Sukkerforum

Sexlyst, EQ eller humor?
Og hvorfor det ;)?

Tenkte bare å ha en tråd der man kan dele sin favorittmusikk for tiden, eller generelt det man liker! :) Kanskje kommer man i kontakt med andre som liker samme musikk..;) Ønsker at man kun skal dele musikk, og kanskje litt tekst, og helst med navn/profil, og ikke anonym.

Jeg starter med den sangen jeg elsker for tiden: https://www.youtube.com/watch?v=6c-RbGZBnBI

Jeg gir opp snart. Av mine tredve beste matcher er 2/3 uten bilde. Hva er vitsen med supermatch, hvis du ikke kan se hvem det er?

Ble dratt inn hit av en kompis, som sikkert var lei gnålet mitt, og var i overkant skeptisk til hele opplegget. Og fant ufattelig mange feil med hvordan det fungerer her inne.
Men så skriver jeg litt med noen, og ender opp med å dra på date med ei. Som ble til flere middager osvosv. Og nå tror jeg jaggu søken er over! Så jeg er i ferd med å slette kontoen her :) På 3 uker her klarte jeg det som jeg ikke har klart på myyyeee lengre tid i den virkelige verden.

Er det virkelig så easy-peacy?

En ting jeg ikke har skjønt....
Når jeg sjekker antall treff på profilen min er det flere treff enn de profilene som kommer opp....å ja jeg har sperret for de under 70.
Kan det være fordi de som er inne på profilen min blokkerer meg da?

Heisann folkens.

Jeg synes Halloween er morsomt, og gleder meg til gutta kommer og vi skal spise mumipølser og gelehender :)
Så jeg prøvde å ha litt Halloween stemning her inne også, så jeg lasta opp bilde med Halloween maska mi, det ble fjernet. Så nå er det bare vanlige kjedelige meg på bildet.

Hva med resten, hva er deres Halloween planer?

Altså hva er planene dine, ikke om du synes Halloween bare er teit...

Noen ganger får jeg menn på looks... Tror sukker tester om jeg er bi/gay... Men du lurer ikke meg!!!!

Movember

Ingen svar
(mann 42 år fra Akershus) Privat melding

Hei

Da er alt ansiktshår tatt for førstegang på 10 år.
Her er min Movember profil
http://mobro.co/10698225

Er det andre som deltar ?

Stadig hører jeg fra venner som slår opp over ting jeg ser på som veldig overkommelige problemer.

For meg handler forhold om utfordringene rundt det å tilrettelegge og støtte en partner, slik at de blir den beste versjonen av seg selv. Det handler om å slippe noen inn og dele ting man i en singel hverdag ikke deler med noen, og tilliten som bygges av dette. På godt og vondt. Noen ganger innebærer dette å dele frustrasjon og fortvilelse rundt ting som ofte har ingenting med partneren å gjøre, selv om det der og da kan virke slik ;-)

Jeg sier ikke at man skal godta alt mulig dritt, men skal man ha et forhold må man godta alle sider ved partneren man velger, også de dårlige og bagasjen som hører med.

Hva tenker dere?

Det er overflod av single damer med barn her på Sukker, og mange av de er søte, og profilen er flott å lese :-)
Men hva er historien bak profilen?
Når man er alene med barn, så er det jo en svikt en plass.
Er alle alenemødre de ærlige og snille som har blitt forlatt av en drittsekk av en mann?

Ingen bra match :p

Det uler rundt huset og jeg ser en film jeg ikke burde ha sett :p Men siden jeg har begynt å se den,må jeg liksom se den ferdig :)

Og det er det at det er ganske mange av mennene som har bilde i albumet sitt der de poserer med en dame:) Altså enten er det en eks(som det ofte ser ut som), eller er det en venninne. Helt greit egentlig, men et forslag er å skrive en eller annen kommentar til det bildet. *En venninne og meg på tur der og der* Eller *Eksen min og jeg, jeg bare bruker bildet her fordi jeg er så fornøyd med hvordan jeg ser ut*

For jeg merker at jeg fort blar videre når jeg kommer over slike bilder :p Men mulig det bare er mitt hode som er litt rart? :)

Gjeeesp...!

Siste svar to. 30 okt. 2014 21:54 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Frolicat

Kjære guttene.
Det hadde vært så mye gøyere å lese profiltekster hvis ikke alle var nesten dønn like. Friluftsliv til lands og til vanns og i lufta med, sommer som vinter, liker å lage mat, en tur på by'n og sofakroken med en god film (og et glass vin, ja). Kjære folk, by på dere selv da. Litt. Jeg vet at dere kan! (Eller har sosialdemokratiet lykkes i å gjøre alle like?)
:)
Plis.

Ny falsk profil

Ingen svar
(mann 36 år fra Telemark) Privat melding

Cindy Rodwell er medlem her, men hun er en Scammer

Det er kanskje ikke særlig macho å si at man liker boyband, men dette er en av de fineste låtene som noengang er skrevet. Dessuten er det 20 år siden denne gikk på MTV, husker det like godt som i dag.

Hvis du vil ha en kvinne til å bli, spill denne!;)

Jeg skjønner ikke helt, når jeg drar til venstre er det greit, men hva menes med "vil vite mer" og "klar"?
Er det samme opplegg som på tinder, at det blir en match om begge drar til høyre? Og hva om man drar opp? :)

Har nettopp installert appen :)

Hei. Vil bare si ifra at jeg ble kontaktet av " en US soldat på tjeneste i Afganisthan" Dette er en falsk profil. Chattet med ham i ca en mnd før det ble snakk om penger for å komme på besøk. Jeg sjekket opp hans ID med US DoD, og fikk idag svar at hans id nummer og info var falsk.

Er det noen som har erfaring med å søke om støtte til restaurering av gamle hus?

Hvor mye hår er greit? Og hvor?

Det er lov å komme med alders ønske men jeg for min del utelukker menn som ønsker seg flere år yngre damer selv om jeg kommer inn under riktig alder! For meg sier det noe om egoet til en mann som jeg da ikke ønsker...

Hvordan vet jeg at jeg har midtlivskrise? Er det når jeg synes jeg bare ser gammel ut i speilet? Er det når jeg tror jeg har mistet draget på menn fordi alderen (47) har begynt å synes? Er det når jeg blir deppa fordi jeg ikke orker det samme fysisk som jeg gjorde før? Er det når jeg har mistet troen på å finne en kjæreste. Er det når jeg sitter passivt hjemme pga alle punktene over?
Og det at noen sier jeg er ei flott dame med vakkert smil...? Det bare preller av.....
Noen råd anyone?

til min irritasjon så ser jeg mange damer velger å la profilbildet være blankt mens de har bilder i albumet

Jeg veit jeg stikker hodet inn i vepsebolet nå, men det er ikke til å komme fra at dette ser ut som en bevist handling for å få trafikk på profilen sin, nesten uten untsk så kan heg si at jeg ikke ville klikket hadde jeg sett profilbildet ..,

Dagsrevyen: Museår i år, det har æ jammen mæ ikke merka noe te :-o

Heihei. Er ny her på sukker. Har hørt mye om det, så måtte jo prøve det ut. Er det noen som har møtt den store kjærligheten via sukker? :))

Jeg har et forslag: Hvordan ville du like en karaoke-dating? For de som liker og tør stå fram og synge for og med andre selvfølgelig. Man kunne samles i et lokale med karaokemaskin. Først prate sammen og bli kjent, spise litt og velge ut hvilke sanger man kunne tenke seg å synge. Så synger man for hverandre, først enkeltvis og så prøver man å finne noen duetter som kan synges sammen parvis. I første omgang altså å finne noen som liker de samme sangene og vil synge sammen. Kunne det være noe som sukker ville prøve å arrangere?

Jeg og kroppen min blir sprø av å være uten sex.. Resultatet er at jeg spiser sjokolade i store mengder. Kommer til å bli tykkas hvis dette fortsetter!

Men jeg har ikke lyst til å kaste meg på diverse "fristende" (ironi) tilbud om å bli elskerinne eller milf...jeg har lyst på en kjæreste jeg kan ha sex med så ofte vi får mulighet til det!

Stakkars meg..her jeg sitter i sofaen og spiser sjokolade...

Jammen har jeg et I-lands problem ;)

Er det vesentlig enklere å lykkes på datingmarkedet hvis man har en medfødt selger i seg? Faller kvinner for utadvendte menn som higer etter suksess og penger, fremfor en introvert lærer eller ingeniør?

Er det sånn at kvinner faktisk tror at utadvendte menn har suksessfyllte jobber, og alle innadvendte menn har lavtlønnede jobber? Sett utenfra og her på sukker har jeg dannet meg det intrykket.

Ettertraktede tror jo også det at alle menn som er selvsikre og trygge på seg selv er utadvendte, noe som er helt feil.

Alle utadvendte menn(og kvinner også forsåvidt er ikke alltid selvsikre), og det er heller ikke sånn at alle introverte menn har dårlig selvtillit. Tvert imot.

Blir fort rasende på grunn av alt regnet.

Så stusselig det er med sofaen alene på fredagskvelder!

Jeg undres over følgende;
Hvorfor er det greit at menn søker etter damer både 10 og 20 år yngre mens vi damer bør holde oss til menn rundt vår egen alder?

Når dette kommer opp når jeg skal skrive til en jeg har snakket en del med; " Du kan ikke sende melding til XXXX fordi han/hun ikke er aktiv lenger", er jeg blokkert eller har vedk deaktivert profilen sin?

Halloween til helgen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Piraten

Er det noen som skal på Halloweenfest i Oslo lørdag 1,november, og ut på byen etterpå? Jeg skal på fest hos en venninne, og lurer på hvor man går ut hen med kostyme denne lørdagen :)

For noen dager siden fikk jeg en sånn standardmelding fra en mann. Jeg har ikke vært her inne på en stund, så jeg så den ikke før nå. Jeg går da inn på profilen for å finne ut mere, men da er jeg blitt blokkert. Jeg har aldri verken sett eller hatt kontakt med personen før.

Hva er egentlig poenget med å ta kontakt med noen for så å blokkere før den andre rekker å se det?
Sånn generelt; hva får dere til å blokkere noen?

Selv har jeg blokkert veldig få og det etter at de på en eller annen måte har vært ufin mot meg. Jeg har også blokkert noen få fordi jeg vet at de ikke er aktuelle for meg, litt for"oppryddingsgrunn".

Hvordan fungerer looks? Sveiper til høyre for "vil vite mer" men kommer bare ei ny jente :p

Klart å ta "søker kvinner" men jeg søker mann. Åssen endrer jeg det på mobil? :o

Jente, 21

Help!

Ingen svar
(mann 23 år fra Vestfold) Privat melding

Klart å ta "søker kvinner" men jeg søker mann. Åssen endrer jeg det på mobil? :o

Jente, 21

Alt har konsekvenser :-)

Ingen svar
(mann 44 år fra Hordaland) Privat melding

Ikke vær en dårlig impersonater av Rod Stewart f.eks. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=gSZHo_hh83g

Husk å stille klokken i natt.
Ha vekking på, så du får stilt den.
Jeg skal stille min klokke på fortauet nede ved veien.
Stiller den opp ca klokken to.
Hvordan stiller man forresten en vekkerklokke?
En vekkerklokke skal jo ikke være stille.

Hvorfor har det seg slik at det er jeg som må sende første meldingen til noen og sitte med håp om svar? Er dette noe omtrent alle menn opplever, eller er det noe teit med profilen eller bilde mitt? :) Håper noen har et fint svar som kanskje kan løse det :D

Monica Lewinsky.
Fenomenet Monica kan man jo snakke mye om.

Men når jeg spør dere hva dere mener om denne 25 minutters talen hun gir, vil nok de fleste falle fra. For hvem har vel tid til det?

Uansett: Viktig tema. For de fleste av oss. Hva tenker du om dette?

http://www.upworthy.com/monica-lewinsky-gives-her-first-public-speech-in-16-years-and-says-exactly-what-needs-to-be-said?g=2&c=ufb1

Hei! Jeg har altså vært singel i to år nå og har ikke fått noe særlig med napp på damefronten i mellomtiden (fant derfor veien hit).

For å være ærlig ser på meg selv som en ganske sjarmerende og interessant kar. Jeg studerer, trener flere ganger i uken, spiller i høyskolens eget skoleband, er sosial, snakker mye med og omgir meg mye med kvinner/jenter (vet ikke hva man kaller dem i en alder av 20-25), med mer. Likevel har den andre puten i dobbeltsengen min vært ledig i over 730 netter. selv etter flere titalls kvelder på studentbaren/byen.

Jeg kom tilfeldigvis inn på temaet med en venninne (joda, bare venninne) i sommer og vi snakket litt om dette. Hun mente at det kunne være høyden min på skarve 164cm som kunne være årsaken. Kan dette stemme, damer? har det så veldig mye å si at man er høyere enn 1,75 meter, selv for lave jenter?

Nå begynner jeg rett og slett å miste trua :P Har ikke hatt samboer på snart 6 år,,, 30 årene bare "sklir" forbi, synes det er trist jeg :/

Liker du jobben din såpass at du gleder deg til mandag?

Ps. jeg gleder meg alltid til å gå på jobb mandag ;-)

Hvor lenge singel er dere jenter før dere er ute på "shopping" igjen?

Har litt på følelsen at veldig mange av dere er rett påan igjen etter bare uker og få måneder etter et forhold liksom...

Hvor lang tid imellom går det fra et brudd til en ny date?

Dett er min andre aktive periode på sukker i løpet av 5-6 år. Jeg syns (fortsatt) det er vanskelig å "treffe" på match. Sukker sin matchberegning vekter annerledes enn meg - det må den gjøre når jeg stadig får høy match med menn som ikke matcher på interesser...tenker jeg... :)
Hva erfarer dere at folk bløffer om eller underkommuniserer mest på profilene?

Vertikale bilder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mannmelon

Dette er sikkert et siste sukk fra de av oss som fortsatt bruker EDB og en vertikalt justert skjerm, men tips gjerne sukker & co om at det bør være en mulighet for å rotere vertikale bilder. Vertikale bilder er SUPERT i Looks-appen og andre mobile enheter, men ikke så veldig kompatibelt med stasjonært eller bærbart datamaskinutstyr.

Så til alle skjermer og alle mennesker har kapasitet til å rotere bilder - unngå vertikale bilder: http://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA

Hvis man selv er litt tilhenger av røff sex, er man på feil sted nå? Eller er de fleste menn glade for at dama sier at hun liker litt leker/rollespill/binding/dominans?

Jeg syns det er unaturlig å begynne partnerjakten med sexdelen, og føler meg derfor ikke tilpass med div sexsider på nettet. Men det er viktig for meg at mannen er med på utforsking og sexlek.
Utad skal fasaden være helt normal, og vanlig myk sex er også godt i blant. Men innimellom vil jeg ha det tøffere, hardere.

Blir faktisk bedre å bedre:)

https://m.youtube.com/watch?v=4viRvUKMJYk

Hvordan i helvete er det mulig å ikke klare å lokalisere en ubåt innaskjærs i år 2014!!!!! ????

Jeg tror det rett og slett er en stress-utløst reaksjon fra min side :) For jeg havner alltid tilbake hit på sukker når jeg er midt oppi en eksamensrunde :)

Jeg leter kanskje desperat etter andre ting å holde på med, slik at jeg kan sluntre unna lesingen :p

Så nå får jeg piske meg selv tilbake til bøkene en stund :)