Sukkerforum

Syns det er så mange som klager på diverse, profiler, ufine dater osv. Jeg har vært på noen dater med virkelig flotte menn de siste månedene. Det at det ikke har blitt noe mer enn date er at hjertet ikke har sagt ja, men herlighet for noen kjekke menn!
Har mao ord tro på at jeg kommer til å møte den ene!

For de som lurer - jeg har ikke profil med bilde og har hatt kontakt med andre bildeløse. Jammen er det mange flotte menn som skjuler seg bak noen av disse profilene!

Dagens må altså bli: det er så mange flotte mennesker her som bare har ærlige hensikter og er ganske enkelt på let etter en som får hjerte til å banke litt ekstra!!!

Etter rådføring med ledelsen i går, avklarte vi at man kunne legge ut invitasjoner så lenge det ikke dreide seg om reklame og annonsering av noe slag.

Dermed la jeg ut en invitasjon i går, som jeg burde kanskje heller ha kalt forespørsel, på generell basis om reisepartner/ -date for en liten cruise-tur. Den ble visst fjernet ila kvelden en gang uten forvarsel.

Leste i reglene om bruk av forumet for kontaktannonser bør unngås, og det er helt greit, fordi det er diskusjonsforum og vi hadde Oppslagstavla til alle andre ting.

Men nå som den er borte, hva skal vi brukerne gjøre da? Hvordan ellers skal vi komme i kontakt med andre brukere når det er konkrete ting som skjer og vi ønsker selskap?

Helt ærlig syns jeg det var tabbe å fjerne Oppslagstavla. Så enten bør den legges tilbake, eller forumreglene endres slik at man kan legge ut forespørsler og info om ting som skjer (ikke konkurrerende med Sukker).

Hva mener dere? Dere som fikk med invitasjonen min i går, var den saklig og seriøs, eller var det riktig at den ble fjernet? Hva bør alternativene i så fall være?

Dette er ren diskusjon, så håper vi kan være saklig uten mye avsporinger.

Etter en stund som single har man gjerne "glemt" hvordan det er å være to:) Hva savner DU og hva synes du er det fineste ved å ha en kjæreste? Her er det lov å ta fram store og små drømmer, sukke litt lengtende og rosemale:)

Spør dere alle sammen... Hva er bra på en første date og hva er IKKE lov?

Da var de tilgjengelige igjen, noe jeg ikke er spesielt fan av. Jeg mener at slike lister burde forbys og jeg registrerer at det er blitt mindre snoking etter at det ble bestemt at man kan se hvem som har søkt på dine inntekstall. Jeg har kun søkt på en person, nemlig meg selv. Der var de ingen overraskelser.

Hva mener sukkerfolket om dette? Burde slike lister forbys?

Er det mange som lyver på alder her inne? Syns liksom ikke at bilde og alder går helt hånd i hånd på enkelte?😁
Lurer egentlig også på om hvilke andre ting folk pynter på?

Fra førstkommende fredag har jeg tenkt å date intens dvs å tørre å utsette meg selv for påkjenningen det er å velge en fremtidig kjæreste .

Jeg har dårlig tid men det haster ikke og siden jeg har et sosialt nettverk hvor det finnes flere interessante damer vil jeg bruke den flittig .Føler at jeg har endret meg mye i det siste og brukt god tid på å avslutte et tidligere forhold , ingenting dramatisk som ikke kunne kureres med "tiden og tankens balsam" .og Har ikke vært så målbevist på oppgaven tidligere . Tidligere valg ble fattet på forelskelser og "behov" og noe mer men det viste seg å ikke tåle tidens tann .
Det er en utrolig deilig følerse å kjenne friheten ved å avslutte en vei , dreie og begynne på nytt og jeg må innrømme å ha gjort meg flere tanker om at kanskje det er min bane å finne mange veier og dreie mange ganger før jeg faller til ro en eller annen gang et eller annet sted sammen med en vakker personlighet . Personlighet fordi at jeg tror at en vakker personlighet gjør et mennenske vakker .......

Det är svårt att vara singel efter ett 19 års äktenskap! Det är svårt att släppa taget, gå vidare och framförallt, släppa en ny person in på livet igen! Men jag vill verkligen leva i tvåsamhet och i kärlek. Hur går den ekvationen ihop? Våga, vinn, finns det ett uttryck som heter! Ok bara att släppa taget och hoppa ut i det! Tjohooo här kommer jag!

Hadde et besøk på profilen min for tre dager siden :-)

Vi snakker om kjemi ( det må vi ha -det skal slå gnister! M en gang!), alder (fordi man vil ha barn, eller ikke?) og gudforby om man ikke er aktiv.. Men energi .. Hvis jeg skal ut av singel-greia mi, så må jeg møte en som gir meg påfyll av energi ( og sef vise-versa) Da mener jeg ikke en trekkopp-mann som er høyt og lavt, eller en potetsekk i sofaen.. De kan forsåvidt være begge deler. Noen har energi som du føler du må ha litt av, noen suger deg helt tørr, og andres suger balle... Hva slags energi trenger dere, og hvilken føler dere selv at dere besitter? ( nei, jeg har ikke tent røkelse..) 😊 seriøst tull, tant og fjas.. Refleksjoner på flere nivåer er heeelt innafor! 😁😊😉

Noen som er glad I å lage mat som kan gi en kokk nye utfordringer?

Denne gangen går jeg for Funeral for a Friend/Love Llies Bleeding med Sir Elton John.

https://www.youtube.com/watch?v=3p_xAToFzck

Hvorfor smaker det så py, når det lukter så sinnssykt godt ?? Er nok en kaffesniffer,- blir aldri voksen😄

Hei.Nå har jeg prøvd det meste...er det noen som vet hvordan jeg får snudd bildene fotoalbumet her inn riktig vei? Sikkert kjempe enkelt men ikke for meg tydeligvis :-P

Du kan velge en person inne på fortrinnsvis forumet som du skal leve ett år sammen med på en øde øy, dere kan ta med det mest av utstyr for å overleve der. Hvem ville du valgt?
Fjas fjas...

Nå @Antonyma.. fornøyd? 😄

Jeg starter selvfølgelig med meg selv:

× Jeg er flink til å utsette ting

× Blir lett distrahert/ukonsentrert

× Til tider lat

× Ikke snakkbar når jeg er stresset

× Blir forferdelig sint av eksempelvis å dunke tåa dørkarmen eller bite meg i tunga

Sånn!

Værsågod neste! 😄

Noen som noensinne har fått match på looks?

Mat

Ingen svar
(mann 33 år fra Buskerud) Privat melding

Noen som er glad I å lage mat som kan gi en kokk nye utfordringer?

Mat

Ingen svar
(mann 33 år fra Buskerud) Privat melding

Noen som er glad I å lage mat som kan gi en kokk nye utfordringer?

Okay, her er det bare å blåse seg opp og skryte ivei !

Jeg starter :

Er en problemløser av rang, fikser stort sett alle mulige praktiske ting og spesielt i jobbsammenheng. Gir alltid en god følelse etterpå.

Som person får jeg høre at jeg alltid er grei og pålitelig, stiller opp.

Har alltid fått kompliment for rumpa mi, men trener den mye da :)

------

Okay, nestemann, smør på så det renner !!

Jeg ser etter ei jente som har et nydelig utseende (i hvert fall i mine øyne)
men som overhode ikke er "høy" på seg selv, og empatisk og god.....
Jeg søker etter ei jente som har lyst på en kjæreste, men som overhode ikke har et krav om at kjæresten skal være samboer eller ringes /SMS, hver dag / eller flere ganger om dagen - OG som ikke blir usikker av det.....
Ei som ønsker å opprettholde sin selvstendighet, men som søker tosomhet og ønsker kvalitetstid fremfor kvantitet.....

Ei som TØR ta sjansen på at jeg er meg - uten å legge til alle de negative erfaringene hun har fra før (DET har vi vel alle i større eller mindre grad, her inne).... og at "kjemien" kommer etter hvert som man blir kjent (Dette er forskningsbasert på mennesker som har fylt 30 år, forutsatt at de har hatt forelskelse og forhold tidligere)

Ei som er intelektuell, uten å tro at ens overbevisning er det eneste rette, og intet annet syn er like verdifull som hennes....

Ei som ikke er avhengigi av å stå opp med sola og være i treningsmodus hver eneste dag, men som kan være BÅDE aktiv og kunne slappe av med god samvittighet....

Ei som kan tåle å spise både kjøtt og melkeprodukter

Ei som trenger en handymann, men som kan akseptere at "noe kan gjøres i morgen"

Ei som er ærlig

Og til sist - ei som kun ønsker at hun har en mann som er glad i henne, som aldri svikter og som er BARE hennes, og selvfølgelig vice versa...

KONKLUSJON: Det er et umulig prosjekt jeg har gitt meg ut på :o))

Jeg drar til oslo i mårra. Ikje for " å p.." men her skjer kje enn dritt.. så utvider e horisonten 😝😉 Husk store stjerne kjem fra Mosjøen (sandra) og (Marcus & Martinius) å dem e fra min heimplass.(Stolt) 👍????😀Snakkes Oslo ;) E kjem;)

Har litt problemer med å skjønne poenget med profil uten bilde på en nett-datingside? Enkelte grunnlegger dette med at det ikke skal være utseende som er avgjørende. Andre vil ikke bli gjenkjent i jobb- og venne-sammenhenger. Tydeligvis er det fremdeles knyttet tabu og flauhet rundt denne form å komme i kontakt? Der er jo mange undersøkelser som fastslår at så mye som 95-98% av beslutningen om å ta kontakt på en nettprofil ligger i om vi finner bilder på profilen attraktive. Teksten leser vi OM og etter vi liker bilde. Er det bare tittere som lager profil uten bilde, eller fungerer det virkelig i en søke-sammenheng?

Jeg var på jentetur til Oslo i helgen, og endte opp på byen.
Da så jeg i hvert fall 2-3 menn fra sukker på det utestedet vi var på.
Ups..han ene utifra oppførsel fristet det ikke å date ;)
Men blir dere fristet til å si hei når dere ser folk ute eller andre steder, som også er på sukker ?

Noe er i gjære. Det må være høsten. Sommerforelskelsen gikk over, eller det var denne sommeren de ble skilt eller dumpa. Eller den solbrune kroppen som koste seg på byn med rips av alle slag, går over i sin mer grågustne normalfarge, og plutselig øyner den mørketiden.
Uansett; nå kommer det! Øyeblikket der de innser at sofakroken og stearinlysene kanskje blir deres eneste venn i høst- og vinterkveldene. Så! Inn på Sukker, for første gang kanskje - eller igjen, for å finne den hånden de vil holde i.
Jeg er ikke spesielt interessant etter antall meldinger og profilbesøk å dømme, men nå tikker det inn.
Det må være årstiden.
Og til alle: I wish you love.

Hva har singellivet gjort med dere på godt og vondt? Positivt for min del: indre styrke og stor selvstendighet. Mer kvalitet over samvær med barn/venner. Frihet til å gjøre det jeg vil, når jeg vil. Å kunne date og treffe mange nye og spennende mennesker. Negativt: tidvis sterkt savn etter nærhet og kos. Ensomme høytider. Smådeppa innimellom når venner er opptatt med sine familier/partnere eller drar på par-ferier. Dalende tro på det motsatte kjønn. Rastløshet. Noen som kjenner seg igjen ?

Om man rent hypotetisk skulle ha en dag eller 2 i Oslo. Hva skal man finne på da?
Jeg har ikke vært i byen på 25 år, og vet ikke hva som finnes.
Dere vet selvsagt ikke hva jeg liker, men det er sikkert noe som kan anbefales likevel. Jeg er ikke slik at jeg MÅ fylle hver time. Jeg sitter gjerne med en pils og ser på folket. Og jeg orker normalt ikke noe storopplegg, som krever planlegging og påmelding.

-Er f.eks. operabygget noe å se? Eller er det mest utsiden som er spesiell?
-Slottet og Karl Johan har sikkert ikke endret seg vesentlig.
-Skulle man bry seg med å reise med hagla, for å ta noen timer på Løvenskioldbanen? Eller ligger den så langt unna Oslo at det bare blir tungvindt uten bil?
-Bare gå gatene?

Hva har Oslo av morsomme ting?

...og som vanlig er alle mine tråder åpne for tull og fjes, men vil gjerne ha gode råd også :)

Hva gjør man i en slik situasjon?
Når du ser en "psykisk-syk" person fra ett tidligere forhold / relasjon, på en dating side, på jakt etter nye offer. En person som er med på å ødelegge ett annet menneske og dets liv.
Skal man snu det blinde øyet til?
Skal man si ifra på noe måte?
Hva er riktig og hva er galt?
Hvem og hvordan gir man beskjed eller advarer folk?

Har chattet litt med en ok fyr. Ikke truffet. Bare chattet. Og for å gjøre en kort historie enda kortere: vi har funnet ut at vi er firmeninninger. Altså, vi har oldeforeldre som var søsken.

Er det greit syns dere, eller blir det type kortreist seksualitet? Innavl altså. Noe som per deff ikke er noe problem ettersom vi har bikka 50 begge to, og ikke skal avle spesielt mye mer... Men altså: er det greit å date firmenningen sin?

Stille her i kveld, trenger en vissvasstråd med bare tull og useriøst fjas :o))

invitasjon til "joggetur og sopptur"?? Blir ikke det litt slitsomt, da?? Å plukke sopp, mens man løper? Noen som har erfaring her?

En viss struktur - så forslagene ikke drukner i koz og klemz da begår jeg harakiri ved å holde hodet nede i dass

Vanskelig, men her goes - tror jeg:

1: Walking dead -
(litt treg til å begynne med, men sitter godt da den først begynner-overraskende fengende)
2: Game of thrones -
(trenger ingen forklaring - lever på hypen)
3: Oz
(ville ha en litt utradisjonell på tredje, minst å huske den fenget bra da da jeg så den - den beste fengselserien)

Runners up: Spartacus (en serie fra antikken. Det ble denne)

Noen som har noen gode dokumentarer å anbefale på netflix, you tube etc???

Legg ut en topp 3, av di beste, "lukke øynene" sanger..

1. Chasing Cars med Snowpatrol.
2.Heavens Hung in Black. med W.A.S.P
3. The Lost Boy med Greg Holden

Denne åpnes på eget ansvar ha en fin mandag :-)

https://youtu.be/4b6FyHuyXio

Næmmen sett på makan da. Ble visst sensurert den artikkelen av sukker.
Denne delte jeg fra en dagsavis..
Men ok, kanskje jeg lærte til neste gang ;o))

Det hender noen ganger at den man kommer i kontakt med her på nettet vil gjerne fortsette kommunikasjonen et annet sted dvs. ved bruk av hans/hennes "private" epost. Er litt skeptisk til sånt..
Hva synes dere? Hva er egentlig årsaken at vedkommende ikke vil skrive her på nettsiden og reklamerer veldig for sin email adresse?..
Lurer..

Hvorfor "kupper" dere tråder? :)

Dere er de samme på hver tråd, hva med å starte en egen :D

Jeg må jo le litt... :)

Det er kun noen få sukkerbiter som er aktive her på forumet. Mange flere som leser og følger med. Vi trenger mangfold!

Vis deg frem!

Hjertelig velkommen :-)

Helt ærlig jenter og gutter. Hvor mye har egentlig profil teksten å si for dere, vær ærlige nå?.
Har den virkelig egentlig så masse å gjøre med utvelgelsen?.

Jeg føler jeg får svar fra ca 30-40% av de jeg skriver til kanskje det er noe med alderen min som gjør at jentene er litt mer overfladiske for min del når jeg er 24. Jeg har en gjennomført profil tekst og bilder osv men føler det som regel går på utsende altså.

Hva med dere, hva føler dere og har og si om denne saken?.
Gjerne på før alder også selv om du er anonym

@Apache vant helgens quiz og hun får en velfortjent hyllesttråd :-)

APACHE, du er en vakker sjel med glimt i øyet og et flott smil. Det "ser" jeg for meg.
En reflektert og spennende dame.

Og så har du oppklart oss om alderspreferanser og kjønnsforskjeller at jeg nesten vil nomminere deg for tre måneds gratis sukkemedlemskap og senest da er du solgt! :-)

Feel free å skrive noen hyggelige ord for vidunderlige, fantastiske Apache :-)

Lurer på om jeg skal ha Snickers, m&m's eller popcorn til middag..
M&m's er det enkleste, men popcorn best... Puhhh livet er hardt..
Noen middagstips anyone???

Og hva den kan inneholde...

-Morgenenergi.
-Kaffe/te.
-Musikk.
-Egg og bacon/korn og yoghurt
-Dagen der på.
-Morgentrøtthet/morgen tryne.
-Ettertanker.
-Hvile/pleie.
-Å ligge på sofaen under et pledd.
-Film.
-Kos.
-Lyden av barneføtter og barnelatter.
-Oppdagelsesferder.
-Barnefri.
-Kreativitet.
-Ut på tur i natur.
-Bytur.
-Tull og tøys.
-Konsert.
-Kino.
-Gallerier.
-Flørt.
-Forumet.
-Date.

:-))

Blir litt overgitt, når jeg blir blokkert av noen uten noen nevnelig grunn annet enn at jeg har kikket på noen profiler til mulige gode matcher. Det er vel kanskje en grunn...f.eks at jeg ikke er innenfor fylket de ønsker, men å blokkere synes jeg vel er å ta det litt langt...ja ja...noen som har opplevd det samme? Man må jo inn på profilen, for å lese hva andre søker :-(

Det viser seg vanskelig å få kontakt. Er det kjedelige meldinger, feil måte, for panisk eller rett og slett uinteressant?
Det jeg mener er at det svares ikke på meldinger. Sikkert mange jenter her som får mye pes men et lite nei holder liksom. Heller det en ingen ting, klarer ikke helt slippe taket når jeg leser og ser noe jeg liker...panisk?

Date

Siste svar sø. 11 okt. 2015 17:14 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym kruse

så utrolig koselig 💜 jeg skal på date på søndag 🎉🎈
Noen andre her inne som er heldige om dagen ?

Min eksmann, far til mine barn, har snart bursdag. Det betyr at jeg må kjøpe gave fra barna til han, for de er fortsatt for små til å betale selv.
Hvor dyr gave er det forventet at de (jeg gir)? Han ønsker seg luftgevær til 2000 kr...
Hvordan løser andre det?

Dere med helt anonym profil, dvs. ikke bilder, ikke plasser på kart, så og si ingen opplysninger...
Hvordan tenker du at noen skal få interesse for din profil?

synes i grunn bilder av menn med andre damer i armkroken eller hengende rundt halsen I albumet deres, gir ett litt useriøst inntrykk. Har ikke noe i mot at man har levd ett liv før jeg altså, for det har jeg og, men jeg legger ikke ut gamle parbilder....

Hvor står dere? Selv engasjerer småprat om været og gardiner meg svært lite, og jeg er samtidig veldig dårlig på det. Tulleprat går bedre, da kan jeg bruke noe av den unike, sjarmerende (og tørre) humoren min ;). Men jeg elsker egentlig å engasjere meg i dype samtaler, om livet, døden, filosofiske spørsmål osv osv. Psyken er også utrolig fascinerende, hvordan man påvirkes av elementer utenfra og hvordan man overkommer personlige utfordringer ved hjelp av tankens kraft.