Sukkerforum

Hvor raskt blir man egentlig forelska? Om man har møtt noen en god del ganger over en 3 ukers tid, burde man kjent på en forelskelse da? For meg er det forskjell på en tiltrekning og en deilig forelsket følelse. Dette er sikkert veldig individuelt, for man er jo forskjellige som mennesker. Noen blir lettere forelsket enn andre som trenger litt mer tid. Hvordan er det med deg?

🍾😍

Vi har idag lansert funksjonen “Strømmen” på sukker.no, og gleder oss til å høre hva dere synes. Mobilversjonen er rett rundt hjørnet.

Klikk på bølgeikonet i toppmenyen, eller i menyen "Aktuelt".

Her kan dere se aktuelle profiloppdateringer og dele lenker, f.eks. fra Spotify, YouTube og sosiale medier. Kommentarer på innlegg er midlertidig slått av.

Tilbakemeldinger mottas med takk!

Mcsaker - Mattråd

Siste svar sø. 10 juni 11:31 (88 svar)
Skjult ID med pseudonym Man Anonim

Alt av matrelaterte ting og tang (er tang noe godt?) Jeg har ikke mye å bidra med utenom det at jeg har bare hørt skryt av brød jeg baker og laksen jeg steker i ovnen! Noen andre som kan skryte på seg noen kokkekunster? (Hot tips til alle kvinnene her på forumet, forteste veien til en manns hjerte er gjennom magesekken 😉)

Alea Jacta Est

Har ikke hatt problemer med å fly tidligere, men pga en ulykke har jeg sluttet å fly pga angst. Dermed får jeg problemer med å innfri «impulsive turer til storbyer» og «reis med meg til eksotiske strøk».
Sier ikke at det ikke er mulig å overvinne flyskrekken, men det skjer nok ikke med det første. Er det noen som ville ha datet en som ikke kan bli med til utlandet med fly?

1. Datingsider

2. På byen

3. Venners venner

4. Annet

Lavo og badestamp

Siste svar to. 7 juni 22:40 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Jeg ønsker meg en lavo med badestamp utenfor, på et fredelig sted med en fantastisk bra utsikt. Noen som liker ideen?

Hjemmehjelp

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Noen som trenger hjelp klar det meste for de fleste :-)

Har ved et par anledninger nå fått førstemelding fra damer, og lurer virkelig på hva jeg skal svare på en slik melding.

Meldingene er bortimot identiske, og lyder som så; 😊

En enkelt smiley, thats it.

Hva skal man svare på noe sånnt?

Mener damene at det er mannen som skal starte samtalen uansett? Jeg starter gjerne en samtale altså, men blir litt undrende på om det virkelig er så vanskelig å starte en replikk til en mann.

Fredag kveld og hvilepulsen har lagt seg etter en innholdsrik uke.
Vært 40 varme hele uka ca, men effektive arbeidsdager på jobb.

Jeg trives aldesles utmerket i jobben min jeg. Men er jeg der jeg virkelig har lyst til å være?

Om jeg kunne, om det var mulig å realisere, om jeg hadde midlene og guts....
Så hadde nok drømmen om et sjarmerende lite B&B vært helt overveldende. Kunne servert kaffe på morgenen til noen, drive en liten pub ved siden av med en mulighet for trubadurer og skulte talenter å vise seg frem på scena i hjørnet. Et samlingsted med sjel. Plukke markblomster og sette i gamle blomstervaser opp mot gamle vinduer som er slått opp for utluftning til glede for besøkende. Motta postkort fra gjester fra fjern og nær som takker for en opplevelse og gleder seg til å komme tilbake på språk jeg ikke forstår.

Du da? Hva drømmer du om?

Lurer på om dette er en blokkeringsside? Aldri blitt blokkert av så mange FØR jeg har sett på profilen deres🤣🤣😂😂 Enkle sjeler, eller tror de litt for mye om seg selv?😂🤣😂🤣

Personlig Trener

Siste svar ma. 4 juni 19:38 (160 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Har noen av dere tenkt på å bruke personlig trener? Hvor mange av dere kunne evt begynt med det?

I såfall, vis dæm.

..... og ting står stille.
Nå er jeg tilbake etter ca fire år. Morsomt å se min matchliste/meldingsoversikt med mange kjente ansikter, samme bilder de hadde før jeg forlatt sukker.no og 🤣

Ensomhet

Ensomhet, sier du. Det
er greit med litt
ensomhet bare det ikke
blir for mye. Da åpner jeg døren
og roper ut i natten: kom inn
kom inn – her er ensomhet nok
for to! Ja for fire! Og
på riktig ille dager brøler
jeg: her er ensomhet nok
for et helt orkester!

Seriously can someone explain to me why a couple must have an open relationship when you can have just one?...

For et dilemma. Først er det for stappa på sørenga til å bade, og så lekker et selskap olje i havet. Hva gjør man da? Frognerbadet?

https://www.dagbladet.no/nyheter/slik-sa-det-ut-i-gar-i-dag-er-det-stengt/69856294

Les avsender og faktisk url nederst i nettleseren før du trykker! De pleier jo være på engelsk?

Nå er forum så knusktørt skråstrek dødt at det bare kan bety én ting: De fleste har fått seg kjæreste (Huzzah!) og om ikke, så er alle uansett ute i parker og på cafeer og drikker vin og røyker pipe. Derfor her – ei litta respirator av en tråd der vi pliktskyldigst kan poste det som finnes av allermest betydeligheter innimellom alle glass og stopp.

Vi grundere har en tendens til å utsette utsette utsette - jeg snakker da om oss "Millenials" som er født på 80 / 90-tallet. Etter å ha jobbet fra både SoCentral og Mesh merker jeg det er mange andre som enda ikke har sendt inn selvangivelse - for her jobbes det hardt inne i Fiken! gjelder dette for folk flest? Eller ansetter dere egen regnskapsfører til å deale med stresset og presset.

Hei, lurer på en ting. Har blitt singel for første gang på over 10 år og føler ikke helt for å hoppe inn i noe serr med en gang.
Er det helt umoralsk å ha lyst til å ha det gøy om sommeren? Føler jeg framstår som creepy😂 Hvordan legger man det fram uten å virke som en slesk partyboy?
M35

Fikk napp med en gang. Ble sendt rett til Nigeria👍 Bra man luktet lunten🤣

Bli kjent

Siste svar ti. 29 mai 14:39 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym sambabein

Noen som vil bli kjent??

Hei jeg er litt uvant til å prate med jenter. hvordan starter man en god samtale?

Er det ok å ha sex på andre date? Hva sier dere gutter? Er man lett på tråden eller er det ok ?

Noen som skal dit i helga? Håper det er flere «voksne» som liker litt bråk. Volbeat❤️

Lite tips til alle som har gmail.

Hvis du legger til "+firmanavn" i epost før @ hver gang du skriver eposten din i et skjema, f.eks. "alex+shadyco@sukker.no" vil gmail ignorere suffixet og du får epost derfra rett til "alex@sukker.no". Det fine er at hvis du går inn på mailen som prøver å selge deg større penalhus og ser hvilken adresse de har sendt til, vil det stå "alex+shadyco@sukker.no" i mottakerfeltet.

Værsågod!

Trenger å høre om noen som faktisk har fått til forhold via datingsider. Mulig dette ikke er rette folket å spørre, men det kan jo være at noen vet om noen som kjenner noen som....?

Da er vi klare for party på smelteverket ! 😁 Noen her inne som kommer?

Noen går i fra et forhold til et annet... mens andre leter og leter. Jeg lurer noe så inni helvete på hva som er utslagsgivende på denne praksis....

Ny trend?

Siste svar sø. 27 mai 23:44 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Jeg synes å ane en ny trend, nemlig at jenter/kvinner ikke har bh under toppen/kjolen. Noen flere som har sett de samme utviklingstrekkene?

4,8 millioner svensker fikk brosjyre om hvordan forberede seg på krig og krise. Hva med deg? Hva tenker du om det? Er du forberedt eller tror du at alt er i sin skjønneste orden i verden?

https://www.tv2.no/a/9872147/

Trening

Siste svar sø. 27 mai 16:29 (184 svar)
Skjult ID med pseudonym søring

Hvordan i heite huleste kan man finne motivasjon til å begynne med trening og så fortsett med det over tid? Har så lyst å gå ned i vekt men motivasjonen er der bare ikke 😭

Noen som har tips til enkel men effektiv trening man kan gjøre hjemme? :)

Hei! Jeg er ny her og sikkert vet ikke alle uskrevne regler. Hvorfor noen blokkerer meg ved bare å se profilen min? Har ikke skrevet et eneste melding eller lagt ut noen upasselige bilder. Ser at par stykk har besøkt profilen min og blokkerte meg umiddelbart. Hva kan dette bety? Burde jeg forandre på noe? På forhånd takk til de som bryr seg å forklare.

Nysnekkra skillevegg og fotball Lørdag.
Enga vant på overtid og kveldens høydare av en finale venter med garantert nok øl i heimen.
Noen flere som sitter forran TV skjermen ikveld? Eller skal?

Hvordan klare å være litt laidback, og ikke gå å vente på meldinger, interesse eller respons ?

Har meldt meg på Vårquiz. Min siste single kamerat skulle egentlig være med, men nå er han plutselig ikke singel lenger:-)

Noen andre herfra som skal dit?

Det hadde vært fint å kunne bytte bilde på Expo hvis bruker ombestemmer seg eller vil variere.

Looks

Siste svar fr. 25 mai 23:40 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Sommeren

Hei! Som den sjenerte ekshibisjonisten jeg er, prøver jeg å begrense synligheten min på Sukker. Men hvordan er det med Looks egentlig? Vil profilen min komme opp i hytt og pine til de jeg ikke har match med så lenge jeg har profilbilde? Selv om jeg har krysset av for at den ikke skal være synlig for denne gruppen? På forhånd takk for svar og nyt finværet! :)

Jeg har vært på en del dater. Og egentlig har vi truffet ganske raskt. Mennene har vært mest pådriverne til dette og spør om å treffes snarlig etter å bare ha chattet i noen dager eller 1-2 uker. Hva slags erfaringer har dere gjort dere med dette?
Etter sist date så tenkte jeg at nå skal jeg bruke litt god tid på å bli kjent, og ikke bare «kaste meg ut i det» med en gang for å kjenne på den virkelige kjemien. Kjenner jeg har et veldig ambivalent forhold til dette. For kjemien på chatting kan stemme godt, mens kjemien når man treffes gjør ikke det. Så hvorfor bruke masse tid på å chatte frem og tilbake, med noen man ikke finner så veldig god kjemi med når man for det første møtes? Noen som har gjort seg opp noen tanker eller erfaringer om dette?

Blir du rørt og revet med av overdådig romantisk pomp og prakt ?

En hyggelig mann jeg datet for lenge siden, ga plutselig lyd fra meg nå. Han vil gjerne treffe meg igjen.

Jeg var interessert i å bli bedre kjent med ham den gangen, men han virket ikke kjempeinteressert, og det hele rant ut i sanden.

Er det et godt tegn at jeg plutselig dukker opp i bevisstheten hans etter så lang tid, eller er jeg en slags reserveløsning? 😉

Er det sant at Vestkanfolka er dannede, utdannet, slanke, fornuftige, intelligente, penere og generelt mer bærekraftige for landet, mens østkantfolk er fete, dumme, pløsete, sykdomsbefengt, lavt utdannet (om overhodet), aggressive, voldelige, trygdekasus som dør tidlig og sjelden kommer til himmelen? Eller er det bare en myte?

Evig singel

Siste svar on. 23 mai 12:08 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Kiara

Trenger litt underholdning på toget, og begynte å høre på podcasten Hos Peder. Hvor mange er det som synes det er interessant å høre time etter time på andres terapi? Og blir man mindre singel, av timevis med lytting til andres analyse av sin evige singeltilstand? Og hvorfor er noen evig singel? Handler det liksom bare om vilje?

Noen som har noe å foreslå?
Jeg kommer med to dundrende hjerter (polsk) som starter, så kan noen prøve å slå den 😎

https://youtu.be/72kZw26IQa0

Omtrent de fleste profiler jeg kommer over, så er dem i mye aktivitet. Løper, trener etc. Det får meg til å lure om det er en sammenheng mellom det å være i mye aktivitet og det å være singel?

Tror du de som er mest i trynet på hverandre her, kan få en annen oppfatning om mennesket på andre siden irl ?

Hej!
Jag och en vän ska ev till det underbara grannlandet Norge i sommar och besöka oslo:) vore kul å få lite kontakter tills dess☺

Nå har jeg vært noen dager i hovedstaden. Fatter ikke at det er mulig å være ufrivillig singel i den byen 🤔 Asså, hvis du bor i Oslo eller omegn, og ikke finner en partner, hvordan er det mulig, liksom?

Funker det i par ?