Sukkerforum

noen som har lyst til å snakke?😊

Jeg er en av dem oppfatning av at når jeg var ungdom så var alt mye morsommere. Vi gjorde dumme ting ikke fylla vi var bortskjemte, vi var ikke så tidlig ute ute med å begynne å jobbe, og bare det å kunne dra ut i verden var bare en fjern drøm....

Så kan man vel diskutere hva ungdommen trenger å gjøre opprør mot ikke dagens samfunn hvor man egentlig har alt man trenger.. Kanskje den sterke økonomien og velstanden gjør at ungdommen bli kjedelig og bedagelig. Eneste de legger ut på instagram er den veltrente rumpa eller så er det vitnemålet som beviser at man har vært flink og har gjort det som perfeksjonssamfunnet vil at du skal være og feemstå. Andre land har jo ungdom som er i opprør. Bare se på Spania, Italia, Sverige, Hellas og USA.

Hadde det egentlig vært så dumt med dårlige tider?

Merker at jeg har en sterk tendens til å ville ha en norsk kjæreste og dermed diskriminerer jeg på en måte som er i strid med de verdiene jeg mener jeg har. Liker det dårlig må jeg innrømme. Jeg er av de som forsvarer minoriteter ellers, men...

Noen som kjenner det litt likt?

Paradise hotel enn å gå lærerskolen. Tragisk! Aner vi en tapt generasjon?

Antall søkere til lærerskolen hadde garantert vært flere hvis årslønnen hadde blitt firedoblet til 2 millioner. Altså på samme nivå som en aksjemegler, eiendomsmegler.

Samfunnet har jo faktisk ikke bruk for disse nevnte yrkesgruppene. De produserer jo ingen ting. De er stort sett bare svindlere. Da burde de ikke tjene mer enn lærer.

Og beklager til dere som sikkert skal angripe meg for å provosere, men er det en ting jeg er lei av så er det de fordømte politisk korrekte innleggene.

Leste nettopp innlegg om den moderne kjærligheten...fikk lyst til å skrive litt om den tidløse kjærligheten.

Det er ikke kun "en rett person" som skal til for å finne lykken eller kjærligheten i dette livet. Forelskelse er flott, men den "magiske gnisten trenger kontinuerlig polering". Når forholdet varer, er det fordi at begge partnerne jobber for det. Når du forplikter deg til parforholdet så blir din partner din sjelevenn. En partner er som en grov stein som fyller de feil og mangler du selv har og som passer til deg over tid. Siden du ikke vil finne fullkommenhet i partneren din, og partneren din ikke vil finne det i deg, er kanskje din eneste sjanse til å få et godt forhold å skape det sammen. Men, begge må være villige til å betale prisen.
En annen dimensjon av kjærlighet er når du treffer en partner som kan motta og gi korrigeringer på en ryddig og ukomplisert måte og som ønsker å bygge et forhold basert på felles verdier. Er det mulig å knytte seg følelsesmessig som selvstendige individer med tanker og forskjelligheter uten behov for å endre, overbevise eller rette på den andre, tror jeg man har funnet kjærligheten. Det krever god selvinnsikt. Det krever også at intimitet blir noe mer enn fysisk nærhet (selv om det også er godt) , men at man tørr å være åpen, slippe partneren innpå en selv og gjøre seg selv sårbar. Kjærligheten innehold er stor del sårbarhet. Streifer vi innom denne dimensjonen er vi på god vei til også finne den tidløse kjærligheten som jeg tror alle ønsker.

Etter lang tid her på sukker har eg plutselig funne noko som kan virke som det er min livs kjærlighet lokalt her hjå meg.
Vil berre sei ifrå at eg vil no stoppe profilen min her, men samtidig ønske alle sammen her lykke til i kjærleiken. Håper dokke finner det dykk søker eller treng :) God Sommar :) !

Min favorittdame er frøken-o.

Hva kommer det av at (nå kan jeg bare uttale meg om menn) når man har "pratet" litt sammen og avtaler å møtes blir møtet avlyst gang etter gang? Etter at fyren jeg skal møte har avlyst 3 ganger pga. jobb, fint vær må spille golf eller andre ting mister jeg interessen og sier lykke til videre. (har opplevd dette noen ganger nå, med forskjellige) Er det mange her inne som kun søker oppmerksomhet og spenning med å være på nett men som egentlig ikke ønsker å faktisk finne noen?
Bare lurer..
Ser menn klager over at damer ikke svarer på mld. men hvor mye tid skal man bruke på å være brevvenn? Og for menn, er damene her inne sånn også? Er det bare meg? hmmm

Rogaland

Ingen svar
(mann 32 år fra Rogaland) Privat melding

Heisann :) er fra Irak å bor i sandnes :) har du lyst å snakke :)ta kontakt :)

Etter ca 1 mnd her inne, har jeg fryktelig lyst til å spørre først gutta om de opplever mye av det samme som meg - nemlig at mange jenter helt lar være å svare på fullstendig kurante meldinger? Spiller ingen rolle om de ikke liker slik jeg ser ut synes jeg; man kan svare likevel. Når jeg får mld av en jente jeg ikke liker det fysiske til, så svarer jeg alltid i en bra tone, respektfull. Jeg kan ikke beskrive den direkte forakten jeg føler for den arrogansen så mange jenter driver med; jeg føler dypt og inderlig at - Hvorfor i helv... er det Jeg som 'løper' etter dem? Farlig å si, men jeg er oppegående og skriver ofte morsomme eller spennende mld, sorry for skrytet, men jeg kan ikke late som jeg ikke har selvinnsikt - men kan jo spørre jentene da; selv om det vel er få av dere arrogante som svarer; eller, dere som skilter så med egen underlegenhetsfølelse og desperasjon. Skriver at dere er Selvstendige etc (som er en ren Uselvstendighet og fallitt i seg selv; hvorfor har aldri en virkelig selvstendig person behov for å skrive at han er selvstendig?) Jeg får mer og mer følelsen av hvor lite jentene her våger, at de regelrett ikke på noen måte er så sterke og tøffe som de gir inntrykk av; at de egentlig er uten mot, uten evne til å ta valg og uten mot til å satse når de faktisk har verdiene de søker rett foran seg. Kanskje det er derfor mange av kravene deres her også ligger urealistisk høyt; jeg tror at de ikke tør å gripe drømmen sin; at de har blitt for avhengig av å skulle vente på den, for da kan man jo heller ikke bli såret eller skuffet, igjen. Dumt, som jente å skrive at hun liker å danse - synes jeg - en mann som kan danse bra, vet at han kan danse med hvem som helst når som helst; dumt å legge en terskel for utdannelse: hvilken planet lever du på, har jeg lyst til å spørre da. Ok, mange oppgulp her, men jeg er både undrende og kjedsommelig lei av det u-originale, av alle de idiotiske ferie-bildene - Jeg har reist! Get real; det virker bare avvisende, dessuten er den mest spennende (og lengste avstanden) mellom magen og hodet. Min erfaring er at jo høyere utdannelse man har, desto mindre sjans er det for å oppleve noe deilig galskap, utenomjordisk sex og uhøytidelige personer. Takk for oppmerksomheten:)

Er det fler enn meg som synes at alle disse bildene menn legger ut av seg selv, i bar overkropp, foran speilet på badet er kleint??? Jeg har problemer med å få ett seriøst inntrykk jeg da. Og det er jammen meg mange av de...

Noen som er hypp på litt klinings under den?

"That Don't Impress Me Much"

I've known a few guys who thought they were pretty smart
But you've got being right down to an art
You think you're a genius-you drive me up the wall
You're a regular original, a know-it-all
Oh-oo-oh, you think you're special
Oh-oo-oh, you think you're something else

Okay, so you're a rocket scientist
That don't impress me much
So you got the brain but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night
That don't impress me much

I never knew a guy who carried a mirror in his pocket
And a comb up his sleeve-just in case
And all that extra hold gel in your hair oughtta lock it
'Cause Heaven forbid it should fall outta place

Oh-oo-oh, you think you're special
Oh-oo-oh, you think you're something else

Okay, so you're Brad Pitt
That don't impress me much
So you got the looks but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night
That don't impress me much

You're one of those guys who likes to shine his machine
You make me take off my shoes before you let me get in
I can't believe you kiss your car good night
C'mon baby tell me-you must be jokin', right!

Oh-oo-oh, you think you're special
Oh-oo-oh, you think you're something else

Okay, so you've got a car
That don't impress me much
So you got the moves but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night

That don't impress me much
You think you're cool but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm on the long, cold, lonely night
That don't impress me much

Okay, so what do you think you're Elvis or something...
Oo-Oh-Oh
That don't impress me much!

Oh-Oh-Oh-Oh-No
Alright! Alright!

You're Tarzan!
Captain Kirk maybe.
John Wayne.
Whatever!
That don't impress me much!

Kjære forumsfolk, nå trenger jeg noen innspill.

Har sittet hjemme siden søndag og kjenner at jeg ikke gidder å sitte hjemme mer, så har bestemt meg for å pakke teltet og kjøre mot Stavanger.

Det jeg lurer på er om noen vet om ting å se på veien mot Stavanger og gjerne i Stavanger-området også.

Museumer, fiskeperler, kule steder eller rett og slett fine opplevelser er hva jeg jakter på.

Kan jo nevne at jeg kjører fra Buskerud.

Setter min lit til dere!

Hvorfor er mødre rasende når de finner en annonse hvor det står "blått for gutter, rosa for jenter ect?

Kvinner kjemper iherdig for likestilling, når det gjelder hvit snipp jobber vel å merke. Ikke så mange som klager på at det ikke er nok kvinner i f.eks renovasjon eller de som surrer nede i kloakken. Men kan vi ikke i det minste la menn være menn og kvinner kvinner?? Eller skal alle i neste generasjon være intetkjønnede "det"?

Kommende sukkerfesten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Morten

Hva tenker dere? Mange som skal - og eventuelt noen med tidligere erfaringer å dele? :)

Bli kjent?

Ingen svar
(mann 40 år fra Hordaland) Privat melding

Hei på deg :)

Kan du tenke deg bli kjent med meg?
Er så snill og til og stole på.
Hva setter du pris på i et forhold?
Eg setter pris på ærlighet,trofast og ei jente med litt fart i.
Passer dette deg? Ta kontakt:)

Sandnes

Ingen svar
(mann 32 år fra Rogaland) Privat melding

heisann :) er det noen fra sandnes her 😊?

Skulle kanskje ikke ha gått inn her .Jeg trur det kan Være lettere og finne de ute på Danse kvelder. Den som lever får se .ok ..Ønsker dere en riktig god natt .Drøm søtt .Klem . Kan jo hende vi sees en gang ..Hvem vet ..Hvor haren hopper .

Hvorfor er det bare gamle damer på forumet?

Dans ..

Ingen svar
(kvinne 62 år fra Akershus) Privat melding

På Akerbrygge på torsdager ut august så er det swing . Fra 19..til 22 .Kom ditt kan jo møttes der .

Hvor treffer en single menn i Bergensområdet? Er det et spesielt sted en kan gå der det er mange single som går?

Har fått endel meldinger her inne med kommentarer om fin profil og fine bilder, men likevel går det flere dager mellom meldingene. Blir litt kjedelig, og jeg tror det kunne vært lettere å treffe noen "face to face".

Kom med gode tips om du har :)

Sitter her letter nostalgisk til sinns ... på terrassen med en øl i formiddagssol, godt kledd da det er en kald bris som gir høstfølelse, Finn Kalvik toner strømmer igjennom bluethoot. Tankene flyr litt, skulle egentlig gjort en innsats i hagen... men lysten er så som så i dag, tenk om man hadde hatt noen pusle litt i sammen med, så mye mer gnist jeg ville hatt :)

Til: å gjøre det fint, til å skape nytt, til å få det til smake godt, til å stå opp tidlig, til å reise, til å erobre alt som enda er urørte opplevelser og drømmer.... etc etc

Er det ikke lenger lov å skrive litt mer hyggelige, morsomme startmeldinger? Er så fryktelig lei av alle som bare skriver "hei" eller "skjer".... Det vil jeg ikke svare på, det blir for tomt og kjedelig. Gjør litt innsats, hvis du er interessert. Bah!!

noen her som søker en søndagkjærste?😃

Hvor mange meldinger og hjerter må en sende for å få noe respons fra dere damer da? (vet at et hei ikke er det beste å starte med)

G'eftermiddag, godtfolk.
Fikk nylig påpakning fra ei dame som mente at damer ikke ville ha en mann som hadde hundre bilder av seg selv i albumet. Nå har jeg riktignok ikke FULLT så mange, men ble likevel litt overraska og nysgjerrig på hva dere tenker. Kan man ha for mange bilder? For lfå? For mange av seg selv? Bør man i så fall bytte ut noen med bilder av f. eks. fjelltopper, sportsbiler og en og annen hund?
Temaet er selvfølgelig ganske uinteressant, så føl dere frie til å både flåse, flørte og spore av tråden så mye dere vil.
Og god helg, forresten.

Ut ikveld - Oslo ?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Stines

Noen som blir med å ta noen pils i Oslo ikveld?

Ikke som i en date, men mer som en gruppe mennesker.

Mann 29 år

Hvor faen er du? ;)

... Eller 'it's never too late to start all over again' ...

Har en bok her som er helt håpløs ... Den er nu på 'things to do before you die' listen ...

Har begynt, og kommet en bra bit, på 'Snuff' av Terry Pratchett ... Men av en eller an grunn stopper det alltid opp halvveis ... og så må jag starte fra side 1 igjen siden jag glemt hvordan, hvem, hvor o.s.v ...

Har ellers lest allt jag kommet over av Terry Pratchett, men har nu hatt en eller an form av 'readers block' i et år ... :-)

I blame the iPad, spotify og youtube !

Sikkert spurt om før og forklart et sted jeg ikke har sett, men HVA ER EN SUPERBRUKER?
Har de noen fordeler?
Er det noe man kjøper seg til?

Ganske mange (kvinnelige) profiler som ikke har noen tekst og som likevel er innpå ofte. Lurer på om det virkelig er så enkelt for kvinner å få meldinger? Hiv opp ett bilde og vent? Selv sender jeg stort sett ikke meldinger til slike (selv om jeg har gjort det ut av nysgjerrighet).

Hvordan er det forresten med mannlige profiler, er det mange uten tekst der og? Forestiller meg at det er langt mindre vanlig blant menn med tom profil, men kanskje jeg tar feil?

Er det mulig å date noen som heier på et rivaliserende fotball lag uten at det blir full krig???

Til de som går inn og besøker en profil uten å ha blitt besøkt først, og så blokkerer profilen etterpå, uten at noen form for kommunikasjon har foregått : FY !!! Greit nok at jeg sikkert ikke har den hippeste av profiler og det er ikke slik at dette skjer hver dag, men det merkes når det skjer. Direkte ufint er det.
Da bør du heller la være å besøke profiler du ikke er sikker på..

Hva skal du gjøre å/ ikke gjøre i neste forhold du går inn i :-)

Er det ingen menn her inne som er interessert i kunst og kultur? Som ikke sitter på en sykkel, bestiger et fjell, er ute på sjøen, som ikke er iført et eller annet sporty antrekk, you name it. Anyone?

..er det innafor å vippe ut glassøyet og pusse litt på det?

Andre smarte strategier?

Toppen av skjermen minner meg om spam som fjerner en del av den réelle skjermstørrelsen.

I mine Looks dukket plutselig et kjent fjes i dag. Det tok meg litt tid før jeg kom på hvem det var, og måtte etterpå google navnet.
Sukker er for alle, for det kunne jo vært at vedkommende hadde profil her, men vedkommende er født i -68 og det står 42 år på Looks-bildet.

Har flere opplevd dette?
Hvis man først skal ha falske bilder (utidig greie!) så kan man muligens bruke noe annet enn en kjent norsk skuespiller? 😄
Lurer på om det funker for ham..

http://thephilosophersmail.com/relationships/how-we-end-up-marrying-the-wrong-people/

Nå er jeg snart ferdig med dette forferdelige spillet! Først må man gjør seg sårbar ved å legge livet sitt ut på siden, dvs å "selge seg". Hvis man er litt annerledes i dette komformitetslandet, kan en aldri forvente kontakt... Verre er det når man er modig nok til å ta først kontakt og skriver en interessant melding, så kan ikke disse kvinnene svare en gang!!! Helt greit å bli avvist, men det er direkte frekt å ignorere kontakt, det er en del av spillet vel?!?

Noen jenter/damer her inne som spiller folk-/roots-/oldtime-/bluegrass-/irsk trad e.t.c musikk ? :-)

Jeg bare lurer på hva menn (og kvinner) tenker om det. Jeg leste nettopp at kvinner på 21 var de som generelt var mest ettertraktet. Det er jo egentlig helt forståelig, men tenker menn generelt at damer over 45 er en nødløsning..?

Gjennom teksting, profiltekst og de tilgjengelige bildene får man jo et visst inntrykk av personen. Det jeg lurer på er om det er en eller flere ting den dere møter "må", eller aller helst, bør ha, basert på deres preferanser.

Selv synes jeg spesielt en ting kan være litt kinkig, og det er at en fin rumpe nærmest er et must for min del, og det er det åpenbart ikke så lett å vite basert på informasjonsgrunnlaget en har - det er heller ikke noe man kan spørre om før man møtes. Og selv etter en førstedate kan det være vanskelig å finne ut av, sett at hun har kledd seg på en måte hvor det ikke kommer fram.

hva forventer folk her inne? Hva søker dere etter 😊?

Sukker fester

Siste svar ti. 28 juli 2015 13:52 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Kattepusen

Er det noen som har vært på disse festene?
Erfaringer?

Lyst på en spennende opplevelse med en halvkjekk skjeggebass fra sørlandet?
Jeg skal i familieselskap i Risør førstkommende fredag, fra Kristiansand. Tenker å dra videre opp i marka/fjellet på lørdag til søndag for litt naturopplevelser før jeg skal tilbake. Kanskje du har gode tips, evt. har lyst å bli med. Finne et lite tjern eller en fjelltopp. Mekke no god mat og nyte frisk luft. Om det blir telemark, vestfold eller buskerud, betyr ikke så mye. Jeg kommer meg rundt der det passer.

Om du bare er litt nyskjerrig, klikk deg inn på profilen min og send meg en melding :)
Aldri prøvd forumet her før, men hvorfor ikke. Spennende å se om det kommer noe ut av det :)