Sukkerforum

Ganske mange (kvinnelige) profiler som ikke har noen tekst og som likevel er innpå ofte. Lurer på om det virkelig er så enkelt for kvinner å få meldinger? Hiv opp ett bilde og vent? Selv sender jeg stort sett ikke meldinger til slike (selv om jeg har gjort det ut av nysgjerrighet).

Hvordan er det forresten med mannlige profiler, er det mange uten tekst der og? Forestiller meg at det er langt mindre vanlig blant menn med tom profil, men kanskje jeg tar feil?

Er det mulig å date noen som heier på et rivaliserende fotball lag uten at det blir full krig???

Til de som går inn og besøker en profil uten å ha blitt besøkt først, og så blokkerer profilen etterpå, uten at noen form for kommunikasjon har foregått : FY !!! Greit nok at jeg sikkert ikke har den hippeste av profiler og det er ikke slik at dette skjer hver dag, men det merkes når det skjer. Direkte ufint er det.
Da bør du heller la være å besøke profiler du ikke er sikker på..

Hva skal du gjøre å/ ikke gjøre i neste forhold du går inn i :-)

Er det ingen menn her inne som er interessert i kunst og kultur? Som ikke sitter på en sykkel, bestiger et fjell, er ute på sjøen, som ikke er iført et eller annet sporty antrekk, you name it. Anyone?

..er det innafor å vippe ut glassøyet og pusse litt på det?

Andre smarte strategier?

Toppen av skjermen minner meg om spam som fjerner en del av den réelle skjermstørrelsen.

I mine Looks dukket plutselig et kjent fjes i dag. Det tok meg litt tid før jeg kom på hvem det var, og måtte etterpå google navnet.
Sukker er for alle, for det kunne jo vært at vedkommende hadde profil her, men vedkommende er født i -68 og det står 42 år på Looks-bildet.

Har flere opplevd dette?
Hvis man først skal ha falske bilder (utidig greie!) så kan man muligens bruke noe annet enn en kjent norsk skuespiller? 😄
Lurer på om det funker for ham..

http://thephilosophersmail.com/relationships/how-we-end-up-marrying-the-wrong-people/

Nå er jeg snart ferdig med dette forferdelige spillet! Først må man gjør seg sårbar ved å legge livet sitt ut på siden, dvs å "selge seg". Hvis man er litt annerledes i dette komformitetslandet, kan en aldri forvente kontakt... Verre er det når man er modig nok til å ta først kontakt og skriver en interessant melding, så kan ikke disse kvinnene svare en gang!!! Helt greit å bli avvist, men det er direkte frekt å ignorere kontakt, det er en del av spillet vel?!?

Noen jenter/damer her inne som spiller folk-/roots-/oldtime-/bluegrass-/irsk trad e.t.c musikk ? :-)

Jeg bare lurer på hva menn (og kvinner) tenker om det. Jeg leste nettopp at kvinner på 21 var de som generelt var mest ettertraktet. Det er jo egentlig helt forståelig, men tenker menn generelt at damer over 45 er en nødløsning..?

Gjennom teksting, profiltekst og de tilgjengelige bildene får man jo et visst inntrykk av personen. Det jeg lurer på er om det er en eller flere ting den dere møter "må", eller aller helst, bør ha, basert på deres preferanser.

Selv synes jeg spesielt en ting kan være litt kinkig, og det er at en fin rumpe nærmest er et must for min del, og det er det åpenbart ikke så lett å vite basert på informasjonsgrunnlaget en har - det er heller ikke noe man kan spørre om før man møtes. Og selv etter en førstedate kan det være vanskelig å finne ut av, sett at hun har kledd seg på en måte hvor det ikke kommer fram.

hva forventer folk her inne? Hva søker dere etter 😊?

Sukker fester

Siste svar ti. 28 juli 2015 13:52 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Kattepusen

Er det noen som har vært på disse festene?
Erfaringer?

Lyst på en spennende opplevelse med en halvkjekk skjeggebass fra sørlandet?
Jeg skal i familieselskap i Risør førstkommende fredag, fra Kristiansand. Tenker å dra videre opp i marka/fjellet på lørdag til søndag for litt naturopplevelser før jeg skal tilbake. Kanskje du har gode tips, evt. har lyst å bli med. Finne et lite tjern eller en fjelltopp. Mekke no god mat og nyte frisk luft. Om det blir telemark, vestfold eller buskerud, betyr ikke så mye. Jeg kommer meg rundt der det passer.

Om du bare er litt nyskjerrig, klikk deg inn på profilen min og send meg en melding :)
Aldri prøvd forumet her før, men hvorfor ikke. Spennende å se om det kommer noe ut av det :)

Hvor mye betyr kallenavnet for at du skal ta kontakt med noen?..
Skifter du ofte?.. osv. fortell og diskuter så fillene fyker :)

Hei

Jeg kommer ned til Lofoten etter et par dager på Senja 20/8 og skal være der i fem døgn. Driver aktivt med naturfotografering og tenkte det kunne vært moro å fått med en som er lokalkjent i området til å guide meg litt rundt. Skal bo like utenfor Kabelvåg, så har plassert meg forholdsvis sentralt i distriktet.

Send meg gjerne en melding om du har tips til steder litt utenfor de vanlige turistplassene, eller om du kunne tenke deg å bli med en av dagene.

Hilsen Photomax

Jeg er det man kan kalle en fotoentusiast (om jeg stavet det rett, er en annen sak....) :p Jeg er veldig glad i å ta bilder, og tar med kameraet ut hver gang jeg skal noe, vet jo aldri når det dukker opp noe å knipse :)

Men som med alt annet her i verden, så er det mye hyggeligere å gjøre det sammen med noen.. Nå er det litt manko på foto-fans i vennekretsen min, så tenkte jeg skulle sjekke om det var noen her inne hadde samme interessen? Kanskje fått til en liten fotovandring eller no en gang i sensommer/høst. :)

Ta gjerne en titt på bildene mine også, se om dere ser noe dere liker :)
http://knutgleditsch.com

-K-

Folk uten profilbilde eller bilder i albumet, og ingen tekst... Når de da sender melding m "lyst til å bli kjent?" - hvorfor i all verden skulle jeg ha lyst til det???? "Hei" fra en man ikke ser får heller ikke frem nysgjerrigheten akkurat! Skjønner ikke poenget...!

Det er lørdag kveld, dere sitter og ser på TV. Plutselig snur typen din seg mot deg. Han sier:

"Vet du hva kjære? Sorry, men i dag er det min tur til å sitte i armkroken!"

Hvordan reagerer du?

er en sjenert ung mann på 28år
Som leter etter en jente å dele livet med !!
Men hvorfor må kjærligheten være så vanskelig å finne

Den store klage tråden ,,,Shitt jeg har ingen ting å klage over ,så jeg overlater nå ordet til noen andre :-)

Ju-le fourtelinger Jei byner

Di tre vlse merm kåm in-i stalen daer barnet var føt.
Han ene slo houe-t sitt hardt i takbjelken og roppte HAERE JESUS
Da sa jlosef: yod ide. Vi ha-de egenlig tenkt å kale han Månseman

bneste

Ok. vi er vel alle mer eller mindre erfarne her inne. Noen har bare chatta,noen har bare smugtitta, noen dater, noen holder på å bli seriøse og det finnes sikkert noen som også er i et forhold.

Jeg tenkte jeg skulle starte en tråd hvor vi forteller om alle de kleine øyeblikkene (nett)dating medfører, er dere "game"?

Here goes:

Vi har alle sett kjenninger og kolleger her, right? Noen er åpne om det, men jeg mistenker at veldig mange gjør det i det skjulte.

Jeg gjorde det i det skjulte i starten, kosa meg gløgg ihjel! So many men, so little time.

Jeg ble fort erfaren med søkeverktøyet og det har hjulpet meg mye. Helt til jeg en dag i fjor satt meg ned og tastet inn gitte kriterier, klødde meg i fingra og humra for meg selv. Nettet går litt tregt av og til, det gjorde det altså denne kvelden. Aaaah, the anticipation!

Loading. 3-2-1...

Toppmatch:Min egen LILLEBROR! I died!

Hva faen gjør man? Han har jo ikke sagt noe om dette? Han nettdater? Og er min toppmatch?Ok, dette med god match er ikke så merkelig, vi har jo samme foreldre og derav mange av de samme verdiene og deler nok både interesser og syn på verden til en viss grad. Men herreguuuud, så kleint!

Det er jo litt vittig da, å se kjentfolk her. Jeg måtte selvfølgelig inn og lese profilen hans, og endte opp med å sende ham en privat meldinghvor jeg ba ham på date. "You and I. Perfect mach? Kosemosesussepå". JEg måtte ringe ham og få ham til å logge på sukker for å lese meldingen og se matchen mens jeg hadde ham på tråden. Needless to say så ble det en sukkerpause på oss begge etter det. Jeg har etter noen måneder kjempetmeg tilbake - min bror har fått varige mén og kommer nok aldri til å melde seg på noe slikt igjen. Ever.

Hva med dere?

I et velment, sisyfosartet forsøk på å begrense all klaging og sutring til EN eneste forumstråd, oppretter jeg herved tråden der vi kan vræle ut vår frustrasjon og forbitrelse en gang for alle. Alt fra manglende respons til forsinka busser og dårlige tv-reklamer er tillatt, men husk: Det er overhodet ikke tillatt med NOEN form for positivitet i denne tråden.

Jeg begynner: Jeg irriterer meg fortsatt grønn over at jeg kasta bort halvannen time av mitt allerede rimelig begivenhetsløse liv på "Rest Stop - Don't Look Back!" igår kveld.

Sett igang! Og jo flere store bokstaver og utropstegn, jo bedre.

Hvordan avsløre falske bilder? Vet noen har forklart det før, men finner det ikke igjen.

Ble litt tatt på senga i begynnelsen av juni. Tok en kaffe med min x, som jeg har hatt grei kontakt med siden bruddet for 14 mndr siden. Da vi ga hverandre hadet klem, endte vi opp i å kysse-dere vet slikt ett magisk kyss. Det syntes vi begge. Han er jo veldig nærme min drømmemann...har vært det hele tida. Og han sier jeg er hans drømmedame på veldig mye også. Det kjennes som å komme hjem. Men det er skummelt...for det er jo en grunn til at det ble slutt. Vi er forskjellige på noen ting. Selv om vi begge har vokst, og han er en forbedret utgave av seg selv. Vi ble enige om å gå langsomt frem..det er jeg dårlig på. Spesielt når det gjelder resirkulering. velvel..ingen vet hvor haren hopper!Og jeg vet ikke hva han tenker om fremtiden..prøver å bare nyte her og nå. kveldens lufting fra litt forvirra frøken!Men vi møttes på sukker i 2011.hihi og natta

Tjaa ... sommeren er vel sån halvveis - 3/4 nu eller ...
Mye musikk, regn, musikk, musikk og noe regn ... Men ikke noe orntli' tordenvær enda ? ...

Høydepunkter ?
Nystua bluegrassfestival, Risør bluegrasscamp, Emmylou Harris e.t.c ... :-)

Skal spille kontrabass på Kleppanfestivalen nu til søndag !
Litt-t-t-t-t småner-r-r-rvøs .... Morgendagen går til øving da !

Skjønner ikke hvorfor enkelte kvinner påtegner/tatoverer øyebrun...det ser jo ikke ut.

Til dere jenter...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mann_27

som klager over menns bilder, ta en GOD titt på dere selv!

De siste 3 profilene jeg var innom, hadde blant annet bilder av dykking, et skilt (ja et skilt faktisk...), og jenta med ryggen snudd mot kameraet!

Fascinerende greier! Vi ser ALT annet utenom DEG i albumet deres. Det som går igjen og igjen er ubrukelige og uinteressante feriebilder, bilder med mange mennesker på en gang, bilder hvor dere er langt unna kamera, bilder av dyr og alt annet piss vi menn ikke kunne brydd oss mindre om!

Menn er kanskje mer opptatt av utseendet enn kvinner, så når kvinner klager på at menn ikke tar gode nok bilder - burde dere søren meg først ta gode nok bilder selv! Jeg for min del, gidder ikke å bruke et halvt sekund på jenters profiler, hvor de ikke har tatt ordentlige bilder av selv. Hva er poenget?

Det var dagens konstruktive kritikk, rett opp i fotoalbumene deres, og vis faktisk hvordan DERE ser ut.

That is all, fortsatt god helg...

Det har plutselig blitt litt tiltak for meg å sende meldinger til nye jenter. Har en dialog med to ulike som begge er veldig interessert i å treffes, men det utsettes stadig vekk med begge så det er litt i det blå. Så da går jeg inn på onlinelisten og tenker at nå skal jeg finne en passende kandidat. Blar litt rundt og det er jo endel flotte jenter der. Men neida, jeg sender ikke melding. Inn på forumet istedet. Har rett og slett gått litt lei. Så at det kommer en Sukkerfest i september. Det er jo supert, der kan jeg jo slå flere fluer i en smekk:) Jeg gjør meg jo mye bedre i virkeligheten også. Noen som kjenner seg igjen?

Denne siden lever virkelig ikke opp til forventningene og all hyping i reklamene.. Kanskje den var bra en gang, men nå er det dødt..

eldre damer

Siste svar sø. 26 juli 2015 10:45 (112 svar)
Skjult ID med pseudonym unggg mann

hva ser eldre damer etter?

Greit. Jeg har lært i kveld at dikt drar damer, så jeg vil gjerne dele dette diktet med dere. Leste det på stranden i dag. Ikke hele (Gud forby). Tar kun med de første seks versene, for å gi dere en smakebit.

You like?

Der bode en underlig gråsprængt en
på den yderste, nøgne ø; –
han gjorde visst intet menneske mén
hverken på land eller sjø;
5 dog stundom gnistred hans øjne stygt, –
helst mod uroligt vejr, –
og da mente folk, at han var forrykt,
og da var der få, som uden frygt
kom Terje Vigen nær.

10 Siden jeg så ham en enkelt gang,
han lå ved bryggen med fisk;
hans hår var hvidt, men han lo og sang
og var som en ungdom frisk.
Til pigerne havde han skjemtsomme ord,
15 han spøgte med byens børn,
han svinged sydvesten og sprang ombord;
så hejste han fokken, og hjem han foer
i solskin, den gamle ørn.

Nu skal jeg fortælle, hvad jeg har hørt
20 om Terje fra først til sidst,
og skulde det stundom falde lidt tørt,
så er det dog sandt og visst;
jeg har det just ej fra hans egen mund,
men vel fra hans nærmeste kreds, –
25 fra dem, som stod hos i hans sidste stund
og lukked hans øjne til fredens blund,
da han døde højt opp’i de treds.

Han var i sin ungdom en vild krabat,
kom tidlig fra far og mor,
30 og havde alt døjet mangen dravat
som yngste jungmand ombord.
Siden han rømte i Amsterdam,
men længtes nok hjem tilslut,
og kom med «Foreningen», kaptejn Pram;
35 men hjemme var ingen, som kendte ham,
der rejste som liden gut.

Nu var han vokset sig smuk og stor,
og var dertil en velklædt knægt.
Men døde var både far og mor,
40 og sagtens hans hele slægt.
Han stured en dag, ja kanhænde to, –
men så rysted han sorgen af.
Han fandt ej, med landjorden under sig, ro;
nej, da var det bedre at bygge og bo
45 på det store bølgende hav!

Et år derefter var Terje gift, –
det kom nok på i en hast.
Folk mente, han angred på den bedrift,
som bandt på et sæt ham fast.
50 Så leved han under sit eget tag
en vinter i sus og dus –
skønt ruderne skinned, som klareste dag,
med små gardiner og blomster bag,
i det lille rødmalte hus.

Humor!

Ingen svar
(kvinne 52 år fra Østfold) Privat melding

Humor må man jo ha! 😂😜😁😄😋 Når man setter seg i et utstillingsvindu, som dette er, sender og mottar meldinger av ymse slag, med varierende resultat.. Jeg tenker at man gjør seg selv en tjeneste, hvis man , ihvertfall i første omgang, ser litt lett og humoristisk på ting. I mine øyne er jo humoren en av de viktige tinga som også blr klaffe.. Snåle meldinger, treff som ikke gikk heeeelt som man tenkte.. Mye å trekke på smilebåndet av i ettertid.. Eller?

Noe liv her i natt?

Da er det lørdag igjen 😃
Jobber litt i dag, men så er det helg. 😀
Ønsker alle en riktig god helg, uansett hva dere skal 😉.
Klem

Gå inn på ”Søk & Topplisten”. Definer kriterier og velg ”Vis resultat som” KORT.

Da skjer noe rart, som jeg mener må være en alvorlig feil. Tre kolonner kommer opp: 1) kolonne til venstre med tekst, 2) kolonne i midten med bilde og 3) kolonne til høyre med ”ønsker/yrke etc.

En fin fyr jeg skriver med har gjort meg oppmerksom på at min tekst og mine ønsker (dvs. kolonne 1 og 3) står på hver sin side av en annen kvinnes bilde, dvs. min presentasjon på hver sin side av en kvinne som ikke er meg. Det synes jeg er alvorlig, at det ikke går an å se riktig tekst til riktig bilde i ”kortvisning”. Jeg har sjekket, og det samme gjelder med ham.

Prøv og se, er det flere som har oppdaget dette? Det blir jo ganske forvirrende feilinformasjon for alle…?

Kaffedate

Siste svar lø. 25 juli 2015 13:12 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Helleu folkens :-)
Her blir det flere kaffetreff fremover og jeg synes det er veldig greit måte å bli kjent på. Men jeg trenger noen forslag for å gjøre et kaffetreff litt mer spennende. Jeg har noen ideer om det, men tar gjerne alle kreative tips imot :-)

Noen jenter som liker og trene her?
Hva trening driver du med?

Jeg har vel med meg litt av det vi kaller "baggasje", Dårlige oppvekstvilkår og ymse familieforhold, som igjen har gjort at jeg har vært over gjennomsnittet opptatt av å skaffe meg selv en trygg base og borg, med kjerneverdier. Her har jeg nok mislykkes hittil, materielt sett trygt og godt+ , men når det gjelder det andre kjønn har jeg blitt tiltrukket av de jeg ikke passer sammen med.
I min streben etter å "lande i det" og bygge mitt rede, samt manøvrere i rundt i de overnevnte forhold , har jeg begynt å kjenne det litt på helsen også,,,, Så jeg må få endret "ting", jeg har rigget meg til for å være en part av en helhet, og ser ikke lykken i det å være alene, fordi om jeg er så heldig å ha barn annenhver uke.

Men jeg lurer fælt på om jeg noen gang vil treffe min make,,, Jeg tror helt sikkert jeg må kikke etter noen med lignende baggasje, og et perspektiv utfra dette med et tilsvarende ønske om å finne en livspartner. Altså et ønske om noe varig og godt, med vilje og evne til å gi deretter.
Man kan si at det er det alle ønsker, men med en skilsmisse statistikk tett oppimot 50% , så er det noe som skurrer noe voldsomt sett i det henseende.
Jeg er også mye vitne til hva jeg anser som svevende og uakseptabel oppførsel når man er i et forhold, så lenge den andre ikke for vite så er det ikke så farlig etc, synes terskelen er lav rundt omkring, her er begge kjønn like ille.
Virker som om vi dag skal skumme fløten, kommer det kjepper i hjulene forsvinner mange raskt.
Jeg er så allergisk mot dette som jeg opplever som en generell holdning, selv om man selvfølgelig ikke kan ta alle under en kam.

Er jeg gammeldags, eller bare annerledes? føler andre her slik? Kanskje jeg bare er nostalgisk i min søken etter det jeg tror er det rette?

Hei alle på sukkerforumet!

Jeg tenker vel selv at jeg er på vei inn i et forhold; Vi, en jente og jeg, har møttes en del ganger, kommer OK/bra overens og hatt sex. Vi har ikke møtt hverandres venner, familie, osv. eller hatt en "forholdssamtale". Foreløpig tenker jeg ikke at vi er i et forhold, men det kommer (eventuelt kan komme).

Så er det denne interessen for andre kvinner da. Den kjenner jeg på nå også: Det slår meg som spennende, tross alle tidligere nederlag, å (enn så lenge) fortsette å møte andre kvinner her på sukker. Dette har jeg ikke handlet på, bare følt på.

Sånn har det også vært i tidligere forhold: Å bare flørte med andre er veldig spennende, å se om andre også er nysgjerrige. Kanskje særlig såkalt øyeflørting liker jeg godt.

Jeg skammet meg mye over dette i tidligere forhold, nå tenker jeg jeg bare må leve med det, bare la det skure og gå, dvs. jeg bør iallefall ikke skamme meg over en uskyldig flørt, i det minste ikke potensialet for det.

Hvordan forholder dere menn dere til dette?
Og hva med dere kvinner? Hva synes dere om dette?
Er det greit en mann flørter litt?

Hilsen
Mann, 30-ish, sjenert og glad i øyeflørt

Hei alle! Jeg fikk ett rødt hjerte av en meget vakker dame her inne på Sukker. Etter kort tid ble det avtalt ett møte som tar sted nå i begynnelsen av august en gang.

Jeg blir litt skremt/utilpass når damene jeg skal møte er såpass flotte. Er dette normalt? Noen tips på veien mens jeg "venter" på denne daten?

I dag har jeg vært på reisefot. Tilbrakte noen timer på Gardermoen før flighten. Satt med en kaffe , slappet av og kikket på andre reisende. Såg mange flotte menn, men samtlige gikk/satt med nesen "begravet"i mobilen uten å løfte blikket. Hadde de gjort det hadde de møtt blikket til en smilende og nysgjerrig dame, men det gikk de glipp av pga surfing på nettet. Så folkens - legg bort mobilen av og til , og se dere rundt. Ellers kan man gå glipp av mange gyldne, små øyeblikk:) God flørte-sommer:)

Er 3 uker alene i Ios, noen i området som vil møtes for en lunsj?

Reglene er enkle: Presenter et sitat fra en fritt valgt film, og la resten av forumsnissene gjette hvilken film det er fra. Den som svarer rett vinner en cyberklemz og sender stafettpinnen videre med et nytt sitat.

Jeg begynner:

"Don't mind Stanley, he always gets up half an hour before I do".

Sett i gang.

Hva er det teiteste DU har sett i sommer?

E da noko nytt som har blitt t menst eg blonka me augene? altså å flørta lede t sex? kan noken Vær så snill å forklara kosen og kortid da skjedde? eg ser på flørt som å bli kjent me litt tull å tøys, små berørelsar og den type ting.. e da meg så har misforstått heilt? om da e so så må eg få forklart ka min type flørt kalles.. e heilt overgitt eg. .

Kom i samtale med noen single venninner her om dagen, og temaet kom inn på kjæreste-temaet. Hun ene (la oss kalle henne Lene) sa at hun ønsket noen som var der for henne, som kunne støtte henne på tunge dager og få henne til å komme over x-en.
Jeg reagerte veldig på dette, da jeg for min del ikke ønsker kjæreste fordi jeg "trenger" det...men fordi jeg ønsker å gi et lysglimt og bedre dagen for en annen. Kommet til stadiet hvor jeg føler jeg har mye å gi, men bare mangler en annen å gi det til.
Er folk på jakt etter kjæreste fordi dem trenger noe/forventer noe, eller hva er motivene deres???