Sukkerforum

Hvis jeg
- hadde vært 30 år hadde jeg valgt Chris
- hadde jeg vært 40 år hadde jeg valgt HerrFekt
- hadde jeg vært masokist hadde jeg valgt Hovmesteren
- hadde jeg bodd i Bergen hadde jeg valgt Condor
- hadde jeg bodd på Lillehammer hadde jeg valgt Terje007
- hadde jeg røykt hadde jeg valgt Mundari

Lek dere - med eller uten pseudonym - på hvem dere ville valgt hvis alder og bosted og andre faktorer ikke ville vært en begrensende faktor :-)

Hvilket navn kunne din kjæreste aldri hatt, rett og slett fordi det ville være pinlig å introdusere ham/henne for venner og familie?

Her kommer noen av mine:
- Jan-Roger
- Ola-Conny
- Preben

Harald er så kuuuuul!

Har prøvd nettdating for første gang og lurer veldig!

Jeg tror de fleste menneskene er ekstremt kresne. Det skal sies at jeg er ny på dette, men alikevel så tror jeg at mennesker stort sett er overfladiske! Etter noen måneder her har jeg blitt usikker på om dette er der som fører meg dit jeg vil! Tør vi å ta sjansen på å bli kjent med noen som er ikke har lagt alle kortene på bordet, eller som ikke er akkurat som vi hadde tenkt at de skulle være? Har jeg kastet bensin på bålet, er det helt greit. jeg trenger meningene deres! Hva er det som skal til for en som ikke vil gå til fotagraf for å få tatt det perfekte profilbildet? Eller skrive den gode og utfyllende teksten med alle de rette ordene, som beskriver den personen vi ønsker å være!! Jeg synes dette er vanskelig! Jeg tror at "alle", og jeg mener, alle har kvaliteter og verdier som ikke nødvendigvis kommer frem i en profil..... men hva er det som er nøkkelen til å bli "gitt en sjans"?
Hva skal til? Hvor er "nøkkelen" for en som tør, vil og kan?

Lørdag

Ingen svar
(mann 47 år fra Akershus) Privat melding

Ønsker alle her på sukker en kjempefin lørdag ;)

Vanskelig å få kontakt med folk her inne. Noen tips om hva man kan åpne en samtale med? Sliter med å finne de riktige ordene, når jeg ser profiler jeg liker. Og jeg har kontaktet mange, men får aldri noe svar. Ser at de ser at jeg har skrevet... Vanskelig dette. :( Kjedelig å være singel så lenge. Frihetlig i begynnelsen, men så blir det så ensomt og tomt..

Bøte med livet for utroskap, men ikke mannen...dette må jo være greit?

Hva slags tips har dere for en gutt i midt 20 årene som ønsker å treffe å komme i kontakt med ei jente?
Mine forsøk hittil har ikke vært noe særlig, og jeg er rimelig sikker på at konkurransen er høy. Så hva kan en normal gutt med dårlig utseende gjøre for å få en sjanse?

...e. Hva tenker dere kvinner som er her, på forumet, om dette?

Jeg oppfatter meg som en ganske oppegående mann, men liker å skjemme en kvinne bort, å prioritere hennes ønsker og behov og å underordne meg henne i den grad hun ønsker eller krever det. Jeg oppfatter dette egentlig ikke som noe annet enn en spesiell form å utrykke overfor en kvinne at jeg er glad i henne. Det er fort gjort at dette relateres til BDSM, men jeg føler meg ikke som slave og det er mye med BDSM som jeg ikke liker i det hele tatt. Føler at jeg er for normalt for BDSM-miljøet, og for "kinky" for den "normale" verden.
Samtidig er mange relasjoner preget av at en bestemmer mye, og den andre "følger" opp.

Spørsmålet mitt er derfor: hvilke erfaringer, tanker har dere. Hva er en normalt form for hengivenhet, og når begynner det å bli "merkelig"?

Kan de av dere som har mulighet til det ta en titt på profilen min, og deretter svare på noe jeg lurer veldig på?

Hva er det som gjør at de (relativt få) som er innom, lister stille ut igjen uten å legge igjen så mye som et lite pip?
Det gjelder også de fleste som jeg i overmot drister meg til å legge igjen en liten melding på.
Hva er det som er totalt "turn-off" med profilen min?

Eller tar jeg helt feil? Er det ikke noe gærent med profilen i det hele tatt? Er det noe annet som gjør at det ikke frister å bli kjent med meg?

Jeg vet jeg legger huet på blokka nå, så vær gjerne litt forsiktig når dere forteller meg hva dere tror.

sukkerfest I sandnes :)?

En glad, hyggelig og trofast dame.

Profilteksten er full av oppbrukte klisjeen og selvfølgeligheter som man har hørt 1000 ganger før. Jeg er flink, jeg er sånn, jeg er ikke sånn osv.

Hun inviterer meg ut, noe som får ting til å skurre, siden kvinnen er litt "Out of my league".

Og nå får jeg plutselig ikke noe svar fra henne, litt pussig siden vi har avtalt et møte....

Kva i all verden skal ein åpningsreplikk til jenter mellom 22 og 28 år inneholde? Bør ein ta opp noke i fra profilen hennes, eller bare skrive hei :-)

Har eit intrykk av at "Hei :-)" blir sett på som userriøst og overfladisk, og at ein melding på meir enn 10 ord blir sett på som desperat. Jenter, forklar meg kva dere vil ha!!

Hei. Noen som skal på sukkerfesten? Hva er kleskoden?

Når vi har levd en stund, bringer vi med oss en del erfaringer, enten fra forholdet eller fra liv levd, og det er vel flere som ikke ønsker å være blåøyd og gå i samme felle som forrige gang. Det i kombinasjon med at dette er nett-dating, og at vi ofte må bestemme oss ganske raskt for om dette er noe eller ikke, gjør kanskje at vi enkelte ganger trekker oss ut for raskt?

I det virkelige liv forelsker du jo deg som regel i noen på grunn av et eller annet, og så bærer forelskelsen deg over mindre ting som ikke passer, mens her kan du jo fort trekke deg tilbake på grunn av ting som kan være reelle, men som kanskje ikke ville vise seg å være et problem etter hvert.

Eksempelvis rygger jeg bakover hvis jeg senser at det er mye alkohol med i bildet - fordi nære familiemedlemmer en gang i tiden ikke forsto at det var et tegn på alkoholisme før det var for sent - mens akkurat denne mannen jeg nå treffer kanskje bare liker en god fest?

Jeg har også opplevd ekstrem både økonomisk og følelsesmessig gjerrighet over lang tid, og det eneste som kunne ha gjort at jeg catchet tegnene på det den gangen, var at han aldri betalte noe for meg. Det syntes jeg var helt naturlig den gangen - men nå trekker jeg meg unna når jeg opplever det - for ikke å begå samme feilen om igjen - mens kanskje denne mannen jeg nå møter bare er opptatt av likestilling, og egentlig er en raus fyr ellers.

Og det at jeg engang ikke så, at nedsettende betegnelser og humor på andres bekostning var de eneste synlige tegnene på vold som skulle komme, gjør at hvis en mann forteller vitser på min bekostning eller bruker nedsettende betegnelser, så forsvinner jeg som en ånd i en fillehaug - selv om det jo kan hende at det ville være en engangshendelse - og et utslag av litt uheldig humor.

Er det ting som dere bruker som slike 'early warnings' eller nullstiller dere dere helt i forhold til tidligere erfaringer?

Her skal alle være venner, si pene ting til hverandre og trøste dem som er lei seg fordi de andre erter dem.

Så dere veit hvem i tråden dere skal huke tak i på dansegulvet hvis ønsket deres går i oppfyllelse.

Hvor mange her inne er det som er her pga tidsfordriv, som feks i form av at man ikke er kommet over eksen?
I løpet av de siste siste 6-7 mnd har jeg snakket og møtt noen i tillegg hvor det viser seg at de enten ikke har kommet over eksen eller bare ikke klar for å date.
I begge tilfeller føler jeg redselen for å binde seg til noen igjen.
Av hu ene fikk jeg beskjed om at vi var for like, i mine øyne på gode områder, så hu ble for redd til å gå videre.
Flira litt og ønsket hun lykke til videre. ☺️

Jeg er hvertfall her for å bli kjent med ei for å bli gammel med og alt det der.
Har ikke tid til å være noens tidsfordriv. 😉

P&L

Hei, jeg og min kamerat skal ta og vorche litt før festen på lørdag. Jeg bor nede ved Youngstorget og bruker ca 10 min å gå til horgans. Vi er 25-26 og om det er noen jevnaldrende som har lyst å joine og lette stemningen å ha noen å være med der hvis du også kommer '' alene''. Send meg en melding så får du adresse og tidspunkt mvh Haakon

Hva hadde du gjort om du vant så vanvittig mye penger?
Selv hadde jeg kjøpt meg ny bil, men den koster "bare" 400 000.
Hytte til kanskje 3 mill.
Ny båt til 250 000

Så var det resten da? Aner ikke...

Hei,

Hvem gleder seg til Alle Singelfesters Mor på lørdag?

Det gjør jeg :D

Kvinne, alder 39. Barn:ja
Ønsker ikke å møte alene foreldre.

(noe av profil teksten)
Elsker du min sønn som din egen, da kan du være noe for oss.

Siden hun ikke vil møte alenefedre, betyr dette at hun ikke kan det hun ber om? Bare jeg som reagerer på slike ting?

Hei, har ved flere anledninger vurdert å melde meg på x antall singelfester her på sukker. Vil gjerne høre litt om erfaringer angående slike fester da jeg vurderer sterkt å dra denne gangen :) Noen på min alder som skal dra?

Hva er forskjellen?
Jeg ville tro venn er det samme som elsker, stemmer det?

Nå! Påstår min far. Selv er han advokat og akademiker. Jeg mener selv at alle jobber er like viktige, uavhengig om man arbeider med noe praktisk eller teoretisk.

Greit nok, selvfølgelig overlever samfunnet uten en politiker, sosialantropolog eller en filosof, men vi da vel ha litt folk i litt "rare" og "særegne jobber også? Hva mener dere?

Hei,

For de av dere som har erfaring fra singelsfestene til sukker, er det vanlig å gå alene eller med en wingman eller i grupper?

Jeg er ikke sånn veldig godt sosialt anlagt og litt kjipt hvis alle har interne grupper eller noen å prate med, så blir man stående der alene liksom :)

På Alle Singelfesters Mor som er denne lørdagen, kommer det til å være veldig mange folk, og det er jo positivt at det er mange å velge mellom :)

Men på sist fest snakket jeg bare med to stykker av motsatt kjønn, og fikk ikke snakket med flere, selv om jeg ville snakke med flere for å se hvilke spennende personer som var med på festen. Siden de jeg snakket med virket veldig interessert i å bli kjent med meg, så snakket jeg videre med de..

Men mitt spørsmål er hvordan kan man snakke med flere på den kommende singelfesten, uten å avvise de andre du har snakket med? Eller hvordan man kan avvise de man har kommet inn i en god samtale med, fordi man vil snakke med flere?

Jeg liker å snakke med forskjellige mennesker, og jeg syns det er kjempehyggelig å snakke med samme person hele kvelden, men jeg vil også se hvem flere som er der :)

Hvem skal bli med på Alle Singelfesters mor 2? :)

Er det noe som heter for mye glede?
Overdose av glede? H*n fikk for mye av det gode...
Del gjerne alt du gruer deg til.
Regninger, legebesøk, eksamen, deadline, oppsigelse, anything goes:)

Jeg gruer meg litt til å lese alle de gruelige historiene som vil etterhvert dukke opp i denne tråd...

Hva irriterer deg med person som skrev over deg? (Skummelt? Neida... Trenger ikke dra den for langt da! PS... Denne tråden er IKKE inspirert av en lignende tråd ;)

Jeg ser på meg selv som en helt vanlig dame/ jente har vært på et par dater med noen inne her på sukker, men da får man høre, nei tror ikke vi passer sammen bare pga enkelte ting har man ikke like mye interesse av, kjenner jeg rett og slett blir litt oppgitt .. Kan man ikke bare bruke litt tid på å bli kjent da? Istedenfor å ta den avgjørelsen med engang?

Svar seriøst eller useriøst. Men håper allikevel på ærlige svar her :)

Jeg blir tiltrukket av menn med grått hår. Og jeg liker veldig godt å se bilder av seilbåter i profilen. Stort pluss om de kan spille piano :)

Kjeder meg litt her gitt og hva er da bedre å starte enda en merkelig tråd

Vi har vært innom hvilke forkortelser/utrykk som irriterer en selv, ble da undrende om folket her skriver/gjør noe som de vet irriterer andre? Kan være alt fra dårlige vaner til ja, forkortelser/utrykk...

Noen som blir med å dele?

Begynner selv litt i det små uskyldige så får en se om noe "saftige" merkeligheter kommer fram her :p

Har selv en forkjærlighet for prikker, tenker ikke da på prikkete møbler klær, men "..." når jeg skriver og bruken av " ". Og vet at det til tider kan bli litt vell mye .... og ord satt
i " ", irriterende mye har jeg fått høre til tider... ;)

Nå har jeg hatt profil her i en ukes tid.
I løpet av denne uken har jeg sendt endel høfflige meldinger til dere kvinner, men det er faktisk bare 3 stykker som har tatt seg bryet med å svare.
Jeg forventer ikke at man skal bli likt av alle, men får du en høflig og fin melding så synes jeg det er på sin plass å takke om ikke annet?
Har også blitt kontaktet av ett par "damer" som er her for å selge sex og dette skuffer meg på en side som i utgangspunktet skal være for å finne en kjæreste.
Mulig jeg har missforstått hele konseptet her?
Det var det jeg hadde på hjertet :)

Ønsker alle en fin fin søndag og lykke til i jakten på kjærligheten.

Du hadde vært her hos meg i dag.
vi hadde spist ferskt brød sammen.
du hadde sittet i armkroken min.
vi hadde fyr i peisen.
Tenk om...

Denne tråden handler om alt og ingenting.
En kreativ, collaborativ mini prosjekt der alle bidrar med noe og resultatet blir et kunstverk!

Husk anything goes.
Husk sharing is caring
I krig og kjærlighet er ALT tillat

----------------------------------->

Siden nyttårshelgen har jeg registrert at mange av de jeg tidligere har skrevet med eller datet, men som det ikke er blitt noe oppfølging på, nå plutselig sender meldinger eller besøker på profilen min. Jeg snakker ikke om 2-3 stykker; det er helt påtagelig mange.

Er dette en nyttårstrend, og er det flere som har sett noe lignende?

Nytt år, ny flauser.

Har du allerede driti deg ut? Fortell 😁

Jeg vet at skm82 allerede har falt ned trappa, og det er vel flere av dere 😋

Go!!

Ser mange av damene her inne synes det er viktig at mannen er "handy".

Er det like mange menn som søker damer som er flinke til å lage mat og vaske hus? :)

Eller er ikke det så viktig i 2016?

Spørsmålet spinner ut fra tråden om stormannsgal nettdater.

For å holde flere varm parallelt, eller drive med parallell- og seriedating, så forutsetter det at dere finner flere aktuelle "prøvekaniner" der ute. Er så tilfellet?

Jeg kan se at menn på sukker svømmer i søte damer, men hva med damene? Hvilken oppfatning har dere av mennene her inne? Jeg klarer ikke å kjenne meg igjen i den virkeligheten av at det er et marked som kan gjøre oss stormannsgale. Jeg har vært medlem her i ett år nå, og ikke funnet en eneste en som det frister å date - ennå. Så noen parallelldater blir jeg i hvert fall aldri. Hva med dere?
Dukker det opp potensielle kjærester hver uke eller?

På ski

Siste svar ma. 11 jan. 2016 00:01 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Kravstor

Nå har jeg nettopp kommet ned gummi skogen i Hemsedal. Mye snø og lite folk. Bedre kan det ikke bli!

Er det mange andre her inne som også bruker helgene på ski?

Å jobbe om natta har også noen fordeler, akkurat som i natt ..Hvis du ennå er våken, gå å se ut fra vinduene og se hvor vakker det er...en utrolig rørende snøfall , jeg er dyp takknemlig får å kunne se noe så fint :-)...

Send meg melding!!!

Jeg har vært singel i veldig mange år, og liker å tenke at det er selvvalgt. De første fire årene var jeg på ingen måte åpen for noen nye. Jeg hadde bestemt meg for at jeg passet best til å være alene, i hvert fall til jeg ble femti. Nå har det vært noen år hvor jeg har vært litt mer ambivalent til å involvere meg, og da har jeg hatt sukkerprofil til og fra. Første gangen jeg opprettet profil her var i 2011. Jeg kikket gjennom listen med matcher nå, og det er påfallende mange som var her da jeg først logget inn for mange år siden. Det jeg rakk å tenke før selvinnsikten traff meg, er at de er HELT uaktuelle siden de har vært her årevis. Nå hagler det ikke inn meldinger til meg, så jeg kom til å tenke at kanskje de tenker slik om meg også? Det er jo en grunn til at JEG vet at de har vært her i årevis. 😂 Andre som har tanker om dette? Fordommer mot de som har vært her lenge, og tenker at det er negativt? Eller er det bare slikt som kan skje, og vi er alle i samme båt?

Halvparten ca av de menn som er innom profilen min har ikke bilde av seg selv.Det er så frustrerende.
Hva er poenget,,blitt passe lei dette etterhvert.
Og,,hva med et hei,,er det glemt det er virkelige personer her?

Personen som gjerne blir tilkjent æren av å ha funnet opp høye hæler, var en mann, og det selveste Solkongen, franske kong Ludvig XIV. Han og broren var begge misfornøyde med at de var lave, og den ene broren ville selvfølgelig være høyere enn den andre. De begynte å konkurrere i høyde ved å putte stadig mer kork i hælene. Og snart ble hæler for menn veldig populært. Ludvig fikk til og med sine hæler dekorert med tegninger av slag han hadde vunnet. Men etterhvert gikk moten over til kvinnene, og fra slutten av 1600-tallet var de høye hælene beregnet for damene.

Til våren har jeg vært singel i 5 år, merker at jeg har blitt en liten einstøing og litt sær. Treffer verken noen på Sukker eller på byen, så har egentlig gitt opp å treffe noen. Ja jeg vet at kjærligheten dukker opp når du minst aner det, men akkurat nå så er det vanskelig å forstå det.

Er også veldig lei av å plutselig miste kontakten med de jeg har skrivet med her på Sukker, plutselig så svarer de ikke mer midt i selve bli kjent perioden når vi har hatt en flott å morsom samtale. Kan de ikke bare skrive beklager vi passer ikke sammen, så hadde jeg lett gått videre.

Men jeg har fått noen venner her da, så skal ikke svart male alt hehe

Men nok frustrasjon fra meg :)
God Lørdag alle sammen :)