Sukkerforum

Her ser du hvordan du bør oppføre deg på date for å holde på interessen til mannfolkene :P

http://www.tv2.no/v/964845/?ref=964517

Den handler om Martine som møter folk fra Tinder å utstyrt med skjult camera.
Hun spiller litt vel mye på sex for å si det sånn :P

Ønsker dere alle en fin dag 😃

”De som ikke husker fortiden er dømt til å gjenta den”, sa den spansk-amerikanske forfatteren og filosofen George Santayna

Hvordan kan du skape et annerledes og bedre forhold enn det du gikk ut av? To må man være, og det er helt klart at jeg har lært en del om meg selv og hva jeg vil ha i mitt neste forhold. Det jeg imidliertid kanskje ikke har tenkt så grundig gjennom er hvordan JEG kan være en bedre kjæreste. Har dere?

Jeg tror jeg skal være ærligere og snakke mer om ting jeg tenker på.

Yesterday is history
Tomorrow is a mystery
Today is a gift
En helt ny uke ligger foran oss - la den bli spennende og full av nye spennende opplevelser for oss alle 😄

Har ikke vært så aktiv her på en stund og når jeg først logger inn, renner det inn med meldinger!
Blir nesten litt skremt O_o

Eller har damer bare endelig skjønt at det er ok at de tar kontakt først?

-Kofferten ferdigpakka og er med
-Dattra er levert
-Kattekreket er omplassert
-Oslotrusa er med
-Bensin på bilen
-Flybiletter, jepp!

E47 er klar for tigerstaden.
Håper det er pene damer på kurset og ☺️?

Hainn kjøree EEEE-sex...🎶 😜

Hvorfor skjule man er pålogget?
Har man noen plagsomme etter seg, så er vel det bedre å blokkere?
Jeg synes det er en merkelig greie. Jeg liker å ha en dialog når jeg ser folk er på :-)

For de som måtte lure. Nei, dette er ikke en greie som tar nattesøvn, og som jeg bruker mange timer på å fundere over. Bare veldig nysgjerrig :-)

Noen andre her som koser seg med ett glass rødvin og drømmer om å finne den spesielle som vi leter etter?

Hei hei :) jeg er ny her på sukker å har tatt en prøve mnd som betalende medlem ! Det jeg lurer på er om at når mitt medlemskap går ut, fornyer den automatisk med 1 mnd hvis man på en eller annen måte ikke har sagt opp en plass ?? Eller stopper det automatisk av seg selv etter 1 mnd ? :) mvh Thelay :)

Jeg sitter her og blar igjennom en del profiler og ser noen som er spennende og andre som ikke er så spennende.

Men en ting jeg har merket meg er at det ikke er så mange som ønsker kontakt med damer fra Hedmark...
Er dette et NEI-fylke og hvorfor er det det evt??

Her er det bare å fyre løs og komme med meninger og tanker :)

Skal prøve å holde forumistene oppdatert iløpet av kvelden, slik at de som ikke kan, ikke tør, ikke er gamle nok, ikke har råd, ikke skjønner sitt eget beste, ikke får den opp og de som ikke har fått med seg at det er fest kan ta del i dette fantastiske arrangementet som Tinka og my har stått i bresjen for.

Ser det har vørri fæst! Skjønner man skulle vørri der! I stedet satt man hjemme foran PC-en og sveipet , hit og dit, lett bitter for at verden er urettferdig og man til dagsdato ikke har fått servert akkurat den fantastiske kjæresten man fortjener. Og jeg ser jo , ut fra kommentarene på de forskjellige trådene , at jeg på ingen måte er aleine om det. Aleine en fredagskveld, sår og lei , og så jææææveliiig misunnelig på de som stakk ut igår og møtte likesinnede .. Neste gang ,da..! Men.. Er så ille trygt bak pc-en.. Eller var det foran...

Flere som skal i dag?

Den beste serien ever?

Correct me if I'm wrong...du er superspent på hvordan din potensielt fremtidige livsledsager ser ut - og alt du blir presentert med i profilen er en endeløs tirade av naturfotografier, bikkjer, katter og tær? 20 bilder av vakker natur er flott det, don't get me wrong, men er det en ting jeg faktisk har draget på og som aldri har sviktet, såret eller dumpet meg så er det norsk natur:) Men jeg skal ikke innlede et forhold til fjellheimen eller norske fjorder...vi har kjent hverandre hele livet og trenger slett ikke ytterligere presentasjon for å bli bedre kjent, vi er veldig glad i hverandre allerede:)

Heisann!
Noen som blir med på swingkurs i Bergen? :)

og jeg kjeder meg jo :P

...holder for seg selv.

Kom over en artikkel på nett, som fikk meg til å dra litt på smilebåndet. Overskriften lyder egentlig: "13 skitne hemmeligheter som alle menn holder for seg selv" og handler om menn som dater. Den er til opplysning skrevet av en mann. Spesielt skitne synes jeg ikke punktene er, men jeg ble jo litt nysgjerrig på om dere Sukkermenn kjenner dere igjen i (noe) av dette.

1. Det finnes en kåtskalk i alle menn.
Gutter drives av sin indre kåtskalk, det kan dere kvinner skrive dere bak øret. Dersom du ikke tror meg, spør en kar om dette, og legg merke til på samme måte som du ville gjort om du spurte om rumpa di så stor ut i buksene dine.

2. Menn er usikre.
Mange kvinner sier at dersom de var gutter ville de tatt for seg av kvinner. Kanskje det, men gutter tenker ikke som kvinner og noen ganger aner de ingenting om det motsatte kjønn. Når en mann gjør en tilnærming til en kvinne han er tiltrukket av synes det. Dette gir kvinnen et fortrinn og gjør mannen både nervøs og spent på samme tid. Men kvinner lukter frykt som et rovdyr og kan avslå en fyr når han ikke har høy selvtillit. Og slik ruller hamsterhjulet for mannlig usikkerhet videre.

3. Menn ønsker at kvinner "hjelper til".
Ja, det er klart at de fleste menn vil jakte, men det er kvinner som til slutt "fanger" mannen. Menn er ikke flink til å tolke signaler som kvinner sender og ut de setter pris på at du viser at du liker dem. For eksempel ved å sende dem forelskede blikk eller "komme borti" armen deres. Det er veldig enkelt, men det fungerer.

4. Menn følger ikke så godt med.
Suksess med kvinner handler om de små tingene, men det er ikke menn så veldig flinke til. Forteller du en mann om dagen din vil han hjelpe deg å løse problemene dine. Han tror han hjelper til, mens du himler med øynene. Hjelp han å legge merke til ting og følge med... så godt du bare klarer.

5. Gutter er visuelle.
Det kommer vel ikke som noen overraskelse. Stell deg og ikke ta på deg joggebukser før der bor sammen.

6. Menn trenger bekreftelse på humoren sin.
Digger du ham, synes du sikker allerede at han er smart. Skjønner du ikke humoren hans kan du like så gjerne gi ham opp, om han ikke begynner på klovneskolen.

7. Ingenting slår et par lekre bein.
La buksedrakten henge i skapet nå og da og vis fram "sakene" når du er sammen med ham. En mann trenger å bli påminnet at denne kvinnen er sterk, men feminin - selv om du er i bedre form og helt sikkert kan banke ham opp.

Ses i morgen. Drømmer1 er ikke tatt ut av lista, men han kommer sikkert:-)

NEST SISTE LISTE

HANER
1 EksForumhane
2 Mundari
3 Oooh-yeah medbrakt
4 E46
5 Ymmot
6 Mortain
7 Klippekort(?)
8 SveinA
9 Durr
10 Tinn (kort innom)
11 Larumba
12 Manci1505
13 John74
14 ralk07
15 VirCotto
16 Hemmelig hane 2 (Snupsis)

HØNER
1 Villrosa
2 Josy67
3 Manuki
4 Gille
5 Pippa
6 Oooh-yeah
7 ThisOne
8 Snupsi43
9 Mona2821
10 Afrodites
11 Kaffelise (kommer sikkert nå, ikke sant?)
12 Lisalinn
13 Odysse1967
14 My
15 Tinka
16 Metwo

WILDCARDS, KANSKJE
SMIL74
93U39
Drømmer1

Kjiiiiiiiipt å møte DEN mannen, men kjenner etter flere dater ingen kribling........ Hvor mye tid bruker dere på å bli kjent for å kjenne om kriblingen kan komme? Det skal jammen ikke være lett...

Heisann
Hva er egentlig en god åpningsreplikk/spørsmål? ;)

Fersk scrollevennlig festtråd. Og oppdatert liste med påmeldte!
Det kan hende My og Tinka foretar en ekstra befaring førstkommende fredag kveld, dvs. svinger innom og finner ut akkurat hvor i lokalet vi ønsker å bestille bord. Vi skal ut og vifte med svansen, så det blir bra (ikke sant, My?)

Café Amsterdam
Kristian Augusts Gate 12
0164 Oslo

Veldig lite respons, selv om jeg har sendt en god del meldinger.. det er min erfaring så langt. TIPS ØNSKES for å få litt mere fangst..😉

Jeg sitter og tenker på forumfesten , hvilket antrekk lange støvletter som går opp på lår eller små sko , kjolen lang kort mini ,skjørt ,bukse jeans ,skinn .anstendig uanstendig .....Hva velger dere ....

Ettersom dette kom opp i en annen tråd,- hva definerer dere som utroskap ? Jeg har skjønt at man mener veeeeldig forskjellig rundt dette. Kan man forstå det? For ordens skyld,- jeg er mot , i alle varianter av, og har aldri vært utro. Det ligger ikke for meg i det hele tatt .. Jeg har blitt utsatt for det selv, og det var et stort svik, kanskje derfor jeg aldri vil utsette noen for det heller.

Har lest mye rundt omkring på andre forumer at veldig mange har en "sexvenn", en annen singel de gjerne møter nå og da for casual sex og for å lette litt på trykket. Finnes mange ord for det, feks fuckfriend, friends with benefits....

Spørsmålet er da om du har en slik?
Og er det innafor som aktiv søker etter partner å ha en sexvenn frem til man begynner å date en/ei seriøst?

Utroskap

Ingen svar
(kvinne 53 år fra Østfold) Privat melding

Ettersom dette kom opp i en annen tråd,- hva definerer dere som utroskap ? Jeg har skjønt at man mener veeeeldig forskjellig rundt dette. Kan man forstå det? For ordens skyld,- jeg er mot , i alle varianter av, og har aldri vært utro. Det ligger ikke for meg i det hele tatt .. Jeg har blitt utsatt for det selv, og det var et stort svik, kanskje derfor jeg aldri vil utsette noen for det heller.

Da er det avklart at min eks skal bort på fredag, og jeg da stiller opp for vår datter!
Det er kjipt at jeg ikke får vært med dere! Men kan ikke si trist, for jeg bytter jo bort dere mot noe enda bedre! En bonusdag med min kjære!

Vi kommer faktisk til å ikke være så langt unna dere, siden jeg allerede hadde booket hotel, så da tar jeg og min datter en hotel tur til Oslo.

Kos dere maks! Og se opp (bokstavelig talt) kanskje jeg sitter i et vindu og vinker!

Eg er i besittelse av ein stk. billett meir enn eg klarer å benytte til Den flygende hollender av Wagner på Den Norske Opera laurdag 21.11 kl 15.00. Nokon som er interessert (den kostar gratis).
Svar i innboks. Skriv gjerne eit par ord om kvifor akkurat du fortener billetten.
Det er ikkje snakk om dating, så alle kan delta i konkurransen uansett alder, kjønn og alt det der :)

Har hatt et uforpliktene forhold til en mann i 6 mnd, vi var enig om at det ikke skulle bli noe seriøst. Men vi gjorde mye mer enh bare å ha sex så da kom følelsene snikenes og ble litt sterke en forventet for min del. Han sier han var betatt av meg men ikke forelsket så vi ble enige om å avslutte det hele før det ble for komplisert. Vi har møtes 2-3 ganger etter det. Men nå er det ingen kontakt...gått 2 mnd ca, og jeg kjenner at jeg ikke klarer helt å glemme han, og føler at jeg gir opp en bra mann. Noen råd om hva jeg kan gjøre for å signalisere min interesse, hva liker gutter/ menn av oppmerksomhet fra ei dame, eller er det instinktivt at menn skal jakte ? (at om han hadde følt det samme så hadde han tatt kontakt )

PMS er forbeholdt kvinnen. Og jeg har hatt ulike erfaringer i møte med kvinner under denne perioden av syklusen.

Kvinner kan kjefte og smelle og være riktig ufordragelig mange ganger - under henvisning til PMS.

En forklarte en gang at hun var kvinne, og en kvinne klarer ikke å stagge sine følelser. Mens mannen kan kontrollere sine følelser. Så derfor er det tillatt og må forventes at kvinnen kan være en "bitch" i denne perioden. Og at mannen da bare må innfinne seg i dette og tolerere å bli bjeffet på uten grunn. (sett fra en manns ståsted)

Men her er det sikkert flere forklaringer. Og flere erfaringer. Dette er jo et område som er forbeholdt kvinner, og hvor de selv kan sette premissene. Vi menn har ingen mulighet å sette oss inn i dette.

Men er det generelt slik? PMS er kvinnens trumfkort. Den trumfer over alt annet? selv om mannen sitter med fire ess eller royal straight flush?

Og innser kvinnen selv at hun kan være /har vært en "bitch" under PMS, og kan etterpå be om unnskyldning for sin oppførsel?

Noen som har prøvd dette? ny trend forbeholdt herrene...

NB! Ikke en seriøs tråd

How to nutscape:
1. Find yourself somewhere awesome
2. Turn your back to the awesome scene
3. Drop your pants
4. Bend over and shoot Nutscape through your legs

poenget er da at ballene henger over et nydelig landskapsbilde, som en måne som skinner ned på det vakre...

http://nutscapes.com/

One day someone is going to hug you so tight that all of your broken pieces will stick back together!!!!

(det må vel være verdens beste flørtetråd el??)

Nå! er det ikke lenge igjen, og på tide med ny mobilhælvetescrollevennlig tråd: Tinka og my har akkurat nå forsikret seg om at lokalet er intakt etter vårt forrige besøk, og det vil være klart for forumister fredag 6. november kl 19. Bord er bestilt. Vi er ute på byen og hoier nå. Dytter mat i fjeset nå og sender en SKÅL fra en asiatisk restaurant. (Stedstjeneste ikke lagt til her, gudskjelov.)
Vi gleder oss!

Noen som vet hvordan man får opp de som er online, men som man har lavere match enn 70?
Rett og slett en liste over alle som er online.

Hva skal du gjøre i dag?
Selv er det sløving med Barne-TV frem til vi reiser til min bror på middag. (Lutefisk, o' glede)

Det er mye snakk om de store spørsmålene som gjør at man styrer unna folk her på forum, som barn, yrke, bosted, religion og totalt forskjellige interesser. Men hva er de litt snåle småtingene som gjør at du styrer rundt en profil som i utgangspunktet ser helt grei ut? Og da mener jeg virkelig småting. Det kan være ting fra hele profilen, en rar setning, bilder, hva de søker etter osv. Det eneste kriteriet er at det er noe som ikke passer deg og dine partnerønsker. Tror alle har noen sånne, hvis ikke så får jeg jo bare gamble på å vise meg selv som ekstra fordomsfull/kresenl. I så fall er det flaks at jeg poster med pseudonym...

Dette er ment seriøst, men med et humoristisk tilsnitt. Jeg håper jo at jeg klarer å se forbi disse tingene om en fyr skulle ta kontakt og vise seg å være fremstå som en skikkelig bra mann. Men allikevel, dette er de jeg kommer på i første omgang:
- Om jeg oppdager på bilder at han har sånne øredobber som er ment for å forstørre hullet i øret. Jeg blir rett og slett småkvalm av å se på det (i virkeligheten også)
- Setningen "Jeg sier aldri nei takk til en fest"
- Når han har "gullenke"-kjede på seg på bilder, innrømmer glatt at det kommer av fordommer.
- Setningen "Jeg har som mål å reise jorda rundt før jeg blir (alder).."
- Setninger ala "Jeg er nok litt eldre ut enn jeg føler meg ;)"

Så, hva er dine..?

Når du skal møte en person for første gang, hvor foretrekker du å møtes?
Jeg har som regel foreslått å møtes for å gå en tur og evt. Ta en kaffe etterpå hvis stemningen er god.

Vil henge meg opp litt en diskusjon fra en annen tråd, om hvordan dama skal være etterpå for at mannen skal ha gjort "jobben sin"

Er det rart enkelte menn blir usikre på egne kvaliteter som elsker tenker jeg? :D

De fleste menn klarer å oppnå orgasme. Tror deg er ytterst få som sliter med dette, og det er ikke store forskjellene på hvordan det utarter seg heller. ;)
Noen kommer for fort og noen kan/må "jokke på" i evigheter. Begge ytterpunkter er sikkert uheldige, men ikke all verden å gjøre med. Resultatet for mannen er uansett ganske likt og som regel veldig merkbart.

Damer derimot, er veldig forskjellige. Noen klarer å få orgasme under klassisk samleie. Altså i vanlig misjonærstilling. Andre får det bare til på andre måter, vha. tunge eller fingre.
Noen kan komme etter 2 minutters samleie og noen må man ligge med hodet mellom bena på i over 15 minutter.
Noen får aldri orgasme, og noen kan få f.eks. 7 på rad.
Noen kommer stille, nesten så det ikke merkes, og noen rister, kaster på seg og roper og bråker mere.
Noen vil ha mere, alltid, og noen vil bare kose, snakke evt. sove.

Hvordan man skal behandle dama for å gi henne den gode opplevelsen er det vel bare dama selv som vet. Mannen lærer som regel etter hvert i et forhold hvordan hun fungerer.

Dere damer kan ikke forvente at mannen skal vite hva som fungerer for akkurat deg første gang dere har sex uten at du forteller det.
I motsetning til dere damer er vi menn IKKE synske ;)
Om dama kom veldig stille, så skal altså mannen ligge og spekulere på hva som gikk galt? Hva han gjorde feil? Om det er han det er noe galt med? Tror dette er mere ødeleggende enn om han får lov til å stille spørsmål om hvordan det var ;)

Og angående det å ville ha mere: Om mannen er ferdig så tar det som regel 0,5-1 time før det er fysisk mulig igjen ;) Det er bare sånn vi er bygd. Og det finnes selvfølgelig unntak.

-Hva kan dere damer gjøre for at det skal fungere best mulig for dere første gang?
-Er det mannen sitt ansvar at dere også får orgasme?
-Er det slik at mannen er, og skal føle seg utilstrekkelig, om han ikke "fikset" dette?

Hva er din drømmemann og hva ser du etter? Er jo noe man ofte får spørsmål om, og hva ser du etter. Jeg har jo selvsagt som de fleste tenkt over dette og syntes at kjemien, økonomi, ærlighet ol. Er viktige ting, men ikveld fikk jeg høre av min 6 åring at nå var det på tide at jeg fikk meg kjæreste og han skulle være: flink til å hjelpe til å lage mat, flink til å hjelpe å rydde, like å leke med ungene når de spurte om han ville være med på leken, han måtte like å være med oss på turer i skogen og han måtte være veldig snill og grei hvis ikke så bare byttet vi han ut.
Så den jeg en gang møter må ikke bare sjarmere meg? men også to andre som tydeligvis har sterke meninger om hvem som er bra nok for mammaen sin.

Hvilken kommentarer får dere fra deres barn?

For eksempel: sokker, brødsmuler, å ta tlf midt i "seansen", spørre"kom du?" , bilde av andre jenter på nattbordet, osv. Hva mer gjør gutter/menn feil synes dere jenter/damer? Nysgjerrig på hva dere opplever!
:)

Eller er du alene?

Er det mange av karene her som lar barten gro i november? Kun bart, ikke skjegg. Må bli en slik Tom Selleck-bart. 70-talls bart.

I tillegg har de visst innført "Move" i år. Herrene skal ikke bare la barten gro i november, men de skal trene også. Fysisk fostring hver dag i november - altså i 30 dager.
Lykke til!

Hei folkens! Jeg lurte på en ting.. Opplever mange av dere at dere ikke får svar når dere tar kontakt? Blir man ignorert eller er det en måte å avvise på? Syntes værtfall det er uhøflig å ikke svare, vet ikke om det er jeg som overreagerer. Kanskje de ikke tørr å avvise? Da vet man jo kanskje hvordan de er i virkeligheten?

Jeg lurer litt på hva sukkerforum betyr for den enkelte? Er dette en plass for noen...hvor dette er dennes sosiale liv? Det er ikke noe gærent med det, i utgangspunktet! Er det i en slik sammenheng en ikke-beskrevet aksept for at man "skal være venner" med de man treffer her "hver dag"?

Med det så mener jeg, har man stilletiende, eller ikke stilletiende, inngått en aksept for hva som er akseptabelt i en....ja, la oss si fredagstråd...?

På Sukker er man online 45-60 minutter etter at man er logget ut.

Hei, dere, jeg meldte meg inn som superbruker på Sukker for to dager siden, og jeg trenger allerede nå hjelp. Seriøst - jeg begriper ikke hva jeg gjorde galt. Altså; en dame uten profilbilde tok kontakt, vi hadde en kjapp liten dialog, og så avfeide hun meg brutalt i siste melding og attpåtil blokkerte meg. Og jeg sitter igjen som et gedigent spørsmålstegn. Som uerfaren nettdater lurer jeg på om noen kan hjelpe meg med å dekode hva som egentlig skjedde her. Ble det jeg sa om reising oppfattet som skrytete, eller hva er greia? Her er hele dialogen:

Hun:
Heisann, hva får en mann på 43 år til å like drama og såpe?

Meg:
Hahaha, skjønner spørsmålet. Slet noe jævlig med kategoriene. Hater såpe og ser veldig lite på lineær tv, men er glad i serier - og "West Wing", "Breaking Bad", "Suits", "Homeland", "The Affair", "Masters of Sex" med flere ER jo drama.
Am I off the hook?

Hun:
Yupp. Ser vi har vært i samme by. Var du inne på Griffith Observatory?

Meg:
Vi skulle dit, men det var så mye omkjøringer og suspekt skilting at vi droppa det, kjørte tilbake til Sunset og tok en ny øl på Rainbow. Var der hovedsakelig for Coachella denne gangen. Reiser veldig mye og har vært på seks turer bare de siste to månedene - London, Dublin, Berlin, London igjen, Rhône og Vilnius - og har en plan om å dra tilbake til L.A. om ikke altfor lenge. Da blir det nok Melanie Griffith også... Og The Getty Center.

Hun:
Tror du har vært på kurs, ref det svaret ditt sist, som jeg leste ordentlig nå. Det gjør deg ikke bare litt men veldig uinterresant. Lykke til!

I serien "Uinteressante opplysninger" vil jeg i kveld dele det faktum at jeg nå har lagt om til vinterhjul :)
Det gikk ganske bra på skytebanen, og jeg fikk gjort mye da jeg jobba hjemmefra i dag.

Andre ting å være glad for er at katta kom tilbake etter sin første natt ute.
Og at jeg har fått kattepasser til uka. :)

Da er det straks tid for Halloween igjen. En feiring som jeg vet har delte meninger blant folk. Personlig synes jeg det er en hyggelig greie. Men jeg har barn. De som ikke har barn synes kanskje ikke det er så greit å bli nedrent på døra av små, skremmende vesener som tigger godterier?

Jeg husker da jeg var barn så gikk vi Julebukk i romjula. Samme prinsippet som Halloween. Vi ringte på dørene i nabolaget, utkledd som nisser. Sang en julesang og fikk belønning i form av rosiner, mandariner, nøtter og godteri.

I dag er det vel stort sett godteri.

Jeg pleier å stæsje opp rundt inngangsdøren med noen effekter. Og så pleier jeg selv å ta på meg skummel maske og ser nok litt skremmende ut når jeg åpner døra. Barna som skulle skremme meg, blir oftere skremt selv ;)
Men så får de godteri ..og så er alt glemt , og de går smilende videre til neste hus.

Etter at runden er ferdiggjort, kommer sønnen min og hans kamerater hjem til oss. Der blir det noe å spise/drikke og kanskje en film mens de spiser noe av sitt ervervede godteri. Regner med at dette er blitt ganske så standard prosedyre etterhvert over det ganske land.

Happy Halloween!

Selv har jeg forbløffet meg med å lage brød som ble meget gode, og som min datter etterspørr (smelte)
Idag lagde jeg boller til min datter og hennes venninne, ble også veldig gode.. Så gode at venninnen kom i stua og skrøt av de!