Sukkerforum

Er det noen i Oslo som kunne tenkt seg å by på Nach?
Eller låne sofa, gjeste soverom, gulvplass?...
Vise kjærlighet, gjestfrihet og solidaritet med andre single partytørste sukkerhjerter fra utenbys?
Andre idéer?
Rekk opp hånda.
#OSLOVE

Jeg er veldig overraske at man klarer ikke å gå på en date uten å bruke sex press. Det er ubehagelig! Sexpress, det å utsette en person, fysisk eller psykisk, for seksuell og erotisk pågang uten at vedkommende ønsker slik kontakt. Etter den annen verdenskrig er det skjedd betydelige endringer i synet på seksualiteten. Holdningene er preget av større åpenhet og vilje til å drøfte og behandle menneskelig seksualitet som et viktig tema. Med større åpenhet er det også kommet en større grad av liberalitet. Det er mange faktorer som ligger til grunn for denne utviklingen, som ikke i ett og alt kan sies å være entydig positiv. Et eksempel på negative sider ved det frigjorte syn på seksualitet kan være sexpress.Sexpress utøves praktisk talt alltid fra menn overfor kvinner. Mønsteret har åpenbar sammenheng med kjønnenes forskjellige sosiale maktposisjon, det være seg i en arbeidssituasjon eller i samfunnet i sin alminnelighet. Kampen mot sexpress er derfor i økende grad blitt et viktig innslag i likestillingsarbeidet. Ikke kontakt meg hvis du tenker på sex på første date, takk!!!

Er det noe som skjer av fester eller andre sammenkomster for oss single rundt Voss?

For en tid tilbake skrev jeg i en tråd her at jeg ønsket meg adventsklining! Altså noen å kysse i adventstiden... Jeg ønsket meg vel også en kjæreste til jul.
Og gjett hva a dere? 1. desember var jeg på date med en fyr jeg egentlig ikke hadde sett for meg at jeg skulle på date med. Og det ble date nr 2 og 3.... Og han er bare den fine mannen og jeg føler meg som verdens heldigste som har møtt ham.
Så får vi se hvor dette ender. Vi er i startgropa, men det ser veldig bra ut så langt. Ønske mitt om å kysse i adventstiden er ihvertfall oppfylt!!

Medlemskapet mitt her går ut om et par uker. Jeg tror ikke det skal fornyes.
Noen av dere forumfolk ser jeg andre steder, samtlige av dere takker jeg for følget og ønsker dere av hele mitt hjerte lykke til videre.

Neida. Ikke sånn egentlig. Men det er vel sånn med alt nytt? Det tar litt tid før man får satt seg inn i hvordan det fungerer?
Har nå vært aktiv i 1 hel time (haha), og har allerede fått et tips. Som også er tatt til følge :) Takker for det :D

Det snakkes om disse hjertene ser jeg.... hmmm må finne ut mer om det. Og denne leiligheten.... kanskje det er noe å legge litt innsats i??

Vel.... alt av gode råd er kjærkomment. Så fyr løs. Her eller privat.
Ellers må man gjerne fjase i denne tråden også.

Nå er det å fortsette julepynting og andre greier her. Ha en strålende søndag.

Hva tror dere, dere som betaler de ekstra kronene ?
Tror dere Sukker er ekstra snill mot dere?

Jeg har lagt merke til at man skal være varsom med å bruke ironi og sarkasme når man skriver til andre her inne. Det er av den enkle grunn til at den du fleiper med ikke kan se deg, høre deg, derfor så blir det vanskeligere for vedkommende å skjønne at det bare er en fleip.

Når ironi og sarkasme står skrevet tolker man det på verst mulige måte. Hvorfor er det sånn? Liker folk flest bare sånn koselig humor?

Mulig jeg er veldig sær, men jeg blir så skuffet når jeg leser profiltekster som er fulle av stavefeil. Har forståelse for at noen har dysleksi, men da er det kanskje lurt å nevne grunnen til at man ikke kan skrive?

Det samme med meldinger jeg får; spiller ingen rolle om mannen er lekker og vi har et godt matchtall, dersom meldingen er full av skrivefeil.
Jeg ser forskjell på enkelte tastefeil innimellom og generelt manglende skriveferdigheter altså :)

Andre som har det på samme måte?

Til deg jeg glemte navnet på... Stikkord: sove, vekkeklokke

Halvnaken nissegubbe søkes til felles julebaking :o))

Hallo Sukker.no og alle dets medlemmer!

Ble medlem her for et par timer siden og har siden da tittet litt rundt og prøvd å gjøre meg kjent med denne datingsiden. Leser jo en del rundt at det ikke er så altfor lett for oss mannfolk her 😜. Tenkte derfor å starte en tråd og kanskje bli kjent med noen derifra.

Tar gjerne i mot råd og tips om det er noe jeg kan gjøre bedre. Ellers er det bare å si hei om dere skulle ønske 😊👍

Etter å ha lurket her i flere uker, fant jeg ut at jeg skulle lyde kalleropet om friskt blod, og bidrar hermed med mitt. :-) Dette forumet har blitt en så viktig del av min daglige internettsurfing, at nå gikk jeg til det skritt å bli medlem bare for å få lov til å snakke med dere :-) Dere er en festelig gjeng!

Og for å ta en rask sveip innom enkelte av temaene som har vært tatt opp de siste ukene:
- Jeg er av typen som foretrekker høye mørke menn, men den eneste som så langt har gitt meg sommerfugler i magen var ikke så fryktelig mye høyere enn meg og lyshåret/gråhåret. Nærværende (geografisk), oppegående og snill er vel ellers de eneste absolutt krav.
- Jeg har vært griseheldig og har bare hatt koselige dater så langt, men kjemien har bare stemt med en for meg, og da stemte uheldigvis ikke kjemien for ham.
- Jeg har i forbindelse med dating her fått mitt første rynkekompliment, fått invitasjon til Brasil, og er generelt imponert over kvaliteten på norske menn som søker ny venninne, og kunne tenke meg å beholde et par av dem som venner.
- Og jeg husker ikke hvem det var som syntes at daten hans var litt nølende med å svare - jeg skal finne den igjen og svare ordentlig der - men synes han skal stå på. Worst case blir det et nei, best case er hun bare litt forsiktig for ikke å virke pushy.
- Og jeg er superpetimeter med norsk språk og dyslektiker, så her kan det bli mange interessante møter med meg selv i døren :-)

Gleder meg til å være her! Og småprat og korte svar er helt greit.

Jeg er vel relativt ny eller ihvertfall uerfaren på sukker. Sjelden jeg får noe svar på meldinger jeg sender.
Men noen sier man bare skal sende hjerter og se om det kommer hjerter tilbake før man kan snakke sammen.
Hva gjør dere?

2967 har nå besøkt min profil Når får jeg premie? Er det ved besøk nr 5000? Blir det gullklokke ved besøk nr 10000??
Har mista troa på at nr 3000 er et premietall. Merka ingenting på nr 1000 og 2000. Eller er det som på lotterier der tallet må ende på 66 eller 33?
Venter stadig i spenning. :-)

Det har jo etter hvert nærmest blitt en trend for ulike pop- og rockegrupper å opptre med fullt symfoniorkester, så mitt spørsmål er kort og godt: Har du en favorittgruppe og/eller ei favorittlåt du gjerne skulle hørt oppført med fullt orkester (kanskje til og med kor og offstagetrompeter)?
Ikke vær beskjedne nu, alt fra Søstrene Bjørklund til Fleshgod Apocalypse er tillatt.

Ingen kommentar.

Ikke et eneste bittelite pip😜
Her skjer kun hemmelig....😉

Jeg bor i et noe over snitt sosialt nabolag. I høst var det "siste grillfest" hos naboen. Etter noen drammer forlot jeg og ei av jentene festen for å stikke ned i byen! Det hele endte hjemme i senga mi! Nå viser det seg at denne jenta er gudmor til nabogutten, og gift med gudfar, som er bestekompis med pappa-nabo! Dette sverger jeg på at jeg ikke ble gjort oppmerksom på før neste morgen! Nabogutten er i tillegg bestekompis med min sønn! Nå gjør denne jenta fremstøt mot meg! Jeg er ikke interessert, og vil bevare et godt naboskap!

Jeg tenker...hun har mer å tape enn meg? Hun vil aldri fortelle noen som helst om dette? Om hun er gæren nok til å gjøre det, skal jeg da blånekte!?

Ingen som skal ut å ta en 1/2 l melk, øl, juice eller vin i Oslobygda på tirsdag eller onsdag da???

Hvor viktig er det for dere, at du og partner skal ha felles interesser?
Mitt svar er: Ikke så viktig. Det som er viktig er at du er deg selv, og jeg kan være meg selv. Vi er tross alt av forskjellig skjønn.
Du trenger ikke å late som du liker det jeg liker, vice versa
Har selv opplevd trangen for å finne fellesnevnere, som gjorde at man mistet seg selv. Litt man vil man vil, men får det ikke til.

Ser at flere skriver på sin profil at de er i sin beste alder, egentlig ikke reagert så mye på det før jeg begynte å reflektere over det..
-Betyr det at fra nå av så går det bare nedover med deg?
-Du kom for sent, skulle kommet før.
-værsegod her er restene?
-Du skulle sett meg før du....

Hmm? Undrer...

Har nå vært her inne en stund, med både vellykkede meldinger/dater og ja, la oss kalle det mindre vellykkede 😉
Men det desidert verste her inne synes jeg, er at det tydeligvis er utrolig vanskelig å være sånn noenlunde ærlig! Man MÅ ikke være ufin fordi man er ærlig, bare si det som det er men på en høflig måte..

Nå sist var det en flott dame som merket meg med gult hjerte, jeg ble nysgjerrig på henne, og sendte et gult hjerte, og en påfølgende mld om at jeg syntes det var hyggelig at hun var nysgjerrig på meg og at jeg ble litt nysgjerrig selv. Pluss litt om noe jogging som hun tydeligvis var veldig glad i. Neste dag så var mld fra meg lest, men ikke noe svar på 3-4 dager. Hun var jo pålogget en haug av ganger i disse dagene, så jeg sendte en mld og spurte henne om hun kom til å sende meg en mld tilbake eller hvordan landet lå. Og at jeg ikke mente å mase eller være ufin. Siden hun hadde sendt hjerte først tenker jeg jo at man uansett sender en mld tilbake.
Da kommer det en melding om at det var influensa og et par sykdommer til i heimen, så sukker var ikke prioritert de dagene. Og at hun ikke mente å fornærme meg.

Ville bare si at jeg ikke ble fornærmet av det kjære deg, men blokkeringen rett etterpå og den rett og slett teite løgnen om at sukker ikke var prioritert pga 3 sykdommer i heimen (selvom du til stadighet var logget på) den kunne du ha spart deg for..

Var på en vellykket første date, fikk en klem, når vi gjekk ifra hverandre. Fekk telefon nummert hennes på messenger seinere den kvelden. Ho fortalte at ho hadde hatt det kjempe koselig, og så fram til neste møte. Men dei neste dagene har det vært rolig, og eg er den som må ta kontakt :/ Ho ser fortsatt fram til neste date seier ho, men vi snakker ikkje så mye lenger. Eg skjønner ikkje heilt hva som skjer, samtidig som ho gir inntrykk at ho gleder seg til å treffe meg igjen, så snakker vi ikkje så mye sammen lenger :/ Syns det er feil at eg viser interesse men føler den ikkje blir gjengjeldt :/ Har dere noen tips ? :(

Jeg har plutselig fått problemer med å laste opp profilbilde fra IPhone, noe som ikke har vært noe problem før? Noen som har forklaring, da jeg får beskjed om at bilde har for lav oppløsning?

Gjentar, i denne juletråden kan dere tulle, flørte,diskutere i til fillene fyker av gårde i desember vinden .Klemme og kyse hverandre i vilden sky i ............

Luke #3 Lek i vei ...........

Hvor ofte får du svar på meldinger fra jenter? Jeg føler jeg har tatt masse initiativ med å sende melding men få tallet svarer. Hva må gjøres?

for å komme unna, daglig- men fremdeles sitter i klørne, hva gjør man da?

Når man så gjerne vil videre, vet man har det bedre uten, men sliter med dårlig samvittighet, hva gjør man da?

Når man vet at man ikke har gjort noe galt, men fremdeles føler skyld og tar på seg all skyld, hva gjør man da?

Når man ikke klarer å slutte å bry seg, og det å gå videre blir en evig kamp, hva gjør man da?

Er du naiv, kynisk eller noe en plass i mellom?
Hva er positivt med naivitet og kynisme?

Hvor mye stoler du på din egen dømmekraft?

Hvor mye stoler du generelt på en du aldri har møtt eller møter for første gang?
Hvor mye stoler du på meg?

Benytter anledningen til å sende en hilsen til alle på sukker fra meg i Syden. Ha en fantastisk uke 😁

Jeg har skrevet et dikt.....
Min fremtidige kone. r du her?
Er du fink til å lage sandwicher og hente øl til meg?
Jeg vil kjøre inn i solnedgangen sammen med deg i traktoden min.
Bli med med forevig und alltid

kom med kritikk folkens..

Noen som skal på festen?

Har dere fest snart eller etter julen ..
håper jeg få en gode venner 😍😎😗

Alle har enten fått eller skrevet en førstemelding som var morsom eller "noe for seg selv", la oss se på noen av disse slik at vi alle kan smile litt...

Mitt bidrag:
Frøken hadde skrevet i profilen sin at hun innså at hun ikke kom til å gifte seg med Clint Eastwood. Så jeg sendte denne.

************

I know what you're thinking...

"Did he send five or six messages?"

Well, I have to admit, in all this confusion I forgot myself.
So you have to ask yourself a question.

"Do I want a real man?"

Well, do you... P..... retty???

Hei, et raskt spørsmål.
Hva tenker dere om å åpne for profiler fra Sverige? Vi antar at en del svensker kan tenke å bosette seg i Norge hvis de får husly hos en hyggelig norrbaggare. Er det steming for det her og der tror dere?

Denne tråden er for de feilfrie ,men andre ord ikke for undertegnede ts :-))

Selvsagt har du det! Derfor jeg opprettet denne tråden ene og alene* for at du skal få lov til å fortelle meg akkurat hvor mye du har savnet meg!

*-Eller bare for at jeg sitter hjemme med ei stakkars lita jente som ligger å sover og har feber.
*-Eller for å få en boost i selvtilliten.
*-Eller fordi jeg kjeder meg.

...så hyggelig! Jeg syntes du var søt også:)

Så hvorfor svarer du ikke når jeg da skriver tilbake en kort melding til deg?

Skjønner meg ikke på dette greiene her ass...

Hva er fordelene og ulempene med å være singel og hva er fordelene og ulempene med å være i fast forhold?

Liker du best å være i forhold eller å være singel? Hvorfor liker du det best?

Er en del innom og leser her.
Ofte tenker jeg å bidra, men trekker meg.
For selv om det dukker opp interessante tema, er det jo de samme menneskene som skriver i alle trådene her, og jeg ønsker i grunn ikke å bli en "sånn" som absolutt må mene noe om alt, og som i en slags P3-programlederstil har opplevd noe tilsvarende og gjerne litt villere enn absolutt alt som bringes til torgs.
Og har man ikke det, kan man alltids benytte erfaringer fra venner og bekjente, ikke sant?
Jeg ser jo i onlinelisten at det er mange fler til stede enn de som skriver her.
Er de ikke på Forumet, eller er de like forsiktige og tause som meg?
(En stor taushet nå vil være svært talende i så måte.)

Har du noe bevisst forhold til å sette deg mål og deretter å nå dem?

Jeg har alltid noen mål jeg har satt meg som jeg jobber mot. De er som regel ganske store, men etter hvert tipper jeg de blir mindre ettersom mye ramler på plass. Har holdt på sånn i minst ti år, og har vel egentlig alltid klart det jeg har bestemt meg for. Om ikke alltid helt til den tiden jeg har satt meg, så i alle fall ikke så langt unna. Det har vært ting som utdanning, jobb, trening, helse, sosiale ting, foredrerollen, dumme vaner jeg må få gjort kål på +++. Alt for å komme litt nærmere den personen jeg egentlig ønsker være. Også syntes jeg det er litt morsomt, for det hender jo at jeg må dra strikken litt lenger enn jeg egentlig er komfortabel med. Jeg liker rett og slett å være på vei mot noe, det gir meg et driv og litt mer mening i hverdagen.

Noen flere som stadig forsøker oppnå "litt mer", bli litt bedre, forandre på ting ++ ? Eller har dama og mannen i gata et lite bevisst forhold til hvordan de bruker tiden sin? :P

Er litt usikker når det kommer til Damping, Waping eller elektroniske sigaretter som det heter på Nårsk.
Om du damper, krysser du da av på "ikke-røyk"?

Har du vært på en date med en som har krysset av for "ikke-røyk" for så å dampe på en e-sigg? Er det greit? Eller er det å betrakte som røyk...?

Da er det på tide at jeg takker for meg ;)
Har truffet en jeg har tro på ;) Medlemskapet går ut nå den 4/12 så uansett tar jeg en lengre pause og håper jeg ikke kommer tilbake igjen ;)
Har blitt kjent med mange herlige folk her og kommer til å savne dere litt.
Titter innom fram til deaktivering torsdag.
Lykke til og mange klemmer fra meg <3 <3

er det tabu å søke fast elsker? eller bare si eg vil ha sex!!! singel livet kan være slitsomt... alt ska overtenkes og vurderes til minste detalj...
kan ikke man bare si at idag vil jeg ha sex uten at det må være så mye greier? å finne noen på nett e like komplisert som i virkeligheten... om ikke værre... o vi alene foreldre har mindre tid te overs... jeg trenger sex også selv om jeg er singel!!

Jeg pleier ofte å si at man forandrer seg ikke, men at man utvikler seg hele tiden. Jeg mener det er en ganske stor forskjell på de to tingene og har liten tillit til historier om folk som har totalt endret atferdsmønster og verdier over natten.

Men historiene finnes.

Og det finnes et ordtak (som jo passer godt på Sukkerforum og) som sier "en gang utro, alltid utro".

Så hva tror du er mest rett og hvorfor?

De av oss som, en gang for lenge siden og under legendarisk formildende omstendigheter, har vært utro; kommer vi til å gjøre det igjen?

Hva kommer det av at menn på 195 godt kan falle for ei snelle på 165? De lange, barske karene burde vært forbeholdt høye jenter, tenker jeg noen ganger - enda jeg vet hvor tullete det er å tenke sånn.

En høy mann kan få hvem han vil. Vi høye kvinner har et begrenset utvalg, og i alle fall dersom vi selv faktisk synes det er en fordel å ha en kjæreste som er noen centimeter høyere enn oss selv.

Noen ganger har jeg en følelse av at selv nokså høye menn (187+) faktisk foretrekker små og nette damer. Har jeg rett? (Si meg GJERNE imot!)

Ja da tar jeg en aldri så lite tråd og spør hvorfor er det så mange på sukker som ikke tørr legge ut bilde ?
Jeg synes at det er skeptisk at vedkomne ikke har for vi alle ønsker å se hvem vi prater med selv om vedkommende eventuelt har dorlig selvtillit,alle mennesker har en sjarm og vi alle har noen som en ikke liker utseende men det er også mange som liker ditt utseende,så gi gass og sett inn bilde for det er ALTiD mange som synes at du er flott !

Praktiserer du tilgivelse?
Er det noe du ikke hadde/ville klart å tilgi?

Blir tilgivelse lettere med bruk av tid? Hvis ja; hvorfor?

Hva er det verste som har skjedd som du (eller andre du vet om) har tilgitt?

Jeg skal på første date med en fyr fra Sukker å vi skal møtes på standup show også byn etterpå.
Er dette en passende kjole? :P
http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/new-look-200420/mesh-insert-knit-dress-290815-446/

Den som hadde hatt en god og varm armkrok å krype inn i...
☺️?

Fikk brått lyst til å gå ut i natten for å lage snømann! Eller kanskje to. Flere som meg?

Når man som nysingel og uten nære venner i området tenker litt fremover kan den forestående høytiden kanskje fortone seg litt negativ. Å trekke tilbake til ev. familie er uaktuelt, så hva skal man da finne på?

Ønsker en liten debatt og gjerne forslag til hva man kan finne på for å takle ensomheten som gjerne dukker opp.