Sukkerforum

jo fullstendige ubrukelige. Får hjerter av flere jenter daglig og tar det som et hint for å bli bedre kjent, det gule hjertet betyr jo tross alt at vedkommende er nyskjerrig på meg.

Men flere av disse jentene gir ikke lyd fra seg, de bare forblir tause. Falsk profil tenker jeg, men flere av disse profilene er så godt skrevet og virker så troverdige at jeg ikke tror det er tilfellet.

Vær så snill. Hvis man ikke er interessert la vær å sett hjerte, trodde det var det som var meningen med disse at man skulle sette de som interessante de man ønsket å bli videre kjent med.

Våken?

Ingen svar
(mann 35 år fra Vest-Agder) Privat melding

Noen som er våkne og vil chatte litt? Var en ensom kveld i dag

Når det lykkes og en får stjerner i augo , hjerte hamrer på en ny måte en før , stenger en da av forum ,for seg selv eller blir vi her allikevel :-)

Ønsker dere alle frustrerte og mindre frustrerte helt vidunderlige mennesker ,en god dag ...

Prøve å sette opp et scenario her;
Du har datet en dame/ mann en stund og er veldig forelsket. Du har allerede snakket om fremtiden med vedkommende. Men du har ikke presentert henne/ han for familien enda.

Dagen kommer for presentasjonen og du merker fort at h*n ikke går overens med et par av medlemmene i familien din. Dette skyldes ikke at din kjæreste oppfører seg dårlig, men kjemien dem imellom blir bare dårlig.

Hvor viktig er det for deg at familien liker kjæresten din? Blir du påvirket av familiens mening om din kjæreste? Skifter du mening om kjæresten din på grunnlag av det familiemedlemmer mener om han/ henne? Hvis du skifter mening om kjæresten, er det nok til å gjøre det slutt med han/ henne?

Tips tråd for gutter og jenter

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mr wanker

https://www.youtube.com/watch?v=hkK2AcOG854

Jeg ser at mange av mine Facebook venner har satt det franske flagget foran sitt profilbilde. Aviser er full av dekning av hendelsen i Paris, det samme er TV.
Det er flott å se på. Det er også flott å se på alle støtteerklæringene til det franske folk, for det er en tragedie det som har skjedd.
Jeg ble naturligvis også sjokkert over det som hadde skjedd, men jeg har ikke satt noe fransk flagg på profilen min. Ei har jeg uttalt meg i større grad om det som har skjedd.

For jeg begynte å tenke....

Hvorfor har ikke dere flaggene til de andre landene som opplever terror? Ikke mange dagene siden siste terror i Beirut, Bagdad ja eller alle andre steder/land der det er terror! Noen steder er det terroranslag ukentlig mens andre opplever det neste daglig.
Hva gjør livet til en franskmann så jævla mye mer verd en livet til en fra la oss si Bagdad?
Jeg ønsker ikke svar på den! Det var et retorisk spørsmål!

Jeg kan vel skjønne at vi setter det norske flagget på profilen etter han vi ikke snakker om drepte mange her, på samme måte som at jeg skjønner at franskmenn setter sitt flagg på profilen etter det som skjedde i Paris.

For all del, dere må gjerne velge å vise støtte til de dere ønsker, men vit det! Det drepes langt flere i terroranslag andre steder en hva som er tilfelle i Paris!

Jeg lurer på hva holdningen er blant andre Sukker medlemmer når det gjelder kontakt med flere potensielle “dates” samtidig? Som svært monogam mann synes jeg det er vanskelig å forholde meg til flere enn én kvinne ad gangen, og har hittil holdt meg til “seriell” frieri, for å si det slik. Med andre ord, at jeg har først truffet noen IRL før jeg evt. har gått videre og tatt kontakt med en annen – forutsatt, selvfølgelig, at daten ikke var en match made in heaven, noe som det jo tydeligvis hittil ikke har vært, ellers hadde jeg ikke sittet her og skrevet dette…:-) Hvordan stiller andre seg til det? Er det ok å avtale eller treffe flere potensielle partnere samtidig – og selvfølgelig være åpen om dette – eller er det ryddigst å holde seg til en person ad gangen?

Kan ikke noen komme å klø meg på ryggen? Fra bukselinningen til litt opp i hårfesten. Med mye negler!

Gjerne litt massering av stive nakke og ryggmuskler først, og så klø ryggen... Og så holde omkring meg litt til slutt..

..eh? Noen?

Det var egentlig bare en tanke. Ikke en innbydelse 😁
Den som hadde hatt en å mase på ☺️?

Ja.. det hadde vært hyggelig om en kunne besvart når noen sier hei :)
En får jo varsel når en mottar en melding. Ikke alle som er like flinke til å skrive dei første settningene som skal få den andre interesert, men det kan jo hende at fortsettelsen blir bedre ?
Så hva er unnskyldningen for ikke å ikke lese meldingen, når du har fått varsel om den, og evt ikke svare ?

Fikk denne på mail nå:

"Bergen
Vi har planlagt flere gåturer, men pga mye regn må vi utsette første tur til værmelding blir bedre."

Bodde selv noen år i Bergen, i ene strekket regnet det hver eneste dag i 3 mnd, og første dag med sol så ble det utdelt gratis is på Torgalmenningen.

Kanskje best å arrangere noe innendørs i Bergen, om fare for regn setter stopper for å samles? ;)

Gjennom vår holdning, gester og ansiktsuttrykk påvirker vi hvordan andre oppfatter oss. Forskning har kommet frem til at selvsikre, avslappete mennesker som regel blir oppfattet som attraktive, mens veldig sjenerte og særlig arrogante folk virker lite tiltrekkende.

For stor sjenanse kan gi inntrykk av manglende interesse og gjør det vanskelig å få til en hyggelig samtale. En arrogant opptreden skaper neppe noen avslappet stemning der man får lyst til å bli bedre kjent
Prøv derfor å være deg selv. Er man nervøs, er dette lettere sagt enn gjort. For å forberede deg til daten, kan du liste opp alt du er stolt av og fornøyd med ved deg selv. Dette vil gjøre deg mer selvsikker og bevisst på hva som er viktig for deg.

Når det gjelder kroppsspråket, bør du tenke på dette: Se den andre inn i øynene. Gjør du ikke det, virker du veldig usikker. Samtidig må du heller ikke mønstre daten din fra topp til tå, for da vil ikke vedkommende føle seg vel. Prøv å være så ubesvært som mulig.

De fleste mennesker finner ydmykhet attraktivt. For å være ydmyk må du ikke være overdrevet selvsikker, smart eller rolig – det holder å være naturlig, sympatisk og avslappet.
Det finnes flere ulike knep for å vise at du interesserer deg for hva partneren din sier. Gjennom å nikke på hodet og sitte lett fremoverlent, viser du at du følger med og lytter aktivt. Dette gir samtalen en flyt og oppmuntrer den andre til å fortsette å fortelle. Husk å holde øyekontakten med den du snakker med, og å ytre noen bekreftende ord for å vise at du henger med i samtalen.

En potensiell utfordring når man kommuniserer med en man ikke kjenner, er humor. Iblant kan misforståelser oppstå hvis den ene parten er ironisk eller sarkastisk. Husk på kroppsspråket her òg: Gi signaler som viser at du tuller. Dette kan du gjøre ved å legge hodet litt skjevt og blunke.

Virker det som at den andre ikke skjønner vitsen, kan du smilende si at det var en spøk. Den andre kjenner deg jo ikke, så selv om dere har god kjemi bør du ikke forvente at han eller hun blindt forstår deg.

Hva gjør dere for å vise at du er interessert i daten din? :-)

Ønsker dere alle en fin mandag og en fin uke :-))

Søndag formiddag og sola skinner på en klar blå himmel :-))
Hva skal dere finne på i dag?
Jeg skal ut på Hove, en populær turplass ved sjøen og gå tur og grille pølser med venner og barn :-)) Godt å få luftet seg litt :-))

Klein date

Siste svar sø. 15 nov. 2015 22:48 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemor

Noen som har hatt kleine dater dere vil dele?

Det er søndag, jeg kjeder meg og kunne vært morro å trekke litt på smilebåndet😇😁

Her kan du finne ut hva slags personlighetstype du har.
I følge JTI, utvilket av Carl Jung finnes det 16 ulike personlighetstyper.
Her kan du finne ut hvilken type du har, hva som beskriver deg og hva slags partner du bør velge / hvem som bør velge deg.

http://www.16personalities.com/free-personality-test

Selv har jeg tatt en veldig grundig test gjennom jobben og er ENFP.

Hva er DU ?

Er så lei tråder som slettes, så dette er tråden uten tema, men som ikke slettes. Snakk om hva dere vil, bare ikke driv med barnslige personangrep.
Jeg begynner med å spørre om noen har noen meninger om hvorvidt jeg burde bake kanelsnurrer eller suksessterte til helgen?

Er det er greie å ta selfies i bilen? Det er så utrolig mange profilbilder tatt fra førersetet i, ja nettopp, bilen. Jeg mener ikke at det er noe galt med det, men lurer...
Er det bare menn, eller gjør damer det óg?

Hopper innom for å ønske alle mine sukker venner en riktig fin lørdag ;)

...med det franske folk:

Hilser jeg Trikoloren, tørker tårer og nynner La Marseillaise:

https://m.youtube.com/watch?v=4K1q9Ntcr5g

I likhet med statsminister Erna Solberg har jeg også giftet meg i Paris (og bodd like ved Place de la République). En av de fineste dager i mitt liv (gråt da også).

Leve republikken, Leve Frankrike.

Når man skal velge seg en kvinne eller mann, og ta det neste steg- hva er de topp 3 tingene som skal være "i orden" utseendemessig for deg i din partner?

Mine topp tre er:
- Tenner
- Hender
- Høyde

Jeg innrømmer glatt at jeg styrer unna om ikke jeg er fornøyd med de tre tingene.. De skal ikke være perfekt, men det skal passe meg.

Go!:)

Lørdag. Barnefri.
Har handlet på Rema; Frossenpizza, liten julebrus fra Hamar og en liten pose smågodt.
Sitter i bilen på parkeringsplassen. Stasjonsvogn.
Observerer.
Magen knyter seg, tårene presser på. Ser familier og par.
6 år som singel. Jeg innser at jeg alene lever et liv for to.
Så bittert, så meningsløst!

Snart må jeg vinne!

Er det mørketiden, er det savnet etter barnet ditt eller det faktum at de fleste vennene dine har barn og er opptatt at noen dager er pyton?

Har en slik dag i dag gitt.
Lønningspilsen ble avlyst, ingen planer, huset ferdig ryddet og vasket. Blæhhhh.....

Slik... Da har jeg tømt meg! Riktig god helg til alle!

Hei her er en hilsen fra en rolig regnfull kveld i fra Bergen! Har ikke selvtilliten til å tørre å skrive til noen innpå her! Men å si God helg til alle, det kan eg! Så God helg alle sammen! :)

Det er så mange flotte jenter her inne! Og dere holder dere så godt! 50+ og ser ut som 39! Er det noen som bruker litt gamle bilder, eller er dere virkelig så ungdommelige og flotte? Jeg bare spør 😉

Ja, selv er jeg for sjenert og stygg til å legge ut bilde. Gammel sjø😎😝

...spilles på radion. Snart mørkt.
Enda en dag. Straks hjemme.
Stillheten overdøver all støy.
Ny uke med jobb. Travelt. Mas.
Lengsel mater kjedsomheten.
Regn. Vind. Kald svart november.
Kjærligheten brenner uten å varme.
Lys i vinduene der hun bor. Snart jul.
Gleder meg ikke i år.
Den gode drømmen er vond.
Ny dag i morgen. Snart nytt år.
Skal jeg aldri få ro?

Hei på dere:)
Noen trenings glade jenter/damer her?
Hva trener du?
Kanskje kan eg og du bli kjent? Kan jo hende det blir full klaff.
Trener sjøl alt ifra volleyball,innebandy,fotball,litt håndball og slynge trening oss fysio.
Vil gjerne lære noe nytt.kanskje kan du vise meg:)

Det snør! Digre kjerringer. Av en eller annen grunn gjør det meg glad. Det er allerede hvitt og vakkert ute. Blir spennende å se hvor mange som kjører av veien i dag.. Det kommer jo like overraskende på noen hvert eneste år.

I en annen tråd ble julebrus nevnt. Jeg kan ikke drikke julebrus til pepperkaker, mens melk og pepperkaker går fint, det samme med julebrus og potetgull.
Søtt og søtt blir too much for meg.
Et annet eksempel er risengrynsgrøt. Her må det rød saft til. Melk går bare ikke. Da hadde jeg kanskje klart 2-3 skjeer.

Har du noen slike kombinasjoner du ikke kan ha eller må ha?
Kom med det 😃

Siden det er planleggingsdag på skolen og hjemme med prinsessa har jeg tid til å lese profiler , noe som er ganske så morro 😃 å jeg blir nysgjerrig !! Jeg liker best lunch dater , der man møtes til en kaffe og har 30 til 60 min på seg ! Jeg syns det er genialt for min del Pga da vet begge parter at det ikke blir kleint og man slipper å føle man må sitte unødvendig lenge hvis det er totalt bom ! Ulempen er jo at man ikke får pyntet seg skikkelig etc men fordelen er at da får man se hvordan man ser ut i hverdagen ;-) dessuten finner man ut iløpet av 30 til 60 min om man vil ha en lengre date nr 2 :) jeg liker denne type date ! Hva liker dere ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Singles%27_Day

I dag er det de singles dag (ifølge kinas tradisjon)
Såååå... Hipp hipp for oss!

Denne setningen har en negativ klang over seg. Men hva betyr den? Her vil jeg tro meningene forskjellige. Hva er å legge lista for høyt for deg? Du kan mene om både andre og deg selv. Reflekterer du noen gang over dine egne kriterier og preferanser?

Personlig har jeg noen kriterier som må være tilstede hvis det skal ligge an til en framtid sammen:
1) Vi må være i samme livsfase.
2) Vi må være geografisk sett være i overkommelig avstand til hverandre.
3) Det må være en fysisk tiltrekning tilstede.

Dette ser ikke jeg på som å legge lista for høyt, jeg tror disse punktene er viktig og avgjørende for mange. Så hvor er det vi så begynner å legge lista for høyt? Handler det ofte om det ytre? Det materialistiske?

Hei, jeg har lyst å begynne å danse tango. Har lenge hatt lyst til å kunne dette skikkelig. Jeg har aldri gått på kurs før, men jeg tror jeg har det i meg. Ta kontakt.

Oslo området

Her ser du hvordan du bør oppføre deg på date for å holde på interessen til mannfolkene :P

http://www.tv2.no/v/964845/?ref=964517

Den handler om Martine som møter folk fra Tinder å utstyrt med skjult camera.
Hun spiller litt vel mye på sex for å si det sånn :P

Ønsker dere alle en fin dag 😃

”De som ikke husker fortiden er dømt til å gjenta den”, sa den spansk-amerikanske forfatteren og filosofen George Santayna

Hvordan kan du skape et annerledes og bedre forhold enn det du gikk ut av? To må man være, og det er helt klart at jeg har lært en del om meg selv og hva jeg vil ha i mitt neste forhold. Det jeg imidliertid kanskje ikke har tenkt så grundig gjennom er hvordan JEG kan være en bedre kjæreste. Har dere?

Jeg tror jeg skal være ærligere og snakke mer om ting jeg tenker på.

Yesterday is history
Tomorrow is a mystery
Today is a gift
En helt ny uke ligger foran oss - la den bli spennende og full av nye spennende opplevelser for oss alle 😄

Har ikke vært så aktiv her på en stund og når jeg først logger inn, renner det inn med meldinger!
Blir nesten litt skremt O_o

Eller har damer bare endelig skjønt at det er ok at de tar kontakt først?

-Kofferten ferdigpakka og er med
-Dattra er levert
-Kattekreket er omplassert
-Oslotrusa er med
-Bensin på bilen
-Flybiletter, jepp!

E47 er klar for tigerstaden.
Håper det er pene damer på kurset og ☺️?

Hainn kjøree EEEE-sex...🎶 😜

Hvorfor skjule man er pålogget?
Har man noen plagsomme etter seg, så er vel det bedre å blokkere?
Jeg synes det er en merkelig greie. Jeg liker å ha en dialog når jeg ser folk er på :-)

For de som måtte lure. Nei, dette er ikke en greie som tar nattesøvn, og som jeg bruker mange timer på å fundere over. Bare veldig nysgjerrig :-)

Noen andre her som koser seg med ett glass rødvin og drømmer om å finne den spesielle som vi leter etter?

Hei hei :) jeg er ny her på sukker å har tatt en prøve mnd som betalende medlem ! Det jeg lurer på er om at når mitt medlemskap går ut, fornyer den automatisk med 1 mnd hvis man på en eller annen måte ikke har sagt opp en plass ?? Eller stopper det automatisk av seg selv etter 1 mnd ? :) mvh Thelay :)

Jeg sitter her og blar igjennom en del profiler og ser noen som er spennende og andre som ikke er så spennende.

Men en ting jeg har merket meg er at det ikke er så mange som ønsker kontakt med damer fra Hedmark...
Er dette et NEI-fylke og hvorfor er det det evt??

Her er det bare å fyre løs og komme med meninger og tanker :)

Skal prøve å holde forumistene oppdatert iløpet av kvelden, slik at de som ikke kan, ikke tør, ikke er gamle nok, ikke har råd, ikke skjønner sitt eget beste, ikke får den opp og de som ikke har fått med seg at det er fest kan ta del i dette fantastiske arrangementet som Tinka og my har stått i bresjen for.

Ser det har vørri fæst! Skjønner man skulle vørri der! I stedet satt man hjemme foran PC-en og sveipet , hit og dit, lett bitter for at verden er urettferdig og man til dagsdato ikke har fått servert akkurat den fantastiske kjæresten man fortjener. Og jeg ser jo , ut fra kommentarene på de forskjellige trådene , at jeg på ingen måte er aleine om det. Aleine en fredagskveld, sår og lei , og så jææææveliiig misunnelig på de som stakk ut igår og møtte likesinnede .. Neste gang ,da..! Men.. Er så ille trygt bak pc-en.. Eller var det foran...

Flere som skal i dag?

Den beste serien ever?

Correct me if I'm wrong...du er superspent på hvordan din potensielt fremtidige livsledsager ser ut - og alt du blir presentert med i profilen er en endeløs tirade av naturfotografier, bikkjer, katter og tær? 20 bilder av vakker natur er flott det, don't get me wrong, men er det en ting jeg faktisk har draget på og som aldri har sviktet, såret eller dumpet meg så er det norsk natur:) Men jeg skal ikke innlede et forhold til fjellheimen eller norske fjorder...vi har kjent hverandre hele livet og trenger slett ikke ytterligere presentasjon for å bli bedre kjent, vi er veldig glad i hverandre allerede:)

Heisann!
Noen som blir med på swingkurs i Bergen? :)

og jeg kjeder meg jo :P