Sukkerforum

Noen som har lyst å dra i skibakken i morgen, "rundt" Oslo?=)

Jeg gleder meg til
- kvalitetstid med døtrene mine
- forumfesten på lørdag
- en koselig telefonsamtale :-)

Hva gleder du deg til denne helgen?

Sé que hay muchos hispanohablantes aquí. Lo que no sé es si leen este foro, pero si lo hacen - aquí tienen la posibilidad de contar lo que les interesan, lo que quieren de 'Azucar' o las frustraciones que encuentran.

Damas y caballeros: Adelante :-)

Y si no hay ningún hispanohablante que se atreve, el @Mayordomo y yo podemos utilizar este hilo para insultos :-) ¿Verdad cariño :-?

Om man sletter en bunke med meldinger så kan man fortsatt få framtidige meldinger fra vedkommende, sant? Det er ikke det samme som blokkering vel?

Registrerte meg på Tinder, og har fått melding fra en utrolig flott fyr.
I førstemeldingen skrev han at han er seriøs i jakten på ekte kjærlighet. Han jobber i US Army, kommer fra Kansas og er for tiden stasjonert i Sudan.
Jeg skrev at avstanden er stor, men han mener at det ikke betyr noe i ekte kjærlighet. Sukk! Tenkt at det fremdeles finnes ekte mannfolk der ute. Bare så synd at de befinner seg så langt unna...

Det var såpass koselig å møtes på forhånd sist, at jeg tenkte jeg skulle høre om det var flere som ville møtes på forhånd nå også?

Enten kl. 16.00 for å spise middag sammen, eller kl 17,00 for en kopp kaffe? Hva er det interesse for?

Eller rettere sagt: hvor mye skravling er dere i markedet for :-)

Veldig ofte sender menn en melding som begynner og slutter med "Hei.." dvs. ikke mer enn "Hei".
Jeg synes det er litt primitivt å ikke si mer enn det og ser foran meg en kar som sender titalls slike meldinger til damer.. Det er jo hyggelig å få en melding, men... ærlig talt.. en "drømmemann" burde ha skrevet i hvert fall et par setninger..? Jeg blir litt skuffet når det kommer kun et lite ord og stort sett svarer jeg ikke hvis det ikke står noen ting i profilen heller. Jeg svarer sjelden på en "hei" melding, men det hender. Hva synes dere? La vare å svare eller ikke? For meg virker en "Hei" melding lite seriøst.

..Står det på expo dama med matchtall 79, og jeg bor på motsatt side av landet.. Hun vil gjerne ha barn, jeg ønsker definitivt ikke flere.
Om jeg er blant hennes beste matcher kan jeg ikke annet enn å synes synd på henne, for jeg er definitivt ikke noen god match for henne.
Håper det ordner seg :)

Det er mange tråder her inne der folk klager om at de:
-Får for mange slibrige meldinger.
-Får for få slibrige meldinger.
-Får ingen meldinger.
-Får ingen svar.
-Får for korte meldinger.
-For lite besøk på profilen.
-For mye besøk på profilen (uten å bli kontaktet)
Dette er siden jeg ble aktiv for ca en måned siden.

Det virker på meg som at det hele koker ned til at "vi svarer hvis profilen er interessant.
Så mitt spørsmål i den sammenhengen er: Hva avgjør om en profil er interessant?
Er det Matchtall?
Er det oppgitte interesser?
Er det teksten?
Eller er det Bilde(r)?
Kanskje en kombinasjon?

Og en annen ting, hvordan virker dette matchtall greiene? Er det mulig at en som jeg får en høy match med får lav match med meg?
(Bare nysgjerrig).

(Ja, jeg legger hodet på stabben med åpen profil).

Etter et par måneder på Sukker tar jeg nå spranget ut i det virkelige liv med en flott x-Sukkermann :) Dette er min siste dag som medlem, og jeg ønsker dere alle masse LYKKE TIL! Jeg heier på dere :)

"What if I fall?"
Oh but my Darling
what if you fly?

-Xoxoxo-

Quizen i morgen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym events

Quizen i Oslo er utsolgt. I Trondheim er det igjen noen plasser. Dette blir knall :-)

Hei. Vet ikke om dette er noe som er ett stort problem, men ønsker fortsatt å legge det ut. Jeg har ikke vært medlem her inne lenge. Men jeg prøver å søke etter ei å komme i kontakt med, skrive litt med og bli kjent. Nå har jeg fått veldig mange valg ifra siden, på gode match. Jeg pleier da å gå inn, og legge igjen ett spørsmål om dem ønsker å chatte litt, for å bli bedre kjent. Men responsen på dette er da svært dårlig. Har noen noe tips til en måte å gå fram på, som gjør at kanskje det blir noe respons?

Jeg tror jeg kommer til å melde meg ut herfra nå. For det første føles det ikke rett og lete etter damer som om jeg leter etter en bruktbil.. Dessuten er det tydeligvis få damer med min livsanskuelse her. Dette være seg sterk skepsis til forbrukersamfunn, kapitalisme og konform livsstil.
Samtidig ønsker jeg meg ei som jeg kan henge med begjære og kanskje til og med elske (!) Og ei som kan føle det samme for meg
Har ikke mista troen på kjærligheten verken mellom mann og kvinne eller i verdensaltet, men er stadig mer usikker på om den finnes her.
Dette er min siste appell til deg som forstår hva jeg snakker om. Ta kontakt før jeg ikke er å finne mer. Her

I skrivende stund er en tråd om pene damer og stygge menn oppe nesten 800 innlegg. Skjønnheten og udyret slår an!.
Hva om vi bruker denne skrivetrangen til noe "nyttig"? Vi kan sikkert kreere noe som er en nobelpris verdig , forhåpentligvis i litteratur, selv om en pris i fysikk ikke hadde vert til å kimse av.
Så altså, la meg komme med en begynnelse, og så kan den som føler for det fortsette historien.
La oss se...
Det var en gang. Nei... Det var en mørk og stormfull aften.
Det er en bra start! Da begynner jeg:

Det var en mørk og stormfull aften, regnet hamret mot vinduet, men på kjøkkenet var kaffetrakteren i ferd med å dryppe seg ferdig. "det er kanskje for sent for kaffe" tenkte han, "men jeg skal jo ikke tidlig opp i morgen, ikke etter at det hendte".

Er 100% heterofil, men er i stand til å se om en kvinne pr definisjon er vakker eller ikke. Og jeg må si at det er et ganske overveldende flertall av vakre kvinner kontra menn. Hvilket puss er det evolusjonen har spilt oss? 😉

"Skjønnhet kan være så mye", "smaken er som baken"...men det er ikke til å stikke under en stol at det er en god del kjønnsspesifikke trekk som vi fra naturen side er programmert til å bli mer tiltrukket av. Vi har en forkjærlighet for det rette og jevne, symmetri.
Dette dreier seg ikke om bare om vestlig skjønnhetsideal, men evolusjon og viten.

Går jeg rundt i byen en hel dag kan jeg se 100 vakre kvinner, men kun en mann som kan sies å være dette (...hvis jeg er heldig; to 😄).

Dette er ikke en diskusjonstråd om at skjønnhet er mer enn det du ser. Jeg kjenner jo heller ikke de nevnte kvinnene/jentene jeg passerer på gata, mulig de har en personlighet som suger, men det er ikke poenget her.

Er det flere som har registrert det samme som meg? Er det ikke et litt underlig fenomen?

Noe som overrasker meg litt, er at til tross for at det er mange fantastisk flotte menn i 50-årene på listene mine, så er det nesten ingen av dem som våger seg inn på forumet eller på treffene, og på forrige quiz var det også manko på menn i 50-årene. Sammenlignet med damene i den alderen som arrangerer forumfester (Tinka), jentetreff og quiz-vor-treff (meg) og sukkerfestvorspiel (Villrosa) så blir det at de ikke viser seg engang veldig pussig. Det er jo ikke det at 50-åringer generelt ikke tar lite initiativ - vi jentene tar jo masse initiativ!

I tilfelle det ikke skulle være tydelig nok kommunisert gutter (menn): Dere er velkommen. Veldig velkommen! Og både forumet og treffene er en glimrende måte å bli kjent på :-)

Og hver gang vi har treff, så er det alltid flere jenter enn gutter. Mange av gutta klager over at de ikke får dater eller svar, men da må dere i hvert fall stille opp når det er noe, da vet dere, eller enda bedre, arrangere og invitere på ting selv :-) Det er masse plass til flere gutter og menn både på torsdag og på lørdag, og i motsetning til på date, så er det ingen krav til hverken alder eller utseende :-) .

Lørdagen er spesifikt for forumister, men på torsdag så kan alle som leser (det gjelder selvsagt begge kjønn og alle aldre) melde seg på.

Vil gjerne høre hva som er den perfekte helga for deg hvis du er i et forhold! ☺️

La oss si fra kl 15 på fredag til kl 07 på mandag; hvis du fikk bestemme absolutt alt, hvordan ville disse dagene se ut fra morgen til kveld? Gjerne så detaljert som mulig 😊

Hva ville få deg til å sitte med et smil (eller glis? 😆) om munnen kl 9 mandag morgen mens du tenker "jeg har verdens beste kjæreste!"? 😊

Livet

Siste svar ti. 1 mars 2016 18:16 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Er det liv og gjenta seg selv hele tiden?

Tenker jobb, så helg.... Da skal vi gjøre det vi alltid har gjort.

Hvordan var dagen i går for deg?

For meg ble det, for å si det forsiktig, en dag utenom det vanlige.

Jeg startet med å bade i det indiske hav. Så dro jeg på ørkensafari hvor jeg innen dagen var omme hadde løpt skrikende foran en dromedar, sjekket forumet fra en beduiner-oase i ørkenen - surrealistisk- kjørt 'slalom' i sanddynene til vi satt fast og trodde hele bilen skulle velte, sett på en mann danse med et vidt rundt skjørt med lyspærer på (jeg tuller ikke), ildsluker, magedanser, spist typisk arabisk mat i beduinerleiren, røkt vannpipe og kjørt hjem med en sjåfør som så på 'Frozen' på mobilen sin mens han kjørte i mørket.

Som sagt: En dag utenom det vanlige. :-)

Hvorfor er det så få som deltar på forum? Skremmer vi dere andre vekk? Fint om noen som aldri skriver kommer med svar også...(pseudonym eller ikke)

Er nysgjerrig på hvordan dere som har erfaring med å ha en elsker/elskerinne takler den mentale biten oppi det hele. Klarer dere alltid å holde følelsene unna?

Har selv hatt et par walks of shame i livet, men derifra og til å skulle ha sex med samme personen over lang tid ville ikke ha fungert følelsesmessig for min del...ville ha blitt knyttet til personen.

Hva gjør du hvis du begynner å kjenne på følelser? Eller merker at partneren din begynner å gjøre det?

Sitter og ser en herlig romantisk film på tv ;-)
Føles nesten som jeg torturerer meg selv,skulle så gjerne hatt en kjæreste som var hos meg nå, hatt en deilig armkrok å krype inn i ;-)

Er det flere enn meg som har det sånn ?
Søndager er værst, det er liksom kjæreste kose kveld :-(

Noen andre, som har en flott søndag?:)
Utrolig hvor mye, noen meldinger og en kommende date, gjør med humøret.

Ønsker alle mine venner her inne en fin kveld og håper hjertene slår litt ekstra for noen i kveld.

Klem Bjørnar

Hei, spørsmål til de av mennene som ikke har profilbilde.
Hvorfor legger dere ikke inn et bilde slik at vi kan se dere? I min verden er det engang slik at jeg liker å vite hvem jeg snakker med.
Jeg mottar endel meldinger og hjerter fra menn uten bilde, men jeg må innrømme at jeg svarer ikke på dem. Jeg foretrekker å vite hvordan en person ser ut dersom jeg skal chatte. Det er nå engang slik at man helst bør like utseendet litt dersom man skal bruke tid på å bli kjent med noen. Og for alt jeg vet kan det jo hende det er naboen jeg chatter med, jeg aner jo ikke hvem personen er.
Så har en liten oppfordring : få på bilde på profilen, kanske man faktisk opplever å få svar fra dem man sender melding til da 😊

Noe ute der.....

Når man går innpå "Autotekst" på profiler så får man se om vedkomne har svart gjennomsnittlig eller ikke. Jeg lurer på om jeg har "svart gjennomsnittlig". Kan noen stikke innom autoteksten til meg og si ifra hva som står?

De som ikke har en date i kveld, og det er kanskje de fleste..., skal dere se melodi grand prix? Personlig liker jeg MGP godt. Internasjonal finale er mer glamorøs, variert og spennende enn den norske finalen, men ofte verdt å få med seg den norske også. Jo mer glitter jo bedre????

Slayer

Siste svar lø. 27 feb. 2016 21:44 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Google Slayer, Oslo 2015 av Anders V. Repentless! Et band av de 4 store!

Jeg forstår meg ikke på de beste matcher som kommer opp.
De er så langt unna de "kriteriene" jeg har satt opp, som det er mulig å komme!
Matchtallene er også veldige lave.
Kan noen forklare?

Lurer på om jeg skal dra ut en tur på byen.

Fikk en litt artig (og merkelig) e-post fra Sukker i dag:

Hei Brumlen
Her et et bittelite utvalg av de som bruker Looks og noen av disse har allerede likt din profil! De skal komme tidlig i strømmen av personer på Looks. Hvis dere liker hverandre får dere en uforpliktende Looksmatch. Sjekk ut Looksfunksjonen på Web eller i vår nye super-APP ( IOS eller Android ).

OK, greit nok det, men jeg har jo ikke noe profilbilde, så hvordan kan de sveipe hit eller dit på meg da..? Og hvorfor dukker jeg opp i Looks uten bilde, og ikke minst: hvordan ser jeg ut der, er jeg kanskje veldig kjekk i LooksUtenBilde?

Andre som har opplevd dette?

Våren

Siste svar lø. 27 feb. 2016 15:43 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym tindar

Jada våren er her og med det alle de vakre kvinnene kommer til syne med sine vakre klær og vakre kropper. Frem med solbrillene gutter.

Hva er tanken deres folkene om den oppdaterte telefonen! :-)

jeg håper at hun som har noe på gang på Tinder skjønner at det er en scammer og at de er kun på jakt etter penger og ikke deg;)) Sorry for det og håper du ikke mener det seriøst.

En venninne av meg sier at amerikansk forskning avdekker at kvinners største frykt i nettdating er at menn hun møter på nett skal prøve å skade henne. Menns største skrekk er at hun er 10 kilo tyngre i virkeligheten :-D

Hva mener dere?

Torsdag kl 0900 sitter jeg klar; da skal det bestilles billetter til min store helt Bruce Springsteen kommer til Oslo! 😍

Er det flere her inne som tenker seg dit? ☺️

I over 30 år har denne poeten og musikeren vært en del av livet mitt i sorg og glede. Sjelfull, genuin...fortellerkunst av høy klasse.

Hyggelig om det er andre her med en "soft spot" for Bruce også. Har du en yndlingssang (eller fem for den del)? ☺️

Savner fortsatt datert til Cannibal den 17.April...

Ønsker alle her inne en strålende helg og håper amors piler regner over Dere.

Mange her som skriver under pseudonym, meg selv inkludert, og vi går sikkert glipp av verdifull eksponering.
Spørsmålet er da hvorfor gjør vi det?
Jeg skal svare først: Jeg skriver under pseudonym av to grunner, den viktigste er at jeg ikke tror jeg er helt klar for å date enda, så jeg bare stalker under pseudonym.
Den andre grunnen er at jeg er så fordømt blyg, og kan være mer frittalende under pseudonym.
Det er like viktig for meg å være høflig og ordentlig under pseudonym som uten, så dere vil ikke se meg rakke ned på andre forumfolk under pseudonymets dekke.

jeg er også på Tinder og får bare likes fra unge jenter som søker etter voksne menn som vil bli feid over. Rart at vi menn blir små rar;)

Jeg får mange av de samme profilene om igjen og om igjen, jeg har sett på dem og de er ikke interessante, kanskje fordi de ikke for øyeblikket har noen profiltekst. Jeg skulle ønske det fantes en knapp for de som "blir veid og funnet for lett", men ikke har gjort noe som krever blokkering. Gule og røde hjerter finnes og det er greit, men det burde vært noe tilsvarende i andre enden av skalaen. Nye profiler forsvinner blant de jeg har lest fordi jeg ikke gidder gå gjennom alle profiler på nytt og på nytt. Er det andre som tenker det samme?

PS. Prøvde å finne andre tråder med samme tema, men de må eventuelt være for gamle.

Det er til tider mye negativitet her inne på forum. Vi finner feil på nesten alle og enhver. De skryter eller snakker for nedsettende om seg selv. De skriver ikke grammatisk riktig, de har for mye eller for lite bagasje, de er for høye eller for lave, de har for lite bilder, eller feil bilder, osv.. Og den klassiske gjengangeren - nesten samtlige synes de mottar for lite meldinger.
Jeg har mottatt et par meldinger fra menn som har vært helt utenfor mine søkekriterier, med komplimenter til min profil. Det har vært underforstått at dette bare har vært det det er - en positiv tilbakemelding. Og det har gledet meg!
Så jeg tenker - hvorfor ikke glede noen andre tilbake?
Hva om vi alle finner en profil vi liker, og sender en hyggelig melding til vedkommende...med oppfordring om å gjøre det samme til noen andre?
Vi finner kanskje ingen kjæreste på den måten, men det kunne blitt en kjede av positivitet. Og du kan "make somebody`s day"!

Er 21 år fra Bergen. Søker noe seriøst, men ser det er mange her som søker menn som enten er eldre eller som basically ikke er meg :p
Mitt spørsmål er, vil det være noen vits for meg å ta kontakt med dem som søker over 21?
Eller burde jeg kanskje vente noen år med nettdating?

er jaggu ikkje ofte eg får eit direkte svar, som oftast er det skjult bak e låvedør. Men no plutselig fekk eg det mest direkte eg kunne få :)
Det e godt det e noken som kan vere direkte også tenkte eg, men ho budde no so longt unna at eg måtte bruke fly :P

Halvveis i vinterferien går det nå et lys opp for meg!
Jeg har blitt husfar!

Står opp klokken 06.00, vekker min datter klokken 06.45(som ikke har ferie denne uken)
Kjører henne til skolen, kommer hjem og baker brød, rydder og vasker i huset i stedenfor å være ute i solen og se alle vakre mennesker som stråler i kapp med solen.

Flere som har begynt (som gjerne ikke gjorde det utenom helger før) og benytte ferier til huslige gjøremål i stedenfor å komme sg ut blant folk?

Jeg har hvertfall bestemt meg for å gjøre meg helt ferdig i dag slik at jeg faktisk KAN nyte de siste to dagene før helgen med cafe, rusletur og bare suge til meg energi.

https://www.youtube.com/watch?v=crNtwZ8JVCc

Noen ganger elsker jeg alt. Det er så deilig... Sånn har det vært idag. Tenk å bli servert denne sangen av din beste venn imens vi prater om hvorfor vi alle må elske hverandre! Han gråter imens den spilles og mitt smil sprenger ut av hodet :)

'Faen så homsete æsse' :P Hehe, jeg sier bare love-love-love :D

Flere som har noe magisk å dele?

Skal jeg dra på EVO for å trene eller sitte her og chatte?
Eller EVO først og chatte etterpå?
Kompliserte hverdagsspørsmål ;-p

Er det noen her inne som skal finne på noe gøy og spennende til helgen?
Jeg har barnefri, og gleder meg til å være litt sosial 😃

Hvorfor tar ikke menn som bor i samme fylke kontakt?
Har veldig mange besøk på profilen og en del meldinger i innboksen. Men ingen fra eget fylke!
Er det slik at menn helst ikke tar kontakt med damer fra eget fylke?
(Østlandet)
Jeg besøker menn fra eget fylke og legger igjen hyggelige meldinger i innboksen deres men ingen respons tilbake...
Har kontakt med mange hyggelige menn utenfor mitt fylke da, men hadde håpet at det kunne være en potensiell kjæreste i eget fylke også..