Sukkerforum

annen partner en den man nylig har begynt et udefinert forhold med ? Jeg har en venn som spør meg dette . Innrømmer gjerne at det vet jeg ikke noe om . Noen erfaringer ?

Hei,

Jeg føler at jeg ikke har noen single venninner.. Jeg er den eneste igjen som er singel. Flere som har det sånn? Hvordan kan jeg få flere single venninner?

I visning av søkeresultat har alder "forsvunnet" bak det lille kamerasymbolet og stedsnavn vises ikke i det hele tatt?

Kjære Sukkertopper - er det noen som kan hjelpe meg med julegavetips til tenåringsgutter? Jenter får alltid mye kos, mens gutta ender opp med sokker og dusjsåpe så snart de er for gamle for Lego.

Hva gir dere til gutter mellom 13 og 18?

Jeg er svært opptatt av russisk kultur, og en av tingene jeg fant var denne oppskriften fra russiske kvinner på hvordan man skulle gjøre sin mann lykkelig. Det er et par punkter som butter litt for meg - en kulturell greie antagelig - men jeg ville være nysjerrig på om dere andre kvinner ville kunne stille opp på denne - og om gutta tror det ville virket :-)

Del 1:

For generations Russian women learned how to treat a man from Russian philosopher, Yuri Kurinksy, and his book Maxims for Loving A Man. Not to be outdone by Asian Women (who have their own book out now), Russian women have now put their wisdom into a book, He Will Never Leave You, hoping to help women in their relationships.
Here’s just some of the winning advice Russian women have for Western women so they can be successful in love and marriage:

1) ACT LIKE A WOMAN – Men, especially Russian men, are manly and tough, they don’t want a woman to act stronger or tougher than them. Stop acting like the person in control. You can BE the person in control without acting tough and cold. Be soft and sexy AND in control. Much smarter that way.

2) TAKE CHARGE OF YOUR SEX LIFE – Men think about sex a lot and want sex a lot – so give it to them, because you want it, too! But you don’t have to wait for them to take the lead – you should be the one to initiate sex and take the lead in bed. He will love you for it – and he’ll never want to leave you!

3) BE A HOMEBODY – Learn how to sew clothes, clean and make delicious meals (from scratch) for your man. Take care of him and he will take care of you – in more ways than one.

4) ONE GLASS OF VODKA A NIGHT. Have one glass of vodka with your man every night. It will soothe both of you and put you in the mood. Russians have long known the power of vodka and there’s no better aphrodisiac.

5) NEVER CONTRADICT HIM. When you are in public, never say anything that contradicts your man. Men hate to have their woman disagree with them in front of others. Keep your opinion to yourself in public, but when you get home – you can tell him what you really think and feel.

Utroskap

Siste svar to. 17 des. 2015 21:45 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym cleopatra

Vi mennesker har forskjellige grenser ang dette tema :p på jobb i dag satt jeg og noen kollegaer å diskuterte dette ! jeg sa at hvis min partner kliner med en annen kvinne så er det utroskap i mine øyne , men en kollega sa at han så ikke på det som utroskap så lenge de ikke havnet i sengen ! Hva er deres syn på utroskap ! Er klining utroskap ?

Hei.

Jeg lurer på hvor viktig dere synes at utseendet på en potensiell partner er? Blir dette eventuelt mindre viktig med alderen?

Hver gang jeg tror vi skal treffes og bli bedre kjent, kommer det noe i veien, begynner å lure på om alle menn her inne bare vil ha sex.

Lurer på hva som er grunnen til at man må være grunnen til at man blir så kresen? Eller det jeg vil si: "Bevisst på hvem jeg vil slippe inn i livet vårt?"
Vårt liv er hundene mine, vennene, familien.

- Caroline

Hei, er det noen som har en forklaring på hvorfor plutselig alle skal på Sukkerfest? Er det Tinderfolket som begynner å bruke Sukker og vil ha seg en fest? Det at vi har startet litt lavere i pris? Vi er litt forundret, men selvfølgelig veldig moro :-)

Hva er drømmejobben din, og hvordan ville du jobbe deg opp til den ?

Jeg ser flere plasser - også her på Sukkerforum - at folk avslutter godt mente og gjennomtenkte innspill med en slags hilsen eller oppdatering om hva annet som befinner seg i denne personens næhet.
F.eks:
- Jeg mener at høyde på menn er sexy. Nå skal jeg bake julekaker.
- Jeg kommer aldri til å tilgi edderkoppen som fanget favorittflua mi forrige sommer. Den flua hadde jeg stengt inne på soverommet og matet i flere dager og jeg gjorde et ærlig arbeid med å temme den. Tror jeg var på god vei!
Jeg tror ikke på tilgivelse, men jeg tror på hevn og jeg trør på edderkopper.
Nå skal jeg snart av bussen og handle løk og poteter. Ha en fin ettermiddag! :)

Hvor kommer dette fra? Er det "Facebook sin feil" og det faktum at sosiale medier bringer folk med relativt stor avstand tettere? Lar vi folk komme innpå oss fordi vi føler de uansett er det?
Eller gjorde folk sånn før også; altså snakket i (tilnærmet) offentlige forsamlinger der de informerte tilhørende om middagsplaner og bursdagsfeiringer?

Som tilsvar til utfordringen om "udebattert" tema, så lurer jeg litt på om det bare er jeg som er sær og altfor kosesyk her inne? Det har seg nemlig slik at over tid (alene) så har jeg lagt meg til den vanen at jeg ruller nabodyna godt sammen, slik at jeg kan legge armen over/rundt når jeg legger meg til å sove. Haha. Kanskje det blir litt sånn som barn som har kosedyret sitt med i sengen? Ikke vet jeg.

Er det andre som gjør det samme? Eller noe annet? Jeg fordrer jo da at de fleste her har en dobbeltseng med tilhørende ubrukt dyne (siden de er single).

*En uhøytidelig undersøkelse* Eller superenkel forskning om du vil :)

Jeg hadde en mann på besøk igår og vi hadde samleie, plutselig begynte jeg og sprute, noen andre som har opplevd dette før? 😳

Det finnes mange av de, men hva ville dere andre gentleMenn gjort i denne situasjonen.

Du sitter på bussen og aner fred og all fare. Så er det plutselig ikke flere sitteplasser igjen, så du reiser deg og inviterer ei dame som akkurat kom inn til å ta plassen din.

"Værsågod, ta min plass"

"Nei takk"

Hva i all verden skal du da gjøre?
(ingen andre damer eller eldre i nærheten)

Jeg kom på det beste jeg kunne...
"Jeg skal av om bare 145 stopp, så jeg står bare jeg og" :D

Your place or mine?

Ingen svar
(kvinne 55 år fra Akershus) Privat melding

Vi ønsker oss alle kjæreste. Og de fleste av oss har bolig allerede. Ikke bare bolig, men barn som går på skole, og nettverk der vi bor. På begge sider. Vi som er her, er vel i prinsippet fortsatt på let, men noen har vel erfaring allerede, eller har gjort seg noen tanker rundt det.

Blir man langtids-særboere, selger begge hus/leilighet og flytter sammen i one big happy family - flytter den ene inn hos den andre? Og hvor lang tid tar det før det er naturlig å flytte sammen - hvis man gjør det? Det finnes selvsagt 40 ulike svar på det, men hva ser dere av løsninger? Hva funker, hva blir en katastrofe?

Jeg har litt samme følelse som da jeg fikk barn. Fullt fokus på graviditet og fødsel (leste 40 bøker om temaet). Null peiling på hva som kom etterpå.

Og min fantasi strekker seg helt fint til dating, bli kjærester, hyggelige fellesaktiviteter etterpå, men så kjenner jeg rullegardinen går ned i forhold til å flytte sammen. Selv om jeg regner med at når man er forelsket nok så vil man etter hvert ønske å sovne sammen. Våkne sammen. Krype opp i armkroken i sofaen uten å måtte ta på seg yttertøyet og gå hjem etterpå. Hverdager. Med barn, uten barn. For to med barn som har flyttet hjemmefra er jo prosessen litt enklere, men for oss som fortsatt har barna boende hjemme blir det jo litt mer krevende. Hva er drømmeløsningen, hva er marerittet og hvilke midtimellomløsninger fungerer?

Uhøytidelig undersøkelse:

Hvordan "lader du opp" deg selv / samler opp energioverskudd?
I hvilke situasjoner bruker du av deg selv / oppsamlet overskudd?

Noen tanker

Siste svar ti. 15 des. 2015 17:03 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym hall of me

Mørk kveld, mørke tanker.
Livet etter at hun har dratt. Meningsløse kvelder med gutta, drikker og sier vi koser oss. Tenker høyt ler, lyver og sier jeg har det jo godt nok uten deg. Nå har livet igjen balansert seg. Vi ble aldri noe, jeg trodde jeg var noe. Du viste meg hvor feil jeg tok, alene er jeg langt i fra halvparten av det jeg var de stundene vi var sammen.

Fortsatt hender det du går i dørene har, rasler med båndet. Jeg blir nok aldri helt fri fra deg. Jeg er fortsatt den som trygler om å få treffe deg.

En del av meg tenker at bare jeg treffer ei ny, så går nok dette over. Vet ikke helt om jeg har lyst til å prøve det. Har flere ganger gjort avtaler, planlagt å gå på date. Så langt har jeg ikke maktet å gjennomføre det.

?????

Siste svar ti. 15 des. 2015 10:49 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym EiKvinne

Jeg er mye mer nærmere 30 enn 50, men jeg får flere meldinger fra gubber enn fra gutter. Hva er årsaken mon tro?

Har vært en fornøyelse å lese her inne på forumet. Dere er en fantastisk gjeng både nye og "gamle" forumsfolk:-). Eg har både ledd og slitt meg i håret av ting som er blitt skrevet. Har kost meg med å lese. Synest det var skremmende å skulle skrive her inne, men tok til slutt det store steget. Har ikke skrevet mye, men litt er bedre enn ingenting:-).

Medlemskapet mitt går ut i morgen og vil ikke fornye det helt ennå...kanskje eg kommer tilbake...

Nå skal eg nyte resten av juleforberedelsene med mine barn før de skal til faren i julen. Og så har eg en i kikkerten ;-). Får se om det blir noe klining i julen...hehehe... Kan ikke gi opp håpet :-).

Ønsker alle en flott desember. Håper alle får både en armkrok og myyye klinings fremover;-).

God jul og godt nyttår til alle:-)

grubler litt på noe. og lurer på om det er noen hoder der ute som har lyst til å gruble litt med meg....Skal prøve å forklare det uten på noen måte å henge ut den andre personen. tviler sterkt på at den andre personen er på formu på sukker, meeen man vet aldri.

Uansett. Det ble/oppsto en litt rar situasjon. Og vi fikk snakket litt sammen, men sitter allikevel igjen med en følelse etterpå om at det var mer å si. Selv om vi snakket om det, burde det kanskje ha blitt mer tid. At ting ble usagt, og at det var mer som burde bli sagt. Men så måtte den andre personen reise vekk på grunn av ulike årsaker. Skjønner at dette høres litt rart ut, men vil som sagt prøve å beholde anomiteten til den andre parten. Og tenker at det uansett er en interessant diskusjon.

ANYWAY spørsmålet er: tenker folk at man bør alltid ta saker face-face, vente til den andre personen kommer tilbake og så ta opp tråden, eller kan man ta det over telefon? . Enkelte er jo slik at det mest skikkelige og mest real er at man alltid skal og bør ta opp personlige ting ansikt til ansikt, mens andre personer tenker det kan være greit å kunne ta en telefon. Så hva vil folk gjort? Vente i to uker og så ta det opp, eller skrive en melding eller ringe?

Er det noen i Oslo som kunne tenkt seg å by på Nach?
Eller låne sofa, gjeste soverom, gulvplass?...
Vise kjærlighet, gjestfrihet og solidaritet med andre single partytørste sukkerhjerter fra utenbys?
Andre idéer?
Rekk opp hånda.
#OSLOVE

Jeg er veldig overraske at man klarer ikke å gå på en date uten å bruke sex press. Det er ubehagelig! Sexpress, det å utsette en person, fysisk eller psykisk, for seksuell og erotisk pågang uten at vedkommende ønsker slik kontakt. Etter den annen verdenskrig er det skjedd betydelige endringer i synet på seksualiteten. Holdningene er preget av større åpenhet og vilje til å drøfte og behandle menneskelig seksualitet som et viktig tema. Med større åpenhet er det også kommet en større grad av liberalitet. Det er mange faktorer som ligger til grunn for denne utviklingen, som ikke i ett og alt kan sies å være entydig positiv. Et eksempel på negative sider ved det frigjorte syn på seksualitet kan være sexpress.Sexpress utøves praktisk talt alltid fra menn overfor kvinner. Mønsteret har åpenbar sammenheng med kjønnenes forskjellige sosiale maktposisjon, det være seg i en arbeidssituasjon eller i samfunnet i sin alminnelighet. Kampen mot sexpress er derfor i økende grad blitt et viktig innslag i likestillingsarbeidet. Ikke kontakt meg hvis du tenker på sex på første date, takk!!!

Er det noe som skjer av fester eller andre sammenkomster for oss single rundt Voss?

For en tid tilbake skrev jeg i en tråd her at jeg ønsket meg adventsklining! Altså noen å kysse i adventstiden... Jeg ønsket meg vel også en kjæreste til jul.
Og gjett hva a dere? 1. desember var jeg på date med en fyr jeg egentlig ikke hadde sett for meg at jeg skulle på date med. Og det ble date nr 2 og 3.... Og han er bare den fine mannen og jeg føler meg som verdens heldigste som har møtt ham.
Så får vi se hvor dette ender. Vi er i startgropa, men det ser veldig bra ut så langt. Ønske mitt om å kysse i adventstiden er ihvertfall oppfylt!!

Medlemskapet mitt her går ut om et par uker. Jeg tror ikke det skal fornyes.
Noen av dere forumfolk ser jeg andre steder, samtlige av dere takker jeg for følget og ønsker dere av hele mitt hjerte lykke til videre.

Neida. Ikke sånn egentlig. Men det er vel sånn med alt nytt? Det tar litt tid før man får satt seg inn i hvordan det fungerer?
Har nå vært aktiv i 1 hel time (haha), og har allerede fått et tips. Som også er tatt til følge :) Takker for det :D

Det snakkes om disse hjertene ser jeg.... hmmm må finne ut mer om det. Og denne leiligheten.... kanskje det er noe å legge litt innsats i??

Vel.... alt av gode råd er kjærkomment. Så fyr løs. Her eller privat.
Ellers må man gjerne fjase i denne tråden også.

Nå er det å fortsette julepynting og andre greier her. Ha en strålende søndag.

Hva tror dere, dere som betaler de ekstra kronene ?
Tror dere Sukker er ekstra snill mot dere?

Jeg har lagt merke til at man skal være varsom med å bruke ironi og sarkasme når man skriver til andre her inne. Det er av den enkle grunn til at den du fleiper med ikke kan se deg, høre deg, derfor så blir det vanskeligere for vedkommende å skjønne at det bare er en fleip.

Når ironi og sarkasme står skrevet tolker man det på verst mulige måte. Hvorfor er det sånn? Liker folk flest bare sånn koselig humor?

Mulig jeg er veldig sær, men jeg blir så skuffet når jeg leser profiltekster som er fulle av stavefeil. Har forståelse for at noen har dysleksi, men da er det kanskje lurt å nevne grunnen til at man ikke kan skrive?

Det samme med meldinger jeg får; spiller ingen rolle om mannen er lekker og vi har et godt matchtall, dersom meldingen er full av skrivefeil.
Jeg ser forskjell på enkelte tastefeil innimellom og generelt manglende skriveferdigheter altså :)

Andre som har det på samme måte?

Til deg jeg glemte navnet på... Stikkord: sove, vekkeklokke

Halvnaken nissegubbe søkes til felles julebaking :o))

Hallo Sukker.no og alle dets medlemmer!

Ble medlem her for et par timer siden og har siden da tittet litt rundt og prøvd å gjøre meg kjent med denne datingsiden. Leser jo en del rundt at det ikke er så altfor lett for oss mannfolk her 😜. Tenkte derfor å starte en tråd og kanskje bli kjent med noen derifra.

Tar gjerne i mot råd og tips om det er noe jeg kan gjøre bedre. Ellers er det bare å si hei om dere skulle ønske 😊👍

Etter å ha lurket her i flere uker, fant jeg ut at jeg skulle lyde kalleropet om friskt blod, og bidrar hermed med mitt. :-) Dette forumet har blitt en så viktig del av min daglige internettsurfing, at nå gikk jeg til det skritt å bli medlem bare for å få lov til å snakke med dere :-) Dere er en festelig gjeng!

Og for å ta en rask sveip innom enkelte av temaene som har vært tatt opp de siste ukene:
- Jeg er av typen som foretrekker høye mørke menn, men den eneste som så langt har gitt meg sommerfugler i magen var ikke så fryktelig mye høyere enn meg og lyshåret/gråhåret. Nærværende (geografisk), oppegående og snill er vel ellers de eneste absolutt krav.
- Jeg har vært griseheldig og har bare hatt koselige dater så langt, men kjemien har bare stemt med en for meg, og da stemte uheldigvis ikke kjemien for ham.
- Jeg har i forbindelse med dating her fått mitt første rynkekompliment, fått invitasjon til Brasil, og er generelt imponert over kvaliteten på norske menn som søker ny venninne, og kunne tenke meg å beholde et par av dem som venner.
- Og jeg husker ikke hvem det var som syntes at daten hans var litt nølende med å svare - jeg skal finne den igjen og svare ordentlig der - men synes han skal stå på. Worst case blir det et nei, best case er hun bare litt forsiktig for ikke å virke pushy.
- Og jeg er superpetimeter med norsk språk og dyslektiker, så her kan det bli mange interessante møter med meg selv i døren :-)

Gleder meg til å være her! Og småprat og korte svar er helt greit.

Jeg er vel relativt ny eller ihvertfall uerfaren på sukker. Sjelden jeg får noe svar på meldinger jeg sender.
Men noen sier man bare skal sende hjerter og se om det kommer hjerter tilbake før man kan snakke sammen.
Hva gjør dere?

2967 har nå besøkt min profil Når får jeg premie? Er det ved besøk nr 5000? Blir det gullklokke ved besøk nr 10000??
Har mista troa på at nr 3000 er et premietall. Merka ingenting på nr 1000 og 2000. Eller er det som på lotterier der tallet må ende på 66 eller 33?
Venter stadig i spenning. :-)

Det har jo etter hvert nærmest blitt en trend for ulike pop- og rockegrupper å opptre med fullt symfoniorkester, så mitt spørsmål er kort og godt: Har du en favorittgruppe og/eller ei favorittlåt du gjerne skulle hørt oppført med fullt orkester (kanskje til og med kor og offstagetrompeter)?
Ikke vær beskjedne nu, alt fra Søstrene Bjørklund til Fleshgod Apocalypse er tillatt.

Ingen kommentar.

Ikke et eneste bittelite pip😜
Her skjer kun hemmelig....😉

Jeg bor i et noe over snitt sosialt nabolag. I høst var det "siste grillfest" hos naboen. Etter noen drammer forlot jeg og ei av jentene festen for å stikke ned i byen! Det hele endte hjemme i senga mi! Nå viser det seg at denne jenta er gudmor til nabogutten, og gift med gudfar, som er bestekompis med pappa-nabo! Dette sverger jeg på at jeg ikke ble gjort oppmerksom på før neste morgen! Nabogutten er i tillegg bestekompis med min sønn! Nå gjør denne jenta fremstøt mot meg! Jeg er ikke interessert, og vil bevare et godt naboskap!

Jeg tenker...hun har mer å tape enn meg? Hun vil aldri fortelle noen som helst om dette? Om hun er gæren nok til å gjøre det, skal jeg da blånekte!?

Ingen som skal ut å ta en 1/2 l melk, øl, juice eller vin i Oslobygda på tirsdag eller onsdag da???

Hvor viktig er det for dere, at du og partner skal ha felles interesser?
Mitt svar er: Ikke så viktig. Det som er viktig er at du er deg selv, og jeg kan være meg selv. Vi er tross alt av forskjellig skjønn.
Du trenger ikke å late som du liker det jeg liker, vice versa
Har selv opplevd trangen for å finne fellesnevnere, som gjorde at man mistet seg selv. Litt man vil man vil, men får det ikke til.

Ser at flere skriver på sin profil at de er i sin beste alder, egentlig ikke reagert så mye på det før jeg begynte å reflektere over det..
-Betyr det at fra nå av så går det bare nedover med deg?
-Du kom for sent, skulle kommet før.
-værsegod her er restene?
-Du skulle sett meg før du....

Hmm? Undrer...

Har nå vært her inne en stund, med både vellykkede meldinger/dater og ja, la oss kalle det mindre vellykkede 😉
Men det desidert verste her inne synes jeg, er at det tydeligvis er utrolig vanskelig å være sånn noenlunde ærlig! Man MÅ ikke være ufin fordi man er ærlig, bare si det som det er men på en høflig måte..

Nå sist var det en flott dame som merket meg med gult hjerte, jeg ble nysgjerrig på henne, og sendte et gult hjerte, og en påfølgende mld om at jeg syntes det var hyggelig at hun var nysgjerrig på meg og at jeg ble litt nysgjerrig selv. Pluss litt om noe jogging som hun tydeligvis var veldig glad i. Neste dag så var mld fra meg lest, men ikke noe svar på 3-4 dager. Hun var jo pålogget en haug av ganger i disse dagene, så jeg sendte en mld og spurte henne om hun kom til å sende meg en mld tilbake eller hvordan landet lå. Og at jeg ikke mente å mase eller være ufin. Siden hun hadde sendt hjerte først tenker jeg jo at man uansett sender en mld tilbake.
Da kommer det en melding om at det var influensa og et par sykdommer til i heimen, så sukker var ikke prioritert de dagene. Og at hun ikke mente å fornærme meg.

Ville bare si at jeg ikke ble fornærmet av det kjære deg, men blokkeringen rett etterpå og den rett og slett teite løgnen om at sukker ikke var prioritert pga 3 sykdommer i heimen (selvom du til stadighet var logget på) den kunne du ha spart deg for..

Var på en vellykket første date, fikk en klem, når vi gjekk ifra hverandre. Fekk telefon nummert hennes på messenger seinere den kvelden. Ho fortalte at ho hadde hatt det kjempe koselig, og så fram til neste møte. Men dei neste dagene har det vært rolig, og eg er den som må ta kontakt :/ Ho ser fortsatt fram til neste date seier ho, men vi snakker ikkje så mye lenger. Eg skjønner ikkje heilt hva som skjer, samtidig som ho gir inntrykk at ho gleder seg til å treffe meg igjen, så snakker vi ikkje så mye sammen lenger :/ Syns det er feil at eg viser interesse men føler den ikkje blir gjengjeldt :/ Har dere noen tips ? :(

Jeg har plutselig fått problemer med å laste opp profilbilde fra IPhone, noe som ikke har vært noe problem før? Noen som har forklaring, da jeg får beskjed om at bilde har for lav oppløsning?

Gjentar, i denne juletråden kan dere tulle, flørte,diskutere i til fillene fyker av gårde i desember vinden .Klemme og kyse hverandre i vilden sky i ............

Luke #3 Lek i vei ...........

Hvor ofte får du svar på meldinger fra jenter? Jeg føler jeg har tatt masse initiativ med å sende melding men få tallet svarer. Hva må gjøres?

for å komme unna, daglig- men fremdeles sitter i klørne, hva gjør man da?

Når man så gjerne vil videre, vet man har det bedre uten, men sliter med dårlig samvittighet, hva gjør man da?

Når man vet at man ikke har gjort noe galt, men fremdeles føler skyld og tar på seg all skyld, hva gjør man da?

Når man ikke klarer å slutte å bry seg, og det å gå videre blir en evig kamp, hva gjør man da?

Er du naiv, kynisk eller noe en plass i mellom?
Hva er positivt med naivitet og kynisme?

Hvor mye stoler du på din egen dømmekraft?

Hvor mye stoler du generelt på en du aldri har møtt eller møter for første gang?
Hvor mye stoler du på meg?

Benytter anledningen til å sende en hilsen til alle på sukker fra meg i Syden. Ha en fantastisk uke 😁

Jeg har skrevet et dikt.....
Min fremtidige kone. r du her?
Er du fink til å lage sandwicher og hente øl til meg?
Jeg vil kjøre inn i solnedgangen sammen med deg i traktoden min.
Bli med med forevig und alltid

kom med kritikk folkens..