Sukkerforum

Stood up!

Siste svar lø. 12 mars 2016 17:07 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Gavegamer

Sitter nå på kafé der min date skulle komme for 50 minutter siden, men her er ingen! Null beskjed. Vennligst øs meg med medlidenhet mens jeg venter de siste 10 minuttene slik at jeg har ventet
ventet én time for sikkerhets skyld.

Mens debatten går for og i mot bruk av pseudonymer, så kan vi jo filosofere litt over den eller de vi helst ville møtt hvis vi hadde kunnet?

For min del koker det for øyeblikket ned til 3. jeg ville gjerne møtt Balder, Antonyma og Hovmester.

Hvem ville dere gjerne ha møtt?

...eller har et sykt stort behov for å markedsføre seg selv? Bare mitt inntrykk etter å ha lest her lenge. Angriper ingen, men hva mener DU?

Så lenge jeg har sett innom forum, har det sjeldent vært en tråd om sport. Altså, det er ski vm i OSLO, det er tippeliga start i kveld, det har vært CL det er tour Canada, herrene går strax..Noen som ser på? :D

high camp

Ingen svar
(mann 41 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

noen som tilfeldigvis er på high camp med fri flyt Sunnmøre i helga? send meg ei mld da so tek vi ei øl ikveld :P

Etter alt negative snakk om meldingssystemet på sukker, menn som ikke vil.. Kvinner som ikke kan osv.
Her kommer noe viktig!

Smågodt til 2,90 på rema 1000!
Nå DET er verd å snakke om syntes jeg 😜

Påske planer

Ingen svar
(mann 33 år fra Østfold) Privat melding

Hva for noe planer har folket for påsken? Selv hadde jeg tenkt til å tilbringe all tid på fjellet. Flere som liker fjellet :)

Vi står foran en av de største forandringene Norge har hatt på mange år.
Hva mener du om kommunesammenslåingen?

Jeg er negativ inntil endel avklaringer kommer.

-I Danmark gjennomførte de det vi prøver på nå. Erfaringer derfra viser at det var en tabbe.
-Små kommuner har de mest fornøyde innbyggerne, og jeg mener en kommune er til for å gi folk en best mulig service.
-Sammenslåing har vært mulig siden 1996(om jeg husker riktig)
-Vi har ikke gjennomført gode konsekvensanalyser hva en sammenslåing vil gjøre.
-På generel basis har små kommuner de "beste" ansatte innenfor fleste yrker.

Regjeringen kommer med følgende:
-Små kommuner har problemer med barnevernet fordi de gjerne er inhabil. Vel det er tull! De små kommunene som har den problemstillingen har allerede inngått interkommunale avtaler.
- Direkte fra NHO "små kommuner tjener vi ikke nok penger på. Vel, igjen mener jeg det er kommunen som skal gi folket service ikke omvendt.

Regjeringen har prøvd masse for å få til dette, problemet er at de begynte i feil ende.
-De satte seg først et tall på antall kommuner også begynte å se på hvordan få dette til.
-Kommunene har blitt instruert til å holde brukerundersøkelser fremfor folkeavstemning (Hmm... Lurer på hvorfor)
-De tvinger små kommuner til å slå seg sammen, ellers blir de straffet økonomisk.

Er flere merkelige ting regjeringen har kommet med.

Nå mener jeg at det kan være fordelaktig at noen kommuner slår seg sammen, men da må det være frivillig.
Husk avstandene her i landet.

Kort innledning. Hva mener DU?

Jeg har mottatt endel gule hjerter fra endel damer, ja til og med røde hjerter. Det jeg lurer på, er når noen viser interesse for deg og du besvarer igjen med et hjerte, samtidig som du skriver noen vennlige ord, hva eller hvorfor svarer de ikke når det er de selv som tar kontakt. Er det meningen at man ikke skal svare med hjerte og skrift samtidig eller bare en av tingene om gangen? Damer, kan dere svare hva dere foretrekker. Er første gangen jeg prøver å finne en livsledsager på denne måten. Gjør jeg noe feil i å svare?

Uten laaaaaange utredninger, og spørsmål om universell eksistens eller hva det nå måtte være,-
Jeg ønsker dere alle en skikkelig digg, innholdsrik weekend!
Og litt musikk til å starte på!!

https://open.spotify.com/track/1kWQKthZfPC9brrSfKFhWi

https://open.spotify.com/track/62uPc8DtorA8gmifUt05yg

https://open.spotify.com/track/0CbkIN1b1p0IxRqkWbeKZS

https://open.spotify.com/track/7HoYigXF5wM3JRuAXTOvBW

https://open.spotify.com/track/29qMfVrlNkBbIjUC4x3RsR

GoGoGO! 😘😘😘

Skal dere ut og gå i tog i dag, markere kvinnedagen og sloss for kvinners rettigheter?
Jeg ligger syk i senga mi, og skal jeg bevege meg ut av senga blir det kun til toalettet eller sofaen :))
Jeg har aldri vært med og markert denne dagen, men er vel en av de som sitter på gjerdet og er glad for at andre gjør jobben for meg:-))

Hva en skal si, skriver en på forum .Hei alle sammen , Hvordan går det :-)

Hva er greia med blokkering? Opplever flere ganger at jeg skriver hei til noen og så blir jeg blokkert.. Eller svarer høflig og oppfølgende på meldinger jeg får og så blir blokkert.. Besøker profil, så blokkert.. Begynner nesten å tro jeg gjør noe jeg ikke skjønner selv, og jeg skriver ikke med noen nettopp av denne grunn, er det bare meg eller opplever flere dette?

Forumtreff LØRDAG 5.MARS kl 19
på Café Amsterdam, Kristian Augusts gate 12

Et treff BARE for forumskribenter, uformelt og hyggelig som før...

My og jeg bestiller samme bord som sist, dvs. en blanding av sittebord og en barrekke med barkrakker, det er tipp topp for mingling.

Siden mobilappen gjør scrolling unødvendig (nytt siden sist) kan vi satse på å ha denne, ene tråden helt frem til festen. Jeg tar ansvar for å oppdatere påmeldinger i ny og ne og lage nye lister.

Vi kan jo prøve å holde tråden her, dvs. ta annet utenomsnakk i andre tråder, hvis mulig ;-)

Jeg ble en smule inspirert av skjeggvekst-tråden, og fikk lyst til å flytte fokus til det annet kjønn og "litt nedenfor ekvator". Derfor spør jeg: Hvordan er det med hårvekst der nede? Hva liker guttene? Hva liker jentene? Noen spes frisyre som er "in"? Betyr det noe i det hele tatt? Noe som er totalt turn-off, ev. hva?

Anonymitet er vel en selvfølge i denne tråden... :-)

Lurer bare på hva dere damer liker der ute ? En glatt barbert mann ? En med 3 dagers? Kun bart ? Helskjegg? Skau ? Dvs MYE SKJEGG 😀 Ja hva mener dere ?

- å flørte med en lege man bare har besøkt en gang og regner med å aldri å se igjen?

Man vet jo at man ikke skal flørte med sin lege. De skal ha et profesjonelt lege-pasient-forhold. Men hva med en lege du regner med å bare se en gang? Er det fortsatt uetisk?

Jeg var hos en slik i dag, og selv om han kanskje neppe kan beskrives som klassisk kjekk, så hadde han et smil til å dø for, og sans for humor. Og det er sånn ca. det jeg krever av en mann. Innen det hadde gått 5 minutter hadde jeg funnet ut at vi var født i samme år, at han var vokst opp på Bjerke, og begynte å studere medisin i 1983, og hadde diskret sjekket ut hånden hans (ingen giftering)! :-).

Jeg trodde han bare skulle sjekke hodet mitt, og ble lett satt ut av å skulle ta av meg på bena (og tenkte i løpet av brøkdelen av et sekund - SHIT! - jeg har ikke barbert bena på tre uker - men gudskjelov - pene og velstelte og lakkerte føtter), hvilket jeg var glad for da han begynte å ta, og klemme og banke og skrape på meg og løfte på bena mine.

Det er klart at når du kjenner at hjertet går akkurat litt fortere enn normalt når han holder hånden rundt ansiktet ditt, og det neste du skal gjøre er å strekke ut tungen og la den gå fra side til side som en slange (han lovet at det ikke var noe smil-til-det-skjulte-kamera ute og gikk) så føler du deg en tanke utilpass.

Han lurte på om det var noen ny mann i mitt liv etter skilsmissen (og som den ustrategiske kronidioten jeg er, klarte jeg selvsagt å svare 'nei heldigvis ikke' ) - og sperret effektivt for alle tanker han eventuelt måtte ha i den retning. Ikke at jeg tror det var noe annet enn rutinespørsmål fra hans side, men jeg kunne virkelig vært smartere.

Så spørsmålet er: Ville det være uetisk å kontakte ham og gi ham telefonnummeret mitt? Jeg har jo ikke peiling på om han er interessert, men siden han uoppfordret opplyste alderen sin m.m. så er det jo mulig. Og han var virkelig veldig søt:-)

Ha dere noen synspunkter eller erfaringer på området?

Fantastisk komediker - og ikke glem dette utsagnet hans: "I like threesomes with two women, not because I'm a cynical sexual predator. Oh no! But because I'm a romantic. I'm looking for "The One." And I'll find her more quickly if I audition two at a time."

Hvem er det som ikke kommer seg med toget?

Det er de som kommer for sent på perrongen.

Det er de som ikke vil betale full pris og blir stående å vente på bedre tider.

Det er de som har for mye bagasje.

Det er de som setter seg i feil sete og blir kastet av.

Det er og de som ikke har gyldig legitimasjon og som er for unge eller for gamle.

Jeg hører innimellom menn som er frustrerte over at date avtales, men avlyses, eller enda verre, ikke engang avlyses men at det er 'no-show'. Er dette vanlig? Og opplever dere jentene det også?

Jeg har forståelse for at date utsettes eller avlyses. Kanskje fant man ut at dette ble feil. Det er en ærlig sak. Men no-show har jeg null forståelse for. Har man gjort en avtale så holdes den. Punktum.

At man skriver sammen lenge, og så ikke vil møtes, blir også rart for meg.

For min del foregår screeningen tidligere- ved første mottatte melding. Det er ikke så mange jeg faktisk skriver med, men hvis jeg gjør det, så vil jeg normalt ønske å møtes. Det hender riktignok at jeg i løpet av prosessen ser at vi nok er så ulike at det ikke har noen vits, men hvis vi har hatt god kommunikasjon - særlig en humoristisk sådan - så vil jeg normalt ønske å se om kommunikasjonen er like god ansikt til ansikt.

Og jeg har vel opplevd en gang at en mann avsluttet kommunikasjonen uten at vi dro på date. Han hadde oppdaget at jeg ikke gikk på ski, og det var en dealbreaker for ham.

En annen gang fikk han kalde føtter, og avlyste daten men ombestemte seg, og vi møttes likevel.

Hva er deres erfaringer på dette området?

Kanskje et ømt tema for noen dette, men det er såpass mange her inne på rundt 40 som ikke har barn, og det er bare ett fåtall av de som har skrevet noe om dette i profilen sin !
Jeg blir litt skeptisk, redd for å innlede noe og så kommer ønske om egne barn etter en stund!
Når syns dere menn at toget for egne barn har gått, og hvorfor står det så sjeldent noe om dette i profilene deres?

Første bokstav i dette løsslupne arrangementet 13 mars har falt bort.

Den beste filmen på Youtube :)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Creeper

Postet denne i en annen tråd, men synes denne filmen er så bra at alle bør se den... Og se hele filmen!

https://www.youtube.com/watch?v=fKTu6B4Rgek

Er de noe liv her? ? ?

En ting jeg lurer veldig på, jeg har snakket med rundt 10 12 damer nå i vinter her på Sukker. 7 av de fikk jeg veldig god kontakt med, blei prating om alt mulig de første 14 dagene. Men så spør jeg om vi skal treffes og alle har sagt de vil veldig gjerne det. Jeg for ordnet telefonnummer og tekstingen forsetter der, men det dabber selvfølgelig av pga er jo begrenset hva en kan spørre om så jeg holder en litt lavere profil for å se om de sender meldinger til meg. Noen av de har gjort det så jeg gleder meg egentlig litt til å møte de. Men når jeg foreslår ett fast punkt vi skal møtes så trekker alle seg.
Hva kommer det av?? Kjenner jeg blir alvorlig lei av det, mister litt motivasjon til å bli kjent med flere nå

http://eavisa.com/2016/03/08/nordmann-havnet-pa-legevakten-etter-a-ha-ligget-med-stovsugeren-sin/

Kjære jente, unge frøken, dame og kvinne!
Kjært barn mange navn!

Gratulerer så meget med dagen i dag!
Hva hadde vel livet hvert uten dere!

Hilsen Stian!

Du har ikke mer å gi, ei heller mer å si - du fristes av livet som fri!

Dager, uker, måneder og år, hva med en ny i vår?

Kanskje var livet litt av en floke, du gleder deg over en ny epoke.

Du teller hjerter og mail hver kveld, og sier; "Jeg har det helt topp for meg selv!"

Tre ord på snei. hva betyr singellivet for deg?

Har liten erfaring utover tradisjonell sex, men kjenner jeg er litt nyskjerrig. Særlig på lakk og lær. Kanskje bli dominert litt. Samtidig synes jeg selv det er spennende å binde fast en jente i sengen.

Egner det seg best som fantasi eller bør man prøve litt forsiktig?

Må jo også finne en jente/dame først da. Og ikke minst må jo også hun ønske å prøve:)

Noen erfaringer eller andre fantasier?

Kanskje litt "off topic" - men Sukker kunne med stor fordel delt opp Akershus i eksempelvis øst og vest for Oslo.
For oss som er lite flyttbare pga barn blir det veldig generelt å huke av Akershus når det fort er snakk om avstander på 10-15 mil...

Eller er det bare meg? :)

Er det bare jeg som føler at alt er diskutert minst to ganger allerede...?
Sukk...

På denne tråden er det lov å ta av i alle retninger, om noen føler for det...

Jeg bruker ofte mobilen når jeg er på Sukker. Når jeg da er inne på nye bilder i album vises ikke fylke og matchtallet hos meg. Er det slik hos dere andre også?

Bare for moro skyld... Er det noe som en ev. fremtidig partner har på seg/bruker, som du rett og slett syntes er litt små ekkelt?

Haha vet denne tråden kan fort bli kalt både det ene og det andre, samt useriøs og det er jo akkurat det som er litt meningen... en ny useriøs tråd :p

Er det flere enn meg som er lei vinter og snø, og som ønsker seg vår?
Her laver det ned i bøtter og lass, og jeg manner meg opp for å gå ut og måke :-))
Trenger litt støtte her kjenner jeg :-))

Flere som er våkne i natt? Så kan vi holde hverandre med selskap :)

Hei!

Jeg er helt fersk her inne. Jeg er ganske fersk som singel også.

Jeg lurer på hvilke steder i Oslo man, helt rolig, kan bli kjent med andre single (menn) i samme aldersgruppe.

Jeg har prøvd litt ulike utesteder, men en fellesnevner er at klientellet på de fleste stedene har en gjennomsnittsalder på ca. 32 år, eller man får følelsen av et skikkelig "kjøttmarked".

Det må da finnes folk med samme behov som meg?!
Kom med tips, kloke folk!

Dere som har fulgt med her de siste dagene, husker kanskje Tinder-fyren jeg skriver med. Han som jobber for US Army, ble dødsforelsket i meg etter et par meldinger, vil ha meg med hjem til Kansas og behandle meg som en dronning... Han venter bare på å få avsluttet denne fredsbevarende tjenesten sin i Sudan, så kan han komme på besøk og fri til meg... Ja, det er omtrent slik han fremstiller det.

Saken er at jeg planla en ganske finurlig og artig sak... Men dessverre frykter jeg at han har luktet lunta. Jeg var jo like rask med å gjengjelde alle følelser, elske ham høyere enn himmelen etc. Dvs. ettersom jeg ikke er så god på kjærlighetserklæringer på engelsk, så fikk jeg litt hjelp av gode sangtekster. Som denne jeg sendte ham i dag: "I don't know how to live without Your love. I was born to make you happy!" (Britney Spears)

Vel, han maser om at jeg må legge ham til på facebook. Det gjør jeg ikke. Derimot har jeg sendt melding til de kvinnene (han har fire facebookvenner - alle kvinner på min alder +/-) og fortalt historien. Hun ene takket meg og fortalte at han hadde "forelsket" seg i henne også. Og at han hadde bedt henne sende penger for å komme på besøk.
Min melding ga oppklarte en del av spørsmålene hun hadde rundt ham.

Så kanskje jeg reddet minst en person fra å bli offer for slik datingsvindel. Hun ble nok også skuffet, men jeg føler det var en bra gjerning tross alt.

Sitter på min terrasse og bader i solen 🌞
Kjenner at jeg blir lett vår yr idet kroppen tiner opp. Var det sånn det var? Det er nå man kjenner man lever. Det er på en slik dag at mottoet: Livet er herlig 😁 plutselig blir gjeldende igjen.

Det er greit at menn her søker "litt" yngre kvinner enn i den tilårskomne alder de selv er i. Men jeg lurer litt på en ting....når jeg (kvinne på 50år) selv har en datter på 31år, så skurrer det i mitt hode når jeg leser profiler som tilsynelatende virker ok, helt til jeg kommer til det punktet hvor det står å lese at mannen i 50åra (og over) ønsker kontakt med kvinner/venninner fra fks 25år, jeg for min del kunne ikke tenkt meg en skjæreste som var yngre, eller på samme alder som min datter!
De menn som ønsker kontakt med damer på 25år og selv er over 50år, de er jo i en alder der de kunne vært far til vedkommende?
Er det virkelig noe å satse på? Og en annen ting.....hvis disse menn har barn (ungdommer) selv....så hvordan er erfaringen med å bringe inn i livet en ny venninne som kanskje er bare noen år eldre enn sine egne barn? Jeg bare spør? For min del så sier slike profiler mer om mannen...enn det jeg ønsker å tenke på! ;)))

Forums VIP

Siste svar lø. 5 mars 2016 15:17 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Gavegamer

Har Villrosa slettet profilen sin?

Jeg ser i en annen tråd at det er mange som blir oppgitt over og ofte ikke svarer meldinger som bare består av et 'hei'. Jeg er en av dem.

Men hva med et lite eksperiment? Hva om vi besvarte de neste 5 'Hei'- meldingene med et 'Hei' tilbake, og så så hva slags samtaler som kom ut av det? Så kan vi rapportere funnene tilbake i tråden - selvsagt anonymisert så ingen kan identifiseres.

Hvis mange nok gjør det, så får vi et mer realistisk inntrykk av bakgrunnen til hei-meldingene og om vi bør endre strategi. :-)

Jeg må bare få sagt at jeg respekterer evt.de som ikke svarer meg på en melding, for jeg klarer å ta hintet med at de da ikke er så intr. I å føre en samtale eller bli bedre kjent med meg. MEN, når jeg velger å ikke svare (og det kan være mange årssker til det) så kan det handle om at jeg er småbarnsmamma og måtte legge vekk tlf, for ja barnet mitt går foran sukker og svare på meldinger, det kan være at det oppsto noe som gjorde at jeg ble opptatt og faktisk glemte å svare, det kan være jeg vurderer typen som har skrevet men er usikker, og det kan være at jeg ikke er intr. I den fyren. Men det jeg har fått I gjengjeld er hets om hvor ekkelt det er at en dame som meg ignorerer og er overfladisk. Unnskyld meg, men jeg syns det er så lavmål. Beklager men dette er det sikkert flere som opplever, og jeg mener man bare får respektere at folk velger forskjellige metoder til hvordan man vil vise sin interesse eller ei. Men Vær så snill og ikke synk ned på et nivå som går mot hetsing, og det å Være ekkel. Man hadde vel ikke stått å hetset noen på byen hvis de ikke viste interesse når du tok kontakt? ? Nei, man oppfører seg, og det forventer jeg (Håper flere også) at folk gjør her inne også! Dagens lille ting fra meg.

Livet er topp. Ha en fin lørdag alle sammen og kos dere masse på forum fest i kveld.

Snikpervo

Siste svar lø. 5 mars 2016 10:16 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Gavegamer

Når jeg ser at noen har "leilighet" går jeg rett inn på "soverommet" deres og ser hva de skriver om sine sex-preferanser. Det er min skitne lille hemmelighet og ingen kan stanse meg! MUHAHAHAHAH!

Jeg skjønner ikke noe av dataprogrammet jeg skal bruke på jobb (et program som krever litt programmering). Jeg vil klikke på ikoner, og ikke skrive vanskelige setninger.

Hva gjør jeg?

Selv om kjærligheten uteblir føler jeg meg lykkelig da jeg får lov å være frisk og gjøre andre mennesker glade med ett lite smil eller en positiv kommentar ;)

Får noen hjerter hist og pist, men noe mer følger ikke med...

Er det da jeg som skal sende første melding?
Venter kanskje på en melding jeg da, men har sikkert missforstått :-)

Inspired by Bimal who finds it challenging to read and post in Norwegian, and the fact that I am at an international airport right now, I decided to open up a thread in English. Topic: Anything you would like it to be! Are you frustrated about how difficult it is to get acquainted with Norwegians or that you need to be 'outdoorsy' in order to fit in, let us know! Are you happy about the forum, spill it!

And for the regulars - don't hesitate to post, as long as it is in English - spelling errors are welcomed :-)

"Enough is enough!" Eller: "Et nøff er et nøff!" som vi sier på norsk :-)

Time for some feelgood music!

Vi har, hadde eller får (forhåpentligvis) ulike aldre alle sammen her..(believe it or not), så denne er til alle dere som kan relatere til låta og har evne til å kjenne rykninger i godfoten enda! ;D

Opp og shake it off nå!! :D

https://www.youtube.com/watch?v=TZagCklvj1E

...jada, du også hovis! ;-)

De forumtreffene jeg har vært på så langt har vært veldig hyggelige, både forummiddagen, jentetreff og quiz-før-treff. Og jeg er sikker på at middagen i morgen vil bli hyggelig og gleder meg til forumfest på lørdag.

Men det slo meg jo at det kunne være hyggelig med andre måter å møtes også. Som f.eks

- fototur på Kalvøya
- Vigelandsparken med guidet omvisning og evt. picnic
- besøk i rosehage med duftende roser
- fotoshoot hos Paper

Andre forslag? Noe dere kan arrangere eller som dere har lyst til å dele med andre, steppekurs, matlaging, blomsterbinding, grunnkurs golf?