Sukkerforum

Og hvem her på Forum tar du da med deg hvor?
Har nettop fått snapchat, og fikk ideen som skal gjøre meg rik: Hører stadig om menn som sender bilde av junior til damer her på sukker, uten at det nødvendigvis faller i god jord.. Jeg holder nå på å utvikle software som skal gi snapchat brukere mulighet til å ta bilde/film så kan man (akkurat som man nå gjør mht ansikt) deretter tilføye elefantører, parykker, solbriller, dansemusikk osv. Tar man forhuden bakover kommer det ut en strøm med syngende små troll eller hva som helst. Er helt i startfasen av utviklingen, men tror dette kan slå an både for den typiske avsender, og mottaker vil ikke minst få lavere terskel for syntes dette er greit pga humor-elementet.

Ensidig

Siste svar sø. 28 mai 11:39 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym rose

Jeg fikk en hyggelig men kort mail i fra en mann som oppga sitt fulle navn. Når jeg sjekket profilen hans på FB var det 44 bilder der hvert eneste et var av ham og løpekamerater halsende rundt.
Jeg ble ganske betenkt over mangelen på variasjon i interesser.
Kanskje det er meg som er forutinntatt, eller hvordan hadde du reagert om alle bildene var av en aktivitet, det være seg biler, hunder, eller hva den enn måtte være.

Det er noe som heter hvite løgner, mener du at det er greit eller ikke?
Når er det event greit?

Her swiper vi sammen, tenker og reflekterer.

Hei, håper alle har en kjempefin vår så langt! Noen som har noen fine, nostalgiske norske sommerlåter jeg kan legge til på Spotify lista mi? Hva er deres yndlingslåter å høre på for tiden? Her er mine favoritter:

En Smak Av Honning
Sommeridyll (selvsagt)
Neste Sommer
Jenter

Kravstor

Siste svar lø. 27 mai 23:01 (105 svar)
Skjult ID med pseudonym Honey

Er kvinner mer kravstore enn menn, og hvorfor?

Slette appene?

Siste svar lø. 27 mai 21:23 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Når i date-prosessen sletter man eventuelt alle dating-appene? Er det et tema man tar opp med den man dater, tro? 😇

Noen erfaringer blant Sukker-folket? 🙃

Med sovepose, fiskestang og bål. Kommer dere? 😂 (Røyken kommune)

Alle spm handler om forhold og ikke ungdommelig flørt og dating...
1) er jentene ute etter omtenksomme og snille menn?
2) menn som tar ting seriøst og får ting til?
3) har en mening med livet og driver med en idrett fordi det gjør mening?
4) men også liker å kose seg sammen med dama i livet og pleie forhold?

Hvis flere av disse aspektene får et positivt svar, lurer jeg på om det er noe med utseende mitt/bildene mine/høyden /navnet som skremmer vekk fuglene?
I så fall er det kanskje ingen vits å lete etter damen på nett og satse bare på sjarmen der ute på feltet. Det er jo nedlatende/deprimerende å aldri få respons...

Eller er det mitt aktivitetsnivå som gjør det? Det synes jo på bildene. Jeg har vært utvekslingsstudent, jeg har drevet med alpint og volleyball og nå driver jeg med sykling, vært trener for ungdom i volleyball, trener folk i sykling nå. Jeg har skrevet et par bøker for moro skyld og tatt ba og ma graden. Jeg har gjort karriere og jobbet som leder, og nå som ekspert selger i sportsbransjen. Jeg har vært i tre lengre forhold. Nå føler jeg at det er på tiden å gå hele veien i neste forhold.

Håper å få noen konstruktive tilbakemeldinger. Denne tråden er for alle snille gutter der ute som ikke blir hørt /sett eller betraktet som attraktiv, selv om vi er kunngjort som "catch" av alle jentene som har tatt sjansen med oss. Vi vet vi er verdig, men mangler kjærlighet i livet.

1 Forum for de barnløse/de som ønsker barn og 1 Forum for de som e godt etablert (singel) med unger?

Ja etter tittelen "Skyhøye forventninger" kom reaksjonene som forventet. Det var nok noen som følte seg truffet av dette innslaget. Om det er noe dere lurer på ift innslaget så finner en masse om temaet på nettet generelt og visse steder på www.uio.no. Man må lete en del som omhandler dette temaet. Norske kvinner og skyhøye forventninger er nok et ikke så fullt synlig tema da noen mener at det ikke er politisk korrekt, men sannheten er nok at en del kvinner har blitt vant til å velge fra øverste hylle og de gjør det. Det finnes nok kvinner på nettdatingsider som kan ha alt ifra 1 -4 menn "på beite" for så å plukke ut den mest interessante. Og det verste med det er at disse kvinnene ofte kan si til daten sin at de er de eneste for dem og oppfører seg slik, men sannheten er en annen, og da selvfølgelig uten at de respektive mennene vet at et slikt spill foregår. Jeg har faktisk en kjæreste fra Tyskland på min alder og trenger egentlig ikke lenger å være her inne, men jeg har vært medlem her et stykke tid før jeg fikk meg en kjæreste. Men allikevel så fant jeg ut at det kunne være spennende å se hvordan "miljøet" er på disse sidene. Desverre så har det blitt vanskeligere for en del menn å finne kjærligheten på nett da forholdet kvinner versus menn på datingsider er rundt 40% vs 60%. Som igjen gir kvinner "overtaket" og de vet å bruke den for alt det er verdt.

Hei
All respekt til Dere jenter for at Dere håndterer:
- Bli sett på / stirret / vurdert opp og ned som et kjøtt stykke
- Biler som tuter, menn som roper og plystrer etter Dere
- All oppmerksomheten Dere får selv om Dere ikke ber om den
- Til alle tenkelige og utenkelige tider og situasjoner

Grunnen for jeg henvender meg til deg som håndterer dette lekkert og er blitt herdet. Ja du som er som hun jeg beskriver over der. Dere andre beklager at Dere ikke opplever det og ikke liker det.

Poenget med tråden for dem som har kommet hit i lesingen er:
Jeg er mann, sjenert og ser relativt ok ut.
Men blir utilpass, ser litt redd ut, fuktig øyne, stresset, ukomfortabel, uattraktiv osv.
I situasjoner som å gå på et kjøpesenter mellom butikkene, gå på gaten, være på en uteplass, gå mot mennesker osv. Både i egen by, annen og i utlandet.
Sist var på flyplasssen hvor en hel strøm av mennesker gikk imøte, da ble å se ned på mobilen redningen.

Hadde aldri klart nå ihvertfall situasjonene jeg innledet med hadde jeg opplevd dem og hadde garantert opplevd dem hadde jeg vært jente.

Poenget er hva gjør Dere jenter?
Både rent praktisk, fysisk og mentalt.

Er ute etter gode råd som er overførbare.

For en dag....

Siste svar fr. 26 mai 13:53 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym rumpabar

Sommer, sol og j..... varmt.
Nesten for varmt til å krype inntil en dame, men bare nesten. Puh😅
Blir vel kun med bobler og sol, men fin tanke da😚

Har dere planer om noen konserter/festivaler i sommer da folkens.

Her er det ingen billetter som venter på meg Ticketmaster appen min for øyeblikket.
Den flerårige tradisjonen med månesfestivalen i Fredrikstad utgår i år pga kajakkferie i Kroatia/Montenegro.

Mulig "Blues in Hell i september, men fortsatt ikke helt sikker.
Drøbak festivalen har en bedre linup i år enn på lenge- så kan være jeg sniker meg dit.
Eller har hu fjortisen informert om at hun kunne tenkt seg en tur til coachella 2017

Hvilke forventinger har dere kvinner her inne egentlig.?? Ja jeg kan si at jeg blir temmelig forbannet på noen av dere her inne. Dere har så skyhøye forventinger her inne at dere bør gå litt inn i dere selv og se hva f dere i det hele tatt kan få!!! Skjerp dere!!! Beklager språket men det handler faktisk om å være litt realistisk. Både mine og enkelte andres erfaringer her stemmer med mine og desverre så tar jeg ikke feil. Jeg skulle faktisk ønske jeg gjorde det, men det er ikke tilfelle. Ja kvinner er faktisk verre enn menn når det gjelder kravstorhet. Dette vet jeg at er tilfelle. Jeg har studert sosilogi og funnet undersøkelser som i stor grad underbygger dette. Ja dette er litt kraftig kost, men er ikke ment som å skremme noen, men heller starte en debatt om dette. For det har faktisk blitt et problem at kvinner i Norge har blitt så utrolig selvhøytidelige og menn her i landet må reise utenlands for å finne kjærligheten. Er det noe som har blitt så galt her hjemme at mange må reise utenlands!!!!! Ja jeg tror ikke jeg skal si så mye mer om dette, for det er ganske innlysende hva jeg mener om norske kvinner!!!!!

Mange som er opptatt av at andre gjør det her, litt morsomt er det at de som mener det er de som farer med mest slarv :)
De som tar mest spalteplass, og mener noe om alt hva andre har for meninger om ting, selv om de ikke har noe kjøtt på beinet i forhold til temaet :P

Veggvisdomsord

Siste svar to. 25 mai 17:57 (129 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Dere vet hva jeg mener. Dere har alle sett dem.

Var innom naboen her en dag, som er 50+ og har ei stram rype i 30-årene.

I gangen hang følgende på skeiva:

"Man blir ikke eldre, bare bedre."

Jeg bare: ... virkelig?

Jeg vil ha flere visdomsord å reflektere over. I ro og mak, nå i kveldinga. Sett hos venner og kjente. Ikke prøv dere på internettyveri.

Nå som det straks er langhelg og solen skinner:
- Hvem er du med?
- Hvor drar du?
- Hva spiser du?
- Hva drikker du?
- Hva gjør du?
- Hva har du på deg?
- Har du husket solkrem?

Jeg har en billett til Kreta i en uke fra 6 juli...men hadde plutselig ingen og reise med.
Er det en søt å koselig jente her inne som kunne tenke seg å bli med selv om hun ikke kjenner meg?
Hotell å fly er betalt, så er gratis å bli med :)

Når den jeg dater vil at jeg skal endre meg mister jeg interessen, og faktisk respekten også.

Det er meg, med alle mine feil og mangler i tillegg til alle mine plussidene, han eventuelt får. Vil han at jeg skal være annerledes eller se annerledes ut, får han bare lete videre.

Puh, godt å få sagt det! 😊

Er det flere park mennesker her?
Moi personlig har sansen for slottsparken. Hvilken park foretrekkes?
Men la oss ta et oppgjør med engangsgrillen. 90 % av them sucks cucumber deep. REMA 1000 sin funker. Hvilket merke foretrekker du?

Gi med din ultimate park opplevelse.
Park it right here...

Er skinnbukser sexy, og gir skinnbukser noe "signaler" til omverden?

Ligger her å lurer på om denne sommeren vil bringe med seg kjærlighet, tror en vinter til uten blir kjipt.

En vinter til uten kos, stryk, kjæreste pludder, føle seg savnet osv....

Nei... orker ikke tanken på det altså :P

Du skal lese mye

Siste svar on. 24 mai 20:36 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Jeg leser følgende i en profil i en av disse appene:

"Sykepleierstudent med ambisjoner om å bli kirurg. Blir ofte sammenlignet med en løk, men ikke fordi jeg får folk til å grine. Blir gjerne kalt for nerd, men tar det som et komplement.

...

Er ikke gira på ONS. Hvis du er, sveip venstre. (pekefinger mot venstre) Det samme hvis du ikke har utdannelse etter videregående."

Vel, excuse me, kvinne på knappe 30 år: Det har ikke du, heller.

Hvor har det blitt av de gode gamle meldingene.Der hvor man blant annet skriver litt om hvorfor man ønsker kontakt..Det er "bare" hjerter som kommer og ingen tekst.Et hjerte sier meg egentlig veldig lite.
Alle kan bare trykke i vei på et hjerte uten å legge så mye i det..
Please send heller en kort melding om du ønsker respons !!

Hva foretrekker dere jenter å bruke?

Så til info til jentene😊
Hva synes dere gutter er mest sexy?

Jeg må si, til tross for pseudonym, at jeg synes hipstere er mest sexy. Litt tildekket og classy😍

Etter å ha vært her litt nå, så har jeg også skrivi meldinger til en del som jeg syns virker som spennende personer som jeg deler interesser og ønsker med. Alle meldingene har blitt lest, men ingen har svart.

Jeg har ikke copy/pasta samme melding til alle, men skrevet noe som er relatert til mottaker.

Så litt nyskjerrig på hva andre gjør

Ærlig talt

Siste svar ti. 23 mai 13:01 (164 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Sitter lett tilbakelent og sveiper rolig i en viss mobilapp. Dette med disse bildefilterne er en sann plage. En landeplage. Det er så lett å avsløre den billige retusjeringen.

Men ærlig talt, visse filtre tar kaka: Det legges på nese og ører, og øynene forvrenges og forstørres, for at damene skal se ut som ei kanin, en rev, eller hva det nå skulle være.

"Se, så søt jeg er. *tihi*"

Hva er det som går av dere, kvinner?

Er det noen - NOEN - menn som setter et pluss i margen for slike bilder? Noen?

Anyone?

Meldinger

Siste svar ti. 23 mai 12:38 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym kjøttkake

Flere enn meg hvor alle samtalemeldingene ble redusert fra alt til kun siste 4-5 meldinger?

Her kan tidligere utsagn fra forumister henges på tavla til spott og spe.

Skriftlig karikatur beskrivelser av forumdeltagere kan også henges opp.

Hvem blir med? 😊

http://www.aftenposten.no/osloby/Nakengolf-i-Oslo--med-mobil--og-stirreforbud-621272b.html

Når noen sender meg et hjerte, svarer jeg og sier takk og inviterer evt til videre kontakt. Har flere ganger opplevd å ikke få svar og synes det er merkelig i og med at vedkommende "har vist interesse."

https://marketinginsidergroup.com/content-marketing/ideal-length-social-web-content/

Til ettertanke.

Jeg ønsker å se hvordan du ser ut nå. Ikke gamle bilder.
Jeg ønsker å vite din fysikk. Ikke hvordan du ønsker å være.
Jeg ønsker å vite din alder. Ikke hvilken alder du føler deg.

Vær deg selv med stolthet. Det er kanskje akkurat det en annen faller for😊

Noen damer som skal på ferie til Phuket i August 21.08.17?

Alle har forskjellige forestillinger om hva og hvordan en date skal være..
Noen vil ha klassisk middag, levende lys osv, mens andre foretrekker paint-ball..
Hvor på skalaen er du?- hva er en bra date😉

Hjerter.

Why? Why?
Jeg skjønner virkelig ikke poenget med å sende et hjerte, og la det bli med det.

Bokmerking? Eat a donut!
Interessert? Da sender du en melding vel!

Hjelp meg å forstå.
Som en avdanka 90-talls komiker ville spurt; Hva er greia?

Elsker?

Siste svar lø. 20 mai 10:38 (226 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Jeg har nå vært på Sukker i et par år, men er fremdeles singel . :)

Er en dame på over 50, sprek som bare det, men altså uten kjæreste, og for å være ærlig, så er jeg lei av å lete.

Et par ganger har jeg fått tilbud fra menn, som er helt klare på at de ikke er ute etter et forhold, men kun sex. Disse har jeg høflig avslått, men nå lurer jeg på: er det noen som har takket ja, til et sånt "forhold"?
Jeg innbiller meg, at har jeg først sagt ja til sex, så er det vanskelig å unngå at følelser blusser opp. Ihvertfall hvis dette pågår over tid.

Noen som har opplevd dette?

Er det noen der kvinner her som kan tenke seg og møte en gutt i irullestol ?

Våknet opp og var overbevist om at det var mandag i dag.

Budnad

Siste svar to. 18 mai 16:28 (104 svar)
Skjult ID med pseudonym Lilly

Noen som skal oppdatere albumet sitt med noe budnadsbilder etter konfirmasjoner og 17.mai?

Hot or not?

Hvordan er det. Er det truseløs som gjelder på 17 mai??

- Bortsett fra å gå i tog, spise pølser og drikke brus da :)

Gratulerer så mye med dagen alle sammen 🎉🎈🇳🇴😊

Hvor mange leser gjennom en lang profiltekst her? Er det sånn at folk bare sveiper gjennom fjelltopp bildene og blir skremt av mange bokstaver etter hverandre?

Gratulere med dagen til alle Norske😃

Noen som vil bli med på date med meg på 17.mai

...eller hvordan tilbereder man best en lårhøne?
Undringer som melder seg rett før nasjonaldagen er også: hvor kjøper man billetter til toget?

Og hvorfor har man valgt en smør-på flesk-på fett løsning når det gjelder stedsnavnet "Nesoddtangen"? Nes, odde og tange er jo det samme...klarte man bare ikke å bestemme seg?

Undringens tid er ei forbi, som de gamle emissærene sa..

Hvis jeg svarer på første melding at desverre er vi ikke match - og setter opp par logiske og praktiske grunner til det -
Så hva skjer da er at det kommeren counter-attack meil tilbake at hvorfor jeg tar så innmari feil.Og så blir jeg blokkert.

Hadde aldri tenkt å sendeen melding til og heller behøver jeg godkjenning til mine
standpunkter hvem jeg kommuniserer med og hvorfor.

De er mine meninger og jeg har gitt deg svar.
Det er greit å svare tilbake og jeg fortsetter ikke med noe mer «svar».
Jeg bare tenker.herregud så mange duster svømmer i denne poolen her.
Egentlig burde man sende nei til alle.slik at dustene dukker opp på overflaten av seg selv.

Sukker er et passivt system med altfor mange medlemmer.Vi her inne har bare ett liv og et tidsrom.Jeg på lik linje med mange har ikke tid til å flyte dagvis i sukker-suppen.

Derfor gjør jeg det jeg gjør nå jeg jobber -jeg inviterer til speed dating.

DATO Fredag 19.mai
TID 18-20
STED Jeg informerer deltagerne direkte

HVORDAN
De som finner min profil interessant kan bare sende meg et kort melding.Finner jeg fin profil også relevant.får du invitasjonen.

HVEM
Han er helst 40-55.Bor i hovedstadsområdet eller i pendleravstand.Liker sterke kvinner og tar selv vare på sitt eget liv fra A til O. Du vil se to liv å flyte parallelt, uten noe som helst kjønnlig dominans.Du ønsker ikke forandre meg.og jeg ønsker ikke å forandre deg.
Men vi begge ønsker å forelske oss ordenlig og ikke bare å fylle et tomrom.

PS Jenter på rundt min alder er invitert også.Jo flere av oss jo mer hyggelig.