Sukkerforum

Sukker er ett merkelig sted ......

Vært her en liten stund, får endel mail..Men det hele er som å bla i en katalog, når jeg har tid. Tar den fram når jeg kjeder meg. Svarer på mail halvhjertet..
Er det flere som har det slik ?

Hva vil det si å se normal ut? Jeg er usikker på mitt eget utseende, og når jeg spør venner får jeg beskjed om at du ser normal ut. Hva vil det si?

Er sex et privilegium kun for kjekke/ vakre og sosialt perfekte mennesker ?

Ordet er ditt........

Nettreff i Rogaland

Ingen svar
(mann 37 år fra Rogaland) Privat melding

Er det noen interesse for treff på Stavanger/Sandnes /Jæren?

Annonse.
Mann gis bort mot avhenting
Merk; renslig og til tider hyggelig.

Og sola skinner! Herlig !! Nyt nyt nyt folkens!

Jeg blar nedover i innleggene, og det er alt for mye positivitet.
Derfor lurer jeg på denne, blandt annet (alvorlig ment, selv om det kommer fra meg, men tøv er velkomment også):
Hvor mange kan - med hånden på hjertet - si at de aldri har prøvd å forandre en de har vært kjæreste (eller gift eller whatever) med? Og hvor vellykket har det i så fall vært?

Etta James "At last":)
Tvi-tvi til alle, kanskje han eller hun dukker opp i helgen?

Er i Bergen siste helga i august-noken som er med på ein kaffidate?
Ikkje lett å få napp nei...
Fint om du har nokon av verdiane eg set pris på :-)

Er det noen i oslo som skal ut i kveld feks på 3 brødre ? så gi lyd....

Hva er det dummeste som du har hørt på en date?

Siden jeg ikke har så mange single venninner lenger, så må jeg gå alene på sukkerfesten 12. september og lurer på om noen har erfaringer med det. Drar jo aldri ut på byen alene...

Kommer man fort i prat med folk? Og hvordan er stemningen?

sola skinner, og jeg ønsker alle en riktig god helg:-)

Lei !

Siste svar fr. 14 aug. 2015 06:03 (176 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann 44

Hva er igrunn vitsen med å sende post til dere damer her inne ??
har vært her i 2 år og får KUN det samme svaret hvergang !!
Nei vi passer ikke sammen ! Er det så rart at norske menn henter koner fra utlandet når dere damer er blitt en smule for kravstore .....
nytter heller ikke å sende en kosli melding , det samme svaret dukker opp da og , Nei vi passer ikke sammen .....
Dette er trist !

Jeg kom til at jeg trenger en skikkelig sommerferie i år, så jeg har booket meg to uker et godt stykke lenger syd. Og siden jeg er singel, og vennene mine enten har andre planer eller ikke er aktuelle å reise på ferie med, så reiser jeg like godt alene. Følte heller ikke for å dra på sånn singelpakketur som er avertert over til høyre, liker å styre meg selv og jeg tror jeg er i litt feil aldersgruppe uansett (24). Jeg har også valgt et reisemål som er hverken typisk sydendestinasjon for nordmenn eller backpackerland(er ikke helt backpackertypen selv).

Det er et par ulemper med å skulle reise uten følge: for eksempel hvordan få solkrem på ryggen, og det å spise ute. Finnes det gode råd for å takle sånt som soloreisende? Jeg er ikke av de spesielt utadvendte heller, så jeg har ilagt meg selv en liten utfordring her...

Noen som ellers har synspunkter på det å reise mutters alene på ferie?

Hvorfor fungerer ikke sukkerchatten? Har vanlig Windows pc, men klikker på chatten men der stopper det? Er det noe sikkerhetsinnstillinger eller noe sånt?

Noen som har planer om noen Øl i Tønsberg ikveld? Er jo Lillelørdag Hehe :)

Kan man se på mennesker hva de stemmer? Siv Jensen sa noe tidligere at hun kunne se hvem som stemte rødt og hvem som stemte blått utfra hvordan folk gikk kledd, hva slags kroppsspråk de hadde osv.

Skulle ikke tro det var så enkelt eller?

Noen som skal ut i Haugesund i kveld?

Alta

Ingen svar
(mann 23 år fra Finnmark) Privat melding

Hei jeg ønsker å komme i kontakt med jenter fra alta her inne :)

Jeg lurte på om noen kunne svare meg på noe jeg opplevde på et av forumtrådene her for litt siden.
Jeg er ikke noe erfaren sukkerbruker og betalte for første gang for en måneds vip bruk kun for et par dager siden. I dag fant jeg forumet og på en av trådene ser en bruker som ser søt ut, så jeg trykker på bildet for å se mer av profilen. Da står det at brukeren har blokkert meg. Så vidt jeg vet, har jeg aldri besøkt denne profilen før og heller ikke sendt noen meldinger til denne personen.
Jeg sjekker på innstillinger om det finnes noe knapp som gjør at du kan blokkere alle som ønsker å se på profilen, en slags pauseknapp, men finner det ikke.
Er det noen her som har opplevd tilsvarende før? Eller finnes det personer her inne som blokkerer alle de ikke liker profilen til. Jeg er bare litt forvirret...

Du ser skånsom og trendy ut,jeg leter etter,,,
dett fikk jeg servert her en dag,jeg er såå lei av disse falske profilene..

-Noen mennesker er alltid pene, både på bilder og i virkeligheten, og kan være ganske kjedelige likevel. Eller de kan være både vakre og spennende.
-Det finnes mennesker som alltid er pene på bilder, men som ikke er like pene når man ser dem «live» eller snakker med dem. Det kan være noe med mimikk, kroppsholdning, stemme osv. som blir feil (i mine øyne)
-Det finnes personer man ikke synes er pene uansett…

Jeg kjenner/kjente også personer som sjelden er pene på bilder, men som er himmelsk vakker i virkeligheten. Personer som treffer deg som en tømmerstokk i magen, og du vet du er fortapt! Personer, som bare med sin tilstedeværelse, væremåte med sin mimikk, sitt smil og sin humor, stemme, sin måte å bevege seg på… sine rariteter og mangler, får det til å sitre i kroppen og får deg til å glede deg til neste dag… Uten å være pen på bilder.

-Hvor mange muligheter går vi glipp av her, på grunn av at vi kun ser bilder? Hvor mange blir feilkategorisert som aktuelle i vårt hode, fordi at de har et vakkert bilde? Hvor mange blir oversett fordi de ikke får fram sitt «vidunderlige jeg» på bilder?
-Det har hendt i det siste, at jeg har sett søte sjarmerende damer på butikken eller andre steder, og tenker: Hvordan hadde jeg sett på denne dama om jeg bare hadde et bilde? Svaret er ganske ofte at jeg hadde bladd videre.
-Utseendet er mere enn bildet kan vise. Og profilteksten kan bare vise et fragment av personligheten. Dette tror jeg gjør det vanskelig å finne den rette på dating-nettsteder. De fotogene får den meste av oppmerksomheten, og de som kanskje hadde kunne brakt meg ut av balanse blir oversett.

Dette med å være vakker er selvfølgelig subjektivt. De jeg synes er pene, trenger ikke være pene i andres øyne. Dessverre er det også sjelden gjensidig når man blir betatt av noen. Spesielt om man bare har bilder å forholde seg til. Eller kanskje bare ett.
Skal man finne seg noen på sukker.no eller lignende steder, må man tørre å ta den kaffekoppen, og heller risikere å bli skuffet og risikere å skuffe noen. Samtidig er Norge så langt, at det fort blir både vanskelig, tidkrevende og dyrt å drikke kaffe med alle man er nysgjerrig på.

Er det noen som har vært på flere kaffedater, og kan si noe om hva slags inntrykk de fikk ift. forventningene/illusjonene du hadde på forhånd?

Denne tråden, er nå klar til å bli heklet sammen ,av alle på sukker med og uten for mange kilo , de med og uten hår , begge kjønn i alle aldere

Start den som vil ,Personsjikane er ikke lov ......

Skal til Moldova om 2 uker, er det noen som har vært der og har noen gode reisetips om hva jeg burde får med meg???

Hva hører dere på nå?

http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

Hallois! Dette ble litt langt men gjerne hold ut!

Jeg er en voksen men ung mann som er meget mildt rammet av CP. I praksis betyr det at høyrehånden min er litt... rar. Jeg har ikke full førlighet i den. Jeg klarer å åpne og lukke hånden, men ikke helt, og jeg er ganske stiv i håndleddet. Altså kan jeg virke litt "annerledes" når jeg håndhilser, spiser med kniv og gaffel hvis kjøttet er seigt, stokker kort osv. Dette påvirker høyrefoten min også men i mindre grad.

Det påvirker ikke min hverdag nevneverdig. Jeg har egen leilighet, har sertifikatet. Jeg går normalt, jeg sykler, jeg løper til og med en gang i blandt. Jeg lager mat, kutter løk, tømmer oppvaskmaskinen, setter sammen Ikea-møbler. Skrur på sykkelen. Jeg skriver faktisk til og med ganske kjapt på tastaturet. Har god utdanning, er i full jobb. Jeg har normal vennekrets. "Henger", spiller spill, går på kino, går ut osv. selv om dansegulvet ikke er min beste venn.

Utseendemessig ser jeg helt normal ut. Normal høyde, normal vekt. Dog er jeg ikke akkurat veltrent. Jeg har et ok ansikt, ingen talefeil. Hvis du ser nøye etter legger du merke til at høyrehånden min er litt mindre enn venstre. Og følger med så ser du at jeg gjerne setter fra meg ølboksen før jeg forsyner meg fra chipsskålen i stedet for å bare gjøre det med den andre hånden.

1) Jeg er vel helst på jakt etter en jente som er mellom 23 og 33 men vil gjerne høre fra så mange som mulig. Ville dere deitet en gutt/jente som meg? Og selv om vi hadde hatt det kjempefint sammen, kan det hende du var litt flau når du tok med meg på julebordet til jobben din eller sydenferie med et vennepar? Jeg setter pris på rå ærlighet, så fyr løs.

2) Burde jeg nevne dette på profilen min? Kanskje det til og med gir profilen min en liten "edge"? På en annen side tror jeg at overfladiske førsteinntrykk avgjør ganske selv om vi prøver å unngå det. Per i dag nevner jeg det ikke i profilen men jeg er litt redd for å lure folk. At noen møter meg men ender opp med å tenke "Hæ?" etter ti sekunder. Men jeg liker å se på det hele som et lite estetisk problem. Det er vel ikke slik at alle med dårlig ånde eller problemer med snorking nevner det heller??

Håper du har giddet og lese helt ned her :) Takk til alle som svarer.

Noen flere her som har meldt / skal melde seg på Sukkerfesten i Bogstadveien den 12. september....? I så fall - kan vi ikke møtes ett sted og ta noen øl før festen, sånn som vi gjorde forrige gang...? DET var jo full match som varte i lange tider, den kvelden også .....!

Må bare spørre her....
Fikk nettopp melding fra en mann som sa han syntes jeg så hyggelig ut. Men at han av prinsipp ikke skrev med kvinner som må ha frem vinglasset i første bilde. Han mente det var mange menn som reagerte negativt på det... Er det det altså???
For alt man vet har jeg jo Mozell i glasset ;-)

Looks

Siste svar ti. 11 aug. 2015 21:26 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym evigsingel

nå har jeg bladd i hele kveld og ikke fått en jævla match!

Er det noen som har noe tips til hvordan man skal få mer respons her inne eller har jeg rett og slett ikke sjans på dere damer? :)

Akkurat opplevd Aida på Arena di Verona. Herved anbefalt på det varmeste (i alle ordets betydninger, så husk vifte, sommerklær og nok vann).
Det var egentlig bare det jeg ville si.

Er det egentlig lov å være på sukker hvis du er diabetiker?

Jeg lurer på hvor mye man bør skrive i profilen. Har jeg skrevet for lite? Bør jeg la menn bli litt mer kjent med hvem jeg er gjennom profilteksten?

Solbrune kvinner med hvit singlet en varm sommerdag...

Når jeg ser på nye brukere akkurat nå ser jeg en rekke på 7 brukere fra Nordland hvor alle har brukernavn på <damenavn>_R, alle er 168 cm høye og tilnærmet identiske i matchtall og alder.

Jeg skal jo ikke utelukke at det er et ærlig, men ekstremt spesielt sammentreff, men helst tror jeg noen jukser litt :-)

Selskapsyk

Ingen svar
(mann 35 år fra Rogaland) Privat melding

Ønsker du selskap? Bor på Bømlo og har kort veg til Haugesund, Bergen Stavanger. Lyst å bli kjent med ett nytt menneske😉

Har noen noe tips til hvordan man skal skrive en god profiltekst? hva bør inkluderes, syntes dette er en vrien nøtt å knekke altså

Noen her som er glad i frilufsliv? Isåfall har du vært på noen turer eller tenkt deg på noe i sommer? :)
Personlig liker jeg godt og fiske å da spesielt i elver, noen som har noen å anbefale? Hehe

Leste nettopp en som mente at forumet var bedre før. Hva er egentlig meningen med forumet? Står at man bør være positiv og ikke støter andre. Er det en forlengelse av profilen man har her inne? "Godt humør betyr mye for suksess på nettet" som tips til oss anonyme. Altså, betyr det at forumet nødvendigvis er en klagetråd? Bare lurer....

Er tre viktige ting I live .Og finne en mann her inne er ikke enkelt .Jeg er ei god jente .Liker og danse og ha det gøy ok

Noen jenter/damer (og sikkert en del menn også, uten at jeg kan uttale meg om sistnevnte) er veldig "ovenpå" og ser ut til å være veldig kresne, med lista lagt skyhøyt og med skrevne forventninger om "drømmemannen" (eller drømmedama, dersom det er menn som uttaler seg)

Men hvem er "drømmemannen"? Er det den som beskrives i profiltekstene som er en slags "crossover" som inkluderer absolutt alt (bra utseende, god økonomi, selvstendig, modig, sprek, bra kropp med sixpack og sprettrumpe, i kontakt med seg selv, en god lytter, en som forstår kvinner, en som kan fikse alt praktisk, (aka handyman), en god far, en god elsker, har en bra jobb, høy inntekt, har alenetid med gutta, verdensvant, spiser sunt, trener og som har som livsoppgave å charmere og underholde sin kvinne med vakre ord og fine gaver til enhver tid - og på toppen av alt er single og klar for å ta akkurat DEG med storm... )

Hva med "hverdagsmannen"? Han der trauste, som står opp om morran, går på jobb, fixer bilen, klipper plenen, måker snø, holder opp døra (fordi han har lært å være gentleman av sin far), hviler middag, står på sidelinja og ser ungene sparker fotball eller spiller i korps, stiller opp på dugnader, har blitt gråhåret eller mista noe av hårpryden, han som har "pappakropp", ikke orker å sykle Trondheim - Oslo eller å gå "Birken", men som orker å ta med familien sin på søndagstur med ryggsekk og termos og kan fyre opp et bål, som ikke til enhver tid kan ordlegge seg perfekt eller charmere alle i senk, men som viser på sin klønete måte at han elsker sin kvinne på andre måter - han som bare er en helt vanlig mann og som gjør så godt han kan, men som noen ganger ikke får alt til helt som planlagt eller ideelt.

Er hverdagsmannen noengang en drømmemann?

Hva er det single, skilte og separerte menn og kvinner egentlig ønsker seg? Er det en evig søken etter noen som er "hakket bedre" enn den forrige man gadd å veksle noen ord med eller ikke engang svarte? Er det jakten på den ultimate partneren som fyller absolutt alle krav og drømmer? Håpes det på «toppgevinst» i livets lotto, mens man aksepterer småpremiene underveis?

Litt spissformulert dette her :-)

Hei

Er det bilde eller profil tekst dere faller for?

Til alle de som klager over mangel på svar; husk at å unnlate å svare også er et svar. Vi som er seriøst på søken, ønsker faktisk ikke svar fra mennesker som utnytter andre / andres følelser.... Så da er det like greit for min del..... Bl.a. derfor svarer alltid jeg i hvert fall....

Stadig vekk popper det på telefonen med varsel om besøk på profilen og når eg klikke varsel får jeg opp "bruker har valgt å blokkere deg". Hva er det med damer som skal inne å kikke for å deretter blokkere? Eg kan ikke annet en å le og ser dette som fryktelig underholdene. Det fine er at de selv enkelt og greit stenger seg ute. Jeg kunne tenkt meg flere gjorde dette så vi fikk bort en del "rusk og rask" hahahaha, for å deretter ha fått et mer relevant bilde på sukker hahaha :-)

Det er egentlig ikke når jeg er lei, forbanna eller i dårlig humør at jeg savner noen å komme hjem til.

Klarer ikke helt å lande etter et par timer med urolige bein, nervøsitet og ekstrem glede. Og det er ingen jeg kan hoppe og danse med. Blir gående å synge for meg selv. Ko-ko, hör ni gökorna??

Nei, gode opplevelser er til for å deles, glede og positivitet blir det aldri nok av:)

Blir superparty lørdag 12.september. Hold av datoen! :-)

Mange jenter/damer fra Horten her ?
Blir en del øving og spilling i Horten nu fremover !

Kaffe ? :-)

Er ikke kravstor, men du må vare
- Norsk
- Gå i bunad
- Spille mandolin
- ... eller kontrabass
- Høre på bluegrass

He he ... neida ... bare tull ... banjo går også fint ! :)

Er selv pent brukt og billig i drift. Har varebil ! ;)

For å si det på godt norsk... Hva er greia med bilder fra før man ble feit og fikk rynker? Eller ¨gjennomsnittlig¨ vekt, når man utvilsomt har litt for mye å dra på?
Er dette mer en dame greie eller gjør mannfolk det også?

Både rynker og en par kilo for mye går det an å leve med liksom, men uærlighet for noe man bruker tid på eller overhodet ikke se seg selv er verre...

PS!
Rimelig mange damer som ikke er ærlig i så måte!