Sukkerforum

Skitur

Siste svar ma. 18 jan. 2016 16:34 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Trallala

Noen som har tenkt seg på skituren på onsdag?

Hei.
Er det flere enn meg som synes veldig synd på seg selv i dag?
Utagerende festing, for masse drikke, for masse headbanging, og for lite søvn... Er ikke bare bare det i dag... Kan knapt bevege på hodet :P

Det var en dag OleBrum og Hiawata var ute å gikk. Der møtte de Dirkpitt og han var Ensom. De hadde med seg en PakkeKjeks og da sang han Lalalalala som takk. Det var Solvind SjøSkogski og litt Pålufta uta. Gnisten fløy forbi for å Pirre. Da dukket Gråbein opp og han var både Singel, Seriøs og Naturglad. Hvor skal du spurte Tigergut som hadde kommet til. Jeg skal til Fysio for å finne min Soulmate eller Shaman, er ikke sikker på hva jeg vil ha! Tar du Leftback får du deg i allefall en Farris på veien, men pass deg for Jegerkar, han skal Ut_På_Tur! Og hils HuggyBear hvis du treffer han, er ikke så skummel så bare Handshake. På sin vei videre traff han på flere som var ute i samme ærend. Pga alt været ble halsen vond. Da fant han fram Repsils, skulle hjelpe mot både El-ran, Kokkos, Tannfolk og Sei i tillegg til hoste. Han hadde jo kun OneLlife, så det var best å ikke Ta.sjansen på Solid Sjøsyke, selv om han var en dreven Turseiler, på land! Plutselig hørte han i det fjerne: Søkerdeg, for Nærhet, Helemeg, Youandme. Det hørtes helt Dansk ut for han. Men kanskje kunne dette gjøre han til Mrhappy, kanskje dette var hans Sugarmatch? Han fulgte sin Radar, det var jo Onsdag og han var Parat. Bare han nå ikke traff på Handypandy, for da kom han til å bli UtenSveis! Da ville han bli Confused, selv om han var Positiv og ble sett på som Artigkaren. Men han kunne ikke la dette Sailaway. Han hadde hatt nok Uflaks. Var lei av å bare Slumre blandt Smaastein! Han ville være en Aktivmann, Handyman og Bra Rocksinger. Da ville han få draget og kunne drive Hjortejakt hver Sommar sammen med kompisen Chalaboong. Egentlig var kompisen en Shadow av seg selv grunnet lite Kooos. Han måtte sendes til Karakas Thistime for ikke å gå på Vestveggen. Synes jeg var Gem nå for jeg Elsker han jo, selv om han ser ut som Tommeliten. Han var tidligere LabanLang, men HanSjøl så på seg som Glasnekker. På veien mot målet kom det Striregn og han møtte på en Fjellbukk. EnSnillEn kom også snikende forbi som en TypiskTyr. Det ga ikke mye Trygghet for en Telepus som han. Han grep tak i Gaffelen i lomma da han hørte HeiHei. Det var Knua. Han var en Bajas av en Mentor og en skikkelig Daddy. Ohlala, lurte jeg deg godt ditt Luksefjell. Var jeg som ropte og nå bærer det over Fjellogsjø med Vito. Takeit din Reisesmurf, du er en Dreamer og pass på Tinitussen. Ha en fin kveld med hilsen fra en Tender Tulling fra Stovner på vei til Vinsmaking hos OleOslo som er Homealone med Jomfruen og skrur på en Bruktbil.

Når jeg sto opp kl 5 var det 14 gr inne og 20 minus ute ! Vært ute å gått en halvtime å det river i lungene , vil ha vår og sommer !! hvor kaldt er det andre plasser i landet nå ?:) dette kaller jeg en BLÅMANDAG . Fryyyyyyser her jeg står ute Hehe

Altså, mannsjåvenismen man observerer i samfunnet, og det er beklagelig å si det...men generelt..., er en uting! Ta kommentarfeltene i rikspressen! Hevder en kvinne en mening blir hun høvlet ned av neandertal-menn, ene og alene fordi hun er en kvinne! Er dette akseptabelt jenter?

Fikk en melding for en stund siden: Ønsker kontakt med deg, kan sende deg bilde på mail (var skeptisk siden han ikke hadde bilde her inne) Jeg fikk bildet og svarte positivt tilbake ( jeg likte jo det jeg så) Etterpå var det helt taust???

Psykopat

Siste svar sø. 17 jan. 2016 20:30 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Heineken

Hun er intelligent, selvsikker, uredd, sjarmerende, virker verdensvant, og gir flust med komplimenter.
Ahhhh, drømmekvinnen, tenker du, helt til hun en dag plutselig viser deg en helt annen side. Nå er hun ikke vennlig og imøtekommende, men oppfarende, påståelig og manipulerende.

Jeg var fengslet i mitt eget liv i mange år.
Hvordan "oppdage" tidsnok, aller helst før man blir kjæreste at det er en psykopat man dater?

Hei!

Etter en kjempekoselig fest i går, fikk jeg jo lyst til å spørre alle dere andre hvordan dere hadde det? Det så ut som om folk koste seg, musikken var bra, stemningen var bra, og jeg så ingen ulykker eller dramaer, og jeg traff folk som hadde blitt kjent på festen.

Jeg var nok en tanke usosial, og snakket i prinsippet bare med en mann hele kvelden. Det var kanskje å kast bort sjanser, men jeg tenkte at når jeg allerede satt og snakket med festens mest interessante mann, så var det ikke noen vits å begynne å se etter andre muligheter.

Jeg kan riktignok tenke meg at andre som hadde overhørt samtalen som gikk om alt fra forskjellen mellom sosiolekter/dialekter, fonetikk/fonemikk, Israel/Palestina -spørsmålet og til demonstrasjon av kinesiske tonemer, muligens ville ha hevet øyenbrynene til langt oppunder hårfestet, men jeg hadde en usedvanlig hyggelig kveld.

Jeg var litt lei meg for at jeg ikke fikk danset, for de hadde mye utrolig bra musikk, men vi ble så oppslukt av samtalen at vi glemte det, og jeg er mer enn litt skuffet over at ikke Hovmesteren ga seg til kjenne - men bortsett fra det så var det fra mitt ståsted en på alle måter vellykket kveld.

Så, hvordan hadde dere andre det?

Hei, jeg er en mann på 30 år som ønsker en søt og hyggelig kvinne å gå på date med, og håper det kan bli noe mer med den rette. Har hatt det dårlig med seriøse tilbakemeldinger, ikke har noen skrevet til meg på en stund heller, det sier kanskje seg selv at jeg ikke har skrevet til noen på en stund selv, siden jeg ikke vet hvordan man starter en samtale som virker seriøs eller fin. Jeg ønsker kun seriøse henvendelser! :)

fra Sørlandet. Hvor har du gjort av deg?

Litt spin off fra krangletråden? MÅ menn være opptatt av yngre damer når de har passert førti? Jeg bruker å sutre over at de vil ha de unge fremfor meg, men det er en sannhet med modifikasjoner. For det er jo menn som er interessert. Det har bare ikke vært gjensidig enda. Derfor er det ikke slik at jeg er blitt bitterf****, og derfor misliker når menn blir helt på tuppene av noe ungt, vakkert. Jeg synes det er direkte pinlig og ubehagelig når de tar av og flørter med de som kunne vært døtrene deres. Det har jeg alltid syntes, selv da jeg var den unge. Jeg kommer til å få problemer om min fremtidige kjæreste har behov for å flørte med, eller blir påfallende siklende av unge damer. Er det noe man bare må akseptere som en del av pakken når man har kjæreste, eller er det noe man kan forvente at voksne menn ikke gjør?😊

Jeg har ved og sofa. :P

Hei alle sammen! Er det noen trøndere her som ønsker å treffes uttafor Sukker? Hadde vært koselig og gøy om dette kunne gjøres :D

Noen som har smertestillende som er på sukker festen?

Hei..i oneline listen dukker det til stadighet opp "han er blant dine beste matcher"...men som oftest er det lave match tall, helt langt vekk i stan eller utenfor ønsket alder...hva er greia her???

Hvordan finner en igjen profiler som dukker opp i Looks, og som du skyver til Klar?? Takknemlig for gode svar :-)

Så, man har sett på filmer ol. at man spør en tilfeldig person på gaten ut og så går det kjempebra. Ut av nysgjerrighet og eventyrlyst har jeg forsøkt dette selv. Spurt ut fire tilfeldige jenter totalt. To hadde kjærester, én bodde ikke i Bergen og én så på meg som om burde hatt tvangstrøye på meg. Hva med forumet? Om en tilfeldig person kom opp til dere og ba dere ut på kaffe, kunne dere sagt ja?

Er det bare jeg som sliter med å laste opp bilder?? Prøver å laste opp et nytt profilbilde, men får beskjed om at bildet har for lav oppløsning! Og da snakker vi om et bilde som er tatt med digitalt speilreflekskamera.... Så da lurer jeg på hva slags utstyr som kreves for å få seg et nytt profilbilde:-P

Var ute i god tid. Inn døren kommer en jente/dame som står å kikker. Så ikke ut son min avtale, men en del jenter endrer hårfarge, frisyrer og dermed utseende av og til. Til slutt spurte jeg om det var "navnet". Hun bekreftet det. Jeg stusset litt, men som den gentleman jeg ønsker å være spurte jeg hva hun ønsket og gikk å kjøpte det:) Det skurret bare mer og mer. Tilbake ved bordet måtte jeg dra frem tlf. og spørre rett ut. "Daten" utbryter "dette er ikke meg". Min date kommer inn døren og jeg sender den første damen videre til sin date lenger inn i lokalet😂

Skal lojaliteten ligge hos venner eller en kjæreste som forholdet kanskje tar slutt med?? Jeg er i begynnelsen av førtiårene og har vært skilt i mange år. Noen langvarige og gode særboforhold har jeg hatt, men de har tatt slutt av ulike årsaker... Uansett årsak har det jo kostet å legge det bak meg og gå videre og ikke minst i forhold til egne og den andres barn. Derimot har jeg mange gode venner som har vært der gjennom årene og jeg legger nå merke til at jeg ikke er villig til å satse skikkelig på en kjæreste...opplever at det er viktigere å være til stede for vennene og heller ha en potensiell kjæreste på si.... Må jeg legge om innstillingen til dette eller vil en partner med eget liv og nettverk tåle å spille annen-fiolin? I hvert fall en stund?? :-)

Hei, dette er kanskje litt i siste liten. Men jeg sitter her og har litt smånerver med tanke om å gå på festen. Har egentlig lyst til å bli hjemme. Var der i fjor sammen med noen kompiser men hadde tenkt å dra dit alene i år. Men nå merker jeg at det hadde vært godt å hatt noen jeg kjenner der. Så er det noen som kanskje er i samme båt og kunne tenke seg å slå seg sammen, om så bare for en liten stund...

Jeg trenger en wingman/wingwoman til å holde de verste nervene i sjakk ;)

Skal visst på sukkerfest imorgen...Gi meg noen råd her, mulig jeg gjemmer meg på do....😂😂

Hvis jeg
- hadde vært 30 år hadde jeg valgt Chris
- hadde jeg vært 40 år hadde jeg valgt HerrFekt
- hadde jeg vært masokist hadde jeg valgt Hovmesteren
- hadde jeg bodd i Bergen hadde jeg valgt Condor
- hadde jeg bodd på Lillehammer hadde jeg valgt Terje007
- hadde jeg røykt hadde jeg valgt Mundari

Lek dere - med eller uten pseudonym - på hvem dere ville valgt hvis alder og bosted og andre faktorer ikke ville vært en begrensende faktor :-)

Hvilket navn kunne din kjæreste aldri hatt, rett og slett fordi det ville være pinlig å introdusere ham/henne for venner og familie?

Her kommer noen av mine:
- Jan-Roger
- Ola-Conny
- Preben

Harald er så kuuuuul!

Har prøvd nettdating for første gang og lurer veldig!

Jeg tror de fleste menneskene er ekstremt kresne. Det skal sies at jeg er ny på dette, men alikevel så tror jeg at mennesker stort sett er overfladiske! Etter noen måneder her har jeg blitt usikker på om dette er der som fører meg dit jeg vil! Tør vi å ta sjansen på å bli kjent med noen som er ikke har lagt alle kortene på bordet, eller som ikke er akkurat som vi hadde tenkt at de skulle være? Har jeg kastet bensin på bålet, er det helt greit. jeg trenger meningene deres! Hva er det som skal til for en som ikke vil gå til fotagraf for å få tatt det perfekte profilbildet? Eller skrive den gode og utfyllende teksten med alle de rette ordene, som beskriver den personen vi ønsker å være!! Jeg synes dette er vanskelig! Jeg tror at "alle", og jeg mener, alle har kvaliteter og verdier som ikke nødvendigvis kommer frem i en profil..... men hva er det som er nøkkelen til å bli "gitt en sjans"?
Hva skal til? Hvor er "nøkkelen" for en som tør, vil og kan?

Lørdag

Ingen svar
(mann 47 år fra Akershus) Privat melding

Ønsker alle her på sukker en kjempefin lørdag ;)

Vanskelig å få kontakt med folk her inne. Noen tips om hva man kan åpne en samtale med? Sliter med å finne de riktige ordene, når jeg ser profiler jeg liker. Og jeg har kontaktet mange, men får aldri noe svar. Ser at de ser at jeg har skrevet... Vanskelig dette. :( Kjedelig å være singel så lenge. Frihetlig i begynnelsen, men så blir det så ensomt og tomt..

Bøte med livet for utroskap, men ikke mannen...dette må jo være greit?

Hva slags tips har dere for en gutt i midt 20 årene som ønsker å treffe å komme i kontakt med ei jente?
Mine forsøk hittil har ikke vært noe særlig, og jeg er rimelig sikker på at konkurransen er høy. Så hva kan en normal gutt med dårlig utseende gjøre for å få en sjanse?

...e. Hva tenker dere kvinner som er her, på forumet, om dette?

Jeg oppfatter meg som en ganske oppegående mann, men liker å skjemme en kvinne bort, å prioritere hennes ønsker og behov og å underordne meg henne i den grad hun ønsker eller krever det. Jeg oppfatter dette egentlig ikke som noe annet enn en spesiell form å utrykke overfor en kvinne at jeg er glad i henne. Det er fort gjort at dette relateres til BDSM, men jeg føler meg ikke som slave og det er mye med BDSM som jeg ikke liker i det hele tatt. Føler at jeg er for normalt for BDSM-miljøet, og for "kinky" for den "normale" verden.
Samtidig er mange relasjoner preget av at en bestemmer mye, og den andre "følger" opp.

Spørsmålet mitt er derfor: hvilke erfaringer, tanker har dere. Hva er en normalt form for hengivenhet, og når begynner det å bli "merkelig"?

Kan de av dere som har mulighet til det ta en titt på profilen min, og deretter svare på noe jeg lurer veldig på?

Hva er det som gjør at de (relativt få) som er innom, lister stille ut igjen uten å legge igjen så mye som et lite pip?
Det gjelder også de fleste som jeg i overmot drister meg til å legge igjen en liten melding på.
Hva er det som er totalt "turn-off" med profilen min?

Eller tar jeg helt feil? Er det ikke noe gærent med profilen i det hele tatt? Er det noe annet som gjør at det ikke frister å bli kjent med meg?

Jeg vet jeg legger huet på blokka nå, så vær gjerne litt forsiktig når dere forteller meg hva dere tror.

sukkerfest I sandnes :)?

En glad, hyggelig og trofast dame.

Profilteksten er full av oppbrukte klisjeen og selvfølgeligheter som man har hørt 1000 ganger før. Jeg er flink, jeg er sånn, jeg er ikke sånn osv.

Hun inviterer meg ut, noe som får ting til å skurre, siden kvinnen er litt "Out of my league".

Og nå får jeg plutselig ikke noe svar fra henne, litt pussig siden vi har avtalt et møte....

Kva i all verden skal ein åpningsreplikk til jenter mellom 22 og 28 år inneholde? Bør ein ta opp noke i fra profilen hennes, eller bare skrive hei :-)

Har eit intrykk av at "Hei :-)" blir sett på som userriøst og overfladisk, og at ein melding på meir enn 10 ord blir sett på som desperat. Jenter, forklar meg kva dere vil ha!!

Hei. Noen som skal på sukkerfesten? Hva er kleskoden?

Når vi har levd en stund, bringer vi med oss en del erfaringer, enten fra forholdet eller fra liv levd, og det er vel flere som ikke ønsker å være blåøyd og gå i samme felle som forrige gang. Det i kombinasjon med at dette er nett-dating, og at vi ofte må bestemme oss ganske raskt for om dette er noe eller ikke, gjør kanskje at vi enkelte ganger trekker oss ut for raskt?

I det virkelige liv forelsker du jo deg som regel i noen på grunn av et eller annet, og så bærer forelskelsen deg over mindre ting som ikke passer, mens her kan du jo fort trekke deg tilbake på grunn av ting som kan være reelle, men som kanskje ikke ville vise seg å være et problem etter hvert.

Eksempelvis rygger jeg bakover hvis jeg senser at det er mye alkohol med i bildet - fordi nære familiemedlemmer en gang i tiden ikke forsto at det var et tegn på alkoholisme før det var for sent - mens akkurat denne mannen jeg nå treffer kanskje bare liker en god fest?

Jeg har også opplevd ekstrem både økonomisk og følelsesmessig gjerrighet over lang tid, og det eneste som kunne ha gjort at jeg catchet tegnene på det den gangen, var at han aldri betalte noe for meg. Det syntes jeg var helt naturlig den gangen - men nå trekker jeg meg unna når jeg opplever det - for ikke å begå samme feilen om igjen - mens kanskje denne mannen jeg nå møter bare er opptatt av likestilling, og egentlig er en raus fyr ellers.

Og det at jeg engang ikke så, at nedsettende betegnelser og humor på andres bekostning var de eneste synlige tegnene på vold som skulle komme, gjør at hvis en mann forteller vitser på min bekostning eller bruker nedsettende betegnelser, så forsvinner jeg som en ånd i en fillehaug - selv om det jo kan hende at det ville være en engangshendelse - og et utslag av litt uheldig humor.

Er det ting som dere bruker som slike 'early warnings' eller nullstiller dere dere helt i forhold til tidligere erfaringer?

Her skal alle være venner, si pene ting til hverandre og trøste dem som er lei seg fordi de andre erter dem.

Så dere veit hvem i tråden dere skal huke tak i på dansegulvet hvis ønsket deres går i oppfyllelse.

Hvor mange her inne er det som er her pga tidsfordriv, som feks i form av at man ikke er kommet over eksen?
I løpet av de siste siste 6-7 mnd har jeg snakket og møtt noen i tillegg hvor det viser seg at de enten ikke har kommet over eksen eller bare ikke klar for å date.
I begge tilfeller føler jeg redselen for å binde seg til noen igjen.
Av hu ene fikk jeg beskjed om at vi var for like, i mine øyne på gode områder, så hu ble for redd til å gå videre.
Flira litt og ønsket hun lykke til videre. ☺️

Jeg er hvertfall her for å bli kjent med ei for å bli gammel med og alt det der.
Har ikke tid til å være noens tidsfordriv. 😉

P&L

Hei, jeg og min kamerat skal ta og vorche litt før festen på lørdag. Jeg bor nede ved Youngstorget og bruker ca 10 min å gå til horgans. Vi er 25-26 og om det er noen jevnaldrende som har lyst å joine og lette stemningen å ha noen å være med der hvis du også kommer '' alene''. Send meg en melding så får du adresse og tidspunkt mvh Haakon

Hva hadde du gjort om du vant så vanvittig mye penger?
Selv hadde jeg kjøpt meg ny bil, men den koster "bare" 400 000.
Hytte til kanskje 3 mill.
Ny båt til 250 000

Så var det resten da? Aner ikke...

Hei,

Hvem gleder seg til Alle Singelfesters Mor på lørdag?

Det gjør jeg :D

Kvinne, alder 39. Barn:ja
Ønsker ikke å møte alene foreldre.

(noe av profil teksten)
Elsker du min sønn som din egen, da kan du være noe for oss.

Siden hun ikke vil møte alenefedre, betyr dette at hun ikke kan det hun ber om? Bare jeg som reagerer på slike ting?

Hei, har ved flere anledninger vurdert å melde meg på x antall singelfester her på sukker. Vil gjerne høre litt om erfaringer angående slike fester da jeg vurderer sterkt å dra denne gangen :) Noen på min alder som skal dra?

Hva er forskjellen?
Jeg ville tro venn er det samme som elsker, stemmer det?

Nå! Påstår min far. Selv er han advokat og akademiker. Jeg mener selv at alle jobber er like viktige, uavhengig om man arbeider med noe praktisk eller teoretisk.

Greit nok, selvfølgelig overlever samfunnet uten en politiker, sosialantropolog eller en filosof, men vi da vel ha litt folk i litt "rare" og "særegne jobber også? Hva mener dere?

Hei,

For de av dere som har erfaring fra singelsfestene til sukker, er det vanlig å gå alene eller med en wingman eller i grupper?

Jeg er ikke sånn veldig godt sosialt anlagt og litt kjipt hvis alle har interne grupper eller noen å prate med, så blir man stående der alene liksom :)