Sukkerforum

Jeg er fullt klar over at jeg virkelig legger hodet mitt på en hoggestabbe nå, men er det noen som har noen KONSTRUKTIVE råd til hvordan jeg kan forbedre min profil? :) F.eks:
- Bilder tatt i andre settinger.
- Bilder tatt med andre klesplagg.
- Kortere profiltekst.
- Mer humor.
- Færre forventninger til type dame jeg søker (virker kanskje som at jeg har "høyere" enn jeg har når det gjelder felles interesser). KJEMI ER NR 1.
- Informasjon jeg rett og slett burde utelate, fordi det gir et unødvendig sært eller nerdy inntrykk av meg? :P Som f.eks at jeg spiller en del pc-spill.
- Eventuelt noe jeg nevner, som jeg kunne ha utdypet?
- Eller noe HELT annet?

Etter å ha vært medlem her i et par måneder, har jeg opplevd at det er flere som ikke svarer meg og jeg lurer på hvorfor det er slik - selvsagt kan det være så enkelt som at jeg ikke ser ut som deres type utseendemessig, men det kan også være noe mer som jeg ikke ser. SÅ stygg er jeg da ikke, selv om jeg heller ikke er noen modell.

Jeg har for all del også møtt et par stk men trodde at det skulle være lettere. For meg er det slik at jeg helst vil møtes ganske tidlig hvis jeg liker en profil, for så å finne fort ut om man faktisk har kjemi eller ikke. Er det mange jenter/kvinner som ikke forstår denne måten å tenke på? Kanskje jeg har blitt misoppfattet som "desperat" på grunn av at jeg tenker slik.

Jeg har nemlig hatt et par erfaringer tidligere ved at jeg har skrevet med en jente i flere uker, ja til og med måneder, og så møttes for å ikke ha kjemi. Og i motsatt tilfelle har jeg skrevet med en som jeg opplevde lite "kjemi" med i chatten, og som jeg var usikker på om jeg ville møte, men som jeg møtte og hadde VELDIG god kjemi med! Så hvorfor gå rundt grøten? Kjemien merker man jo kun i virkeligheten - ansikt til ansikt.

Om noen virkelig gidder å gå igjennom profilen min og gi meg noen velmente, konstruktive svar på det jeg spør om, så blir jeg både imponert og takknemlig :)

Ønsker hver og en av dere lykke til videre i søkingen videre på Sukker.

Hva krysser dere av for her? Er man ærlige, eller juger man bittelitt? Hva forventes?

Slank - betyr det tynn/mager?
Gjennomsnittlig - betyr det normal, eller betyr det slank pluss? Eller....er det det man skriver når man ikke synes noen kg for mye (litt smålubben) passer? Det at man skriver gjennomsnittlig - er det noe dere gutta blar forbi?

Trener og spiser sunt i blant - er det av og til når man gidder å komme meg opp fra sofaen? Eller er det når man er ganske aktiv, men ikke toppidrettsutøver? Ganske opptatt av kropp og trening virker jo på en måte litt negativt ladet - eller?

Og så det med maten da - spiser sunt i blant? Når man stort sett alttid spiser sunt, elsker å lage god, næringsrik mat fra bunnen av, men har et normalt kosthold, og fikke føler seg komfortabel med å krysse av for "ganske opptatt av kropp og trening"?

I dag "feirer" jeg et slags "jubileum" - 1 år siden jeg opprettet profil på Sukker. Det har vært et spennende år, lærerikt og utfordrende. Det beste av alt har vært tiden jeg har brukt på forumet. Føler jo at jeg er blitt litt "kjent" med dere flotte menneskene her. Noen har jeg også truffet personlig.

Jeg runder av dette året med å deaktivere min profil. Grunnen er gledelig: tror at det nå endelig har klaffet med en Sukker-mann. Time will show.

Kommer til å savne Forum. Tvi tvi til alle. Det kan ta tid, med oppturer og nedturer, men det ER mulig.

Kjeder seg på jobb?

De av dere som har små barn (gjerne større også altså, men det er jo gjerne litt andre utfordringer med de som er i barnehagealder og ikke så selvstendige.) Hva gjør dere når dere skal på ferie?
Jeg har to barn som til sommeren er 3 (snart 4) og 9 år. Har de siste dagene lest og sjekket priser på en rekke ulike aktiviteter, alt fra charterferie, til Disneyland i Frankrike, til parker i Norge og telttur. Det er mange faktorer som spiller inn når man skal på ferie, blant annet pris, det praktiske (hvordan komme seg til og fra med to barn som trenger en hånd å holde i , og kofferter) , aldersforskjell i forhold til aktiviteter (eks. karuseller i parker - 3 åringen kan ikke sitte alene å vente mens jeg kjører med 9 åringen) , små praktiske utfordringer (som når man står på flyplassen med all bagasjen midt på natta, den ene ungen er overtrøtt og den andre må på do - og vi må hente bilen som er parkert aaaaaalt for langt borte)

Så jeg lurer på:
Hva gjør dere? Hva er planene for sommeren, og hvor gamle er barna deres?

Hvis dere møter noen dere liker godt, hvor lang tid mener dere det bør gå før man møter hverandres barn?

Er det forskjell på å møte dem som venner (for eksempel møte på hverandre i akebakken) og å møte som noe "mer"?

Du får en hyggelig henvendelse her inne fra en person som utseendemessig ikke tiltaler deg. Hvordan gir du uttrykk for at du ikke ønsker videre kontakt?

Lar du være å svare?
Svarer du med et høflig avslag? Hva skriver du i så fall?
Blokkerer?

Hei, vurderer å melde meg på quiz den 3.mars? Noen flere som tenker å joyne 😀

Windows 10 og touchskjerm fungerer ikke. Menyer og tastatur er ikke brukandes på nettbrett eller mobil. Andre som opplever det samme?

Eller "ligg dokkar sammen og gjør nokke", som det også heter.

Nei fra spøk til alvor, en kjapp vareopptelling: Hvor mange bergensere er vi her på forumet, egentlig?

...No må dokkar belite dokkar.

Sissel Gran skriver mye om dette, og jeg har selv vært der opptil flere ganger. Litt for ofte faktisk...
Kortversjon: Jeg møter noen, alt ser ut til å stemme og man har det kjempefint sammen den første tiden. Går ut å spiser, er på kino, går tur...og så blir det selvsagt sex etter hvert også.
Plutselig får du følelsen av at noe ikke stemmer, du kan liksom ikke sette fingeren på hva det er...kanskje svarer han ikke like raskt på meldinger, avlyser et planlagt møte mellom dere...Du sier til deg selv "Pust! Ikke Vær så hysterisk nå!" Inni deg raser stormen, men du holder maska...er blid, hyggelig, snill, imøtekommende.
Så en dag sitter du der... på reservebenken, det går opp for deg at du har blitt negradert til en booty call, men aner ikke hvorfor du havnet der. Mannen har gjerne forduftet, svarer ikke når du ringer den ene gangen, ringer ikke opp.

Jeg blir fortsatt overraska over kynismen og mangelen på respekt når dette skjer. Hvis han føler at "dette forholdet er ikke noe for meg", hvorfor kan han ikke bare ta på seg et par baller å si ifra?! I stedet blir man holdt "varm" i lang tid...Han gir deg akkurat nok til at du henger på. Og jeg mitt dumme nek har rukket å bli betatt og glad i fyren...

Erfaringer/kommentarer? Litt skeptisk til å spørre om gode råd, da de gjerne er basert på at JEG er den som gjør noe feil ;-)
Er en oppegående kvinne, ser gjennomsnittlig bra ut, har masse humor, oppfører meg fint på alle mulige måte. Allikevel havner jeg i denne situasjonen gang på gang :(

Er det noen som skal bli med på Quizen som skal være i Oslo i mars? :)

Hvordan er alderen på deltakerne?

Dette er ikke et sted for å skrive.
(Ser helst at tråden synker kjapt ned. Ville bare si det.)
((Andre kan eventuelt lage en Helgen er her III-tråd hvis de ønsker.))

Her er enda en helgen er her post. Her kan du skrive alt uten filter, her er det ingen moderering. :P

Jeg var en av dem som ble med på eventen i Bergen nå på torsdag, med kino med flere etterfulgt av quiz. Skjønt, quizen ble jeg ikke med på for så at damene stort sett var mye eldre enn meg. Hadde jeg visst dette på forhånd, hadde jeg nok ikke kommet. Så håper at man neste gang kan få oversikt i god tid før arrangementet om alderen på de som kommer? Martin

bytur bergen??

Ingen svar
(mann 40 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

er det noen som skal ut i kveld? kanskje noken av den trivelige gjengen som var på sukker quiz?

spontan kaffidate??

Ingen svar
(mann 40 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

noen damer i Bergen som kan tenke seg ein kaffi date i dag? hopp i det;)

Er det noen som skal på film og quiz kveld i morgon i Bergen? Er det noen som har erfaringer med arrangement som sukk har hatt?

Hva er det med Sukker og deres trang til å arrangere ting på torsdager? Jeg skal jo på jobb dagen etter for svarte, håpløst å bli med på noe som helst så lenge man må opp igjen kvart på fem om morran..!

Hvis jeg hadde fått en tier hver gang jeg leste det her på sukker, så ville jeg snart hatt mange tusen kroner :)

Leser det så ofte fra kvinner her på sukker, at jeg lurere om det er genmanipulerte inn i deres skrive gener :)

Er dette en gjenganger hos menn også, eller har vi noe annet?

- Jeg på grunn av skift/jobbreiser må være en del borte hjemmefra
- 16-åringen min ikke vil ha sin far, min søster eller sin storesøster hos seg mens jeg er borte
- Jeg synes han er for ung til å være alene mer enn en natt av gangen
- Han ikke vil overnatte hos andre selv om han har mulighet til det.

Å la være å være borte er dessverre ikke et valg.

- Skal jeg bare si at han MÅ ha noen hos seg (det er det jeg har gjort så langt)
Skal jeg bare la ham være alene (han er fornuftig og selvstendig for alderen)

Jeg er ofte borte tre dager i slengen.

Hva gjør dere andre? Når lar dere ungene være hjemme på egenhånd?

Nytt dilemma til dere kloke mennesker her inne :-)
Hadde en tankevekkende samtale med en mannlig venn her om dagen. Han sa at i sitt siste forhold så hadde dama påpekt noe hun var misfornøyd med på kroppen sin, noe han ikke hadde lagt merke til i utgangspunktet, men etter at hun fortalte om sine komplekser så ble han også så fokusert på det at det ble "begynnelsen på slutten".
Deretter ble det snakk om andre "lyter", type mental helse, psyke. Han sa da at alle burde vente minst 2 år før de fortalte om komplekser/problemer til partneren sin. Først da er et forhold sterkt nok til å tåle slikt mente han.
Jeg fikk litt hakeslepp...Er det virkelig sånn at en du dater (over en viss tid) ikke tåler å høre noe som ikke er rosenrødt?

Tenkt kasus:
La oss si at du vokste opp med alkoholiserte foreldre som gikk på trygd...når er det naturlig å fortelle sånt?

Hvis din nye partner plutselig spør deg: "Så hva jobber foreldrene dine med?" Tar du da en hvit løgn, glatter over?

Også er det biten med hvis oppveksten din har preget deg såpass at du selv har fått div. plager av det (lav selvfølelse, depresjon o.l.), når kan man/bør man fortelle om det etter deres mening?

Hvordan reagerer du selv om du får høre noe av partneren din som får glasuren til å sprekke? Reagerer du som han innledningsvis her...skyver vedkommende i fra deg for at det blir "too much information"? Eller får du mer empati for vedkommende, setter pris på åpenheten, føler at dere kommer nærmere?

Donald.

Siste svar fr. 19 feb. 2016 03:47 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Man kan si hva man vil om Donald Trump, men han har hvertfall gjort amerikansk valgkamp mer spennende ved å ikke fremstå som politisk korrekt som sine politiske motstandere. Jeg er ikke enig i noe av det han sier men jeg liker at han tør provosere, at han tør å si det som er upopulært, som ikke er politisk korrekt osv.

Skulle ønske vi hadde flere slike politikere i Norge som tør å provosere, og det er noe jeg spesielt etterlyser hos venstresiden. Hadia Taijik mfl har prøvd seg noen ganger ved å provosere, men gang på gang taper hun ansikt når hun går ut og beklager, gjerne i dialog med sin superdyktige kommunikasjonsrådgiver.

Tror nok at politikk hadde blitt mye mer spennende å følge for unge mennesker hvis vi hadde hatt flere Donald Trump-typer på venstresiden, ikke bare politikere som er opptatt av sin egen popularitet, men som tør å si det som er upopulært.

...til kompisen/venninna di om du oppdager at partneren til vedkommende har profil her inne (eller på Tinder, Match osv.)?

Hvis ja, sier du også i fra hvis:

1. Det er en mer perifer venn du ikke har så mye kontakt med (type tidligere studiekompis som er på FB)?
2. Det er partneren til en kollega?
3. Du kjenner vedkommende som har profil, du vet h*n er i et forhold og har små barn, men du har aldri møtt partneren? (altså...gir du et hint til h*n du ikke kjenner?)

Varsler du anonymt? (f.eks. med kopi av profilen til vedkommende).

Tar du opp saken med klovnen som har profil? ("Jøss...har du og xxxxxx skilt lag?")

Eller er det "mind your own business" over hele linja...?

Dessverre har jeg oppdaget at dette er svært aktuelle problemstillinger... :-/

Selv skyr jeg ingen midler for å varsle, vet hvor stor pris jeg selv hadde satt på å bli informert, enten det nå var anonymt eller pr. chatt på FB.

Nown vil snakke?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Maan

Noen vil snakke?

Vi får jo alltid høre at menn er enkle sjeler som ikke tar hint. Jeg har derfor bestemt meg for at neste gang jeg får kjæreste så kommer jeg til å legge ved bruksanvisning! Menn tror jo ofte at store biler, lommebøker eller biceps er det vi lar oss imponere av. Men vi mennesker er jo så ulike, så la oss ta en tråd og vise variasjonen av hva som egentlig får oss til å smelte.

5 ting jeg blir glad for.
1. Å bli hentet.
Enten det er på date, på flyplassen eller på jernbanestasjonen. Å bli hentet fyller et dypt psykologisk behov hos meg for å bli tatt vare på. Særlig flyplasshenting. Da min datter møtte meg på flyplassen i sommer kom jeg på at det hadde ikke skjedd siden min far hentet meg på Fornebu da jeg var ung.

2. Å varme varmepose til meg.
En varmepose i sengen om kvelden sparer deg for iskalde føtter mot leggen din, og gir meg en god natts søvn, så jeg våkner sprudlende og opplagt og gjør ditt liv til en fest..

3. Å huske på St. Valentinsdag, juleaften og bursdagen min.
Et kort, en rød rose eller en god massasje - spiller ingen rolle hva, bare du markerer dagen og får meg til å føle meg elsket.

4. Hyppige meldinger
Ingenting er bedre enn en koselig melding fra den en er glad i. Det kan bli en hel liten fest av en god SMS :-)

5. Å se meg
Jeg er den som er alltid er blid og glad og er der for alle. Den mannen jeg trenger er den som ser når jeg er lei meg, selv når jeg smiler, og som er der for meg, og legger armene rundt meg og trøster, eller lar meg få krype opp på fanget.

5 ting å unngå
1. Humor på min bekostning.
Humor er ikke humor hvis den ikke er morsom for noen som hører på.
2. Fyll.
Et glass vin eller fem i godt selskap er en fest, flatfyll er turn off.
3. Røyking.
Et absolutt no-no.
4. Kulde
I alle betydninger av det ordet.
5. Gjerrighet.
Gi meg heller en gatemusikant som bruker deler av dagens inntekt på å kjøpe en sjokolade til meg, enn en rik mann som koser seg over alt han har spart penger på den dagen. Det største turn off av alle.

Så folkens: Flere brukanvisninger å dele?

Jeg satt å lurte på om jeg skulle slenge inn et flørtete komplement til en jente, men jeg er litt redd for at dere hører noen av dem for ofte. Er det noe dere jenter/damer rett og slett er drit lei av å høre? Jeg syns faktisk det ordet som passer henne jeg skriver med best er "søt". Det er det jeg tenker når jeg ser henne. Men er det bare irriterende å bli kalt søt? Noe man blir kalt hele tiden? Bør man kun gå for komplementer om personlighet, for det er de man føler er mest, vel, personlige og minst brukt?

Hva foretrekker dere egentlig å høre når det kommer til utseendet?:

Søt
Vakker
Attraktiv
Pen
Skjønn
Flere?

Eg er ganske utolmodig og vil ta med dama på ein kaffi date ganske kjapt, syns det ikkje blir det same å skrive lange avhandlinger på nett utan å sjå dama i ansiktet og høre latteren. Men er dere damer generelt skeptisk til slikt?
Om det ikkje er klaff på matchtall så er eg ikkje redd for å be på kaffi da heller:) selfølgelig ute blant folk om det er å foretrekke

Du er en mann som i tre år har hatt et forhold til en kvinne. Dere har planlagt å gifte dere denne uken.

Tre dager før bryllupet får hun brev om at hun blir deportert til Canada, og dere vil derfor ikke lovlig kunne gifte dere her.

Tar du da og:

a) Følger etter henne til Canada?

b) Gir deg selv en pause for å finne en ny kvinne du kan bli glad i?

c) Registrerer at mannen til din eritreiske leieboer har blitt arrestert for vold i julen, og bestemmer deg for å sjekke opp henne, siden hun ser ut til å bli ledig?

Kom du i såfall alene? Og gjorde de fleste det? Ble det laget grupper ut fra match fra sukker eller bare random?

Noen som skal på Inferno Festivalen denne påsken?

Hvis en person sender samme melding til flere, kan den enkelte mottaker se det? (Kommer det opp en advarsel om at "denne personen har sendt den samme meldingen til flere"?)

Spør for en venn;-)

Skal drømmedamen være slank, muskuløs eller ha litt å ta i?

Trafikken på min profil gikk merkbart opp når kiloene gjorde det samme 😌.

Så hva foretrekker forummennene?

Hei alle sammen. Ser det er mange som sier de liker musikk av den litt mer rå typen. Men blant de eg kjenner og de eg ser ute, så er det veldig få som liker det mer enn at de bare sier det til andre, og kanskje hører en strofe her og der. Nå starter Blastfest i Bergen, og da skal øregangene virkelig få gjennomgå! Eg gleder meg som en unge!!! Er det flere som skal her? Tenker å gå på Inferno i Oslo også, om eg får en dag eller 2 fri. Ser frem til noe brutal death metal!

Ble vekt med bursdagssang og frokost på senga av datra mi, så dette blir nok en fin dag! 🍰💃😃

Skal man lage en bedre middag hjemme eller ta med familien ut å spise da, mon tro....?! Det er omtrent på det nivået jeg legger valgene mine i dag! 😊

hadde tru innpå her med ei jente, men når hun vet hun foretrekker en annen å jeg spør å hun sier meg. det synes jeg er dårlig gjort, jeg kunne ha brukt den tiden på å prate å bli kjent me andre, og når man bruker ordet lover skal man være forsiktig. å alle disse dumme unnskyldningene, virker som om de tror vi har 20 i iq eller hun trodde det om meg da skal ikke ta alle, men det er heller ikke første gang. SI DET SOM DET ER MED EN GANG, håper deg det gjelder leser dette

Måtte alle få en fantastisk morgen håper alle får en fantastisk dag 😄

Jeg så et program i går der det ble regnet ut sannsynligheten for å finne en partner via nettdating. Den er 0,136%. Eller med andre ord. Du mår skrive 764 meldinger for å treffe midt i blinken. Hvor mange meldinger har dere igjen? :)

Hei, skjønne vesener.
Må bare lufte noe som jeg har tenkt litt på. Jeg skjønner meg ikke på damer og de bildene de legger ut(kanskje vi er inne på noe av kjernen til at jeg er singel 😛). Når jeg, på en datingside, ser at mange damer velger å ha bilde av natur så blir jeg bare oppgitt. Jeg bor og lever i Norge. Jeg trenger ikke å se bilde av en fjord, en solnedgang, utsikten fra et fjell eller noe som helst i den gata. Det eneste jeg er interessert i er hvordan dere ser ut i forskjellige vinkler, utsnitt, alvor, gøy og flørt. Kanskje jeg er kynisk og dere synes jeg er overfladisk men sukker handler om mennesker. Og uansett hvor mye man vrir og vender på det så spiller utseendet en rolle. Derfor kan man fylle ut kriterier på hvordan man vil at partneren skal se ut(i svært grove trekk men allikevel).
Så kjære, vakre kvinner. Vis meg dere og ikke få profilen deres til å se ut som en reklame for turistnæringen.
Puh. Godt å få det ut 😀

Hvorfor blir man matchet mot folk som bor andre deler i landet som ikkje vil flytte når du heller ikkje vil.....er ikkje det en dealbreaker?
Og samme med barn....superhøy match med folk som vil ha barn...hallo? eg er ferdig med barn for lenge siden..de som fins i begges liv er hjertelig velkommen,men kommer jo ikkje nett fler når man er voksen :D

og eg ser eg scorer særdeles lavt med mange fordi eg ikkje liker porno eller er sjalu.....merkelig system

I give up - tror jeg...hva er vitsen??

Jeg trodde alltid jeg skulle få beskjedne, superveloppdragene barn. Det fikk jeg ikke. Til gjengjeld fikk jeg sterke, morsomme, språkmektige, rappkjeftete, selvstendige og meget kompetente jenter. Som får meg til å le så jeg griner hver gang de imiterer mammaen sin. :-)

Og jeg fikk jenter som lager tidenes mest fantastiske morsdagsfrokoster på sengen.

I dag fikk jeg en tallerken med et pepperkakehjerte i midten, omkranset av blåbær, og med nystekte sveler rundt, og en tallerken med jordbær som var dyppet i sjokoladetrekk (hjemmelaget) og et lite glass med nutella til svelene, samt melk og nypresset appelsinjuice.

En visuell og kulinarisk nytelse.

Samt ørdedobber og krystallglass i presang. Jeg har verdens beste barn 💗💗💗

Siden jeg regner med at jeg ikke er alene om å ha verdens beste barn, tenkte jeg at jeg skulle høre hvordan dere andre mammaer var blitt feiret i dag.

Jeg hadde en del relativt traurige morsdager da de var for små til å organisere noe selv, men nå som de er store, prøver de hvert år å overgå seg selv.

Få høre alle de andre 'verdens beste barn' har trått til med i dag. :-)

Jeg tenkte å markere dagen med en bedre middag, en skvett vin, og en film. Det ligger dermed i kortene at det burde være en film av den mer romlemantiske sorten, og der kommer jeg litt til kort. Ikke at jeg aldri har sett noen, eller til og med likt de, men jeg er ikke direkte oppdatert på hva som er verd å se innen sjangeren.

Så, forslag mottas med takk. Kravene er ikke så mange, utover at historien inneholder to personer som finner god kjemi. Det kan være feelgood (About Time), eller ikke fullt så feelgood (The Fault in Our Stars).

På forhånd takk for eventuelle bidrag, og ha uansett en fortreffelig søndag. :)

Gratulerer til alle kvinner i Norge ;)

Jeg liker at kvinner misliker meg. Jeg liker tanken på at hun jeg liker avviser meg til fordel for en annen.

Er det unormalt?

Hva legger du i begrepet søndagskjæreste? Er det seriøst/useriøst. Er det et uttrykk for mental distanse eller fysisk frekvens?

Har du noen gang tittet på en profil av samme kjønn som deg selv? (Og du er heterofil). Noen ganger ser jeg at enkelte ber om tilbakemelding på profilteksten eller bildene sine og da hender det at like kjønn tar seg en titt også virker det som, men ellers innbiller jeg meg at det er noe man avstår fra. Hvordan er det med deg? Hender det at du ser på andres (likekjønnede) profil for å få noen tips til forbedringer på egen profil? Og har du hatt besøk av andre med samme kjønn? Hvis ja, hva synes du om det?

Veldig merkelig at ingen har laget et foruminnlegg hvor man søker etter en Valentin date? Så her kommer den. Dere som ønsker en spontan og på sparket Valentine date, kan skrive på denne tråden. Kanskje blir daten bare i form av noen meldingsutvekslinger, kanskje en skype-date eller hvis man er riktig tøff og avstanden ikke er for stor så kan man møtes IRL. Uansett så er det mange muligheter for de som ønsker litt oppmerksomhet på denne dagen (som er i morgen - søndag - men som like gjerne kan startes i dag på lørdag).

jeg gidder ikke mer ....