Sukkerforum

jeg er ute på byen ?... igjen 😄

Mulig jeg beveger meg i et minefelt, men prøver læll.

Inspirert av en annen tråd ble jeg litt nysgjerrig.
Har jeg vært på deres profiler?
(nei, dere ser IKKE hvor jeg vil hen med denne)

Neida , jeg er i det romantiske ,kreative hjørnet ,sikkert fullmåne ute ,Jeg har uansett laget en Sukker sang til dere ,sa hun mens hun rødmet

Link you tube -WIN 20150926 221236

Om flere er i det romantiske hjørnet del gjerne, hva dere har på hjerte denne kveld .

Sitter og leser gjennom profiler her inne, ser stadig at kjekke karer som jeg tenker jeg har mye til felles med har lagt inn restriksjoner på hva slags dyr som godtas.... Vet jo at allergi er vanlig, men sitter her og funderer litt på om katta mi er et skikkelig stort handikap i jakten på kjærleiken?! ;)

Farvel kjære forumister.
I dag har jeg bestemt meg for å forsvinne herfra, logge av og komme meg ut i solen og ut der det er folk.
Takk for nå!

Om Meg

Siste svar lø. 26 sep. 2015 20:29 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Hemmelig

Er det noe alvorlig feil med meg når nesten ingen jenter vil skrive og snakke med meg? Blir så trist av slikt:( Jenter er det noe feil med meg?

Kanskje et tåpelig spørsmål, men spør nå likevel. :-) Er det noen som kan anbefale meg et ok nødaggregat? Opp til 5000 kr. Har sett et på Clas O men trenger noen flere alternativ.

Her jeg bor var vi strømløse i flere dager sist vinter. Grusomt tungvint og iskaldt inne!

Husk det. Det er ikke din feil at alle mennesker er forskjellig.
Du kan likegodt bare godta at alle er forskjellig. Vi må prøve å ha tillit til at det også finnes gode mennesker som er til å stole på for å blottlegge våre indre tanker og følelser til. Kjærlighet er en prosess som tar tid. Ikke alle her leter etter det samme, og profilen du har skrevet er neppe slik du oppfattes i virkeligheten. Det hjelper nok bra å delta på fester og utflukter, så man kan vise seg som et helt, levende vakkert menneske ;)

Legg gjerne inn ditt beste sjekketriks ( kanskje gir du et sjekketips til en person som kommer til å sjekke opp deg!), eller bare noen ord mens du venter på kjærligheten kommer rekende på ei fjøl, eller bankende på din dør ;)

Hva er det beste sjekketrikset du har opplevd?:) For min del: for noen år tilbake traff jeg en Mann på byen. Vi hadde umiddelbar sterk kjemi og holdt oss i nærheten av hverandre hele kvelden. Elektrisk! Når vi ikke sto sammen så kom det andre menn bort og flørtet. "Min" mann sa da: " I enjoy watching other men hitting on you. Cause I know I'm the one to take you home". Vidunderlig tilbakelent, kjepphøyt og selvsikkert. 😂

Ugl, ugl, ugl...

Den følelsen når man titter gjennom Looks og andre søkesider, finner ei som ser veldig fin ut..
Blar inn på profilen og titter på albumbilder...

Og der står leppene ut fra munnen som et andenebb... På et av bildene.
Blææææ

Godtesyk, værsyk og datesyk.
Spist is og sjokolade hjalp ikke.

Jammen meg ikke bare, bare å prøve å finne fram i denne stien i denne jungelen av nettdating:)

Annnyway undret meg på en liten ting, og tenkte at eg kunne spørre her. Hehe tror kanskje mine venner begynner å ha hodet litt overfylt etter å ha vært moralske støttespillere etter x antall måneder.

Har blitt inventert på date, noe som er ganske koselig:) Han virker god og grei, og koselig å snakke med. Men det er en ting. Hehe lurer på om eg overtenker det, men uansett. Vi har egentlig snakket lenge, men enkelte ganger har det gått lang tid mellom hver gang han svarer. Han jobber på plattform og har en av og på jobb, men regner jo med at de har internett tilgang og sånt der da. Men det er bare det at det gjør meg så usikker når det går så lag tid imellom(gjerne et par dager). Og det irriterer meg litt fordi hele greia føles så ustabilt. Men er kjekk og koselig å snakke med når han først er på da. Han har inventert på date på bowling noe som egentlig høres ganske morsomt ut.

Overtenker eg nå? Skal jeg nevne at det kan være litt forvirrende? Eller skal eg bare drite litt i det akkurat nå, gå på den daten og ha det gøy og se hva som skjer?

Bar overkropp. Profil med masse bilder av en kar i bar overkropp. Veldig veltrent. Flott kropp. Men... Det blir feil for meg. Helt feil...

Hva synes dere jenter om menn som så og si bare har bar overkropp og muskekkropp på badestrandbilder? Jeg blir satt ut jeg, and not in a good way....

Tenker også på hva menn ville synes om en kvinne som bare hadde bikinibilder.
Og spesielt da hvis profilen tilhører en i alder 45-60.

Hei vakre damer og morsomme menn 😊
Ælgjakta har starta, og dæm har vist enerett på å gå bevæpna i skogen første uka 😜 så da ble det litt kjedelig 😊

Men kjenner allerede at tommelen får vondt av skrollinga på mobiln 😄
Måtte jo kikke gjennom profilen til en del pene damer ?
Det er mange igjen 😄

Kjøpte en måned nå da, så får vi se etter hvert...

Online-søk-oppsettet er endret - og jeg skjønte null av det.
"Aktuelle | Beste i Norge | Egenvalgt"
-Slik ser altså oppsettet ut nå..

Før var det enkelt med beste matcher og alle..

Hva pokker er "aktuelle" online? Aktuelle med ny plateutgivelse, eller? -og i så tilfelle, hva bryr det meg? Jeg er bare ute etter en partner og bryr meg nada om vedkommende er aktuell med noe..
Ikke ser jeg etter "beste i Norge heller" -og beste for hvem? Alle har vel ulik smak?
Hvordan kan admin på sukker.no vite hvilke jenter som er de beste i Norge -og best for hvem?

"Egenvalgt" ??????
Jeg hadde ikke valgt noen egne, så vidt meg bekjent Allikevel, når jeg klikket på "egenvalgt" så viser det seg at admin på sukker har tatt saken i egne hender og valgt mine egenvalgte for meg..

Snakk om å gjøre noe som tidligere var så såre enkelt å forstå til noe totalt uforståelig og forkludret... Sukk!!!

jeg gikk tur i dag og kastet av meg alle klær og tok meg et bad da en venninnegjeng gikk forbi og hun ene nærmest kjeftet på meg for at jeg var helt naken. De andre virket ikke brydd og tok bilder og fniste. Er det ikke lov å være naken i naturen lenger?

Har man skrevet for lite om seg selv i profilen sin så er man sjenert....har man skrevet en litt skrytende profiltekst så blir man beskrevet som høy på pæra;)
Og gjerne kommer dette fra jenter som KUN har bilder i profilen sin og ingen tekst! Skjønne det som skjønne kan:)

Hei dere på Sukker.
Er det andre her inne som sliter med å få svar/komme i kontakt?
Føler det må være litt att eg bor på feil plass,men må jo være noen damer som liker seg på landet eller att eg kommer til dei.
Normal mann og har mange positive sider.
Ønsker seriøse svar..

Ha en fin kveld videre..

Jeg har nå lysnet på mine favoritter alt for mange ganger. Forslag på nye sanger som jeg kan synge i bilen eller i dusjen, som kan gjøre morgenen bedre eller til at slappe av med etter en lang dag. :)

DEN følelsen! Fårikålen har stått på kok i nesten seks timer, den er så mør at kjøttet nærmest smelter.

Hva spennende står på menyen hos dere i disse høstlige tider?

God kveld folkens. For 2 år siden ble jeg lei av å være singel så jeg tok litt tak. Har det beste medlemskapet på Sukker og Møteplassen. Medlem av Tinder også.

Diverse andre ting:
- Oppgradert garderoben
- Oppgradert leiligheten
- Tok litt coaching i dating.
- Kokkekurs
- Kom i svært god form via trening.

Herregud det er så mye rart jeg har gjort med tanke på å bli mer attraktiv.
Det siste året har jeg datet 4 kvinner der 2 endte i forhold som varte rimelig kort. (4 og 5 måneder). 1 av disse var med jenter jeg følte var "out of my league".

Av 4 dater var det 1 som ikke ville være mer enn venner. Fordi det var "mangel på sommerfugler i magen".

Det er veldig lett å bli usikker på seg selv når du ikke får den responsen du ønsker på nettdating. Det er jo ganske overfladisk og folk siler som bare det. Gjør jo det selv.

Tips på hvordan en kan bli mer attraktiv eller hvor jeg kan komme i kontakt med flere kvinner? Er ikke den som trasker mest på byen i helgene, hehe. Har heller ikke mye suksess her på nettet. :) Tilbakemelding på profil er også ønskelig.

Takk og god kveld.

Kjekke menn og damer :-)

Hvilken hobbyer har dere nå, å hva vil dere gjøre med fremtidig partner , snakker fremdeles om hobbyer :-)

Ikke brukt forumet før, er det ett spennende sted å la seg engasjere?

Noen søte damer her som er klar for en date? :)

I det siste blir jeg mer og mer klar over at kløftbilder tiltrekker meg til de grader .....Og jeg begynner å lure på om det er noe galt med meg , jeg vil ikke se men kan ikke stoppe blikket fra å vandre dit , merker at hodet blir varm og det kommer en slags rastløshet over hele kroppen . Jenter er det noe galt med meg og hva kan jeg evnt. gjøre for å bli kvitt dette . Gutta , er dette vanlig hos Dere også ?
Jenter , synes Dere det er opphissende å bli sett i kløften ?

Må vel ver favoritt sangen te de fleste her inne ;)

https://www.youtube.com/watch?v=HTdd8QxifbY

Jeg er i begynnelsen av 40-åra og har krysset av for at jeg ønsker å treffe menn 5 år nedover og 10 år oppover.

Om jeg får melding fra en mann som er 10 år yngre, så er blomsten "alder" vissen. Om jeg derimot får melding fra en som er 20 + eldre, så er den IKKE vissen. Hva er årsaken til dette?

Tror Sukker at jeg er mer interessert i en mann på 70 enn en på 35???
Eller er det fordi jeg er kvinne, og dermed "automatisk" ønsker å være yngst i forholdet?

Hei,

Dette har ikke så mye med sukker å gjøre da, men jeg kommer godt overens med ei jente jeg studerer med og merker at kjemien er der. Så hva er smart og dumt med tanke på å spørre hva hun vil gjøre når jeg spør henne ut?

Jeg smådatet en fyr herfra i juni..det smuldret litt bort pga div ting.har hatt noe kontakt etter det på Mail.han var veldig fan av kettlebells.så da jeg hadde min første prøvetime igår takket jeg for introduksjonen."Måtte jo komme med indirekte råd for å slanke deg, stramme deg opp og gjøre deg mer fitt.. Du hadde jo mye bra ved deg, så om det skulle bli noe mer måtte noen grep tas... Av deg!" Siden jeg er 170 og bruker str 36 i mye, syns jeg det med slankingen var litt rart...

Jeg omfavner i dag min 44 års dag og syns fortsatt det er herlig med bursdag. Føler enda at det bare er et tall heldigvis og tenker ikke så mye på at nok et år har har gått...:)
Noen 30 og 40 års krise føler jeg ikke at jeg har hatt. Fantastisk er det jo også når vi får høre at 40 årene er de nye 30 årene og 50 årene er de nye 40 årene. Må da gå utrolig bra å få lastet på flere år når det går den veien:D
Er vi damer oftere mer skånet for "alderskrisene" prosentvis enn menn eller er deres "kriser" bare mer synlige...?
Ingen alvorlig problemstilling dette, men bare en underfundig refleksjon som kom i anledning dagen:)

Etter å ha sendt en takkemelding til en fyr jeg smådatet herfra i juni,fordi han hadde snakket så varmt om kettlebells,og jeg var ferdig med min første prøvetime,fikk jeg dette svaret"Måtte jo komme med indirekte råd for å slanke deg, stramme deg opp og gjøre deg mer fitt.. Du hadde jo mye bra ved deg, så om det skulle bli noe mer måtte noen grep tas... .av deg!" Kan informere om at jeg er ca 170 cm og bruker str 36/38-instruktøren igår ble imponert over at jeg var så sterk!

Etter å ha sendt en takkemelding til en fyr jeg smådatet herfra i juni,fordi han hadde snakket så varmt om kettlebells,og jeg var ferdig med min første prøvetime,fikk jeg dette svaret"Måtte jo komme med indirekte råd for å slanke deg, stramme deg opp og gjøre deg mer fitt.. Du hadde jo mye bra ved deg, så om det skulle bli noe mer måtte noen grep tas... .av deg!" Kan informere om at jeg er ca 170 cm og bruker str 36/38-instruktøren igår ble imponert over at jeg var så sterk!fyren jeg datet har tatt kontakt etter at vi hadde avslutta greia vår.

Etter å ha sendt en takkemelding til en fyr jeg smådatet herfra i juni,fordi han hadde snakket så varmt om kettlebells,og jeg var ferdig med min første prøvetime,fikk jeg dette svaret"Måtte jo komme med indirekte råd for å slanke deg, stramme deg opp og gjøre deg mer fitt.. Du hadde jo mye bra ved deg, så om det skulle bli noe mer måtte noen grep tas... .av deg!" Kan informere om at jeg er ca 170 cm og bruker str 36/38-instruktøren igår ble imponert over at jeg var så sterk!

Flere enn meg som får seine meldingsvarsel?
Får varsel minst en halvtime etter det ble sendt.
Det blir litt saboterende når begge parter egentlig hadde svart med få minutters mellomrom :-P

Ung lover

Siste svar ti. 22 sep. 2015 17:26 (191 svar)
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Jepp, da har jeg bestemt meg for denne varianten siden det er vanskelig å få tak i jevnaldrende menn.
Koser meg så lenge "den rette" dukker opp.

:-)

Som er ute etter menn de ikke kan få? Jeg ser mange middelmådige damer som er sammen som jeg mener er for gode for dem. Jeg mener mannen i dette tilfellet fortjener noe bedre.

Er nok ikke bare oss menn som sikter for høyt.....

Jeg har aldri vært noen stor fan av Farmen, men i år er det så mange flotte damer som skal være med så da må jeg nesten ta en titt!:)

Bare håper ikke de blir stemt ut med en gang da;)

I går var det sol og deilig temperatur. Idag er det kaldt, grått og guffent. Innser at jeg går mot enda en mørke tid alene. Merker det ikke så godt på sommeren, men nå som høsten og vinteren nærmere seg med stormskritt merker jeg at det hadde vært deilig å ha en armkrok å krype inn i.
Hvorfor har årstiden så mye å si?
Kanskje nettopp fordi at på sommeren er alle sosiale og ute men resten av året er nesten alle bare inne hos seg selv.

Kan være dette blir en forvirrende opplevelse å lese. Beklager isåfall på forhånd. Har så mange tanker og spørsmål og vet ikke hvor eg skal plassere dem. Så da prøver jeg her:). Når tar man opp temaet barn i dating/forhold?

Når tenker folk det er naturlig at en tar opp temaet barn i dating/forhold? Mens man dater, før man blir sammen eller etter å ha vært sammen en stund?. Man kan jo se på machtreet om den andre personen er villig eller har lyst på barn, men man kan jo ikkje akkurat stole blindt på det som står på machtreet, det er jo noe man må snakke om.

Kom for et par måneder siden ut av et forhold som endte på grunn av uenighet angående barn. Han hadde fra før av og ville ikke ha mer, mens eg har ingen. Det ble til at vi avsluttet forholdet fordi selv om vi hadde det fantastisk, ville vi ikke det samme i framtiden. Eg var innstilt og villig ti å elske andre sine barn, men vil gjerne oppleve og gå gjennom en graviditet og få barn selv.

Nå har eg prøvd og komme meg tilbake i "slagmarken", markedet eller hva jeg skal kalle det. (Hehe kaller det slagmark fordi man vet ikke alltid hvor man skal gjøre av seg, hva som skjer, hvor man står eller hvordan det ender. Men trenger ikkje nødvendigvis vare negativt, spennende med jakten:))
Men tilbake til temaet. Meldt meg på sukker og vært på litt forskjellige date. Koselige date, men det har liksom ikkje helt klaffet enten fra min side eller hans side. Men det er en ting som jeg tenker mye på. Kjenner eg er så redd for å gå inn i et forhold der man ender med å elske den andre, men må velge om man vil ha mannen og ikke oppleve det å skape egne barn, eller miste den man er mest glad i,for å forhåpentligvis finne noen som man liker som ønsker barn dem og. Det er ganske vanskelig og måtte velge om man vil ha den personen man ønsker å tilbringe tid med i hele verden, eller om man vil ha fremtidig egne barn.

For meg er det å få egne barn en grunnleggende ting eg ønsker å ha opplevd i livet. Nærmer meg 30 så har ikke sånn kjempelang tid, ønsker heller ikke å bli kjempegammel mamma. Men er nervøs og redd for å skremme vekk menn viss eg tar det opp for tidlig....

What to do? Hva tenker dere klokke folk der ute? Noen tanker/råd til en grublende jente?

Dette er jo min uke med min datter.
Men mandag måtte jeg jobbe som valgfunksjonær så hun var hos mor, greit nok.. Dette viste hun om.

Men i går så skulle egentlig min eks kone gå på foreldremøtet, men siden hennes mann er skadet og de har en liten krabat på knapt året fant vi ut at det var best om jeg gikk.
Videre fant vi ut at det beste ville være om vår datter da var hos mor til i dag, slik at hun slapp mye frem og tilbake (måtte gjøre lekser, dusje og slikt)

Så vi ble som sagt enig om at hun ble hentet av mor. Dette hadde vi jo avtalt samme dag, slik at datteren vår viste jo ikke om dette..

Resultatet ble at hun ble lei seg og gråt da mor kom og hentet fordi hun hadde gledet seg til å være hos far siden hun ikke var der mandag og også skulle være borte nå i natt (overnattingsbursdag hos venninne)

Dette tenkte jo overhode ikke vi på. Men nå har vi lært, og hun foreslo selv at hun kunne være hos meg noen dager til.

Hvorfor skriver jeg dette? Fordi også vi pappaer er viktige for barna, og selv om ikke barnna alltid sier noe så tenker de mye.

JEG har hvert fall lært av denne..

Solen skinner og fuglene kvitrer.

Tenkte å koke meg litt kaffe og så dra ut med datteren min.

Flere som helt spontant har lyst til det? (Gutter som jenter)
Tenkte den lekeplassen i Drammen ( mener den ligger ikke langt fra kirken? Der hvor kajakk klubben har båtene sine)
Drammen fordi Oslo ikke er verdens navle (i tid er det et fett hvor jeg drar nesten)

Jeg er ikke så stresset på det å finne meg en kjæreste. Det er bare fem måneder siden bruddet, men jeg har oppdaget at det blir mange ensomme helger, spesielt fordi jeg har store barn. Jeg har mange venninner, men de er jo familiedamer og vil være ved teltene i helgene. Forstår dem godt jeg. Slik har jo mitt liv vært også. Jeg tenker at det hadde vært greit å være litt sammen med flere på fritida, noen som er i samme situasjon. Ikke for å dra hverandre ned i tunge tanker og sure minner om ekser og ditto, men rett og slett noen å avtale kino, teater og en gåtur med. Det er ikke sikkert sukker er rette arenaen, men jeg stiller spørmålet jeg så får dere svare så ærlig
dere kan.

Jeg interessert i janter :)men det kommer fram bare mann 😂

Jeg har forstått at dette forumet er for selvreklame og markedsføring, derfor må jeg lansere min egen tråd for å profilere meg selv. Antakelig er dette mer til skade enn det er produktivt, og jeg har inntrykk at snille mennesker bør sitte stille og tie. Det er litt jante over det, og for mitt eget selvverds skyld, må jeg si noe, om ikke annet enn for en mer åpen og høyrøstet verden.
Dating har først verdi når du ser et menneske inn I øynene. Først da har man en ide om det er aktuelt å gå videre. Derfor er det artig å legge arbeid inn I en profiltekst når en vet dette bare er en fasade for å få noen på tomannshånd.
Forhåpentligvis blir profilen et slags filter som sorterer ut de menneskene man ikke ønsker kontakt med; det er, hvis man vet hva man ønsker. Og hvem vet hva man ønsker?
Det er to typer ønsker. Lang sikt, og kort sikt. På lang sikt ønsker alle et langt liv med gode mennesker, opplevelser, trygghet, barn, hus og gode minner. På kort sikt ønsker folk seg å være hemningsløst forelsket.
Problemet kommer når vi antar at det å bli hemningsløst forelsket logisk er det eneste grunnlaget for langsiktige mål. Og jeg føler at det i Norge er en slags motstand mot gjennomtenkte forhold. At noen naturligvis kan gå å gjøre all mulig galskap under påskudd av å være forelsket, er en selvfølge. Men at noen inngår i et forhold uten å være skjelven i knær og armer av hormoner, men av tekniske årsaker som penger, hus, familie eller stilling, er noe ekkelt og falskt.
I India var det en historie om en rik forretningsmann som fant ut det var på tide å gifte seg. Han gikk på nettet, beskrev sine verdier, eiendommer og jobb, og fikk hundrevis av svar av jenter. Han tok listen med svar til en som leste stjerner, hun plukket ut en jente og noen dager senere var de gift.
Jeg synes det er en komisk kontrast til vårt uskrevne regulerte romantiske datingsystem basert på sommerfugler i magen!

Noen synspunkter?

singelferie

Siste svar sø. 20 sep. 2015 12:39 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym trønder27

Etter en sommer med dårlig vær og mye jobbing så frister det ganske mye å reise til litt bedre vær og temperatur.

Noen som har noen tips og erfaringer om reisemål i oktober og kansje en mulighet for å møte andre single?

Det er høst, vinden rister i trærne, det er mørkt, nyter ren luft, fårikål sesongen er i gang og Spotify med moods på anlegget.

Ja livet er deilig!

Hei!
Vilkåra for VIP+ og Supermedlem er enkle å finne når man er gratisbruker, men det er jammen heilt umulig å finne dei når man alt er medlem. Kan ein gratismedlem fortelle meg kva dei er?
Altså prisar og kva alternativa er for lengde.