Godt nyttår!

Full av energi etter en fin fin tur på hytta er jeg veldig klar til å både være mer åpen, men også mer aktiv selv på denne siden! Så til dere damer som ikke vil ha melding fra meg ila året! Blokker meg! Jeg VIL ikke gå gjennom 2016 "alene"

Synes det er vanskelig å skrive profilteksten, og blir fort kjedelig :(

Det sies at hunde-eiere er lik den hunden de velger, så hvorfor ikke ... :)

Er i ferd med å avslutte her inne, så da kan man vel tøyse litt de siste ukene, eller hva...

Noen som ville ha lagt merke til denne teksten? :)
"Kjekk, rolig og verdig. Robust og svært modig med et selvstendig og stolt vesen. Har et rolig og avslappet gemytt. Er naturlig mistenksom overfor fremmede og alltid på vakt, men den skjeller sjelden. Kan være dominant overfor andre, spesielt samme kjønn. Derfor er det rett og slett tryggest å holde denne som eneste «kjæledyr». Men er man først blitt kjent, så har du en trofast venn for livet. Den krever en tydelig leder med erfaring, og fast men varsom dressur. Må behandles med respekt. Absolutt ingen erting, men elsker å leke.
Man må påregne daglig mosjon, gjerne i form av lek, om den skal trives. Trening kan være en utfordring, fordi den kan være nokså påståelig og viljesterk. Kan bruke sin intelligens på en måte som passer egne formål. Har ingen spesiell trang til å legge ut på lange turer og vandre langt bort fra familien. De kan godt være hjemme alene hvis de vennes til det. Trives ikke så bra i sterk varme, men kan håndtere ekstrem kulde svært bra.
Balanserte proporsjoner, kraftfull, edel, stolt reisning og kraftfulle smidige bevegelser. Kroppen er langstrakt og har en tykk og muskuløs hals. Hodet er kraftig og kileformet, rett neserygg og et middels langt og kraftig snuteparti med tettsittende stramme lepper. Dyp brystkasse og lett velva ribbein. Buklinjen er godt opptrukket og lendet bredt og muskuløst".

Litt inspirert av tidligere tråder.

Skriv noe fint om personen over deg.
Enkelt og greit. :-)

Jeg har mottatt borti 20 henvendelser av varierende karakter fra unge menn de siste 12 timene, hvilket er langt over gjennomsnittet. Har halve sukker som nyttårsforsett å mangedoble aktiviteten? Opplever dere andre det samme, eller er det bare jeg som var uheldig med valg av de siste par bildene jeg la ut?

... Ja, når er man psykisk klar etter ett brudd til å møte en ny ? I mitt tilfelle,- man har blitt dypt såret og er litt redd for å bli såret igjen... Er man klar noengang ? Har veldig lyst til å møte noen igjen, en mann som bringer glede og ikke sorger inn i et forhold. Men kjenner at jeg nesten ikke tør ? Hva om man ikke har blitt sterk nok psykisk selv til og også bidra til at den "nye" får det fint sammen med meg... ? Hvordan kan jeg vite om jeg er klar til å gi av meg selv igjen... Noen som har følt det liknende ?

Jeg har som de fleste andre hatt mine erfaringer, og det som er viktig for meg akkurat nå er og finne en mann som kan ta vare på meg. Ikke missforstå, skal så klart gi jeg også, men det må gå begge veier.

Hvordan tolker dere mannfolk dette ?

Heisann

Tenkte å oppdatere profil teksten min litt da det ikke funker så bra det jeg har... Men så er spørsmålet burde jeg nevne at jeg sitter i rullestol / hvorfor jeg sitter der? Nå er det ganske tydelig på bildene så folk ser det jo uansett!

Jeg er kanskje i overkant opptatt av tenner, men jeg synes det er rart at det er så mange som ikke legger ut bilde av seg selv med et ordentlig smil. (5-15 bilder uten å vise tennene, er det da bevisst eller en forglemmelse?) Et smil uten synlige tenner sier til hjernen min at her er det noen som har noe å skjule, eller man er litt for tilknappet for min del. Og så går det til venstre med dem. Har noen en forklaring på dette fenomenet? Er det en slags oppfatning om at modeller ikke viser tenner som smitter over på profil- og albumbilder?

Jeg kjøpte netopp abonement for en måned fordi ville jeg ser bedre en mann. Jeg var nyjerrig fra lenge siden av et bilde av en mann som kunne være min drømmemann. Før bare hjerter som kom og drar. Nå oppdagerte jeg at han var ikke interessant og de andre bildene i albummet viser ham med et par ekstarkilo (ikke det første) og profilteksten var litt rart. Han vil ta kontakte med meg. Hva gjør jeg?

Det sies jo at spesielt mannfolk har problemer med å tilsnakke en kvinne på en originell måte.

Hva er de beste / verste sjekkereplikker dere har hørt eller prøvd selv - og hvordan gikk det?

Jeg har lest at kvinner liker å bli litt småprovosert, for eksempel på følgende måte: Du ser så intelligent ut - hvordan klarer du å holde maska? Men jeg tviler på at dette er suksessformelen :)

Hva med flere rom her?
F.eks: flørt, seriøse diskusjoner, forskjellige aldersgrupper, tull og tøys og en felles kanal?
Mange forskjellige mennesker her :)

... finnes det?

Jeg er egentlig en stor tilhenger av den gode gamle måten, dvs. se en kvinne in real live som man synes er tiltrekkende, mottar noen signaler for så å komme i prat. Men jeg føler at det har vært enklere tidligere. Når man har passert 30 faller en del naturlige møteplasser bort, mange er opptatt med familie m.m. Og så signaliserer damene i det offentlige rommet ikke akkurat at de ønsker å bli tilsnakket: man ser demonstrativt til side eller bort og skjermer seg med hodetelefon og i det hele tatt virker avvisende og utilnærmelig. Da får man ikke akkurat lyst til å ta initiativ.

Så tenkte jeg at nettdating kan være et alternativ. Da går man ut fra at vedkommende er interessert i å bli kjent med noen, og man få mye nyttig "forhåndsinformasjon". Men så har man jo dette med bilde m.m. som gjør ting så fryktelig vanskelig.

Spørsmål: Hvorfor er dere påmeldt her? Hva er fordelen med nettdating vs. real life. Og hvorfor er det på nettet minst like krevende som i real life?

Hvordan er disse festene til sukker?

Unik mulighet. Er du veldig rask slenger jeg også på 7,5 kg spekefett.

Etter at jeg gikk tom for røyk og var uten i julehelgen tuslet jeg ut i romjulen og kjøpte meg en pakke ferdigsydde. Da jeg begynte på den tredje poppet det opp noe så rart som en fornuftig idè om å slutte så...
Ingen nyttårsforsett. Bare et infall.
Kan det vare??

Nu har æ sånn derre lynrask 4G og profilbilde. Nu e det bare å sette seg å vente på "Hey beibi" :) Eller har jeg glemt noe?

Kjeder meg litt her og lurer på hva andre driver med?

markedsføringstullet. Skulle ønske det var mulig å få tak i en jente som ikke har noen venner, ikke kjenner noen gutter og som ikke vil ha et spennende forhold!

Finnes jo ikke trøtt :( Hvor ble ole lukkøye av? ;)

I de senere år har verden endret seg raskt. På godt og vondt. I vår lille avkrok av verden, for mange verdens beste land å bo i har det i alle henseende stort sett vært på det gode. I våre nærområder har de samme endringene kommet om enn kanskje langsommere. De største farer er fortsatt helse, trafikken og ens nærmeste som tipper over. Dette blir vi ikke helt kvitt, men flertallet har lært å leve i sine liv.

Jeg vil skrive om noe annet:
Dagen før forumtreffet var jeg ute for å hente ved i skjulet sent på kvelden, ca 01.15. Jeg bor ved en hovedfartsåre til en stor bydel, og det er trafikk hele døgnet. Akkurat denne kvelden er det en bil utenfor min festningslignende søyskjerm som starter og stopper flere ganger med korte mellomrom. Nysgjerrig som jeg er går jeg mot porten for å kikke ut for å se hva dette er. Før jeg rekker komme så langt ut at jeg ser noe som helst hører jeg en sint mannsstemme og en gråtende kvinnestemme komme ut av bilen som har stoppet helt. Jeg øker farten og kommer rundt hjørnet i samme øyeblikk som mannen får øye på meg. Han kaster seg i bilen og forsvinner baklengs ned veien. Utenfor bilen står en gråtende kvinne som forsøker ringe med mobiltelefonen sin.
Kvinnens gråt skyldes at hun er forsøkt antastet av en drosjesjåfør. I en bil i fart kommer en ikke langt med et slikt forsøk om en er sjåføren, så det gikk henne etter forholdene bra. Men hun er synlig vettaskremt, og forsøker desperat å få kjæresten til å komme fort. Med mine ringe evner roer jeg henne ned så hun kan snakke sammenhengende både med meg og kjæresten. Vi går rolig opp veien før kjæresten kommer henne i møte og jeg kan snu og gå hjem.
Glemmer selvfølgelig veden på vei inn.

hei noen som vil chatte med meg :) helst fra akershus området men hele norge går bra ;) har ingen planer om og legge meg så hadde vert hyggelig og blitt kjent med noen :)

Nyttårskysset

Siste svar sø. 3 jan. 2016 00:59 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Noen som vil gi meg nyttårskysset? ;-*

Jeg har hatt mange ulike nyttårsaftener i mitt liv som jeg har elsket, alt fra champagne for to på Manhattan, til nyttårsfeiring ved foten av Vesuv med gode italienske venner, på Cuba, i en liten spansk landsby og med gode venner og mye latter her hjemme. Så har jeg hatt noen katastrofer av noen nyttårsfeiringer alt fra mitt første som 12-åring hvor alle gjestene mine forsvant kl 23.00 til et annet party hvor de fikk lov til å drikke alkohol, til tre nyttårsaftener på rad med venner som var skilt og hvor yngstedatteren gråt i en halvtime på slutten av hver feiring, til nyttårsaften 1999 på legevakten med min datter som hadde dobbelsidig ørebetennelse.

Men årets nyttårsselskap tok kaka. Det er første gang jeg har vurdert å fake et hjerteinfarkt eller klatre ut vinduet for å slippe unna, og jeg begynte å se på klokken de siste 3 og en halv timene før jeg kunne dra.

I stikkordsform: Beskjed om å komme kl. 19.30 med matservering kl. 23.00. Vertinne i morgenkåpe og tøfler da vi kom, til tross for at alle gjestene var kommet. Ikke noe felles språk. Vertinne som glefset 'Hvem har skrudd av TVen?!' Og som skrudde den på igjen, til tross for at vi forklarte at fordi vi var tvunget til å kommunisere på to ulike språk, så ble det litt håpløst å ha språk nr tre inn i øret. Politisk krangel kl 22,30 som endte med at jeg trakk meg tilbake til badet med mobiltelefonen. (Diktaturet er bedre enn demokrati. Cuba og Kina er idealsamfunn. Ukraina har forrådt Russland. Norge er en viljeløs dukke i USA-imperialismens hender. Alt var mye bedre under Soviet-tiden. ) Krangling mellom vert og vertinne med jevne mellomrom.

Det var nydelig mat, champagnen fløt, og jeg fikk prøve champagne ned gull i. Men det hjalp ikke.

Som alle som vet hvem jeg er vet har jeg fått meg en kjæreste. Til (nesten) uforbeholden glede. Det gir meg et dilemma (ikke alvorlig, kjæresten vinner om jeg må velge):

Kan man forsette å være sukkermedlem og skrive på forum om man er opptatt?

Dette forumet har gitt meg stor glede, og om jeg melder meg ut av Sukker vil jeg miste adgangen til å skrive både spøk og alvor, vennlig og irettesettende, idioti og belæring. Dette er gleder jeg nødig ofrer. en annen bruker anbefalte meg å nøytralisere brukeren min ved å slette alle bilder og fjerne all tekst, og fremstå som i alle henseende anonym. Slik kunne jeg fortsette uten å virke som jeg fortsatt var på jakt overfor kjøresten, og slapp i størset mulig grad å få masse fristelser i innboksen.

Er dette redelig nok fusk, eller bør man i parforhold helt og holdent overdra denne arenaen til de single?

Om jeg ender med å trekke meg helt ut:

Til dere alle: Tusen takk for meget hyggelige ca 6 måneder. Dere har løftet meg ut av en traurig selvmedlidende tilværelse og ut i livet igjen. Det finnes ikke ord for hvor glad jeg er for det. Fortsett med å løfte andre opp og frem og håper jeg har gjort det samme for noen lesere.

Heisann alle. Jeg har deltatt på forum/sukker nå i noen dager, og her er et sammensurium av personligheter som får meg til både å le og grine :D Haha...slik skal det være. Men det er da man selvsagt lurer på hvordan de er i virkeligheten. Snakker Mundari slik han skriver? Er Tinka et kupp? Og vil Villrosa gå rundt og passe på at alle har det bra?

Jeg er dessverre forhindret fra Singelfesten i januar. Men siden jeg er på tur med nissesleden min nå i jul/nyttår, og et lengre pitstop i Oslo har sneket seg inn, så fikk jeg en ide. Om den er god vil jo responsen vise.......

Jeg har hele ettermiddagen/kvelden ledig i Oslo den 30.desember, kl 1500-2300. Etter det må sleden videre. Så jeg tenkte da at hvorfor ikke invitere til "være med ut og spise kveld". Menn som damer. Et uhøytidelig treff. Ikkeno dating. Bare mat, prat, og gjerne et glass :D

Om man f.eks bestilte et lengre bord på en restaurant som gjennomsnittlig kunne passe flest mulig på utvalg/pris. Og der må jeg be om hjelp :P Kjenner lite til utelivet i Oslo :( For eksempel kl 19:00.

Hadde syntes det var dritkult om det ble respons på dette :D
Hvis ikke så får jeg finne på noe annet ;) Det går så fint så.

What say thee?

Ja til ulv!!

Det har jo vært mye snakk om betydning av bilder her inne, dvs. du kan legge så mye innsats i meldinger som du vil. Når bildet faller ikke i smak er man uaktuelt.

Derfor har jeg begynt å sette hjerte. Og i mitt hodet er det sånn at jeg med dette viser interesse, hun kan lese profilen min og sette hjertet dersom hun er interessert også. Så setter jeg i gang skrivingen. Men det er teorien :) I praksis blir det verken hjertet eller melding.

Da er spørsmålet mitt: Er det noe galt med å sette hjerte og bør man skrive en melding uansett?

..ja - hvorfor?
Jeg er anonym - men alder 59 og kvinne/jente...alt ettersom...
Min profil.. - henvendelser til meg... menns profil.. mine henvendelser til dem... Å!! det er så vanskelig... jeg er jo bare MEG - og synes det er vanskelig å tolke, tenke, forstå alt.... Så møtes vi - noen av oss - og det blir en god samtale, men ikke noe mer... noen ganger er det jeg som setter strek.. andre ganger er det ham.... greit nok.
...men hva skal jeg skrive - hva skal jeg si....hva skal jeg fortelle om meg selv...hva skal jeg spørre om...hvordan skal jeg gå frem for å finne ham som skal bli den som utgjor en forskjell for meg! Alle sidesprang..tomme møter - tapper meg for energi...
Å ja... er nok litt sentimental nå...tidlig 2016.. ..men jeg savner ham...

Jeg finner ho ikke igjenn :( :( ho var på looks men der er det jo ikke navn :( så går jo ikke søke opp:( kan noen hjelpe ?

Noen dame her som driver selvstendig næringsvirksomhet? Er egntlig ute etter både jobb og dame, så kanskje slå to fluer i en smekk?? Du må vere mellom 35 og 55. Er 50 selv.

Når du utmattet kommer hjem, og møtes av en kompakt, kvelende atmosfære. Kan det komme av...

...at du har glemt å ta ut søpla?

...at du aldri tar ut søpla?

...at din dårlige ånde bor der?

Alle singelfesters mor 2. Noen som har vært på dette før? Før oppfølgeren -Var det bra opplegg?Opplever dere at overvekten er oslofolk? Eller kommer det noen fra "lille" Vest Agder og andre mindre områder? Noen med erfaring rundt dette?

Forstå mannen

Siste svar lø. 2 jan. 2016 09:48 (86 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Nå har vi hatt en tråd om å forstå kvinnen... Da kan dere få hjelpe oss damene med og forstå mannen!!! :-)

Hvordan finne ut om dama er glad i deg:
Sett deg på a, og drit på hun. Vil hun fortsatt bli, er hun glad i deg😃

Uten bilde på profilen?

Hvorfor ikke bilde på profil spør jeg hun som har skrevet til meg. Slemme konebankermenn etter deg ja. Okei, da er ikke jeg noe lysten på å involvere meg i det dramaet, tenker jeg...

Sende bilde på mail? Skal jeg gi fra meg min mailadresse da, mens du ikke tør vise ansiktet en gang? Så etter om og men så får jeg bilde på mail. Men så er det ikke helt hva jeg ser etter, så blir det enten å la være å svare eller så blir det et kort svar type "Takk for bilde" som leses "Takk men det var ikke hva jeg er ute etter". Så blir det sure svar.

Jeg har vært ute av datingarenaen noen år nå men er dette surret vanlig fortsatt?

Veldig mange av damene her på sukker vil ha en mann som er trygg på seg selv. Hva betyr det? Betyr det at man har mye selvtillit? At man er utadvendt? At man ikke går på antidepressiva eller psykose-tabletter og er en fare for seg selv? At man vet hva man vil eller har et sett med meninger som det ikke nytter å diskutere ham fra? Eller at man er trofast? Forklar gjerne. For meg blir det en tom floskel som mer frastøter enn tiltrekker. Er det noen menn som er ute etter damer som er trygge på seg selv? (Altså skriver det i profilen sin)

Er på leting etter noen smarte damer jeg kan bli bedre kjent med.
Finnes det noen av de her ???

Noen ganger må også en "rådgiver" spør om råd :)

Det var vel Albert Einstein som sa at han har sluttet å prøve å forstå kvinner, og bruker tiden heller på noe mindre komplisert som for eksempel å utvikle reletativitetsteorien.

På det tidspunktet kjente han ikke Sukker og andre nettdatingsider, men han ville vel konkludert med samme i dag også.
Dette her skal ikke bli en sutretråd, men jeg lurer virkelig på hva som skal til for å komme i prat med en kvinne her inne / møte i real life for å kunne finne ut om den mye omtalte kjemien er på plass.
Det er greit å ha noen standards og preferanser - det har jeg og. Men hvor legger man lista. Er alle ute etter det eksepsjonelle og Mr. Perfect? Er alle lykkelige singler? Er alle redde for å ta sjansen eller foretrekke å sitter på gjerde og venter på at noen kommer forbi som er enda bedre. Hva er vitsen med tomme profiler, å være her i flere år, være passiv, ordknapp eller kun ignorant? I 2016 og i likestillings og emansipasjonens tidsalder burde man kunne forvente at kvinner er mer proaktive når det gjelder noe så viktig som å finne kjærlighet og lykke. Da blir det kanskje også mindre klaging om at man alltid ble skuffet av noen kjekkåser og kjelltringer.

Jeg nekter å tro at utseende mitt, personligheten min og det jeg er villig til å gi er så uinteressant som man kan tro ut fra den beskjedne responsen her ikke.

Spørsmålet mitt er: Hva er det viktigste menn ikke vet om kvinner, men som de burde kjenne til? Og hvilke kvaliteter bør et perfekt forhold inneha?

Ghah! Sitter på nattevakt og trenger å lette på frustrasjonen! Har fått en ny kollega, en ung herremann på 27 år (jeg er 37). Jeg er stort sett bare blid og hyggelig mot alle jeg møter og skravler i vei om alt og ingenting... Nå har denne herremannen begynt å kontakte meg på sms (bare for å spørre om hvordan dagen min har vært), han popper opp på chatten på face med en gang jeg logger meg på for å fortelle at han synes det er veldig hyggelig å jobbe med meg og har nå begynt å ytre ønske om å ringe meg (daglig!!!). Jeg svarer ikke alltid, men for å være hyggelig, av og til "jo, takk bare bra, nå må jeg gå" o.l. Ut fra det han har fortalt på jobben, har han få venner, bor hos foreldrene, er veldig sjenert og ble mobbet på skolen og i arbeidslivet før han kom til oss. Føler derfor at jeg ikke kan være totalt avvisende..!!? What to do?? Og dette skjer meg forresten ganske ofte...Er det vanlig? Og er det sånn at man alltid må gi klar beskjed om at man ikke er interessert? Jeg synes det er så ubehagelig å ta sånne "konfrontasjoner" (kanskje det er derfor dette skjer hele tiden...) Er det slik at enkelte nekter å ta et eller 100 hint?

Finne dame

Ingen svar
(mann 41 år fra Hordaland) Privat melding

Onkel til ei herlig jente på 6 år som kommer til meg og sier eg må finne meg en dame,er vel bare og begynne leite bedre da.hehe.

Noen forslag for og piffe opp profilen?
Er ganske så dårlig på og skrive om meg selv..

Treffes i dag.....?

Ingen svar
(mann 43 år fra Akershus) Privat melding

Etter en lang og noe ensom jul og nyttår....(Selvvalgt) så begynner kroppen å bli såpass rastløs at jeg trenger å komme meg ut en tur.... Finnes det ei koselig dame her som kunne tenkt seg å bli med på å ta et par øl eller noe i Lillestrøm / oslo i dag?

Finnes det noen damer som liker å ha dype samtaler om livet og hvordan man kan bli mere verdifull.

Jeg har aldri vært noe fan av nyttårsforsetter, de færreste blir vel gjennomført. ... Men nå sitter jeg her for meg selv, alene på nyttårsaften (selvvalgt..) og tenker at : nå må det skje noe! Nå må jeg få ut fingeren!! Så "i skjul" lager jeg meg et par forsett: Takke ja til date, være mer aktiv i "jakten" på den rette og rett og slett tørre litt mer i jakten på drømmemannen. Noen fler som tenker som meg? Godt nyttår

Ønske dåkk aill et godt nytt år! ?????

Veit itj ka æ ska sei om det gamle. Har vyrri både himmel og hælvett.
Og joda, æ e fullt klar åver at det finnes mænneska som har det my vær, men vi har aill vårres egen målestokk, og den endres ætter forholdan.
Får håp 2016 bli et godt år fer ås aill 😊

Tradisjon tro, så sprænge æ det gamle året med den største bomba æ fainn 💥

Sorry for dialækta

Orker ikke scrolle i alle nyttårsønsketråder som er og blir opprettet, så derfor, til alle; Godt Nytt År!

I Italia finnes det et ordtak som sier "det vi gjør på Nyttårsaften er det vi skal gjøre hele året...."
så er det greit å spise godt, være sammen med positiv mennesker , kose seg masse, be gentle og take care av verandre ...og vi får håpe at vi drar det gode ting i den nytt år...:-)

Et år er ved veis ende , snart når klokka slår tolv ,da kan alle slå ut håret og sende alle sine kjente og kjære en varm og god nyttårs klem .
Noen vil feire det nye med familie og venner, noen sitter bare og tooer sine hender , Noen er glade for året som er forbi . alt gikk galt det året er det de vil si .Andre vil juble i kjærlighets-rus , takke sukker for at de møte noen å dele sitt hjerte ,å hverdagene med.
Og så er det alle som sitter igjen med forventning og et dyr kjøpt håp i sitt hjerte ,om at dette året som kommer "2016 vil de møtte den rette , se inn i et par milde øyner å få et varmt smil tilbake .og kjenne på det at hjerte igjen gikk i taket .at ikke alt håp egentlig var ute , bare en slappet av og trodde på at kjærligheten kom å til meg ,husk å ta imot den ,når den kommer din vei ...

.Godt Nytt år, alle i forum store og små korte og lange ....
Klemmer fra Åshild Bente

Da er man installert på hytta, fyr på peisen og lunsj inntatt... Nå er det radio og en øl før jeg lager nyttårsmiddag. Her får jeg gleden av å kose meg frem til søndag... Håper alle får en fin og trygg inngang til 2016!

Godt nyttår. Da ble det ikke funnet "den rette" I år . Jaja... prøver igjen I 2016.