Sukkerforum

Unnskyld meg, men nå er jeg så lei!! Jeg trodde Sukker var for voksne folk. Jeg får så utrolig mye barnslig oppførsel fra menn her. Dere er faktisk opp i 50 årene, dere er ikke tenåringer!
Jada, jeg vet at jeg generaliserer, og jeg beklager det ovenfor dere voksne, flotte menn som finnes innimellom.

Er så stormende forelsket! Hvem jeg er forelsket i holder jeg for meg selv...

Hvor kreative første meldinger klarer dere å lage , å sende til andre sukker folk
Beste mann/Beste kvinne ,kåres til helgen , og skal ha telefon date

Raketten tar av om 10 -9 -8 -7 -6-5-4-3-2-1-0

Jeg har vært borti dette problemet her flere ganger, skriver melding/brev til gutter jeg syns virker interessante, men får ikke svar fra dem. Senest i går skrev jeg til en, han åpna ikke meldinga en gang.

Jeg er nyankommet her, etter å ha gått lei av Match.com.

Jeg var på Match en måneds tid, og erfarte følgende:
Som 48-åring kvinne kan jeg bare glemme å få sjans på jevnaldrende menn. Ja, faktisk plusset jeg på med både fem og ti år, og kastet ut agn til menn som både var ti og tolv år eldre enn meg. Men over seksti? Nei ... det synes til og med jeg blir litt vel gubbete.

Men altså: Lite eller ingen respons. Jeg blinket meg gjerne ut litt rødslige karer med pondus. Kall meg gjerne rar, men jeg liker en bamsekar. Jeg er ikke noen sylfide selv heller. Utseendemessig skygget jeg unna de smellvakre. Jeg fant menn som så sympatiske ut. Fortsatt ikke napp hos noen. Noen gadd å sende avslag. De fleste hørte jeg ikke noe fra.

Jeg ser tålelig bra ut selv. Litt fyldig, som nevnt, men på ingen måte sykelig overvektig.

De få jeg fikk respons fra var enten bosatt i Irak eller Tyrkia eller noe tilsvarende, eller var helt åpenbart falske profiler. Og jeg har ingen annen teori på hvorfor jeg ikke lyktes, enn den noen få var ærlige nok til å si rett ut: De (selv menn som var rundt ti år eldre, altså) syntes jeg var i eldste laget. De hadde tenkt seg en i begynnelsen av 40-årene, eller kanskje til og med i 30-årene.

Jeg mistenker at disse gubbene blir gående single. Men jeg kan ta feil, for all del. Kanskje finnes det faktisk jenter som er yngre enn meg, som synes det å ha en bestefar til kjæreste er helt topp.

Er jeg inne på noe her? Flere som har samme erfaring? Og har en oppegående, middelaldrende kvinne like lite sjans på napp her på Sukker, som på Match?

Ser stadig hudprodukter som burde hjelpe i søken for en partner:
- Deo med 48 timers klemmegaranti
- Såpe med "irresistable softness"

Og flere finnes sikkert.

Hjelper det? Erfaringer? Forventer jo at damene skal strømme til bare man bruker noen av disse produktene.

De siste par månedene har jeg kjørt et eksperiment, kun avbrutt av tre avvik (de kunne jeg ikke la være)

Eksperimentet gikk ut på å la dere jenter sende førstemelding.
Som sagt så var det tre avvik, der jeg bare måtte sende en melding til de.

Resultatet?
2 reelle meldinger og tre med falsk profil.. ingen av meldingene førte til noe.

Damn, jeg er er i trøbbel er jeg ikke? :)

...til sukkerfesten.

Husk å bruke alle feminine våpen du har, blikk, smil, kroppsspråk.....og small talk-kunsten :-)
Men et outfit trenger du også. I beste fall har du en kropp som matcher kjolen, men bortsett fra det.....hva lker dere menn? Hva slags kjole? Hva slags attitude?

Hva gjør at en dame stikker seg ut fra mengden for deg?

Vi ønsker vel alle å møte den som tar oss med "storm"....hvor realistisk er det egentlig når vi har blitt "godt voksne"? Kan vi forvente å bli tatt av "storm" over en kopp kaffe....har evnen til den følelsen forsvunnet i løpet av årene....? Har livserfaring, familiesituasjon og realiteter gjort oss mer "dempet"? Er den type begeistring en følelse som nå kommer gradvis og som vi trenger mer tid for finne....?Skjønner at dette sikkert er veldig individuelt, men likevel....:)

Ja, jeg har fått meg katt 😊
Skikkelig lodden og fin!
Måtte legge ut bilde av den. Veldig fotogen pus 😊

Det var vel min siste tråd før pausen 😊

Kan jo ikke gå ut uten en tråd 😊

Med fare for å slå meg selv i hodet ved ¨å be om seriøse svar:

Denne helgen har en nær venninne bedt meg titte innom huset hennes noen ganger, for en gutt på 16 med litt lite impulskontroll er alene hjemme. Fredag kveld, stille som i graven 23.00. Lørdag morgen, stille som i graven 12.00.
Lørdag kveld 23.10: Ytterdøren åpen, hører skrik og skrål og folk går ut og inn ukontrollert.
Inne er det ca 30 15-18-åringer som for en stor del er fulle, men 7-8 er drita og tre "bevisstløse". Det er pydd på alle gulv i første etasje og i kjellerstua, det er spydd og fyrt opp fyrverkeri fra verandaen.
Jeg er ikke så stor , men jeg er jo ikke redd en gjeng unger, så jeg gjør det ganske klart at de må gå umiddelbart.
Når de siste fire er i ferd (de rolige, som ikke ble "kastet" ut) kommer politiet:-) Naboene hadde ringt når fyrverkeriet gikk av, da var det nok for dem. Tilbringer en times tid med å høre politiet ta personalia, ringe foreldre og sørge for å følge ungene hjem. Sikkert gøy å bli "båret" inn til mor.

Spørsmålet er: Når jeg om en times tid skal låse meg inn til den fyllesjuke gutten på 16. som ser for seg husarest til helvete fryser igjen, hva skal jeg si (utover at du må vaske hele huset), og hvor strengt skal jeg si det?

Tenkte det var greit å ha en egen tråd for Seigmen i Bergen i kveld.
Ser frem til utendørskonsert i vær! Dette blir konge!!!

Som en ser så er ikkje de som melder været helt enige med hverandre :P
http://www.pent.no/forecast/hour/Bergenhus;60.40120;5.32558

Må si jeg lar meg berøre når jeg en sjelden gang kan lese om eldre par som har vært sammen hele livet.

Er dette fortsatt mulig, det å bli gamle sammen?

Hva er det som skal til for å kunne leve sammen på godt og vondt til døden skiller oss ad?

Når en kvinne har eggløsning vil hun tiltrekkes av alfahannen, utenom eggløsning vil hun tiltrekkes mer av egenskaper som snill og omtenksom.
Det betyr altså vi må "time" datene våre i forhold til dette. I tillegg er du alfahann bør du unngå de som bruker P-piller!

Mitt medlemskap går ut den 30. august står det. Usikker på om det er nå ved midnatt det skjer eller om jeg er med i morgen og.

Samma det.
Når det skjer, så tar jeg en pause på ubestemt tid.

Ville bare takke forumfolket for underholdningen. Håper jeg har bidratt litt til trivselen, og beklager til de jeg har vært ufine mot. Det er lett å bli engasjert og blåse ut litt for hardt.

Har hatt mange koselige dialoger på meldingsboksen også. Føler nesten at jeg har fått venner.

Jeg vet også at jeg har såret et menneske. Det var virkelig ikke min intensjon. Jeg likte den dama, men fikk muligens ikke klart nok frem at avstandsforhold ikke var aktuelt for meg. Tror samtidig hun blandet litt det jeg skrev på meldinger og det jeg skrev på forumet.

Når det gjelder dating, så har jeg møtt noen. Til og med ei av de flotteste damene her inne, men jeg er så forskrudd i hodet, at jeg ikke klarer å la følelsene løpe…
Har mistet troen på å finne det jeg søker på datingsider, men man vet aldri…

jeg begynner gjerne:
Kari Bremnes, skrik (Edvard Munch)

begynner gjerne her og.
jag gjer dig min morgon, Fred Åkerstrøm

Mimrer tilbake på min tidligere jobb hvor jeg jobbet med mennesker med handikap og spesielle behov. Jeg var ledsager for en synshemmet elev (trodde jeg). Ifølge Nav så hadde ikke vedkommende krav på på ledsager når han skulle til skole eller arbeid.

Er det riktig at skinnhellige sosialdemokrater skal sitte å henholde seg til lover, regler og bestemme over livet til en voksen 20 åring? Han er bare blind, han har ingen andre handikapp. Han skal kunne få bestemme over sitt eget liv, uten at staten skal blande.

Skal vi behandle funksjonshemmede mennesker på den måten? Nå er det jo dessuten så mye fokus på menneskers valgfrihet. Man opphever et forbud mot segway, ,andre vil ha pokerspilling, proffboksing. Det er vel saker som opptar folk fordi de syns det er mer spennende. Men en synshemmeting mann skal ikke ha assistent? Det er diskriminering av mennesker!

Hei dere! :)
Jeg lurer på en ting fra dere som har peiling på det..
Det har seg slik at jeg har "truffet" noen her inne, og vedkommede virker faktisk til å være IT..
Men akkurat per nå så bor vi på hver vår kant av landet, derfor skal vi heller møtes når jeg flytter østover om mindre enn en uke :)
I mellomtiden har man jo snakket MASSE på telefonen, vi snakker flere timer nesten hver dag, og kjemien er upåklanderlig.
Det går helt av seg selv, jeg ler så jeg griner, vi snakker tydeligvis lett om alt!

Så til spørsmålet. Har dere opplevd dette selv?
Og jeg kjenner jo jeg er LITT nervøs for å møte Ham, men bare fordi jeg jo håper det er lik kjemi også ansikt til ansikt :)
Siden vi har hørt hverandres stemmer så er det jo litt lettere...
Men har dette egentlig noe å si?
Er kjemien via stemmene noen idikasjon på en eventuell kjemi ellers?
Vi har jo sett bilder av hverandre og liker jo hverandre der....
(Dette er ikke noe SERIØS nervøsitet, mer en undring og bare løse tanker... Jeg vet med meg selv at jeg nok vil like han uansett hvordan han ser ut, nettopp pga kjemien i samtalene.. Men hvordan er menn??)

Ellers.. Ha en DIGG dag dere!

Noen som skal ut i Oslo i kveld?

Lurer veldig på om det er noe i profilen eller med bildene mine som skriker ut at jeg er ute etter en flørt med unge gutter på 23-30??

God lørdag allesammen, hva skal så dere forum brukere gjøre på denne festens dag?

Personlig har jeg akkurat våknet opp etter den første natten i ny leilighet etter å ha flyttet ut hjemmefra.
Så da går vel dagen med på å innrede leiligheten litt mer :)

Muligheter

Ingen svar
(mann 57 år fra Oslo) Privat melding

Har hørt at dette er mulighetenes sted. Trenger noen hint og noen vink på veien for å finne retningen. Er det noen tøffe jenter her som tar sjansen?

Jeg fikk en herlig melding fra @faywx. Det sto 'hi'.
Det sto ingenting i profilen hennes men hva gjør vel det? Jeg svarte: 'ha'
Vennskapet er et faktum. Neste melding fra @faywx kom: 'Takk for meldingen. Jeg er også interessert i å vite du bedre . Vi kan kommunisere via e-post privat som jeg er ikke alltid på dette nettstedet. Du kan skrive meg ......@...com og vi kan ta det derfra .Fay'
Nå har ballen begynt å rulle. Jeg skrev: 'Tak sell. Jerne se dei bedre. Er du like sjonn i real life? Hilsen Fou'

Dette blir spennende :Q Flere som har møtt denne herlige kvinnen? :P

Torsdagen er her.
Travel dag, men en kjempefin dag allikevel.
Sola skinner igjen og i kveld blir det kaffe😉
Ønsker dere alle en riktig fin torsdag, og husk......Snart Helg😃

Hei

Ha en fin helg,noen planer for helga?

Hei jenter

Er det noen av dere som driver med trening?
Eventuelt hvilken trening driver du med?
Driver på med litt forskjellig trening..

Hei

Hvordan får dere kontakt her inne?

Skulle møte en kl.17.30. Booker bord, går til restauranten med forventning om å møte en hyggelig fyr. 20 minutter etter at vi skulle møtes tikker det inn en neling her på Sukker om at han ikke får det til. Er dette noe flere har opplevd?
Har ingen problem med å ikke få svar når jeg skriver til folk, men å ikke dukke opp på ett avtalt møte????

Er det noen andre som skal på Seigmen konsert?

Innimellom dukker det opp noen her som ikke er single,
Som sender melding og vil ha hemmelig forhold.
Som til og med skriver i profilen sin at de er gift eller samboer, men vil ha en elskerinne.
Er der noen medlemsregler her som sier at Sukker kun er for Single?
Skal man rapportere sånne medlemmer når man får melding?
Han har ikke vært ufin (ikke direkte...) ikke falsk profil, og jeg skal jo blokkere ham... Men bør man rapportere også? Få ham kasta ut for å si det sånn.

Men det du oppnår på friidrettsbanen er dessverre for godt til å være sant. Du slipper unna nå men eller annen gang så må du fortelle sannheten....Å løpe på tider som 9:58 er helt umenneskelig...

Mye likhetstrekk mellom deg og Lance Armstrong forøvrig....:)

Kvinner

La oss dra denne tråden Langt ut nå ....................................

1 :Hva liker dere Kvinner
2:Hva ser dere etter
3:Hva er sexy på Menn
4:Hva fenger deres, ikke visuelle øyner
5:Hva legger dere merke til hos en Mann
6:Hvem sender dere meldinger til
7 :Hvem husker dere profilteksten til dagen etter på dere har sendt en melding
8 :Hva betyr yrkes status
9 :Hva betyr det om Menn trener eller ikke
10:Profil bilde eller ikke
11:Hvilken aldersgruppe er aktuell

Ønsker nummererte svar :-)

Klar ferdig gå ......

Meg og Beyonce ønsker alle en herlig torsdag :D

https://www.youtube.com/watch?v=zQj8ejp74_8

turn on eller turn off

Har du sett x'en(e) din her inne før?
Ser for meg at det kunne vært intresant😜

http://www.youtube.com/watch?v=KCzVt3pd5ggr

One Night. Har sittet og hørt på den igjen og igjen og igjen. Sangen er nydelig. Det er slik som jeg en gang tidligere pratet med HerrFekt om...at hvis man hører på skjønn musikk imens man formulerer seg skriftlig så oppstår det lett pinlige formuleringer. Nesten som at man prøver å spille emosjonelt med bokstavtastene helt spontant som på en keyboard i musikalsk rus. Jeg skriver dette fordi i natt har jeg det så utrolig godt. Og når man har det virkelig godt så ønsker man alle alle rundt seg å ha det godt. Det er det som er ekte lykke. Det går selvfølgelig opp og ned med meg som med alle. Men jeg har så uendelig mye å takke for. Det fosser barnlige tanker ut av meg. Jeg har så lyst til å klemme alle mennesker.
Men jeg vet så godt hvor mye både godt og vondt som skjer i verden, overalt. Også i Norge. Også her på sukker. Og noen har det så vanskelig i livet. Kjære alle venner. Kan jeg få lov til å sende bare noen gode tanker rundt omkring...?
Etter noen timer er alt mere "normal" igjen. Men det føles som en resurs når det pågår. Og det er som om "tilstanden er kapabel" til å nå uenderlig mye lengere enn jeg forstår her og nå. Men snart sier jeg noe fjas igjen. Jeg er bare et begrenset enkeltmenneske. Det er sammen vi kan skape mening.
Ok - stanser her så ikke noen får helt fnatt av mine utblåsninger. Hehe. Ha en fin dag!

Man finner noen man blir nysgjerrig på og liker så er det avstand problematikk pga barn inni bildet eller man ikke vil flytte. Vanskelig greie, men typisk at man finner noen man liker godt åsså går det ikke pga dette. Hva tenker dere om dette?
Går det ikke an å vurdere det? Eller finne en løsning istede for problem ? I min verden fins det ikke problem, men bare utfordringer. :)

Menn skriver til meg, vi prater en stund, hyggelig, flørtende.. Så plutselig prater de om drømmedamer her, dater de skal på osv.. Forsåvidt koselig at de føler at de kan snakke med meg om alt, men jeg er da en dame for pokker! Når jeg liker noen vil jeg ikke vite om at de gleder seg til date med en annen dame. (Dette gjelder selvfølgelig ikke alle) Er det jeg som er rar eller er dette litt sært?

Jepp, lov å være barnslig selvom man er voksen og jeg syntes det er koslig med gratulasjoner 🎉🎈😊

Jeg tror jeg kommer til å melde meg ut herfra nå. For det første føles det ikke rett og lete etter damer som om jeg leter etter en bruktbil.. Dessuten er det tydeligvis få damer med min livsanskuelse her. Dette være seg sterk skepsis til forbrukersamfunn, kapitalisme og konform livsstil.
Samtidig ønsker jeg meg ei som jeg kan henge med begjære og kanskje til og med elske (!) Og ei som kan føle det samme for meg
Har ikke mista troen på kjærligheten verken mellom mann og kvinne eller i verdensaltet, men er stadig mer usikker på om den finnes her.
Dette er min siste appell til deg som forstår hva jeg snakker om. Ta kontakt før jeg ikke er å finne mer. Her

La oss dra denne tråden Langt ut nå ....................................

:Hva liker dere Menn
:Hva ser dere etter
:Hva fenger deres, ikke visuelle øyner
:Hva legger dere merke til hos en kvinne
:Hvem sender dere meldinger til
:Hvem husker dere profilteksten til dagen etter på dere har sendt en melding

Klar ferdig gå ......

Traff en fyr het inne tidligere i sommer, som var overraskende hyggelig å være sammen med. Tre intense dater på en uke. Så kom hver vår familieferie før vi igjen møttes. Hele tiden har vi tekstet mye. Nå er hverdagen hans kommet og istedenfor for savn og lengsel i meldingene fra han står det mer om hvor slitsomt alt er og hvor liten tid han har...
Så jeg skjønner at dette nå egentlig er over.
Spørsmålet mitt da er lar man det bare gli ut i intet eller sier man fra at det var det - slutt på romansen?

Nå merker jeg at jeg har mistet litt motivasjon til å ta initiativ. Går jo alltid litt i bølgedaler, men i det siste har jeg tenkt litt på hvor behagelig det må være å møte mange single på ett sted. Slippe å tenke på om hun faktisk ligner på bildene, om det er noe kjemi i virkeligheten og ikke minst å kunne snakke litt mer tilfeldig og avslappende med damene. Har meldt meg på og da blir det nok ikke mye fokus på meldinger her inne frem til den tid:-)

Og tør du være åpen om de?

Tenker på alt fra det indre til det ytre, og har du gjort noe med det?

Noen kvelder får jeg ikke nok. Jeg sukrer i vei. Plutselig er jeg stapp "mett" , litt kvalm og noe dårlig samvittighet for hva jeg har brukt kvelden på. Flere som bruker Sukker litt mye til tider? :)

Hei . . . . . . . .@@@@@@@@@@
. . . . . . @@@@@@@@@@@@@@@
. . . .@@@@@@@@@@@@@@@@@@
. . .@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
. . @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .@@@@@@@
@@@ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .@@@@@
@@ . . . . . I AM BAD . . . . . . . .I AM BAD. . . . . . .@@@
@@ . . . . . . . . .@ . . . . . . . . . . . . .@ . . . . . . . . . . @@
@@ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . @@
@@@ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . @@
@@@@. . . . . . . . . . . . . . ." . . . . . . . . . . . @
@@@@@@ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . @
@@@@@@ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .@
@@@@@@@ . . . . . . . .____ . . . . .@
@@@@@@@@. . . . ¨¨¨¨¨¨U¨¨¨ . . . . @
@@@@@@@@@ . . . . . . . . . . . . . .@
@@@@@@@@@@ . . . . . . . . . .@
@@@@@@@@@@@@ . . . .@
@@@@@@@@@@@@@@

Hei

Trenger litt hjelp jenter.
Hva ser dere i en mann? Føler meg ganske så normal og grei
Men er ikkje noe flink og beskrive meg sjøl..
Trenger litt tips,noen som kan hjelpe meg litt?

Takker på forhånd og lykke til i jakten..

Fikk en melding, hvor det sto "så lenge du ikke har noe imot en mann med lange negler"......

Turn off for min del, mannens negler skal være korte og velstelte.

Hva er din mening rundt dette??

Forrige tråd ble vist slettet av systemet
Fordi jeg skrev at jeg vurderte å ikke fornye medlemskapet?

Fikk e-post med teksten: "Moderert innlegg" ingenting annet.

Takker for de fine ordene jeg rakk å lese :)