Sukkerforum

Jeg blokkerer alle som har vært inne på profilen min som ikke har bilder selv. De som har bilde får alltid svar.

Hei dere allvitende forumister, :)

Er det en uskreven regel på sukker at hvis man ikke er interessert i videre kontakt etter første møte så skal man bryte kontakten uten å gi noe tilbakemelding?

Jeg synes at etter et møte i den virkelige verdenen, enten det er en kort kaffe date eller en lenger helaftens date, så er det koselig å gi tilbakemelding etterpå enten positiv eller negativ.

Jeg har selv vært på 3 sukker dateer:

Første som jeg var på date med fikk jeg inntrykk av at var interessert i å treffes igjen, men jeg fikk ikke noe kontakt med henne i ettertid.

Den neste var det jeg som ikke var interessert i treffes igjen så jeg sendte henne melding neste dag hvor jeg prøvde på en koselig måte å takke for en koselig date men at jeg ikke var interessert i videre kontakt. Basert på svaret jeg fikk tilbake så virket det ut som om hun ble sur for at jeg hadde gjort det slutt.

Tredje date er bare rart, noen dager etter daten fikk jeg melding hvor hun skrev at det var koselig og hun hadde lyst til å treffes igjen, etter den meldingen har jeg ikke fått kontakt med henne igjen. (Det er nå 3 uker siden)

Hvordan pleier dere å avslutte kontakten etter første møte?
Er det bare meg som er dårlig til å lese mellom linjene og å tolke kroppsspråk, og derfor liker å få en tilbakemelding etter møte, eller er det andre som også føler sånn?

Som tidligere håndballspiller følger jeg selvfølgelig med på håndballjentene under vm. Det er like spennende hver gang.

Følger dere med? Hvordan tror dere håndballjentene gjør det i år?

Nettsex

Siste svar sø. 20 des. 2015 13:27 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Alexis

Er det noen som har gjort dette på sukker eller? Cybersex altså, hva tenker "kvinnen i gata" om dette? :) Det kan jo være spennende og artig det da tenker jeg??

Har du mye tilfeldig sex som singel, eller venter du med å ha sex til du har funnet "den rette" ?

Min ekskone, lå med noen, ca.3 uker etter at hun flyttet ut.

Jeg vet, at rent teknisk, er det ikke lenger mitt anliggende hva hun gjør, etter å ha flyttet ut..

Men.
Frem til denne dagen hadde vi hatt god dialog og til og med hatt oss, ikke mange ukene før.
Hun er veldig opptatt at vi skal ha godt sammenarbeid på grunn av barna..
Men nå klarer jeg ikke å tenke på henne uten å bli grinete eller kvalm, etter å ha utvist så manglende dømmekraft.
Jeg ønsker nå ikke å ha kontakt med henne, eller se henne...
Hun ser ikke ut til å forstå min reaksjon og lever i tro om at vi skal ha et vennskapelig forhold..
Over-regarer jeg, eller ..?

Finner lite på Netflix, både fordi jeg har sett mange av de gode. Men også fordi jeg ikke kjenner alt. Lei av å prøve en filmtittel og avslutte av etter ti minutter. Har (amerikansk) Netflix og Sumo. Villig til å kjøpe filmer også.

Gjerne indiefilmer. Og thrillere, elsker thrillere. Ser lite sci-fi, men for all del, kanskje andre her er interessert. Lei av TV-serier for tiden og har to jeg skal se i vinter, så det holder for nå.

Men film, gi meg film...

Ja da har jeg fått den erfaringen, fikk sneket inn en lunsjdate midt i julestria, og gledet meg til første treff. Dukker han opp? Nei! Har han glemt det, så er jeg ikke interessant nok, selv om det var han som ba meg på date. Og om han angret, kunne han vel bare sendt mld eller ring. Litt frustrert og lei meg for å ha kastet bort tiden min 😞

Bare bittelitt lei av å lage middag bare til meg selv, våkne alene, se film, gå tur, rydde og vaske!

Noen som melder seg frivillig.... Blæææhhh

Leste en refleksjon fra en her på siden som kommenterte dette med at nettreff ble mer og mer akseptert i det "jevne lag" av befolkningen. Vi har vel alle hatt en litt spesiell følelse når vi oppretter profil her og får kontakt med andre. Imidlertid oppdager vi fort at det er ganske trivelig å ha en og annen "brevvenn". Og jeg spør meg - hvor i all verden skal man ellers treffe likesinnede? Jeg er jente, 48 år, og bor ikke i Oslo - men relativt sentralt på østlandet. Har masse gode, gifte venner, og treffer sjelden og aldri en "fri" mann i passende alder. Her inne viser det seg at det faktisk er ganske mange. Ja - hvor ellers skulle jeg treffe dere??

Hei hei alle forumister :)
Fant nettopp ut at dette forumet fantes, så tenkte høre her om det finnes folk som tenker seg ut i Fredrikstad i aften? Jeg har flyttet tilbake etter flere år på ulike tokter, og lurer derfor på hva slags steder folk bruker dra på? Noen steder som er bedre for enslige jenter/damer som nærmer seg 30.årene, som har sansen for musikk med ordentlige instrumenter? ( ikke bare datalagd og elektronisk). :)
Håper alle har en fin førjulstid!

Er mann i et forhold som mann bare vet er riktig, og det ér dere livet ut garrantert...
Eneste problemet er at hun er veldig maskulin og han er veldig forfengelig og fyller opp hennes kvote på den feminine siden... En eller begge av dere har eller er bi-seksuell...
For mange par kan et perfekt forhold gå i brast kun på grunn av slike ting...
Så hvorfor ikke sette dere ned sammen å virkelig vurdere et kjønnsskifte...?? For normalt sett vil det koste ca 350-400.000,- for han og ca 200-350.000,- for henne, dette er kun inngrepene... Dere må gå i hormonbehandling i 2 år først, mm.. Men om han blir henne og hun blir han vil det kun koste 200-350.000,- totalt, og da er det også mulig å flytte over livmor, egg stokker, hele vaginaen, samt alt fra han flyttes over til henne... Han vil få menstruasjon etter noe tid, hun vil kunne få en helt normalt fungerende penis med sæd produksjon og normal utløsning ved sexuell aktivitet... Det eneste de ikke vet enda, er om da hun vil kunne bli gravid og eventuellt føre frem et barn...

annen partner en den man nylig har begynt et udefinert forhold med ? Jeg har en venn som spør meg dette . Innrømmer gjerne at det vet jeg ikke noe om . Noen erfaringer ?

Hei,

Jeg føler at jeg ikke har noen single venninner.. Jeg er den eneste igjen som er singel. Flere som har det sånn? Hvordan kan jeg få flere single venninner?

I visning av søkeresultat har alder "forsvunnet" bak det lille kamerasymbolet og stedsnavn vises ikke i det hele tatt?

Kjære Sukkertopper - er det noen som kan hjelpe meg med julegavetips til tenåringsgutter? Jenter får alltid mye kos, mens gutta ender opp med sokker og dusjsåpe så snart de er for gamle for Lego.

Hva gir dere til gutter mellom 13 og 18?

Jeg er svært opptatt av russisk kultur, og en av tingene jeg fant var denne oppskriften fra russiske kvinner på hvordan man skulle gjøre sin mann lykkelig. Det er et par punkter som butter litt for meg - en kulturell greie antagelig - men jeg ville være nysjerrig på om dere andre kvinner ville kunne stille opp på denne - og om gutta tror det ville virket :-)

Del 1:

For generations Russian women learned how to treat a man from Russian philosopher, Yuri Kurinksy, and his book Maxims for Loving A Man. Not to be outdone by Asian Women (who have their own book out now), Russian women have now put their wisdom into a book, He Will Never Leave You, hoping to help women in their relationships.
Here’s just some of the winning advice Russian women have for Western women so they can be successful in love and marriage:

1) ACT LIKE A WOMAN – Men, especially Russian men, are manly and tough, they don’t want a woman to act stronger or tougher than them. Stop acting like the person in control. You can BE the person in control without acting tough and cold. Be soft and sexy AND in control. Much smarter that way.

2) TAKE CHARGE OF YOUR SEX LIFE – Men think about sex a lot and want sex a lot – so give it to them, because you want it, too! But you don’t have to wait for them to take the lead – you should be the one to initiate sex and take the lead in bed. He will love you for it – and he’ll never want to leave you!

3) BE A HOMEBODY – Learn how to sew clothes, clean and make delicious meals (from scratch) for your man. Take care of him and he will take care of you – in more ways than one.

4) ONE GLASS OF VODKA A NIGHT. Have one glass of vodka with your man every night. It will soothe both of you and put you in the mood. Russians have long known the power of vodka and there’s no better aphrodisiac.

5) NEVER CONTRADICT HIM. When you are in public, never say anything that contradicts your man. Men hate to have their woman disagree with them in front of others. Keep your opinion to yourself in public, but when you get home – you can tell him what you really think and feel.

Utroskap

Siste svar to. 17 des. 2015 21:45 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym cleopatra

Vi mennesker har forskjellige grenser ang dette tema :p på jobb i dag satt jeg og noen kollegaer å diskuterte dette ! jeg sa at hvis min partner kliner med en annen kvinne så er det utroskap i mine øyne , men en kollega sa at han så ikke på det som utroskap så lenge de ikke havnet i sengen ! Hva er deres syn på utroskap ! Er klining utroskap ?

Hei.

Jeg lurer på hvor viktig dere synes at utseendet på en potensiell partner er? Blir dette eventuelt mindre viktig med alderen?

Hver gang jeg tror vi skal treffes og bli bedre kjent, kommer det noe i veien, begynner å lure på om alle menn her inne bare vil ha sex.

Lurer på hva som er grunnen til at man må være grunnen til at man blir så kresen? Eller det jeg vil si: "Bevisst på hvem jeg vil slippe inn i livet vårt?"
Vårt liv er hundene mine, vennene, familien.

- Caroline

Hei, er det noen som har en forklaring på hvorfor plutselig alle skal på Sukkerfest? Er det Tinderfolket som begynner å bruke Sukker og vil ha seg en fest? Det at vi har startet litt lavere i pris? Vi er litt forundret, men selvfølgelig veldig moro :-)

Hva er drømmejobben din, og hvordan ville du jobbe deg opp til den ?

Jeg ser flere plasser - også her på Sukkerforum - at folk avslutter godt mente og gjennomtenkte innspill med en slags hilsen eller oppdatering om hva annet som befinner seg i denne personens næhet.
F.eks:
- Jeg mener at høyde på menn er sexy. Nå skal jeg bake julekaker.
- Jeg kommer aldri til å tilgi edderkoppen som fanget favorittflua mi forrige sommer. Den flua hadde jeg stengt inne på soverommet og matet i flere dager og jeg gjorde et ærlig arbeid med å temme den. Tror jeg var på god vei!
Jeg tror ikke på tilgivelse, men jeg tror på hevn og jeg trør på edderkopper.
Nå skal jeg snart av bussen og handle løk og poteter. Ha en fin ettermiddag! :)

Hvor kommer dette fra? Er det "Facebook sin feil" og det faktum at sosiale medier bringer folk med relativt stor avstand tettere? Lar vi folk komme innpå oss fordi vi føler de uansett er det?
Eller gjorde folk sånn før også; altså snakket i (tilnærmet) offentlige forsamlinger der de informerte tilhørende om middagsplaner og bursdagsfeiringer?

Som tilsvar til utfordringen om "udebattert" tema, så lurer jeg litt på om det bare er jeg som er sær og altfor kosesyk her inne? Det har seg nemlig slik at over tid (alene) så har jeg lagt meg til den vanen at jeg ruller nabodyna godt sammen, slik at jeg kan legge armen over/rundt når jeg legger meg til å sove. Haha. Kanskje det blir litt sånn som barn som har kosedyret sitt med i sengen? Ikke vet jeg.

Er det andre som gjør det samme? Eller noe annet? Jeg fordrer jo da at de fleste her har en dobbeltseng med tilhørende ubrukt dyne (siden de er single).

*En uhøytidelig undersøkelse* Eller superenkel forskning om du vil :)

Jeg hadde en mann på besøk igår og vi hadde samleie, plutselig begynte jeg og sprute, noen andre som har opplevd dette før? 😳

Det finnes mange av de, men hva ville dere andre gentleMenn gjort i denne situasjonen.

Du sitter på bussen og aner fred og all fare. Så er det plutselig ikke flere sitteplasser igjen, så du reiser deg og inviterer ei dame som akkurat kom inn til å ta plassen din.

"Værsågod, ta min plass"

"Nei takk"

Hva i all verden skal du da gjøre?
(ingen andre damer eller eldre i nærheten)

Jeg kom på det beste jeg kunne...
"Jeg skal av om bare 145 stopp, så jeg står bare jeg og" :D

Your place or mine?

Ingen svar
(kvinne 56 år fra Akershus) Privat melding

Vi ønsker oss alle kjæreste. Og de fleste av oss har bolig allerede. Ikke bare bolig, men barn som går på skole, og nettverk der vi bor. På begge sider. Vi som er her, er vel i prinsippet fortsatt på let, men noen har vel erfaring allerede, eller har gjort seg noen tanker rundt det.

Blir man langtids-særboere, selger begge hus/leilighet og flytter sammen i one big happy family - flytter den ene inn hos den andre? Og hvor lang tid tar det før det er naturlig å flytte sammen - hvis man gjør det? Det finnes selvsagt 40 ulike svar på det, men hva ser dere av løsninger? Hva funker, hva blir en katastrofe?

Jeg har litt samme følelse som da jeg fikk barn. Fullt fokus på graviditet og fødsel (leste 40 bøker om temaet). Null peiling på hva som kom etterpå.

Og min fantasi strekker seg helt fint til dating, bli kjærester, hyggelige fellesaktiviteter etterpå, men så kjenner jeg rullegardinen går ned i forhold til å flytte sammen. Selv om jeg regner med at når man er forelsket nok så vil man etter hvert ønske å sovne sammen. Våkne sammen. Krype opp i armkroken i sofaen uten å måtte ta på seg yttertøyet og gå hjem etterpå. Hverdager. Med barn, uten barn. For to med barn som har flyttet hjemmefra er jo prosessen litt enklere, men for oss som fortsatt har barna boende hjemme blir det jo litt mer krevende. Hva er drømmeløsningen, hva er marerittet og hvilke midtimellomløsninger fungerer?

Uhøytidelig undersøkelse:

Hvordan "lader du opp" deg selv / samler opp energioverskudd?
I hvilke situasjoner bruker du av deg selv / oppsamlet overskudd?

Noen tanker

Siste svar ti. 15 des. 2015 17:03 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym hall of me

Mørk kveld, mørke tanker.
Livet etter at hun har dratt. Meningsløse kvelder med gutta, drikker og sier vi koser oss. Tenker høyt ler, lyver og sier jeg har det jo godt nok uten deg. Nå har livet igjen balansert seg. Vi ble aldri noe, jeg trodde jeg var noe. Du viste meg hvor feil jeg tok, alene er jeg langt i fra halvparten av det jeg var de stundene vi var sammen.

Fortsatt hender det du går i dørene har, rasler med båndet. Jeg blir nok aldri helt fri fra deg. Jeg er fortsatt den som trygler om å få treffe deg.

En del av meg tenker at bare jeg treffer ei ny, så går nok dette over. Vet ikke helt om jeg har lyst til å prøve det. Har flere ganger gjort avtaler, planlagt å gå på date. Så langt har jeg ikke maktet å gjennomføre det.

?????

Siste svar ti. 15 des. 2015 10:49 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym EiKvinne

Jeg er mye mer nærmere 30 enn 50, men jeg får flere meldinger fra gubber enn fra gutter. Hva er årsaken mon tro?

Har vært en fornøyelse å lese her inne på forumet. Dere er en fantastisk gjeng både nye og "gamle" forumsfolk:-). Eg har både ledd og slitt meg i håret av ting som er blitt skrevet. Har kost meg med å lese. Synest det var skremmende å skulle skrive her inne, men tok til slutt det store steget. Har ikke skrevet mye, men litt er bedre enn ingenting:-).

Medlemskapet mitt går ut i morgen og vil ikke fornye det helt ennå...kanskje eg kommer tilbake...

Nå skal eg nyte resten av juleforberedelsene med mine barn før de skal til faren i julen. Og så har eg en i kikkerten ;-). Får se om det blir noe klining i julen...hehehe... Kan ikke gi opp håpet :-).

Ønsker alle en flott desember. Håper alle får både en armkrok og myyye klinings fremover;-).

God jul og godt nyttår til alle:-)

grubler litt på noe. og lurer på om det er noen hoder der ute som har lyst til å gruble litt med meg....Skal prøve å forklare det uten på noen måte å henge ut den andre personen. tviler sterkt på at den andre personen er på formu på sukker, meeen man vet aldri.

Uansett. Det ble/oppsto en litt rar situasjon. Og vi fikk snakket litt sammen, men sitter allikevel igjen med en følelse etterpå om at det var mer å si. Selv om vi snakket om det, burde det kanskje ha blitt mer tid. At ting ble usagt, og at det var mer som burde bli sagt. Men så måtte den andre personen reise vekk på grunn av ulike årsaker. Skjønner at dette høres litt rart ut, men vil som sagt prøve å beholde anomiteten til den andre parten. Og tenker at det uansett er en interessant diskusjon.

ANYWAY spørsmålet er: tenker folk at man bør alltid ta saker face-face, vente til den andre personen kommer tilbake og så ta opp tråden, eller kan man ta det over telefon? . Enkelte er jo slik at det mest skikkelige og mest real er at man alltid skal og bør ta opp personlige ting ansikt til ansikt, mens andre personer tenker det kan være greit å kunne ta en telefon. Så hva vil folk gjort? Vente i to uker og så ta det opp, eller skrive en melding eller ringe?

Er det noen i Oslo som kunne tenkt seg å by på Nach?
Eller låne sofa, gjeste soverom, gulvplass?...
Vise kjærlighet, gjestfrihet og solidaritet med andre single partytørste sukkerhjerter fra utenbys?
Andre idéer?
Rekk opp hånda.
#OSLOVE

Jeg er veldig overraske at man klarer ikke å gå på en date uten å bruke sex press. Det er ubehagelig! Sexpress, det å utsette en person, fysisk eller psykisk, for seksuell og erotisk pågang uten at vedkommende ønsker slik kontakt. Etter den annen verdenskrig er det skjedd betydelige endringer i synet på seksualiteten. Holdningene er preget av større åpenhet og vilje til å drøfte og behandle menneskelig seksualitet som et viktig tema. Med større åpenhet er det også kommet en større grad av liberalitet. Det er mange faktorer som ligger til grunn for denne utviklingen, som ikke i ett og alt kan sies å være entydig positiv. Et eksempel på negative sider ved det frigjorte syn på seksualitet kan være sexpress.Sexpress utøves praktisk talt alltid fra menn overfor kvinner. Mønsteret har åpenbar sammenheng med kjønnenes forskjellige sosiale maktposisjon, det være seg i en arbeidssituasjon eller i samfunnet i sin alminnelighet. Kampen mot sexpress er derfor i økende grad blitt et viktig innslag i likestillingsarbeidet. Ikke kontakt meg hvis du tenker på sex på første date, takk!!!

Er det noe som skjer av fester eller andre sammenkomster for oss single rundt Voss?

For en tid tilbake skrev jeg i en tråd her at jeg ønsket meg adventsklining! Altså noen å kysse i adventstiden... Jeg ønsket meg vel også en kjæreste til jul.
Og gjett hva a dere? 1. desember var jeg på date med en fyr jeg egentlig ikke hadde sett for meg at jeg skulle på date med. Og det ble date nr 2 og 3.... Og han er bare den fine mannen og jeg føler meg som verdens heldigste som har møtt ham.
Så får vi se hvor dette ender. Vi er i startgropa, men det ser veldig bra ut så langt. Ønske mitt om å kysse i adventstiden er ihvertfall oppfylt!!

Medlemskapet mitt her går ut om et par uker. Jeg tror ikke det skal fornyes.
Noen av dere forumfolk ser jeg andre steder, samtlige av dere takker jeg for følget og ønsker dere av hele mitt hjerte lykke til videre.

Neida. Ikke sånn egentlig. Men det er vel sånn med alt nytt? Det tar litt tid før man får satt seg inn i hvordan det fungerer?
Har nå vært aktiv i 1 hel time (haha), og har allerede fått et tips. Som også er tatt til følge :) Takker for det :D

Det snakkes om disse hjertene ser jeg.... hmmm må finne ut mer om det. Og denne leiligheten.... kanskje det er noe å legge litt innsats i??

Vel.... alt av gode råd er kjærkomment. Så fyr løs. Her eller privat.
Ellers må man gjerne fjase i denne tråden også.

Nå er det å fortsette julepynting og andre greier her. Ha en strålende søndag.

Hva tror dere, dere som betaler de ekstra kronene ?
Tror dere Sukker er ekstra snill mot dere?

Jeg har lagt merke til at man skal være varsom med å bruke ironi og sarkasme når man skriver til andre her inne. Det er av den enkle grunn til at den du fleiper med ikke kan se deg, høre deg, derfor så blir det vanskeligere for vedkommende å skjønne at det bare er en fleip.

Når ironi og sarkasme står skrevet tolker man det på verst mulige måte. Hvorfor er det sånn? Liker folk flest bare sånn koselig humor?

Mulig jeg er veldig sær, men jeg blir så skuffet når jeg leser profiltekster som er fulle av stavefeil. Har forståelse for at noen har dysleksi, men da er det kanskje lurt å nevne grunnen til at man ikke kan skrive?

Det samme med meldinger jeg får; spiller ingen rolle om mannen er lekker og vi har et godt matchtall, dersom meldingen er full av skrivefeil.
Jeg ser forskjell på enkelte tastefeil innimellom og generelt manglende skriveferdigheter altså :)

Andre som har det på samme måte?

Til deg jeg glemte navnet på... Stikkord: sove, vekkeklokke

Halvnaken nissegubbe søkes til felles julebaking :o))

Hallo Sukker.no og alle dets medlemmer!

Ble medlem her for et par timer siden og har siden da tittet litt rundt og prøvd å gjøre meg kjent med denne datingsiden. Leser jo en del rundt at det ikke er så altfor lett for oss mannfolk her 😜. Tenkte derfor å starte en tråd og kanskje bli kjent med noen derifra.

Tar gjerne i mot råd og tips om det er noe jeg kan gjøre bedre. Ellers er det bare å si hei om dere skulle ønske 😊👍

Etter å ha lurket her i flere uker, fant jeg ut at jeg skulle lyde kalleropet om friskt blod, og bidrar hermed med mitt. :-) Dette forumet har blitt en så viktig del av min daglige internettsurfing, at nå gikk jeg til det skritt å bli medlem bare for å få lov til å snakke med dere :-) Dere er en festelig gjeng!

Og for å ta en rask sveip innom enkelte av temaene som har vært tatt opp de siste ukene:
- Jeg er av typen som foretrekker høye mørke menn, men den eneste som så langt har gitt meg sommerfugler i magen var ikke så fryktelig mye høyere enn meg og lyshåret/gråhåret. Nærværende (geografisk), oppegående og snill er vel ellers de eneste absolutt krav.
- Jeg har vært griseheldig og har bare hatt koselige dater så langt, men kjemien har bare stemt med en for meg, og da stemte uheldigvis ikke kjemien for ham.
- Jeg har i forbindelse med dating her fått mitt første rynkekompliment, fått invitasjon til Brasil, og er generelt imponert over kvaliteten på norske menn som søker ny venninne, og kunne tenke meg å beholde et par av dem som venner.
- Og jeg husker ikke hvem det var som syntes at daten hans var litt nølende med å svare - jeg skal finne den igjen og svare ordentlig der - men synes han skal stå på. Worst case blir det et nei, best case er hun bare litt forsiktig for ikke å virke pushy.
- Og jeg er superpetimeter med norsk språk og dyslektiker, så her kan det bli mange interessante møter med meg selv i døren :-)

Gleder meg til å være her! Og småprat og korte svar er helt greit.

Jeg er vel relativt ny eller ihvertfall uerfaren på sukker. Sjelden jeg får noe svar på meldinger jeg sender.
Men noen sier man bare skal sende hjerter og se om det kommer hjerter tilbake før man kan snakke sammen.
Hva gjør dere?

2967 har nå besøkt min profil Når får jeg premie? Er det ved besøk nr 5000? Blir det gullklokke ved besøk nr 10000??
Har mista troa på at nr 3000 er et premietall. Merka ingenting på nr 1000 og 2000. Eller er det som på lotterier der tallet må ende på 66 eller 33?
Venter stadig i spenning. :-)

Det har jo etter hvert nærmest blitt en trend for ulike pop- og rockegrupper å opptre med fullt symfoniorkester, så mitt spørsmål er kort og godt: Har du en favorittgruppe og/eller ei favorittlåt du gjerne skulle hørt oppført med fullt orkester (kanskje til og med kor og offstagetrompeter)?
Ikke vær beskjedne nu, alt fra Søstrene Bjørklund til Fleshgod Apocalypse er tillatt.

Ingen kommentar.

Ikke et eneste bittelite pip😜
Her skjer kun hemmelig....😉