Sukkerforum

Vil henge meg opp litt en diskusjon fra en annen tråd, om hvordan dama skal være etterpå for at mannen skal ha gjort "jobben sin"

Er det rart enkelte menn blir usikre på egne kvaliteter som elsker tenker jeg? :D

De fleste menn klarer å oppnå orgasme. Tror deg er ytterst få som sliter med dette, og det er ikke store forskjellene på hvordan det utarter seg heller. ;)
Noen kommer for fort og noen kan/må "jokke på" i evigheter. Begge ytterpunkter er sikkert uheldige, men ikke all verden å gjøre med. Resultatet for mannen er uansett ganske likt og som regel veldig merkbart.

Damer derimot, er veldig forskjellige. Noen klarer å få orgasme under klassisk samleie. Altså i vanlig misjonærstilling. Andre får det bare til på andre måter, vha. tunge eller fingre.
Noen kan komme etter 2 minutters samleie og noen må man ligge med hodet mellom bena på i over 15 minutter.
Noen får aldri orgasme, og noen kan få f.eks. 7 på rad.
Noen kommer stille, nesten så det ikke merkes, og noen rister, kaster på seg og roper og bråker mere.
Noen vil ha mere, alltid, og noen vil bare kose, snakke evt. sove.

Hvordan man skal behandle dama for å gi henne den gode opplevelsen er det vel bare dama selv som vet. Mannen lærer som regel etter hvert i et forhold hvordan hun fungerer.

Dere damer kan ikke forvente at mannen skal vite hva som fungerer for akkurat deg første gang dere har sex uten at du forteller det.
I motsetning til dere damer er vi menn IKKE synske ;)
Om dama kom veldig stille, så skal altså mannen ligge og spekulere på hva som gikk galt? Hva han gjorde feil? Om det er han det er noe galt med? Tror dette er mere ødeleggende enn om han får lov til å stille spørsmål om hvordan det var ;)

Og angående det å ville ha mere: Om mannen er ferdig så tar det som regel 0,5-1 time før det er fysisk mulig igjen ;) Det er bare sånn vi er bygd. Og det finnes selvfølgelig unntak.

-Hva kan dere damer gjøre for at det skal fungere best mulig for dere første gang?
-Er det mannen sitt ansvar at dere også får orgasme?
-Er det slik at mannen er, og skal føle seg utilstrekkelig, om han ikke "fikset" dette?

Hva er din drømmemann og hva ser du etter? Er jo noe man ofte får spørsmål om, og hva ser du etter. Jeg har jo selvsagt som de fleste tenkt over dette og syntes at kjemien, økonomi, ærlighet ol. Er viktige ting, men ikveld fikk jeg høre av min 6 åring at nå var det på tide at jeg fikk meg kjæreste og han skulle være: flink til å hjelpe til å lage mat, flink til å hjelpe å rydde, like å leke med ungene når de spurte om han ville være med på leken, han måtte like å være med oss på turer i skogen og han måtte være veldig snill og grei hvis ikke så bare byttet vi han ut.
Så den jeg en gang møter må ikke bare sjarmere meg? men også to andre som tydeligvis har sterke meninger om hvem som er bra nok for mammaen sin.

Hvilken kommentarer får dere fra deres barn?

For eksempel: sokker, brødsmuler, å ta tlf midt i "seansen", spørre"kom du?" , bilde av andre jenter på nattbordet, osv. Hva mer gjør gutter/menn feil synes dere jenter/damer? Nysgjerrig på hva dere opplever!
:)

Eller er du alene?

Er det mange av karene her som lar barten gro i november? Kun bart, ikke skjegg. Må bli en slik Tom Selleck-bart. 70-talls bart.

I tillegg har de visst innført "Move" i år. Herrene skal ikke bare la barten gro i november, men de skal trene også. Fysisk fostring hver dag i november - altså i 30 dager.
Lykke til!

Hei folkens! Jeg lurte på en ting.. Opplever mange av dere at dere ikke får svar når dere tar kontakt? Blir man ignorert eller er det en måte å avvise på? Syntes værtfall det er uhøflig å ikke svare, vet ikke om det er jeg som overreagerer. Kanskje de ikke tørr å avvise? Da vet man jo kanskje hvordan de er i virkeligheten?

Jeg lurer litt på hva sukkerforum betyr for den enkelte? Er dette en plass for noen...hvor dette er dennes sosiale liv? Det er ikke noe gærent med det, i utgangspunktet! Er det i en slik sammenheng en ikke-beskrevet aksept for at man "skal være venner" med de man treffer her "hver dag"?

Med det så mener jeg, har man stilletiende, eller ikke stilletiende, inngått en aksept for hva som er akseptabelt i en....ja, la oss si fredagstråd...?

På Sukker er man online 45-60 minutter etter at man er logget ut.

Hei, dere, jeg meldte meg inn som superbruker på Sukker for to dager siden, og jeg trenger allerede nå hjelp. Seriøst - jeg begriper ikke hva jeg gjorde galt. Altså; en dame uten profilbilde tok kontakt, vi hadde en kjapp liten dialog, og så avfeide hun meg brutalt i siste melding og attpåtil blokkerte meg. Og jeg sitter igjen som et gedigent spørsmålstegn. Som uerfaren nettdater lurer jeg på om noen kan hjelpe meg med å dekode hva som egentlig skjedde her. Ble det jeg sa om reising oppfattet som skrytete, eller hva er greia? Her er hele dialogen:

Hun:
Heisann, hva får en mann på 43 år til å like drama og såpe?

Meg:
Hahaha, skjønner spørsmålet. Slet noe jævlig med kategoriene. Hater såpe og ser veldig lite på lineær tv, men er glad i serier - og "West Wing", "Breaking Bad", "Suits", "Homeland", "The Affair", "Masters of Sex" med flere ER jo drama.
Am I off the hook?

Hun:
Yupp. Ser vi har vært i samme by. Var du inne på Griffith Observatory?

Meg:
Vi skulle dit, men det var så mye omkjøringer og suspekt skilting at vi droppa det, kjørte tilbake til Sunset og tok en ny øl på Rainbow. Var der hovedsakelig for Coachella denne gangen. Reiser veldig mye og har vært på seks turer bare de siste to månedene - London, Dublin, Berlin, London igjen, Rhône og Vilnius - og har en plan om å dra tilbake til L.A. om ikke altfor lenge. Da blir det nok Melanie Griffith også... Og The Getty Center.

Hun:
Tror du har vært på kurs, ref det svaret ditt sist, som jeg leste ordentlig nå. Det gjør deg ikke bare litt men veldig uinterresant. Lykke til!

I serien "Uinteressante opplysninger" vil jeg i kveld dele det faktum at jeg nå har lagt om til vinterhjul :)
Det gikk ganske bra på skytebanen, og jeg fikk gjort mye da jeg jobba hjemmefra i dag.

Andre ting å være glad for er at katta kom tilbake etter sin første natt ute.
Og at jeg har fått kattepasser til uka. :)

Da er det straks tid for Halloween igjen. En feiring som jeg vet har delte meninger blant folk. Personlig synes jeg det er en hyggelig greie. Men jeg har barn. De som ikke har barn synes kanskje ikke det er så greit å bli nedrent på døra av små, skremmende vesener som tigger godterier?

Jeg husker da jeg var barn så gikk vi Julebukk i romjula. Samme prinsippet som Halloween. Vi ringte på dørene i nabolaget, utkledd som nisser. Sang en julesang og fikk belønning i form av rosiner, mandariner, nøtter og godteri.

I dag er det vel stort sett godteri.

Jeg pleier å stæsje opp rundt inngangsdøren med noen effekter. Og så pleier jeg selv å ta på meg skummel maske og ser nok litt skremmende ut når jeg åpner døra. Barna som skulle skremme meg, blir oftere skremt selv ;)
Men så får de godteri ..og så er alt glemt , og de går smilende videre til neste hus.

Etter at runden er ferdiggjort, kommer sønnen min og hans kamerater hjem til oss. Der blir det noe å spise/drikke og kanskje en film mens de spiser noe av sitt ervervede godteri. Regner med at dette er blitt ganske så standard prosedyre etterhvert over det ganske land.

Happy Halloween!

Selv har jeg forbløffet meg med å lage brød som ble meget gode, og som min datter etterspørr (smelte)
Idag lagde jeg boller til min datter og hennes venninne, ble også veldig gode.. Så gode at venninnen kom i stua og skrøt av de!

Fins ikke diktinteressert - og er heller ikke religiøs, men synes dette er vakkert og vil dele det.

"Ikke før er veven stilnet
og skyttelen sluttet å slå,
skal gud trekke teppet til side
og la oss riktig forstå
hvorfor de sorte tråder
så vel som de gylne bånd
er like viktig for mønsteret
i Mesterens dyktige hånd"

Hvorvidt man ønsker (flere) barn eller ikke er selvfølgelig et viktig kriterium for mange her inne, også for meg. Jeg reagerer på flere som selv ikke har barn, som ønsker seg barn, men som også har krysset av for "ønsker helst treffe noen med barn". Hva er det for noe?

Gjør at du sier ting du egentlig ikke har lyst til å si akkurat nå til h* ?

Har vært på date og det var gnist fra første sekund , sexuel tenning fra det andre sekundet . Så vidt jeg kom ut derfra i livet fordi hormonene fløy i taket etterfulgt av betatthet , altså jeg kunne ha svimt av med øya åpne og der å da sa jeg ikke det jeg skulle ha sagt og det føles som en avsløring om det ble sagt eller ikke . Er jeg forelska da ? eller er jeg redd ?

Det er helg og høytid for flørting.

Go...

Hva synes vi om tilleggsproposisjonen som kom i dag? Er forumet fornøyd med forslag til neste års budsjett?

Hei alle dere søte mennesker:)

Jeg skal strikke en forlovelsesgave til min niese, bør jeg da velge hardangersøm? Takk for alle fine innspill:) jeg er glad i alt levende:)

En egen tråd, juhu! 😄
Ettersom dette er til frustrasjon for mange. Inkludert meg selv.

Nå er det snart jul igjen, og butikkene fylles opp og kulda setter inn.

Hvilke juletradisjoner har du?
Har du noen juletradisjoner du har fra dine foreldre eller har du laget egne etter du ble voksen?

:)

Frihelg og nesten som man får julestemning.

Et godt råd til damene før jula kommer for alvor..

Syng høyt damer :

Når nettene blir lange og kulda setter inn så sier vesle musemor til ungeflokken sin: «Hvis ingen går i ektefella, men passer seg for den, så kanskje musa di får feire jul igjen!» :/:Heisann og Hopsann og fallerallera! Om julekvelden da skal alle sammen være gla`! :/:

Nettopp opprettet profilen her og jeg lurer på en ting.
Synes dere det var vanskelig å fylle ut informasjonen...?
Får liksom ikke formulert meg riktig, mye kan misforstås når det skrives og ikke sies tenker jeg.

Hvordan kan en på en fin måte skrive at en ikke ønsker kontakt? Det står i profilen min at jeg har høyere utdanning, noe som ble brukt mot meg da jeg høflig sa at jeg ikke ønsket kontakt.

Ser at man kan dele og like foruminnlegg/tråder på Facebook ?
Hva betyr det sånn i praksis?

Her på forum står det:
"Forumet kan i praksis leses av alle så husk på dette når du skriver. Hvis noen som ikke er på Sukker skulle søke seg inn så vil innleggernes identitet (kallenavn og bilder) være skjult."

Hva synes da på Facebook? Og hva er egentlig hensikten med å dele Forum på Face?

Jeg holder meg definitivt til å være anonym hvis andre her kan dele det som blir skrevet videre.

Er det en grunn til at dere er på Sukker, eller er det bare en av mange datingsider dere er aktive på? Noen som har erfaring fra Q500, Elitesingles, Møteplassen og andre sider? Synes f eks at Elitesingles er relativt dyr og tilbyr kun lange abonnement. Jeg skal jo ikke være singel i hele 3 mnd 😉.

Flere av oss har gjerne vært single en stund og neste glemt hvordan man selv er som kjæreste... Her er det lov å børste støv av gode kvaliteter og by på det fine ved akkurat deg som en fremtidig kjæreste kan få glede av. (Jeg tenker personlige egenskaper framfor gods og gull). Noen som tør å gi blaffen i janteloven og by på seg selv? :)

Eksperimentet.

Siste svar ti. 27 okt. 2015 21:40 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym trønderpie

Jeg har nå sittet å lest i forskjellige tråder og blitt inspirert. Vi tar ikke nok sjanser her i livet, og gamle angrer på ting de ikke har gjort, at de ikke tok nok sjanser osv. Jeg synes derfor vi skal ta noen sjanser nå.

Vi sitter ofte på forumet og klager over at det skjer så lite her på sukker, men vi er ikke så interessert i å ta kontakt selv. Dette synes jeg vi skal gjøre noe med. Så nå skal vi leke litt...

Jeg vil dere skal;
Gå til looks og gå inn på en profil under gjensidig interesse. Send en melding til vedkommende hvor du gir et kompliment og spør om en ting fra profilen.

Gå til matchlisten og til de siste som besøkte deg. Send melding (som over) til nr 12 eller 50 på listen.

Gå til matchlisten til de siste du besøkte og send melding til nr 6 eller 20 på listen.

Send en melding til en valgfri skyggeperson (uten profilbilde).

Skriv dine erfaringer her senere. Er det noen som tør å være med på dette? Jeg lover å gjøre det selv også, og skriver mine "resultater" her i morgen kveld. Kom igjen, ta en risk...

Liten tur innom looks.
Slapp penis som profilbilde. DET ser jeg ikke hver dag! Sveipet til høyre, jeg...

Noen kvinner som skal på Kiel tur førstkommende helg, alder 28-43.

Til alle dere som har ventet så lenge på denne tråden:
-Det blir egg og bacon til middag! ☺️?
(Eller ægg å flæsk som vi sei)
Beklager at dere måtte vente 😊

Ellers ville jeg bare ønske dere en fin mandagskveld. Ta vare på dere selv. Husk dere er uerstattelige 😊

PS! Noen damer som kan tenke seg å stable ved sammen med meg i kveld? 😉 Det serveres kaffe og kanelsnurrer ☺️?
Og en klem når alt er stablet 😘

Da jeg skulle logge meg inn idag på sukker, fikk jeg meg ikke inn. Det står at kontoen min har blitt sperret ?! Jeg sendte også en personlig Mail til sukker. Det svaret jeg fikk var at kontoen min har blitt slettet. Fordi at de har mistenkt at jeg har brukt noen andres bilde ?! Dette irriterte meg skikkelig. Det verste av alt var at bildene var av meg. Det kiijpt å miste kontakt med de man snakket med..
Hva brude jeg gjøre ?

Noen har bilder her inne, andre ikke.
Noen deler hele livet sitt i sosiale medier - andre separerer dette bevisst.

Hva er din holdning i forhold til å "beskytte deg fra deg selv"?
Tenker du over dette? Er det verdt å tenke over dette?

:-)

Viss vi innrømmer at det er klasseskiller i Norge - er det mange som søker seg en kjærest fra en annen klasse en den en selv er i?

Del 2 på: utdannelse og jobb

besøkende. Håper jeg ikke får noen flere besøk, vil ikke at det fine antallet skal bli ødelagt.

En ting jeg lurer veldig på her "inne" Jeg har chattet med mange flotte jenter eller damer her. Ingen av dere kommer med possitive tilbakemeldinger, er stort sett opptatt av å "skjerme" dere selv... Tror dere at vi gutta "liker" det eller?

Kjenner det over hele kroppen som smerter her og der og psyken tror jeg også er berørt , litt oppgitt og lett irritert . Hva gjør jeg når jeg ikke har kjæreste , (jo) finne meg en (ja) og er bekymret for å virke en smule desperat - Litt oppgitt å ikke kunne bruke min testosteron til å gi og få glede . Noen råd ?

Fått noen meldinger angående forumtreffet og spesifikt hotel da jeg sa jeg skulle prøve å få gode priser.
Det "beste" tilbudet jeg har fått er på børsen hotel, dette ligger på rundt 700,-
Det er MANGE flere hoteller i sentrum, og prisene kan være betydelig lavere en dette. Jeg anbefaler derfor hver enkelt av dere å selv sjekke/booke hotel på ønsket sted.
Kan anbefale hotels.com og booking.com til dette formålet! Der kan du sette parametre som avstand fra sentrum om du ikke er kjent.
Ellers er det lurt å sjekke både scandichotel og Thon samt quality sine hjemmesider, når dere har funnet et ok hotel på en av bookingsidene for å sammenligne, bli ikke overrasket om det er billigere å bestille direkte på hotellet!

Da skal jeg antakeligvis utelukke meg selv fra 90% av kvinnerasen, men det får så være. Jeg vet det er nerder blant dere og. ;)

Hvem driver med gaming her? Hva spiller du, hvor ofte, hvilke sjangre?

Selv har jeg sloss med Alien:Isolation den siste tiden, fordi det er så hardt på mine skjøre gamle nerver. Man får jo hjerteproblemer av det, men det er vanedannende også, vanskelig å la være.
Ellers, det blir mye førsteperson, og stort sett bare singleplayer, orker ikke noe langvarig online-spill som tar over hverdagen.

PC-mann, men jeg savner min gamle Supernintendo noe så vanvittig til tider. Den var en god venn tidlig i tenårene før man ble musiker.

Så, nerder; foren eder!

Hei, er nybegynner her og lurer på
noen gode tips å skaffe seg mange
dater, fort, har mål å finne kjæreste
Innen 1 måned😁

Setter man hjerter og forventer melding fra den man setter hjerte på? Eller sender man melding selv? Har opplevd begge deler, og det er frustrerende 😂

Sjokolade..et godt alternativ? Ville heller hatt kjærlighet! 😉😂😆

Hvor mange date har du vært på?

Legger da ut dette spørsmål for undersøkelsens del og da muligens finne ut hvor mange dater man kan forvente å måtte dra på... By all means... Koselig å treffe folk da. Men på ett punkt sluttet man å "håpe" på kjemi, og drar på date for å treffe nye ansikter og tenker at man kan bli positivt overrasket.
Vi alle er vel her med ett håp og en tanke om å treffe den "rette". Og har vel ikke gjort det siden man er her inne enda. Og hvor mye legger man i dette "sukker-arbeidet"?

Får ikke svar, lav eller høy utdannelse, seriøs kjæreste, og alle andre tråder får være.

Nå pakker jeg bagen og stikker på Kiel fergen imorgen tidlig.

En helg uten forum blir tøft, men samtidig litt deilig!
God natt!

Matchtall??

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kvinne63

Hvorfor kan det stå " Du er blant hans beste matcher, men poeng på 82 81 89.... ?" Hvilken kriterier går det på liksom. Skulle jo tro det var de med matchtall over 90 som var "best"
Nå er det ikke slik at jeg legger meg for mye opp i "matchtallet", har jo funnet ut at det ikke nødvendigvis stemmer med kjemi.. men dog.. det er jo litt rart utifra "datakontrollen" på Sukker..

Det er lørdag og mange skal på byen eller på fest🎉 Hvordan er DU på fest? Hvem er du sammen med? Hva har du på deg? Henger du i baren eller ruler du dansegulvet? Danser du kanskje på bordet, eller hviler du litt under det? Har du flørt i blikket, eller er du den blyge i hjørnet? Hva ville den berømte fluen på veggen sett?

Har det noen betydning hvilken utdanning / jobb den du møter har?

Mulig jeg tråkket noen på tærne med en kommentar igår kveld,Det var ikke meningen å såre noen, eller gjøre narr.

En av de obskure meldingstrådene jeg har hatt ble innledet sånn:
"jasså, singel og savner sex?" hvorpå jeg svarte : "hadde jeg ikke vært singel , hadde jeg ikke vært her, og å savne sex er vel en dl av pakka? Men ikke bare.."
Fortsettelsen er til å le seg ihjel av, hvilket en kompis av meg nesten gjorde!
jeg synes dog det er endel hykling , -man kan snakke om det i forkledde vendinger, og det er HELT tydelig hva man føler og vil. Så fort det blir litt mer "rene ord for penga" , er det ikke alltid like greit. Det er en hårfin balanse der, hvor det lett blir klamt og kleint, helt klart. Og alle har sin komfortsone, også. (jeg skrev ALLE! :-0)
Dette er jo også endel av samliv som bør funke, så det kan være greit å finne ut av preferanser, selv om det ikke trenger å tas i første melding.
Og ONS kleint, -tror jaggu det er over 20 år siden jeg gjorde noe sånt..For noen er det greit, for andre ikke.
Jeg søker også den store kjærlgheten, og ser helt tydelig utfordringene. Likevel, jeg flørter og kjenner på forskjellige grader av tiltrekning og har i løpet av tiden som singel hatt et og annet "eventyr". Det har vært helt uten dramatikk, og bare gjort meg veldig, veldig godt! Og jeg leter videre..
Man trenger ikke være laus, men la seg "rive (sakte)med" har vel ingen vondt av, eller? Kjærlighet kommer i mange former <3 Go NUTS ;-*
Go' søndag! (sussefjes med hjerte, og hjertesmilefjes ) ;-))

Har dere tenkt over hvor lett det er å bli skriftlig misforstått el tolket feil? Spesielt om man bruker humor/ironi..

Er visst viktig å være T Y D E L I G og D I R E K T E. 😉😉😉

Er du ensom? Hva gjor du med det?

Så en diskusjon på nettet hvor en mann spør: Ser det er flere damer som gjerne går i mannens undertøy og t-skjorte når de er på besøk. Er dette vanlig? Er det da greit at mannen også låner damas undertøy og topper? Hva mener dere om dette?

Syntes spørsmålene var hysterisk morsom, så da spør jeg dere om det samme. 😊

Jeg trenger vel ikke å si at dette ikke er en seriøs tråd? 😂