Sukkerforum

Her på sukkerforum deles det en del- ja i alle sjangre og temaer. Og det diskuteres til dels så det fyker - ja det fyker både det ene og det andre ordet. Men eg sykńes det er litt feigt og diskutere under pseudonym 😁

Har du hytte, båt, campingvogn? Skal du sydover eller til en eller annen utenlandsk destinasjon? Topptur i fjellheimen? Bil/motorsykkelferie? Eller foretrekker du å bare slappe av hjemme på terrassen? Byferie med øl på brygga? Kanskje en kombinasjon av dette?

Vi er da selvstendige, har hver sitt eget liv, eget hus, det som er felles er barn. Er ikke det enkelt og greit?

For 3 mnd siden opprettet jeg profil på Sukker og har siden da skrevet til rundt 30 menn. Av disse har kun 1 svar på meldingen. Jeg har også fått noen førstemeldinger, men disse har utelukkende vært fra menn som i liten eller ingen grad matcher meg hva gjelder interesser, verdier og utdanningsnivå. Kjenner at jeg etterhvert er blitt ganske lei, og lurer litt på hva som er "galt" og hvilke erfaringer andre har gjort seg.

La meg begynne med å si at jeg kun har skrevet til menn som jeg har over 90 i matchtall med, som har en hyggelig profiltekst og som jeg tilsynelatende har mye til felles med. Jeg begynner vanligvis med et lite hei, kommentar om hyggelig profil, og et kort ufarlig spm. knyttet til profilteksten.

Jeg har en normal kropp og har alltid fått mange positive kommentarer om utseendet i den "virkelige verden". Derfor tenker at bildene ikke burde trekke ned, men jeg kan jo ta feil. Jeg har også skrevet en utfyllende profiltekst, og konfrontert med venner for å få deres "ekspertuttalelser" :P

Skal jeg tolke andre forumkommentarer virker det som jenter blir overøst med meldinger, men det gjelder altså ikke meg. Hva gjør jeg galt? Tips? Råd? Erfaringer?

Er 35 og studerer. Sånn har det bare blitt. Er det til hinder for å få kjæreste? Jeg er opptatt med både jobb og studier og har lite tid til å gå på kino og kan ikke reise på ferie. Skal studere 1-2 år og da blir jeg 37 og alene 😄. Det begynner å bli litt skremmende. Hva kan man gjøre i en sånn situasjon?

Tråden for modne og overmodne. Til ettertanke for umodne.

Pensjon. Forsikring. Plutselig er det blitt mer relevant. Selvsagt når jeg allerede er litt for gammel til å gjøre det store grepet. Tenker jeg skal klare meg bra likevel når ikke lenger disse barna er så stor kostnad men klarer seg selv.

Feriepenger utbetalt i dag, og en god sum overført til sparekonto. For ingen dyr ferie i år. Spare. Jada.. fond og aksjer er bedre, og Dnb Teknologi utmerker seg i min sønns konfirmasjonsportefølje. Skal flytte mitt.

Jeg er 51. Om drøye 10 år kan jeg velge å pensjonere meg. Det vil være fristende, men økonomisk sikkert ikke lurt. Men så tenker jeg.. Som nå i sommer med full jobb gjennom året. Egentlig vil jeg bare ha en rolig ferie. Slappe av! Gidder ikke, orker ikke planlegge noe. Terrassen, Oslo og strender. Det er da skjønt...om været blir bra. Det er faktisk det eneste jeg ønsker. Og Hafjell, da..sukk. Skjønnest av alt.

Som pensjonist vil jeg ha langt større behov for å dra bort - er jo hjemme hele tiden ellers. Så jeg tenker jeg må være bevisst fremover i 10 år. Jeg må spare nå. De store ferieutskeielsene skjer senere. Da skal jeg bo i månedsvis i varmere strøk... Hvis jeg gidder. Men tanken er fin!

Så fremover et det Shuffleboard på Kolbotn (det var gøy, faktisk) og Bestemorstranda.

Hvilke tanker har dere om pensjonssparing?

1 uke til ferie- Juba juba.... igjen :) Snart drar eg og henter ferske reker og hvalkjøtt... må ha litt hvalkjøtt til de franske feriegjestan i sommer :) Reger skal eg bare spise....til det e tomt nå i helga. Tenker at man har det veldig godt her i Nord. Fisk får man levert rett på døra. Gjerne filetert. Skal man gå tur i marka- e det bare å gå rett fra huset. Vi har ofte en røff tone- og tåler en grov spøk. slik er det på jobben i hvertfall- :) Stor takhøyde - og man tåler en støyt. Nære bånd, organisasjonsarbeid, dugnad og samhold. Det er bare toppers og bo her Nord.
GOD HELG ALLE SAMMEN 😘

Er det noen som vil gå en tur for å bli bedre kjent.. Jeg har bare noen dager gratis her da jeg ikke har råd til medlemskap så raska på

Jeg har investert i et slikt Radioapparat...
Det står egentlig mest, å samler støv.
Men, det er jo egentlig helt eksotisk...
Er det noen som har et godt forslag, eller to.
Til en fin kanal?
🤔

Noen som skal i veien?🤘

Bryllup

Siste svar to. 14 juni 20:55 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Jeg skal i bryllup til en fjern slektning, som jeg egentlig ikke har noe kontakt med.
Hvordan er skikk og bruk? Kan jeg stikke når det passer, eller skal brudeparet reise først?

Jeg er ny her, har ikke betalt medlemskap pga sperret kort, hvilke fordeler er med betalt, og funker det?

okei, jeg er blond skal jeg innrømme, men kan noen gi en god beskrivelse på hvordan looks fungerer? Har lett her og googlet og det virker som om det ikke bare er jeg som er forvirret (?)
@alex- kanskje et tips å legge inn dette i "ofte stilte spml"?

Hei, jeg har lenge likt kvinner som er eldre enn meg selv (40/45), men vet ikke hvordan jeg skal komme i kontakt med dem. Jeg er selv 21, og mange synes at jeg er alt for ung til å snakke med (noe jeg forstår). Er det noen som vet hvordan jeg kan komme i kontakt med dem, og hvordan jeg skal gå frem? 😊

I disse dager drøsser det over med folk på Sørenga, Aker Brygge og diverse uteserveringer i byen. Både Hard Rock, Egons og Fridays pleier å være stappa med folk i alle aldre.

For meg som blir ansett som en "millenial" så syns jeg Egons er litt harry. Hva mener dere om disse kjedene, er de for harry til å sitte å spise på? Steder som Fridays har jo virkelig tatt seg opp med mat og drinker de siste to årene men i ungdomstiden var jo dette et sted man dro bare for å feste.

Etter at jeg fylte 47 var det bråstopp i besøk på min profil og svarprosenten på meldinger jeg sender falt fra 95% til 10%.
Opplever at draget i virkeligheten er akkurat som før.
Har jeg gått ut på dato på sukker?

Heisann!
Vi i Sukker holder nå en konkurranse hvor vi lodder ut 2 Søndagspass til Piknik i Parken som er kommende helg! Har du lyst til å komme?
Du kan melde deg på konkurransen ved å kommentere en blomst på den siste posten =)

https://www.facebook.com/sukker.no/

Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringer om events, giveaways og mer 😊

...er her for å få seg kjærste/samboer/fremtidig kone eller mann
....noen er her bare for moro skyld
...noen er her for å få seg XXX og bryr seg ikke om noe mer
....noen er her for å få oppmerksomhet...ååå så pen du er....åååå så kjekk du er!!! :D :D

Hvorfor er det blitt så vanskelig å få seg kjærste?....Alle spiller!
I don't hate the players, I hate the game :D
Kan vi få slutt på spill/løgn/lek/useriøsitet?

Glad i dere ;0)

Ka fan skal en gjøre for å få seg en kar
en handyen" som kan tillate seg å være rar
en sånn derre god og romslig lun en
heller god inni enn sånn utempå pen
han må tåle en støyt og ha godt humør
som våger og ikke alltid gjør det man bør
leken og artig men også seriøs og stødig
kan godt gi signal når han er nødig"
eg stiller opp eg vær du trygg
har blir det ikke rygg mot rygg

Ja ja..... sånn går no dagan.... Noen...

Et lite L:
Ei nøden kjærring fra nord
ønsket seg mann her ho bor
slik at hun kunne få seg en bette
Kan hende var han den rette
enn om dem ble truffet av Amor

Yeh : Dance me to the end of Love <3

Hvor kommer alt hatet og uvitenheten fra?
Dere TROR dere er ekte menn.
Samtidig frykter dere en liten ULV! HERREGUD!!

Å bare ligge tett omslynget.. hele uken delt seng uten sex.. for en fin måte å bli kjent på😋

Ganske enkelt og greit spørsmål. Hvordan avslutte medlemskap? jeg ble akkurat superbruker. men tenker frem til neste trekning om jeg ikke vil forsette da. hvordan avslutte?

Dette verset skrev eg i går på Facebook før eg la meg, men får inntrykk at det e for utleverende- ja nesten litt flaut å skrive slikt?? Hva tenker dere ?

er nesten aldri ensom...
..
selv om eg for det meste
er alene i min stue
er det ikke noen der ute
som ser etter en grepa frue
man blir i flekkan ganske lei
av å alltid være alene om alt
en som e god og kjekk og grei
er det for mye å håpe på
en å dele sorg og glede med
tørr ikke å si ka som rimer nå
kanskje en dag du dukker opp
ikke på den hvite hesten
begynner å tro at du e bare en flopp
tanker før man kryper til køys
eg e flink og le og spøke
men dette e ikke bare tøys
Godnatt

Første date?

Siste svar ma. 11 juni 21:10 (112 svar)
Skjult ID med pseudonym Leiplei

Jeg vil ikke ha den jævla kaffen!! Tips til første date?
Pleier å foreslå å gå en tur, men alle bare "skal vi ta en kaffe?". Hvorfor gå på kafe når jeg aldri gjør det og ikke drikker kaffe heller.. Og når jeg går tur med folk er det vanskelig å stikke av før man er ferdig med å ha gått tur... 😜
Så det jeg vil ha fra dere er forslag til date som man fort kan forlate hvis ting blir kleint, men som er koselig og mulig å forlenge hvis alt er gull. Please... Anyone? Hver gang noen foreslår kaffe får jeg mark...

Hvor raskt blir man egentlig forelska? Om man har møtt noen en god del ganger over en 3 ukers tid, burde man kjent på en forelskelse da? For meg er det forskjell på en tiltrekning og en deilig forelsket følelse. Dette er sikkert veldig individuelt, for man er jo forskjellige som mennesker. Noen blir lettere forelsket enn andre som trenger litt mer tid. Hvordan er det med deg?

🍾😍

Vi har idag lansert funksjonen “Strømmen” på sukker.no, og gleder oss til å høre hva dere synes. Mobilversjonen er rett rundt hjørnet.

Klikk på bølgeikonet i toppmenyen, eller i menyen "Aktuelt".

Her kan dere se aktuelle profiloppdateringer og dele lenker, f.eks. fra Spotify, YouTube og sosiale medier. Kommentarer på innlegg er midlertidig slått av.

Tilbakemeldinger mottas med takk!

Mcsaker - Mattråd

Siste svar sø. 10 juni 11:31 (88 svar)
Skjult ID med pseudonym Man Anonim

Alt av matrelaterte ting og tang (er tang noe godt?) Jeg har ikke mye å bidra med utenom det at jeg har bare hørt skryt av brød jeg baker og laksen jeg steker i ovnen! Noen andre som kan skryte på seg noen kokkekunster? (Hot tips til alle kvinnene her på forumet, forteste veien til en manns hjerte er gjennom magesekken 😉)

Alea Jacta Est

Har ikke hatt problemer med å fly tidligere, men pga en ulykke har jeg sluttet å fly pga angst. Dermed får jeg problemer med å innfri «impulsive turer til storbyer» og «reis med meg til eksotiske strøk».
Sier ikke at det ikke er mulig å overvinne flyskrekken, men det skjer nok ikke med det første. Er det noen som ville ha datet en som ikke kan bli med til utlandet med fly?

1. Datingsider

2. På byen

3. Venners venner

4. Annet

Lavo og badestamp

Siste svar to. 7 juni 22:40 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Jeg ønsker meg en lavo med badestamp utenfor, på et fredelig sted med en fantastisk bra utsikt. Noen som liker ideen?

Hjemmehjelp

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Noen som trenger hjelp klar det meste for de fleste :-)

Har ved et par anledninger nå fått førstemelding fra damer, og lurer virkelig på hva jeg skal svare på en slik melding.

Meldingene er bortimot identiske, og lyder som så; 😊

En enkelt smiley, thats it.

Hva skal man svare på noe sånnt?

Mener damene at det er mannen som skal starte samtalen uansett? Jeg starter gjerne en samtale altså, men blir litt undrende på om det virkelig er så vanskelig å starte en replikk til en mann.

Fredag kveld og hvilepulsen har lagt seg etter en innholdsrik uke.
Vært 40 varme hele uka ca, men effektive arbeidsdager på jobb.

Jeg trives aldesles utmerket i jobben min jeg. Men er jeg der jeg virkelig har lyst til å være?

Om jeg kunne, om det var mulig å realisere, om jeg hadde midlene og guts....
Så hadde nok drømmen om et sjarmerende lite B&B vært helt overveldende. Kunne servert kaffe på morgenen til noen, drive en liten pub ved siden av med en mulighet for trubadurer og skulte talenter å vise seg frem på scena i hjørnet. Et samlingsted med sjel. Plukke markblomster og sette i gamle blomstervaser opp mot gamle vinduer som er slått opp for utluftning til glede for besøkende. Motta postkort fra gjester fra fjern og nær som takker for en opplevelse og gleder seg til å komme tilbake på språk jeg ikke forstår.

Du da? Hva drømmer du om?

Lurer på om dette er en blokkeringsside? Aldri blitt blokkert av så mange FØR jeg har sett på profilen deres🤣🤣😂😂 Enkle sjeler, eller tror de litt for mye om seg selv?😂🤣😂🤣

Personlig Trener

Siste svar ma. 4 juni 19:38 (160 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Har noen av dere tenkt på å bruke personlig trener? Hvor mange av dere kunne evt begynt med det?

I såfall, vis dæm.

..... og ting står stille.
Nå er jeg tilbake etter ca fire år. Morsomt å se min matchliste/meldingsoversikt med mange kjente ansikter, samme bilder de hadde før jeg forlatt sukker.no og 🤣

Ensomhet

Ensomhet, sier du. Det
er greit med litt
ensomhet bare det ikke
blir for mye. Da åpner jeg døren
og roper ut i natten: kom inn
kom inn – her er ensomhet nok
for to! Ja for fire! Og
på riktig ille dager brøler
jeg: her er ensomhet nok
for et helt orkester!

Seriously can someone explain to me why a couple must have an open relationship when you can have just one?...

For et dilemma. Først er det for stappa på sørenga til å bade, og så lekker et selskap olje i havet. Hva gjør man da? Frognerbadet?

https://www.dagbladet.no/nyheter/slik-sa-det-ut-i-gar-i-dag-er-det-stengt/69856294

Les avsender og faktisk url nederst i nettleseren før du trykker! De pleier jo være på engelsk?

Nå er forum så knusktørt skråstrek dødt at det bare kan bety én ting: De fleste har fått seg kjæreste (Huzzah!) og om ikke, så er alle uansett ute i parker og på cafeer og drikker vin og røyker pipe. Derfor her – ei litta respirator av en tråd der vi pliktskyldigst kan poste det som finnes av allermest betydeligheter innimellom alle glass og stopp.

Vi grundere har en tendens til å utsette utsette utsette - jeg snakker da om oss "Millenials" som er født på 80 / 90-tallet. Etter å ha jobbet fra både SoCentral og Mesh merker jeg det er mange andre som enda ikke har sendt inn selvangivelse - for her jobbes det hardt inne i Fiken! gjelder dette for folk flest? Eller ansetter dere egen regnskapsfører til å deale med stresset og presset.

Hei, lurer på en ting. Har blitt singel for første gang på over 10 år og føler ikke helt for å hoppe inn i noe serr med en gang.
Er det helt umoralsk å ha lyst til å ha det gøy om sommeren? Føler jeg framstår som creepy😂 Hvordan legger man det fram uten å virke som en slesk partyboy?
M35

Fikk napp med en gang. Ble sendt rett til Nigeria👍 Bra man luktet lunten🤣

Bli kjent

Siste svar ti. 29 mai 14:39 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym sambabein

Noen som vil bli kjent??

Hei jeg er litt uvant til å prate med jenter. hvordan starter man en god samtale?

Er det ok å ha sex på andre date? Hva sier dere gutter? Er man lett på tråden eller er det ok ?

Noen som skal dit i helga? Håper det er flere «voksne» som liker litt bråk. Volbeat❤️