Sukkerforum

Finnes det kvinner mellom 30 og 44 som ikke ønsker barn noen gang? Jeg ser så mange profiler med kvinner som passer for meg med det ene unntaket på treet at de vil ha barn, og helst med en eneste gang. Er det ingen som bare vil være to og synes det er bra nok?

Jeg for min del synes ikke verden er et hyggelig nok sted til at jeg vil kaste noen inn i den. Jeg kan imidlertid være med på adopsjon siden mange som er her allerede trenger foreldre.

Jeg er en rolig type på 26. Jobber som programmerer, og til daglig etter jobb, reisevei, handling,husarbeid og andre ting(frisør, lege, styremøter, familie) er det ikke så enormt mange timene igjen av uka.

Da foretrekker jeg å gjøre ting som gir meg energi og glede med den resterende tida. Gå turer, se filmer, spille data, ta en øl ute(en sjelden gang).

MEN - absolutt alle jenter på min alder skriver på sin profil at typen de leter etter er "litt småfrekk, sosial, spontan, og aktiv". Går alle andre på min alder på amfetamin, eller hva er det som skjer?

gjerne kom med KONSTRUKTV kritikk. Dette eskskluderer deg spitfire, Dine oppgulp er jeg ikke interessert i å høre ;D

Noen som kunne tenkt seg å bli med å bowle eller kjøre gocart en lørdag?

Selvstendighetstrangen og tilknytnigsønskene på kollisjonskurs!? Er det blitt slik. Kjør debatt!

Lureri?

Siste svar ti. 28 april 2015 22:20 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym merhaba

En ukes skrivekontakt med mann, hyggelig nok å chatte med. Men han har bare 1 bilde, passe pen, medio 40, aldri gift. Han er redd å gi ut personalia som tlf, facebook (sier den ble slettet for 1 år siden), e-mail, navn..alt som kan identifisere han. Sier han er forsiktig pga tidligere stalking, blitt presset for penger, han stoler ikke på noen lenger. Jeg har også opplevd mye drit fra nettdating, men hvis man er på en datingside...og liker den i andre enden..skal man da ikke stole på hverandre og evt møtes til slutt? Sier jeg presser han og han ikke vet når han er klar for å åpne opp, spiller offer rollen spør du meg. Lukter det løgn av dette eller er jeg for utålmodig og passiv agressiv?

Endelig skjønner jeg hvorfor jeg ikke får svar!

https://m.youtube.com/watch?v=AXR0k362DCg

Noe jeg har lurt på lenge egentlig, men glemt å spørre om.

'Blokkerte', under hovedfanen Matchlister / Hjerte, notat og markering: er det meningen at den siden kun skal vise de JEG har blokkert, eller skal det være både de jeg har blokkert og de som har blokkert meg?

For jeg kjenner jo igjen noen som jeg har blokkert der, men det er også en god del jeg ikke kan tenke meg at jeg har blokkert, eller i alle fall ikke kan huske å ha blokkert (jeg blokkerer sjelden).
Så det ser ut til at jeg kan se de som har blokkert meg der.

Men det igjen er vel litt rart i så fall, for når man blokkerer noen, ønsker man vel å bli helt usynlig for vedkommende? Altså skal jeg egentlig ikke kunne se de som har blokkert meg der heller? Eller?

Jeg har opplevd at flere av damene/jentene jeg har snakket med, men har møtt i etterkant ser helt anderledes ut enn det som vises på profilbildene deres.

Jeg har ingenting i mot jenter med litt ekstra på kroppen. Men jeg mener at om det står at man trener jevnlig og spiser sundt, er dette en indikasjon på at man i det minste er normalvektig.

Flere av de jeg har tatt kontakt med og møtt i ettertid har mer eller mindre sjokkert meg med sin "uærlighet". Hva er vitsen med å "skjule" hvordan man ser ut med "smarte" profilbilder? Jeg kan respektere at du er noe stor, men om du later som at du ser anderledes ut enn du egentlig gjør, vil jeg føle meg lurt. Før eller siden vil man jo treffes, og vi menn er som regel mer grunne med tanke på utseende enn flere her på forumet gir uttrykk for.

Dette har fått meg til å styre unna alle profiler der det ikke er et bilde i helprofil med høy oppløsning. Ikke for å dømme noen, men dere jenter er VELDIG flinke/selektive når det gjelder å velge profilbilder.

spotify:track:48RA57cI7XTLbqihI20rtZ

Kjekt å dele musikk man liker her inne :-)

Å ha et stort hjerte betyr ikke nødvendigvis at man skal slippe inn alle, men de som beriker livet ditt og får deg til å føle deg som et helt menneske... sånne gode person er veldig lite per i dag... derfor ikke stol for mye....Ikke elsk for mye...Ikke forvent for mye.... Fordi at den "for mye" kan skade "veldig mye"....

Hva slags utseendemessige kvaliteter betyr noe for deg i en evt ny partner?

Jeg har en niese som skal konfirmeres i mai. Jeg har ikke lyst til å gi penger og vil gjerne gi en gave som hun kan sette pris på over tid. Så utenom penger og smykker - er det noen som har noen seriøse og gode forslag? Fra 1000 - 2000,-.

På forhånd takk :-)

Når man nå har lagt siste hånd på liksom utdrikningslaget, og bare kan glede seg til i morgen..

Selv sitter jeg og slapper av og koser meg med litt te og forum før jeg skal styrte av gårde og redde verden(jobbe). Men hva gjør dere andre? Og hva brukes egentlig søndager til sånn bortsett fra å hvile.?

Hei. Hva skal man skrive i en profil? og bilde? Trenger litt råd:-)

Dette er en nettside hvor man kan finne en potensiell partner, det er fint
Menn og kvinner legger ut bilder av seg selv og skriver noen ord om seg selv, for å gjøre et godt inntrykk, det er også fint. Jeg opplever imidlertid at menn uten bilder og noe annet i profilen sin kontakter meg med spørsmål om sex, de skryter av utstyret sitt ol. jeg har markert disse med uønsket, men jeg ser at de fortsatt opererer fritt her inne.
Det finnes egne nettsider for de som ene og alene ønsker uforpliktende sex, bruk de!

Sukker.no har strenge bildekriterier, sensur for hva man kan legge ut ol, det burde vært like strengt i forhold til innrapporterte henvendelser.
Ja, dette er Internett, og det vil sikkert ikke være mulig å unngå slike tilnærminger, men hva i Hel..... får grisete henvendelser napp?? Jeg bare lurer?

Det fortalte legen min meg at jeg var...ble litt vantro, for jeg er ganske normal og det sier mine venner også, de sier jeg er tynn, men jeg synes jeg er helt normal, noen små kilo lettere en året før. Nå er jo ikke jeg den personen som tok det så hardt, men jeg ble litt skremt fordi hadde han sagt det til en annen person kunne anoreksia og slanking fort kommet ut av en slik helt unødvendig kommentar. Eller hva mener dere, er det riktig å komme med slike kommentarer ? Kanskje jeg må redigere profilen min her på sukker til noen kilo for mye :P

Its Saturdaynight, im all dressed up in blue, I been whatching u for a While maybe u been whatching me too? 😛

Er det bare meg som ikke får kontakt med noen her inne? Kan noen fortelle hva jeg gjør galt?

Ok ok ok!!!

Så jeg må se meg nødt til å be alle damer om å ta det med ro!!

Jeg kan ikke svare alle på en gang...

Still dere i kø!

Hva er greia med å ikke ha profilbilde??
Mange henvendelser fra menn uten bilde er sexbasert eller de er "utfadende" gifte. Så ender opp med fordommer mot profiler uten bilde...
Dømmende??

Livet går frem og tilbake. Men hverdagen er ofte veldig vakker. Jeg prøver på ingen måte å late som om alt bare er en dans, men jeg kan heller ikke late som det motsatte! Vi kan til en viss grad... (I høy grad vil jeg si.) ...velge hva vi vil fokusere på. De vanlige ordene som brukes er optimisme og pessimisme, men jeg synes ikke disse strekker helt til. Må innrømme at jeg har igrunnen lett for å mislike godt brukte ord. (Ord som enten er utvannet, eller fordreid fordi de oftest er ironiske, eller at de på andre måter har skiftet betydning med tiden.)
Hva tenker du når du hører ordet velsignelse? Hvis jeg hører dette ordet fra et sted hvor-som-helst har jeg en tendens til å kikke forsiktig over skulderen men gå tilsynelatende uinteressert videre. Dette er en mulig innrømmelse, fordi hvis det stemmer kan ligge noe hovmodig i det fra min side. Og det ønsker jeg jo ikke. Heldigvis har vi som mennesker en form for vett i tillegg til følelsene og sansene. Dermed kan de fleste av oss i en viss forstand beskue oss selv utenfra. Dette skrivet handler om å se lyset rundt oss.
Jeg satt i natt med musikkprogrammet 'Garageband' på min Mac. Det er enkelt å bruke. Man stiller inn systemet på feks 'toneart C# dur i Vintage B3 Progressive Organ', og ved hjelp av iPaden kan man spille de vakreste improviserte sanger uten egentlig å kunne noen ting. Jeg ble så rørt at jeg glemte tid og sted imens jeg spilte ;) 4-stemt sang av to spor. Så var jeg ferdig. Gledesrus. Og jeg måtte kalle sangen én ting - nemlig 'Velsignelse'.
(Denne tråden er kanskje ikke sånt som interesserer alle på forum, men jeg har allikevel selv glede av å skrive det ;-) og håper selvsagt at andre har noen tanker de vil dele :-)

Er det mulig?
Slik at jeg ikke ser personen der?

Eg lurer litt på dere jenter om når dere sier ja til å treffe en fyr?! :) bør det være endel chatting for å finne tonen før dere vil treffe noken? eg kunne tenkt å treffe fleire jenter der eg liker profilen men syns det er litt vanskelig å få en god flyt eller samme interesse tilbake. ser mange jenter liker spontanitet men når det kommer til å hoppe i det å sjå om det er noe kjemi når en møter noken så går det litt seint i beslutningen? har sendt fleire jenter melding om interesse og utveksla litt info med kvarandre men etter det veit ikkje eg heilt kor steget går :s syns fleire jenter kan være meir frampå :)

Noen andre som har sneket seg unna denne avgiften?

Er litt på helling her, burde jeg ta kontakt med dem å si "hei, du jeg har en TV og skulle gjerne hatt lisens. Her er adressen min. Takk!"

Eller bare la det surre å gå som før? Ser jo ikke på TV, men det er vel ikke det man betaler for.

Hvorfor i huleste er dette et punkt man må fylle ut i relasjonsprofilen?
Jeg tviler vel på at flesteparten er så politisk engasjert som de gir uttrykk for, hvertfall de som er under 30 år. Eller, de unge lar seg vel engasjere av et parti som får en rekke idiotiske populistiske saker, som segway, ja til proffboksing eller større kvote på taxfree.

-Et annet eksempel er: En jente som påstår at hun er sosialist. I samme slengen så får jeg vite at hun bor på vestkanten og og arbeider innenfor salg.

-En annen påstår at hun er miljøbevisst, men er både bilfrelst og er visst veldig glad i å reise kloden rundt.

- Er dette med politikk bare en imagegreie? En ting som vi påstår at vi engasjerer oss for bare for å virke kulere og smartere enn det vi er? Så får vi bare leve med at enkelte driver med dobbeltmoral?

Ønsker deres synspunkter og vurderinger på hvorfor bunad er så fint på oss menn. Personlig er jeg ikke for eller imot, men mener selv en fin dress er like bra.

Hatt et av og på forhold til en mann med store problemer. Han er kronisk negativ store deler av tiden. Klager på alt og alle, også meg. Har aldri noen feil selv.En gang i blant er han øm og mild og jeg faller pladask. Han ønsker nok en gang et forhold til meg og jeg er glad i han og han i meg. Men kan man ha et forhold til et slikt menneske og ha helsa i behold? Evt hvordan bryte kontakten på en grei måte...aktiverte profilen min igjen i dag så......

Hei! :) Første gangen min på en datingside så jeg forstår ikke alt her...Hvorfor får jeg svart på bare annenhvert spørsmål på matchingen? Er det problemer med appen eller er den bare sånn? Mange viktige punkter jeg ikke fikk svart på...På forhånd takk! :)

For tre år siden ble jeg medlem her. Jeg traff da mannen i mitt liv og om 8 uker kommer det en liten baby :)
Jeg logget på her for jeg vil fortelle dere at det funker. Man gir gjerne opp kjærligheten i blant når det går litt dårlig, men plutselig så er drømmemannen eller drømmekvinnen der :) så ikke gi opp, kjærligheten er der ute for alle :)

Hei,

Dette er en helt seriøs melding, la meg bare si det først av alt.

Jeg har egentlig aldri prøvd skikkelig å suge en manns penis. Jeg har slikket og kysset og sugd litt på tuppen, men ikke en skikkelig "blow job". Jeg trenger råd om hvordan man gjør det, og jeg har to utfordringer: 1) jeg kan ikke gape veldig høyt (operert kjeven), så jeg er redd for at tennene mine kommer i veien og kan gjøre det vondt for ham. 2) jeg brekker meg fort når jeg får noe bakerst i munnen (f.eks når jeg er hos tannlegen). Det er en refleks som jeg ikke vet hvordan jeg kan begrense/styre.

Så folkens, har dere råd til meg? Noen andre som har lignende utfordringer og har funnet teknikker for å få det til likevel? Jeg forstår at det er viktig for menn å bli sugd, at det er deilig, men hva om jeg ikke får det til på grunn av at jeg ikke kan gape høyt nok? Er jeg ikke verdt å være sammen med da? Er litt fortvilet, altså, men håper det finnes løsninger : )

Jeg påstår, at det kun er de som er superbrukere(betalte medlemmer) som seriøst er her og som aktivt ønsker å bli kjent med noen.
Resten er her for å titte, myse og bli kontaktet/sjekket opp..

Fortrinnsvis damer da...har ikke noe erfaring med den mannlige delen av medlemmene.

Kjør debatt.

E der nogen jenter som har lyst å prata litt me meg ? :-) Eg e fra Rogaland

Hei!
Jeg lurer på hvilke tanker dere jenter/damer har om steget fra intim kontakt til selve akten. Hva bør ligge til grunn før man eventuelt hopper i det? Bør det helst først være grobunn for et forhold, eller kan man bruke sexen som en slags indikator på veien videre?
Jeg føler jeg lett kunne fått dårlig samvittighet dersom det viste seg senere at det ikke funket likevel.

Her ønsker jeg innspill fra begge kjønn.

Når man ikke passer inn i noen av kategoriene, hva gjør dere da? Tolkes "et par kilo" bokstavelig? Er det å lure noen når man velger "et par kilo" når det i realiteten er mer enn det, men man heller ikke er "stor og fyldig"?

Skulle ønske Sukker hadde en mellomting der....

Eller andre reality for den saks skyld?

Jeg ønsker faktisk at tråden holder kvaliteten!

Hva tenker dere forumsfolk om det å kontakte noen dere kontaktet for la oss si to år siden.

Den gangen svarte de ikke, vil dette oppfattes som "frekt"?

Ser jo at mine meldinger den gangen kanskje ikke er hva jeg helt hadde valgt denne gangen.

Både jeg og andre har jo kanskje forandret både tanker rundt nettdateing og "krav"

Ønsker tilbakemeldinger innen for temaet takk :)

Hei. Hvordan få bedre selvtillit?
Helt siden jeg gikk i barnehagen til var ferdig på videregående,
så har jeg blitt mobbet, av forskjellige personer.
Jeg veit ikke helt hvorfor jeg ble det, men to av grunnene var for at jeg er oppvokst på gård,
å at jeg har dysleksi, i tillegg at jeg på ungdomskolen ble veldig fort sinna vis noen plaget meg.

Etter jeg var ferdig med videregående så begynte ting å bli litt bedre.
Men like før jeg var ferdig med lærling tida, som møbelsnekker havnet jeg i en arbeidsulykke.
Som gjorde at jeg ødela lillefingeren min og ringfinger på høyre hånd, jeg selv syns jeg var heldig.
For der kunne jeg fort ha mistet livet, etter ulykka slet jeg med tanken på det som kunne ha skjedd.
Ting går bedre nå jeg har fast jobb, i tillegg har jeg flytta på meg.
Men ettersom ting går bedre nå, så sliter jeg fortsatt med selvtilliten.
Så hva jeg kan gjøre?
Jeg er ikke ute etter noe sympati.
Men vis dette på noe som helst måte kan hjelpe noen,
så hadde jo det vært flott.

Intimitet og kos er viktig, og jeg er virkelig på søken etter en partner, en livsledsager. Men ulyksalig og i ørska sitter jeg her enormt fortvilet, jeg har fått noe som 1 til 3 % av menn får. Arrvev på fanten, som gjør den til en "skygge" av seg selv :D Herregud,,, da er vel oddsa betraktelig redusert ?

Kort vei fra himmel til h......

jeg prøver å bli kjent med noe her men uten hel noe. Tips??

Jeg ønsker gode råd/tips på et godt fjelltelt.

Jeg har et lite 2-mannstelt fra Bergans, og det er jammen meg altfor lite for meg og en Husky. Kan ikke sitte inne i teltet heller.

Noen med erfaring på et godt telt som ikke er for tungt og som tåler vind og regn i høyfjellet og også med grei sittehøyde og bedre plass.

Ser at så godt som alle deltakere her er svært opptatt av friluftsliv, ski og båtliv. Dette er aktiviteter jeg ikke har noe i mot at andre bedriver, men som det eneste menneske i Norges land som ikke trives så godt utendørs kan det jo bli vanskelig å finne noen som er kompatibel...... Er all denne friluftslivinteressen reell, eller er det en trend i tide, man SKAL skrive dette i profilen sin, ellers kvalifiserer man ikke til betegnelsen "ekte nordmann"?

Hvilke(n) matrett hadde du servert om drømmedama/mannen kom på besøk på lørdag?

Heisann alle flotte damer. Da er jeg tilbake på sukker, sikkert mange av dere som har lagt merke til at jeg har vært borte en stund ;)

Å ha barn med to forskjellige mødre er det "bad" ?
Har fått forskjellige reaksjoner på det.
Det har jo lett blitt sånn at det kan skje. Å det kan være flere årsaker til det, ute å gjøre personen til et dårlig menneske eller partner. Hva syns dere?

Jeg har en venn som både eksen og den nye kjæresten vil dele han, de har gått så langt at de er villige til å bo under samme takk med han, kall det bigami eller hva dere vil.
Er det greit?

Noen kvinner som ønsker å være med å løpe førstkommende lørdag? Eneste jeg forlanger er at du stiller opp ved bommen på Sognsvann lørdag klokken 10.

Er det noen som vil?

Så, hvilke taktikk bruker folket ?

Jeg markerer hjerter for å se om det er respons, og tar kontakt med de som virkelig intressererer meg. Best utbytte har jeg nok av å kontakte de som har besøkt profilen min.

Da det til nå ikke har ført frem til noe date så har jeg ikke noe videre plan.

Så igjen, hva er dine triks for å få kontakt, få avtalt en date osv ?

Fyr løs, kanskje vi lærer noen gode tips !