Sukkerforum

Dette innlegget kunne lett handlet om edderkopper. Men det gjør det ikke. Selv om jeg har dødsangst når jeg hører de dytter hverandre rundt i kjelleren. (Om de er skikkelig bråkete, river jeg døra opp og hyler at de må se til å være stille der nede, ellers sender jeg ned 9-åringen min.)

Men denne gangen lurer jeg på hva du er redd for? Så redd at hårene reiser seg på kroppen din? Jeg regner med at jeg ikke er den eneste pysa på sukker. Selv satt jeg her og tittet gjennom viaplay-menyen og fant ut at det rett og slett er noen filmer som må vente til jeg har fått meg samboer som ikke skal reise vekk på veldig lenge. (Lat som om det ikke var en norsklærer som skrev den setningen.) Jeg VET at det ikke finnes spøkelser, ånder og gretne Jack Nicholson'er luskende rundt i Østfold en lys sommerkveld. Men i natt, sånn rundt kl 3, da kan vissheten være byttet ut med sterk tvil. Jepp. Pyse.

Jeg syns det blir litt rart å ta et initiativ til en jente når jeg oppdager at jeg sendte samme person en melding for 6 til 12 måneder siden uten å få svar. Maser man ved å sende en ny melding?

Høyrde krafselydar på mørkeloftet i det 150 år gamle huset mitt. Eg opna varsomt luka i taket opp mot det mørke, litt skumle rommet der oppe og eg var ikkje i tvil om at det var mus der . Vel, dette er nok ein jobb for Gråpus tenkte eg. Han er ein ganske ivrig musejeger. Kattar går lett opp ein stige, men det er ikkje like enkelt ned igjen, so eg gjekk difor ut i uthuset for å henta ein planke han kunne gå på.
Når eg kom tilbake var loftet invadert av flaggermus! Eg kan handtera mus, døde og levande, men flaggermus klarar eg ikkje. Det er 7 soverom på loftet og dessverre sto alle dørar opne pga av varmen. Trur nok at eg overnattar på sofan her nede i stova. Kva gjer eg no? Kom gjerne med tips.

http://www.meetup.com/Expats-in-Oslo/events/192365682/

Jeg skal dit ikveld hvertfall ;) kom og si hei! Det står "Great" på tskjorta mi hvis du mååå finne meg.

http://www.meetup.com/Expats-in-Oslo/events/192365682/

Jeg skal dit ikveld hvertfall ;) kom og si hei! Det står "Great" på tskjorta mi hvis du mååå finne meg.

Tok en kjapp match søk her nå. Og det er 4 stykk kvinner under 26 år pålogget sukker i Hordaland. Resten var over 27 år.(14 stykk) Er det rart at dere litt ''eldre'' får så mange brev fra yngre gutter? :P Er jo ingen for oss ''yngre'' her.

Hei! Er det noen andre som skal starte høyere utdanning til høsten?
Gruer/gleder seg, tanker etc?

Tydeligvis måles livskvalitet, også her, i antall timer på treningsstudio. Rart å legge merke til at så og si samtlige her inne, veier trening som en tung avgjørende faktor i hvorvidt en skal møtes eller ikke.
Jeg er absolutt IKKE imot fysisk fostring, og er av natur, eksteriøsrmessig heldig. Men den jenta som blir så heldig å engang få meg, skal absolutt ikke ha dette som noen som helst vurdering.... Jeg mener man skal være aktiv og ha det bra med seg selv, men når det kommer til valg av kjæreste, så må det indre og kjærligheten bety alt...!

Før holdt det å klikke på bildet til vedkommendes profil, mens nå i dag må man plutselig lese meldingen før man kan gå inn på profilen - likte bedre å kunne la folk gå usett...

Har veldig lyst å reise en plass, men vil egentlig ikke reise alene. Noen som kan gi meg noen råd for hva jeg kan gjøre og hvor jeg kan reise?

Nå har jeg kun to sigaretter igjen. Denne kvelden blir nok lang.

Veddemål om hvorvidt jeg fremdeles er røykfri om et år aksepteres. ;)

Alle lykke til mottas med takk.

Oppussing

Siste svar fr. 25 juli 12:28 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Speider

Holder på å totalrenovere en leilighet og lurer på om en skal ta hensyn til andre enn seg selv... forstå meg rett, jeg er singel uten noen i kikkerten.
Kan det noen gang bli for mye "nice to have"? slik som motoriserte lameller og markise, at alt kan styres på mobilen, at varmen kan skrus ned fra den andre siden av jorden og slikt. Hvor går grensen for hvor avansert(smart) en leilighet kan bli?

"hehe jeg er langt fra perfekt som jeg sa. så ja er i et forhold. ikke noe bra forhold, men er der for ungene."
Nice melding og en konstantering av at man aldri bør skrive med noen som ikke forteller noe om seg selv i profilen eller har profilbilde....Det finnes alltid en grunn til hvorfor..

Er jo bare syting og klaging her inne ... :-) Må jo vanne ut litt med en dose tull og tøys !

Hadde det vært like enkelt å lære seg spille banjo som det vært å kutte røyken hadde jag vært skikkelig flink !

Negativt?

Siste svar to. 24 juli 10:35 (1 svar)
(mann 29 år fra Sogn og Fjordane ) Privat melding

Virker som forumet er over gjennomsnittet negativt her og kan virke som folk ikkje har det tipp topp. Ville berre sei at dykk må ikkje miste motet, jakta på ein partner er ikkje gjort på minutter. I tillegg til at er man totalt ærlig på profilen sin så vil det kanskje ta litt lengre tid men samtidig vere så mykje lettere å finne tonen med personen som finner deg interessant.

Håper alle har ein fin sommar, og finner på noko moro med venner og kjente. Det har iallefall eg, og har tenkt å fortsette med det.
Og håper det kjem nokon søte jenter innom profilen min som vil sei hei :) God natt.

noen modne damer en kan kose med... helt merkelig

eller yngre jenter

Siden min forrige tråd ble sensurert av Sukker, så skriver jeg det på nytt.

Blir vi lurt av den nye funksjonen Looks? Tenkte jeg skulle prøve den men har oppdaget at det dukker opp damer som jeg vet har deaktivert kontoen sin for lenge siden. Prøver Sukker å spe på treffene for at funksjonen skal virke mer attraktiv?

Har noen av dere fått foreslått personer som dere vet ikke lengre er medlemmer på Sukker?

Midt i sole- og badesesongen spør jeg meg (burde jo spurt i mai, men OK);

"Skal jeg barbere ryggen fordi jenter/kvinner jo ikke liker menn med hårete rygg, men dermed oppleve at de synes jeg er 'femi' når de oppdager at jeg faktisk har barbert ryggen, og derfor ikke ha sjans?

Eller skal jeg la være å barbere ryggen og dermed være ekkel, og DERFOR ikke ha sjans?"

Decisions, decisions...

Savner disse tidene ;-)

Ingen svar
(mann 44 år fra Hordaland) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w

Hvorfor er det slik at de som leverer falsk voldtektsanmeldelse får en lavere straff enn hva den påståtte voldtekten ville resultert i?

Hvis den som blir anklaget for voldtekten risikerer å sitte 3år i fengsel, så burde også en innrømmelse av å ha levert en falsk voldtektsanmeldelse resultere i 3 år i fengsel.

http://www.nrk.no/hordaland/domt-for-falsk-voldtektsanmeldelse-1.10902927

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Kvinne-ma-i-fengsel-etter-falsk-voldtektsanmeldelse-7383211.html#.U8d6gfl_tCw

http://www.tv2.no/a/4027312

i en evighet ?? bare lurer......hmmmmmmmm........

Icebreakers

Siste svar ti. 22 juli 17:13 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Shini

Jeg har funnet ei jente jeg syns var veldig interessant og jeg sendte et hei og fikk svar. og nå har jeg ikke anelse på hvordan man skall gå videre! Vanligvis legger jeg merke til noe på en profil som gjør det lettere å starte en samtale og prate, men det er noen profiler som er så generelle at du ikke kan snakke om en spesiell ting. Hvordan bryter man isen og får i gang en samtale med slike? :P

Folkeskikk

Siste svar ti. 22 juli 00:17 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym skuffet

Jeg har hatt en profil her i noen få mnd, og vært supermedlem den siste mnd. De fleste jeg har truffet her inne har vært høflige og seriøse, som seg hør og bør. Noen er bare interessert i nettsex, hvilket blir for mye av det "gode" for min del, spesielt når du møter mange slike på en gang. Og en del er også altfor utålmodige etter å skulle få tilgang til enten telefonnummer, skypenavn, el.l.

Men det som virkelig har sjokkert og opprørt meg er hvor raske enkelte menn er til å banne og sverte og skjelle en ut etter noter så snart de ikke får det som de vil. Jeg har vært innom flere andre nettsteder for single, i mye lengre perioder, og har aldri opplevd maken. Hver gang det har skjedd har jeg tenkt, du verden, godt du avslørte deg så raskt, for en slik drittsekk ønsker jeg jo absolutt ikke å ha kontakt med uansett. Jeg har til og med lest om igjen mine svar for å se om jeg hadde sagt noe som helst som kunne oppfattes støtende eller krenkende, uten å finne noe. Som regel ikke annet enn et vennlig avslag. I det siste tilfellet hadde jeg egentlig ikke lyst til å svare i det hele tatt, men vedkommende hadde instendig bedt om svar i sin første melding. Så jeg svarte så vennlig jeg kunne, og la til et lite, godt råd om hvordan han kunne skrive en førstemelding som ville gitt flere svar. Resultatet var at jeg ble skjelt ut etter noter. Totalt ufortjent.
Jeg skjønner jo at det er de som har et stort problem i å omgås andre mennesker og som ikke tåler avvisning. Men ordene sårer likevel, og ødelegger resten av dagen for min del. Derfor velger jeg nå å slette min profil her.

Avslutter med noe broren min sa til meg her om dagen, som jeg syntes var veldig godt sagt:

"Hvis du går en tur ut og treffer ni hyggelige mennesker, og en drittsekk, så er det han som har et problem. Men hvis du går en tur ut og møter ti drittsekker så er det faktisk du selv som har et problem!"

Oppfør deg mot andre som du vil at andre skal oppføre seg mot deg.
Så blir verden et mye bedre sted å være for oss alle.

Kan man ikke velge pseudonym lengre?

Til ettertanke
Jeg er lite innom på sukker. Men i kveld sitter jeg på terrassen med en pils å hører på slottsfjellfestivalen. Faktisk ganske Dig. Men når jeg beveger meg her i cyberspace å titter på hva sukker har å by på, taster litt med noen, så er det noe som gjentar seg litt vel ofte. Det virker som det er mange lett desperate her. Deg er noen korte meldinger nesten uten substans eller innhold. Ivertfall ikke nok til å trigge min nysgjerrighet, så neste ut av det blå, kommer forslaget eller tilbudet om å møtes. Er det mange som vil mye eller mange som dater mye!! ?

Er det ingen som tar seg tid til å finne en eller to som en blir virkelig nysgjerrig på? Hvordan skal en klare og kjenne på kriblingen, de gode følelsene av å treffe et spennende menneske, hvis en møter flere i uka eller kanskje enda oftere?
Da blir en faktisk bare en av mange, uten det spesielle som kan gjøre den store forskjellen.

Nå har jeg lest gjennom noen profiler og det jeg reagerer på er at mange av de som skal ha slanke damer selv skriver at de har noen kilo for mye. Hvorfor tror de at det er så mye letterer for oss jenter å holde seg slanke enn for de selv?
Og ser de forskjell på slank og veltrent, kraftig og veltrent, slank og uten kondisjon, kraftig eller litt tykk, men med god kondisjon.

I morgen, lørdag 19., har jeg planlagt å delta på Gladløpet i Stavern med min veteranbil, en boble cab fra 1965 med mye sjarm.
Er det noen jenter som har lyst til å være med? En eller to holder, det er ingen stor bil.
Og det er INGEN forpliktelser utenom å sitte på :)
Dette er et slags rebusløp med poster underveis, derfor tenkte jeg det ville være fint å ha med noen glupe jenter.
I tillegg er det tradisjon på sånne løp å fylle opp bilen, og ikke bare sitte alene.

Dette er bilen (klipp og lim linken hvis den ikke funker her):
https://flic.kr/p/ongLJt

Jeg kjører i følge nedover med en kamerat, også han i Boble cabriolet.
Jeg kommer stort sett til å kjøre rolige sideveier fra Asker til Stavern, og bør derfor starte herfra i 9-tiden. Kan plukke deg/dere opp, men helst ett sted på veien, Oslo vest går bra, alt annet tar nok for mye tid.

Bli med da vel :)

Nå i disse ferie tider hva mener vi om å drikke alkohol foran barn?

Jeg mener at barn ikke skal trenge å se fulle foreldre, onkler, tanter, besteforeldre å bli utrygge pga at vi vokse skifter personlighet, noe veldig mange gjør etter bare ett par øl eller glass vin.

Jeg kan ta meg en øl til maten innimellom når det er barn til stede, men det blir med den ene ølen så er det over på alkoholfritt.

Jeg har en helt okei profil og bildene skremmer ingen. Men det skjer likevel lite her inne på sukker.
Men innimellom når det blir for kjedelig letter jeg litt på lokket og skriver at jeg er akjsemegler. Da strømmer plutselig meldingene inn.. Kan jeg da ta meldingene og profilene seriøst?

Ja ... hmm .. som "godt voksen" singel man må man vel prøve seg på noen "long shots" før å få napp, eller ? :-)

Noen jenter/damer her inne som spiller fele, gitar, banjo eller mandolin ? Eller kanskje kontrabass ? Og/eller synger bluegrass ?

Det er jo fysisk/psykisk/mentalt umulig å bli trist av å spile bluegrass, så hvis det ikke blir det store sånn "from a romantic point of view" så bli man i hvert fall glad der og da ! ;)

http://youtu.be/gK0iMLvCfFM?list=RDgK0iMLvCfFM

Har nok en gang sett samme mann her og på Tinder. På Tinder, der alder sjekkes opp mot facebookprofil så vidt jeg vet er vedkommende 60 år, her inne er han 54, han var for øvrig 57 her inne for et par år siden.
Hvis vedkommende søker et seriøst forhold, når skal virkelig alder komme fram?
Sukker burde ha noe å søke opp mot så riktig alder kommer fram i profil.

Denne meldingen lå i innboksen min i går morges:

"Tragiske overfladiske blonde hore! Tror du at du er så jævla deilig og kan få hvem du vil bare for det du har blondt langt hår? Og kan ikke en gutt være usikker og sårbar, uten å være uinnteresang for deg? hva faen feiler det sånne jævla kalde fitter som deg! Bare stikk å dø!"

Aldri vekslet et ord med guttungen før, og han velger å sende meg denne mld? Tror han har et par issues han må ta tak i!
Det jeg sliter med er at man blir blokkert før man i det hele tatt får komme med en tilbakemelding. Jeg burde sikkert bare la det gå forbi i stillhet, men finnmarksblodet koker lett i denne kroppen ;)

Bare samme folka hele tia som kommenterer foruminleggene, får dere betalt eller?

http://www.vg.no/forbruker/helse/helse-og-medisin/ber-alle-homofile-ta-hiv-medisin/a/23251665/

Kan noen forklare denne artikkelen for meg? Med tanke på at kondom beskytter 100%, hvorfor skal vi bruke milliarder på å medisinere friske mennesker?

Med fare for å virke sur deppa, må jeg bare ytre min frustrasjon , jeg har prøvd ulike nettdatingsider av og på i 10 år nå, og det samme skjer hver forbanna gang, jeg får omsider etter en tids jakt kan gå mnd'r mellom hver gang. Kontakt med ei jente . Vi snakker om løst å fast frem og tilbake vi kan ha snakket i 1-2 uker jeg hinter så smått, når jeg føler det er på tide å ta steget for en kaffe eller en filmkveld. Så stopper svarene momentant. Hun ser mld men svarer meg ikke . Hva er greia?! Er jeg så fæl?

Trekker det å spille gitar fremdeles ? ;)

Snakka nylig med en venninne som hadde hooka opp med en kar som insisterte på å være lille skje til tross for at han var rundt 20 cm høyere enn henne! Personlig ble jeg sjokkert over at en mann vil ligge lille skje, kunne aldri tenkt meg det selv! Altfor feminint! Men, jenter, er dette et vanlig fenomen?

Skyldes dette at jenter har blitt mer kåte siden 2000 eller, skyldes det likestillingen?

Andre som har hørt Erik og Kriss' nye "Smilehull"? :) Meninger om tekst og melodi?

I et av svarene til tråden "Sjarmerende førstemelding" forteller ei jente at hun er blitt kalt for ei halvgammel tante ved en avvisning. Dersom det er noen trøst så er du ikke alene.. Jeg har nemlig mottatt omtrent samme reflekterte og innbydende melding ..og enda litt til.

Men..hva annet kan man vente av en bitter, gammal gubbe;)

Jeg lurer på en ting...hvorfor setter en mann et hjerte på meg men skriver ikke?? å om jeg skriver eller gir et lite hint nei da svarer han ikke....den skjønner ikke jeg, noen som kan forklare meg den??

Sitat: "......når jeg ikke jobber, eller er sammen med mine barn eller familie, elsker jeg å bruke tiden på trening, eller sammen med gode venninner, gjerne på kafè." Hva i h.... gjør hun da på sukker.no ? - .....jeg bare spør...

Er det sånn at dere gutta her på Sukker liker at jentene tar initiativ, eller er det motsatt - at dere helst vil 'jakte' litt på oss.

Og er det sånn at hvis vi jenter er initiativrike så blir gutta tilbakelente og litt late? Får en turn off?

Jeg skjønner at ikke alle har det likt, men det hadde vært interessant å få noen signaler fra det motsatte kjønn.

Hilsen ei initiativrik jente

Padling...

Ingen svar
(mann 45 år fra Akershus) Privat melding

Hei. Er det mange her inne som har padling som hobby eller interesse?
Jeg var på vått kort-kurs forrige helg, etter å hatt lyst til å prøve kajakk i lang tid. Nå holder jeg meg til type havkajakker og ikke elvekajakk :-P

Hvis man vil være helt sikker på å få en kjæreste som IKKE er fotballgal, er d kanskje en god ide å se på hvem som er online på Sukker nå, altså de som ikke følger m på VM.

Hvis man allikevel finner en fotballgal online på Sukker nå, vil man kunne anta at det er en multi-tasker, en som på tross av sin fotballinteresse har en svært ettertraktet kvalitet...

sokkene mine

Siste svar sø. 13 juli 21:32 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym kallekanin

sokkene mine har gått sin vei
tærne mine er trist og lei
om noen finner dem
så vær ikke slem
hjelp en sokk å finne veien hjem

hilsen onkel teodor

Har en evig diskusjon med jenter angående bilder i profilen. Jeg har stor respekt for dem som ikke ønsker å utlevere seg her på sukker, visst man er fra et lite sted og er en relativt profilert person, men er ikke sukker nettopp en reklameplakat for en selv.

Jeg kjenner at jeg blir veldig ops på damer som jeg finner aktraktive basert på bilder. Er jeg da overfladisk? Jeg ønsker jo også å fremheve meg selv og legger selvsagt ut noen av de bildene jeg syns jeg ser noelunde bra ut på. Og jeg ønsker jo kontakt med mennesker som liker utseende mitt i tilegg til meg. Men "meget" kommer liksom ikke frem før jeg treffer noen. Og noen er jo jenter som jeg i utgangspunktet finner attraktive? Er det ikke slik det er også i det virkelige liv? Har aldri vært noen proff sjekker på byn i yngre aldre ( og er ikke så mye ute når jeg nå har passert 40) men jeg sjekket jo opp damer som jeg likte utseende på der også?

Jeg må være så ærlig og si at jeg tar heller kontakt med en dame med et tiltalende utseende og liten tekst eller en jente uten bilde og fint utfyllt profil)

Joda titter innom et par profiler uten bildet også, men med veldig få unntak så ser jeg ikke helt poenget og ha en profil uten bilde...

Hva tenker Dere damer?

Så hva gjør jenter når noe setter hjerter på dem?

Tar dere kontakt med mannen, enten via melding, eller setter dere et hjerte tilbake på han, hvis du er interessert.

Eller tenker dere: "ja, nå har han meldt sin interesse så venter jeg på melding fra han".

Først vil jeg påpeke at dette ikke er ment som en "frustrert mann langer ut mot håpløse kvinner"-tråd. De har det vel vært nok av her inne.

Men kontakten med kvinner her inne har inntatt ett bestemt mønster. Og nå har det gjentatt seg igjen. Jeg får omsider svar fra en jeg har sendt melding til. Det i seg selv er jo på grensen til en sensasjon så kresen som enkelte er her inne. Vi utveksler en del ganske lange meldinger. Om alt og ingenting. Hvordan dagen har vært. Trivielle, vanlige, hyggelige ting. Men meldingene går tregt. Jeg svarer umiddelbart etter at jeg har lest melding hennes. Og jeg er her inne MYE (men oftest bare korte besøk for å se om det er noen nye meldinger eller noe spennende på forumet) så som regel leser jeg meldingen hennes ganske kjapt. Hun bruker mellom 20-30 timer på å lese og svare på min melding. Noen ganger mer. Noen gang skriver hun bare annenhver dag. Greit det. Noen folk har jo ett liv.

Så skjer det- igjen; Jeg tenker at "dæven! Hun her er kul. Vi har masse å prate om! Jeg ber henne ut i neste melding!"

Det som da skjer, er at hun leser meldingen min neste gang hun er online her. Og så... Nada! Igjen...

Uten at jeg har skrevet noe som kan oppfattes som det provoserende eller støtende. Uten noen forklaring på hvorfor hun plutselig slutter å svare. Bare uendelig taushet.

Det samme mønsteret. Hver gang.

Det gir meg hverken en knekk i selvtilliten eller gjør meg spesielt aggressiv mot kvinner. Men det gir troen på nettdating en liten knekk. Og jeg sier liten. Dette er ikke et "nettdating her helt håpløst og forbeholdt samfunnets utskudd"-innlegg. Med så stor tro på nettdating som jeg har, skal det ennå mye til før jeg mister troen. Men den har blitt kraftig svekket i år, det har den.

Har digget tysk landslagsfotball siden 1982, så 5-0 mot Brasil før 30 minutter er gått er digg :D