Sukkerforum

Prøver på nytt, tabbet meg ut, jeg er egentlig bare en guttevalp. Desperat dritt, jeg angrer på det forrige innlegg. Jeg er egentlig en glad gutt! Elsker natur! Egentlig bare ute etter venner! Har sliti mye i livet, prøvd og tatt livet et par ganger på grund av mobbing osv. Har aldri hatt det noe særlig godt. Takk for svar.

Media krisemaksimerer nok litt. Men det påpekes at enkelte steder er luftkvaliteten usunt dårlig for tida (enkelt formulert). Hvordan er det hos dere, overlever dere ute, eller har dere barrikadert dere inne? :) Her går det fint, selv med utslipp fra industri, trafikk etc.

Er itt nysgjerrig på hva damene/jentene her inne synes om bildene mine og om noen av dere vil ta en titt for såå gi meg en ærlig tilbakemelding?:) Kan sende dere profilnavnet på brev til dere som takker ja. Setter pris på det hvis noen vil.

Vi får ta fortsettelsen her så vi ikke ødelegger de seriøse trådene :o))

Har så lyst til å være litt rampete i dag.... Hva slags rampestrek har du lyst til å gjøre i dag ?

Sans for humor

Siste svar on. 20 jan. 2016 22:08 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym tiketitake

Mange som sier at det er useriøst når mannen vil pule ? det er jo helt naturlig, selv etter første daten.......vi er ikke noe annerledes enn dyrene, vi legger bare bånd på oss, for vi skal være så sofistikerte :-)

Hvorfor finner jeg aldri mannen i mitt liv?

Er jeg for kresen?

Jeg liker litt å være singel, men hadde vært koselig og møtt mannen i livet mitt..

Hvorfor tar det så lang tid?

Hvis man er interessert i noen og håper på noe mer, er flørting et "must"?. Jeg flørter aldri. For meg er det bare kleint og påtvunget, og jeg foretrekker å bare snakke naturlig, slik som med en venn. Altså om felles interesser og lignende. Men blir man da betraktet mer som KUN en venn enn kjærestemateriale? Eller som at man ikke er interessert? Hva sier dere jenter/kvinner, blir det rart uten flørting?

Blir frustrert. Mest over meg selv som nok en gang ikke klarer å gjennomskue en manns hensikter. Dette har sikkert vært tema på forumet før, men jeg er ny her. Man blir så glad når man merker at kjemien er der på den første daten. Og velger å tro på det du hører. Vil jo så gjerne være positiv. SÅ etter 2 - 3 dater...er det helt klart at det er kun sex de er ute etter. Dette er da ikke et dating sted som formidler sexpartnere ? Har jeg misforstått ? Jeg skriver i profilen min at jeg søker en kjæreste. Ikke kun en elsker.

...eller kommer det an på hvem avsenderen er?

Om du finner meg lite tiltrekkende; er det fremdeles hyggelig om jeg kommer bort til deg og sier at jeg synes du er en kjekk kar? Eller er det bare irriterende, støtende, you name it?

Jeg dro innom noen profiler nå i kveld. Vurderte å legge igjen en hyggelig kompliment til profilen selv om de ikke var min type. Er det ok, eller dumt?
Hva ville du tenkt om en slik "gest" enten live eller som pm?

Nok en quest fra meg dette. Får skylde på en rolig romjul ;)

Sånn, da har jeg hatt en hard arbeidsdag, måket tonnevis av snø, reparert bil så den starter igjen, laget middag og fått montert dekodere med nett i leiligheten. Vet jo at å være en selvstendig dame er fryktelig lite sjarmerende for menn, men hva i huleste skal man gjøre...snø inne uten hverken bil, mat eller tv????
Mer sjarmerende å sitte å hulke etter hjelp til det minste ting??

Jeg bare spør :o))

Godt å se at Carew ikke er på banen, til fordel for Moa.
Er lei av at enkelte har klippekort på landslaget.
Skadet ikke å se Riise-brødrene på tribunen heller.

Hei godtfolk der ute:)
Nå er det jo veldig, veldig vanlig å være singel og ha barn, alt fra små til store. Derfor tenkte jeg at det ville være en god mulighet til å forhåpentligvis få noen av deres tanker:)

Eg har ikke egne barn og syns derfor det kan være litt vanskelig å vite hva en kan forvente av en deltidspappa. Men eg var sammen med en deltidspappa og forstår selvfølgelig at barna kommer først, de krever mye og tar mye tid osv. Han jeg var sammen med gikk fra å ha barna 50% til 100% på dagen, så også vet litt om hvor utrolig omfattende det å ha barn 100% kan være. Og respektere det selvfølgelig.

Casen er; Traff en herlig kar på byen. Fant han på face 1-2 dager etterpå og sendte melding. Fikk svar fra han 3 uker etterpå på en lørdag kl 00.00. (Han sier han ikke har sett den før nå, men facebook har en annen versjon) Selv om det kom på den tiden av døgnet var det et skikkelig hyggelig og koselige svar, og vi har sendt litt meldinger siden. Han virker fortsatt som en kjekk og morsom mann.
Eg tenker at når man sender så lenge etterpå, er man egentlig ikke interessert. Man for kanskje bare plutselig et innfall. Men eg vet jo at han skulle ha barna de to førstkommende ukene. De bor langt borte og han ser dem sjeldent. Eg har som sagt ikke barn selv, og vet derfor ikke om eg legger for mye i det. Det irriterer meg litt at det tok så lang tid å få svar, men samtidig vet jeg jo ikke om det var på grunn av barna. Er det ikke litt drøyt å vente 3 uker med å svare? Selv om man har barna er det vel mulig å legge inn en liten melding tilbake om man eventuelt er interessert?

God morgen alle sammen for alle :) 15 blå ute Idag kjedelig og jobbe ute Idag men håper alle får en fantastisk dag Idag

Date, 17.4.2016, i Oslo på Sentralen?

Tar noen forsiktige skritt inn på sukker forumet, og ønsker alle en riktig god dag :-) Hva er ditt ønske for denne kalde vinterdagen ?
Mitt ønske er noen varme armer å krabbe inn i....

Er egentlig veldig fornøyd med "Sukker", matcher og svar. Men sliter litt med at noen er litt seine med å opplyse egne barns alder. Får på en måte god kontakt på med chatt og har lyst til å gå videre. Er selv veldig glad i barn, men "det er ei tid for alt". Så når en selv har voksne barn, og i utgangspunktet ikke ønsker å involvere seg i ett forhold med noen som har små barn. Så hadde det vært flott om en opplyste alder på eventuelle barn tidlig i kontakten.

Heisann hoppsann folkens :)

Jeg skal tilbringe helgen i Oslo, og søker derfor deres kunnskap om utelivet der. Jeg er en singel kar på 33 som har nada peiling på hvor ting skjer i Oslo. Siden jeg har foredrag på fredag, så tenkte jeg at jeg like greit kunne bli helgen over. Hvem vet, kanskje traff man noen der ute :P

Har dere noen forslag til hvor jeg burde titte innom, jeg er ganske alt etende når det gjelder musikk. Tror også jeg er forholdsvis omgjengelig, så kommer overens men mennesker fra de fleste plasser i samfunnet.

Fyr løs :)

Hordaland? Ihvertfall flest... Kom selv på muligens en grunn... de kompaserer for dialekten😜

Arester meg hvis jeg tar feil😜

Er det slik at når dere får en craving på noe, så gir dere etter? Som oftes da...
Eller har dere alle en så sinnsyk stålkontroll på dere selv at dere klarer å overse slikt?

Jeg har sykt lyst på ostepop, men burde jo ikke. "Problemet" er at butikken er 50 meter bortenfor her, så veien er litt for kort.

Har lest en del her inne på forumet, og føler at man blir litt "kjent" men noen på et vis når man har smug-lest en stund. Syntes disse forums-møtene deres høres så veldig trivelige ut. Men jeg får litt inntrykk av at det er flest damer der, stemmer det? Og om det stemmer hvorfor er det større oppslutning blant damene?

Ha en riktig trivelig dag i sola alle fine sukkertopper :-)

Jeg lurer på hvem disse personene er, og hva de vil. Dem jeg snakker om, er folk som lusker innom profilen...men aldri legger igjen et eneste ord. Noen ganger setter de et hjerte, de fleste ganger gjør de det ikke. Men de kommer igjen og igjen. Hvorfor? Hva vil de? Og hvorfor legger de aldri igjen en melding etter seg?

Jeg ser på meg selv som forholdsvis oppegående, men sliter med å forstå dette..

Noen jenter har tatt turen innom profilen min, men har ikke gjort annet enn å legge igjen et spor.. Av nysgjerrighet så stikker jeg innom for å sjekke ut hvem dette kan være, men til min store overraskelse så har de gått til det skrittet å blokke meg! Jeg har lest igjennom profilen min med lys og lykt, men kan ikke finne noe støtende, provoserende eller obskønt.. er det flere som har opplevd dette eller er det bare meg?

Ganske urovekkende å tenke på at profilen min får folk jeg ikke kjenner til å blokkere meg.. ( jeg burde egentlig fortjene premie, for dette tar kaka)..

Er jeg alene om dette eller skjer dette stadig vekk?

men har en dag hvor alt og alle hadde blitt klådd på😱

Går ikke ut før i morgen!!

Jeg slutter aldri å la meg overraske over folks bildebruk.

Noen favoritter:

1. Folk som ser råkjekke ut på bildet, og helt ordinære ut i virkeligheten. Hvis de har en personlighet som kompenserer, så er det helt greit. Da har de brukt et bilde for å vekke min nysgjerrighet og har så mye annet å tilby at totalpakken er tiltalende. Desverre er ikke det min erfaring.

2. Folk som ser ut som en slusk på bildet og klager over at de ikke klarer å få svar fra damer.

3. Bilder av norsk natur. Hvis du har 20 bilder og 5 av dem er naturbilder så er det strålende. Det sier noe om hvem du er. Hvis du har 4 bilder og 2 av dem er av norsk natur- not so great.

Personlig har jeg valgt å ha en masse ulike bilder av meg pluss noen fra reisene min som sier noe om hvem jeg er. Har også ett hvor jeg er bustete og usminket, for at folk også skal se hverdagsversjonen av meg.

Hvaslags bilder liker dere minst - og mest, og hvordan har dere valgt ut de bildene dere selv bruker?

Som kommer på mandag.
Den som gjør at man ikke får forlatt en profil uten å legge igjen en melding. Bra eller dårlig?

Skitur

Siste svar ma. 18 jan. 2016 16:34 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Trallala

Noen som har tenkt seg på skituren på onsdag?

Hei.
Er det flere enn meg som synes veldig synd på seg selv i dag?
Utagerende festing, for masse drikke, for masse headbanging, og for lite søvn... Er ikke bare bare det i dag... Kan knapt bevege på hodet :P

Det var en dag OleBrum og Hiawata var ute å gikk. Der møtte de Dirkpitt og han var Ensom. De hadde med seg en PakkeKjeks og da sang han Lalalalala som takk. Det var Solvind SjøSkogski og litt Pålufta uta. Gnisten fløy forbi for å Pirre. Da dukket Gråbein opp og han var både Singel, Seriøs og Naturglad. Hvor skal du spurte Tigergut som hadde kommet til. Jeg skal til Fysio for å finne min Soulmate eller Shaman, er ikke sikker på hva jeg vil ha! Tar du Leftback får du deg i allefall en Farris på veien, men pass deg for Jegerkar, han skal Ut_På_Tur! Og hils HuggyBear hvis du treffer han, er ikke så skummel så bare Handshake. På sin vei videre traff han på flere som var ute i samme ærend. Pga alt været ble halsen vond. Da fant han fram Repsils, skulle hjelpe mot både El-ran, Kokkos, Tannfolk og Sei i tillegg til hoste. Han hadde jo kun OneLlife, så det var best å ikke Ta.sjansen på Solid Sjøsyke, selv om han var en dreven Turseiler, på land! Plutselig hørte han i det fjerne: Søkerdeg, for Nærhet, Helemeg, Youandme. Det hørtes helt Dansk ut for han. Men kanskje kunne dette gjøre han til Mrhappy, kanskje dette var hans Sugarmatch? Han fulgte sin Radar, det var jo Onsdag og han var Parat. Bare han nå ikke traff på Handypandy, for da kom han til å bli UtenSveis! Da ville han bli Confused, selv om han var Positiv og ble sett på som Artigkaren. Men han kunne ikke la dette Sailaway. Han hadde hatt nok Uflaks. Var lei av å bare Slumre blandt Smaastein! Han ville være en Aktivmann, Handyman og Bra Rocksinger. Da ville han få draget og kunne drive Hjortejakt hver Sommar sammen med kompisen Chalaboong. Egentlig var kompisen en Shadow av seg selv grunnet lite Kooos. Han måtte sendes til Karakas Thistime for ikke å gå på Vestveggen. Synes jeg var Gem nå for jeg Elsker han jo, selv om han ser ut som Tommeliten. Han var tidligere LabanLang, men HanSjøl så på seg som Glasnekker. På veien mot målet kom det Striregn og han møtte på en Fjellbukk. EnSnillEn kom også snikende forbi som en TypiskTyr. Det ga ikke mye Trygghet for en Telepus som han. Han grep tak i Gaffelen i lomma da han hørte HeiHei. Det var Knua. Han var en Bajas av en Mentor og en skikkelig Daddy. Ohlala, lurte jeg deg godt ditt Luksefjell. Var jeg som ropte og nå bærer det over Fjellogsjø med Vito. Takeit din Reisesmurf, du er en Dreamer og pass på Tinitussen. Ha en fin kveld med hilsen fra en Tender Tulling fra Stovner på vei til Vinsmaking hos OleOslo som er Homealone med Jomfruen og skrur på en Bruktbil.

Når jeg sto opp kl 5 var det 14 gr inne og 20 minus ute ! Vært ute å gått en halvtime å det river i lungene , vil ha vår og sommer !! hvor kaldt er det andre plasser i landet nå ?:) dette kaller jeg en BLÅMANDAG . Fryyyyyyser her jeg står ute Hehe

Altså, mannsjåvenismen man observerer i samfunnet, og det er beklagelig å si det...men generelt..., er en uting! Ta kommentarfeltene i rikspressen! Hevder en kvinne en mening blir hun høvlet ned av neandertal-menn, ene og alene fordi hun er en kvinne! Er dette akseptabelt jenter?

Fikk en melding for en stund siden: Ønsker kontakt med deg, kan sende deg bilde på mail (var skeptisk siden han ikke hadde bilde her inne) Jeg fikk bildet og svarte positivt tilbake ( jeg likte jo det jeg så) Etterpå var det helt taust???

Psykopat

Siste svar sø. 17 jan. 2016 20:30 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Heineken

Hun er intelligent, selvsikker, uredd, sjarmerende, virker verdensvant, og gir flust med komplimenter.
Ahhhh, drømmekvinnen, tenker du, helt til hun en dag plutselig viser deg en helt annen side. Nå er hun ikke vennlig og imøtekommende, men oppfarende, påståelig og manipulerende.

Jeg var fengslet i mitt eget liv i mange år.
Hvordan "oppdage" tidsnok, aller helst før man blir kjæreste at det er en psykopat man dater?

Hei!

Etter en kjempekoselig fest i går, fikk jeg jo lyst til å spørre alle dere andre hvordan dere hadde det? Det så ut som om folk koste seg, musikken var bra, stemningen var bra, og jeg så ingen ulykker eller dramaer, og jeg traff folk som hadde blitt kjent på festen.

Jeg var nok en tanke usosial, og snakket i prinsippet bare med en mann hele kvelden. Det var kanskje å kast bort sjanser, men jeg tenkte at når jeg allerede satt og snakket med festens mest interessante mann, så var det ikke noen vits å begynne å se etter andre muligheter.

Jeg kan riktignok tenke meg at andre som hadde overhørt samtalen som gikk om alt fra forskjellen mellom sosiolekter/dialekter, fonetikk/fonemikk, Israel/Palestina -spørsmålet og til demonstrasjon av kinesiske tonemer, muligens ville ha hevet øyenbrynene til langt oppunder hårfestet, men jeg hadde en usedvanlig hyggelig kveld.

Jeg var litt lei meg for at jeg ikke fikk danset, for de hadde mye utrolig bra musikk, men vi ble så oppslukt av samtalen at vi glemte det, og jeg er mer enn litt skuffet over at ikke Hovmesteren ga seg til kjenne - men bortsett fra det så var det fra mitt ståsted en på alle måter vellykket kveld.

Så, hvordan hadde dere andre det?

Hei, jeg er en mann på 30 år som ønsker en søt og hyggelig kvinne å gå på date med, og håper det kan bli noe mer med den rette. Har hatt det dårlig med seriøse tilbakemeldinger, ikke har noen skrevet til meg på en stund heller, det sier kanskje seg selv at jeg ikke har skrevet til noen på en stund selv, siden jeg ikke vet hvordan man starter en samtale som virker seriøs eller fin. Jeg ønsker kun seriøse henvendelser! :)

fra Sørlandet. Hvor har du gjort av deg?

Litt spin off fra krangletråden? MÅ menn være opptatt av yngre damer når de har passert førti? Jeg bruker å sutre over at de vil ha de unge fremfor meg, men det er en sannhet med modifikasjoner. For det er jo menn som er interessert. Det har bare ikke vært gjensidig enda. Derfor er det ikke slik at jeg er blitt bitterf****, og derfor misliker når menn blir helt på tuppene av noe ungt, vakkert. Jeg synes det er direkte pinlig og ubehagelig når de tar av og flørter med de som kunne vært døtrene deres. Det har jeg alltid syntes, selv da jeg var den unge. Jeg kommer til å få problemer om min fremtidige kjæreste har behov for å flørte med, eller blir påfallende siklende av unge damer. Er det noe man bare må akseptere som en del av pakken når man har kjæreste, eller er det noe man kan forvente at voksne menn ikke gjør?😊

Jeg har ved og sofa. :P

Hei alle sammen! Er det noen trøndere her som ønsker å treffes uttafor Sukker? Hadde vært koselig og gøy om dette kunne gjøres :D

Noen som har smertestillende som er på sukker festen?

Hei..i oneline listen dukker det til stadighet opp "han er blant dine beste matcher"...men som oftest er det lave match tall, helt langt vekk i stan eller utenfor ønsket alder...hva er greia her???

Hvordan finner en igjen profiler som dukker opp i Looks, og som du skyver til Klar?? Takknemlig for gode svar :-)

Så, man har sett på filmer ol. at man spør en tilfeldig person på gaten ut og så går det kjempebra. Ut av nysgjerrighet og eventyrlyst har jeg forsøkt dette selv. Spurt ut fire tilfeldige jenter totalt. To hadde kjærester, én bodde ikke i Bergen og én så på meg som om burde hatt tvangstrøye på meg. Hva med forumet? Om en tilfeldig person kom opp til dere og ba dere ut på kaffe, kunne dere sagt ja?

Er det bare jeg som sliter med å laste opp bilder?? Prøver å laste opp et nytt profilbilde, men får beskjed om at bildet har for lav oppløsning! Og da snakker vi om et bilde som er tatt med digitalt speilreflekskamera.... Så da lurer jeg på hva slags utstyr som kreves for å få seg et nytt profilbilde:-P

Var ute i god tid. Inn døren kommer en jente/dame som står å kikker. Så ikke ut son min avtale, men en del jenter endrer hårfarge, frisyrer og dermed utseende av og til. Til slutt spurte jeg om det var "navnet". Hun bekreftet det. Jeg stusset litt, men som den gentleman jeg ønsker å være spurte jeg hva hun ønsket og gikk å kjøpte det:) Det skurret bare mer og mer. Tilbake ved bordet måtte jeg dra frem tlf. og spørre rett ut. "Daten" utbryter "dette er ikke meg". Min date kommer inn døren og jeg sender den første damen videre til sin date lenger inn i lokalet😂

Skal lojaliteten ligge hos venner eller en kjæreste som forholdet kanskje tar slutt med?? Jeg er i begynnelsen av førtiårene og har vært skilt i mange år. Noen langvarige og gode særboforhold har jeg hatt, men de har tatt slutt av ulike årsaker... Uansett årsak har det jo kostet å legge det bak meg og gå videre og ikke minst i forhold til egne og den andres barn. Derimot har jeg mange gode venner som har vært der gjennom årene og jeg legger nå merke til at jeg ikke er villig til å satse skikkelig på en kjæreste...opplever at det er viktigere å være til stede for vennene og heller ha en potensiell kjæreste på si.... Må jeg legge om innstillingen til dette eller vil en partner med eget liv og nettverk tåle å spille annen-fiolin? I hvert fall en stund?? :-)

Hei, dette er kanskje litt i siste liten. Men jeg sitter her og har litt smånerver med tanke om å gå på festen. Har egentlig lyst til å bli hjemme. Var der i fjor sammen med noen kompiser men hadde tenkt å dra dit alene i år. Men nå merker jeg at det hadde vært godt å hatt noen jeg kjenner der. Så er det noen som kanskje er i samme båt og kunne tenke seg å slå seg sammen, om så bare for en liten stund...

Jeg trenger en wingman/wingwoman til å holde de verste nervene i sjakk ;)

Skal visst på sukkerfest imorgen...Gi meg noen råd her, mulig jeg gjemmer meg på do....😂😂

Hvis jeg
- hadde vært 30 år hadde jeg valgt Chris
- hadde jeg vært 40 år hadde jeg valgt HerrFekt
- hadde jeg vært masokist hadde jeg valgt Hovmesteren
- hadde jeg bodd i Bergen hadde jeg valgt Condor
- hadde jeg bodd på Lillehammer hadde jeg valgt Terje007
- hadde jeg røykt hadde jeg valgt Mundari

Lek dere - med eller uten pseudonym - på hvem dere ville valgt hvis alder og bosted og andre faktorer ikke ville vært en begrensende faktor :-)

Hvilket navn kunne din kjæreste aldri hatt, rett og slett fordi det ville være pinlig å introdusere ham/henne for venner og familie?

Her kommer noen av mine:
- Jan-Roger
- Ola-Conny
- Preben