Sukkerforum

Its Saturdaynight, im all dressed up in blue, I been whatching u for a While maybe u been whatching me too? 😛

Er det bare meg som ikke får kontakt med noen her inne? Kan noen fortelle hva jeg gjør galt?

Ok ok ok!!!

Så jeg må se meg nødt til å be alle damer om å ta det med ro!!

Jeg kan ikke svare alle på en gang...

Still dere i kø!

Hva er greia med å ikke ha profilbilde??
Mange henvendelser fra menn uten bilde er sexbasert eller de er "utfadende" gifte. Så ender opp med fordommer mot profiler uten bilde...
Dømmende??

Livet går frem og tilbake. Men hverdagen er ofte veldig vakker. Jeg prøver på ingen måte å late som om alt bare er en dans, men jeg kan heller ikke late som det motsatte! Vi kan til en viss grad... (I høy grad vil jeg si.) ...velge hva vi vil fokusere på. De vanlige ordene som brukes er optimisme og pessimisme, men jeg synes ikke disse strekker helt til. Må innrømme at jeg har igrunnen lett for å mislike godt brukte ord. (Ord som enten er utvannet, eller fordreid fordi de oftest er ironiske, eller at de på andre måter har skiftet betydning med tiden.)
Hva tenker du når du hører ordet velsignelse? Hvis jeg hører dette ordet fra et sted hvor-som-helst har jeg en tendens til å kikke forsiktig over skulderen men gå tilsynelatende uinteressert videre. Dette er en mulig innrømmelse, fordi hvis det stemmer kan ligge noe hovmodig i det fra min side. Og det ønsker jeg jo ikke. Heldigvis har vi som mennesker en form for vett i tillegg til følelsene og sansene. Dermed kan de fleste av oss i en viss forstand beskue oss selv utenfra. Dette skrivet handler om å se lyset rundt oss.
Jeg satt i natt med musikkprogrammet 'Garageband' på min Mac. Det er enkelt å bruke. Man stiller inn systemet på feks 'toneart C# dur i Vintage B3 Progressive Organ', og ved hjelp av iPaden kan man spille de vakreste improviserte sanger uten egentlig å kunne noen ting. Jeg ble så rørt at jeg glemte tid og sted imens jeg spilte ;) 4-stemt sang av to spor. Så var jeg ferdig. Gledesrus. Og jeg måtte kalle sangen én ting - nemlig 'Velsignelse'.
(Denne tråden er kanskje ikke sånt som interesserer alle på forum, men jeg har allikevel selv glede av å skrive det ;-) og håper selvsagt at andre har noen tanker de vil dele :-)

Er det mulig?
Slik at jeg ikke ser personen der?

Eg lurer litt på dere jenter om når dere sier ja til å treffe en fyr?! :) bør det være endel chatting for å finne tonen før dere vil treffe noken? eg kunne tenkt å treffe fleire jenter der eg liker profilen men syns det er litt vanskelig å få en god flyt eller samme interesse tilbake. ser mange jenter liker spontanitet men når det kommer til å hoppe i det å sjå om det er noe kjemi når en møter noken så går det litt seint i beslutningen? har sendt fleire jenter melding om interesse og utveksla litt info med kvarandre men etter det veit ikkje eg heilt kor steget går :s syns fleire jenter kan være meir frampå :)

Noen andre som har sneket seg unna denne avgiften?

Er litt på helling her, burde jeg ta kontakt med dem å si "hei, du jeg har en TV og skulle gjerne hatt lisens. Her er adressen min. Takk!"

Eller bare la det surre å gå som før? Ser jo ikke på TV, men det er vel ikke det man betaler for.

Hvorfor i huleste er dette et punkt man må fylle ut i relasjonsprofilen?
Jeg tviler vel på at flesteparten er så politisk engasjert som de gir uttrykk for, hvertfall de som er under 30 år. Eller, de unge lar seg vel engasjere av et parti som får en rekke idiotiske populistiske saker, som segway, ja til proffboksing eller større kvote på taxfree.

-Et annet eksempel er: En jente som påstår at hun er sosialist. I samme slengen så får jeg vite at hun bor på vestkanten og og arbeider innenfor salg.

-En annen påstår at hun er miljøbevisst, men er både bilfrelst og er visst veldig glad i å reise kloden rundt.

- Er dette med politikk bare en imagegreie? En ting som vi påstår at vi engasjerer oss for bare for å virke kulere og smartere enn det vi er? Så får vi bare leve med at enkelte driver med dobbeltmoral?

Ønsker deres synspunkter og vurderinger på hvorfor bunad er så fint på oss menn. Personlig er jeg ikke for eller imot, men mener selv en fin dress er like bra.

Hatt et av og på forhold til en mann med store problemer. Han er kronisk negativ store deler av tiden. Klager på alt og alle, også meg. Har aldri noen feil selv.En gang i blant er han øm og mild og jeg faller pladask. Han ønsker nok en gang et forhold til meg og jeg er glad i han og han i meg. Men kan man ha et forhold til et slikt menneske og ha helsa i behold? Evt hvordan bryte kontakten på en grei måte...aktiverte profilen min igjen i dag så......

Hei! :) Første gangen min på en datingside så jeg forstår ikke alt her...Hvorfor får jeg svart på bare annenhvert spørsmål på matchingen? Er det problemer med appen eller er den bare sånn? Mange viktige punkter jeg ikke fikk svart på...På forhånd takk! :)

For tre år siden ble jeg medlem her. Jeg traff da mannen i mitt liv og om 8 uker kommer det en liten baby :)
Jeg logget på her for jeg vil fortelle dere at det funker. Man gir gjerne opp kjærligheten i blant når det går litt dårlig, men plutselig så er drømmemannen eller drømmekvinnen der :) så ikke gi opp, kjærligheten er der ute for alle :)

Hei,

Dette er en helt seriøs melding, la meg bare si det først av alt.

Jeg har egentlig aldri prøvd skikkelig å suge en manns penis. Jeg har slikket og kysset og sugd litt på tuppen, men ikke en skikkelig "blow job". Jeg trenger råd om hvordan man gjør det, og jeg har to utfordringer: 1) jeg kan ikke gape veldig høyt (operert kjeven), så jeg er redd for at tennene mine kommer i veien og kan gjøre det vondt for ham. 2) jeg brekker meg fort når jeg får noe bakerst i munnen (f.eks når jeg er hos tannlegen). Det er en refleks som jeg ikke vet hvordan jeg kan begrense/styre.

Så folkens, har dere råd til meg? Noen andre som har lignende utfordringer og har funnet teknikker for å få det til likevel? Jeg forstår at det er viktig for menn å bli sugd, at det er deilig, men hva om jeg ikke får det til på grunn av at jeg ikke kan gape høyt nok? Er jeg ikke verdt å være sammen med da? Er litt fortvilet, altså, men håper det finnes løsninger : )

Jeg påstår, at det kun er de som er superbrukere(betalte medlemmer) som seriøst er her og som aktivt ønsker å bli kjent med noen.
Resten er her for å titte, myse og bli kontaktet/sjekket opp..

Fortrinnsvis damer da...har ikke noe erfaring med den mannlige delen av medlemmene.

Kjør debatt.

E der nogen jenter som har lyst å prata litt me meg ? :-) Eg e fra Rogaland

Hei!
Jeg lurer på hvilke tanker dere jenter/damer har om steget fra intim kontakt til selve akten. Hva bør ligge til grunn før man eventuelt hopper i det? Bør det helst først være grobunn for et forhold, eller kan man bruke sexen som en slags indikator på veien videre?
Jeg føler jeg lett kunne fått dårlig samvittighet dersom det viste seg senere at det ikke funket likevel.

Her ønsker jeg innspill fra begge kjønn.

Når man ikke passer inn i noen av kategoriene, hva gjør dere da? Tolkes "et par kilo" bokstavelig? Er det å lure noen når man velger "et par kilo" når det i realiteten er mer enn det, men man heller ikke er "stor og fyldig"?

Skulle ønske Sukker hadde en mellomting der....

Eller andre reality for den saks skyld?

Jeg ønsker faktisk at tråden holder kvaliteten!

Hva tenker dere forumsfolk om det å kontakte noen dere kontaktet for la oss si to år siden.

Den gangen svarte de ikke, vil dette oppfattes som "frekt"?

Ser jo at mine meldinger den gangen kanskje ikke er hva jeg helt hadde valgt denne gangen.

Både jeg og andre har jo kanskje forandret både tanker rundt nettdateing og "krav"

Ønsker tilbakemeldinger innen for temaet takk :)

Hei. Hvordan få bedre selvtillit?
Helt siden jeg gikk i barnehagen til var ferdig på videregående,
så har jeg blitt mobbet, av forskjellige personer.
Jeg veit ikke helt hvorfor jeg ble det, men to av grunnene var for at jeg er oppvokst på gård,
å at jeg har dysleksi, i tillegg at jeg på ungdomskolen ble veldig fort sinna vis noen plaget meg.

Etter jeg var ferdig med videregående så begynte ting å bli litt bedre.
Men like før jeg var ferdig med lærling tida, som møbelsnekker havnet jeg i en arbeidsulykke.
Som gjorde at jeg ødela lillefingeren min og ringfinger på høyre hånd, jeg selv syns jeg var heldig.
For der kunne jeg fort ha mistet livet, etter ulykka slet jeg med tanken på det som kunne ha skjedd.
Ting går bedre nå jeg har fast jobb, i tillegg har jeg flytta på meg.
Men ettersom ting går bedre nå, så sliter jeg fortsatt med selvtilliten.
Så hva jeg kan gjøre?
Jeg er ikke ute etter noe sympati.
Men vis dette på noe som helst måte kan hjelpe noen,
så hadde jo det vært flott.

Intimitet og kos er viktig, og jeg er virkelig på søken etter en partner, en livsledsager. Men ulyksalig og i ørska sitter jeg her enormt fortvilet, jeg har fått noe som 1 til 3 % av menn får. Arrvev på fanten, som gjør den til en "skygge" av seg selv :D Herregud,,, da er vel oddsa betraktelig redusert ?

Kort vei fra himmel til h......

jeg prøver å bli kjent med noe her men uten hel noe. Tips??

Jeg ønsker gode råd/tips på et godt fjelltelt.

Jeg har et lite 2-mannstelt fra Bergans, og det er jammen meg altfor lite for meg og en Husky. Kan ikke sitte inne i teltet heller.

Noen med erfaring på et godt telt som ikke er for tungt og som tåler vind og regn i høyfjellet og også med grei sittehøyde og bedre plass.

Ser at så godt som alle deltakere her er svært opptatt av friluftsliv, ski og båtliv. Dette er aktiviteter jeg ikke har noe i mot at andre bedriver, men som det eneste menneske i Norges land som ikke trives så godt utendørs kan det jo bli vanskelig å finne noen som er kompatibel...... Er all denne friluftslivinteressen reell, eller er det en trend i tide, man SKAL skrive dette i profilen sin, ellers kvalifiserer man ikke til betegnelsen "ekte nordmann"?

Hvilke(n) matrett hadde du servert om drømmedama/mannen kom på besøk på lørdag?

Heisann alle flotte damer. Da er jeg tilbake på sukker, sikkert mange av dere som har lagt merke til at jeg har vært borte en stund ;)

Å ha barn med to forskjellige mødre er det "bad" ?
Har fått forskjellige reaksjoner på det.
Det har jo lett blitt sånn at det kan skje. Å det kan være flere årsaker til det, ute å gjøre personen til et dårlig menneske eller partner. Hva syns dere?

Jeg har en venn som både eksen og den nye kjæresten vil dele han, de har gått så langt at de er villige til å bo under samme takk med han, kall det bigami eller hva dere vil.
Er det greit?

Noen kvinner som ønsker å være med å løpe førstkommende lørdag? Eneste jeg forlanger er at du stiller opp ved bommen på Sognsvann lørdag klokken 10.

Er det noen som vil?

Så, hvilke taktikk bruker folket ?

Jeg markerer hjerter for å se om det er respons, og tar kontakt med de som virkelig intressererer meg. Best utbytte har jeg nok av å kontakte de som har besøkt profilen min.

Da det til nå ikke har ført frem til noe date så har jeg ikke noe videre plan.

Så igjen, hva er dine triks for å få kontakt, få avtalt en date osv ?

Fyr løs, kanskje vi lærer noen gode tips !

Jeg blir en smule paff av hvor mange av profilene som er tomme men som fortsatt besøkes/sjekkes av den som har laget den. ca 50-80% av ALLE profiler på damesiden (i alle fall i nærheten av trondheim) er tomme for info. Er det like ille på mannesiden for dere damer?

Er det normalt ? , etter ei jente gjorde det slutt ,ville ho vere vennen min, men når eg dater noen etterpå, så vil ho vite hvem dei er, sjekker facebook, vil vite hvordan daten gjekk, driver å sender snap av seg sjølv, hvor ho ligger i senga og til andre tider :/

på tide å ta de ut av steikeovnen tror jeg :)

Var akkurat på tur ut døra for å dra på skole og jobb da min kjære lille plutselig bråsnur og løper på toalettet.

Da ble det plutselig en hjemmedag idag.
Så mens hun ligger i senga si, så har jeg satt på klesvask, tømt oppvaskmaskinen, drukket tre kopper kaffe og støvsuget.

Og et verste er at jeg skulle dra innom bokhandleren idag og kjøpe den siste boken til Jan Erik Fjell, hadde jeg bare hatt den nå..

Nei! Du har skjønt det, er ikke en seriøs tråd.. Men jeg klarte å bruke nesten fem minutter på denne siden jeg knoter det ned på padden.

New in town

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hey

Vil bare si hallo 😜 hva gjør folk i kveld? 😎

Hvis eksen skylder deg 200 000, og hun nekter å gjøre opp for seg, og det eneste vitnet til den avtalen nekter å bekrefte noe som helst pga feighet.

Er det da ufint å bruke noen nakenbilder av henne som pressmiddel?

Hva mener forumtrolls om denslags?

Jeg har ikke akkurat et stort utvalg av bilder som egner seg som profilbilder. Jeg lurer derfor på om noen har erfaring med en fotograf i Oslo som tar bra profilbilder til et sted som sukker?

Symbol

Siste svar sø. 12 april 2015 09:10 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym gunnar

Hva betyr det symbolet som består av en V med ett lite + over ?

Har vel ikke gitt opp dating på lik linje med han her, men må si jeg kjenner meg igjen i mye:
http://www.collegehumor.com/post/6905964/you-keep-using-that-word-i-do-not-think-it-means-what-you-think-it-means

kontakt

Siste svar lø. 11 april 2015 21:15 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym AmeliaPond

e andre gang eg e medlem på sukker.no og syns ikke det e så mange som tar kontakt, og de som tar kontakt så e det kjedelige samtaler. E ikke den beste til å ta første kontakten, men om personen interessere meg så svare eg gjerne. E det så vanskelig å finne på noe annet å si enn 'hei ka du gjør?' Osv. Ka med å sjekke ut profilen til personen, f.eks vist de liker å fiske, spør om demmes beste fiske historie. Eller spør om favoritt tv serien/bøker. E bedre det enn de kjedelige standar samtale åpnerne.

Jeg er på døgnvakt..sukke hardt å være i Brannvesenet.. noen som vil sende en mld og snakke om alt mulig rart? Så jeg kan holde meg våken noen timer til... Samme hvor du bor i grunn.. Du vet.. bare prate litt i natten.. Send en mld så blir jeg så glad at.

Hei alle spreke jenter.
Jeg er separert etter 15 år lykkelig ekteskap.....
Trenger trening på kaffe date etc. sånn at jeg kan slippe å være nervøs/keitete når den nye drømmedama dukker opp.
Noen som stiller opp i Trondheimsområdet ??

Jeg trodde damene vil ha relativt eldere og høyere menn enn seg selv, men der tok jeg feil:)
Får hjerter fra eldere damer ofte, tar det positivt da, at noen liket meg:)
Eller?

Jeg er en ganske sjenert mann på 47, som sliter med å treffe en dame. Jeg er en forholdsvis liten kar på 170 cm, normal kropps bygging, ca 3 kilo over BMI.
 
Har opplevd å bli latterlig gjort, og baksnakket, på arbeidsplassen av kvinner jeg har prøvd meg på.
Det er en lang historie, men de har innrømmet ovenfor for kolleger, at de gjorde dette for gøy, og litt for å vise seg selv og x-typen at de fortsatt hadde draget. Disse kollega ene, var også mine venner ,og de fortalte meg hva som ble sagt.
Pluss en del mobbing, på barne og ungdoms skolen, der faktisk jentene var de verste.
 
Har aldri blitt lagt an på av kvinner, virker som de ikke er interessert over hode. Jeg vet at det stor sett er mannen som tar initiativet, men flere av mine mannlige venner opplever fra tid til annen å bli sjekket opp av kvinner. Derimot har 3 homofile menn lagt an på meg, og da jeg ikke er homofil begynner tankene å surre. Hva er galt?.  
Har dessverre hatt noen dårlige erfaringer med kvinner, og sliter med å forstå hvordan dere tenker. Hvordan dere viser interesse, og å forstå kvinnens "hint".
 
Kan kanskje oppfattes ,som sutrete, men det det er mer desperasjon. Ensomheten er vanskelig å bære. Og det er vanskelig å bli glad i noen, men bare bli betraktet som en venn.
 
Håper noen mulighet for å ta seg tid til å svar på dette.
 
På forhånd takk!
 
Ensom

Utrolig!

Siste svar fr. 10 april 2015 20:15 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym santonse

Tittet på onlinelisten og wow wow wow, vi har utrolig mange pene jenter i Norge!
Så til alle dere jenter der ute, takk!

Som relativt ny her, må jeg spørre om en ting: Får av og til meldinger fra menn jeg oppfatter som useriøse og uaktuelle av ulike grunner. Er jeg forpliktet til å svare disse? Bare takk for interessen, men neitak... bla bla bla....... Gjorde det de første dagene, med det reultat at noen fortsatte å pøse på med meldinger i ukevis... Slitsomt :-(

Oj, nettopp kjøpt billett til Øyafestivalen i sommer.
Hva med andre Sukker-medlemmer? Musikkfestivaler er det jo over hele landet; hvem drar hvor i år?