Sukkerforum

På noen profiler står det "pålogget denne uken" mens på andre kan det stå " sist inne 4 dager siden".
Kan man stille inn dette selv noe sted?

kysse helg...

Ingen svar
(kvinne 45 år fra Oslo) Privat melding

Jeg vet ikke hvis dere har sett eller ikke "nuovo cinema paradiso", dette er en scene som ikke man kan glemme og som jeg smiler og gråter med...vær gang jeg ser det...
god kysse helg :-)
https://www.youtube.com/watch?v=zBUPDNF3mqw

Date i kveld med meg i Lillestrøm Please....😀

Her har dere tydeligvis løsninga. Suppler gjerne med egne forslag.

http://www.dagbladet.no/2016/02/11/kultur/spotify/spillelister/43108564/

Hei, noen som vet om det får an å fryse medlemsskapet? Finner ikke noe om det. Er så lei. Men har betalt til juni og tenkte at jeg tar en pause.

Ny uke nye muligheter :-) håper alle får en fin uke :-)

Hei

Jeg har tidligere sendt en henvendelse til sukker support uten å få svar, derfor er det nå på tide å ta det her.

Hvorfor i all verden får jeg massevis av mail om arrangementene sukker har? Jeg har ikke bedt om å få de, og foretrekker å kun få mail angående ting jeg ber om, samt betalingen (som de bør informere om)

Hvorfor svarer ikke sukker sin support og stopper denne spammingen?

Jeg fikk nå nettopp enda en mail om et arrangement, og det uten at jeg er det minste interessert i å delta på arrangementet.

Ber om at denne spammingen stoppes, alternativet for min del vil være å avslutte mitt medlemskap.

Så damer, dere har tre uker på dere til å finne en mann og fri til.

Noen som vil dele strategi for hvordan man kan finne den rette før 29.?

Hvordan vet du at du er forelsket?
Hva slags følelser surrer rundt i kroppen?
Hvordan er du når dette skjer?
Å vil du at det skjer med et PANG eller vil du at den kommer gradvis?

En tråd i forelskelsens tegn❤️

Jeg la inn noen bilder i albumet mitt i går, og nytt profilbilde, og plutselig rauset det inn med førstemeldinger. 7 på under 24 timer, og borti 50 har sett på profilen min. Å legge inn nye bilder en gang i blant er åpenbart smart hvis man ønsker synlighet. Tipset er hermed gitt videre til mine medsøstre. :-)

Men to av henvendelsene var underlige. Dvs. den første virket helt grei helt til jeg skulle svare siste gang, da sto det at den var fjernet/blokkert av sukker. Og den virket absolutt normal i forhold til en del andre meldinger jeg har sett i min tid. Han tilbød riktignok champagne og jordbær, men jeg er absolutt i champagne- og jordbærmodus akkurat nå, så det passet perfekt.

Den neste førstemeldingen kom fra en bildeløs, som hadde valgt å bruke en standardmelding fra sukker om at meldingen min var for sexfiksert, og at han derfor ikke ville svare meg. 8 minutter senere kom det en melding til hvor det sto 'Allergisk'? Jeg tenkte han hadde en særdeles spesiell form for humor, for jeg hadde ikke sendt ham noen melding, og sender aldri ut meldinger med den type innhold, så jeg svarte 'Ja - mot katt, kodein, røyk og gale menn'. Svaret var samme standardmelding om at meldingen min var for sex-fiksert.

De andre henvendelsene var heldigvis helt normale. Er det noen andre som har fått rare meldinger?

Har lyst å dele noe med dere, som jeg ikke skjønner bæret av. I oktober ble jeg kontaktet av en fin og morsom mann på min alder. I tre (!) måneder hadde vi kontakt. Sms, skype og chat. Videochat på Skype. Han jobber litt over hele Østlandet, men joda, vi skulle få til en date. Den kom aldri, gitt. Hver gang jeg var på nippet til å gi opp, så fikk han overtalt meg til å ha mer kontakt, for han "likte meg så godt". Fortalte om sønnen sin, og foreldra osv. Altså, for å gjøre en lang historie kort, så har jeg kuttet kontakt. Og godtfolk, jeg spør: hva er det der for noe? Er det noen som er fornøyd med bare avstandskontakt? Kalde føtter når vi skal møtes? Hva er da vits i med en profil her som sier at han savner en dame å få på kino med, tur med osv? What the heck? Noen meninger?

World Single Day

Ingen svar
(mann 35 år fra Rogaland) Privat melding

Noen som hadde tenkt seg på "World Single Day" på Lørdag på Hall Toll i Stavanger?

Supre forhold på Frognerseteren

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det er minus en grad, topp vær og supre folk som skal på skitur nå. Kaste seg med :)

https://youtu.be/jxLu9BmaB34

:p

Nå scrollet jeg gjennom onlinelisten min, og den var jo fylt med kjekke menn! 😳 Rundt førti, unge og håpefulle, og heldigvis med litt smilerynker. Enten nærmer det seg vår, eller så er det yoga og ei mil i skogen som gjør med velvillig innstilt. 😄

Dette skal jeg fortsette med. Neste gang skal jeg ÅPNE noen profiler også. 👏

Hvorfor klarer ikke siden å skille mellom dette? Irriterende, skulle jo tro man var stokk idiot når man skrev.

Jeg synes at det er veldig viktig å ha et fint liv uavhengig av om jeg har en kjæreste eller ikke. Jeg liker veldig godt å lære nye ting, utvikle meg og få nye erfaringer. For at 2016 skal bli et bedre år enn 2015 har jeg tenkt til å glede meg selv ved å:

- ta videreutdanning
- lære meg om yoga
- løpe halvmaraton
- begynne å skrive

Har dere noe dere har planer om å gjøre? Da kan vi jo inspirere hverandre litt! Nå tenker jeg ikke på nyttårsforsett, men konkrete ting som skal bli gjennomført :-)

Noen her fra Nordstrand Holtet i Oslo!

Da er det vel lov til å smelle sammenheng røre/deig til sjokoladekjeks?
Nja... Litt far/datter kos må til i dag kjenner jeg...

Hvordan koser du deg på en tirsdag kveld?

Hei. Lagde nylig en profil her, etter å ha hørt litt om sukker. Lurer nå på om noen her inne fra Hordaland/Bergen har lyst til å møte en ny (litt skjenert) person en dag ?

De fleste av oss ønsker vel ideelt sett å date så få som mulig - men så lenge man ikke har funnet den rette må man jo bare fortsette. Noen velger å nesten ikke date i det hele tatt - fordi de håper å finne den rette via skriftlig kommunikasjon - andre velger å treffe flere, fordi de tenker at man er nødt til å treffe dem i det virkelige liv for å ha noen ide om man faktisk passer sammen - jeg tilhører den andre kategorien. Jeg siler strengt, og har bare hatt koselige opplevelser så langt - ikke en eneste creepy date - men for min del er det ikke nødvendigvis noe poeng å skrive sammen lenge først. Alt bestemmes ved et møte uansett. Hva tenker dere andre? Hva er deres datingfilosofi :-)

Fæsten e snart over, de blir stille mørkt og trist
Musikken æbbe ut og all går hjæm te sitt
Men nån ska på et nachspiel og dæm træng en gitarist
Men æ e vilt forælska i ei dame æ ska spør.

Vil du væra med mæ hjæm i natt
Ska vi sov i samme sæng i natt
Æ kan gi dæ alt du træng i natt hvis du tør

Å væra med mæ hjæm i natt
Å sov i samme sæng i natt
Æ kan gi dæ alt du træng i natt hvis du tør.

Hei, jeg leter som mange andre her inne etter en kjæreste og en jeg kan dele alt med. MEN.., hvor er de som ikke er i midtlivskrisa og som må drive med trening?! Misforstå meg rett, jeg synes at å holde seg i form er bra, men må de drive med bortoverski, sykling, slalåm, padling og styrketrening på en gang? Hvor er de som kan "bare" gå en tur i skogen, på fjellet osv? Aff, dagens grublings 😉😃

Jeg ser i diverse tråder at folk oppfordrer til å pøse på med førstemeldinger.
Og ofte er dette fra de av oss som har litt fartstid her inne.
Gjør dere det selv? Pøser på med meldinger altså?

Jeg gjorde det i startet ja, men jeg vil jo ikke ha "noen" jeg vil ha "henne".
Så nå går det gjerne uker, ja til og med mnd mellom hver gang jeg sender meldinger til noen.

Klart at sjansene for å få svar/treffe noen minsker jo betraktelig, men det får nå så være.

Bare så det er sagt, så hender det at jeg sender flere meldinger ila en uke også, men samme kriterier gjelder. Går jo også på aktivitetsnivået mitt.

Tanker?

Noen som tilfeldigvis vet om noe bra filmer på viaplay? Gjerne noe spennende innenfor action, Eventyr osv kategoriene

Jeg har skrevet min første "førstemelding". Han har lest meldingen for noen dager siden, men ikke vært inne på profilen min. Han har heller ikke blokkert meg. Hva betyr det? Hver tålmodig du rykker stadig fremover i køen? :-D Hva tror dere? Jeg kommenterte bare et av bildene hans og spurte om en av interessene hans.

Hvor normalt skal det være her inne på sukker at det skal være så sexfiksert allerede før en møtes selv om match og kjemi ser ut til å være der??

Noen som har vært med på skiturene til Sukker, og som vil dele litt erfaringer?

Jeg har akkurat meldt meg på quiz på torsdag, er det noen flere som kommer? Er det i så fall noe interesse for å ta en kopp kaffe eller en øl sammen først?

Jeg har opplevd dette tre ganger det siste året. Damer som jeg tror er fair og som er nær nok til at jeg forteller dem hvem jeg liker, tar helt av og begynner å råflørte med vedkommende. Selv om jeg vet at det i utgangspunktet ikke er en person de ellers ville være interessert i. Det handler om konkurranse og å vise hvem som er mest attraktiv, og ene gangen var det rett og slett ei som gjorde det for å være slem tror jeg. Hun ene testet jeg bevisst, ved å følge med hva som skjedde når jeg flørtet med noen. Schmack, hun tok helt av og flørtet med vedkommende. Tre fester opplevde jeg at menn som jeg trodde viste meg interesse, plutselig endte med å kline med henne.

Jeg blir utrolig skuffet når jeg opplever dette! Det er liksom brudd på en æreskodeks. Noen andre som opplever at det er nødvendig å skjule hvem de liker for "venninner"/bekjente, og som opplever disse damene som bare MÅ bli interessert i den du flørter med når du begynner å flørte med han?

Jeg reagerer innmari sterkt på det, og blir skikkelig lei meg. Ville det blir oppfattet som sjalusi av dere menn? Sannsynligheten for at dere ikke fanger det spillet, og dermed ikke kan forstå reaksjonen er jo stor. Den sterke følelsesreaksjonen kommer ikke da av sjalusi og tro på at kjæresten liker den andre bedre, men av dette spillet og sviket av henne. Ville det vært forståelig om jeg forklarte?

Hva gjør folk på en lørdagskveld som dette ?

Selv sitter jeg og venter på at klokken skal bli så sent at det føles fornuftig å legge seg ;P

Finnes det noe som helst fasit på det?
En ting er å føle seg "young by heart", føle seg yngre enn fysisk alder, men å kalle seg jente/gutt når man har passert 40 er for meg turn off! Når en mann på 50 kaller seg gutt å søker jente mellom 40-50 er det noe som skurrer i min tankeboks😳
Jeg vil ha en MANN mellom 40 og 50, ikke gutt😉
Er det noen andre som har gjort seg tanker rundt dette?

Til dere som har vært på kjøttmarkedet en stund, (og alle andre som mener noe om det,) hvor mye kan man legge i matchtallet?

Jeg har ei med matchtall 99, og "Autotekst sier hun har svart annerledes og originalt, og hvis jeg har en god match så er vi kanskje skapt for hverandre :-p.
Problemet er det at hun virker ikke så veldig spennende når jeg studerer profilen. (Missforstå meg rett, alle mennesker er jo spennende på sin måte).
Og så har jeg et par andre på "shortlista" mi som har mye lavere match, men som jeg nesten (legg vekt på nesten) blir litt forelsket i bare av å lese profilen. (De bor dessverre ikke i min del av landet.)
Leker like barn best? Eller trenger vi litt motstand for å trives?

Jeg må bare spørre: Hvorfor er det så mange her inne som skriver under pseudonym og skjult ID?

Hva er greia egentlig? Er det fordi dere er offentlige personer som ikke ønsker oppmerksomhet? Har dere allerede en kjæreste og vil være utro?, Er dere redd for at profilen deres her kan kobles tilbake til en ev. Facebookprofil? Vil dere være anonyme for å ha mulighet til å slenge dritt uten konsekvenser? Andre grunner?

Svar gjerne anonymt, jeg er bare nysgjerrig og vil ha tilbakemeldinger:-)

God kveld i stua, og signe husfreden!

Det var en fugl som peip meg i øret at det skal finnes sånne tilbud her om singelreiser f.eks. til utlandet (eller at det har vært det i hvert fall). Lurer på om noen vet om noe sånt i nær eller nokså nær framtid. (Og hvis det står utfyllende info om det en eller annen plass på sida, og det bare er jeg som ikke har sett det, så beklager jeg, noen ganger er oppmerksomheten min som på en amøbe). :) På forhånd: takk. :)

Lurer ofte på hvor representativt Sukker-medlemmer er for "alle" i samfunnet. Veldig interessant å lese hva folk er opptatt av og mener om forskjellige ting. Og da får man også en bedre forståelse for hvorfor det finnes så mange (evige) singler der ute.

Så spørsmålet mitt er om vi er så kompliserte og vanskelige også i real life - eller bare her?

I positivitetens tegn, hva er den beste / morsomste/ kuleste/ mest minneverdige åpningslinja noen har servert deg?

Jeg likte denne jeg fikk i dag:
"Hvordan fungerer dette? Er vi liksom kjærester nå som jeg har trykket at jeg er interessert ;) ?"

En lørdag uten planer her. Noen som er interessert i å treffes i Oslo i kveld? Ung, gammel, på forum eller ikke. Ikke nødvendig å sitte hjemme å henge med leppa 😂 Hva sier dere?

Vært her inne kort tid. Etter hyggelig samtale med kvinne1, ble det avtalt å møtes. Så endret hun uke, dernest vinglet hun mellom 3 dager, hvorpå siste endring skjedde noe timer før møtet. Skrev så tilbake at hun kanskje ikke var klar for dating, og at viljen hennes til å faktisk møtes var lav, og med forståelse for det fordi dating kan være slitsomt, og jeg vil ikke å mase meg til en date, men jeg krever at man må klare å avtale tid. Da ble hun snurt, og mente jeg var dårlig match, og dermed blokkert! Jaja.
Etter hyggelig samtale med kvinne2, avtalte jeg å møtes i dagslys like utenfor en cafe. (ja, fordi jeg vil at de skal føle seg trygge). Hun ville plutselig ha mobilnummeret mitt. Jeg skrev at jeg ikke deler ut mobilnummeret til fremmede. Jeg ble blokkert! Jaja.

Hva er det med disse kvinnelige 40åringene? Tror de at andres tid ikke er viktig, og at alle menn er potensielle gærninger?

Leser det i de fleste profiler. Men gudene må vite hva det egentlig betyr!

Jeg tar vare på kroppen min. Jeg gir den mat når den er sulten, jeg lufter den når den begynner å lukte innestengt, jeg dusjer den hver dag for det har jeg hørt er hygienisk riktig.
Må like å være i bevegelse? Jeg beveger den også, tror det eller ei. Jeg går stadig fra stua til kjøkkenet for å gi den mat. Jeg beveger meg til postkassa for å se etter spennende reklame. Jeg går til og med til bilen for å kjøre på jobb. Men der sitter jeg i ro store deler av dagen. Kan ikke slite meg helt ut!
Å når lysten etter en mann blir for stor beveger jeg meg inn på soverommet å tar vare på meg selv!

Til dere damer: Hvordan tolker dere disse utsagnene?
Til dere men: Hva er det dere egentlig mener?

Sliter litt med å forstå at det er så vanskelig for menn å være ærlige og oppriktige her... Om en ikke er interessert, kan en ikke bare si det istedenfor å starte en samtale, love å sende bilder osv og så ikke gjøre det alikevel? Uten å ha sagt annet... Eller, bare ikke svare da? Er helt greit det og...:) Ser at dette ofte er menn uten bilde som da " skjuler" seg... Hva er poenget? Er mange her kun for å få oppmerksomhet? Synes alle bør ha litt respekt for dem i andre enden, og ikke kaste bort tiden til damer som meg som faktisk har en ærlig hensikt om å finne en kjæreste... Har andre samme erfaring?

... når du akkurat har spist kaviar.

Var så trett at jeg ville hoppe over tannpussen, og med fersk kaviarsmak i munnen så jeg for meg den elskede kom snikende opp i senga med deilig, varm kropp, og et kyss som stinket og smakte kaviar.

Hva tenker du med skrekk på at h*n har spist, i et slikt scenario?

Når jeg har snakket med folk en stund her inne, ender det ofte opp med at vi går over til snapchat (får er mer virkelig bilde) og som regel skal det ikke mange meldinger til før jeg får en pikk mitt i tryne når jeg åpner bilde........ Litt nysgjerrig på hva tanken bak å sende sånn bilde er? Hva tenker andre jenter om det og gutter får dere også underlivsbilder helt plutselig???

Om det er noen som vil utvide sin vennekrets så hadde det vært koselig om dere tok kontakt med meg

Seriøs

Siste svar fr. 5 feb. 2016 01:11 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Jeg elsker å drikke! Jeg hater avholdesfolk! De er uinteressante. Drikker du ikke, er du ei kjedelig fi..e, og alle historiene dine er gørr!

Jeg orker ikke høre på mannfolk som etter en halv dag omtaler meg som "vennen", "my angel" og som skriver i termer som minner mest om babysnakk. Er du sånn, så gir jeg deg opp med en gang, rett og slett. Klarer ikke ta det seriøst.

Er det flere som syntes dette er en uting, eller er det bare jeg som er steinhard og lite mottagelig for mannlig sjarm?

Jeg lurer på hvorfor man velger Horgans som sted? Det er jo et høl av et sted.. (i min mening). Jeg trives generelt ikke i Hegdehaugsveien og skulle ønske man heller kunne ha festen på et sted som spiller rock.. Jeg har aldri vært på sukkerfest da, så kan jo hende det funker på et sånt sted. Men jeg tror ikke jeg kommer til å gå før den holdes på et sted jeg synes er kult, men de stedene er neppe store nok..

Det skrives mange tråder om hva man ikke skal skrive når man henvender seg til noen, hvilke bilder man ikke skal ha, hvor mange bilder av ulik type, om hvordan man skal ordlegge seg, samtaleemner og så videre.

Når jeg leser alle disse trådene, sitter jeg igjen å tenker en ting: har vi for høye krav? Dukker ikke som regel kjærligheten opp når vi minst aner det, og ofte uavhengig av alle de forhåndsdefinerte kravene. Eller er vi nå blitt så kyniske, at det ikke lenger handler om følelser men om praktiske hensyn og en liten smule lidenskap??

Å flørte / gi komplimenter på meldinger kan være en lite takknemlig oppgave... Det kan nemlig fremstå som så mangt. Mange damer ønsker seg et snev av romantikk i hverdagen, men når menn prøver seg på dette på meldinger blir det for intimt, for mye, for fort og en rekke andre motargumenter. Hvordan skal noen klare å manøvrer seg i denne verden når det meste er galt? Vil vi egentlig at menn / damer skal skrive slik de er opplært til? Eller vil vi at de skal være seg selv?

Jeg vil ha en mann som tar meg akkurat som jeg er, og jeg vil ha han akkurat som han er. Glansbilder falmer fryktelig fort, og til slutt ser man alt som er bak glansen....

Har vi for mange / høye krav???

Hei medsingle.
Noe som er litt frustrerende er denne hersens åpningsreplikken. Jeg synes det er vanskelig å vite hva man skal skrive der for det er ikke godt å vite om kvinner vil ha søte ord, kreativ flørt, standard innlegg, et lite "hei" eller hva enn det skulle være.
Dette fører til at jeg blir usikker og rabler ned noe som ikke helt representerer meg selv. Noen ganger sender jeg en replikk og blir avskrevet umiddelbart. Tenker da at kanskje det er en mening med det. Allikevel synes jeg det er litt trist at man ikke blir gitt en sjanse til å konversere litt mer enn bare denne ene frasen.
Noen tanker rundt dette?

Ahahah...
Skal vi snakke om det eller ignorerer vi den dato?
😳 😁