Sukkerforum

Det var en tråd her i dag tidlig med tittelen "Alder". Den er nå borte, men jeg kan ikke skjønne hvorfor. Får ta opp igjen noe av temaet her da.

Jeg er i den situasjonen at jeg har blitt singel med barn. Ingen krise tenker noen. Krisen kommer når alderen blir offentlig. Da blir det vanskelig.
I hvilken alder har man barn i småskolen og når har man barn som har flyttet ut? Her er nemlig "krisen". Jeg er i begynnelsen av 50-årene og søker partner, men kvinner helt i slutten av 40-årene og starten av 50-årene har på en eller annen måte voksne barn. De er ferdige med småbarnstadiet og ønsker ikke en partner med små barn. Da blir alternativet en kvinne i slutten av 30-årene eller i begynnelsen av 40-årene. De har ofte barn i alder som kan passe med min livssituasjon (småskolen) og er vant med dette. Jeg blir, om ikke alltid, ofte avvist da de ikke vil ha "gamle" menn.
Jeg er ærlig, så jeg vil ikke lyve på alderen. Det er det ingen som tjener på. Kanskje noe av dilemmaet på nett er at man blir veldig selektiv og lite tolerant for stor aldersforskjell (Jeg er enig i at det ikke skal være et kjøttmarked der eldre menn peser etter yngre damer). Men hvor stor aldersforskjell er for mye? Det er det jo ingen fasitsvar på, men jeg opplever ofte at 49 er veldig greit, men 50 er helt uaktuelt. 51 og over er uhørt. Nå er det liksom slik at jeg er i den berømte situasjonen "mellom barken og veden"

Føler jeg det vanskelig å komme videre da det ikke finnes noen for meg. Tør ikke å ta kontakt fordi men blir avvist mer eller mindre hele tiden.
Noen som har et "fasitsvar" her?

i reprise!
Da er seff tråden med mitt jæ...la..lange innlegg slettet. Flott!! Tusen takk for den. Da forbeholder eg meg retten til å få lov å få ytre meg og nå frem til mottaker her, i en EGEN tråd. Og du som slettet... du kan i alle fall glemme å få respons fra undertegnede i fremtiden. Hensyn og respekt går begge veier champ!

Har dere først opprettet og deltatt og diskutert med undertegnede i en tråd håper eg ingen har noe i mot at alle får sagt sitt ferdig, inkl meg., I tilfelle burde dere ha tenkt på det før dere oppretter eller deltar i tråder, mener eg.
Det opprettes og slettes tråder over en lav sko for tiden,hva er greia? Er det kun @ts sin tråd..? når ts knapt deltar vil eg ikke si det nei...det blir fort alle sin tråd, alle har bidratt og blir involvert i diskusjoner og underdiskusjoner. Da er det ikke kun hensyn til @ts som teller lenger. Slutt å be folk om kommentarer, råd og what not hvis du har tenkt å slette før det er ferdig snakka! Det er egosentrisk, dårlig debattstil og til slutt vil det gå ut over motivasjon og engasjement i forumet.

Eg gidder iallefall ikke det her tullet mer. Det blir siste gang eg engasjerer meg på den her måten for det er vitterlig lite interessant å bruke mye tid, skrive lange engasjerte innlegg, bli angrepet og misforstått for så ikke få muligheten til å respondere.
Eg poster derfor mitt grundige og lange svar som var hovedsaklig til deg @apache her, men andre som fulgte debatten må mer enn gjerne lese. For at det skal gi mening må eg nesten ta med noe av forløpet, men regner med de involverte fremdeles kan og vil stå for det de hadde skrevet ..også i denne spinn-off tråden.
På forhånd takk.