Sukkerforum

Ønsker dere en din dag 😊

En uke igjen til advent. Skulle romstert litt hjemme, men i dag er det ridestevne. Var oppe kl 06:00. Henta dattra kl 7:00
Er vel ikke hjemme før på ettermiddagen.

-2,5 grader og tynt snølag. Hadde vært en fin dag for jakt i skogen 😜

Rolig enda. Sitter i bilen og bælmer kaffe. Er oppsatt som banemannskap utpå dagen.

Ukeplan ...

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

E'kke jul enda ! Skulle ikke vært lov og nevne jul før desember ... :-)

Noen andre som tenkt seg til Union Scene i Drammen på tirsdag ?
Konsert med Drolsum Stasjon ! :) Har selv sett dem 10 ganger live, så jeg tenkte dra bare for å sjekke om jeg forstatt liker dem ! :-)

Mulig det blir en tur til Buckleys i Oslo på onsdag ... vet ikke enda ...

Og på fredag spiller jo undertegnede selv banjo (og kanskje triangel) et sted i Oslo med et eller ant band ... ;-)

Har planer om å skrive ny profiltekst siden den begynner å bli litt gammel. Er noen år siden jeg skrev den nå så den trenger fornyelse. Problemet er at jeg finner ikke på noen god åpningsreplikk.

Trenger litt inspirasjon til teksten, så jeg håper at det går fint om jeg smugtitter litt på profilen til dere sukkerdamer.

Dette kan forresten være en debatt.
Hva er turn-on i en profiltekst? Og hva er turn-off?
Hva får deg til å få lyst til å ta kontakt (i teksten)?

Grrrr... nesten -4 ute, og jeg skal tilbringe hele dagen utendørs i stallen :-))
Håper dere holder varmen og koser dere alt dere kan :-))

Mrt folk julebord, representerer vardekomiteeleder tur i Molde, Møre og Romsdal. Spise god julemat, kjempe kjekt. Hilsen fra kjekk ungkar Handy mann, God jul snart.

Har her foran meg et skriv fra legen som kanskje kunde virke som profiltekst ?

------------------
Vesentlig frisk mann med venstresidige skulder- og armsmerter. MR skulder viser tendinoser i supraspinatussenen, lettgradig bursitt og begynnende artrose i AC-ledd.
--------------------

Så, 44 år gammel, gjeldfri, tendinoser i supraspinatussenen og, ikke minst, lettgradig bursitt !!

How about that ! ? :-D

He he ... go helg !

Hei,

Noen her inne som har tips til profiltekst? Hva bør man ha med og ikke?

Hva tenker folk om gamle og photoshoping av bilder.. ?
Så en gammel bekjent på en datingside, som hadde fixa på bildene sine med Photoshop så han så nesten ugjenkjennelig ut..
Må jo være flaut å møte på en date, å se helt annerledes ut enn hva bildene viser.. Rynkete og mange år eldre.. :)
Hva tenker dere?

Misforstå meg rett. Jeg og eksen var ferdig med hverandre i flere år før det ble brudd. Men jeg synes allikevel at det er vanskelig å komme videre.

Han er allerede en erfaren "dater" og er nå inni sitt andre forhold etter skilsmissen. Selv føler jeg at det er litt vanskelig å gå videre. Jeg kan fremdeles føle et slags nederlag over at vi ikke fikk det til, at ungene må ukependle, at jeg havnet i skilsmissestatistikken, at vi/jeg ikke prøvde nok etc. Jeg vet at jeg ikke har følelser for eksen lenger, men jeg klarer liksom ikke helt å se for meg å falle for en ny med det første. Eller bare venter jeg på at den rette skal komme og ta pusten fra meg. Jeg er nok derfor en av mange på sukker som bare er her sånn halvhjertet.

Hvordan er det med dere?

med en av mine favorittartister. Og jaggu fant jeg ikke live-versjonen også.
Flere som vi dele? Alt fra klinelåter, via black metal til ukuleleschlagers er tillatt.

https://www.youtube.com/watch?v=tKQSlH-LLTQ

hva mener folket er akseptabelt ang aldersforskjell ? :-) hvor mange år opp eller ned er greit ?;-)

Hvorfor er så mange redd av utlendinger? Hvorfor blir dem ekskluderte?

Gullrekka rødvin og minigris i fanget... What else

Ålesund

Siste svar fr. 20 nov. 2015 21:08 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym heihei

noen i ålesund?

Er det rart det blir så mange sure introverte menn? Deriblant meg selv?
Nei.

Fordi introverte, oppegående menn ikke får seg dame. De blir hele tiden fortalt at introverte smarte kvinner liker introverte oppegående menn, men sannheten er at man må opptre overfladisk for å få napp.

Oppegående introverte menn opplever stadig at introverte oppegående kvinner med alle de rette verdiene og egenskapene stikker av med eksteoverte, overfladiske og egoistiske menn.

At ekstroverte kvinner liker overfladiske, ekstroverte menn har jeg ingen problemer med. De passer sammen og jeg har null interesse av å date en for ekstrovert dame, det hadde blitt for mye forskjeller i forhold til verdisyn og andre ting som er viktige.

Men at disse såkalt oppegående, introverte kvinnene med alle de gode verdiene og egenskapene dater disse ekstroverte, egoistiske mennene med alle de dårlige egenskapene begriper jeg ikke. Hva er det de ser i dem? Burde ikke de være smarte nok til å stå imot?

Og hva ekstroverte, egoistiske menn ser i introverte kvinner skjønner jeg heller ikke.

Når er det greit å begynne å pynte til jul?
Jeg klarte ikke å motstå fristelsen og kjøpte 3 julestjerner i dag, hvilket som medførte at jeg byttet de sennepsgule putene med juleputene !
Og siden jeg var litt i farta ble det røde kubbelys også :-))
Ble sinnsykt koselig, så da måtte jeg bare ta meg ett glass rødvin og bare nyte litt julestemning :-))
Nissene får vente 1 uke tenker jeg ;-))

Ordet jeg leter etter husker jeg ikke i farta. Men situasjonen er slik. Du har funnet en dame, men avstand gjør at man ikke kan treffes daglig, men ikke for langt unna.

Jeg er uansett slik at jeg liker å ha daglig kontakt å sende en mld og litt daglig prat. Men alle mennesker er forskjellige, noe som er bra. Men dama her er litt annerledes og kan godt gå flere dager før hun tar kontakt. Så blir ho lei i lengden eller er det innafor?

Har du noe hyggelig å si😊
Bare generelt eller til en spesiell😍

Jeg har opplevd flere ganger at jeg har blitt blokkert av de som har sendt meg melding fordi jeg ikke har svart med en gang.
Sendte flere meldinger frem og tilbake med en hyggelig fyr, men etter å ha vært bortreist i en uke, og derfor ikke fått svart, har han blokkert meg.
Er det slik at flere av dere menn føler de blir avvist om de ikke får svar med en gang?

God morgen sukkerfolket 😃 titter ut av vinduet med litt trange trøtte øyne Kl 05.10 og hva ser jeg??? Alt er dekket av et hvit teppe 😀 kjenner faktisk at det gjør meg litt lysere til sinns 😄 vinteren er nå her for fult og det ble brått litt lysere og triveligere ute 👍
En fantastisk dag ønskes dere alle 😊

Snart helg...

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

6.5 timer 'and counting'... :-)
Spilling i Horten i morgen, og "mengdeøving" på banjo infor neste fredags julespektakkel! :-)

Kaldt og friskt sykkelføre hjelper på humøret og motivasjon! :-)

...til å være her inne?

Eksen tok med katta, men musene danser ikke på bordet.

Her ligger jeg da med brukket ankel i en halvsvime av smertelindringen. Det er jammen meg ikke bare bare å holde seg på beina når de sklir unna på det glatte føre om morgnene. Så nå føler jeg at jeg trenger noen trøstende klemme

Hvem er din "celebrity crush" og hvorfor? Er dette noe som kan gjenspeiles i menn/kvinner du vanligvis tiltrekkes irl også?

Matchtre

Siste svar to. 19 nov. 2015 10:24 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Brother

Hei damer:-)

Hvor mye vektlegger dere matchtreet når dere velger ut hvem dere kunne tenke dere å date?

Hei.

Kanskje litt tåpelig spørsmål. Men lurer rett og slett på hva som skal til for å få igang ein samtale/kontakt med noen på her?

Føler liksom jeg blir "avvist"/Ikkje svart (men mottaker har lest meldingen) uansett hva jeg prøver å skrive i meldingen. Har prøvd å "skreddersy" meldinger for å vise interesse, men syntes det blir håpløst og litt irriterende å ikkje engang få svar! Blir rett og slett motløs :( Da går det desverre over til at første melding ikke inneholder mer enn "Hei" fra meg, som sikkert er enda mer håpløst -_-

Så, hva er det som gjør at DU svarer positivt på en melding fra noen? =)

jo fullstendige ubrukelige. Får hjerter av flere jenter daglig og tar det som et hint for å bli bedre kjent, det gule hjertet betyr jo tross alt at vedkommende er nyskjerrig på meg.

Men flere av disse jentene gir ikke lyd fra seg, de bare forblir tause. Falsk profil tenker jeg, men flere av disse profilene er så godt skrevet og virker så troverdige at jeg ikke tror det er tilfellet.

Vær så snill. Hvis man ikke er interessert la vær å sett hjerte, trodde det var det som var meningen med disse at man skulle sette de som interessante de man ønsket å bli videre kjent med.

Våken?

Ingen svar
(mann 34 år fra Vest-Agder) Privat melding

Noen som er våkne og vil chatte litt? Var en ensom kveld i dag

Når det lykkes og en får stjerner i augo , hjerte hamrer på en ny måte en før , stenger en da av forum ,for seg selv eller blir vi her allikevel :-)

Ønsker dere alle frustrerte og mindre frustrerte helt vidunderlige mennesker ,en god dag ...

(Lettere inspirert av E47 sin tråd ... :-) )

November ... julegrantenning i fantastisk drittvær !

Kan ikke noe komme å holde meg med selskap. I sofaen i stua med en kopp kaffe eller et glass rødvin eller noe ...

Gjerne litt massering av vond skulder og slitne føtter ... og så kanske litt soneterapi til slutt ...

..eh? Noen ?

Det var egentlig bare en innbydelse ! Ikke en tanke ! :-)
Den som hadde noen som maste på en ... ;-)

Prøve å sette opp et scenario her;
Du har datet en dame/ mann en stund og er veldig forelsket. Du har allerede snakket om fremtiden med vedkommende. Men du har ikke presentert henne/ han for familien enda.

Dagen kommer for presentasjonen og du merker fort at h*n ikke går overens med et par av medlemmene i familien din. Dette skyldes ikke at din kjæreste oppfører seg dårlig, men kjemien dem imellom blir bare dårlig.

Hvor viktig er det for deg at familien liker kjæresten din? Blir du påvirket av familiens mening om din kjæreste? Skifter du mening om kjæresten din på grunnlag av det familiemedlemmer mener om han/ henne? Hvis du skifter mening om kjæresten, er det nok til å gjøre det slutt med han/ henne?

Tips tråd for gutter og jenter

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mr wanker

https://www.youtube.com/watch?v=hkK2AcOG854

Jeg ser at mange av mine Facebook venner har satt det franske flagget foran sitt profilbilde. Aviser er full av dekning av hendelsen i Paris, det samme er TV.
Det er flott å se på. Det er også flott å se på alle støtteerklæringene til det franske folk, for det er en tragedie det som har skjedd.
Jeg ble naturligvis også sjokkert over det som hadde skjedd, men jeg har ikke satt noe fransk flagg på profilen min. Ei har jeg uttalt meg i større grad om det som har skjedd.

For jeg begynte å tenke....

Hvorfor har ikke dere flaggene til de andre landene som opplever terror? Ikke mange dagene siden siste terror i Beirut, Bagdad ja eller alle andre steder/land der det er terror! Noen steder er det terroranslag ukentlig mens andre opplever det neste daglig.
Hva gjør livet til en franskmann så jævla mye mer verd en livet til en fra la oss si Bagdad?
Jeg ønsker ikke svar på den! Det var et retorisk spørsmål!

Jeg kan vel skjønne at vi setter det norske flagget på profilen etter han vi ikke snakker om drepte mange her, på samme måte som at jeg skjønner at franskmenn setter sitt flagg på profilen etter det som skjedde i Paris.

For all del, dere må gjerne velge å vise støtte til de dere ønsker, men vit det! Det drepes langt flere i terroranslag andre steder en hva som er tilfelle i Paris!

Jeg lurer på hva holdningen er blant andre Sukker medlemmer når det gjelder kontakt med flere potensielle “dates” samtidig? Som svært monogam mann synes jeg det er vanskelig å forholde meg til flere enn én kvinne ad gangen, og har hittil holdt meg til “seriell” frieri, for å si det slik. Med andre ord, at jeg har først truffet noen IRL før jeg evt. har gått videre og tatt kontakt med en annen – forutsatt, selvfølgelig, at daten ikke var en match made in heaven, noe som det jo tydeligvis hittil ikke har vært, ellers hadde jeg ikke sittet her og skrevet dette…:-) Hvordan stiller andre seg til det? Er det ok å avtale eller treffe flere potensielle partnere samtidig – og selvfølgelig være åpen om dette – eller er det ryddigst å holde seg til en person ad gangen?

Kan ikke noen komme å klø meg på ryggen? Fra bukselinningen til litt opp i hårfesten. Med mye negler!

Gjerne litt massering av stive nakke og ryggmuskler først, og så klø ryggen... Og så holde omkring meg litt til slutt..

..eh? Noen?

Det var egentlig bare en tanke. Ikke en innbydelse 😁
Den som hadde hatt en å mase på ?

Ja.. det hadde vært hyggelig om en kunne besvart når noen sier hei :)
En får jo varsel når en mottar en melding. Ikke alle som er like flinke til å skrive dei første settningene som skal få den andre interesert, men det kan jo hende at fortsettelsen blir bedre ?
Så hva er unnskyldningen for ikke å ikke lese meldingen, når du har fått varsel om den, og evt ikke svare ?

Fikk denne på mail nå:

"Bergen
Vi har planlagt flere gåturer, men pga mye regn må vi utsette første tur til værmelding blir bedre."

Bodde selv noen år i Bergen, i ene strekket regnet det hver eneste dag i 3 mnd, og første dag med sol så ble det utdelt gratis is på Torgalmenningen.

Kanskje best å arrangere noe innendørs i Bergen, om fare for regn setter stopper for å samles? ;)

Gjennom vår holdning, gester og ansiktsuttrykk påvirker vi hvordan andre oppfatter oss. Forskning har kommet frem til at selvsikre, avslappete mennesker som regel blir oppfattet som attraktive, mens veldig sjenerte og særlig arrogante folk virker lite tiltrekkende.

For stor sjenanse kan gi inntrykk av manglende interesse og gjør det vanskelig å få til en hyggelig samtale. En arrogant opptreden skaper neppe noen avslappet stemning der man får lyst til å bli bedre kjent
Prøv derfor å være deg selv. Er man nervøs, er dette lettere sagt enn gjort. For å forberede deg til daten, kan du liste opp alt du er stolt av og fornøyd med ved deg selv. Dette vil gjøre deg mer selvsikker og bevisst på hva som er viktig for deg.

Når det gjelder kroppsspråket, bør du tenke på dette: Se den andre inn i øynene. Gjør du ikke det, virker du veldig usikker. Samtidig må du heller ikke mønstre daten din fra topp til tå, for da vil ikke vedkommende føle seg vel. Prøv å være så ubesvært som mulig.

De fleste mennesker finner ydmykhet attraktivt. For å være ydmyk må du ikke være overdrevet selvsikker, smart eller rolig – det holder å være naturlig, sympatisk og avslappet.
Det finnes flere ulike knep for å vise at du interesserer deg for hva partneren din sier. Gjennom å nikke på hodet og sitte lett fremoverlent, viser du at du følger med og lytter aktivt. Dette gir samtalen en flyt og oppmuntrer den andre til å fortsette å fortelle. Husk å holde øyekontakten med den du snakker med, og å ytre noen bekreftende ord for å vise at du henger med i samtalen.

En potensiell utfordring når man kommuniserer med en man ikke kjenner, er humor. Iblant kan misforståelser oppstå hvis den ene parten er ironisk eller sarkastisk. Husk på kroppsspråket her òg: Gi signaler som viser at du tuller. Dette kan du gjøre ved å legge hodet litt skjevt og blunke.

Virker det som at den andre ikke skjønner vitsen, kan du smilende si at det var en spøk. Den andre kjenner deg jo ikke, så selv om dere har god kjemi bør du ikke forvente at han eller hun blindt forstår deg.

Hva gjør dere for å vise at du er interessert i daten din? :-)

Ønsker dere alle en fin mandag og en fin uke :-))

Søndag formiddag og sola skinner på en klar blå himmel :-))
Hva skal dere finne på i dag?
Jeg skal ut på Hove, en populær turplass ved sjøen og gå tur og grille pølser med venner og barn :-)) Godt å få luftet seg litt :-))

Klein date

Siste svar sø. 15 nov. 2015 22:48 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemor

Noen som har hatt kleine dater dere vil dele?

Det er søndag, jeg kjeder meg og kunne vært morro å trekke litt på smilebåndet😇😁

Her kan du finne ut hva slags personlighetstype du har.
I følge JTI, utvilket av Carl Jung finnes det 16 ulike personlighetstyper.
Her kan du finne ut hvilken type du har, hva som beskriver deg og hva slags partner du bør velge / hvem som bør velge deg.

http://www.16personalities.com/free-personality-test

Selv har jeg tatt en veldig grundig test gjennom jobben og er ENFP.

Hva er DU ?

Er så lei tråder som slettes, så dette er tråden uten tema, men som ikke slettes. Snakk om hva dere vil, bare ikke driv med barnslige personangrep.
Jeg begynner med å spørre om noen har noen meninger om hvorvidt jeg burde bake kanelsnurrer eller suksessterte til helgen?

as harmless as a cloud o.s.v ... :-)

Av og til (ganske ofte) er det godt å ikke være engasjert i politikk/samfunnsproblematikk/<rart fremmedeord> ...

Er bare så gla' for at jeg får spille musikk med noen helt fantastisk flinke og trivelige folk, ha råd til å fylle opp kjøleskapet med mat og drikke og fylle opp hybelen med gitarer og plater og bare være fornøyd med ting og tang som di er akkurat nå ! :-)

Er heldigvis en enkel mann ! :-)

And be a simple kind of man.
Be something you love and understand.
Baby, be a simple kind of man.
Oh won't you do this for me son,
If you can?

Er det er greie å ta selfies i bilen? Det er så utrolig mange profilbilder tatt fra førersetet i, ja nettopp, bilen. Jeg mener ikke at det er noe galt med det, men lurer...
Er det bare menn, eller gjør damer det óg?

Hopper innom for å ønske alle mine sukker venner en riktig fin lørdag ;)

...med det franske folk:

Hilser jeg Trikoloren, tørker tårer og nynner La Marseillaise:

https://m.youtube.com/watch?v=4K1q9Ntcr5g

I likhet med statsminister Erna Solberg har jeg også giftet meg i Paris (og bodd like ved Place de la République). En av de fineste dager i mitt liv (gråt da også).

Leve republikken, Leve Frankrike.

Når man skal velge seg en kvinne eller mann, og ta det neste steg- hva er de topp 3 tingene som skal være "i orden" utseendemessig for deg i din partner?

Mine topp tre er:
- Tenner
- Hender
- Høyde

Jeg innrømmer glatt at jeg styrer unna om ikke jeg er fornøyd med de tre tingene.. De skal ikke være perfekt, men det skal passe meg.

Go!:)

Lørdag. Barnefri.
Har handlet på Rema; Frossenpizza, liten julebrus fra Hamar og en liten pose smågodt.
Sitter i bilen på parkeringsplassen. Stasjonsvogn.
Observerer.
Magen knyter seg, tårene presser på. Ser familier og par.
6 år som singel. Jeg innser at jeg alene lever et liv for to.
Så bittert, så meningsløst!

Snart må jeg vinne!