Sukkerforum

Hei forumsfolk, nå trenger jeg deres råd igjen.

Jeg har på min profil satt at jeg ønsker ikke barn, dette er da en sannhet med modifikasjon.
For det er jo ikke slik at jeg er absolutt på dette punktet..

Skulle jeg treffe noen som det klaffet helt og holdent med, så ja da kunne jeg kanskje tenkt meg et barn til, men ikke for enhver pris.

Jeg har barn fra før av, så det er liksom ikke av største betydning i så måte..

Jeg tenker slik: i utgangspunktet ønsker jeg ikke barn, men med den rette vil dette kunne endre seg.

Ville det da være lureri og sette ønsker barn på profilen?

Føler jo at sjansen for å kanskje "miste" den rette er større når bladet barn blir knall rødt...

Hei, jeg får av og til kontakt med jenter her inne og chatter, men en stor fellesnevner er at etter kanskje 10 ish meldinger så dør den ut og jenta svarer ikke mer. Hvis det har vært noen ganger kan jeg skjønne, men når det skjer hver gang så gjør jeg noe galt. Jeg spør etter interesser, men er det fordi jeg ikke får til humor i meldingene?

Jeg er en voksen jente på 35 +, og har ikke barn. Må jo innrømme at det er vanskelig nok som det er å skulle treffe den såkalte rette. Man blir noe kresen med årene, men det er vel vanlig etter flere års livserfaring. Samt at man har jo lagt noen lengre forhold bak seg.

Hvordan er det for de av dere som har barn? Føler dere at det kan være like vanskelig?

I dag har jeg vært innom en profil der jeg var for ung til å ta kontakt.. Jeg måtte lese 3 ganger for å være helt sikker, men joda..Hanvar 53 og søkte damer ned til 46... Wooooow for en følelse..... Endelig for ung....hehehehe
Måtte selvfølgelig sende en melding og takke...
Dagens høydepunkt :o)))

Tenkte å høre litt om noen har erfaring med sukkerfester før, er det verdt å dra på? Og noen mellom 20-30år som skal dit :)

Dette innlegget er ikke ment som noe annet enn nok ett hjertesukk, jeg sier ikke at folk skal gjøre ditt eller slutte med å gjøre datt, at noen tar og feil og andre har rett. Jeg har ingen fasit, jeg bare tidvis ser fine folk bli stygge med hverandre, og det gjør noe med meg, så jeg bare måtte uttrykke det jeg har på hjertet før jeg forlater Sukker.

Først, noe jeg bare må si; hva som er mobbing defineres alltid av den som opplever det, og det betyr ikke en døyt hva alle andre mener de burde tåle, eller hvordan de burde fikse det som åpenbart gir de mye lidelse. Om det er en realitet for de, så er det det, og det eneste som kan endre er gjentakende positive erfaringer som tilsier noe annet.

F.eks det å rive ned barrikadene hos noen og blottlegge den skjøre nerven i bunn i all offentlighet (som jeg så i en tråd her inne) er vondt å se på, fordi det vitner om et fravær av empati. Evnen til å forstå andres perspektiv uten å gli inn i medlidelse, å være et medmenneske og ikke et overmenneske, å komme folk i møte der de er og si "jeg forstår at du har/ser det slik, men jeg ser deg annerledes, jeg ser situasjonen annerledes", er noe annet enn å pirke og peke på hva de gjør galt og hvordan de burde vært. Å korrigere og "realitetsorientere" enkeltpersoner via et nettforum har lite med hjelp til selvhjelp å gjøre, og gjør ofte mer vondt enn nytte. Og er det mulig å rettferdiggjøre en slik ovenfra og ned-holdning, uavhengig av hvor rett vi skal ha i våre observasjoner og analyser?

Så et sted at noen mente det må være flere som sparker for at det skal kalles mobbing, vel, i forum på nett kan lett flere hundre par øyne følge en tråd selv om de tier, så det kan i høyeste grad føles som mobbing. Selv om kun en person gjør narr av deg, så vet du at veldig mange ser det og ikke sier noe på det, og om du forsøker forsvare deg selv så er mange kjappe til å poengtere at "du har bedt om det selv" om ting eskalerer. Det skal verbal slagkraft og god ryggrad til for å stå stormen bi, om du ikke har wingmannen stand by, eller korpset klar til unnsetning.

(for lang tekst...fortsetter under)

Kan jeg komplimentere skjønnhet I bilder, eller burde jeg late som at det er andre grunner til at jeg skriver til folk?

Og hvorfor dro du ikke på festen ?

I løpet av de 3 årene jeg har vært singel har jeg hatt sex med 7 menn (ikke alle samtidig). Burde jeg skamme meg?

Skal...skal ikke...👀

Da er kofferten pakket. Og om noen timer er eg på Kreta 😁 Alle dere andre må ha en god helg. Om noen vil komme ned og besøke, så er dere hjertelig velkommen til det 😉

Jeg blir forundret når jeg ser at så mange damer skriver på profilene sine at de ønsker menn som er høyere enn dem selv. Mest av alt er jeg forundret over den åpne aksepten for å fremme det ønsket. Jeg har til og med sett mange gjøre narr av kortvokste. For det første: hva ville deres synes om menn som sa at de kun ville ha smale kvinner? Det er samme sak. Fedme er ikke engang en fastsatt størrelse, for det kan man gjøre noe med. Høyde kan man ikke gjøre noe med. Så det gjør det bare enda mer diskriminerende når dere sorterer ut på et så overfladisk grunnlag (jeg sier «dere,» så får de som føler seg truffet bli truffet.) For det andre: hvis både kvinner og menn ønsker respekt og åpenhet for alle kropps-fasonger, så la det også gjelde høyde! For det tredje: hvor kommer regelen fra om at kvinner skal være lavere enn sine menn? Kanskje fra steintavler i barbariske samfunn, eller er det bare et nedarvet trangsyn? Det er uansett intellektuelt på nivå med rasisme og mobbing. Så slutt med det! Hvis dere ønsker å være del av et tolerant samfunn. Hvis dere ikke ønsker å være det, så får dere også finne dere i menn som gjør narr av fedme, og som velger bort damer på det grunnlaget. Jeg er ikke en av dem, men jeg er heller ikke en av dem som må ha en dame som er kortere enn meg.

Jeg ser ikke på meg selv som så kortvokst. Jeg er 171. Noen synes det kanskje er for kort, men med henvisning til det jeg har skrevet over: I don't give a fuck. Jeg vil uansett ikke ha noe å gjøre med noen som er så diskriminerende og overfladisk, så velg meg gjerne bort. Men om jeg er kort eller ei, så vil jeg allikevel få dette temaet fram i lyset, på vegne av alle de som er kortere enn meg, men også de som er høyere enn meg. For alle opplever vel dette. Det finnes vel damer på to meter som krever en høyere mann. I så fall, vær så snill, for jeg vil ikke ha noe med deg å gjøre, ditt monster. Eller finn deg en mann på stylter (det var en spøk, poenget mitt er at det er en ekstremt overfladisk egenskap å velge noen ut ifra. Jeg måtte bare legge inn en spøk, klarte ikke å la være.) Napoleon var kortere enn meg. Og hvem liker ikke Napoleon? Han spiste høye menn til frokost. Og enda høyere damer til kvelds.

Er det ikke fryktelig lenge siden vi hadde en musikktråd her nå??? Hva med å spre litt helgemusikk? Ikke tårevåte kosesanger,men skuldrene-senka-TGIF-feelgood-rocka-#skål!-musikk?

Jeg starter med S.O.B. med Nathaniel Rateliff & The Night Sweats

..Og jeg håper noen henger seg på,sånn at jeg kan få utvida den ene spillelista mi på Spotify

God helg!

hei,

jeg har opplevd ganske mange ganger at menn sier at de ikke har noen tro på matchingen og at de ikke legger vekt på den. Noen ser ikke på den i det hele tatt. Min erfaring etter ganske lang tid her på Sukker, er at det definitivt gir et mye bedre grunnlag for noe varig, hvis matchen er god og kjemien er der. Matchen kan ikke måle kjemi, men den sier noe om hva man er enige om og ikke - det er også viktig. Hvilke erfaringer har dere andre? Hva er vitsen med matching hvis man ikke ser på det engang?

Eg får ikkje sove og har tenkt å skrive nokon tanker om folk her på forumet og elles i verda.

NARSISISME
Eg elsker dette begrepet og eg skriver oppgåve om dette begrepet. Det er ein personlegdomsforstyrrelse, men det er også ein tendens i alle oss. Det er tendensen til å overvurdere eller drømme om kor fantastiske, storslåtte vi er. Kva vi har krav på ifrå andre, kva vi er i stand til å utrette. Og det er tilbøyeligheten i oss til å bli krenket viss andre ikkje innser kor gode, storslåtte vi er for eksempel gjennom å kritisere oss eller avvise oss.

Mange som ikkje får seg kjærast og som har OK sosiale evner sliter med dette trekket. Dette trekker er veldig tabu så det er jo aldri lurt å påpeike overfor andre mennesker at dei sannsynlegvis har blitt utstyrt med dette trekket i rikeleg monn. Men når eg les gjennom poster her på forumet så trur eg at under alt det preiket som føregår ligg ein tendens a la: Eg er eit veldig godt parti, kvifor er det ingen som har skjønt det ?

Kva skal ei dame som har alt og som treng ingen gjere på datingmarkedet ? Finn eg nokon som er god nok for meg ?

Kva skal eg ein mann med høg utdanning gjere då og kva er alle feil med alle desse dumme kresne damene som ikkje skjønner kor vedunderleg eit kupp eg er ? Eg vil jo berre ha nokon som ser ut som ein modell og som samtidig er supersmart, supermorosam, super velutdanna og superhyggeleg ? Er det så mykje for langt å bed om då ?

Narsisisme-tendensens mantra er: Det er betre med ein vakker fugl i tankane, enn ein middelmåtig fugl i handa.

"Løsning": Erkjenne at det perfekte ikkje finnes. Ein er verken perfekt sjølv og det finst også få andre perfekte mennesker ute der. Dei få "perfekte" folka som finst skulle vi først finne dei, er kanskje ikkje interessert i oss. Og følgjer vi jakten på den perfekte partner så kjem vi til å jakte lenge. Og vi har ikkje så god tid. For livet er kort. Og snart ligg vi tre meter under jorda og då blir vi kanskje heimsøkt av alle dei ubrukte moglegheitene vi hadde til å oppnå eit fint samvær med ein god og uperfekt partner.

Den sunne tanken er jo å skulle få seg ein partner som ein kan samskape fine opplevingar saman med. Partneren bør ikkje primært vere ein spegel som heng på veggen og som skal fortelle oss kor fantastiske og gudommelige vi er.

Flere som synes at skrivefeil er skikkelig ille, og det kan selvfølgelig være tungt å lese,men hvor viktig er det egentlig?Kan gå litt fort i svingene når man raser avgårde på mobil/pad-"tastatur". Jeg, for min del, synes det er 10 reiser verre,og mye mer slitsomt, når det ikke brukes tegn! Enten det er i et trådinnlegg, eller i en melding.. "Hei vil du bli kjent" er liksom helt dødt mot "Hei! Vil du bli kjent??" Men det er vel bare meg!😁

I nattens ulme skyggedal
En gnist på jakt etter luft
Et håp skygger dens fortid
Kvelte dens oppslukende liv

I morgenstundens tåke
I en glødende soloppgang
En dråpe på en spire gir liv til en sang

Trosten røst den lød
I gnisten svake glød
Ei er all håp ute
Vindens er fanget
I seilets skute

Damer

Siste svar fr. 11 sep. 2015 22:09 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Ensom

Jeg har opplevd en del avslag fra damer oppover. Det som er frustrerende er at de ikke vet hvorfor de ikke liker meg som mer en bare en venn. Har blitt noe oppgitt over tid da he ikke finner ut hva som er galt med meg, eller hva jeg gjør galt, eller om det er begge deler. Er det normalt?

Fredag igjen ;-) ønsker dere alle en riktig god helg ;-) gleder meg til å treffe noen av dere i morgen :-D

Sukker har medlemmer i hele Norge,,men alle har ikke alltid så lett for å reise til Oslo,,hva med fester i andre byer også?Stavanger,Bergen,,etc.
et forslag,,

Jeg stikker helt sikkert hånda inn i et vepsebol nå, men det får så være. Jeg vil bare ha sagt at for meg er det helt utenkelig å date en mann som mener at vi som samfunn ikke har råd til å ta imot flyktningene som er på vei bort fra krig og terror. Et slitt standpunkt er fullstendig uforenelig med mine verdier. Det ville vært dødfødt.

Sånn. Nå har jeg luftet det jeg hadde på hjertet.

og for et nydelig program som akkurat gikk på NRK1.

Flere som så på?

Det er ikke å regne med at alle kombinasjoner i forumsuppen smaker like godt. Men noen smaker herlig. Det er gode, søte, friske sure, sterke, svake, bitre, rene, skitne, ekte og tilgjorte stoffer. (Heldigvis blandes ikke alle ingrediensene sammen i selve kraften.)

Det er også ekstreme findekorerte kaker på sukker. Noen av dem er egentlig bare luftbobler men andre kan inneholde ren gift.

Dette var egentlig ikke ment å handle om mat men om narsisisme :P
Hvorfor trekker de så voldsom oppmerksomhet? Jeg har selv iblant bidratt til dette. Med fjas riktignok, ren underholdning, men allikevel... Det er også dem her som åpenbart (frivillig?/ufrivillig?) lar seg suge inn på narsisistenens egne premisser.
Hva er det som da skjer?

Jeg prata igår med ei om det. Hun bidrar aldri på slike tråder. Hun blir dårlig sa hun, av å bare lese denslags. Hun tenker på hekser... (Javel?)
Hvorfor blir noen narsisister?

Oooh, jeg har fått ny melding! Hvem kan det være fra? "Innspurten til Alle Singelfesters Mor". - God damn it!

Faller for det hver gang!

Dette har hendt meg tre ganger...

Jeg skriver med en kjekk fyr, og synes at vi har fått en god kontakt via meldinger. Vi avtaler å møtes...og så - plutselig - bytter han profilbilde.

OMG! Hvor ble det av den kjekke fyren jeg skrev med/trodde jeg skrev med. Det nye bildet viser en mann som er vesentlig eldre, tyngre og ja...for å være ærlig er det et lite sjokk. Hva gjør man da???!!!

Risky business detta. Er det flere som har opplevd liknende?

En kveld alene i Fredrikstad er kjedelig. Noen som tørr dele en flaske vin på brygga?

Ny på forumet.
Kanskje dumt spørsmål, men hvordan sletter jeg kommentarer jeg har skrevet?

Ny uke, nye muligheter 😄

Jeg har inntatt dagens første deilige, varme kopp med svart kaffe ?, og dagen har hittil vært effektiv, smidig og god.

Blåmandager finnes ikke i mitt liv (jeg fordeler grumset generelt litt utover uka 😜), men det er kanskje noen andre som starter uka i nyanser av blått?

Mange gleder seg til Sukker-fest på lørdag, noen slal kanskje på date, noen har sikkert barnehelg etterhvert, mens andre kanskje teller på knappene som meg angående deltagelse på den nevnte festen. Skal, skal ikke..

Uansett ønsker jeg alle en bra uke! 🍀

Lære om dating

Siste svar ti. 8 sep. 2015 17:11 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Lærevillig

Hei folkens, jeg var på date i går. Det var veldig hyggelig men litt stress og jeg var en smule nervøs. Jeg er åpen om meg selv og hvordan jeg har det, og jeg lurer på om jeg utleverer for mye på de første datene.

Jeg liker å være åpen og snakke om personlige ting men etter daten i går tenkte jeg at det ble kjedelig og ikke så spennende. Når det er sagt så tenkte jeg også at jeg ikke var interessert nok i henne.

Jjeg vil lære mer om dating og hvordan gå frem for å finne hun jeg vil være kjæreste med. Jeg er ikke interessert i random sex og være noen flørtekonge, jeg vil bare møte en dame jeg kan være avslappet med og føle at hun er perfekt for meg. Altså; jeg er en rolig fyr for det meste som søker varm kjærlighet ikrydret litt spenning og moro.

For å få det til trenger jeg å lære om hvordan jeg går frem. Tenker at dating er akkurat som andre ting i livet; det må trenes på.

Hvordan har dere lært å date og finne frem til dama/mannen dere vil ha?

Hilsen meg

Hei, gikk igjennom meldingene mine og ser at ei flott jente har skrevet kompliment til meg. "Flott man med flott høyde og". Før jeg rakk å svare hadde hun blokket meg. Tok nok 2-3 dager grunnet ferie.. Samt at jeg da chattet med ei jente. Vil egentlig ikke ha mange baller i luften. Greit å gi den ene min fulle oppmerksomhet.

Teori 1: Hun ble fornærmet fordi jeg ikke svarte med en gang
Teori 2: Mistet interessen
Teori 3: Hun har truffet noen. Men er fortsatt på sukker.

Jeg ser profilbildet hennes og ser at dette er en flott jente som jeg kunne tenkt meg å bli kjent med.

Har en følelse at jeg gikk glipp av "The Girl".

Er man desperat hvis man får noen til å sende henne melding om å ta kontakt? Redd hun kan få følelsen av Stalking...;)
Respekterer absolutt at noen ikke vil ha kontakt og blokker deg. Men øyner en liten mulighet her for at det ble gjort av andre grunner :)

Synspunkter?

Jeg bare lurer på hva dere andre kvinner tenker om at voksne menn er barnløse?
Tenker dere noe over det eller hvordan er det?

Jeg selv må innrømme at jeg funderer litt da jeg ser menn på min egen alder og eldre som ikke har barn..
Jeg dømmer ingen og vet egentlig ikke hvorfor jeg tenker på det, men sånn er det bare..
Jeg spør meg selv når jeg ser det: Hvorfor har han ikke barn?
Det kan jo være at han ikke kan få barn, det kan være at han ikke ønsker barn, det kan være at det "bare-ikke-har-blitt-sånn" osv osv...

Jeg er ferdig med egenproduksjon så det spiller ingen rolle sånn sett så det er ikke det heller...

Jeg kan jo spørre dere menn hva dere tenker om/rundt oss kvinner i samme situasjon..

Trist at det er så mange her av dere her inne. Bare en gjeng med overlegne rikfolk som stikker av med damene.

Det verste er at mange av de mennene som stikker av med damene er reinspikka rasister i tilegg. Skjønner ikke hvordan damene lar seg lure.

For alle gamle lesere så er dette et tilbakevendene tema. Nå har det kommet meg for øret at det er mange menn som søker partner fra 16-100. I og med at jeg ikke klarer åpne min egen profil, så ser jeg ikke hva som fremkommer. Det nedenforstående er da skrevet med forbehold om at det også kan gjelde meg:-)

Grunner til alders-spenn 16-100:

Det er jovia lovendringer i Belgia, og FN.traktater som gjør alle lovlige ekteskap fra alle melemsland, gyldige ekteskap i Norge. Man kan altså gifte seg med flere i Belgia, og regnes som gift når man kommer til Norge. Flergifte er i praksis blitt lovlig,selvom ingen har forsøkt dette offisielt enda.

Jeg antar derfor at folk som søker 16-100 egentlig er ute etter fire koner eller menn etter følgende modell:

16 år, leketøy for den gubbsjuke
27, avlslivmor for den verpesjuke
55, barnepasser for at far skal få ledig tid til å leke med leketøyet,, eller avle med avlslivmoren
97,5, arv sikrer inntekten slik at man har råd til å underholdde alle konene.
Den på 97,5 forventes å ha høyere utskiftningsfrekvens enn de andre.

For kvinnen

16: sørger for at datamaskiner og telefoner virker.
23, leketøy
47, egnet til fremvisning ved representasjon i jobb eller offentlig sammenheng
99, arv for å ha råd til alle smykkene, siden han på 47 ikke kan regne med høyere inntekt enn at det holder til villa og ferrari.

For meg:
Fire nymfomane høytlønnede i turnus, slik alltid en er hjemme for å "underholde" meg, en steller huset, gjør vedlikehold og forefallende, og sørger for barna, og to i jobb slik at jeg slipper.

Noen jenter som er med? Alder, vekt og farge ingen hindring. Høy lønn/formue og turnus ufravikelige krav.

Ettersom jeg ser meg selv som over gjennomsnittet handy ( er jo håndverker,så..) føler jeg til tider at jeg blir "utilnærmelig", fordi jeg faktisk fikser det meste sjæl..setter opp kjøkken, snekkrer platting, skifter dekk,- synes jo selv jeg er et kupp ettersom jeg både er feminin og omsorgsfull, men samtidig ikke er redd for å ta i et tak,og bli møkkete under de lange neglene.. Får ikke panikk hvis de knekker heller..Er dette et pluss eller minus, tenker dere?

Mange har sin egen "bucketliste" over opplevelser, reiser og annet de vil gjøre før de forlater den verden:) Vill, gal, rar eller mer normal...hva er din topp 3 liste?:D

Jeg er så mye å være glad for.
Guttene mine har det godt, jeg har så flotte venner og jeg er godt i gang med et maleri som jeg ønsker å donere til en auksjon for Syria-flyktningene.

Jeg har et lite sceneskifte nå straks, da jeg skal hente poden i bhg og vi skal hjem og lage middag og leke sammen.
Trosten flokker seg og ribber bærtrærne i hagene rundt i byen - det er høst, om man liker det eller ei. Jeg syns det er vakkert.

De nære ting, dere.. finn på noe annet enn å krangle da, please? 😄 🍂🍒🍃

Hva gleder ditt hjerte?

(Jeg har merket tråden som seriøs, og selv om humor er meget velkommen bør de som vil bruke den til noe annet enn noe hyggelig for alle skrive andre steder).

Ha en finfin ettermiddag! 🌻

Magen min vrenger seg hver gang jeg ser noen ta bilder av seg selv på kanten av trolltunga eller preikestolen...

Slutt med det! :P

I min tid her på sukker har jeg kommet over flere profiler som sier noe sånt som "legg igjen en beskjed mens du er innom profilen min"
Det er greit nok, men hva er poenget med det, når de ikke har noe intensjon om å svare de beskjedene da? Synes det er en utrolig dårlig holdning.

Har lyst å melde meg på festen på lørdag men syntes det er litt "skummelt" å melde seg på alene. Ikke liker jeg å gå alene på kvelden i Oslo heller så tanken på å gå rundt alene på natta for å finne en taxi hjem etter festen er ikke stor. Er det mange som skal i alderen ca.32-38. Lurer litt på om jeg må overtale en venninne å bli med.

Ser ut som de fleste verdsetter singellivet svært høyt her inne.
Så hva gjør man her inne da?? bare oppmerksomheten man er ute etter, eller har vi blitt så kravstor og sære at man ikke kan gi noen en sjanse før de kommer med en profil som er mer eller mindre perfekt??

Sukker: Jakten på det uoppnåelige ;o))

Selvom man er alene i sengen, har alltid noen vært der før en.

Hva tenker du om det?

Go søndag folkens :) ka gjere folket på denna fine dagen?

Har vært her inne en kort periode, og sett litt,og det gjentar seg gjerne på alle sider, det å skrive en interessan nok første melding til jenta som får henne til og gidde å svare, og som gjerne ikke bare inkluderer et kompliment de har hørt drøssevis av ganger, og om de svarer et hyggelig "takk" hva så? Noen som har noe erfaringer på å ikke få svar grunnet gjerne for kjedelige meldinger, og funnet på noe bra som endret det? :-)

har meldt meg på denne sukker festen å føler at jeg på mange måter tar steget videre.

Som regel er jeg ikke den som blir nervøs men føler her at keg får litt nerver, er det display, hvor virkelig blir det osv.😀

Bare litt tanker....

Hvor seriøst er det folk tar det matchtreet?
Jeg ser nå på det når jeg finner noen interessante damer, og om det er mye rødt så lar jeg være å sende melding.
Jeg har nå også avvist et par damer på dette grunnlaget, men da har de svart at de ikke tok den testen så seriøst fordi de mener at andre ikke gjør det. (Hokus pokus så blir treet veldig grønt)
Ting som dette får meg til å tvile litt på om jeg skal bry meg så mye om det treet.
Er det noe i det, eller svarer folk ærlig på de spørsmålene?

Har vært singel en god stund og lært å sette pris på mange av godene med det:) Samtidig utrolig masse jeg savner med det å være to....:)
Vil gjerne finne min aller kjæreste og samtidig beholde noe av godene fra alenetilværelsen (og da tenker jeg ikke på muligheten for å være med andre, så er det avklart;))

Hva er det av godene du vil/kan ta ta med deg fra alenetilværelsen og inn i et nytt forhold....og hva savner du mest med det å være to?:)

Noen sjenerte solstråler lister seg frem gjennom det tunge skydekket i Bergen og småvåte trær glitrer over motorveien, jeg tråler profiler og tar meg selv i å bli stadig mer overfladisk. Livet har lært meg at få ting er som de ser ut, selv om mye er akkurat det det er, og at tiden er min beste venn.

Likevel våkner uroen i meg når jeg blar meg gjennom mengden av smilende og alvorlige menn, og hver gang jeg sjekker siste besøkende (null) får jeg flashback til alle tunge stunder i litt for trange prøverom, der jeg oppdager at jeg faktisk ser tjukk og grå ut. Jeg ante det ikke før jeg sto der i det grelle lyset med anklagende speil på alle kanter, jeg ante det virkelig ikke, og innsikten gjør meg betuttet, siden jeg inntil nylig følte meg ganske fin.

"Everything has beauty, but not everyone sees it"
~ Confucius ~

Noen ganger tar skjønnheten seg god tid før den viser seg, gjemmer seg i mørke kroker og slitne kropper, venter på den rette stemmen, det rette blikket, den rette stemningen, før den gir seg til kjenne.

Kanskje jeg skal øve meg på å gi skjønnheten tiden den trenger til å finne veien ut, øve meg på å lene meg tilbake og gi rom for det uventede, det unike, og kanskje vil jeg bli vitne til mye vakkert, enten det stråler gjennom meg, eller mot meg.

I alle tilfeller vil det øke behaget ved å være til, og utfordre forestillingen om at kun visse typer skjønnhet fortjener å bli elsket og verdsatt. Jeg er reflektert, kunnskapsrik og våken, likevel lar jeg meg lede inn i det bevisstløse søket etter perfeksjon og suges inn i selvkritiske tanker og urettferdige vurderinger av andre, så jeg skal være den siste til å kaste så mye som et støvkorn.

Likevel engasjerer dette meg, fordi jeg synes det er trist å se at det blir slik, at skjønnheten defineres av substansløse idealer og ikke menneskelig varme.Ytterst få fremmer verdier som taler til hjertet mitt, men av en eller annen grunn lar jeg det passere, og henfaller til en eller annen romantisk idè om at det viktige er at de ser ok ut og virker som de har grep om livet, og den indre skjønnheten får lite spillrom før det ytre er godkjent. Kanskje jeg går glipp av noen konger, og de glipp av meg, fordi det er blitt viktigere å pynte kaken enn å vektlegge smaken?

Ble bare et hjertesukk dette, men blant alle trådene med forumets stand up komikere finnes det kanskje noen tenkende sjeler også? Er jeg blitt for pessimistisk? Er jeg alene om å være lei av glasur, og gjerne ville ha litt kake også?

Rart spørsmål hun kaster ut nå , tenker de fleste av dere , Men jeg sitter og grubler på mye rart ,
Siden menn fikk 50/50 ansvar for barna , har de blitt mer lekne , Ingen som går og sier ta deg sammen du er ikke ti år lengre , Er det derfor de tror ned er best , at de er redde for at de ikke skal få være lekne mer , men må ta seg sammen igjen , Nå da de har hatt det så gøy , med 50/50 rollen og har kunnet lekt igjen, pga av barna

Kast dere ut i leken /debatten la oss løse mysterier

Lørdag igjen ;-) Enda en uke har tuslet avgårde. En uke igjen til sukkertreff ;-)
Hva gjør forumfolket denne helgen da?
Stor helgeklem fra meg til dere alle ;-)