Sukkerforum

Kom i samtale med noen single venninner her om dagen, og temaet kom inn på kjæreste-temaet. Hun ene (la oss kalle henne Lene) sa at hun ønsket noen som var der for henne, som kunne støtte henne på tunge dager og få henne til å komme over x-en.
Jeg reagerte veldig på dette, da jeg for min del ikke ønsker kjæreste fordi jeg "trenger" det...men fordi jeg ønsker å gi et lysglimt og bedre dagen for en annen. Kommet til stadiet hvor jeg føler jeg har mye å gi, men bare mangler en annen å gi det til.
Er folk på jakt etter kjæreste fordi dem trenger noe/forventer noe, eller hva er motivene deres???

Prøvde å sende et spørsmål til support, men ingenting skjer når jeg trykker send?

I dag lærte jeg noe nytt,......hva disse ordnene betyr lol...fikk en melding fra en fyr som praktiserte dette og ønsket kontakt med meg, da jeg fant ut hva det betydde måtte jeg le, ikke helt min stil, men var ikke sen med å sperre fyren spesielt da han lurte på hvilken campingplass jeg lå på og jeg kom på at han bare var 5 min unna meg..........jeg respekterer at alle er forskjellig, men synes det ble litt for mye for meg, spesielt da han kom så nær hehe.

Og hvis dere sender en melding, forventer dere gull og grønne skoger med en gang?? Forstår ikke...

Hvordan skal jeg starte og gå frem for å få skikkelig drag på Jenter/Kvinner?

Aldri vært i noe forhold før og aldri hatt noen jentevenner og aldri hatt så mye med jenter å gjøre.

Ønsker kun seriøse og gode råd og hjelp fra Jenter fra 18-32 år, og Menn

Bare skulle høre hva andres erfaringer her inne på sukker er.

Jeg er over 190cm høy og sliter litt med at på matchlistene så formelig florerer det av damer under 170.
Er det pga matchgreiene jeg har satt selv eller er det generelt veldig mye "lave" jenter her inne?
Inni hodet mitt har jeg satt en grense på rundt 175, men om det kommer ei som blows my mind så driter jeg i om hun er lavere.

Synd sukker har en litt kjip søkemotor. For den passer ikke så godt om du vil begrense deg å søke blant de fra 170-175 og oppover.

Diskuter!

Hva er det med menn her inne? Er de så høye på seg selv at de ikke kan nedlate seg til å vise vanlig høflighet og svare på meldinger - om det så er for å si at de ikke er interessert? Får de såååå mange meldinger at de ikke har tid?

-At kona hennes godtar sin egen, eller den andres kjønnsidentitet?

-At mannen hans oppfører seg som han selv bør, eller som partneren bør?

-At ektefellet lever på grunnlag av dets egen programinstruks, eller det andres instruks?

Tantalos (gresk: ????????; vel så kjent på norsk under den latinske formen Tantalus) er igresk mytologi stamfaren til tantalidene. Han freste mot gudene og nedkalte dermed en forbannelse over sitt hus, en forbannelse som skulle bestå gjennom fem generasjoner.

Tantalos var ifølge en av versjonene konge av Sipylos i Lydia, eller av Frygia i følge en annen versjon. Han blir for det meste beskrevet som sønn av Zevs og okeaniden Pluto, men ifølge en annen versjon var han sønn av Tmolos og omphalen. Han var gift med Dione og far til Niobe, Broteas, Daskylos og Pelops.

Mens han en gang var innbudt til å spise av gudenes taffel stjal Tantalos nektar og ambrosia, og gjorde dermed gudene rasende. Han gjemte også en gullhund stjålet fra et Zevstempel, og nektet for det. For å sette gudenes allvitenhet på prøve drepte han sin yngste sønn Pelops og tilberedte ham som et måltid. Han ville se om gudene oppdaget hva det var de spiste. Vel fortærte Demeter en del av skulderen, men de øvrige gudene forstod straks hva for en redselsdåd som var begått. De kastet Tantalos ned i Tartaros i underverdenen, og utsatte ham for evige pinsler. De plasserte ham i et vanndike, og når Tantalus bøyde seg ned for å øse opp vann med hendene for å stille sin brennende tørst, trakk vannet seg alltid unna. Rett over ham var det gren med frukter, men straks han strakk hendene opp for å plukke dem, førte vinden grenene utenfor rekkevidde.

Derav kommer uttrykket tantaloskvaler, som sikter til at man er skilt fra noe man ønsker seg når det tilsynelatende er innen rekkevidde.

Sånn er singellivet. Kroniske tantaloskvaler.

Jeg har fått feil kjønn her inne... Står oppført som mann så får opp kvinner :P Hvordan forandrer jeg på det da? Hilsen helt ny :)

Er glad i mat, og veien til mannens hjerte går gjennom den store korketrekkermuskelen, tre ganger rundt magen og rett i det ene øret, så her må det være mat for Mons og andre. Hv blir det til middag i dag? (Og har du oppskrifter, kan det være at du får en klem, selv manhug om den er god nok). :P

...ble kontaktet av en uten bilde eller beskrivelse. Jeg ble naturligvis skeptisk, men hun sa at det var en grunn hun ikke ønsket å oppgi og at hun ga bilde før et evt møte.

Jeg var uansett skeptisk og foreslo at vi kunne bli venner på face... hun insisterte på mitt navn før hun ga hennes. Noe jeg idiotisk nok gjorde. Ingen kontakt siden...

Kan dette ha gjort noen skade for meg? Noen som har opplevd det samme?

hmm jeg lurer på. Er disse smilene synlig for alle eller kommer det bare opp som spørsmålstegn ?

😜😃😢😊😢👍😰😁👿🐭😘💀😂👌????👻👍????👍😰🎊😄😖🙈👹😱🙊🎊🎉😇😆

Noen av gutta skriver at de er ferdig med å dra på byen hver helg o.l. Og til min fortvilelse - enhver person jeg snakker med som har skrevet dette fester de to eller tre helgene vi har snakket sammen. Har man begynnt å bruke dette som salgstriks?. De skriver også ofte at de setter pris på om jenta er ferdig med den værste helgefylla. Gjerne de som fester selv "hver helg". Skjønner ikke helt den greia jeg. Dobbelt moralsk?. Jeg driter langflat om mannen fester hver helg. Men ikke skriv ting som ikke stemmer på profilen. Har du pyntet på sannheten har du kanskje pyntet på mer? Eller?

Her er det fortsatt ferie og ferdigpakka for kajakktur på Sørlandet. Flere som er på ferie? Noen planer fremover?

Ja jeg lurer enkelt og greit på om det er noen jenter her inne, som har bil som hobby, isåfall hva liker du med bil? :)

1. En skalla mann har selvironi. Hvordan skal man ellers takle og se den trøtte runde kula i speilet hver morgen.

2. Pga sitt rykte får skalla menn stort sett gå i fred på gata. Du er dermed trygg sammen med han.

3. Du slipper plagsom røyting fra en skallet mann.

4. Skalla menn har ofte mye testosteron, og er gjerne maskuline.. Hvor mange skalla femi homser har du sett??

5. De bruker vesentlig mindre tid på badet, siden det ikke er hår som skal vaskes og stelles. Mer tid til sex og kos..

6. De har ikke behov for stort annet enn barberskum, barberhøvler og parfyme på badet. Mer ledig plass til deg og dine ting.

7. Siden mange jenter vil ha høye og mørke gutter, så er konkurransen om de skalla litt mindre.. Jenter vet ikke sitt eget beste, men det vet jo selvsagt du!!!

8. En skallet mann som ikke er redd for å vise det er trygg på seg selv, og tør vise hvem han egentlig er.

9. En skallet mann sparer store summer i året på hårpleieprodukter. Penger han kan bruke på opplevelser sammen med deg.

10. Med en skallet mann så slipper du å se en mann som får fullstendig panikk og kommer i midtlivskrise så fort det første grå håret kommer.

Er ikke heeelt korka altså, men litt artig med halvseriøs selvransakelse :P

Jeg er fascinert av argetinsk tango og paso doble, og kunne tenke meg å lære tango. Og dansende flinke cowboys er også flott å se på, og de er jeg meget svak for. :-)

Danser selv country line dance og Texas waltz på country festivaler.

Er det noen her som liker å danse på festivaler el. i settinger der det danses til country musikk el. annen musikk? Tenker ikke på nattklubb.

Etter en fin kveld med venner og faktisk vært på kino (skjer ikke akkurat så ofte) så er det vell på tide å tenke på å finne senga... men da begynnte jeg å tenke på noe... hva er det andre single gjør på en lørdagskveld bortsett fra å være på fylla? :)

trodde jeg skrev svar i en tråd om aldersforskjeller, men da jeg endelig fant en knapp det sto send på, så forsvant det 😂?😳
Hvem vet hvor det dukker opp 😁

Jeg var så heldig å få billett til AC/DC igår, og det var fett!! Jeg er VELDIG glad i musikk OG å gå på konsert, gjerne festival, sjelden sånne store arenagreier, dog,- Jeg er dessuten så heldig å jobbe på et sted hvor vi har konserter nesten hver helg (Rockested ala Last Train eller Rockall, hvis noen Oslofolk husker det) Det sier seg jo selv at ALT kan ikke være like bra, og innenfor "min" genre, men noen ganger( ofte) er selve opplevelsen mer enn god nok, og en HUGE turn-on.. ;) Hva slags forhold har dere til å gå på konsert? Hva slags konserter? Hvor ofte?

hvor er sommerflørtene ? :) jeg har ikke vært veldig aktiv her inne jeg, men jeg ser etter en mann. Som de fleste andre kvinner her.. Finnes det noen menn her inne, som faktisk jobber, ikke bor i kjelleren til mor og far, som ikke kjører en sliten gammel Volvo og henger ute med rånere hele natta ? Som kanskje fikk øye på denne tråden.. Jeg bare lurer, for jeg gir opp snart tror jeg :p ~spør man ikke, kan man heller ikke forvente svar~

Kan du beskrive ordet lykke og hva er lykke for deg

.... her inne på Sukker. Kjente henne ikke igjen siden det er så mange år siden sist.

"Åååh, så hyggelig. Men ettersom jeg er eksen til broren din så er det vel politisk korrekt å avslutte denne med en gang?"

Kleinhet....

Og nå nettopp så jeg søstera mi her inne også. La ann på henne og jeg... trenger briller jeg.

Var ikke mye respons å få her inne... :/

Et forhold skal være lett og luftig fikk jeg fortalt forleden dag... - noen som føler seg provosert ?

Gode råd

Siste svar lø. 18 juli 2015 21:36 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Kattepusen

Trenger noen gode råd! Hvordan sile ut gode menn ifra de menn som bare vil "leke"""
Lei av useriøse menn..

Noen er naturlig kalvbeinte. Som kjent er babyer + cowboys hjulbeinte :)

I 2015 ser det ut som (særlig i yngre kretser) at det er fashion å bøye beina som kælver. Noen flere som har observert dette (eller får en aha-opplevelse om seg selv nå)? Hvorfor går mange jenter slik? Er det naturlig? Er det deilig? Danser de liksom når de går? Er det sexy sånn som manskuline bodybuilderes kunstig utstrakte armer? :P

Kvinner som menn: Hva er grunnen? :D

Jeg har et hjertesukk ang dateing! Når man skal treffes virker det som om mennene er veldig tafatte og forventer at jeg skal ta alt initiativ. Er det noe som får meg til å miste interessen er det at det ikke skjer noe andre veien. Også at mannen ikke husker opplysninger som er gitt i tidligere samtale. Får inntrykk av liten interesse eller at de dater flere samtidig. Er jeg for kravstor?

For meg er god kjemi med en jente helt fullstendig alfa omega for at det på sikt skal kunne utvikle seg noe varig og ordentlig flott noe.

Da jeg er en over snittet livsglad og happy type selv er kjemi og en munter tone noe av det første jeg ser etter hos en frøken. At vi både kan være alvorlige om noe i det ene øyeblikket, og kan tøyse med hva som helst omtrent i det neste. At vi deler et positivt syn på livet.

Være åpne og ha en herlig tone og kommunikasjon med hverandre. Eneste " ulempen" med dette er at man i den første fasen, dersom man møter noen man klikker godt med og har denne tonen med, nærmest er litt usikker på om man er i ferd med å skaffe seg en ny bestevenninne eller om det på sikt også kan oppstå mer med denne jenta. Tror nesten det er uunngåelig å gå via delvis friendzone.

Jeg har møtt en slik jente nå. Her inne fra. Vi har møttes noen ganger over noen måneders tid, det blir alltid svært lange og hyggelige treff og vi kan prate om alt. Både seriøse ting og samtidig masse fjas og herlig tøys om smått og stort. En kveld med henne løper avgårde på null komma null. Sjelden jeg har vært borti det. Vi har begge gitt uttrykk for at det er veldig gøy å være sammen, og at begge er topp. Kan dele alt og le av alt. Hun sier at hun ikke tror det kan bli noe mer enn vennskap, men at hun fortsatt vil treffes som det, men at hun tror det kan bli vanskelig for oss å klare. Men at dette er litt opp til meg hva jeg ønsker. Vi har mye felles interesser også, og masse gøy å finne på sammen.

Alt dette er ting jeg synes er superviktig for at noe skal fungere. Jeg har lyst til å treffe henne mye mer, om så bare som venner. Så får tiden bare vise hva som evt kan komme ut av det.

Jeg har svart henne at dette får vi finne ut av etterhvert, og ikke noe vi trenger å tenke mye på nå. At jeg synes det er hyggelig bare å være med henne. Men jeg utelukker absolutt ikke at jeg kan ramle pladask for henne en dag. Har ikke møtt noen som er så lik som meg selv i holdninger, verdier og med glimtet i øyet.

Hva tenker dere? Er det naturlig når det klaffer så bra på så og si alle måter at man en periode treffes en del som venner og " roer det hele ned"? Jeg tenker litt at det er eneste muligheten for å se hva det evt kan bli. I " verste" fall ender man opp med en herlig venninne, i beste fall kan det oppstå noe mer.

Fra barnemunn

Ingen svar
(kvinne 50 år fra Oppland) Privat melding

Barn har ofte de beste uttrykk

Voksen: Har du kjæreste?»
Barn: Nei, jeg skal ikke ha kjæreste i barnehagen
Voksen: Hvor skal du ha kjæreste hen da?
Barn: Når jeg skal bli stor, skal jeg gå langs veien å finne meg en!

Tenker dere jenter på det i blandt? Eller "negere"? :)

En ting jeg skulle ønske folk gjorde var å sette plassering på kart.
Det er ikke mulig om man sitter på mobilen og appen, men er mulig om man logger inn på Sukker med vanlig nettleser enten på mobil, nettbrett eller datamaskin.

Hvorfor?
Fordi når man søker (igjen, ikke på app) så kan man sette avstand istedenfor fylke.
Det kan jo være praktisk å søke på kommende beilere innenfor f.eks 100km istedenfor å måtte kjøre 3-4 forskjellige søk for å få med fylker?
La oss si at du bor i Drammen da og ønsker å søke på noen i nærheten.
Da må du først søke på Buskerud, og da får du jo med deg alle helt opp til Geilo, så må du søke på Akershus for å få med deg Asker og Sandvika, men da får du jo og med deg folk helt opp til Minnesund, og så må du søke på Oslo for å få med deg de i Oslo, og så må du søke på Vestfold for å få med deg de i Tønsberg, men da får du med deg de helt ned til Larvik.

Mye enklere å sette at jeg vil søke på de som er 50km unna eller 100km unna. Men de som ikke har satt sin posisjon på kartet vil da ikke bli med i søket. :(

Oppdaget falsk profiler, veldig trakasserende/på kanten til farlig spesielt for jenter, har noen andre opplevd dette i det siste?

Hei, eg har sosial angst og har hatt problemer med det en stund..
Dvs av og til i sosiale sammenhenger blir eg nervøs, men eg kan forsatt vere sosial etc og ha det gøy for det..Det er vel dealbreaker for 99% av alle jenter vist du har sosial angst sant? HAdde vært gøy å fått inspill :)
Eg ikke redd for å vere ærlig, det e bedre det en å lyge og vere en eg ikke er. JObber med å bli bedre hver dag.

Som beskrivelse på hva en jente ser etter dukker "mann med stor m" innimellom opp.

Hva er egentlig en "mann med stor m"?
Jeg tror "mann med stort lem" er lettere å relatere seg til - de fleste vet sånn ca. om de er small, medium eller large. For å si det sånn.

I en profil jeg var innom for et par dager siden leste jeg "jeg faller for "mannemenn", så kan du selv vurdere om du tror du er i kategorien". Hvordan skal man vurdere om man tror det? Sier været noe om det? Får hun kjempestive brystvorter på date med en "mannemann"?

Og hva er et ekvivalent uttrykk om kvinner? "Kvinne med stor k" har jeg ikke hørt om?

Snakkes.

Helg!

Siste svar to. 16 juli 2015 13:03 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Noen av kvinnsa her som har tenkt seg ut i helga??

Har det bra på jobb, med familie og venner, dessuten får jeg meg dater med flotte jenter hele tiden. Livet kunne ikke vært bedre enn det er nå!

Kanskje burde jeg skifte navn til Ladies man?hehe

Looks

Siste svar on. 15 juli 2015 23:33 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Feelstupid

Hva er Looks? Hvor finner jeg info om det?

Spesifikt: Hva er en Looks-match? Hvem havner i min Looks-liste? Hvorfor det? Hvordan havner jeg i en Looks-liste? Hva skjer når jeg ser på den? Etc

Oppsummert: jeg skjønner ingen ting av Looks. Og nei, dette er ikke forklart i FAQen.

Ønsker alle en god natt og fortsatt god sommer ;)

Klem Bjørnar

Tipper jeg høres ganske naiv ut nå, men bør man kutte kontakten med en som har blitt blokkert av Sukker?
Har skrevet litt med en fyr som bor ganske langt unna. Han virker bare hyggelig, og har ikke hatt mistanke om verken snusk eller fusk. Bilder og profiltekst og hele pakka.
Han fortalte at han hadde deaktivert profilen sin (chatter med ham på en annen platform). Da jeg gikk inn og sjekket på meldingene ser jeg at han er blokkert av sukker.
Synes jo det er et dårlig tegn, men hva skal til for å bli blokkert?
Han sier selv at han ble kontaktet av tvilsomme damer og derfor ville deaktivere. Mulig jeg er en elendig menneskekjenner, men han virket veldig ok.
Alle kloke forumister: Hva gjør jeg??

Redd!

Siste svar on. 15 juli 2015 22:10 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Pjusk

Jeg har opplevd så mye svik og kjenner i dag at jeg nesten ikke tør å innlede et nytt forhold. Jeg vet at jeg har mye å bidra med i et forhold, men jeg ender opp med å takke pent for meg. Og er fortsatt alene... Noen som har tanker, tips?

Altså, først, jeg skjønner HVORFOR de er her. :)

Men jeg lurer på om dere surfer rundt på profiler, gjør diverse søk, skriver meldinger til noen som fanger oppmerksomheten osv.

Eller er det mere som å se utelukkende på de profilene som har besøkt deg og se på de som har sendt melding eller hjerte til deg?

Opplever egentlig svært sjeldent at jeg får hjerter fra noen jenter, dog hender det.
Og de fleste som besøker profilen min gjør det fordi jeg besøkte profilen dems først, eller sendte en mld, eller sendte et hjerte.

Har ikke lyst til å bli syk, så lurte på om noen hadde noen gode tips til å jogge i regn?
Alternativt noe tilsvarende som kan gjøres inne.

Skal på treningstur til ulriken no, blir gøY!!!
fantastisk gøy siden det e så bratt oppover på slutten.
NOen andre som liker å gå der?

Første date.

Siste svar on. 15 juli 2015 12:43 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Fluffy1972

Hei alle sammen!!

Er havnet her på sukker.no etter 20 års samboerskap / ekteskap som viste seg ikke å fungere.

Skal nå på kaffe' date for første gang etter at jeg ble singel, med en jente / dame som jeg så langt liker veldig godt. Er ikke så "dreven" lenger ettersom det tross alt er over 21 år siden jeg holdt på med dette....

Har en ide som jeg kunne ha tenkt å bruke på date'n, men er kanskje litt "cheesy"?

Det jeg har tenkt å gjøre er:
Lage en "dating" kontrakt med morsomme multipile choice som feks:
jeg undertegnede (signatur) lover å ikke missbruke min date motpart verken fysisk eller følelsesmessig på denne date osv. :-)

Er veldig glad i litt humor, men er litt usikker om dette kan tas ille opp :-D

PS: Virker som om hun har litt humor.

Noen meninger?

Hvor finner jeg eposten som jeg har på kontoen min? :)

Gått på en smell to ganger nå, med nysingle menn som sier de er SÅ over exen.De er ikke det vettu.Kun ute etter trøst og reboundsex.Hva med å prøve å bearbeide bruddet, gjøre seg klar for nytt forhold FØR du går på nett?gjør det litt enklere for oss som virkelig er klare for et seriøst forhold!

Tipper et par timer er den korteste daten jeg har vært på. Ulempen med å være så jævlig høflig.

Noen som har virkelig korte dater?