Sukkerforum

Jeg er i begynnelsen av 40-åra og har krysset av for at jeg ønsker å treffe menn 5 år nedover og 10 år oppover.

Om jeg får melding fra en mann som er 10 år yngre, så er blomsten "alder" vissen. Om jeg derimot får melding fra en som er 20 + eldre, så er den IKKE vissen. Hva er årsaken til dette?

Tror Sukker at jeg er mer interessert i en mann på 70 enn en på 35???
Eller er det fordi jeg er kvinne, og dermed "automatisk" ønsker å være yngst i forholdet?

Hei,

Dette har ikke så mye med sukker å gjøre da, men jeg kommer godt overens med ei jente jeg studerer med og merker at kjemien er der. Så hva er smart og dumt med tanke på å spørre hva hun vil gjøre når jeg spør henne ut?

Jeg smådatet en fyr herfra i juni..det smuldret litt bort pga div ting.har hatt noe kontakt etter det på Mail.han var veldig fan av kettlebells.så da jeg hadde min første prøvetime igår takket jeg for introduksjonen."Måtte jo komme med indirekte råd for å slanke deg, stramme deg opp og gjøre deg mer fitt.. Du hadde jo mye bra ved deg, så om det skulle bli noe mer måtte noen grep tas... Av deg!" Siden jeg er 170 og bruker str 36 i mye, syns jeg det med slankingen var litt rart...

Jeg omfavner i dag min 44 års dag og syns fortsatt det er herlig med bursdag. Føler enda at det bare er et tall heldigvis og tenker ikke så mye på at nok et år har har gått...:)
Noen 30 og 40 års krise føler jeg ikke at jeg har hatt. Fantastisk er det jo også når vi får høre at 40 årene er de nye 30 årene og 50 årene er de nye 40 årene. Må da gå utrolig bra å få lastet på flere år når det går den veien:D
Er vi damer oftere mer skånet for "alderskrisene" prosentvis enn menn eller er deres "kriser" bare mer synlige...?
Ingen alvorlig problemstilling dette, men bare en underfundig refleksjon som kom i anledning dagen:)

Etter å ha sendt en takkemelding til en fyr jeg smådatet herfra i juni,fordi han hadde snakket så varmt om kettlebells,og jeg var ferdig med min første prøvetime,fikk jeg dette svaret"Måtte jo komme med indirekte råd for å slanke deg, stramme deg opp og gjøre deg mer fitt.. Du hadde jo mye bra ved deg, så om det skulle bli noe mer måtte noen grep tas... .av deg!" Kan informere om at jeg er ca 170 cm og bruker str 36/38-instruktøren igår ble imponert over at jeg var så sterk!

Etter å ha sendt en takkemelding til en fyr jeg smådatet herfra i juni,fordi han hadde snakket så varmt om kettlebells,og jeg var ferdig med min første prøvetime,fikk jeg dette svaret"Måtte jo komme med indirekte råd for å slanke deg, stramme deg opp og gjøre deg mer fitt.. Du hadde jo mye bra ved deg, så om det skulle bli noe mer måtte noen grep tas... .av deg!" Kan informere om at jeg er ca 170 cm og bruker str 36/38-instruktøren igår ble imponert over at jeg var så sterk!fyren jeg datet har tatt kontakt etter at vi hadde avslutta greia vår.

Etter å ha sendt en takkemelding til en fyr jeg smådatet herfra i juni,fordi han hadde snakket så varmt om kettlebells,og jeg var ferdig med min første prøvetime,fikk jeg dette svaret"Måtte jo komme med indirekte råd for å slanke deg, stramme deg opp og gjøre deg mer fitt.. Du hadde jo mye bra ved deg, så om det skulle bli noe mer måtte noen grep tas... .av deg!" Kan informere om at jeg er ca 170 cm og bruker str 36/38-instruktøren igår ble imponert over at jeg var så sterk!

Flere enn meg som får seine meldingsvarsel?
Får varsel minst en halvtime etter det ble sendt.
Det blir litt saboterende når begge parter egentlig hadde svart med få minutters mellomrom :-P

Ung lover

Siste svar ti. 22 sep. 2015 17:26 (191 svar)
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Jepp, da har jeg bestemt meg for denne varianten siden det er vanskelig å få tak i jevnaldrende menn.
Koser meg så lenge "den rette" dukker opp.

:-)

Som er ute etter menn de ikke kan få? Jeg ser mange middelmådige damer som er sammen som jeg mener er for gode for dem. Jeg mener mannen i dette tilfellet fortjener noe bedre.

Er nok ikke bare oss menn som sikter for høyt.....

Jeg har aldri vært noen stor fan av Farmen, men i år er det så mange flotte damer som skal være med så da må jeg nesten ta en titt!:)

Bare håper ikke de blir stemt ut med en gang da;)

I går var det sol og deilig temperatur. Idag er det kaldt, grått og guffent. Innser at jeg går mot enda en mørke tid alene. Merker det ikke så godt på sommeren, men nå som høsten og vinteren nærmere seg med stormskritt merker jeg at det hadde vært deilig å ha en armkrok å krype inn i.
Hvorfor har årstiden så mye å si?
Kanskje nettopp fordi at på sommeren er alle sosiale og ute men resten av året er nesten alle bare inne hos seg selv.

Kan være dette blir en forvirrende opplevelse å lese. Beklager isåfall på forhånd. Har så mange tanker og spørsmål og vet ikke hvor eg skal plassere dem. Så da prøver jeg her:). Når tar man opp temaet barn i dating/forhold?

Når tenker folk det er naturlig at en tar opp temaet barn i dating/forhold? Mens man dater, før man blir sammen eller etter å ha vært sammen en stund?. Man kan jo se på machtreet om den andre personen er villig eller har lyst på barn, men man kan jo ikkje akkurat stole blindt på det som står på machtreet, det er jo noe man må snakke om.

Kom for et par måneder siden ut av et forhold som endte på grunn av uenighet angående barn. Han hadde fra før av og ville ikke ha mer, mens eg har ingen. Det ble til at vi avsluttet forholdet fordi selv om vi hadde det fantastisk, ville vi ikke det samme i framtiden. Eg var innstilt og villig ti å elske andre sine barn, men vil gjerne oppleve og gå gjennom en graviditet og få barn selv.

Nå har eg prøvd og komme meg tilbake i "slagmarken", markedet eller hva jeg skal kalle det. (Hehe kaller det slagmark fordi man vet ikke alltid hvor man skal gjøre av seg, hva som skjer, hvor man står eller hvordan det ender. Men trenger ikkje nødvendigvis vare negativt, spennende med jakten:))
Men tilbake til temaet. Meldt meg på sukker og vært på litt forskjellige date. Koselige date, men det har liksom ikkje helt klaffet enten fra min side eller hans side. Men det er en ting som jeg tenker mye på. Kjenner eg er så redd for å gå inn i et forhold der man ender med å elske den andre, men må velge om man vil ha mannen og ikke oppleve det å skape egne barn, eller miste den man er mest glad i,for å forhåpentligvis finne noen som man liker som ønsker barn dem og. Det er ganske vanskelig og måtte velge om man vil ha den personen man ønsker å tilbringe tid med i hele verden, eller om man vil ha fremtidig egne barn.

For meg er det å få egne barn en grunnleggende ting eg ønsker å ha opplevd i livet. Nærmer meg 30 så har ikke sånn kjempelang tid, ønsker heller ikke å bli kjempegammel mamma. Men er nervøs og redd for å skremme vekk menn viss eg tar det opp for tidlig....

What to do? Hva tenker dere klokke folk der ute? Noen tanker/råd til en grublende jente?

Dette er jo min uke med min datter.
Men mandag måtte jeg jobbe som valgfunksjonær så hun var hos mor, greit nok.. Dette viste hun om.

Men i går så skulle egentlig min eks kone gå på foreldremøtet, men siden hennes mann er skadet og de har en liten krabat på knapt året fant vi ut at det var best om jeg gikk.
Videre fant vi ut at det beste ville være om vår datter da var hos mor til i dag, slik at hun slapp mye frem og tilbake (måtte gjøre lekser, dusje og slikt)

Så vi ble som sagt enig om at hun ble hentet av mor. Dette hadde vi jo avtalt samme dag, slik at datteren vår viste jo ikke om dette..

Resultatet ble at hun ble lei seg og gråt da mor kom og hentet fordi hun hadde gledet seg til å være hos far siden hun ikke var der mandag og også skulle være borte nå i natt (overnattingsbursdag hos venninne)

Dette tenkte jo overhode ikke vi på. Men nå har vi lært, og hun foreslo selv at hun kunne være hos meg noen dager til.

Hvorfor skriver jeg dette? Fordi også vi pappaer er viktige for barna, og selv om ikke barnna alltid sier noe så tenker de mye.

JEG har hvert fall lært av denne..

Solen skinner og fuglene kvitrer.

Tenkte å koke meg litt kaffe og så dra ut med datteren min.

Flere som helt spontant har lyst til det? (Gutter som jenter)
Tenkte den lekeplassen i Drammen ( mener den ligger ikke langt fra kirken? Der hvor kajakk klubben har båtene sine)
Drammen fordi Oslo ikke er verdens navle (i tid er det et fett hvor jeg drar nesten)

Jeg er ikke så stresset på det å finne meg en kjæreste. Det er bare fem måneder siden bruddet, men jeg har oppdaget at det blir mange ensomme helger, spesielt fordi jeg har store barn. Jeg har mange venninner, men de er jo familiedamer og vil være ved teltene i helgene. Forstår dem godt jeg. Slik har jo mitt liv vært også. Jeg tenker at det hadde vært greit å være litt sammen med flere på fritida, noen som er i samme situasjon. Ikke for å dra hverandre ned i tunge tanker og sure minner om ekser og ditto, men rett og slett noen å avtale kino, teater og en gåtur med. Det er ikke sikkert sukker er rette arenaen, men jeg stiller spørmålet jeg så får dere svare så ærlig
dere kan.

Jeg interessert i janter :)men det kommer fram bare mann 😂

Jeg har forstått at dette forumet er for selvreklame og markedsføring, derfor må jeg lansere min egen tråd for å profilere meg selv. Antakelig er dette mer til skade enn det er produktivt, og jeg har inntrykk at snille mennesker bør sitte stille og tie. Det er litt jante over det, og for mitt eget selvverds skyld, må jeg si noe, om ikke annet enn for en mer åpen og høyrøstet verden.
Dating har først verdi når du ser et menneske inn I øynene. Først da har man en ide om det er aktuelt å gå videre. Derfor er det artig å legge arbeid inn I en profiltekst når en vet dette bare er en fasade for å få noen på tomannshånd.
Forhåpentligvis blir profilen et slags filter som sorterer ut de menneskene man ikke ønsker kontakt med; det er, hvis man vet hva man ønsker. Og hvem vet hva man ønsker?
Det er to typer ønsker. Lang sikt, og kort sikt. På lang sikt ønsker alle et langt liv med gode mennesker, opplevelser, trygghet, barn, hus og gode minner. På kort sikt ønsker folk seg å være hemningsløst forelsket.
Problemet kommer når vi antar at det å bli hemningsløst forelsket logisk er det eneste grunnlaget for langsiktige mål. Og jeg føler at det i Norge er en slags motstand mot gjennomtenkte forhold. At noen naturligvis kan gå å gjøre all mulig galskap under påskudd av å være forelsket, er en selvfølge. Men at noen inngår i et forhold uten å være skjelven i knær og armer av hormoner, men av tekniske årsaker som penger, hus, familie eller stilling, er noe ekkelt og falskt.
I India var det en historie om en rik forretningsmann som fant ut det var på tide å gifte seg. Han gikk på nettet, beskrev sine verdier, eiendommer og jobb, og fikk hundrevis av svar av jenter. Han tok listen med svar til en som leste stjerner, hun plukket ut en jente og noen dager senere var de gift.
Jeg synes det er en komisk kontrast til vårt uskrevne regulerte romantiske datingsystem basert på sommerfugler i magen!

Noen synspunkter?

singelferie

Siste svar sø. 20 sep. 2015 12:39 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym trønder27

Etter en sommer med dårlig vær og mye jobbing så frister det ganske mye å reise til litt bedre vær og temperatur.

Noen som har noen tips og erfaringer om reisemål i oktober og kansje en mulighet for å møte andre single?

Det er høst, vinden rister i trærne, det er mørkt, nyter ren luft, fårikål sesongen er i gang og Spotify med moods på anlegget.

Ja livet er deilig!

Hei!
Vilkåra for VIP+ og Supermedlem er enkle å finne når man er gratisbruker, men det er jammen heilt umulig å finne dei når man alt er medlem. Kan ein gratismedlem fortelle meg kva dei er?
Altså prisar og kva alternativa er for lengde.

Hei!

Kondomer

Siste svar lø. 19 sep. 2015 18:32 (133 svar)
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Ja , riktig...har du glemt hva det er?
Hvordan er ditt forhold til kondomer når du har sex med en som du har begynt å date, men ikke kjenner så godt? Eller en som du har truffet på festen eller ute på byen første gang?

Jeg merker at det er mange som ikke bryr seg om dette i det hele tatt.
Skremmende eller helt innafor ?

det er jo evigheter siden noen har flørta her inne... og jeg klarer ikke engang å finne den gamle flørtetråden :P og jeg vil ha flørting på en så kjedelig onsdagskveld...

si noe pent/ morsomt/ koselig osv.. ;) om den som er foran deg..

Aldri gå ifra Pc¨n uten å logge ut. Lesson one.

Takk for hyggelige meldinger, både om det ene og det andre... og takk for instruksjoner om hva forum er og hvor det ligger. Nå har jeg funnet ut litt av hvert nytt her.

Og til dere som lurte. Jeg ble sukkerrapet!

For å starte dette enkelt, så har det seg slik at jeg har ei venninne jeg er er blitt veldig glad i, ja jeg ønsker at hun var min kjæreste mer enn noe annet, men problemet er at jeg er 8 år yngre enn henne. Hun har sagt rett ut at om jeg var eldre kunne vi hatt det veldig godt sammen.

Etter at jeg fikk høre dette så har jeg prøvd å se meg rundt etter noen andre, men vær gang jeg prater med ho kommer alt tilbake, det kvinnemennesket er kryptonitt på meg, og jeg hater det!!!!!!

Hvordan kommer du ut av noe sånt Og hvorfor skal hvor mange år en har levd bety så mye for hva som er bra eller ikke?

Velger å ikke flytte sammen.....

Hva er grunnene til det? Er det for å unngå alle de dumme, trivielle tingene som oppstår når man bor sammen i en leilighet, tomannsbolig eller hus?

Løpe i oslo i dag?

Ingen svar
(mann 42 år fra Buskerud) Privat melding

Er det flere som stiller til start i dag? Lengde ? Lykke til!

Matglad som jeg er planlegger jeg ofte og med stor glede hva jeg skal kokkelere - spesielt i helgen.
Jeg får begge sønnene mine på middag i helgen og har nå bestemt meg for å servere lammeskanker med rotgrønnsaker og franske krydderiet, rotgrønnsaker og mandelpotetmos. Inspirert av oppskrift fra Trines Matblogg.

Hva skal du lage? Hva liker du å spise når du skal kose deg?

Noen som skal ut i oslo i helga?

Behöver en frivillig för att ge massage innan jag går på sista prov:) någon där ute /damer

Helloz :D lurer litt på hva dere folk gjør når dere skal holde en god helse, og ha noe å drive tiden av med:)? personlig gir karaten meg mer driv og senter I livet :D Deres tiltak for en sunn helse og lykke livet :)?

Da er endelig helgen kommet. På vei til å stå opp for andre gang i dag. Så blir det mat og deretter fest 😁 Mange andre som har skumle planer i kveld?

Noen som har noe å dele?

Denne er til @my
http://www.youtube.com/watch?v=43pGpnx5jSk

Den følelsen når man titter gjennom Looks og andre søkesider, finner en som ser veldig kjekk ut..
Blar inn på profilen og titter på albumbilder...

Og der står "DEN" i stam givakt ut av en buksesmekk... På et av bildene.
Blææææ

Jeg tenker å koble meg av sukker og ville legge ut en siste melding. Det har vært fascinerende og mye moro på sukker. Spesielt forumet og dens deltakere har gjort at tiden har rast avsted. Jeg kjenner nå at tiden er moden for å gå videre med det jeg har fanget opp. Det er mange fine mennesker her inne med god innsikt og hysterisk morsomme innfallsvinkler. Det er mange ansikter og ord som vil savnes dypt, heldigvis er noen er allerede på fb. Uansett må jeg få ønske alle lykke til videre i søken. Jeg satser på at jeg ikke dukker opp her igjen, men man kjenner aldri fremtiden. Som en siste gest ønsker jeg å få dele et dikt som jeg skrev i går:

Ikke tro at du ser
For tiden står ei stille
I øynene som ber
Med tro håp og vilje

Alt du kan og ville vinne
Blir ditt om du kan finne
Stien til lysets hjerte
Et sted gjemt utenfor smerte

Å elske er å gi,
Ved å sette seg helt fri
Kjenne pulsen som riller
Når grammafonplaten spiller
Dans, rundt og rundt I villhet
Lev livet nå, lev livet nå i ærlighet

har vært betalende medlem i 1 mnd nå uten hell, er 1 mnd for lite tror dere?
eller skal man spandere noen kroner til på dette.

Er det noen som har tenkt igjennom, og/eller har erfaringer med hvorvidt det mennesket vi får et inntrykk av gjennom profilen stemmer med virkeligheten? Jeg vet at det selvfølgelig er forskjellig og alt mulig, men det hadde vært gøy om det fantes noen historier som noen ville dele.

Å psykoanalysere seg selv og konsentrere det vesentlige til en tekst som høres bra ut, er en formidabel oppgave. Derfor er det mye lettere å droppe relevansen og selvanalysen, og bare lage noe som ser bra ut.

Noen tanker?

Hvorfor?

Siste svar on. 16 sep. 2015 21:44 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Dude77

Hvorfor bli man ikke betatt av de fornuftige vanlige hyggelige voksne seriøse damene som viser interesse?
Og hvorfor blir man betatt av de uoppnåelig sjarmerende pene sporty jentene?
Bruker man for kort tid?
Når bør det begynne å krible i magen?

Jeg var på helgens sukkerfest. Første gang, litt spes opplevelse men grei nok. Prøvde å finne ut hvor ofte slike fester var, kunne tenkte meg å dra på neste også. Så hvor ofte er det slike fester?

Tror jeg selv iallefall.
Saken har seg slik at den at for en stund siden ble kjent med en ung jente (18 år) som jeg har brukt litt tid sammen med som venner, men etter en liten stund begynte jeg å oppdage tegn fra henne som kunne oppfattes dithen at hun var interessert i mer enn vennskap.
Til å begynne med avblåste jeg dette og tenkte at jeg var sikkert bare innbilsk, men nå begynner andre å se dette også og de bekrefter det jeg har misstenkt. Og etter litt ettertanke så kjenner jeg at jeg også faktisk begynner å bli litt forelsket i henne.
Jeg syntes hun er en unik, veldig pen jente og veldig voksen til tross for alderen.
Dilemmaet er at jeg har to problemer med dette, jeg er 12 år eldre enn henne og det syntes jeg er veldig mye når vi er så unge som vi er. Hva syntes dere?
Neste problem er at jeg kjenner faren hennes godt og prater med han fra tid til annen, hva kommer han til å si, eller gjøre?
Hva hadde dere andre fedre her gjort om deres 18 år gamle datter hadde funnet seg en på 30?

hei!

Er det aldri noen her inne som har tenkt noen gang å invitere til et vorspiel eller lage sin egne singlefest? Går jo an å møtes de som er i Oslo selvsagt og sette en grense for hvor mange og i hvilken aldersgruppe? Blir ofte så veldig mange på en sånn stor fest og blir litt upersonlig synes jeg...er det ikke fint å møtes litt mer uformelt og bare ha det gøy, uten å bruke penger på det. Hvem vet? Kanskje en møter den rette for seg også, eller får nye venner...uansett hadde det vært verdt å prøve synes jeg...desverre for meg er min leilighet så liten at jeg ikke får plass til mer enn 3 stykker utenom meg omtrent...;)

......JA, det synes jeg !
Derfor ble medlemskapet forlenget om en mnd til :-D

En mnd til for å skravle, le, flørte,bli med på noe moro, bli glad i noen <3

Wish me løk !

Jeg liker ikke klage tråder , selv hvor velmente de er , Jeg liker ikke atmosfæren de skaper på sukker ,Her skal det være romantikk ,leken-het , flørting ,varme. lett og luftig ,for å finne kjærlighet , folk skal tør å åpne seg opp ,ikke dra hverandre ned .Jeg tror en vinner på det i lengden å alle skal ha like mye å si .alle kan skrive et innlegg eller legge ut sitt svar .uansett alder eller kjønn det er jo det forum er til for

Andres tanker om dette.

Så nå er ordet fritt , humor er alltid velkommen det samme er seriøsitet

Har sittet som valgfunksjonær i hele dag i Asker, og tror jaggu jeg dro kjensel på noen vakre sukker damer... Kunne jo selvsagt ikke skrike det ut da.... Noen som stemte i Asker og kjente meg igjen?

Hei! Dere har vel stemt?!
Lette forgjeves etter Sukkerpartiet i stemmeseddelhyllene, men akk!
Hvilket parti er på VÅR side? Jeg bare spør!

Den følelsen....

Ingen svar
(kvinne 51 år fra Østfold) Privat melding

Den følelsen når man titter gjennom Looks og andre søkesider, finner en som ser veldig kjekk ut..
Blar inn på profilen og titter på albumbilder...

Og der står "DEN" i stam givakt ut av en buksesmekk... På et av bildene.
Blææææ

Jeg får endel nye meldinger til dagen, litt formange spør du meg. Men mitt spørsmål er, er jeg overlegen når jeg ikke svarer? Hadde jeg skulla svart og hatt samtale med alle, måtte jeg ha slutta i jobben min:p
Jeg er ikke en frekk person, og vil ikke noen andre noe vondt. Jeg hater å avise andre, da jeg hater å bli avist selv. Jeg leser gjerne meldingene for å se profilen til de som sender meg melding for å så prioritere de som i mine øyner er interessante og attraktive. Burde jeg avise på en høflig måte eller la vær å svare?

Vi kan bare leve en dag av gangen, så hvorfor ikke bare ta en dag av gangen? Ingen vet hva morgen dagen bringer 😉. Og ja jeg vet at man må planlegge noe, men alt behøver vel ikke være så seriøst hele tiden 😄.