Sukkerforum

Jan 41 og Ole 42 sitter på 3 brødre Oslo kl 14... 😀 vi søker to morsomme venninner som ønsker å treffe oss... Da sees vi vel....?

Kjenner at sukker tidvis er litt slitsomt. Det er fryktelig mye klaging her på at damer ikke svarer. Så jeg prøver i den grad det er mulig å svare alle hyggelig (gitt at jeg har tid og anledning noe jeg ikke alltid har - og litt avhengig av hva vedkommende har skrevet - stygge ting fortjener ikke et svar for eksempel) Men når man svarer blir man noen ganger kalt både det ene og det andre. Det gjør jo ikke akkurat at man får veldig lyst til å svare, noe som er veldig synd for de som er hyggelige.

Det er vel ikke sånn at man MÅ se for seg en fremtid - eller er tilgjengelig for hva nå enhver måtte ønske fordi man er dame og singel. Når jeg svarer noen hyggelig forventer jeg at folk er hyggelig tilbake, dere ødelegger bare for dere selv. Jo flere sånne meldinger vi får, jo mindre slutter vi å sende de hyggelige meldingene...... Synd at noen tullinger skal ødelegge for så mange andre...

Jeg sitter her og skummer gjennom de siste diskusjonstrådene, og finner ingenting som handler om musikksmak. Tanken slo meg da jeg fant et gammelt Slayer-album på Youtube og ble skikkelig nostalgisk av å høre de gamle låtene fra tenårene på 80-tallet, såpass nostalgisk at jeg nå spiller hele albumet "Reign in blood" (og flere andre gamle Slayer-album) via Chromecast på full guffe på hjemmekinoen. Jeg formelig kjenner at skallebanken bygger seg opp sang for sang, men jeg kan ikke slå av!

Er det flere her som har det slik? Hva om en potensiell partner har totalt aversjon for din musikk, vil det påvirke valget ditt?

Trives greit med singellivet...MEN når det kommer til å planlegge ferier, så merker jeg at det blir litt kipt og skulle ønske jeg hadde en å drømme om deilige ferieturer med.

Og jeg er ikke tøff nok til å dra på ferie alene heller. Noen som har prøvd seg på aleneferie før?

For en følelse å være så vanvittig betatt av et menneske bare ved å skrive med hverandre. Men samtidig litt skremt fordi man ikke vet hva det fører til...

Takk til deg for hver morgen de siste dagene , hver kveld og for alle samtaler gjennom hele dagen...

Kvinnfolk som vil bli med?

Har nesten blitt en vane å logge seg inn på forumet her før jeg stikker inn i drømmeland.
Ler så jeg gråter av noen av kommentarene her.
Takk for at dere gjør slutten på dagen så festlig :)

Sov godt alle sukkervenner ;)

Hva er dine helgeplaner? Står en spennende date på trappene ? Eller skal du noe annet hyggelig i helga?

Jeg skal ha en super helge med mine faktiske småtasser. Så her blir det en helg med masse kos <3 Kanskje det blir en bowlingrunde på oss, eller en skitur :-)

Til alle gutter/menn:

Syns dere det er finest med ei dame som sminker seg lite, med bare maskara og evt skjuler litt urenheter i fjeset eller ei dame som sminker seg med litt mer sminke med eyeliner, mascara og foundation i hele fjeset?

Lite sminke, middels eller mye? Er det finest med eller uten eyeliner?

Hva slags sminke liker du at ei dame bruker?

Mitt kjærlighetsliv gir meg ingen kvaler, jeg elsker meg selv og har ingen rivaler :)
Det er nok det enkleste i dagens samfunn (ihverfall på sukker)

Dette er tråden for positive og glade kommentarer. Si positive ord og det positive gror :o))
Nok krangling og sutring nå.

Goooood helg alle sammen :o)

Jeg satt en natt og leste en tråd ,om norske menn som sukket å akk å ve de kommer ikke til i norske kvinners mammalukker , noen ville sette seg på neste fly å reise langt av gårde til et mye varmere sted . å hente noen der som var klar til å lekes med .
Men selv vil de ikke date noen som bor et steinkast unna deres eget hus ikke rart en blir forvirret i dette gale hus

Så mine norske søstre som leter etter kjærlighet ,hva er løsningen på dette problemet er det noen der ute som vet :-P

Nylig så jeg en som skrev at han hadde senket kravene sine betydelig i det siste. Jeg vet ikke hva han la i det, men jeg tenkte at om jeg ikke finner den absolutte 'perfekte mann' så tenker jeg ikke på det som å senke kravene. Den 'perfekte' mann finnes ikke, og hvis han eksisterte hadde han sikkert ikke valgt meg, for jeg er heller ikke den 'perfekte kvinnen' (bestevenninnen min mener riktignok at jeg er det, men hun er inhabil :-)

Jeg deler opp ønsker i 'Must have' og 'Nice to have'.

Must have:
- Sans for humor
- Oppegående
- Nydelig smil
- Ferdig med tidligere forhold
- Ikke-røyker
- Ønsker ikke flere barn
- Ærlig
- Trofast
- Oppmerksom
- Orden på økonomien sin
- Overkommelig avstand
- Utseendet må appellere til meg
- Ikke-kontrollerende, ikke sjalu
- Snakke engelsk og like å være sammen med utlendinger
- Må like å reise

Så har vi en hel rekke 'Nice to have' som går på utseende og fysikk, ting han liker å gjøre og ikke å gjøre, handyman, utdannelsesnivå, felles interesser. For at det skal bli noe følelse av fellesskap og av å 'treffe meg' må en del av de tingene være der, men de kan variere fra mann til mann, og gjør at totalt ulike menn kan appellere til meg, uten at jeg fikk noen følelse av at jeg 'senket kravene' da jeg sa ja til å gå på date med noen av dem.

Og utseendet - han må være pen i mine øyne - det betyr ikke at han må være vakker i andres øyne. Høyde, bredde, hårfarge o.l. betyr ingenting så lenge smilet hans gjør meg myk i knærne :-)

- En var en fotograf som skulle flytte til Italia - og tilbød seg å lære meg å fotografere hvis jeg lærte ham italiensk (jeg sa fra at jeg var rusten :-)
- En hadde jeg en aldeles fantastisk kommunikasjon med, og han så meg og ga meg komplimenter som ingen annen mann jeg har truffet
- En hadde samme utdannelsesnivå som meg, bodde like i nærheten, og vi var begge like glade i å reise, og hadde et smil som sendte meg rett i bakken etter 90 sekunder

Hva tenker dere andre med dette området - tenker dere at dere senker kravene hvis den det gjelder ikke matcher kravene på idealmannen/kvinnen 2016, eller tenker dere som meg, at hver mann er som en forundringspakke, og at dere vil finne ulike trekk i en kombinasjon av must-have og nice-to-have hos hver enkelt som til sammen kan gjøre ham til drømmemannen?

er på forum hele tiden, i alle tråder, hele dagen... Hvorfor?
Er noen gjengangere, så jeg er bare nysgjerrig. Får dere ikke noe ut av resten av sukker?

God morgen alle sammen håper alle får en fantastisk dag og ikke minst en fantastisk god helg til alle sammen!! 😊😄

Hmmm, sliter med å sove. Noen natte mennesker som vil skravle litt, eller synge 'lullaby' til jeg sovner'..

En liten

Ingen svar
(mann 23 år fra Vestfold) Privat melding

Ønsker alle en fin kveld, natt!;)

Ønsker alle en hyggelig kveld og god helg ;)

Hei, jeg ønsker så veldig og få kontakt med ei jente alder gjør ingen ting, men haster, slå på tråden med en melding, hvis du er intrisert i litt kose prat!❤️

Prøver på nytt, tabbet meg ut, jeg er egentlig bare en guttevalp. Desperat dritt, jeg angrer på det forrige innlegg. Jeg er egentlig en glad gutt! Elsker natur! Egentlig bare ute etter venner! Har sliti mye i livet, prøvd og tatt livet et par ganger på grund av mobbing osv. Har aldri hatt det noe særlig godt. Takk for svar.

Media krisemaksimerer nok litt. Men det påpekes at enkelte steder er luftkvaliteten usunt dårlig for tida (enkelt formulert). Hvordan er det hos dere, overlever dere ute, eller har dere barrikadert dere inne? :) Her går det fint, selv med utslipp fra industri, trafikk etc.

Er itt nysgjerrig på hva damene/jentene her inne synes om bildene mine og om noen av dere vil ta en titt for såå gi meg en ærlig tilbakemelding?:) Kan sende dere profilnavnet på brev til dere som takker ja. Setter pris på det hvis noen vil.

Vi får ta fortsettelsen her så vi ikke ødelegger de seriøse trådene :o))

Har så lyst til å være litt rampete i dag.... Hva slags rampestrek har du lyst til å gjøre i dag ?

Sans for humor

Siste svar on. 20 jan. 2016 22:08 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym tiketitake

Mange som sier at det er useriøst når mannen vil pule ? det er jo helt naturlig, selv etter første daten.......vi er ikke noe annerledes enn dyrene, vi legger bare bånd på oss, for vi skal være så sofistikerte :-)

Hvorfor finner jeg aldri mannen i mitt liv?

Er jeg for kresen?

Jeg liker litt å være singel, men hadde vært koselig og møtt mannen i livet mitt..

Hvorfor tar det så lang tid?

Hvis man er interessert i noen og håper på noe mer, er flørting et "must"?. Jeg flørter aldri. For meg er det bare kleint og påtvunget, og jeg foretrekker å bare snakke naturlig, slik som med en venn. Altså om felles interesser og lignende. Men blir man da betraktet mer som KUN en venn enn kjærestemateriale? Eller som at man ikke er interessert? Hva sier dere jenter/kvinner, blir det rart uten flørting?

Blir frustrert. Mest over meg selv som nok en gang ikke klarer å gjennomskue en manns hensikter. Dette har sikkert vært tema på forumet før, men jeg er ny her. Man blir så glad når man merker at kjemien er der på den første daten. Og velger å tro på det du hører. Vil jo så gjerne være positiv. SÅ etter 2 - 3 dater...er det helt klart at det er kun sex de er ute etter. Dette er da ikke et dating sted som formidler sexpartnere ? Har jeg misforstått ? Jeg skriver i profilen min at jeg søker en kjæreste. Ikke kun en elsker.

...eller kommer det an på hvem avsenderen er?

Om du finner meg lite tiltrekkende; er det fremdeles hyggelig om jeg kommer bort til deg og sier at jeg synes du er en kjekk kar? Eller er det bare irriterende, støtende, you name it?

Jeg dro innom noen profiler nå i kveld. Vurderte å legge igjen en hyggelig kompliment til profilen selv om de ikke var min type. Er det ok, eller dumt?
Hva ville du tenkt om en slik "gest" enten live eller som pm?

Nok en quest fra meg dette. Får skylde på en rolig romjul ;)

Sånn, da har jeg hatt en hard arbeidsdag, måket tonnevis av snø, reparert bil så den starter igjen, laget middag og fått montert dekodere med nett i leiligheten. Vet jo at å være en selvstendig dame er fryktelig lite sjarmerende for menn, men hva i huleste skal man gjøre...snø inne uten hverken bil, mat eller tv????
Mer sjarmerende å sitte å hulke etter hjelp til det minste ting??

Jeg bare spør :o))

Godt å se at Carew ikke er på banen, til fordel for Moa.
Er lei av at enkelte har klippekort på landslaget.
Skadet ikke å se Riise-brødrene på tribunen heller.

Hei godtfolk der ute:)
Nå er det jo veldig, veldig vanlig å være singel og ha barn, alt fra små til store. Derfor tenkte jeg at det ville være en god mulighet til å forhåpentligvis få noen av deres tanker:)

Eg har ikke egne barn og syns derfor det kan være litt vanskelig å vite hva en kan forvente av en deltidspappa. Men eg var sammen med en deltidspappa og forstår selvfølgelig at barna kommer først, de krever mye og tar mye tid osv. Han jeg var sammen med gikk fra å ha barna 50% til 100% på dagen, så også vet litt om hvor utrolig omfattende det å ha barn 100% kan være. Og respektere det selvfølgelig.

Casen er; Traff en herlig kar på byen. Fant han på face 1-2 dager etterpå og sendte melding. Fikk svar fra han 3 uker etterpå på en lørdag kl 00.00. (Han sier han ikke har sett den før nå, men facebook har en annen versjon) Selv om det kom på den tiden av døgnet var det et skikkelig hyggelig og koselige svar, og vi har sendt litt meldinger siden. Han virker fortsatt som en kjekk og morsom mann.
Eg tenker at når man sender så lenge etterpå, er man egentlig ikke interessert. Man for kanskje bare plutselig et innfall. Men eg vet jo at han skulle ha barna de to førstkommende ukene. De bor langt borte og han ser dem sjeldent. Eg har som sagt ikke barn selv, og vet derfor ikke om eg legger for mye i det. Det irriterer meg litt at det tok så lang tid å få svar, men samtidig vet jeg jo ikke om det var på grunn av barna. Er det ikke litt drøyt å vente 3 uker med å svare? Selv om man har barna er det vel mulig å legge inn en liten melding tilbake om man eventuelt er interessert?

God morgen alle sammen for alle :) 15 blå ute Idag kjedelig og jobbe ute Idag men håper alle får en fantastisk dag Idag

Date, 17.4.2016, i Oslo på Sentralen?

Tar noen forsiktige skritt inn på sukker forumet, og ønsker alle en riktig god dag :-) Hva er ditt ønske for denne kalde vinterdagen ?
Mitt ønske er noen varme armer å krabbe inn i....

Er egentlig veldig fornøyd med "Sukker", matcher og svar. Men sliter litt med at noen er litt seine med å opplyse egne barns alder. Får på en måte god kontakt på med chatt og har lyst til å gå videre. Er selv veldig glad i barn, men "det er ei tid for alt". Så når en selv har voksne barn, og i utgangspunktet ikke ønsker å involvere seg i ett forhold med noen som har små barn. Så hadde det vært flott om en opplyste alder på eventuelle barn tidlig i kontakten.

Heisann hoppsann folkens :)

Jeg skal tilbringe helgen i Oslo, og søker derfor deres kunnskap om utelivet der. Jeg er en singel kar på 33 som har nada peiling på hvor ting skjer i Oslo. Siden jeg har foredrag på fredag, så tenkte jeg at jeg like greit kunne bli helgen over. Hvem vet, kanskje traff man noen der ute :P

Har dere noen forslag til hvor jeg burde titte innom, jeg er ganske alt etende når det gjelder musikk. Tror også jeg er forholdsvis omgjengelig, så kommer overens men mennesker fra de fleste plasser i samfunnet.

Fyr løs :)

Hordaland? Ihvertfall flest... Kom selv på muligens en grunn... de kompaserer for dialekten😜

Arester meg hvis jeg tar feil😜

Er det slik at når dere får en craving på noe, så gir dere etter? Som oftes da...
Eller har dere alle en så sinnsyk stålkontroll på dere selv at dere klarer å overse slikt?

Jeg har sykt lyst på ostepop, men burde jo ikke. "Problemet" er at butikken er 50 meter bortenfor her, så veien er litt for kort.

Har lest en del her inne på forumet, og føler at man blir litt "kjent" men noen på et vis når man har smug-lest en stund. Syntes disse forums-møtene deres høres så veldig trivelige ut. Men jeg får litt inntrykk av at det er flest damer der, stemmer det? Og om det stemmer hvorfor er det større oppslutning blant damene?

Ha en riktig trivelig dag i sola alle fine sukkertopper :-)

Jeg lurer på hvem disse personene er, og hva de vil. Dem jeg snakker om, er folk som lusker innom profilen...men aldri legger igjen et eneste ord. Noen ganger setter de et hjerte, de fleste ganger gjør de det ikke. Men de kommer igjen og igjen. Hvorfor? Hva vil de? Og hvorfor legger de aldri igjen en melding etter seg?

Jeg ser på meg selv som forholdsvis oppegående, men sliter med å forstå dette..

Noen jenter har tatt turen innom profilen min, men har ikke gjort annet enn å legge igjen et spor.. Av nysgjerrighet så stikker jeg innom for å sjekke ut hvem dette kan være, men til min store overraskelse så har de gått til det skrittet å blokke meg! Jeg har lest igjennom profilen min med lys og lykt, men kan ikke finne noe støtende, provoserende eller obskønt.. er det flere som har opplevd dette eller er det bare meg?

Ganske urovekkende å tenke på at profilen min får folk jeg ikke kjenner til å blokkere meg.. ( jeg burde egentlig fortjene premie, for dette tar kaka)..

Er jeg alene om dette eller skjer dette stadig vekk?

men har en dag hvor alt og alle hadde blitt klådd på😱

Går ikke ut før i morgen!!

Jeg slutter aldri å la meg overraske over folks bildebruk.

Noen favoritter:

1. Folk som ser råkjekke ut på bildet, og helt ordinære ut i virkeligheten. Hvis de har en personlighet som kompenserer, så er det helt greit. Da har de brukt et bilde for å vekke min nysgjerrighet og har så mye annet å tilby at totalpakken er tiltalende. Desverre er ikke det min erfaring.

2. Folk som ser ut som en slusk på bildet og klager over at de ikke klarer å få svar fra damer.

3. Bilder av norsk natur. Hvis du har 20 bilder og 5 av dem er naturbilder så er det strålende. Det sier noe om hvem du er. Hvis du har 4 bilder og 2 av dem er av norsk natur- not so great.

Personlig har jeg valgt å ha en masse ulike bilder av meg pluss noen fra reisene min som sier noe om hvem jeg er. Har også ett hvor jeg er bustete og usminket, for at folk også skal se hverdagsversjonen av meg.

Hvaslags bilder liker dere minst - og mest, og hvordan har dere valgt ut de bildene dere selv bruker?

Som kommer på mandag.
Den som gjør at man ikke får forlatt en profil uten å legge igjen en melding. Bra eller dårlig?

Skitur

Siste svar ma. 18 jan. 2016 16:34 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Trallala

Noen som har tenkt seg på skituren på onsdag?

Hei.
Er det flere enn meg som synes veldig synd på seg selv i dag?
Utagerende festing, for masse drikke, for masse headbanging, og for lite søvn... Er ikke bare bare det i dag... Kan knapt bevege på hodet :P

Det var en dag OleBrum og Hiawata var ute å gikk. Der møtte de Dirkpitt og han var Ensom. De hadde med seg en PakkeKjeks og da sang han Lalalalala som takk. Det var Solvind SjøSkogski og litt Pålufta uta. Gnisten fløy forbi for å Pirre. Da dukket Gråbein opp og han var både Singel, Seriøs og Naturglad. Hvor skal du spurte Tigergut som hadde kommet til. Jeg skal til Fysio for å finne min Soulmate eller Shaman, er ikke sikker på hva jeg vil ha! Tar du Leftback får du deg i allefall en Farris på veien, men pass deg for Jegerkar, han skal Ut_På_Tur! Og hils HuggyBear hvis du treffer han, er ikke så skummel så bare Handshake. På sin vei videre traff han på flere som var ute i samme ærend. Pga alt været ble halsen vond. Da fant han fram Repsils, skulle hjelpe mot både El-ran, Kokkos, Tannfolk og Sei i tillegg til hoste. Han hadde jo kun OneLlife, så det var best å ikke Ta.sjansen på Solid Sjøsyke, selv om han var en dreven Turseiler, på land! Plutselig hørte han i det fjerne: Søkerdeg, for Nærhet, Helemeg, Youandme. Det hørtes helt Dansk ut for han. Men kanskje kunne dette gjøre han til Mrhappy, kanskje dette var hans Sugarmatch? Han fulgte sin Radar, det var jo Onsdag og han var Parat. Bare han nå ikke traff på Handypandy, for da kom han til å bli UtenSveis! Da ville han bli Confused, selv om han var Positiv og ble sett på som Artigkaren. Men han kunne ikke la dette Sailaway. Han hadde hatt nok Uflaks. Var lei av å bare Slumre blandt Smaastein! Han ville være en Aktivmann, Handyman og Bra Rocksinger. Da ville han få draget og kunne drive Hjortejakt hver Sommar sammen med kompisen Chalaboong. Egentlig var kompisen en Shadow av seg selv grunnet lite Kooos. Han måtte sendes til Karakas Thistime for ikke å gå på Vestveggen. Synes jeg var Gem nå for jeg Elsker han jo, selv om han ser ut som Tommeliten. Han var tidligere LabanLang, men HanSjøl så på seg som Glasnekker. På veien mot målet kom det Striregn og han møtte på en Fjellbukk. EnSnillEn kom også snikende forbi som en TypiskTyr. Det ga ikke mye Trygghet for en Telepus som han. Han grep tak i Gaffelen i lomma da han hørte HeiHei. Det var Knua. Han var en Bajas av en Mentor og en skikkelig Daddy. Ohlala, lurte jeg deg godt ditt Luksefjell. Var jeg som ropte og nå bærer det over Fjellogsjø med Vito. Takeit din Reisesmurf, du er en Dreamer og pass på Tinitussen. Ha en fin kveld med hilsen fra en Tender Tulling fra Stovner på vei til Vinsmaking hos OleOslo som er Homealone med Jomfruen og skrur på en Bruktbil.

Når jeg sto opp kl 5 var det 14 gr inne og 20 minus ute ! Vært ute å gått en halvtime å det river i lungene , vil ha vår og sommer !! hvor kaldt er det andre plasser i landet nå ?:) dette kaller jeg en BLÅMANDAG . Fryyyyyyser her jeg står ute Hehe

Altså, mannsjåvenismen man observerer i samfunnet, og det er beklagelig å si det...men generelt..., er en uting! Ta kommentarfeltene i rikspressen! Hevder en kvinne en mening blir hun høvlet ned av neandertal-menn, ene og alene fordi hun er en kvinne! Er dette akseptabelt jenter?