Sukkerforum

Noen kvinner som skal på Kiel tur førstkommende helg, alder 28-43.

Til alle dere som har ventet så lenge på denne tråden:
-Det blir egg og bacon til middag! ?
(Eller ægg å flæsk som vi sei)
Beklager at dere måtte vente 😊

Ellers ville jeg bare ønske dere en fin mandagskveld. Ta vare på dere selv. Husk dere er uerstattelige 😊

PS! Noen damer som kan tenke seg å stable ved sammen med meg i kveld? 😉 Det serveres kaffe og kanelsnurrer ?
Og en klem når alt er stablet 😘

Da jeg skulle logge meg inn idag på sukker, fikk jeg meg ikke inn. Det står at kontoen min har blitt sperret ?! Jeg sendte også en personlig Mail til sukker. Det svaret jeg fikk var at kontoen min har blitt slettet. Fordi at de har mistenkt at jeg har brukt noen andres bilde ?! Dette irriterte meg skikkelig. Det verste av alt var at bildene var av meg. Det kiijpt å miste kontakt med de man snakket med..
Hva brude jeg gjøre ?

Noen har bilder her inne, andre ikke.
Noen deler hele livet sitt i sosiale medier - andre separerer dette bevisst.

Hva er din holdning i forhold til å "beskytte deg fra deg selv"?
Tenker du over dette? Er det verdt å tenke over dette?

:-)

Viss vi innrømmer at det er klasseskiller i Norge - er det mange som søker seg en kjærest fra en annen klasse en den en selv er i?

Del 2 på: utdannelse og jobb

besøkende. Håper jeg ikke får noen flere besøk, vil ikke at det fine antallet skal bli ødelagt.

En ting jeg lurer veldig på her "inne" Jeg har chattet med mange flotte jenter eller damer her. Ingen av dere kommer med possitive tilbakemeldinger, er stort sett opptatt av å "skjerme" dere selv... Tror dere at vi gutta "liker" det eller?

Kjenner det over hele kroppen som smerter her og der og psyken tror jeg også er berørt , litt oppgitt og lett irritert . Hva gjør jeg når jeg ikke har kjæreste , (jo) finne meg en (ja) og er bekymret for å virke en smule desperat - Litt oppgitt å ikke kunne bruke min testosteron til å gi og få glede . Noen råd ?

Fått noen meldinger angående forumtreffet og spesifikt hotel da jeg sa jeg skulle prøve å få gode priser.
Det "beste" tilbudet jeg har fått er på børsen hotel, dette ligger på rundt 700,-
Det er MANGE flere hoteller i sentrum, og prisene kan være betydelig lavere en dette. Jeg anbefaler derfor hver enkelt av dere å selv sjekke/booke hotel på ønsket sted.
Kan anbefale hotels.com og booking.com til dette formålet! Der kan du sette parametre som avstand fra sentrum om du ikke er kjent.
Ellers er det lurt å sjekke både scandichotel og Thon samt quality sine hjemmesider, når dere har funnet et ok hotel på en av bookingsidene for å sammenligne, bli ikke overrasket om det er billigere å bestille direkte på hotellet!

Da skal jeg antakeligvis utelukke meg selv fra 90% av kvinnerasen, men det får så være. Jeg vet det er nerder blant dere og. ;)

Hvem driver med gaming her? Hva spiller du, hvor ofte, hvilke sjangre?

Selv har jeg sloss med Alien:Isolation den siste tiden, fordi det er så hardt på mine skjøre gamle nerver. Man får jo hjerteproblemer av det, men det er vanedannende også, vanskelig å la være.
Ellers, det blir mye førsteperson, og stort sett bare singleplayer, orker ikke noe langvarig online-spill som tar over hverdagen.

PC-mann, men jeg savner min gamle Supernintendo noe så vanvittig til tider. Den var en god venn tidlig i tenårene før man ble musiker.

Så, nerder; foren eder!

Hei, er nybegynner her og lurer på
noen gode tips å skaffe seg mange
dater, fort, har mål å finne kjæreste
Innen 1 måned😁

Setter man hjerter og forventer melding fra den man setter hjerte på? Eller sender man melding selv? Har opplevd begge deler, og det er frustrerende 😂

Sjokolade..et godt alternativ? Ville heller hatt kjærlighet! 😉😂😆

Hvor mange date har du vært på?

Legger da ut dette spørsmål for undersøkelsens del og da muligens finne ut hvor mange dater man kan forvente å måtte dra på... By all means... Koselig å treffe folk da. Men på ett punkt sluttet man å "håpe" på kjemi, og drar på date for å treffe nye ansikter og tenker at man kan bli positivt overrasket.
Vi alle er vel her med ett håp og en tanke om å treffe den "rette". Og har vel ikke gjort det siden man er her inne enda. Og hvor mye legger man i dette "sukker-arbeidet"?

Får ikke svar, lav eller høy utdannelse, seriøs kjæreste, og alle andre tråder får være.

Nå pakker jeg bagen og stikker på Kiel fergen imorgen tidlig.

En helg uten forum blir tøft, men samtidig litt deilig!
God natt!

Matchtall??

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kvinne63

Hvorfor kan det stå " Du er blant hans beste matcher, men poeng på 82 81 89.... ?" Hvilken kriterier går det på liksom. Skulle jo tro det var de med matchtall over 90 som var "best"
Nå er det ikke slik at jeg legger meg for mye opp i "matchtallet", har jo funnet ut at det ikke nødvendigvis stemmer med kjemi.. men dog.. det er jo litt rart utifra "datakontrollen" på Sukker..

Det er lørdag og mange skal på byen eller på fest🎉 Hvordan er DU på fest? Hvem er du sammen med? Hva har du på deg? Henger du i baren eller ruler du dansegulvet? Danser du kanskje på bordet, eller hviler du litt under det? Har du flørt i blikket, eller er du den blyge i hjørnet? Hva ville den berømte fluen på veggen sett?

Har det noen betydning hvilken utdanning / jobb den du møter har?

Mulig jeg tråkket noen på tærne med en kommentar igår kveld,Det var ikke meningen å såre noen, eller gjøre narr.

En av de obskure meldingstrådene jeg har hatt ble innledet sånn:
"jasså, singel og savner sex?" hvorpå jeg svarte : "hadde jeg ikke vært singel , hadde jeg ikke vært her, og å savne sex er vel en dl av pakka? Men ikke bare.."
Fortsettelsen er til å le seg ihjel av, hvilket en kompis av meg nesten gjorde!
jeg synes dog det er endel hykling , -man kan snakke om det i forkledde vendinger, og det er HELT tydelig hva man føler og vil. Så fort det blir litt mer "rene ord for penga" , er det ikke alltid like greit. Det er en hårfin balanse der, hvor det lett blir klamt og kleint, helt klart. Og alle har sin komfortsone, også. (jeg skrev ALLE! :-0)
Dette er jo også endel av samliv som bør funke, så det kan være greit å finne ut av preferanser, selv om det ikke trenger å tas i første melding.
Og ONS kleint, -tror jaggu det er over 20 år siden jeg gjorde noe sånt..For noen er det greit, for andre ikke.
Jeg søker også den store kjærlgheten, og ser helt tydelig utfordringene. Likevel, jeg flørter og kjenner på forskjellige grader av tiltrekning og har i løpet av tiden som singel hatt et og annet "eventyr". Det har vært helt uten dramatikk, og bare gjort meg veldig, veldig godt! Og jeg leter videre..
Man trenger ikke være laus, men la seg "rive (sakte)med" har vel ingen vondt av, eller? Kjærlighet kommer i mange former <3 Go NUTS ;-*
Go' søndag! (sussefjes med hjerte, og hjertesmilefjes ) ;-))

Ja ... Som noen av dere kanskje fått med dere er jag ganske opptatt av musikk og musikkinstrumenter ... :-)
Har vel blitt noe av et substitutt for kjæreste/familie ... Er nesten like trist som det høres ut som ! :-)
Men jag elsker å spille musikk og fikse og styre med instrumentene o.s.v ...

Andre driver da f.eks med jakt og har våpenskap fulle med diverse fine og dyre våpen og ant utstyr... Noen fisker og har boden full av fiskestenger, sneller og kjøkkenet fullt av halvferdige fluer og fler sneller ...
Noen har fler motorsykler enn sokker ... o.s.v ...

Det som jo da er er at så godt som alle er menn/gutter ?

Er det ingen jenter her inne som har noen skikkelig "nerdete" hobbyer ?
Vet om noen her som kjører motorsykkel ... men ?

Har dere tenkt over hvor lett det er å bli skriftlig misforstått el tolket feil? Spesielt om man bruker humor/ironi..

Er visst viktig å være T Y D E L I G og D I R E K T E. 😉😉😉

Er du ensom? Hva gjor du med det?

Så en diskusjon på nettet hvor en mann spør: Ser det er flere damer som gjerne går i mannens undertøy og t-skjorte når de er på besøk. Er dette vanlig? Er det da greit at mannen også låner damas undertøy og topper? Hva mener dere om dette?

Syntes spørsmålene var hysterisk morsom, så da spør jeg dere om det samme. 😊

Jeg trenger vel ikke å si at dette ikke er en seriøs tråd? 😂

Hva skal du gjøre denne helga?

Takler dere å sove i dobbeldyne? Hvorfor? Evt. hvorfor ikke?
Mulig noen synes spørsmålet er kleint eller for privat. Heller ikke særlig aktuelt tema for single kanskje :-D

Min erfaring er at de fleste vil ha sin egen dyne å tulle seg inn i. Jeg tok fram dobbeldyna etter at jeg ble singel. Den hadde ikke vært i bruk på 16 år da.
Noen er så avhengige av å pakke dyna irundt seg at de ser ut som en innbakt pølse. Helt håpløst å legge seg inntil og kjenne litt hud på søndags morgen da ;)

Jeg synes det er helt vidunderlig. Både romantisk og erotisk å ligge under samme dyne, men ser at det kan gå utover nattesøvnen til de som liker å pakke seg inn i sin egen lille kokong. (Da går det vel utover begge om man har dobbeldyne)

Det var noen i går som uttalte at de gjerne låg i dobbeldyne, men jeg lurer på om det i så fall er bare i tidligfase av et forhold?

Er det sunt for et forhold å ligge under samme dyne, eller tærer det på forholdet? Er det bedre med sin egen og heller "gå på besøk"?
Mine foreldre feiret gullbryllup for noen år siden. Jeg tror de fremdeles har ei stor dyne :)

Vil gjerne høre hva dere legger i det...?

En tid som single har gjort noe med meg. Jeg er blitt vant med å klare "alt" på egenhånd - fra å sjonglere full jobb , ulike inredningsprosjekt og oppfølging av tv-serier i alle bauer og kanter. Timeplanen er tettpakket og jeg er blitt en bitch på å argumentere! Jeg har skaffet meg egen vaskemaskin og fikser det meste selv. Jeg baker og styrer på og har det forholdsvis rent. Jeg forventer som regel å slippe å ta regningen på date. , og har tydeligvis "støtt" kvinner med det. SUMMA SUMARUM : Humørsvigningene og svettetoktene er markante. Nå er imidlertid dette IKKE en seriøs tråd. To gode venninner har nemlig servert meg hver sin tankevekkende kommentar : 1) "Du MÅ søke hjelp!" (Noe jeg har vondt for å innrømme). 2) "Har du noen gang tenkt på at du kan virke skremmende på kvinner?" Sistnevnte har satt seg. Kan menn "som meg" være i fare for å utvikle en ufordragelig og vel "feminin" energi? KAN DET RETT OG SLETT BLI FOR MYE AV DET VONDE? Noen tanker - både kvinner og menn ?

Huff ... Jam i morgen, øvinger hver kveld fra søndag til og med torsdag... All tid mellom jobb og øvinger må brukes til ... ja... øving/forberedelser...

Skulle jo ta det litt med ro etter sommeren...

Trenger en sekretær! :-)

Hei alle sammen ,står det bra til med dere sterke sukker menn og feminine sukker kvinner :-)

http://m.side2.no/underholdning/gift-ved-frste-blikk-psykolog---dette-er-viktig-for-a-fa-et-forhold-til-a-vare-livet-ut/3423142896.html

Leste denne artikkelen med argusøyne, tok en slurk med kaffe og lente meg tilbake litt tankefull etter å ha lest.
Psykologen har jo faktisk litt rett. Vi er så opptatt av å treffe blink på første forsøk at vi overser potensielle trygge og livsvarige partnere.

Hva mener dere, har psykologen rett?

Er det normalt/innafor å se på "beat for beat" bare fordi Julie Dahle Aagot er med? ?

Wohoo !! Da er det helg ! :-)
#1 : Skifte til vinterdekk ...
#2 : Spille musikk fra morn til kveld !!! :-D

Men først roer jag meg ned med en fantastisk sang om noe vi alle vil oppleve før eller senere:
Blue Highway - Someday :
https://www.youtube.com/watch?v=N-Q9AX-RKQU

Go helg !

Kult bilde i annonsen for bootcamp. Men det mangler noen under dem.
..
ja, det er jo derfor de er her

Jeg har et tema som jeg gjerne vil ha seriøse kommentarer på. Det gjelder hygiene. Det er et sårbart tema for meg å ta opp. Særlig lukt i klær. Vedkommende kan ha alt annet på stell, eller forresten... Hår! Som vokser ut av nesa... Og ørene... Jeg vet at slikt kommer med alderen, men ser ikke personen det selv, da? Noen som har gode og ivaretagende tilnærminger til dette temaet?

Hvor lenge har du vært medlem her, uten å finne det du leter etter?

Dobbeldynen...?
Nærkontakt...?
Sovestilling...?
Joda, jeg liker nærkontakt når jeg sover, jeg liker dobbeldynen min og jeg ligger naken under den..

Hvorfor gå rundt grøten når man bare kan være direkte...

Ny tråd, nye muligheter. Under 3 uker til forumbartreff.

Det blir jo litt rart, å gå rundt på bar og snakke til hverandre. Jeg ser for meg en og annen komisk passiar;

”Bra med deg, E47?”
”Ta en til deg selv også MeTwo”
”Neimen oooh-yeah da, mener du det?”
”Kan jeg låne barkrakken din Odysse1967?”
”Næmen er det ikke Hemmelig hane, da?”
”Et glass til på Klippekort eller?”
”Så hyggelig å møte deg, ThisOne”

Joda. Det blir fint. My og Tinka kommer som nevnt nakne i crushlakk og burpels. Dere andre må i det minste være pene i undertøyet. Det er det eneste som teller.

Hei på dere.
Er det lov være litt kresen på leit etter den rette?

Hei folkens.. trenger ikke være anonym for å si dette.. Er det meg det er noe galt med, eller hva skjer? Er det flere som har samme erfaring? Jeg har vært her i 2 uker..og det er sikkert ikke lenge for noen, men er overrasket over hvor lite respons det er å få. Jeg har sendt melding til flere, og et par har kommet med koselige innlegg, for plutselig å bli borte. Andre gidder ikke si hei engang.. Faktisk så er det veldig unge menn som har tatt mest kontakt..mens jeg ønsker utfra profilen at min eventuelle utvalgte bør være mer voksen. Hva slags erfaring har andre?

Jeg vil dele denne vakre sangen med dere. "Du fortenar ein som meg" med Daniel Kvammen
(https://open.spotify.com/track/5hchDR7T3AwFfTe89Lh9O5)
Ha en fin dag alle sammen <3

Gjett hvilken reklame denne sangen er hentet fra: https://m.youtube.com/watch?v=ZPxQYhGpdvg

Personen som gjetter riktig må legge ut en ny sang som har vært brukt i en reklame.

Avstand er jo en gjentagende utfordring her på Sukker og nettdating generelt. Vi får ofte lett kontakt med mennesker som bor et stykke (langt) unna. Hva er din geografiske grense for at du gidder å prøve ut et forhold?
I utgangspunktet kunne jeg hatt hele landet som nedslagsfelt. Men jeg må da skyve en del av jobben over på den andre part.
Slik livet mitt er nå er jeg stedsbunden pga at jeg har sønnen min annenhver uke og ikke kan flytte på meg. Skulle det bli aktuelt å flytte hvis jeg traff den rette så blir det uansett i nærheten pga min sønn.
Derfor måtte den jeg traff -hvis hun bor et stykke unna - ha mulighet og være villig til - på sikt å kunne flytte. Dvs at hun enten ikke har barn, har voksne barn eller er eneforsørger og har mulighet å flytte med barn.
I dag er vi jo blitt stedsbundne både med og uten barn, og spesielt når man har nådd en viss alder er man lite villig til å flytte på seg. Så det mest realistiske er jo å finne en i umiddelbar nærhet. Men så er det den kjærligheten da. Den kjenner dessverre ikke alltid til avstander og geografi. Det blir jo som Harald Heide Steens russiske ubåtkaptein sa: "man kan jo ikke se den grense under vann". Noen ganger rekker amors piler over lange avstander... og så prøver man å få det til. Jeg kjenner jo folk som har fått det til. Flyttet over store avstander. Selv med barn. Så en umulighet er det jo ikke. Men man øker sjansen for å lykkes hvis man finner noen i geografisk nærhet, tror jeg.

Hvis man ser på et begynnende kjæresteforhold så ser jeg for meg at jeg fint kan klare en times avstand med bil. Da har man mulighet til å ta spontane besøk og ikke måtte bare planlegge for helger frem i tid.

Hva er din grense? evt din erfaring med avstandsforhold?

Fikk mail av sukker idag om at fornyelsen av medlemskapet mitt ikke kunne gjennomføres grunnet feil i bank, manglende dekning eller bytte av kort.

Panisk ber jeg elevene om å sitte stille mens jeg febrilsk åpner opp sukker på mobilen.

Og riktig som de skrev i mailen, jeg er nå nedgradert til medlem uten alle fordelene (som å skrive i forum)

Svetten har rent av meg gjennom hele dagen, skjelven takket jeg elevene ut.
Litt kaffe og nødvendig snakk før jeg fikk logget meg på PC.

MEN så! det var bare at jeg har byttet kort!

Rabatten fikk jeg også beholde! så takk sukker for akkurat det!

Nei, nå har det vært slapt her på forum noen dager. Må få opp stemningen. Ute er det blitt skikkelig høst. På med ullteppe, fyr i peisen og nakkemassasje. Onsdag er jo den dagen etter julaften hvor man skal flørte mest.
Må jobbe litt her hjemme utover kvelden...men stikk gjerne innom og gi meg en kos, et kyss i nakken eller en skuldermassasje. Har alltids tid til en liten pause innimellom... Og etterpå skal vi kutla og kose oss under pleddet mens vi ser på Californication på Netflix.

Vil du ha et seriøst forhold eller vil du bare ha en flørt?

God morgen sukkerunger 😊
Ønsker alle en fin dag. Både de som skriver jevnlig og dere som bare leser her inne 😊

Jeg er på tur til Trondheim på møte fra morgenen. Hender det er et par fine damer der og, men vi flørter ikke på prosjekteringsmøter 😄

Jeg har problemer med å få lastet opp bilde. Får beskjed om at det er for dårlig kvalitet, men syns da mine bilder ser ut til å ha like god kvalitet som mange andre her inne...? What to do?

Det er mange bra menn her inne. Ingen tvil om det!:) Dette er ingen sutre melding, men mer en slags refleksjon. Og dette kan gå på tvers av begge kjønnene. Men når noen skriver på egne barn: Nei.
Er man litt naiv vis man tror at folk svarer ærlig på om man har barn eller ikke?

For all del ingen er ikke perfekt og ærlig om alt, man lager seg jo gjerne et slags bilde av det man liker å framsto. Men barn, det er jo noe man strengt tatt er ærlig om. I alle fall i mitt hodet, og i alle fall før man avtaler å møtes. Har hørt og nettopp erfart selv at menn, og helt sikkert damer også, skriver at de ikke har barn for å bli mer sett blant andre, for å få mer sannsynlighet for å treffe noen. At siden folk noen ganger ikke vil date folk med barn, så skriver de eller sier at de ikke har. Det å date en person med barn gir jo noen helt andre forutsetninger enn å date noen barnløse. På grunn av egne tidligere erfaringer skjønner jeg at noen barnløse reserverer seg mot å treffe aleneforeldre. Men barn gir glede, og det å date mennesker med barn har sine gleder det og. Det er ikke bare negativt. Men som sagt, det er under noen helt andre forbehold. Er det vanlig i date verden? Andre som har opplevd at menn eller damer lyver, la være å si noe, tilbakeholder osv? Hva tenker folk?

Jeg har hatt en del kommunikasjon med menn uten profilbilde eller album, det kan jo være interessant, spesielt fordi jeg ønsker å få en fornuftig dialog og gå litt i dybden før første møte. Men etter å ha meldt en stund, er det kanskje på tide å gi et lite innspill på hvem man er og bilder sier som sagt mer enn tusen ord, i hvertfall øynene. Jeg forstår hvis disse bildeløse mennene er veldig profilerte i jobben og ikke ønsker å være synlige, men min erfaring er at de færreste har slike grunner. Min oppfatning er at de fleste har en skjult agenda.....?

Akkurat nå hadde det vært skikkelig koselig med deg i armkroken min på sofaen og Darling West på platespilleren ... sukk ... :)