Sukkerforum

Nyttår

Ingen svar
(mann 43 år fra Akershus) Privat melding

Finnes det ei koselig dame her som vil feire nyttår med meg? Hva vi finner på kan vi bli enige om.😊

Mye snakk om at oralsex gir kreft. Jeg har lest mer på det, og det er visst viruset HPV 14 og HPV 16 som øker sannsynlighet for diverse typer kreft med opp til 225 %. Sjansen for stupekreft er ca. 1-2 prosent, så da øker dette til 3-6 prosent.. Det er ikke kun fra oralsex, men fra kroppskontakt generelt, selv kyssing. Kvinner får kreft i livmorhalsen av samme virus, selv om noe mindre hyppig, og mange er vaksinert mot det.

Det viser seg at HPV 16 og 18 varer i ca. 15 år. Jeg tror jeg skal se om jeg kan få meg testet for disse greiene, men mitt spørsmål er som følger: Hvis du tester deg selv for disse greiene og finner ut at du faktisk har de kreftframkallende HPV typene, sier du ifra til alle framtidige mulige partnere? Jeg mener, det å øke noens sannsynlighet for å få kreft med 2-4 prosent er ingen spøk! Samtidig betyr det å si ifra til sine partnere i praksis at du kan glemme å ha sex de neste 15 år (om viruset da forsvinner, noe jeg ikke fikk helt klart svar på, kan hende det varer livet ut). Det er jo ingen tvil om at det rette å gjøre er å si ifra, men hadde du klart å ofre sex i mellom 15 år til resten av ditt liv? Man kan jo finne noen andre som har samme virus, men det er noe lite sannsynlig. Hva ville du gjort?

Selv vil jeg poengtere at jeg ikke har testet meg selv enda og ikke har peiling på om jeg har noe slikt, men om jeg tester meg selv og finner ut at jeg har det er jeg sannelig ikke sikker på om jeg er tilstrekkelig uselvisk til å kunne gi opp sex i praksis resten av livet slik at jeg ikke øker noens kreftmuligheter med noen prosenter. Hva med dere?

Ja.....

Ingen svar
(kvinne 18 år fra Aust-Agder) Privat melding

............,

Fersking på forumet, dog har jeg lest endel og undrer meg litt over de som skriver under pseudonym. Er det sånn at de fleste her inne skriver både anonymt og med profilen sin? Alt ettersom? Eller er det mange som da kun skriver anonymt? Hva er i tilfelle grunnen til det? Er det fordi at da kan man være mer frekk i kjeften enn om man skulle stått for det man sa? En form for lek uten konsekvenser? Har jo merket endel krangling her ;)

Spent på hva dere mener rundt dette. Kanskje jeg får noen tips så jeg ikke driter meg ut helt her på forumet ;)

Om få dager fyller jeg år.
Jeg er ikke akkurat hoppende glad over å vite at jeg fra 1. januar (ja - jeg er nyttårsbarn) må svare "49" når noen spør meg hvor gammel jeg er. Nesten femti!

(Skjønt jeg innser at det er bedre enn alternativet, så klart.)

Og det bringer meg til noe jeg lurer på:
Hvilken aldersgruppe mener dere er den beste jeg bør sikte meg inn på, på datingmarkedet?

Selv tenker jeg jo en mann i femtiårene bør være midt i blinken. Men jeg har erfart at menn som er både ti og tolv år eldre enn meg, synes at jeg er i eldste laget. ;-)

Samtidig ramler det inn henvendelser fra unge kjekkaser i 20- og 30-årene, men sorry, altså ... det er ikke JEG interessert i. Jeg er jo her i håp om å finne noe jeg har tro på at kan bli varig.

Så hva mener dere?

Noen som vil være med å feire nyttårsaften med meg og noen få venner av meg? Vil helst ha med ei dame mellom 20-30 år. Skriv svar på denne tråden med brukernavn så skriver jeg litt mer utfyllende informasjon på melding :)

PS: Jeg er dame selv (Nei, er ikke lesbisk, men ønsker å stifte nye bekjentskaper :) )

Lemmy R.I.P

Ensom

Siste svar ti. 29 des. 2015 21:31 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym våt

Jeg føler meg litt ensom i kveld..

Noen som vil holde meg med selskap?

Har lyst på litt oppmerksomhet. Gi meg det? 😘😋

Ikke ille å ha bursdag når kompisene ringer på morgenen og advarer deg om at de kommer klokken fem for å feire meg, og at jeg må er opp sengene...
Så en liten digresjon, begynner man å bli gammel når man går ut og kjøper seg en kjøkkenmaskin og gleder seg til å bruke den.. Eller er det bare en del av singellivet?

Gåte på en måte

Ingen svar
(kvinne 18 år fra Aust-Agder) Privat melding

Det er en rose svart som kul
Ikke visend ikke død
Visiden av den kul svarte rosa er det en rose så rosa og søtt.
Hva har skjedde med den kul svarte rosen
Hva har skjedde med de to rosene
Prøv å find ut svaret

Hva er søtt men rart

Pleier dere å få mange meldinger på sukker?
Får dere så mange meldinger at dere ikke har mulighet til å svare alle, eller svarer du ikke hvis du ikke er interessert?

Nyttår

Siste svar ti. 29 des. 2015 05:19 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Marcus

Noen som vil fonne på noe på nyttårsaften?

Det er det store spørsmålet.

Nå har jeg kjøpt inn fyrverkeri til usømmelige priser. Kunne sikkert brøfødt en afrikansk landsby i lange tider. Regner med jeg blåser et lokalt hull i ozonlaget med den største bomba også 😁

Men.. Foreløpig vet jeg ikke hva jeg skal gjøre nyttårsaften. Jeg har i mange år tenkt at jeg skulle hatt tiur på nyttårsaften isteden for den triste kalkunen. Men, da må den opp fra fryseren i dag. Har 2 single kompiser som kan tenke seg å komme, men 3 tapere og en tiur høres ikke særlig spenstig ut.

Jeg må hive meg irundt og prøve å lokke med 3 lokale damer, ellers får tiuren ligge 😉

Får vel ta en tur ut på byen i kveld og selge inn nyttårsfeiring hos meg, og satse på at det ordner seg 😊

Ellers har jeg tilbud fra flere slektninger om å komme til dem, men da blir det vel kalkun...

Oralsex kan føre til kreft.
Hva har dette fått å få si for folk? Slutter dere å gi/motta oralsex?

Det er skremmende at noe så deilig som å slikke en jente, eller blir sugd av henne, kan være farlig. Nå er jeg uansett restriktiv med oralsex (kun noe jeg er med på i forhold), men jeg blir rett og slett litt redd.

Hva mener folk om dette?

Noen som kan gi meg tilbakemelding på profilen min??😂😂

Gutta

Ingen svar
(kvinne 18 år fra Aust-Agder) Privat melding

Hei er det noen gutter på 16,17,18 år
Som vil snakke 😊😄😃

Hva viss du var en mann. I slutten av 30 årene og har to tenåringsdøtre som du skal hente på flyplassen for å ha de to neste ukene.

For 2 dager siden var du tilfeldigvis hos en kamerat for å ta noen øl/liten fest. Der traff du ei blid jente i slutten av 20 årene som ikke har barn. Dere snakket litt sammen, fant ut dere jobbet i samme sektoren, likte samme musikk og begge likte å danse. Så kvelden ble brukt til å danse tulle/fulleswing. Endte med å bli med hjem til denne jenta. Ikke noe sex(slik som det ofte skjer), men bare klining, kyssing, stryke på hud og holde rundt. Sovne i hverandres armkrok.
Når dere går neste morgning sier dere begge "snakkes sikkert". Men det blir ikke utvekslet noen telefon nr, og man vet at det ikke blir noe snakkes igjen med mindre man tar aktiv valg, for det ikke er noen naturlig måte dere vil treffes igjen.

Ville du tenkt at hun var for ung? (ca 10 år forskjell) Ville det oppfattes mer stressende å få melding av denne frøkna med et spørsmål om å treffes igjen sånn rett før du skal hente døtrene dine på flyplassen? (Har ikke unger selv, så vet liksom ikkje helt, men har vert sammen med deltidspappa før med 2 små, og vet at denne tiden med barna er hellig) Vil jo ikke forstyrre han heller, nå som han endelig skal ha døtrene sine i 2 uker.

Vet at det er individuelt. Og det kommer helt an på hvem man spør.
Funnet han på facebook. Lurer på om eg skal sende melding, eller bare la det ligge og tenke at det var en flott kveld og et godt minne.
Er vel det evige spørsmålet her i livet. Skal man eller skal man ikke.

Jeg ser at dette tema dukker stadig opp, og at spesielt nye brukere kan bli litt overrasket eller fornærmet første gang de får en blokkering. Derfor tenkte jeg å dele hvordan jeg selv gjør det. Hensikten er å vise at det ikke ligger noe personlig bak, og at det ene og alene handler om eliminasjonsmetoder.

Altså, jeg sjekker fra tid til annen hvem som har vært innom min profil. Blokkeringsbonanzaen starter meg at jeg blokkerer alle besøkende som ikke har bilde på profil eller i album. Jeg vil ikke bli kikket på av anonyme fremmede. Tenke seg til at det kan være faren til ei venninne, en kollega eller en annen hemmelig identitet bak kikkingen. Det liker jeg bare ikke.

Noen profiler virker umiddelbart interessante. Jeg gjør en gjenvisitt. Om jeg derimot finner ut at profilen ikke var aktuell allikevel, så blokkerer jeg for å rydde ham ut av listene, for å unngå at han feiloppfatter besøket som positiv interesse eller rett og slett for å hindre at jeg bruker tid på samme profilen igjen og igjen. Jeg er nemlig ikke så god til å huske hvem jeg har besøkt, og kan dermed risikere å besøke den samme igjen for deretter å oppdage at jeg har vært der før.

Grunner til at profilen er uinteressant, er i tillegg til de åpenbare:
- han ønsker ikke å treffe folk med barn
- han har lyst på barn
- han bor langt unna og er ikke flyttbar
- han søker utenfor min alder, eller at min alder ligger helt i randsonen hans. Jeg blokkerer menn som søker i alderen 30 - 45, og så er de 48 selv. Dersom han vil ha en 30-åring, så er han ikke den jeg ønsker meg.
- og den klassiske tomme profilen med "Spør om det er noe du lurer på".

Jeg blokkerer for å gjøre meg selv og dem jeg blokkerer en tjeneste. Derfor ser jeg det også som en hyggelig gest å selv bli blokkert. Da har jeg fått hjelp til sorteringen :)

Lykke til!

Hva med Kino besøk i kveld?

blir det krangling i nesten alle trådene på forumet?
Kjeder vi oss? Blir vi ekstra konfliktsøkende og irritable som single? Er det rett og slett mangel på sex?
Hvorfor blir små filleting til STORE saker?

tenke deg å vite profilnavnet til? Og hvem, om noen, ville du like å møte?

Selv ville jeg like å se profilen til kravstor, hovmester, Mann38 og Tinka.
Dette er personer som gir et interessant inntrykk her inne, og derfor hadde vært moro å se i virkeligheten.

Av åpne skribenter ville jeg like å møte Sgt Pepper. Er Pepper så bad ass i virkeligheten, eller er han soft som flora?

Jeg ville bare benytte meg av muligheten til å skrike ut JEG KJEDER MEG....noen som kan underholde litt på forumet hehehe

Hilsen Cashmere

Hei alle og enhver :)

Er det noen som skal benytte denne dag til å ta seg en bytur i kveld?
For en som ikke renner ned dørene der ute, hvor er den plassen som er best egnet for en gubbe over 40 :) ?

Ønsker å finne en jente på 16-32 år å dele livet med, for interesse ta kontakt på melding😉

Hei!
Hvor kan en som er 40+ gå ut og danse på nyttårsaften?
Noen som har lyst til å bli med?

Fortsatt god jul og takk for det gamle. ;-)

God jul fra meg til dere alle sammen, håper dere får det dere ønsker dere! ;)

natt er lang

Siste svar sø. 27 des. 2015 17:46 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym nattajenta

Sover dere aldri ? :-)

Håper alle har en magisk juleferie.. å et lite spørsmål hvem skal på sukker fest? Jeg drar faktisk med min mor.. spent på hvem som skal dra ^^

Konsert

Siste svar sø. 27 des. 2015 14:59 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Noen her som skal på konsert på Minnesund i kveld? 80 tallsrock...

Også hvis dere ikke er horoskop fan, er dere ikke lytt nysgjerrig av å finne ut hvordan det skal gå med deres stjernetegn i 2016 ?Jeg skal nå go å titte litt på skorpjon...

Jeg er smertelig klar over at jeg oppfattes som utdatert, gammeldags og konservativ. Likevel jobber jeg knallhardt for å beholde naiviteten min, og troen på at det finnes en mann der ute som passer til meg.
Utfordringen er at jeg er kristen. Og aktiv i menigheten min.

Men jeg er også alenemor til en gutt på 18 år, uten at jeg har vært gift. Så jeg passer liksom ikke helt inn hverken blant de kristne eller de ikke-kristne.

Jeg tror på bibelen, men jeg støtter ikke konservative (Blå-blå) politiske holdninger.

Jeg liker et glass vin, men liker ikke fyll.

Jeg mener sex er viktig i et forhold, men ikke noe jeg ønsker å gi i en uforpliktende relasjon.

Jeg drømmer om å reise mer for å hjelpe de som ingenting har. ( Nettopp kommet hjem etter 3 uker på Mercy Ship ) Og jeg drømmer om å gjøre det sammen med en ektemann.

Hvor kan jeg finne noen for meg?

Leste tråden lenger ned og kan ikke si annet en at det skapte mange tanker. Hva å det er "dominere" en kvinne finnes det like mange svar på som det finnes menn. Hvordan kvinner ønsker å bli dominert finnes det like mange svar på som kvinner som ønsker dette. Det å dominere eller som en skriver å være "brutal" i sin seksualitet kan være en enkel sak men da hvis man KJENNER hverandre godt og der et nei ikke betyr nei helt trygt. Pga av essensen i denne type legning kan dette gå ordentlig galt hvis ikke mannen kjenner kvinnen og hennes seksualitet, vesen og grenser. Man drar ikke hjem en mann fra byen og ønsker at han slenger en over kjøkkenbordet og tar en bakfra mens man selv ber om nåde. Da leker du med ilden. Dette kan du gjøre i dine fantasier men i virkeligheten er det faktisk en alvorlig og farlig situasjon for begge parter. Man kan ikke spørre generelt hva som er greit for kvinner, hva de tenner på og på så måte håpe på skolering i faget. Seksualitet er individuelt . En god seksuell erfaring med S&M er bygget på tillit, tålmodighet og kjærlighet. I min bok. Ikke for noe hadde jeg underkastet meg en mann bare for at han er mann. En tilfeldig kar med hår på brystet. Han er nødt til å være MANN og ha et behov for å være dette også utenfor sengen for ikke glem at dette for mange noen ganger strekker seg utenfor soverommet fire vegger. Jeg kan ikke la meg dominere i den ene stunden for å så kjeppjage han ut med søpla i neste. En god S&M relasjon er like mye en et psykologisk spill som en seksuell handling. Det er veldig mange menn der ute som elsker å dominere men mange av de har ikke forstått at de fleste kvinner har en vei å gå før de klarer total underkastelse. Nå mangler det sikkert ikke på kvinner som tar til takke med en liten klaps og et par håndjern på fredag kveld men selv disse ber jeg om å være forsiktige. Lyst er særdelses sterk drift og i en opphetet situasjon kan et mennske du ikke kjenner bli farlig. Ta dere tid til den lange veien er mitt råd. Der mannen kurtiserer kvinnen og kvinnen bare er kvinne for han. Snakk sammen, gjør ting sammen og lær kjenne hverandre. Da slipper dere å ha hemmelige stoppord og missforståelser uteblir. Og til dere menn. Kjenner du ikke kvinnen og hun sier nei så stopp! Det som for deg er en avtalt lek kan ha forandre seg for henne underveis. Du skal passe på henne men du skal også passe på deg selv . God nytt år til dere alle!

På matchlistene kommer det opp profilnavn, alder, fylke og yrke/tittel. Ettersom de fleste sier at yrke ikke betyr noe som helst. Hva da med å legge inn andre opplysninger fra profilen her?

For eksempel

Profilnavn (45)
Seksuelt leken alenemor

Det er mange variasjoner på hvordan en ønsker å tilbringe tiden sammen etter at et forhold er etablert. Hvordan ønsker dere å bo når dere dere er i et forhold?

Jeg har ungdommer og ønsker ikke sambo så lenge de bor hjemme. Tror heller ikke jeg ønsker være sambo med bonusbarn boende. Et liv med barn er, for meg, verdifullt, men det er en tid for alt.

Jeg har aldri lært kunsten å forføre en mann. Mest fordi jeg ikke har hatt behov for det. Men jeg vil altså høre fra dere menn her inne:

Hva er forførende, hvordan bør en dame gå fram for å forføre deg?
Kan forførelse lede til et seriøst forhold? Er det avgjørende at dama er flott å se på, eller kan den vanlige "girl next door" lære seg denne kunsten?
Jeg regner med at det er litt mer sofistikert enn bare å kle seg sexy å legge an på et "offer". Og damer: Del gjerne noen tips her ;)

God Jul alle på Sukker😊

Siden 1. juledag åpenbart er den store dagen for seksuelle spørsmål, tenkte jeg at jeg også skulle slenge ut et. Vi blir jo på sukker bedt om å oppgi et tall for hvor seksuelt lekne vi er, og jeg kom litt i klemma, for jeg har ingen ide om hvor langt det begrepet strekker seg. Et par her har beskrevet seg selv som det, og det den første beskrev da jeg ba om presisering var uproblematisk, den andre ville ikke definere det.

Så nå ber jeg det kloke gode sukkerfolk om å hjelpe meg å forstå innholdet ( selv om jeg jo mistenker at det er mange ulike tolkninger av begrepet, men vi får jo se). Snakker vi om bruk av sexy undertøy, strip tease, lap dancing, leketøy, klespoker, karma sutra, yoni-massasje, sex utendørs, eller på andre udde steder, møte sin elskede kun iført stuepikeforkle eller trenchcoat, rollespill og lett bondage, eller er vi over i å bli bundet som en gris og slått helseløs og fornedret.

Hvilke av ovennevnte eller andre ting ville omfattes av å være seksuelt leken? Og for ordens skyld så er det deres oppfatning av ordets generelle bruk jeg er ute etter, ikke å få dere til å røpe hvilke ting dere liker selv - selv om jeg selvsagt ikke skal hindre noen i det, hvis de føler for det.

Jeg fikk en bok av den siste vinneren av Nobelprisen i litteratur, Svetlana Aleksijevitsj, krystallglass, gullkjole (mine dager som grå mus er over :-) rødt blondeundertøy, hvit kjole, tøfler, øredobber og kort nattkjole, så jeg er godt fornøyd. Hva er dere mest fornøyd med? :-)

Og en fortsatt god jul til dere alle!

Det er mange fine profiler her inne. Men en ting irriterer meg, og det er de som ikke har fylt ut noe og heller ikke har bilde, så tar de kontakt og ber meg spørre dem om det jeg lurer på... altså.. om de tok seg bryderiet,så slapp man å spørre om basic stuff ..

" Ok, du har unga dine mer enn 50 % ja?"

Men på profilen står det søker også aleneforeldre :-)
Er vi ikke åpne for det alikevell?

Hva jobber du med? Trives du i jobben din?

Hvor mye betyr utdanningen og jobben til din potensielle partner?

Inspirert av Hovmester sin tråd om en passe god gjerning, lurer jeg på om det er handlinger dere har utført dette året som dere angrer på. Stort og smått, med eller uten negative konsekvenser. Det kan være fint å "tømme" seg nå før jul, så går man inn i høytiden med lettere samvittighet. Kanskje.

Denne kalde søndagsmorgen ligger roen og rimfrosten over landskapet, og jeg fikk jammen meg litt julestemning av synet- og det i november! Som er tidlig for meg å være. Da måtte jeg sette på nordnorsk julesalme, som er en av de fineste julesangene jeg vet om.
https://youtu.be/6wwPPTQqikA

Hva er dine favoritter blant julesangene? Del gjerne.

er litt rart.

Var separere i fjor, men singel begge to. Vi feiret sammen med hans familie, og for ungene var det nesten som "i gode gamle dager".

I år har han ny kjæreste. Vi har spist middag sammen og pakket ut gaver. Han har ungene, så jeg dro hjem når de skulle legge seg.

Og så ventet han besøk av hun nye. Og her sitter jeg - alene - på selve aften på så lenge jeg kan huske. Kanskje for første gang i livet.

Det er ikke synd på meg. Bare en litt uvant følelser. Og jeg vet at det er mange flere av oss der ute.

Det er ikke lett å treffe på 'den rette' her. Ikke bare skal han bo sånn rimelig i nærheten, være passende alder, matche sånn noenlunde....

Når man er BDSM'er er det enda vanskeligere. Er det ingen sånne her? ;)

Siden det plutselig er jul og vi alle er desperatere og kjærlighetshungrendere enn noensinne:
Hva er den mest romantiske julefilmen du kunne invitert på hjemmekinodate til.
Jeg snakker øm og kjærlig klapping på julevom, skjegg og manke mens julens glade budskap strømmer mot dere fra kopekassa.
For meg står det nok mellom "Silent Night, Zombie Night" og "Santa's Slay".

God jul, forresten.

Hvor langt er dere villige å reise for å treffe en person dere tror dere kan ha god kjemi med? Selv kommer jeg fra Hedmark, men det ser ut til at det er "for langt unna" for alle som kommer fra litt større byer... Var en som skrev at 10 mil var altfor langt...Hva mener dere?