Sukkerforum

Jeg har startet på dette innlegget flere ganger, men har liksom ikke klart å få ned tankene ordentlig. Dette blir nok litt rotete likevel.

Det siste året har jeg gradvis gått fra å være på leting etter en kjæreste til å kjenne at jeg ikke er på leting lengre. Det har i grunn føltes befriende, så sånn sett vet jeg at jeg beveger meg på en vei som er riktig for meg nå. Det å være singel er ikke et problem for meg. Det er som det er. Jeg kan ikke forklare nøyaktig hvorfor jeg føler det jeg føler, men det har nok noe med hva jeg har erfart når det kommer til nettdating (har holdt på en lang stund), og at jeg innser at jeg har et liv som enn så lenge er hektisk. To barn i tenåringsalder som må følges opp, og jeg har i tillegg en jobb som krever at jeg arbeider på tider på døgnet og på dager som «alle andre» har fri. Jeg ønsker også å kunne jobbe ekstra når jeg trenger det, og jeg merker at så snart det blir dating over tid så handler det om å klare og skvise inn tid til å møte han… (og utgangspunktet for å i hele tatt få det til, er jo at vi er heldig å har barna våre i samme uke 😜 ). Den friheten jeg trenger i forbindelse med jobb forsvinner i det jeg prøver meg på noe seriøst. Livet er slik nå, at jeg trenger den friheten. Jeg skjønner at jeg ikke er noe unikt tilfelle her, og at «alle» har en travel hverdag. Men jeg er der jeg er, føler det jeg gjør og prioriteringene min blir deretter. Greit nok.

Men så kommer det som jeg bare må erkjenne og innrømme: Jeg skulle så gjerne ha hatt en som var akkurat der jeg er, og som tenker likt som meg. Som ikke er på leting, men likevel kunne tenke seg å bare innlede en løs greie. Som skjønner greia mi og jeg skjønner hans. 🤗 For det er jo ikke å komme fra at jeg savner både nærhet, sex og en å prate om alt og ingenting om- sånn innimellom. 😇 Jada, jeg vet. Det høres ut som jeg vil ha i pose og sekk. Men det er ikke det det handler om, sånn egentlig.
Elsker er vel ordet. Hvis jeg må sette et ord på det. One night stands trakter jeg ikke etter. Flere der ute i «twilight zone» som meg? Som skjønner litt hva jeg snakker om og som har noen av de samme tankene... Eller har erfaring? 🙈
Er bare nysgjerrig på andres tanker og meninger.

Det er fint med mange merkedager, men noen blir det nærmest mer fokus på enn virkelige hellig- og høytidsdager. Nærmest uansett hvor jeg kikker, ønskes man til lykke med Morsdag! I flere uker er vi minnet på å ikke glemme denne dagen. Nei da, jeg forstår jo, ikke misforstå. Det er bare dét at for ei som aldri fikk barn da, blir jeg rent betuttet av det hele. Er det ingen som ser på kalenderen at det er Fastelavenssøndag i dag da!! Puuh - snart er denne dagen til ende! Tror at jeg tar en bolle med krem til, og gratulerer meg og dere andre medsøstre der ute med - Vel overstått Morsdag! Heller ikke å glemme dere menn som føler kan hende noe av det samme når Farsdagen fárer over landet!

Det er de samme jentene jeg ser på online listen døgnet rundt hver dag. En sjelden gang dukker det opp et nytt ansikt.

Er det kun meg som opplever dette?

Snapchat

Siste svar lø. 24 feb. 19:53 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Etter litt skriving, så ønsker flere og kommunisere/sende bilder videre på snapchat. Er det bare jeg som synes dette er kjedelig, og dårlig måte å bli kjent på? Med tanke på at det faktisk finnes andre steder hvor man kan kommunisere litt bedre.

Håper noen kan hjelpe meg her. Er ingen typisk nordmann som er født med ski på beina. Bor i lavlandet Østfold og ønsker meg opp på fjellet hvor det er fine skiforhold. I min by er det relativt stusselige forhold med dårlige spor og ikke så mange sletter (tro det eller ei). Ser for meg lange "autostradaer" av skispor og ikke aldri mye opp og ned (regner selvsagt med noe), skispor så og så rett utenfor hotell og i overkommelig kjøretur. Da regner jeg kanskje max 6-7 timer fra Oslo.

Til sammenligning så har jeg vært flere ganger på Golsfjellet og syns det er flotte forhold der, men da på hytta til en ex og ønsker selvsagt å unngå dette stedet 😅

Tips mottas med takk!

En natt

Siste svar fr. 23 feb. 22:27 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Kiara

Nå har jeg sett ti minutter, og er helt svett. Noen som har sett serien? Kjenner seg igjen?

Krav og krav

Siste svar to. 22 feb. 16:19 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

"Hun må være skank, like å gå på ski og ha høyere utdanning."

Egentlig er det ganske greit når noen har en lang liste med strenge krav til hvordan den kommende kjæresten skal se ut og være, for da er det jo bare å blokkere når man ikke klarer å "levere" alt dette.

Hei
Jeg sliter med dette og årsaken tror jeg er at ikke får bekreftelser.
Kan nevnes at jeg er veldig gjennomsnittlig på alle måter og mellom 30 og 40år.

Hører fra begge kjønn at jeg ser bra ut, men det blir tomme ord.
Men det føles ikke slikt når en ikke får match på diverse sider og respons fra jenter.
Og når en først er i et forhold så hører en sjelden at en ser bra ut og får ikke det bekreftet.

Når jeg ser meg i speilet lurer jeg på om det må masse muskler til som jo tar fire fem år å bygge.
Om utstyret er for lite når det er gjennomsnittlig siden en ikke hører at den er stor, fin eller digg.
I sengen og sofaen kan jeg sitte alene og håpe på at hun kommer bort og vil kose med meg.
Når jeg er i nærheten av henne ønsker jeg å bli kjærtegnet og vist at hun liker meg.
Bilder jeg sender til henne får jeg ikke noen kommentarer på.
Dette gjentas gang på gang med nye kjærester.

Jeg er helt motsatt sier hvor fin hun er, viser at jeg liker henne, tar initiativ, gir oppmerksomhet og gjør som overstående.

Noen som har vært i lignende situasjoner og har kommet bort ifra det.
Og ønsker å dele sine tips og råd.

En god gammel en.

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

Gammel, men like aktuell (og litt morsom syntes jeg)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=936212523187257&id=363765800431935

Nevn 3 ønsker som du helst vil ha oppfylt før du gir ditt hjerte bort til en ny mann.

Nå har jeg jaggu vært flink om jeg får si så selv. Ryddet, støvsuger og vasket hele huset. Nå en kaffe før gardinene skal henges opp. Vi går mot lysere tider. Juhuuu!

OL til Norge

Siste svar on. 21 feb. 12:12 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Er vel på tide med et OL i Norge snart.
Men hvor vil forumfolket ha det?

Jeg stemmer for Trondheim. God anledning til å reise hjem

...som har tatt vare på ungdommen i seg, og alle skadefro damer som vil ha kostelig underholdning å nikke til. 😁

https://morgenbladet.no/pafyll/2018/02/burde-jeg-begynne-kle-meg-mer-voksent-hjelp?utm=share_link

Ikke så ille å være singel, tross alt?
En million kan vel ikke ta feil? Det å være singel er ikke bare en skjebne, men ofte også et valg. Det er alle de fordelene som trekker i positiv retning. Som mer tid til seg selv, være selvstendig og uavhengig, føle tilhørighet med sine venner osv. Kanskje ikke så rart at flere velger uforpliktende forhold, kortere eller lengre, date eller utforske - og samtidig beholde friheten og uavhengigheten sin.

Hva er ditt favorittsted i Oslo om du bare skal sitte ned og lese avisen, drikke en kaffe og se på folk?

Kjærlighet

Siste svar ma. 19 feb. 17:02 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Sukk! Kan vi ikke snakke om kjærlighet?

Hva er det, og betyr det, for deg? Og hva må til for å oppnå den?

Hei kino I dag. Per Fugeli. Ungkar på 49 år. Savner ei dame å prate med. Opplevelser sammen. Ei som respekterer hverandre. Gjerne er praktisk og kreativitet. Praktisk arbeid og maling og oppussing. Allsidig kar, friluftsliv og kreativitet og kultur og kunst og kultur og annet som er kjekt. Hjemmekos. Kjempe bra at Marit Bjørgen gull og Tirill bronse. Hurra, . Vi bli kjent med hverandre og møtes etterhvert, . Røyker ikke og drikke sjeldent alkohol. Snill og omtenksom, omsorgsfull og hjelpsomm og fornuftig kar. God helg.

Noe av det mest triste her inne er når folk ikke svarer. Da viser de seg fra sin minst generøse side. Jeg synes det er trist at for ikke kan være litt hyggelig mot hverandre. Sukker til og med gjort det lett ved å legge inn standardsvar. Når man har sendt en hyggelig melding til man liker, blir man jo sittende å vente. Selv svarer jeg alltid. Like selvfølgelig hvis jeg ikke ønsker kontakt, som hvis jeg er mer positiv.

Hvem er er du ? Fyller du din rolle slik du ønsker å se deg selv ?

World wide wreck

Siste svar sø. 18 feb. 00:06 (94 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Jeg leser ofte at nettdating er overfladisk og tenker det er omtrent samme påstand som: våpen dreper. Det er vel strengt tatt mennesker som styrer verktøyet, men ok.
I møte med folk flest opplever jeg at de fleste er oppdratt til å være høflige, smile og vise sine beste sider i tide og utide.
Så plutselig skjedde sosiale plattformer på internett og alt fra profesjonelle netttroll til den gjengse frustrerte fikk muligheten til å lire av seg på nett trygt foran skjermen uten store konsekvenser. Og så ser jeg ærlighet jeg tenker sjelden ser dagslys der ute, skinner gjennom her inne. Dette er noe de fleste har opplevd og kjent på, tør jeg å påstå.

Hvorfor er det sånn?

True?

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

https://www.facebook.com/groups/794988660643558/permalink/1112255425583545/

Kom over denne saken på nrk! Nå har ikke jeg testet dette men etter responsen her inne så er ikke damer så mye bedre dessverre...

https://www.nrk.no/vestfold/rullestol-bildet-skremte-bort-menn-1.13917463

Profiler med bilder og en grei tekst har jo et kraftig fortrinn i møte med folk her inne...Hva er det da som gjør at mange bildeløse også velger å ha tom profiltekst ? Hvor er innslaget?

Jeg har per dags dato ingen veldig gode erfaringer. Det er stort sett bare humbug. Jeg tenker at om du skal komme forbi litt skepsis og vekke nyskjerrighet her hos meg med en helt tom profil skal du være rimelig god på å kommunisere skriftlig i meldinger og treffe ganske umiddelbart på noen strenger med det du formidler.

Hva er gode grunner til å ha helt tom profil på en datingside? Og hva er din erfaring med den

når en føler seg litt lurt?
Eller må en hele tiden ha i bakhodet at en kan ikke stole på noen og at en alltid bør være skeptisk? Og hvis en legger skepsisen til side og lar seg rive med, har en bare seg selv å takke hvis det går på tryne 🤔
Ok, bakgrunnen for min frustrasjon og dette innlegget er at til tross for at jeg har blitt mer bevisst og selektiv i hvem jeg skriver med, så har jeg nettopp gått i baret. Jeg vet at mange her inne konsekvent ikke skriver med bildeløse profiler. Selv har jeg ikke vært så konsekvent til det. For jeg har opplevd at det kan skjule seg en bra mann bak en profil uten bilde. Min opplevelse her om dagen, var at jeg kom i kontakt med en mann som skriver utrolig godt og hyggelig. Han har ingen bilder av ansiktet sitt. Alderen på profilen hans er 42 år, altså på min alder. Etter noen fine meldinger vil han over på Skype. Ikke Messenger eller Snap. Skype er det eneste som gjelder. På forespørsel om jeg kan få se bilde av han, er han litt unnvikende eller overser spørsmålet. Jeg går med på å chatte på Skype, men bare med tekst. Jeg spør igjen om bilde. Han vil ikke gi meg bilde, men kan gjerne vise seg live på kamera. Han viser seg uten at han ser meg. Det eneste jeg ser er noen hender som skriver på tastaturet. Jeg ber han om å bøye seg ned sånn at jeg ser ansiktet hans. Det er visst veldig vanskelig 🙄 Etterhvert ruller han kontorstolen bakover slik at jeg kan se hodet hans så vidt i det dunkle lyset. Han sitter der i morgenkåpen sin og smiler fra øre til øre. Men saken er at denne mannen er IKKE 42 år 😣 Jeg konfronterer han med det og han innrømmer at det ikke er hans riktige alder. Så vil han at jeg skal gjette alderen hans, noe jeg ikke er interessert i. Da ender han opp med å si at han er 47 år. Men jeg vet at det ikke er sant. Det lille jeg greide å skimte i det halvmørket rommet, sa meg at denne mannen var nærmere 70.
Jeg sitter igjen med spørsmål om hva det er som får folk til å lyve om alderen sin. Og hvordan kan en som virker så omtenksom og intelligent greie å lyve så samvitiighetsløst overfor andre. Vi diskuterte til og med det med at enkelte ikke har respekt for hva andre søker og dermed kaster bort tiden til vedkommende.
Det er ikke første gangen at jeg har opplevd dette med feil alder på menn her inne på Sukker. Men jeg skjønner virkelig ikke poenget 😡 Følte meg både dum og lurt 😒 Noen som har gode forklaringer?

Sex og sånn

Siste svar lø. 17 feb. 01:11 (77 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Har du sex på første date?
Hvorfor/hvorfor ikke?
Hvor viktig er det for deg at ny partner matcher deg seksuelt?
Snakker/skriver du om sex og sjekker ut om dere er «på nett» når det gjelder det?

Hvor lenge

Ingen svar
(kvinne 56 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Hvor lenge varer en blokkering.??
Jeg har blokkert en del her inne men ser at de plutselig er på metsjlisten igjen.. kunne tenkt meg noen nye tryner å se på... irriterende...

På vei gjennom Oslo med tinder appen påslått haglet det inn med likes noe som, ut over den opplagte boostingen av selvbildet mitt, gav meg anledning til å registrere noe interessant. Ved nærme øyesyn var aldersspennet på disse kvinnene pluss minus 2 år fra min alder. Sånn ca, i snitt. Jeg er 48 og de var fra 46 til 50. Eller egentlig til godt over femti. Jeg vil si rundt 55-56. Deromkring. En dame på 37 likte meg. I 12 sekunder. Så var hun borte. Åpenbart sveipet hun feil vei. Hva forteller dette, om enn i et lite og kanskje ikke representativt tilfelle? Jo, at tiden med aldersforskjeller i mannens «favør» er forbi. Det er over, gutter. Slutt. Jeg tror sågar vi vil se en dreiing hvor kvinner er eldre enn menn i forholdet. Ganske enkelt fordi kvinner i stadig større grad utsetter å få barn. Menn vil måtte «vente på en ledig kvinne» som er klar til stifte familie. Når han så omsider finner henne har hun femårig utdannelse, jobb og høyere lønn enn ham. Dermed vil det ikke lenger være opplagt hvem som går inn i deltidsstilling og er delvis hjemme med barna i den familien de nå vil skape. I en fremtidig verden hvor høyere utdannelse blir stadig viktigere for en sikker stilling i arbeidslivet kommer mannen til å tape terreng til kvinner. Hele konseptet rundt familien og ekteskapet vil dermed endre seg. Og således også kjønnsrollene. Menn vil ikke i fremtiden være det «sterke kjønn». Kvinnen vil overta den rollen. Som hovedforsørger og den eldste i familien i tilleg til at kvinner igså lever lengst, vil autoriteten i fremtiden ligge hos henne. Den maskuline tidsalderen går mot oppløsning. Bør vi puste lettet ut, eller dette krise?

Hei jenter.

Jeg er ganske ny her, og lurer på om dere holdere dere tilbake dersom en med ikke etnisk bakgrunn ønsker å bli kjent med dere?

Jeg har lagt merke til at massemedia spyr ut masse negativitet bland utenlandske, og jeg som har utenlandsk navn og bakgrunn føler at folk er mer usikkere angående folk som har utenlandsk bakgrunn...

Dette er ikke en klage tråd, bare et åpent spørsmål. Svar kan gi meg et bilde av om det er egentlig noe vits for meg å være registrert her på sukker...

Jeg ser at folk har tittet på min profil men kanskje ikke tør å ta kontakt pga. mitt utenlandske utsende, selv om jeg er født og vokst opp i Norge...

For ei jente altså... i dag gikk hun så smooth og rått på ski 😊

Er det virkelig noen som selger trusene sine? Er det lov å spørre om hvordan du fant ut av det var det du skulle begynne med?

Skjer´ a, dere? Noen som skal på date i kveld? 😍

The intervju

Siste svar on. 14 feb. 14:57 (105 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Disse nødvendige spm.
Hva jobber du med?
Har du barn/hvor gamle?
Hvordan er forholdet med eksen?
Hva liker du/brenner du for?

Osv.

Hva foretrekker du å avklare med asap? Eller går du rett på en grov cupidovits og håper på respons?

:)

Tålegrense

Siste svar on. 14 feb. 13:22 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor går din tålegrense når det gjelder din kommende kjærestes bruk av alkohol, røyk, snus og ulovlige rusmidler?

Og hvor går din tålegrense hvis din kjærestens har urokkelige treningsopplegg og kostholdsregler?

Jeg har sendt Mail, men blir snart sprø over at det er et helv.....å sende meldinger fra IPaden. Tastaturet legger seg over det jeg skriver, og det er kun på sukker det er sånn. Har ganske ny iPad, og har fått sjekka at det ikke er den som er problemet. På forum og nå går det bra, bare ikke på pm.
River av meg håret her!! 🙄🤔😂

Vel, jeg driver et småbruk med grønnsaker osv. Ikke dyr. Skriver med noen få her. Virker som alle skyr deg med en gang de får høre at man jobber med jorda. Er det bare neglelakkkvinner her som ikke tørr få jord på fingrene??

Hei jeg er frilansjournalist og på jakt etter intervjuobjekter av begge kjønn. Personer som enten har opplevd at en date har brutt all kontakt uten forklaring, eller som selv har brutt med noen på denne måten. Send meg en personlig melding om du har lyst til å bli intervjuet om temaet. I artikkelen har jeg kun tenkt å bruke fornavn og alder på intervjuobjektene, så ingen risikerer å bli gjenkjent. Håper å høre fra deg!

Utroskap

Siste svar ti. 13 feb. 22:39 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym dojojo

Syns det skulle vært kampanje mot folk som er utro, Det er gjerne de som sniker i kulissene, å virker utad så sjarmerende og ordentlige(menn og kvinner) . Kvinner som ligger seg til topps, klør i høna etter GULLSEKKEN. eller så er jo oppmerksomhet en god andre plass. Det er Greit å være Kvinne i 2018, likestilling, itillegg kan "alle" operere seg her og der "å bli Instagrammer" nå får jeg svar fra dem som føler seg truffet på en eller annen måte😀

Jeg tåler så jævlig dårlig det å ta meg en fest, blir så utrolig sliten og ødelagt i dagesvis etterpå... Jeg har vært litt overbelastet de siste årene, noe som sikkert har en innvirkning.. Men jeg lurer på om det er andre som har bikket 40, som kjenner på det at kroppen ikke tåler det og trenger unormalt lang restitusjon ?

Dagen derpå ligger jeg som oftest hele dagen i sofaen eller i sengen...

Av og til deler noen på Forum at de blir skuffet triste, frustrerte osv. over ting de opplever i nettdatingverdenen (for eksempel over manglende svar på meldinger eller at noen de skrev med plutselig bare forsvant uten å gi beskjed om at de ikke ønsket mer kontakt). Dette utløser som regel en del råd eller moralske pekefingre som går på at de som reagerer med slike følelser har et "problem"; at den sunne eller forventede/ideelle måten å reagere på ville vært IKKE å bli skuffet osv., men heller gi blaffen/være likegyldig til det som skjedde. Det har til og med forekommet at personer som har delt sin sine negative/ubegagelige følelser er blitt rådet til å holde seg unna nettdating, som om den underliggende antagelsen var at følelser som skuffelse, tristhet eller frustrasjon er så vanskelige for et menneske å bære at om noe vekker slike følelser, er løsningen å unngå å utsette seg for det, slik at man kan unngå disse følelsene.

I dag kom jeg tilfeldigvis over videoen det er link til nedenfor: "Why it's good to embrace negative feelings". For meg er det som sies der selvfølgeligheter, men at noen faktisk holder foredrag om det understreker vel bare at det er mange som ikke ser slik på det. Hva tenker dere om dette? Er negative/ubehagelige følelser - i dere selv og andre - noe dere ser nytten av eller hensikten med, eller er det noe dere tenker det er mest hensiktsmessig å unngå?

https://www.facebook.com/susandavidphd/videos/10159946579040652/

Hva er det som gjør at vi overser ting vi normalt ikke liker, samt går på akkord med oss selv, når det gjelder vakre mennesker ?

Da skal jeg visst på date. Lenge siden sist, og jeg er en blandig av skeptisk, likegyldig, spent og nervøs.

Noen tips?

Hei!
Jeg prøver å finne meg ei kjæreste og til det trenger jeg noen frivillige jenter/kvinner! Kjenner du noen eller kanskje du selv er interessert.
Ta gjerne kontakt🤣🤣😜😜

I dag tittet en kjekk mann innom min profil. Det var hyggelig!

Men så så jeg at bildene hans var datert 2006 og 2004.

Noe sier meg at han ikke er kliss lik i dag... 😇

Håper alle dere nydelige mødre der ute får en super dag i dag. Vi får være litt ekstra fornøyd med den jobben vi gjør hverdag for barna våre. Den beste jobben som finnes, etter min mening 😄
Nå blir det straks baking her i huset. Må jo overraske min kjære mamma med godt i dag. Noen andre som har noen fine planer denne søndagen?

Hva er kjærlighet? Og hvordan kommer den til uttrykk?
"Det vakreste i verden kan bare fornemmes av hjertet"

Legg ut dine visdomsord her :)

Sunday funday

Siste svar sø. 11 feb. 17:25 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Tar over stafettpinnen etter Piachia.

Vil benytte anledningen til å gratulere alle mødre med morsdagen. La oss legge bort alle bekymringer om kjønnsfordeling for en dag, og bare vise vi setter pris på omsorgen og innsatsen til alle mødre der ute. Vi slipper tross alt å klemme ut en klump på 3,5 kg som sutter brystvorta såre 12/24 mnd i strekk.

Anyways...
Legger meg roolig ned på sofaen med teppet over meg. Føler meg litt eventyrlysten i dag, så ringenes herre ruller på skjermen, før turen bærer ned til biblioteket.

Hva gjør du?

Noen tips til gode filmer? Er litt tom for ideer. Tror egentlig jeg foretrekker en action eller sci fi i kveld.

Vanskelig.......

Er det bare meg?