Sukkerforum

Avsporing fra alt koselig her: hvor stiller man inn om man vil vise de med match under 70?
Får beskjed om at "En av dere har valgt å ikke vise matcher under 70"

Helt greit. (Regner med det er på grunn av alder at man får så lave tall). Det har ikke jeg noe med, men vil forsikre meg om at jeg ikke har gjort det 😊

Dere som har vært vært på noen dater, bygget opp noen forventninger, prøvd dere på små, flyktige forhold som ikke blir til noe...skjer det noe med dere?
Jg kjenner at jeg begynner å miste den JEG egentlig er. Jeg er jo en som lett blir følelsesmessig engasjert, er åpen og tenker at det ikke nytter å finne kjærligheten med "murene" oppe, men så er det så slitesomt rent emosjonelt, at jeg nå kjenner at jeg ØNSKER å være mer kynisk og praktisk i letingen etter kjærligheten. Jeg spiller også mer og mer tøff i datingprosesser, men det er jo egentlig ikke meg!? Det er "beskytteren" som sitter på skulderen min og passer litt på meg......, men som kanskje også da gjør at jeg nettopp ikke treffer den som passer for meg, i og med at jeg ikke er helt meg... hmm..... dette ble like rotete som tankene, dette.
Jeg mener at den som satser intet vinner, men det å satse på feil hest et par ganger gjør vel at man ikke velger "all in" hver gang etterhvert - og uten all in - hva er da gevinsten?

Hei folkens jeg lurer fart og ønsker å høre hva tenker dere på når dere legger deres bilder.
Jeg tenker at når jeg laster opp et bilde det er for at folk skal se hvordan jeg ser ut og da kan jeg skrive om alt mellom himmel og jord i min beskrivelse.
hva tenker du på når du laster bilder av din kjæle dyr (jeg har 3 akvarium på 200l en på 500 og på tusen liter 53 fisker og en ål synes du jeg skal laste opp bilder av dem er du interessert i å se dem eller meg LOL!)
Landskap uten bilder av deg hvem har ikke vært på villmarken eller ved sjøen ?

Solbriller hvor mange sider med briller tror du jeg kan Google om jeg vil se etter briller.
Dette vet du så likevel laster du bilder av deg med briller. Er det for å se kulere imponere hvorfor gjøre du det eller synes du om noen ser at du ikke har pene øyne vil det hjelpe med briller ? hva tenker du når du bare laster opp bilder med solbriller?
Eller laster du disse bilder uten å reflektere over det ?
Uten å vurdere effekten av dem ?
og hvordan reagerer du på folk som laster slike briller
kommenter gjerne fra begge sider jeg tror det vil gjøre alle litt mer bevist på effekten av slike bilder
jeg personlig blader videre og bort fra slike profiler de viser meg hvor lite gjennomtenkt personen er når de legger bare en dårlig bilde av seg og resten med solbriller og kjæledyre og landskap som ikke en gang har navne på stedet og dermed kommer jeg aldri til å ha en sjanse til å besøke stedet for jeg får ikke vite hvor det er! LOL!

Kjapt spørsmål til folket der ute. Hva foretrekker folk egentlig i en åpningsmelding? Bare et kort "hei" eller en litt lengre tekst med introduksjon etc etc. Ble plutselig veldig usikker her jeg sitter.

Jeg har over de seneste åren som singel og barnfri bygt opp en aktiv fritid med en del ansvar og annet som ikke bare går at flytte på.
Har nå merket etter at ha kastet meg ut på dater det siste året at menn (i vært fall de jeg har vært ute med, vil ikke dra alle over en kam) forventer seg veldig mye av meg og syns jeg gir dem for lite oppmerksomhet da jeg ikke kan treffes var helg.
Kanskje burde jeg kun treffe menn i mitt nærområde som jeg kan spontantreffe en mandagskveld. Men føler vel kanskje at jeg kan misse Mr. Right om jeg begrenser meg. Trenger jeg kanskje mindre oppmerksomhet enn hva er vanlig? Noen annen som føler at singel livet kommer i veien for relasjoner ibland?

Var sammen med sjuende trinn på kino idag og hadde privatvisning av filmen "kule kidz gråter ikke" i såfall er ikke jeg mye kul... Det er vel den filmen som i de siste par årene har gjort mest inntrykk på meg.
For de som ikke vet, filmen handler om en jente som er 13 år og får kreft. Ikke mange tørre øyner i kinoen i dag gitt... Har du sett en film som har gjort stort inntrykk på deg?

Jeg har noen ferie dager nå ;)) Veldig deilig , men oppdaget plutselig at jeg har brukt min første ferie dag på å vaske hus og oppdatere meg på forum ;)) He he er det sånn livet mitt har blitt ? Finnes det håp for meg ?

Først og fremst skal det sies at jeg gikk ut av videregående med en 5'er i matte, så det er dokumentert at jeg ikke skjønner alt innen mattefaget. Derfor spør jeg dere om litt hjelp her.

Dette står det i teksten om medlemskap:
"Ditt medlemskap er aktivt i en måned og fornyes deretter månedlig, VIP+ med 10% fallende pris inntil månedsprisen blir 79 kr/mnd"

I mitt enkle sinn tenker jeg som så at måned nr 2 = 90 prosent av fullpris, måned 3 = 80 prosent av fullpris osv til man er nede i minimumsprisen, som ikke bør ta mer enn 10mnd da.

Men så enkelt er det da ikke, siden jeg har vært medlem i 18 mnd og rabatten i forrige måned lå på 82%. Nå ble medlemskapet fornyet i dag, og ny rabatt er 84% i følge oversikten. Så folkens, hvordan regnes dette EGENTLIG ut, og hvor lang tid til å komme seg ned til disse 79kr/mnd? Ligger på 114kr for kommende måned, forrige måned var 118kr, og selv 10% fallende pris av 118kr = 106kr, ikke 114..

Noen? :)

Mannen:
Jo, du skjønner at jeg skjøt en elg på 500 meter.
Kona:
Det var jammen en lang elg.
Mannen:
Nei, jeg skjøt en elg med gevær på 500 meter.
Kona:
-det var jammen et langt gevær.
Mannen:
-neinei, jeg skjøt en elg med et gevær på 500 meter avstand.
Kona:
-da var det jammen godt at elgen ikke skjøt først....

åååååå så irriterende at alle de hyggelige man møter her inne bor så sykt langt unna 😏 fler som opplever dette ?

Lager en ny tråd om mangel på svar på meldinger igjen . Så kan både vi som har vært her en stund og nye få utvekslet meninger om hva vi mener om det ;))

¨Til alle mine kjære forumvenner (gutter som jenter) her er en fin halvsentimental musikksnutt som jeg nyter i kveld ;o)

Hør på denne :

https://www.youtube.com/watch?v=MQHgLBHfs7w

Tid for melankoli og småsåre høstsanger

https://youtu.be/5rOiW_xY-kc

Den harde forum gjengen , som egentlig er myk som smør og søt som sukker .

Hvorfor reagere noen på forum slik de gjør , føler seg tilsidesatt og utenfor .når alle kan delta ,alle er velkommen ,ingen alders grenser , alles meninger betyr noe ,alt du trenger å gjøre er å skrive og trykke send , så kommer også ditt innlegg frem .om det er seriøst eller ikke

Hilser nå alle med kjærlighet og fred og myke klemmer og kyss til de som ønsker det virtuelt ....

Ønsker alle en riktig god uke:-)
Vil minne om at alle betyr noe for noen, og at det er plass ti alle våre ulikheter. Ta godt vare på de du er glad i❤️

Har en match på 98, med ei dame som ikke har lagt inn noe opplysninger. "Ikke svart" står det på nesten alle punkt, og treet er grønt og fint 😂
Har ikke lagt inn beskrivelse av seg selv heller. Hun søker forhold i Hordaland og Rogaland!
Dama er sikkert kjempemessig, men jeg forstår ikke dette matchsystemet.

Er det slik at om du ikke svarer på noe som helst, så har du 100 i match med alle? 😄

I de siste dagene har jeg tenkt litt på hva jeg ikke vil ha inn i livet.

I mitt liv har jeg kjent noen som følte at "de andre" var imot dem
At de ikke hørte til.
Vedkommende fikk ingen omgangskrets, fordi "de andre" hadde fra før. Alle ble et problem fordi de var sosiale og hadde sine venner.
Fikk ingen nære venner. Var heller bitter på de som hadde enn å bli med dem.
Var aldri i noen klubb eller grupper.
Var helst ikke med i på noe sosialt. Og når det skjedde, så var tonen blid og tilgjort, helt til de var hjemme. Da kritisertes alle! Ingen var bra nok.
Hadde ingen hobby. Det "de andre" drev med var bare for idioter.

Hevet sitt miserable liv ved å rakke ned på alle som hadde det bra og alle som hadde noe man selv ikke hadde.
Vedkommende hadde alle muligheter. Tid og ressurser og dørene sto åpne.

Jeg er ferdig med slike. Og ingen slike skal noengang få innpass igjen.

er det sånn at folk ikke tar komtakt med noen , før den andre tar komtakt her inne 😱

Den andre tråden er som allerede bemerket meget lang (kult)
Men denne kan jo være mer som "jeg vurderer å komme" tråd.
Videre poster jeg priser på hotel når jeg får de...

Gutter! Please kom!! (Skrev jeg virkelig det?)

Får ikke sove, så bra jeg kan ligge lenge i morgen 😉

Noen som har testet denne?
Tenker at det må jo være veldig greit, ikke alltid det er så lett å formulere alt med ord.

Sitter stort sett på nettbrettet, så her går det jo ikke uansett.

Hipp hipp :) Gleder meg stort til ut å gå tur date i måro :) Ingen forventninger, anna enn at eg gleder meg til å treffe ein som virker veldig spennande :) Lenge leve håpet :)

Til alle som føler seg litt annerledes og utenfor :).

https://www.youtube.com/watch?v=MYzT36DA0Rk

Hei

Noen som kan forklare forskjellen mellom VIP og super?

Enten blir hendene for korte på lørdagskvelden, eller så er det noe galt med mobilen 😳
Kanskje jeg er alergisk mot akkevitt?
På med briller!

Hund.

Siste svar sø. 4 okt. 2015 12:23 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Har lyst på hund. Burde jeg kjøpe voksen eller valp?

Lørdagskvelden stjernekamp, besøk mor. Opera i kveld. Kjempeflinke, spennende hvem går videre. Opera om treet, fint. Carmen, fabrikk piken som flørtet med alle menn. På sukker er det mange forskjellige typer stjerner . Sjarm og utstråling på hver sin måte. Veldig vanskelig ligge å synge opera, kjempe fint. Gresk tragedie. Trine Rein som er sammen med Monsen, merkelig at ho falt for Monsen, . Neste stjernekamp Gospel og Heavy metall. Komplisert. Kjærleiken. Flotte damer i rød kjole . Morsomt. Krangler om mannen. Sees vi igjen. Kvinnbedårer og mannlige bedårer. Hvem forlater stjernekamp. Uff. To av de beste som går ut. Må ikke dømme mannen bare for han er litt annerledes enn andre. Stjernekamp . Spennende.

God lørdags morgen :-)

Koser meg med kaffe, soloppgang, musikk (Melody Gardot og David Nevue - While the trees sleep) og Forumet.
Forumet ja...
Tenkte at jeg bare skulle kaste meg ut i det å skrive mitt aller første innlegg her :-)
Jeg har jo alltid visst at vi har et Forum her på Sukker. Men det er først for noen uker siden at jeg "oppdaget" Forumet og som jeg synes er både underholdende, morsomt og nyttig :-)

Grip dagen...
For hvem vet
om den vil gi deg muligheten
til å kjenne sommerfugler i magen ;-)

Hvor mange medlemmer er det på Sukker? 6000+? Og hvorfor er det bare 10-15 som er med i diskusjonene? Er jo en glimrende mulighet til å "markedsføre" seg selv 😊. Eller er diskusjonene noe mer?

Jo mere jeg leser av tråder her inne, jo mere slår det meg hvor vanskelig det må være for klientellet å finne noen man kan leve med

-Ikke skal man være være for ung eller for gammel. De fleste skal ha noen som er yngre. Dette er faktisk matematisk umulig. Halvparten av oss må ta til takke med noen som er eldre eller jevngamle!
I-kke skal man bo for langt unne, men heller ikke i nabolaget. Her har jeg en viss forståelse. De fleste vil ha en kjæreste i hverdagen også. Ikke ut på flyreise for å kose litt.
-Så skal man være pen. Subjektivt men likevel.
-For noen skal man ikke være overvektig, og for andre ikke for tynn. Noen skal ha en som trener.
-Så skal man ha en spenstig og uhyre interessant profiltekst. Og profildene kan også være feil! Om man har noen..
-Og nåde den som er litt «ny» på dette og starter med en dårlig førstemelding. Den skal være virkelig pirrende og spenstig, ellers er det på hue og rævva ut! Om man har flaks, og får en melding tilbake, så må man trå veeeeldig varsomt. En gal kommentar så er man ute.
-Og noen er så «idiot» at de tror hjertene er for å brukes…Fyyy!
-Og inntekt er veldig viktig! Man skal ikke tjene for lite, eller for mye. Gud forby!
-Man skal ikke ha «baggasje», i hvert fall ikke feil «baggasje». Alle som har levd i noen tiår har «baggasje» Noen har brent seg skikkelig og bærer preg av det. Noen har fått rare nykker.
-Om man slipper gjennom nåløyet, og får en date, så skal daten være sånn eller sånn. Det er ikke nok å møtes.
-Så skal man lukte riktig. Men ingen vet hva det vil si. Eller man skal ikke lukte i det heletatt.

Jeg har vært en uke på sukker.no og har vunnet :) ! Var inne på looks og lekte Gud i en uke :)! Fikk nå denne meldingen:

"Vi finner ikke flere aktuelle kandidater i aldersintervallet og fylke (hadde hele Norge!!!!) satt under søkevalget. Forsøk å endre litt hvis du vil se flere eller kom tilbake senere. Det kommer nye profilen inn hele tiden."

Nå blir det litt mindre sukker på meg helgen, går på fisketur nå, skal se på noen rugby kamper (Rugby World Cup/mye kulere enn fotball) og er på tangokurs igjen på søndag.

Go` helg alle sammen :)!

Det er vist ikke meg likevel ☺️?

http://www.t-a.no/nyheter/2015/10/03/Hele-Midt-Norge-lukter-r%C3%A5tne-egg-11641298.ece

Shakespeare sa en gang ( i Hamlet): "Svakhet; ditt navn er kvinne!" Jeg må si meg sterkt uenig med denne mannen.
Kvinnen er det sterkeste kjønn som finnes. Vi menn kan flexe med biceps og sixpack, men styrken som en kvinne har kan vi ei konkurrere mot. Fantomet har "ti tigres styrke". Kvinnen har elleve. Kvinnen holder familien i gang. Hun står opp alt for tidlig , sminker seg og gjør seg fin. Lager mat og får barna på skole. Jobber og tjener penger. Henter barna, lager mat (igjen), kjører på trening. Hjelper med lekser, trøster, leker, trener, leser, lager mat (nok en gang) , utholder større smerter enn det en mann noen gang kan klare, er utholdende lenger enn det en mann kan erfare, sørger for at hjemmet er pent og ryddig. Har en omsorg vi menn bare kan drømme om. Er like vakker morgen som kveld. Hennes smil er hennes beste makeup. Hun ler av våre dårlige vitser. Hun vil oss bare vel.

I blant blir denne superkvinnen sliten. Men hun viser det ikke. Hun er en kvinne. Klager ikke. Menn på Sukker, menn i alle land: Hyll denne fantastiske kvinne. Hun er vårt liv. Vår fremtid, vårt håp. Hadde all verdens statsledere vært kvinner, hadde det ikke vært noen krig. Kvinnen er det vakreste, flotteste og det beste som noen gang kan oppleves av oss menn. Derfor må vi aldri slutte å skjemme henne bort, gi henne komplimenter, være god mot henne og elske henne. Hun er vårt alt! SKÅL, vakre, flotte kvinner. Dere fortjener så uendelig mye mer enn vi trauste menn kan gi.

Hva er det med menn og all denne klemmingen???
Hei. Klem
Hva gjør du på? Klem
Jeg har vært på fjelltur. Klem.
Det er så forbanna turn off med alle disse klemmene. Klemmer dere for hver setning når dere prater Irl også???

https://open.spotify.com/track/0dEI6hv2ovN18wcYC3Wygi

Noen som kjenner seg igjen her?
Jeg for min del har vært her en stund. Det blir noen hjerter og samtaler, men det fører liksom ikke noe sted. Noen dater og start på noe har det blitt.. men det er alltid noe som "stopper". Avstand, mister intresse, kresenhet, reservert og kanskje er man for fornøyd med å være singel. Å da bruke sukker eller annen dating side som en slags bekreftelse på at man har det enda..?
Er vi kresne, bortskjemte, letter hele tiden etter bedre?
Vi sveiper venstre og høyre. Det er ganske overfladisk..?!
Hvem er den perfekte for deg, han/hun som tar seg best ut på bilder og har en spennende/cool profil?
Hva tenker jenter om at en mann setter et hjerte uten å ta kontakt? Skal han ta kontakt uten at han har fått hjerte tilbake?

Nå har jeg fått meg en øl og en akkevitt ☺️?
Det går bedre nå 😇😘

Håper vi fremdeles er venner ☺️?

Hei , har litt problemer med å finne noen kvinner/Damer her som godt kan like en mc tur, eller intr for dette 😀😀

Regel ingen , bare skriv fortsettelsen på neste persons innlegg 💑 og la det bli en historie

Det var en gang en sukkermann og en sukkerkvinne som skulle kjærligheten finne , så det satte seg ned på hvert sitt sted og skrev en profil ,som skulle åpne de stengte dører , litt spente var de begge , Hva skulle de skrive ...

Hei

Hvordan ser din perfekte date ut?
Skal den være enkel,romantisk eller ta den helt ut på alle måter?

Noen som har noen meninger om uforpliktende treff? Flere som er i en slik situasjon at man egentlig er i et forhold som man burde ha brutt ut av, men som av forskjellige grunner ikke kan gjøre det, og så ønsker man å treffe det noen fra det andre kjønn. Kanskje for å finne ut om mann fortsatt er attraktiv, eller rett og slett for at man trenger litt nærhet og kos. Noen som har meninger?

Snart på tide oss damer rotter oss sammen i en cougar klubb. La disse gamle grettne gubbene sitte der å vente på ungjentene mens de knasprer viagra og roper "jeg vil jeg vil,men får det ikke til "

Bite me!!

Jeg har lagt inn at jeg kun er ute etter kortvarige forhold, og vektet alt som har med sex å gjøre i profilen, likevel sliter jeg med store mengder treff på damer som søker langvarige forhold.
Noen tips om hvordan man setter opp profilen slik at man bare finner likesinnede?
Sukker er en bra side, men jeg savner litt mer funksjonalitet for de som bare ønsker et erotisk forhold.
Og jeg er sikker på at det også er kvinner her som kunne tenke seg dette, for det er vel ikke i 2015 fortsatt slik at bare mannen har lyster?

Hvor viktig er d at din fremtidige partner lukter rett?
Tar d som en selvfølge at hygienen er god men tenker da på den naturlige lukten.

Er det noen her som kan komme med et høfflig avslag?
Her for noen uker siden møtte jeg en kar som jeg hadde pratet litt med her på sukker. Daten gikk ikke så bra for min del, men for han så gikk det tydligvis ekstremt bra. Det hagler inn meldinger, hele tiden.
Han er ikke min type, vi har ingen felles interesser og under hele daten hadde han ordet. Da jeg først fikk komme til ordet, så avbrøt han meg. Han snakket hele turen vi gikk og ikke var han noe særlig morsom heller. Jeg har ikke lyst til å treffe han igjen, noe jeg uheldigvis klarte å avtale for høfflighetens skyld.

I tillegg inni alt maset på meldinger klarte han å klage over sin sexuelle frustrasjon. Jeg ga klar beskjed om at det ikke passer seg å klage over slik til meg og det fikk han enten ta med kompissene sine eller ta seg en tur på byen. Han maser hver eneste dag om å finne på noe

Jeg orker ikke mer, er det noen her som kan hjelpe meg med et høfflig avslag?

På forhand takk!

På tide å komme med noen gode ord her igjen, this goes out to all the guys:

Du er en herlig, sjarmerende, rett og slett en fantastisk person.
Du er enestående og unik. Det finnes bare en av deg.
Du har spredd glede og liv rundt deg siden den dagen du ble født.
Du har gitt bort fantastiske klemmer, levert sinnsykt herlige kyss som har pirra langt ned i tærne, og fått enhver svart dag til å bli fylt med sol (eller i hvert fall litt mer gråligt )
Du er nydelig, både innvendig som utvendig, og den rette personen vil føle seg som en verdensmester når du er i nærheten.
Vit at du er den som alltid vet best for deg selv og hva din lykke vil tilsvare.
Stå opp, ta valgene som vil føre deg dit og tro på din fantastiske styrke.
Du er verdifull, og vil alltid være elsket…
Vit at du er GOD NOK!

Erotica

Siste svar to. 1 okt. 2015 23:57 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Kan vi lage litt erotisk stemning på forumet tro? :-)

Hvor sexy føler du deg på en skala mellom 1-open end :-)
Hva liker du best ved deg?

Hva synes du er skikkelig turn-on ?
Hvilken musikk synes du er sexy?

Jeg starter tråden med litt erotisk poesi :-)

http://www.elephantjournal.com/2015/01/lets-make-love-like-this-adult/