Sukkerforum

Utroskap

Ingen svar
(kvinne 52 år fra Østfold) Privat melding

Ettersom dette kom opp i en annen tråd,- hva definerer dere som utroskap ? Jeg har skjønt at man mener veeeeldig forskjellig rundt dette. Kan man forstå det? For ordens skyld,- jeg er mot , i alle varianter av, og har aldri vært utro. Det ligger ikke for meg i det hele tatt .. Jeg har blitt utsatt for det selv, og det var et stort svik, kanskje derfor jeg aldri vil utsette noen for det heller.

Da er det avklart at min eks skal bort på fredag, og jeg da stiller opp for vår datter!
Det er kjipt at jeg ikke får vært med dere! Men kan ikke si trist, for jeg bytter jo bort dere mot noe enda bedre! En bonusdag med min kjære!

Vi kommer faktisk til å ikke være så langt unna dere, siden jeg allerede hadde booket hotel, så da tar jeg og min datter en hotel tur til Oslo.

Kos dere maks! Og se opp (bokstavelig talt) kanskje jeg sitter i et vindu og vinker!

Det var jo en 'Gir vi opp for lett' tråd her tidligere som, hvis jag husker riktig, handlet om det å gi/ikke gi opp i lange forhold ....

Men hva med å gi opp for lett på veien til forhold ? :)

Ryddet unna litt i mailboksen og så en hel del leste men ubesvarte meldinger ... Jag har aldri sendt to meldinger til noen som ikke svart først ... Kanskje man skulle være litt mer aggressiv og rope litt høyere av og til ? :-) What's the worst that could happen ?

En venn av meg er gift med ei dame han møtte på en nettdatingside (vet ikke hvilken).

Husker da di blev "orntli' sammen" så fortalte hu at han mer eller mindre maste til seg date etter date i starten ... Og di har nu vært sammen i maaange år, har to barn sammen og bor i nybygget hus o.s.v ....

Sier ikke at jag nu hadde vært lykkelig gift med "hele pakka" om jag vært litt mer "masete", men ... hmm ... ??

Ja ja ... fikk i hvert fall "mimret" litt da jag bladde i gamle meldinger ... :-)

Eg er i besittelse av ein stk. billett meir enn eg klarer å benytte til Den flygende hollender av Wagner på Den Norske Opera laurdag 21.11 kl 15.00. Nokon som er interessert (den kostar gratis).
Svar i innboks. Skriv gjerne eit par ord om kvifor akkurat du fortener billetten.
Det er ikkje snakk om dating, så alle kan delta i konkurransen uansett alder, kjønn og alt det der :)

Har hatt et uforpliktene forhold til en mann i 6 mnd, vi var enig om at det ikke skulle bli noe seriøst. Men vi gjorde mye mer enh bare å ha sex så da kom følelsene snikenes og ble litt sterke en forventet for min del. Han sier han var betatt av meg men ikke forelsket så vi ble enige om å avslutte det hele før det ble for komplisert. Vi har møtes 2-3 ganger etter det. Men nå er det ingen kontakt...gått 2 mnd ca, og jeg kjenner at jeg ikke klarer helt å glemme han, og føler at jeg gir opp en bra mann. Noen råd om hva jeg kan gjøre for å signalisere min interesse, hva liker gutter/ menn av oppmerksomhet fra ei dame, eller er det instinktivt at menn skal jakte ? (at om han hadde følt det samme så hadde han tatt kontakt )

PMS er forbeholdt kvinnen. Og jeg har hatt ulike erfaringer i møte med kvinner under denne perioden av syklusen.

Kvinner kan kjefte og smelle og være riktig ufordragelig mange ganger - under henvisning til PMS.

En forklarte en gang at hun var kvinne, og en kvinne klarer ikke å stagge sine følelser. Mens mannen kan kontrollere sine følelser. Så derfor er det tillatt og må forventes at kvinnen kan være en "bitch" i denne perioden. Og at mannen da bare må innfinne seg i dette og tolerere å bli bjeffet på uten grunn. (sett fra en manns ståsted)

Men her er det sikkert flere forklaringer. Og flere erfaringer. Dette er jo et område som er forbeholdt kvinner, og hvor de selv kan sette premissene. Vi menn har ingen mulighet å sette oss inn i dette.

Men er det generelt slik? PMS er kvinnens trumfkort. Den trumfer over alt annet? selv om mannen sitter med fire ess eller royal straight flush?

Og innser kvinnen selv at hun kan være /har vært en "bitch" under PMS, og kan etterpå be om unnskyldning for sin oppførsel?

Noen som har prøvd dette? ny trend forbeholdt herrene...

NB! Ikke en seriøs tråd

How to nutscape:
1. Find yourself somewhere awesome
2. Turn your back to the awesome scene
3. Drop your pants
4. Bend over and shoot Nutscape through your legs

poenget er da at ballene henger over et nydelig landskapsbilde, som en måne som skinner ned på det vakre...

http://nutscapes.com/

One day someone is going to hug you so tight that all of your broken pieces will stick back together!!!!

(det må vel være verdens beste flørtetråd el??)

Nå! er det ikke lenge igjen, og på tide med ny mobilhælvetescrollevennlig tråd: Tinka og my har akkurat nå forsikret seg om at lokalet er intakt etter vårt forrige besøk, og det vil være klart for forumister fredag 6. november kl 19. Bord er bestilt. Vi er ute på byen og hoier nå. Dytter mat i fjeset nå og sender en SKÅL fra en asiatisk restaurant. (Stedstjeneste ikke lagt til her, gudskjelov.)
Vi gleder oss!

Noen som vet hvordan man får opp de som er online, men som man har lavere match enn 70?
Rett og slett en liste over alle som er online.

Hva skal du gjøre i dag?
Selv er det sløving med Barne-TV frem til vi reiser til min bror på middag. (Lutefisk, o' glede)

Tjaa ... oppmøte til tidligere annonserte 'happenings' har jo vart stabilt på null ... så dette kunne jag vel like godt skrive i støvlaget bak kjøleskapet ! :-)

Men :
Førstkommende lørdag spiller og synger jag noen låter sammen med en venninne i Hønefoss ! Og ikke hvor som helst i Hønefoss men i selveste storstua ! Bysalen Amfi ! :-D

27 November spiller jag banjo og dobro i et syvhelsikes julespektakkel som kun mangler strippere og sirkuselefanter ... dette skjer da midt i Oslo et sted !

Utover det er jag åpen for hyggelig uforpliktende samvær ! :-)

Detaljer fås på PM ! :-)

Det er mye snakk om de store spørsmålene som gjør at man styrer unna folk her på forum, som barn, yrke, bosted, religion og totalt forskjellige interesser. Men hva er de litt snåle småtingene som gjør at du styrer rundt en profil som i utgangspunktet ser helt grei ut? Og da mener jeg virkelig småting. Det kan være ting fra hele profilen, en rar setning, bilder, hva de søker etter osv. Det eneste kriteriet er at det er noe som ikke passer deg og dine partnerønsker. Tror alle har noen sånne, hvis ikke så får jeg jo bare gamble på å vise meg selv som ekstra fordomsfull/kresenl. I så fall er det flaks at jeg poster med pseudonym...

Dette er ment seriøst, men med et humoristisk tilsnitt. Jeg håper jo at jeg klarer å se forbi disse tingene om en fyr skulle ta kontakt og vise seg å være fremstå som en skikkelig bra mann. Men allikevel, dette er de jeg kommer på i første omgang:
- Om jeg oppdager på bilder at han har sånne øredobber som er ment for å forstørre hullet i øret. Jeg blir rett og slett småkvalm av å se på det (i virkeligheten også)
- Setningen "Jeg sier aldri nei takk til en fest"
- Når han har "gullenke"-kjede på seg på bilder, innrømmer glatt at det kommer av fordommer.
- Setningen "Jeg har som mål å reise jorda rundt før jeg blir (alder).."
- Setninger ala "Jeg er nok litt eldre ut enn jeg føler meg ;)"

Så, hva er dine..?

Når du skal møte en person for første gang, hvor foretrekker du å møtes?
Jeg har som regel foreslått å møtes for å gå en tur og evt. Ta en kaffe etterpå hvis stemningen er god.

Vil henge meg opp litt en diskusjon fra en annen tråd, om hvordan dama skal være etterpå for at mannen skal ha gjort "jobben sin"

Er det rart enkelte menn blir usikre på egne kvaliteter som elsker tenker jeg? :D

De fleste menn klarer å oppnå orgasme. Tror deg er ytterst få som sliter med dette, og det er ikke store forskjellene på hvordan det utarter seg heller. ;)
Noen kommer for fort og noen kan/må "jokke på" i evigheter. Begge ytterpunkter er sikkert uheldige, men ikke all verden å gjøre med. Resultatet for mannen er uansett ganske likt og som regel veldig merkbart.

Damer derimot, er veldig forskjellige. Noen klarer å få orgasme under klassisk samleie. Altså i vanlig misjonærstilling. Andre får det bare til på andre måter, vha. tunge eller fingre.
Noen kan komme etter 2 minutters samleie og noen må man ligge med hodet mellom bena på i over 15 minutter.
Noen får aldri orgasme, og noen kan få f.eks. 7 på rad.
Noen kommer stille, nesten så det ikke merkes, og noen rister, kaster på seg og roper og bråker mere.
Noen vil ha mere, alltid, og noen vil bare kose, snakke evt. sove.

Hvordan man skal behandle dama for å gi henne den gode opplevelsen er det vel bare dama selv som vet. Mannen lærer som regel etter hvert i et forhold hvordan hun fungerer.

Dere damer kan ikke forvente at mannen skal vite hva som fungerer for akkurat deg første gang dere har sex uten at du forteller det.
I motsetning til dere damer er vi menn IKKE synske ;)
Om dama kom veldig stille, så skal altså mannen ligge og spekulere på hva som gikk galt? Hva han gjorde feil? Om det er han det er noe galt med? Tror dette er mere ødeleggende enn om han får lov til å stille spørsmål om hvordan det var ;)

Og angående det å ville ha mere: Om mannen er ferdig så tar det som regel 0,5-1 time før det er fysisk mulig igjen ;) Det er bare sånn vi er bygd. Og det finnes selvfølgelig unntak.

-Hva kan dere damer gjøre for at det skal fungere best mulig for dere første gang?
-Er det mannen sitt ansvar at dere også får orgasme?
-Er det slik at mannen er, og skal føle seg utilstrekkelig, om han ikke "fikset" dette?

Hva er din drømmemann og hva ser du etter? Er jo noe man ofte får spørsmål om, og hva ser du etter. Jeg har jo selvsagt som de fleste tenkt over dette og syntes at kjemien, økonomi, ærlighet ol. Er viktige ting, men ikveld fikk jeg høre av min 6 åring at nå var det på tide at jeg fikk meg kjæreste og han skulle være: flink til å hjelpe til å lage mat, flink til å hjelpe å rydde, like å leke med ungene når de spurte om han ville være med på leken, han måtte like å være med oss på turer i skogen og han måtte være veldig snill og grei hvis ikke så bare byttet vi han ut.
Så den jeg en gang møter må ikke bare sjarmere meg? men også to andre som tydeligvis har sterke meninger om hvem som er bra nok for mammaen sin.

Hvilken kommentarer får dere fra deres barn?

For eksempel: sokker, brødsmuler, å ta tlf midt i "seansen", spørre"kom du?" , bilde av andre jenter på nattbordet, osv. Hva mer gjør gutter/menn feil synes dere jenter/damer? Nysgjerrig på hva dere opplever!
:)

Eller er du alene?

F*n så mye fokus på sex her nå ... :-)
Er for gammel/snill for ONS:er og sex på første date ... så .... :

Dere som møtt partnere som det blitt lengre forhold med på nettdatingsider :
Hvordan virker da overgangen fra "kaffedating" til "forhold" ??

Jeg blir alltid uinteressant av en eller an grunn etter noen dater, da hverdagen kryper frem, og står da der uten å skjønne en pøkk ...
Personligt rekord er vel 8 dager/3 dater ...

Er vel litt som å starte et rokkeband på pøben ? Der og da, med litt hjelp av øl, høres det ut som en helt konge idé !!! Tekster, låtnavn og bandnavn renner ut og noteres, og alle er helt i hundre ...
Men noen dager senere står man da der på øvingslokalet helt blank og lurer på hvor det blev av all entusiasme ?? :

What's the secret ?? :)

Og JA! Dette er en dønn ... kremt kremt... seriøs tråd ! :D

Er det mange av karene her som lar barten gro i november? Kun bart, ikke skjegg. Må bli en slik Tom Selleck-bart. 70-talls bart.

I tillegg har de visst innført "Move" i år. Herrene skal ikke bare la barten gro i november, men de skal trene også. Fysisk fostring hver dag i november - altså i 30 dager.
Lykke til!

Hei folkens! Jeg lurte på en ting.. Opplever mange av dere at dere ikke får svar når dere tar kontakt? Blir man ignorert eller er det en måte å avvise på? Syntes værtfall det er uhøflig å ikke svare, vet ikke om det er jeg som overreagerer. Kanskje de ikke tørr å avvise? Da vet man jo kanskje hvordan de er i virkeligheten?

Jeg lurer litt på hva sukkerforum betyr for den enkelte? Er dette en plass for noen...hvor dette er dennes sosiale liv? Det er ikke noe gærent med det, i utgangspunktet! Er det i en slik sammenheng en ikke-beskrevet aksept for at man "skal være venner" med de man treffer her "hver dag"?

Med det så mener jeg, har man stilletiende, eller ikke stilletiende, inngått en aksept for hva som er akseptabelt i en....ja, la oss si fredagstråd...?

På Sukker er man online 45-60 minutter etter at man er logget ut.

Hei, dere, jeg meldte meg inn som superbruker på Sukker for to dager siden, og jeg trenger allerede nå hjelp. Seriøst - jeg begriper ikke hva jeg gjorde galt. Altså; en dame uten profilbilde tok kontakt, vi hadde en kjapp liten dialog, og så avfeide hun meg brutalt i siste melding og attpåtil blokkerte meg. Og jeg sitter igjen som et gedigent spørsmålstegn. Som uerfaren nettdater lurer jeg på om noen kan hjelpe meg med å dekode hva som egentlig skjedde her. Ble det jeg sa om reising oppfattet som skrytete, eller hva er greia? Her er hele dialogen:

Hun:
Heisann, hva får en mann på 43 år til å like drama og såpe?

Meg:
Hahaha, skjønner spørsmålet. Slet noe jævlig med kategoriene. Hater såpe og ser veldig lite på lineær tv, men er glad i serier - og "West Wing", "Breaking Bad", "Suits", "Homeland", "The Affair", "Masters of Sex" med flere ER jo drama.
Am I off the hook?

Hun:
Yupp. Ser vi har vært i samme by. Var du inne på Griffith Observatory?

Meg:
Vi skulle dit, men det var så mye omkjøringer og suspekt skilting at vi droppa det, kjørte tilbake til Sunset og tok en ny øl på Rainbow. Var der hovedsakelig for Coachella denne gangen. Reiser veldig mye og har vært på seks turer bare de siste to månedene - London, Dublin, Berlin, London igjen, Rhône og Vilnius - og har en plan om å dra tilbake til L.A. om ikke altfor lenge. Da blir det nok Melanie Griffith også... Og The Getty Center.

Hun:
Tror du har vært på kurs, ref det svaret ditt sist, som jeg leste ordentlig nå. Det gjør deg ikke bare litt men veldig uinterresant. Lykke til!

I serien "Uinteressante opplysninger" vil jeg i kveld dele det faktum at jeg nå har lagt om til vinterhjul :)
Det gikk ganske bra på skytebanen, og jeg fikk gjort mye da jeg jobba hjemmefra i dag.

Andre ting å være glad for er at katta kom tilbake etter sin første natt ute.
Og at jeg har fått kattepasser til uka. :)

Da er det straks tid for Halloween igjen. En feiring som jeg vet har delte meninger blant folk. Personlig synes jeg det er en hyggelig greie. Men jeg har barn. De som ikke har barn synes kanskje ikke det er så greit å bli nedrent på døra av små, skremmende vesener som tigger godterier?

Jeg husker da jeg var barn så gikk vi Julebukk i romjula. Samme prinsippet som Halloween. Vi ringte på dørene i nabolaget, utkledd som nisser. Sang en julesang og fikk belønning i form av rosiner, mandariner, nøtter og godteri.

I dag er det vel stort sett godteri.

Jeg pleier å stæsje opp rundt inngangsdøren med noen effekter. Og så pleier jeg selv å ta på meg skummel maske og ser nok litt skremmende ut når jeg åpner døra. Barna som skulle skremme meg, blir oftere skremt selv ;)
Men så får de godteri ..og så er alt glemt , og de går smilende videre til neste hus.

Etter at runden er ferdiggjort, kommer sønnen min og hans kamerater hjem til oss. Der blir det noe å spise/drikke og kanskje en film mens de spiser noe av sitt ervervede godteri. Regner med at dette er blitt ganske så standard prosedyre etterhvert over det ganske land.

Happy Halloween!

Jo ja ... mye seriøse tråder her, og mye krangling og fjas ... så da er det vel plass til en meningsløs lørdagstråd også ? :-)

Sitter her med første koppen kaffe av tre ... 31 oktober ... grått og vakker vær ! Stemningsfullt !

Summer nights are colder now <- Bytt ut 'nights' mot 'mornings' her ...
They've taken down the fair
All the lights have died somehow
Or were they ever there

Må vel sette av noen timer til øving ila dagen ! Klarer ikke å takke nei til tilbud og foresporsler om å spille her og der ! :-)

Hadde jo vært trivelig med selskap ... men ... ja ja ...

Noen single/enslige i "nabolaget" som har noe planer da ? :)

Selv har jeg forbløffet meg med å lage brød som ble meget gode, og som min datter etterspørr (smelte)
Idag lagde jeg boller til min datter og hennes venninne, ble også veldig gode.. Så gode at venninnen kom i stua og skrøt av de!

Fins ikke diktinteressert - og er heller ikke religiøs, men synes dette er vakkert og vil dele det.

"Ikke før er veven stilnet
og skyttelen sluttet å slå,
skal gud trekke teppet til side
og la oss riktig forstå
hvorfor de sorte tråder
så vel som de gylne bånd
er like viktig for mønsteret
i Mesterens dyktige hånd"

Hvorvidt man ønsker (flere) barn eller ikke er selvfølgelig et viktig kriterium for mange her inne, også for meg. Jeg reagerer på flere som selv ikke har barn, som ønsker seg barn, men som også har krysset av for "ønsker helst treffe noen med barn". Hva er det for noe?

Gjør at du sier ting du egentlig ikke har lyst til å si akkurat nå til h* ?

Har vært på date og det var gnist fra første sekund , sexuel tenning fra det andre sekundet . Så vidt jeg kom ut derfra i livet fordi hormonene fløy i taket etterfulgt av betatthet , altså jeg kunne ha svimt av med øya åpne og der å da sa jeg ikke det jeg skulle ha sagt og det føles som en avsløring om det ble sagt eller ikke . Er jeg forelska da ? eller er jeg redd ?

Det er helg og høytid for flørting.

Go...

Hva synes vi om tilleggsproposisjonen som kom i dag? Er forumet fornøyd med forslag til neste års budsjett?

Hei alle dere søte mennesker:)

Jeg skal strikke en forlovelsesgave til min niese, bør jeg da velge hardangersøm? Takk for alle fine innspill:) jeg er glad i alt levende:)

En egen tråd, juhu! 😄
Ettersom dette er til frustrasjon for mange. Inkludert meg selv.

Nå er det snart jul igjen, og butikkene fylles opp og kulda setter inn.

Hvilke juletradisjoner har du?
Har du noen juletradisjoner du har fra dine foreldre eller har du laget egne etter du ble voksen?

:)

Frihelg og nesten som man får julestemning.

Et godt råd til damene før jula kommer for alvor..

Syng høyt damer :

Når nettene blir lange og kulda setter inn så sier vesle musemor til ungeflokken sin: «Hvis ingen går i ektefella, men passer seg for den, så kanskje musa di får feire jul igjen!» :/:Heisann og Hopsann og fallerallera! Om julekvelden da skal alle sammen være gla`! :/:

Nettopp opprettet profilen her og jeg lurer på en ting.
Synes dere det var vanskelig å fylle ut informasjonen...?
Får liksom ikke formulert meg riktig, mye kan misforstås når det skrives og ikke sies tenker jeg.

Hvordan kan en på en fin måte skrive at en ikke ønsker kontakt? Det står i profilen min at jeg har høyere utdanning, noe som ble brukt mot meg da jeg høflig sa at jeg ikke ønsket kontakt.

Ser at man kan dele og like foruminnlegg/tråder på Facebook ?
Hva betyr det sånn i praksis?

Her på forum står det:
"Forumet kan i praksis leses av alle så husk på dette når du skriver. Hvis noen som ikke er på Sukker skulle søke seg inn så vil innleggernes identitet (kallenavn og bilder) være skjult."

Hva synes da på Facebook? Og hva er egentlig hensikten med å dele Forum på Face?

Jeg holder meg definitivt til å være anonym hvis andre her kan dele det som blir skrevet videre.

Er det en grunn til at dere er på Sukker, eller er det bare en av mange datingsider dere er aktive på? Noen som har erfaring fra Q500, Elitesingles, Møteplassen og andre sider? Synes f eks at Elitesingles er relativt dyr og tilbyr kun lange abonnement. Jeg skal jo ikke være singel i hele 3 mnd 😉.

Ja ... siden jeg ikke fikk kølapp til mannen med ljåen hos bedriftslegen tenkte jeg kanskje at man kunde bruke en eller to timer av fritiden i uka til noen type sunn aktivitet ...

Sykler jo til jobb året rundt (1 mil en vei), og går mye på jobben ,,, Men som legen sa så blir jo kroppen vant til det etter hvert og man må "trappe opp" litt ... :-)

Søndag formiddager f.eks kunde jag godt sette av en time eller to til et eller ant !

Gå en tur rundt Semsvannet, gå ned til Holmen ... Sykle ... Er jo ikke langt til snøen kommer nu (forhåpenligvis) og vi legger om til piggdekk ! :D

Kom godt i gang med "hverdagstrimmen" her i sommer med en sykkeltur til Drammen hver søndag ... Men så gikk det over ...

Kanskje selskap hjelper på motivasjon ?

Noen ?

Flere av oss har gjerne vært single en stund og neste glemt hvordan man selv er som kjæreste... Her er det lov å børste støv av gode kvaliteter og by på det fine ved akkurat deg som en fremtidig kjæreste kan få glede av. (Jeg tenker personlige egenskaper framfor gods og gull). Noen som tør å gi blaffen i janteloven og by på seg selv? :)

Eksperimentet.

Siste svar ti. 27 okt. 2015 21:40 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym trønderpie

Jeg har nå sittet å lest i forskjellige tråder og blitt inspirert. Vi tar ikke nok sjanser her i livet, og gamle angrer på ting de ikke har gjort, at de ikke tok nok sjanser osv. Jeg synes derfor vi skal ta noen sjanser nå.

Vi sitter ofte på forumet og klager over at det skjer så lite her på sukker, men vi er ikke så interessert i å ta kontakt selv. Dette synes jeg vi skal gjøre noe med. Så nå skal vi leke litt...

Jeg vil dere skal;
Gå til looks og gå inn på en profil under gjensidig interesse. Send en melding til vedkommende hvor du gir et kompliment og spør om en ting fra profilen.

Gå til matchlisten og til de siste som besøkte deg. Send melding (som over) til nr 12 eller 50 på listen.

Gå til matchlisten til de siste du besøkte og send melding til nr 6 eller 20 på listen.

Send en melding til en valgfri skyggeperson (uten profilbilde).

Skriv dine erfaringer her senere. Er det noen som tør å være med på dette? Jeg lover å gjøre det selv også, og skriver mine "resultater" her i morgen kveld. Kom igjen, ta en risk...

Liten tur innom looks.
Slapp penis som profilbilde. DET ser jeg ikke hver dag! Sveipet til høyre, jeg...

Noen kvinner som skal på Kiel tur førstkommende helg, alder 28-43.

Til alle dere som har ventet så lenge på denne tråden:
-Det blir egg og bacon til middag! ?
(Eller ægg å flæsk som vi sei)
Beklager at dere måtte vente 😊

Ellers ville jeg bare ønske dere en fin mandagskveld. Ta vare på dere selv. Husk dere er uerstattelige 😊

PS! Noen damer som kan tenke seg å stable ved sammen med meg i kveld? 😉 Det serveres kaffe og kanelsnurrer ?
Og en klem når alt er stablet 😘

Da jeg skulle logge meg inn idag på sukker, fikk jeg meg ikke inn. Det står at kontoen min har blitt sperret ?! Jeg sendte også en personlig Mail til sukker. Det svaret jeg fikk var at kontoen min har blitt slettet. Fordi at de har mistenkt at jeg har brukt noen andres bilde ?! Dette irriterte meg skikkelig. Det verste av alt var at bildene var av meg. Det kiijpt å miste kontakt med de man snakket med..
Hva brude jeg gjøre ?

Noen har bilder her inne, andre ikke.
Noen deler hele livet sitt i sosiale medier - andre separerer dette bevisst.

Hva er din holdning i forhold til å "beskytte deg fra deg selv"?
Tenker du over dette? Er det verdt å tenke over dette?

:-)

Viss vi innrømmer at det er klasseskiller i Norge - er det mange som søker seg en kjærest fra en annen klasse en den en selv er i?

Del 2 på: utdannelse og jobb