Sukkerforum

Jo eg var ute og fiska i helga og fikk et par 1000 hummer ( husk), men gu så galt med sprudlevann og nakenbading har eg lenge siden eg he Totland meg it i. Fikk napp på litlekaren og ei gjedda. Det hørtes mer vondt en det gjorde, men lånte mor sitt synkron og fikk på plass de edlere delene, men ingenting slår hummer med eller uten gjedda.,, :-)

Ok !
Bluegrassaften på Buckleys i kveld fra 21.00. Er selv der fra 20.00'ish ...

Lille grensen, Oslo !

It's a date ? :)

Ikke la dere lure av normale profiler som tar kontakt. Opplevde en ny type nettopp. De snakker med deg, og de skriver godt norsk, men ikke veldig godt norsk. Jeg svarte først tilbake, for jeg trodde det var en ok jente, Men hun skulle ha meg på mail, og da lyste de røde lampene mine. Jeg lokket vedkommende videre, og til slutt sluttet vedkommende å svare meg.

Fra spøk til alvor jenter!

Er det noen vakre jenter her som kan digge denne låta:

youtube: "percy & them - shake it"

Eg lurer litt på..hvorfor spør vi ikke hverandre oftere og tidligere i prosessen om det som virkelig er viktig for oss når vi leter etter våre utkårede?
Med fare for å virke sutrete er eg oppriktig litt lei (uengasjert) av spm om "vær og vind" og annet uinteressant eller mindre relevant snikksnakk ...må da være flere som kjenner det slik også?? :)

Hva er dine viktig(st)e spørsmål om du måtte velge kun tre?

Kanskje vi kan hjelpe hverandre med å bli litt mer kreative og interessante på spørsmålsfronten? Både seriøse og mindre seriøse spm er lov her, del for all det gjerne ditt morsomste (drømme)spm! :)

Eg ville velge f.eks:
Hva er viktig i en relasjon, hva er limet slik du ser det? Hva trenger du (på daglig basis) for å være glad og fornøyd i en relasjon og hva virker motsatt? vil du vite hva eg trenger? ;-)

og til slutt: spørsmålet vi alle lurer på, men som vi ikke spør om:
Hva er egentlig galt med deg?? hvorfor gikk din eks fra deg eller visa versa, ærlig versjon takk? hehe..hadde vært nice å få svar på ofte:)

Hvis noen hadde truffet DEG på en date , hvordan tror du den personen hadde opplevd deg da? Hva hadde du hatt på deg? Hvilken duft hadde diskret truffet nesa? Er du framover-eller tilbakelent ? Nervøs eller rolig? Klem eller håndtrykk ? Hva tror du den andre ville funnet sjarmerende ved deg? Og hvordan ville du evnt vist at du følte tiltrekning mot den andre?

Spesielt hvis de er unge..ei venninne fortalte at svigerfar til dattera døde i natt, 52 år gamnel.. Hva venter vi på? Tiden flyr, og vi sitter v hver vår pc og velger bort den ene etter den andre.. Vi tar ingen sjangser og veeeenter bort tiden? Istedet for å leve, treffe, oppleve og nyte nye vennskap, flørter og kjærligheter.. Litt klisje-aktig, men.. Skjemt og alvor, Hånd-i-hånd.. Tanker??

Har fått en skikkelig hang på flyvertinner.....! Kanskje fordi jeg er litt engstelig for å fly? Men fins det noen kjekke flyvertinner her inne, eller er de kanskje ikke på sukker?

God kveld :)
Når jeg sender melding til ei dame som jeg synes er flott, har jeg da allrede tapt?
Jeg kan se at meldingen er lest, jeg kan se at vedkommende har besøkt profilen min, men mange svarer ikke.
Jeg skriver aldri stygge og ekle ting til noen, jeg oppfører meg her, akkurat som jeg gjør i det daglige liv.
Det som skremmer meg litt er at disse damene er slik i virkeligheten!!!
Jada, det finnes alt for mange menn som mangler alt av sosiale antenner, men ikke ALLE menn.
Det er kanskje helt normalt å overse mennesker som tar kontakt både her og i hverdagslivet, men beklageligvis ikke for meg.
Jeg tåler å få beskjed om at jeg ikke er helt den man leter etter, og helst på en høflig måte.
Og skulle jeg finne en profil jeg liker godt, så kan jeg godt gi et kompliment uten at jeg prøver å sjekke opp noen. Det er bare en liten glede i hverdagen :)
Jeg velger å tro at det er meg og profilen min som er problemet her.
Sjekk den ut, og gi meg en tilbakemelding.

Jo .. ja ... forrige forsøk blev jo en stormsuksess, så da prøver jag igjen ! :-)

Limited time offer :

Vil du:

#1 - Sitte i en nesten helt ny IKEA sofa å høre på musikk ?
#2 - Spise kjeks & ost & kaffe/te ? (alkoholholdige drikker på bestilling)
#3 - Bli holdt rundt av en musikalsk sacosekk med lange apearmer ?
#4 - Bli med på eksklusiv konsert med et av den musikalske sacosekken sine favorittband den 17 desember ? <--- !!!! *
#5 - Høre på nevnte sacosekk spille gitar, banjo, dobro og bass og kanskje til og med synge ?

*) Her er det et A/B valg ... Har ikke bestemt meg enda om jag skal:
A : Dra på nevnte konsert
B : Stille som gjesteartist/-klovn på banjo og dobro på julekonsert med et skikkelig supertøft skranglekøntriband i Drammen ... hmmm ...

Send søknad der du med noen ord forteller meg hvorfor akkurat du fortjener den ene, eksklusive og luksuriøse plassen så blir du med på trekninga av ... øøø ... jaa ...
Og så kan du jo også nevne om du velger alternativ A eller B på punkt #3

F**** ! er jag fortstatt så desperat ??? ja ... :-)

Det må bli resten av den uuutrolig gode eplekaka jeg lagde igår .. Skal flytte en stabel paller i dag, så det er vel likevel innafor 😂
Hva er deres?

Så et intervju med henne på Jimmy Fallon Show i går. Hun har kommet ut med en samlivsbok som heter;

"If someone says; You complete me; run!"

Hun utdyper:
Hvis noen trenger deg for å føle seg hel vil det si at h*n blir avhengig av deg. En person du vil ha som partner bør føle seg hel og fullbyrdet på egen hånd og ikke være avhengig av deg for å få det bra.

Vi vil ha en person som er uavhengig og trygg på seg selv, ikke en usikker person som henger i buksene på deg.

Er det slik det burde være? Eller er det ok at vi er avhengig av hverandre? Andre kommentarer til temaet?

Hola!

Er det bare meg som ikke får chat til å fungere? Står bare "Chatten starter" uten at det skjer noe mer....

Et tema som jeg har tenkt mye på, og som jeg har diskutert med en nylig singel kompis.
Gir vi rett og slett opp litt for lett i et forhold syntes dere?
De fleste av oss er jo singel etter et forhold.
Kunne det blitt reddet med litt mer jobb?
Blir vi påvirket av TV og det til tider glamorøse livet vi ser der?
Meninger?

Sukker arrangerer visst et treff/sopptur den 19 Oktober.
Kunne jo vært hyggelig. Sopp er godt, men sjelden jeg plukker de.
Men en tur med mange andre er fint :)

Jeg skrev endel dikt før, men er ikke like flink til å gjøre det nå. Jeg er også glad i gode ordtak, både på norsk og engelsk.

Kom over den gamle diktboka mi i oppryddingen i dag, og der står det mye rart.

Er det noen flere skrivelystne her? Lyst til å dele?

Det er høst og et herlig vær ute. Høstfargene ute er nydelige, og bladene daler fredfullt ned på bakken. Mørket kommer snikende tidligere og tidligere om kveldene, og vi kryper inn i varmen til romantiske kvelder i sofaen under ullpledd med stearinlys blafrende i rommet. Men samtidig er det da savnet etter en kjæreste er sterkest for mange.

De fleste som er her inne vil jo gjerne finne seg en kjæreste som de kan dele sine dager med. Men for å få til dette må vi først møte h*n. Da må vi også gjøre noe aktivt for å få dette til. Så i denne tråden oppfordrer jeg deg til å invitere noen på date, så kan det være at den rette personen leser dette.

Jeg vil at dere skal skrive følgende i et innlegg her:
Hva vil du si om deg selv? Hvilke egenskaper har du?
Hva ser du etter hos en potensiell drømmepartner?
Hva ønsker du deg i et forhold?
Hva kunne du tenke deg å gjøre på en date?
(Spørsmålene er kun veiledende, du kan skrive hva du vil)

Du må først skrive et seriøst innlegg hvor du legger inn invitasjon før du får lov til å fjase i denne tråden. Men etter det er det bare å fjase ivei. (Tråden er bittelitt inspirert av gitarmannen vår, ;-))

Lykke til, jeg håper dere får en date i helgen. :-)

Det har aldri vært større fokus på det å forbedre seg selv i disse dager. Både på jenter og gutter. Man skal være spennende, kunne by på seg selv og helst sjarmere det motsatte kjønn.

Det blir påstått at den utgaven man jobber for å bli er den man er. Man er ikke GUD FORBY litt kjedelig, har middels selvtillit og ikke veldig sosial.

Dere som kan sjarmere kvinner dere later jo ikke som noe dere ikke er påstår dere. Hvis det da ikke er fake hvorfor er dere da ikke født sånn?

Dette er bare fjas..men satt å tenkte her i går...hadde det ikke vært greit å ta første date på FaceTime? Så hadde vi sluppet å bruke tid og energi på å stæsje seg og møtes på en klein kaffe-date? Da hadde man fått en pekepinn på om vi skal treffes på en ordentlig date eller ikke🙈

Syns det er så mange som klager på diverse, profiler, ufine dater osv. Jeg har vært på noen dater med virkelig flotte menn de siste månedene. Det at det ikke har blitt noe mer enn date er at hjertet ikke har sagt ja, men herlighet for noen kjekke menn!
Har mao ord tro på at jeg kommer til å møte den ene!

For de som lurer - jeg har ikke profil med bilde og har hatt kontakt med andre bildeløse. Jammen er det mange flotte menn som skjuler seg bak noen av disse profilene!

Dagens må altså bli: det er så mange flotte mennesker her som bare har ærlige hensikter og er ganske enkelt på let etter en som får hjerte til å banke litt ekstra!!!

Etter rådføring med ledelsen i går, avklarte vi at man kunne legge ut invitasjoner så lenge det ikke dreide seg om reklame og annonsering av noe slag.

Dermed la jeg ut en invitasjon i går, som jeg burde kanskje heller ha kalt forespørsel, på generell basis om reisepartner/ -date for en liten cruise-tur. Den ble visst fjernet ila kvelden en gang uten forvarsel.

Leste i reglene om bruk av forumet for kontaktannonser bør unngås, og det er helt greit, fordi det er diskusjonsforum og vi hadde Oppslagstavla til alle andre ting.

Men nå som den er borte, hva skal vi brukerne gjøre da? Hvordan ellers skal vi komme i kontakt med andre brukere når det er konkrete ting som skjer og vi ønsker selskap?

Helt ærlig syns jeg det var tabbe å fjerne Oppslagstavla. Så enten bør den legges tilbake, eller forumreglene endres slik at man kan legge ut forespørsler og info om ting som skjer (ikke konkurrerende med Sukker).

Hva mener dere? Dere som fikk med invitasjonen min i går, var den saklig og seriøs, eller var det riktig at den ble fjernet? Hva bør alternativene i så fall være?

Dette er ren diskusjon, så håper vi kan være saklig uten mye avsporinger.

Etter en stund som single har man gjerne "glemt" hvordan det er å være to:) Hva savner DU og hva synes du er det fineste ved å ha en kjæreste? Her er det lov å ta fram store og små drømmer, sukke litt lengtende og rosemale:)

Spør dere alle sammen... Hva er bra på en første date og hva er IKKE lov?

Da var de tilgjengelige igjen, noe jeg ikke er spesielt fan av. Jeg mener at slike lister burde forbys og jeg registrerer at det er blitt mindre snoking etter at det ble bestemt at man kan se hvem som har søkt på dine inntekstall. Jeg har kun søkt på en person, nemlig meg selv. Der var de ingen overraskelser.

Hva mener sukkerfolket om dette? Burde slike lister forbys?

Er det mange som lyver på alder her inne? Syns liksom ikke at bilde og alder går helt hånd i hånd på enkelte?😁
Lurer egentlig også på om hvilke andre ting folk pynter på?

Vel ja ... litt "sutring" må det vel være lov med en torsdag kveld ?
Leste dette heromdagen :
-
Single is not a status, it is a word that describes a person who is strong enough to live and enjoy life without depending on others
-
Beskrivelsen hadde passet meg før ti år siden ... men nu er tanken tom og batteriet flatt ... Føler meg ikke sterk i det hele tatt ... Nyter ikke livet så mye/ofte heller ... og, som jag nevnte i en an tråd, det verste er vel at jag sjeldent klarer å glede meg over andres lykke ....
musikken/andre hobbyer er mer som et dop som får tankene over på noe ant enn ensomheten ... o.s.v ... :-/

Så denn definisjonen på 'Singel' passer ikke meg i det hele tatt ... hva skal man kalle seg da ? Ensom ? Enslig ?

Og når blev det så "hipt" å være singel ?? Det skal vistnokk være så tøft og fritt !!
Tror ikke di som står bak disse tekstene har vært single i noe lengre perioder selv ?

Huff ... sutring sutring ... :-/

Beklager ... :)

Fra førstkommende fredag har jeg tenkt å date intens dvs å tørre å utsette meg selv for påkjenningen det er å velge en fremtidig kjæreste .

Jeg har dårlig tid men det haster ikke og siden jeg har et sosialt nettverk hvor det finnes flere interessante damer vil jeg bruke den flittig .Føler at jeg har endret meg mye i det siste og brukt god tid på å avslutte et tidligere forhold , ingenting dramatisk som ikke kunne kureres med "tiden og tankens balsam" .og Har ikke vært så målbevist på oppgaven tidligere . Tidligere valg ble fattet på forelskelser og "behov" og noe mer men det viste seg å ikke tåle tidens tann .
Det er en utrolig deilig følerse å kjenne friheten ved å avslutte en vei , dreie og begynne på nytt og jeg må innrømme å ha gjort meg flere tanker om at kanskje det er min bane å finne mange veier og dreie mange ganger før jeg faller til ro en eller annen gang et eller annet sted sammen med en vakker personlighet . Personlighet fordi at jeg tror at en vakker personlighet gjør et mennenske vakker .......

Det är svårt att vara singel efter ett 19 års äktenskap! Det är svårt att släppa taget, gå vidare och framförallt, släppa en ny person in på livet igen! Men jag vill verkligen leva i tvåsamhet och i kärlek. Hur går den ekvationen ihop? Våga, vinn, finns det ett uttryck som heter! Ok bara att släppa taget och hoppa ut i det! Tjohooo här kommer jag!

Hadde et besøk på profilen min for tre dager siden :-)

Vi snakker om kjemi ( det må vi ha -det skal slå gnister! M en gang!), alder (fordi man vil ha barn, eller ikke?) og gudforby om man ikke er aktiv.. Men energi .. Hvis jeg skal ut av singel-greia mi, så må jeg møte en som gir meg påfyll av energi ( og sef vise-versa) Da mener jeg ikke en trekkopp-mann som er høyt og lavt, eller en potetsekk i sofaen.. De kan forsåvidt være begge deler. Noen har energi som du føler du må ha litt av, noen suger deg helt tørr, og andres suger balle... Hva slags energi trenger dere, og hvilken føler dere selv at dere besitter? ( nei, jeg har ikke tent røkelse..) 😊 seriøst tull, tant og fjas.. Refleksjoner på flere nivåer er heeelt innafor! 😁😊😉

Noen som er glad I å lage mat som kan gi en kokk nye utfordringer?

Denne gangen går jeg for Funeral for a Friend/Love Llies Bleeding med Sir Elton John.

https://www.youtube.com/watch?v=3p_xAToFzck

Hvorfor smaker det så py, når det lukter så sinnssykt godt ?? Er nok en kaffesniffer,- blir aldri voksen😄

Hei.Nå har jeg prøvd det meste...er det noen som vet hvordan jeg får snudd bildene fotoalbumet her inn riktig vei? Sikkert kjempe enkelt men ikke for meg tydeligvis :-P

Du kan velge en person inne på fortrinnsvis forumet som du skal leve ett år sammen med på en øde øy, dere kan ta med det mest av utstyr for å overleve der. Hvem ville du valgt?
Fjas fjas...

Nå @Antonyma.. fornøyd? 😄

Jeg starter selvfølgelig med meg selv:

× Jeg er flink til å utsette ting

× Blir lett distrahert/ukonsentrert

× Til tider lat

× Ikke snakkbar når jeg er stresset

× Blir forferdelig sint av eksempelvis å dunke tåa dørkarmen eller bite meg i tunga

Sånn!

Værsågod neste! 😄

Noen som noensinne har fått match på looks?

Mat

Ingen svar
(mann 33 år fra Buskerud) Privat melding

Noen som er glad I å lage mat som kan gi en kokk nye utfordringer?

Mat

Ingen svar
(mann 33 år fra Buskerud) Privat melding

Noen som er glad I å lage mat som kan gi en kokk nye utfordringer?

Okay, her er det bare å blåse seg opp og skryte ivei !

Jeg starter :

Er en problemløser av rang, fikser stort sett alle mulige praktiske ting og spesielt i jobbsammenheng. Gir alltid en god følelse etterpå.

Som person får jeg høre at jeg alltid er grei og pålitelig, stiller opp.

Har alltid fått kompliment for rumpa mi, men trener den mye da :)

------

Okay, nestemann, smør på så det renner !!

Nei ... Kanskje flørte litt mens man venter på at Norsk TIpping ringer eller at drømmedama dykker opp ...

Noen damer/jenter her som spiller mandolin ?
(kom ikke på noe bedre akkurat her og nå ... )

:)

Jeg ser etter ei jente som har et nydelig utseende (i hvert fall i mine øyne)
men som overhode ikke er "høy" på seg selv, og empatisk og god.....
Jeg søker etter ei jente som har lyst på en kjæreste, men som overhode ikke har et krav om at kjæresten skal være samboer eller ringes /SMS, hver dag / eller flere ganger om dagen - OG som ikke blir usikker av det.....
Ei som ønsker å opprettholde sin selvstendighet, men som søker tosomhet og ønsker kvalitetstid fremfor kvantitet.....

Ei som TØR ta sjansen på at jeg er meg - uten å legge til alle de negative erfaringene hun har fra før (DET har vi vel alle i større eller mindre grad, her inne).... og at "kjemien" kommer etter hvert som man blir kjent (Dette er forskningsbasert på mennesker som har fylt 30 år, forutsatt at de har hatt forelskelse og forhold tidligere)

Ei som er intelektuell, uten å tro at ens overbevisning er det eneste rette, og intet annet syn er like verdifull som hennes....

Ei som ikke er avhengigi av å stå opp med sola og være i treningsmodus hver eneste dag, men som kan være BÅDE aktiv og kunne slappe av med god samvittighet....

Ei som kan tåle å spise både kjøtt og melkeprodukter

Ei som trenger en handymann, men som kan akseptere at "noe kan gjøres i morgen"

Ei som er ærlig

Og til sist - ei som kun ønsker at hun har en mann som er glad i henne, som aldri svikter og som er BARE hennes, og selvfølgelig vice versa...

KONKLUSJON: Det er et umulig prosjekt jeg har gitt meg ut på :o))

Jeg drar til oslo i mårra. Ikje for " å p.." men her skjer kje enn dritt.. så utvider e horisonten 😝😉 Husk store stjerne kjem fra Mosjøen (sandra) og (Marcus & Martinius) å dem e fra min heimplass.(Stolt) 👍????😀Snakkes Oslo ;) E kjem;)

Har litt problemer med å skjønne poenget med profil uten bilde på en nett-datingside? Enkelte grunnlegger dette med at det ikke skal være utseende som er avgjørende. Andre vil ikke bli gjenkjent i jobb- og venne-sammenhenger. Tydeligvis er det fremdeles knyttet tabu og flauhet rundt denne form å komme i kontakt? Der er jo mange undersøkelser som fastslår at så mye som 95-98% av beslutningen om å ta kontakt på en nettprofil ligger i om vi finner bilder på profilen attraktive. Teksten leser vi OM og etter vi liker bilde. Er det bare tittere som lager profil uten bilde, eller fungerer det virkelig i en søke-sammenheng?

Jeg var på jentetur til Oslo i helgen, og endte opp på byen.
Da så jeg i hvert fall 2-3 menn fra sukker på det utestedet vi var på.
Ups..han ene utifra oppførsel fristet det ikke å date ;)
Men blir dere fristet til å si hei når dere ser folk ute eller andre steder, som også er på sukker ?

Noe er i gjære. Det må være høsten. Sommerforelskelsen gikk over, eller det var denne sommeren de ble skilt eller dumpa. Eller den solbrune kroppen som koste seg på byn med rips av alle slag, går over i sin mer grågustne normalfarge, og plutselig øyner den mørketiden.
Uansett; nå kommer det! Øyeblikket der de innser at sofakroken og stearinlysene kanskje blir deres eneste venn i høst- og vinterkveldene. Så! Inn på Sukker, for første gang kanskje - eller igjen, for å finne den hånden de vil holde i.
Jeg er ikke spesielt interessant etter antall meldinger og profilbesøk å dømme, men nå tikker det inn.
Det må være årstiden.
Og til alle: I wish you love.

Hva har singellivet gjort med dere på godt og vondt? Positivt for min del: indre styrke og stor selvstendighet. Mer kvalitet over samvær med barn/venner. Frihet til å gjøre det jeg vil, når jeg vil. Å kunne date og treffe mange nye og spennende mennesker. Negativt: tidvis sterkt savn etter nærhet og kos. Ensomme høytider. Smådeppa innimellom når venner er opptatt med sine familier/partnere eller drar på par-ferier. Dalende tro på det motsatte kjønn. Rastløshet. Noen som kjenner seg igjen ?

Om man rent hypotetisk skulle ha en dag eller 2 i Oslo. Hva skal man finne på da?
Jeg har ikke vært i byen på 25 år, og vet ikke hva som finnes.
Dere vet selvsagt ikke hva jeg liker, men det er sikkert noe som kan anbefales likevel. Jeg er ikke slik at jeg MÅ fylle hver time. Jeg sitter gjerne med en pils og ser på folket. Og jeg orker normalt ikke noe storopplegg, som krever planlegging og påmelding.

-Er f.eks. operabygget noe å se? Eller er det mest utsiden som er spesiell?
-Slottet og Karl Johan har sikkert ikke endret seg vesentlig.
-Skulle man bry seg med å reise med hagla, for å ta noen timer på Løvenskioldbanen? Eller ligger den så langt unna Oslo at det bare blir tungvindt uten bil?
-Bare gå gatene?

Hva har Oslo av morsomme ting?

...og som vanlig er alle mine tråder åpne for tull og fjes, men vil gjerne ha gode råd også :)

Hva gjør man i en slik situasjon?
Når du ser en "psykisk-syk" person fra ett tidligere forhold / relasjon, på en dating side, på jakt etter nye offer. En person som er med på å ødelegge ett annet menneske og dets liv.
Skal man snu det blinde øyet til?
Skal man si ifra på noe måte?
Hva er riktig og hva er galt?
Hvem og hvordan gir man beskjed eller advarer folk?

Har chattet litt med en ok fyr. Ikke truffet. Bare chattet. Og for å gjøre en kort historie enda kortere: vi har funnet ut at vi er firmeninninger. Altså, vi har oldeforeldre som var søsken.

Er det greit syns dere, eller blir det type kortreist seksualitet? Innavl altså. Noe som per deff ikke er noe problem ettersom vi har bikka 50 begge to, og ikke skal avle spesielt mye mer... Men altså: er det greit å date firmenningen sin?