Sukkerforum

Vi er veldig ulike mennesker her. Noen skriver langt, noen er selvutleverende, noen fjaser, noen tar sex-hentydninger hele tiden, noen er selvmedlidende, noen synes agurker er høyden av humor, noen er for akademiske, noen må skrive bæsj og tiss i annethvert innlegg, noen er impulsive, noen kan ikke norsk og noen har ikke hørt om tegnsetting.

Og noen klarer ikke å la være å være ondskapsfulle, eller henge ut andre eller fortelle dem hvor kjedelige, dumme eller uinteressante innleggene deres er.

De i den andre kategoriene har jeg lite sans for, men når det gjelder de første kunne jeg tenke meg litt mer raushet og toleranse. Det er mange av de i første kategori som irriterer meg, men jeg har ikke tenkt til å bruke livet mitt på å løpe etter dem og fortelle dem det. Kan du ikke skrive riktig norsk? Ikke mitt problem. Skriver du langt? Det kan jeg hoppe over på et sekund, eller kose meg over hvis det er godt skrevet. Er du selvmedlidende? Jeg kan hoppe over, eller gi sympati. Koser du deg over agurker. OK. Ikke min humor, men det som kjeder meg vil sikkert more mange andre. Og det gjelder de fleste innlegg. Live and let live.

Man skal ikke plage andre, man skal være god og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil. Jeg tror vi trenger litt god gammel kardemommelov her.

For min del flørter jeg såpass heftig om dagen, at jeg i hvert fall ikke har tenkt til å bruke tid og energi på å tyne andre. Gå ut i livet, flørt, elsk, gå på date! Det er vår! Og neste gang du får lyst til å si noe som vil såre andre så skriv en førstemelding med sus i i stedet. Det er faktisk dating vi er her for.

sååååååå laaaaaaaange.....!! (ho ho ho)
og påska setter inn...
så sier vesle hovmester til dameflokken sin:

to be continued...?

En aldri så liten spinnoff må vel være på sin plass?? ;P ....selv om eg ikke kan være på plass og bidra nett nå...så liker eg å ha noe å se frem til..kanskje noen (kanskje t.o.m noen "på innsiden av nøttene"...?) kan ta denne videre?...hvem vet i disse stille tider om der finnes noen med både tid og god fantasi..
og nå må da mannfolka snart se og melde seg på (tenk nordlandshumor... eller vestlandsfaen.. ;D ) og slutte å ta i hovis med silkehansker...det forståran seg ikkje noe på likevel.. kun hvite bomullshansker er godt nok for selveste butleren :-) .....blitt så streng og stram på sine eldre forumdager....kan dere skjønne?? :o nei, ikke eg heller....så her må det motgift til! :-) Kjør på...humor, moro,crazyness, take a walk on the wild side? sarkasme (å det var hyggelig sarkasme!...ikke slem) , ironisk snert, dansing, gestikulering og det som verre er! ..(lurte dere på # ? nei... guuuud... da blir han gretten dere..sa ja det er lov!..fått lov av meg kan dere si :D)
#whambamslamthebuttocksham
#yourbuttismineanditsohsofine
#smile4evahinthespotlight
#noattentiondeficitproblemswanted
#pjør'Antonløv'
#shakeitoff

Well, remember... always be nice (enough!)!
Have fun (med o-uttale), ønsker meg en laaaaang og god påskeføljeton... :-)