Sukkerforum

I løpet av de ti siste årene har jeg vært litt inn og ut fra Sukker, noen ganger med års mellomrom og noen ganger noen måneder. Jeg har en bestemt oppfatning av at Sukker har gått fra «den seriøse datingsiden,» til å bli «bare en av mange.»

For noen år siden var betydningen av matchingen det som ble vektlagt i markedsføring og brukeropplevelse. Nå kan vi velge å se bort fra matchtall og kan se på og kontakte hvilke profiler vi vil. (Jeg husker ikke hvordan dette var før, men å få «onlinefeeden» fylt opp av profiler jeg ikke har match med, tror jeg er relativt nytt.) Selv om jeg har sagt at jeg ikke ønsker å vise profilen min til dem uten match, så får jeg likevel opp bilder av dem som har valgt det motsatte.

Nå har vi også fått «looks» som presenterer oss for hvemsomhelst og som har adoptert Tinders sveipefunksjon. Mente Sukkerfolka at Tinder var bedre?

I det siste har Sukker tatt i bruk «strømmen» som nok er adoptert fra Møteplassen. Her kommer det uinteressant informasjon fra mennesker som man ikke har match med.

Min oppfatning er at Sukker med disse nye (?) funksjonene har senket seg flere hakk og nå framstår som like useriøs som Tinder og Møteplassen og flere. I løpet av det siste året innbiller jeg meg at brukerne også bærer preg av det, da jeg oppfatter at det nå er langt flere useriøse enn tidligere.

Er det i det hele tatt noen som bryr seg om matchtallene lenger? Er det flere enn meg som mener at Sukker har blitt veldig mye dårligere i det siste?