Sukkerforum

Finnes det noen damer som liker å ha dype samtaler om livet og hvordan man kan bli mere verdifull.

Jeg har aldri vært noe fan av nyttårsforsetter, de færreste blir vel gjennomført. ... Men nå sitter jeg her for meg selv, alene på nyttårsaften (selvvalgt..) og tenker at : nå må det skje noe! Nå må jeg få ut fingeren!! Så "i skjul" lager jeg meg et par forsett: Takke ja til date, være mer aktiv i "jakten" på den rette og rett og slett tørre litt mer i jakten på drømmemannen. Noen fler som tenker som meg? Godt nyttår ☺️

Ønske dåkk aill et godt nytt år! ????☺️?

Veit itj ka æ ska sei om det gamle. Har vyrri både himmel og hælvett.
Og joda, æ e fullt klar åver at det finnes mænneska som har det my vær, men vi har aill vårres egen målestokk, og den endres ætter forholdan.
Får håp 2016 bli et godt år fer ås aill 😊

Tradisjon tro, så sprænge æ det gamle året med den største bomba æ fainn 💥

Sorry for dialækta

Orker ikke scrolle i alle nyttårsønsketråder som er og blir opprettet, så derfor, til alle; Godt Nytt År!

I Italia finnes det et ordtak som sier "det vi gjør på Nyttårsaften er det vi skal gjøre hele året...."
så er det greit å spise godt, være sammen med positiv mennesker , kose seg masse, be gentle og take care av verandre ...og vi får håpe at vi drar det gode ting i den nytt år...:-)

Et år er ved veis ende , snart når klokka slår tolv ,da kan alle slå ut håret og sende alle sine kjente og kjære en varm og god nyttårs klem .
Noen vil feire det nye med familie og venner, noen sitter bare og tooer sine hender , Noen er glade for året som er forbi . alt gikk galt det året er det de vil si .Andre vil juble i kjærlighets-rus , takke sukker for at de møte noen å dele sitt hjerte ,å hverdagene med.
Og så er det alle som sitter igjen med forventning og et dyr kjøpt håp i sitt hjerte ,om at dette året som kommer "2016 vil de møtte den rette , se inn i et par milde øyner å få et varmt smil tilbake .og kjenne på det at hjerte igjen gikk i taket .at ikke alt håp egentlig var ute , bare en slappet av og trodde på at kjærligheten kom å til meg ,husk å ta imot den ,når den kommer din vei ...

.Godt Nytt år, alle i forum store og små korte og lange ....
Klemmer fra Åshild Bente

Da er man installert på hytta, fyr på peisen og lunsj inntatt... Nå er det radio og en øl før jeg lager nyttårsmiddag. Her får jeg gleden av å kose meg frem til søndag... Håper alle får en fin og trygg inngang til 2016!

Godt nyttår. Da ble det ikke funnet "den rette" I år . Jaja... prøver igjen I 2016.

Hei. Gutt/mann på 25år fra Rogaland her.

Bare å sende meg en mld hvis du får lyst.

Hei. Jeg lurer på hvorfor jeg har så lite besøkende på min profil?

Hva skal dere gjøre på nyttårsaften og hvem skal dere feire med?

Spørsmålet går ut til dere damer fra en mann.

Om du ikke har besøkt profilen min, er det da noe vids å skrive melding til deg ?

Av egen erfaring ser jeg en klar tendens til at de som har besøkt profilen min har mye større sjangs for å svare melding enn de som ikke har.

Har akkurat begynte å date etter over 10 år i et forhold. Og har skjønt at det er delte meninger om dette temaet. Hva mener dere sukkerfolk?
Skal mannen betale på første daten, deler man eller skal jenta betale?

Er det mange her som googler personene de skal ut med før de går på date? Si man har pratet her inne en stund, det virker som en god person, man avtale å treffes og utveksler mobilnummer. Hvor mange er det som da googler personen utenom sukker? Eller lar dere bevisst være og heller holder deg til sukkerprofilen? Hadde vert interessant å høre....

Hmm, savner menn som kan være menn og ikke gutter, lyst på meningsfulle samtaler og menn som ikke er ut etter bare EN ting.. Hvor er alle !?

Send meg en melding, hvis noen vil ha det gøy😘

Jenter som vil ha det gøy

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hei jenter

Send meg en melding, hvis noen vil ha det gøy😘

Utrolig artig å se.... Jeg var her for fem år siden, og sendte, som så mange menn her inne, melding til noen av dere damer..... men uten svar... Nå har det gått fem år.... og på den tida, har jeg blitt mer atletisk, og ser veldig bra ut, i følge mange... og NÅ sender faktisk de samme damene, melding til meg om å få bli kjent med meg... Det dere må huske, kjære, "gamle" damer - er at dere drar på årene, dere også og jammen syns det mer på slitne damer som har hunta rundt om i fem år - jeg vil ikke ha dere - for JEG er faktisk den samme.

Nei, damer - dere skulle takket ja den gang - Nå har jeg min egen sukkerjente og har det så bra med henne, som ville ha meg FØR jeg endret utseendet så veldig...

Så - piss off ! Dere som ikke svarer de mange snille og gode menn som ønsker å bli kjent med dere - husk - dere velger heller ikke på øverste hylle lengre

Hva er de viktigste verdiene og prioriteringene i livet ditt?

Nyttår

Ingen svar
(mann 43 år fra Akershus) Privat melding

Finnes det ei koselig dame her som vil feire nyttår med meg? Hva vi finner på kan vi bli enige om.😊

Mye snakk om at oralsex gir kreft. Jeg har lest mer på det, og det er visst viruset HPV 14 og HPV 16 som øker sannsynlighet for diverse typer kreft med opp til 225 %. Sjansen for stupekreft er ca. 1-2 prosent, så da øker dette til 3-6 prosent.. Det er ikke kun fra oralsex, men fra kroppskontakt generelt, selv kyssing. Kvinner får kreft i livmorhalsen av samme virus, selv om noe mindre hyppig, og mange er vaksinert mot det.

Det viser seg at HPV 16 og 18 varer i ca. 15 år. Jeg tror jeg skal se om jeg kan få meg testet for disse greiene, men mitt spørsmål er som følger: Hvis du tester deg selv for disse greiene og finner ut at du faktisk har de kreftframkallende HPV typene, sier du ifra til alle framtidige mulige partnere? Jeg mener, det å øke noens sannsynlighet for å få kreft med 2-4 prosent er ingen spøk! Samtidig betyr det å si ifra til sine partnere i praksis at du kan glemme å ha sex de neste 15 år (om viruset da forsvinner, noe jeg ikke fikk helt klart svar på, kan hende det varer livet ut). Det er jo ingen tvil om at det rette å gjøre er å si ifra, men hadde du klart å ofre sex i mellom 15 år til resten av ditt liv? Man kan jo finne noen andre som har samme virus, men det er noe lite sannsynlig. Hva ville du gjort?

Selv vil jeg poengtere at jeg ikke har testet meg selv enda og ikke har peiling på om jeg har noe slikt, men om jeg tester meg selv og finner ut at jeg har det er jeg sannelig ikke sikker på om jeg er tilstrekkelig uselvisk til å kunne gi opp sex i praksis resten av livet slik at jeg ikke øker noens kreftmuligheter med noen prosenter. Hva med dere?

Ja.....

Ingen svar
(kvinne 18 år fra Aust-Agder) Privat melding

............,

Fersking på forumet, dog har jeg lest endel og undrer meg litt over de som skriver under pseudonym. Er det sånn at de fleste her inne skriver både anonymt og med profilen sin? Alt ettersom? Eller er det mange som da kun skriver anonymt? Hva er i tilfelle grunnen til det? Er det fordi at da kan man være mer frekk i kjeften enn om man skulle stått for det man sa? En form for lek uten konsekvenser? Har jo merket endel krangling her ;)

Spent på hva dere mener rundt dette. Kanskje jeg får noen tips så jeg ikke driter meg ut helt her på forumet ;)

Om få dager fyller jeg år.
Jeg er ikke akkurat hoppende glad over å vite at jeg fra 1. januar (ja - jeg er nyttårsbarn) må svare "49" når noen spør meg hvor gammel jeg er. Nesten femti!

(Skjønt jeg innser at det er bedre enn alternativet, så klart.)

Og det bringer meg til noe jeg lurer på:
Hvilken aldersgruppe mener dere er den beste jeg bør sikte meg inn på, på datingmarkedet?

Selv tenker jeg jo en mann i femtiårene bør være midt i blinken. Men jeg har erfart at menn som er både ti og tolv år eldre enn meg, synes at jeg er i eldste laget. ;-)

Samtidig ramler det inn henvendelser fra unge kjekkaser i 20- og 30-årene, men sorry, altså ... det er ikke JEG interessert i. Jeg er jo her i håp om å finne noe jeg har tro på at kan bli varig.

Så hva mener dere?

Noen som vil være med å feire nyttårsaften med meg og noen få venner av meg? Vil helst ha med ei dame mellom 20-30 år. Skriv svar på denne tråden med brukernavn så skriver jeg litt mer utfyllende informasjon på melding :)

PS: Jeg er dame selv (Nei, er ikke lesbisk, men ønsker å stifte nye bekjentskaper :) )

Lemmy R.I.P

Ensom

Siste svar ti. 29 des. 2015 21:31 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym våt

Jeg føler meg litt ensom i kveld..

Noen som vil holde meg med selskap?

Har lyst på litt oppmerksomhet. Gi meg det? 😘😋

Ikke ille å ha bursdag når kompisene ringer på morgenen og advarer deg om at de kommer klokken fem for å feire meg, og at jeg må er opp sengene...
Så en liten digresjon, begynner man å bli gammel når man går ut og kjøper seg en kjøkkenmaskin og gleder seg til å bruke den.. Eller er det bare en del av singellivet?

Gåte på en måte

Ingen svar
(kvinne 18 år fra Aust-Agder) Privat melding

Det er en rose svart som kul
Ikke visend ikke død
Visiden av den kul svarte rosa er det en rose så rosa og søtt.
Hva har skjedde med den kul svarte rosen
Hva har skjedde med de to rosene
Prøv å find ut svaret

Hva er søtt men rart

Pleier dere å få mange meldinger på sukker?
Får dere så mange meldinger at dere ikke har mulighet til å svare alle, eller svarer du ikke hvis du ikke er interessert?

Nyttår

Siste svar ti. 29 des. 2015 05:19 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Marcus

Noen som vil fonne på noe på nyttårsaften?

Det er det store spørsmålet.

Nå har jeg kjøpt inn fyrverkeri til usømmelige priser. Kunne sikkert brøfødt en afrikansk landsby i lange tider. Regner med jeg blåser et lokalt hull i ozonlaget med den største bomba også 😁

Men.. Foreløpig vet jeg ikke hva jeg skal gjøre nyttårsaften. Jeg har i mange år tenkt at jeg skulle hatt tiur på nyttårsaften isteden for den triste kalkunen. Men, da må den opp fra fryseren i dag. Har 2 single kompiser som kan tenke seg å komme, men 3 tapere og en tiur høres ikke særlig spenstig ut.

Jeg må hive meg irundt og prøve å lokke med 3 lokale damer, ellers får tiuren ligge 😉

Får vel ta en tur ut på byen i kveld og selge inn nyttårsfeiring hos meg, og satse på at det ordner seg 😊

Ellers har jeg tilbud fra flere slektninger om å komme til dem, men da blir det vel kalkun...

Oralsex kan føre til kreft.
Hva har dette fått å få si for folk? Slutter dere å gi/motta oralsex?

Det er skremmende at noe så deilig som å slikke en jente, eller blir sugd av henne, kan være farlig. Nå er jeg uansett restriktiv med oralsex (kun noe jeg er med på i forhold), men jeg blir rett og slett litt redd.

Hva mener folk om dette?

Noen som kan gi meg tilbakemelding på profilen min??😂😂

Gutta

Ingen svar
(kvinne 18 år fra Aust-Agder) Privat melding

Hei er det noen gutter på 16,17,18 år
Som vil snakke 😊😄😃

Hva viss du var en mann. I slutten av 30 årene og har to tenåringsdøtre som du skal hente på flyplassen for å ha de to neste ukene.

For 2 dager siden var du tilfeldigvis hos en kamerat for å ta noen øl/liten fest. Der traff du ei blid jente i slutten av 20 årene som ikke har barn. Dere snakket litt sammen, fant ut dere jobbet i samme sektoren, likte samme musikk og begge likte å danse. Så kvelden ble brukt til å danse tulle/fulleswing. Endte med å bli med hjem til denne jenta. Ikke noe sex(slik som det ofte skjer), men bare klining, kyssing, stryke på hud og holde rundt. Sovne i hverandres armkrok.
Når dere går neste morgning sier dere begge "snakkes sikkert". Men det blir ikke utvekslet noen telefon nr, og man vet at det ikke blir noe snakkes igjen med mindre man tar aktiv valg, for det ikke er noen naturlig måte dere vil treffes igjen.

Ville du tenkt at hun var for ung? (ca 10 år forskjell) Ville det oppfattes mer stressende å få melding av denne frøkna med et spørsmål om å treffes igjen sånn rett før du skal hente døtrene dine på flyplassen? (Har ikke unger selv, så vet liksom ikkje helt, men har vert sammen med deltidspappa før med 2 små, og vet at denne tiden med barna er hellig) Vil jo ikke forstyrre han heller, nå som han endelig skal ha døtrene sine i 2 uker.

Vet at det er individuelt. Og det kommer helt an på hvem man spør.
Funnet han på facebook. Lurer på om eg skal sende melding, eller bare la det ligge og tenke at det var en flott kveld og et godt minne.
Er vel det evige spørsmålet her i livet. Skal man eller skal man ikke.

Jeg ser at dette tema dukker stadig opp, og at spesielt nye brukere kan bli litt overrasket eller fornærmet første gang de får en blokkering. Derfor tenkte jeg å dele hvordan jeg selv gjør det. Hensikten er å vise at det ikke ligger noe personlig bak, og at det ene og alene handler om eliminasjonsmetoder.

Altså, jeg sjekker fra tid til annen hvem som har vært innom min profil. Blokkeringsbonanzaen starter meg at jeg blokkerer alle besøkende som ikke har bilde på profil eller i album. Jeg vil ikke bli kikket på av anonyme fremmede. Tenke seg til at det kan være faren til ei venninne, en kollega eller en annen hemmelig identitet bak kikkingen. Det liker jeg bare ikke.

Noen profiler virker umiddelbart interessante. Jeg gjør en gjenvisitt. Om jeg derimot finner ut at profilen ikke var aktuell allikevel, så blokkerer jeg for å rydde ham ut av listene, for å unngå at han feiloppfatter besøket som positiv interesse eller rett og slett for å hindre at jeg bruker tid på samme profilen igjen og igjen. Jeg er nemlig ikke så god til å huske hvem jeg har besøkt, og kan dermed risikere å besøke den samme igjen for deretter å oppdage at jeg har vært der før.

Grunner til at profilen er uinteressant, er i tillegg til de åpenbare:
- han ønsker ikke å treffe folk med barn
- han har lyst på barn
- han bor langt unna og er ikke flyttbar
- han søker utenfor min alder, eller at min alder ligger helt i randsonen hans. Jeg blokkerer menn som søker i alderen 30 - 45, og så er de 48 selv. Dersom han vil ha en 30-åring, så er han ikke den jeg ønsker meg.
- og den klassiske tomme profilen med "Spør om det er noe du lurer på".

Jeg blokkerer for å gjøre meg selv og dem jeg blokkerer en tjeneste. Derfor ser jeg det også som en hyggelig gest å selv bli blokkert. Da har jeg fått hjelp til sorteringen :)

Lykke til!

Hva med Kino besøk i kveld?

blir det krangling i nesten alle trådene på forumet?
Kjeder vi oss? Blir vi ekstra konfliktsøkende og irritable som single? Er det rett og slett mangel på sex?
Hvorfor blir små filleting til STORE saker?

tenke deg å vite profilnavnet til? Og hvem, om noen, ville du like å møte?

Selv ville jeg like å se profilen til kravstor, hovmester, Mann38 og Tinka.
Dette er personer som gir et interessant inntrykk her inne, og derfor hadde vært moro å se i virkeligheten.

Av åpne skribenter ville jeg like å møte Sgt Pepper. Er Pepper så bad ass i virkeligheten, eller er han soft som flora?

Jeg ville bare benytte meg av muligheten til å skrike ut JEG KJEDER MEG....noen som kan underholde litt på forumet hehehe

Hilsen Cashmere

Hei alle og enhver :)

Er det noen som skal benytte denne dag til å ta seg en bytur i kveld?
For en som ikke renner ned dørene der ute, hvor er den plassen som er best egnet for en gubbe over 40 :) ?

Ønsker å finne en jente på 16-32 år å dele livet med, for interesse ta kontakt på melding😉

Hei!
Hvor kan en som er 40+ gå ut og danse på nyttårsaften?
Noen som har lyst til å bli med?

Fortsatt god jul og takk for det gamle. ;-)

God jul fra meg til dere alle sammen, håper dere får det dere ønsker dere! ;)

natt er lang

Siste svar sø. 27 des. 2015 17:46 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym nattajenta

Sover dere aldri ? :-)

Håper alle har en magisk juleferie.. å et lite spørsmål hvem skal på sukker fest? Jeg drar faktisk med min mor.. spent på hvem som skal dra ^^