Sukkerforum

Føler du deg svett, kneblet,
uttafor, syk, misforstått,
uggen, tufs, sinna, utskjelt,
ræva, forbanna og deppa?
Da har du vår største
medfølelse og ønske om
god bedring.
Men hvis du har skrivekløe
er du velkommen til Forum
For Fåreskaller med
adressen: FFF, Norsk MAD,
Postboks 2089, Grunerløkka,
Oslo 5.

Hva finner dere tiltrekkende ved det motsatte kjønn? Jeg er svak for vakre øyne med Glimt ... Hva er DU svak for ?😊

Nokon som skal opp å kose seg på Malakoff (Nordfjordeid) i år? :)
Ikkje det mest lovande veiret men god stemning blir det nok uansett :)

Det er litt artig og samtidig ganske trist å se hvor mange hunkjønn som har mangel på folkeskikk og vanlig høflighet her inne.
Har så lyst å "henge" de ute her inne på forumet, for å se om det er flere som opplever det samme med de samme hunkjønnene.
Hvor mange kalorier tar det å svare høflig, enten med positivt eller negativt fortegn?
Disse hunkjønnene som driver med sånt må være så egosentriske at det er latterlig, så kanskje ikke rart de er single og ev kun har sporadiske forhold.

Hei. Jeg fant ei på sukker for noen måneder siden. Har bare hatt god kjemi og vi har offisielt vært sammen i 3 måneder. Men for noen uker siden ble det slutt. Hun syntes forholdet "kvalte" henne og hun ville ha en pause.
Jeg sa jeg respekterte det og vi har ikke holdt kontakten siden.

Uansett så gikk jeg tilbake til sukker og har flørtet litt her og der. Har ikke følt at jeg har vært helt klar enda til å kaste meg ut i det så har vært litt rolig på min front.

Hun kontaktet meg for noen dager siden og sa hun angret på at vi slo opp. Hun syntes jeg var en flott kar og ville gjerne prøve igjen med meg. Men hun var ærlig og sa at hun har datet 2 mannfolk mens vi var fra hverandre. Og hun hadde sex med begge.

Jeg ble litt overrasket over at noen kan hoppe rundt på den måten. Det føles litt skittent å gå tilbake til henne nå. Men samtidig så var hun en flott jente som jeg hadde blitt veldig glad i. Er det rart at jeg ikke ønsker å gå tilbake til henne fordi hun hadde sex med 2 menn mens vi var fra hverandre? På bare noen uker?

Lydbølger 2015

Ingen svar
(kvinne 32 år fra Østfold) Privat melding

Noen som skal på Lydbølger på Bore til helgen??
Eller noen som har vært der før og har noen råd for at festivalen oppleves mest mulig smertefritt ;)
(ps. Har allerede pakket ned førstehjelpsskrin ;) )

Hallo!
Forstår ikkje heilt dette Sukker:-)
Har pløya gjennom flotte mannfolk, sende mld til dei 15 eg tykte var hotte uavhengig av fylke-fekk svar frå 1..Er folk så laid back el er det ein hobby?:-) Virkar ikkje som så mange seriøst er på jakt etter kjærest..Men det er jo eg-er heller ikkje så redd for litt avstand :-) Kanskje greit at medlemskapet går ut i sept....Nokon som har erfaringar?
Eg er no på leit etter kjærest eg ei stund til..:-)

Da er det 3 uker ferie som gjelder. Blir masse trening og kanskje en tur med toget rundt i Norge ;)

Tråden kun for useriøse innlegg.

Hadde en veldig hyggelig date med en jente herfra i helgen. Det var en veldig hyggelig jente altså, pratet mye men samtidig avbalansert og rolig;)

Turen gikk videre til Bygdøy hvor vi grillet og koste oss, og vi pratet både om det ene og det andre. Praten var aldri kjedelig, det var humor og jeg holdt meg unna kjedelige samtaleemner som skole, jobb, politikk nesten hele tiden.

Jeg hadde en veldig god følelse for denne jenta, og når vi skulle si hade så ble det jaggu litt klinings også. Jeg fikk med meg nummeret hennes og vi ble enige på melding om at vi skulle møtes igjen.

Men plutselig en dag så hadde hun ombestemt seg. Hun mente det ikke hadde vært kjemi på det møtes og hun hadde konkludert med at vi var for forskjellige:(

Ble igjen veldig skuffet for jeg hadde fått dype følelser for denne jenta, og jeg tenkte jo at siden dette var den 26 dagen min så skulle jeg endelig lykkes...

Men den gang ei! Life is a bitch:(

Han sier at det ikke er gjensidig, selv om det virkelig virker sånn..Også treffer han meg likevell.. og jeg klarer jeg ikke la være fordi han er selveste drømmemannen.

Forstår at det hadde vært fornuftig å ikke møte han mer, forsøke treffe andre. Har forsøkt det leeenge nå. Har klart å holde meg unna han i lengre perioder.. men alle andre blekner i forhold til han.

Tenker at det går over med tiden.
Men søren, nå har det gått mange år... følelsene for han er ikke svakere.

Noen råd eller erfaringer jeg kan dra nytte av?

Matt Kahn forklarer forskjellen mellom en tvillingsjel og en sjelevenn.
Slik jeg forstår ham er en tvillingsjel en som hjelper deg å vokse, trigger dine følelsesmessige blokkeringer, slik at du kan finne deg selv og bli en hel person som er klar til å finn din sjelevenn. Tvillingsjel kan bli en sjelevenn, men ikke nødvendigvis. En sjelevenn er en du deler deg selv med i et harmonisk forhold når du har lært å være glad i deg selv.

https://www.youtube.com/watch?v=n2da2CQEyy0

Damer er noen søte og vakre skapninger
Som alltid er varme og godhjertede
Er der for deg når livet er uutholdelig
Når hverdagen er i mot deg
Lyser hennes godhet som et vakkert lys
Som smelter isen innvendig

Når morgengryet sakte siger opp mot himmelen
Kryper du tett inntil
Stryker meg og gir meg en klem
Da vet jeg at min frelser har gitt meg en gave
En gave som er noe av det beste som finnes
Vakkert å tenke på

Hver eneste helg kan jeg glede meg til å komme hjem
Du har laget en romantisk aften
Med røde lys, vakker musikk og god mat
Hva mer kan en mann egentlig kreve?

Alt tenker du på
Du som er min beste venn og kjæreste
Alt du gjør er en god gjerning
Stiller alltid opp for den du er glad i
Dette er ekte kjærlighet
Skjørt, men vakkert

Tusen takk for de gode ting du gjør
Hva skulle vi menn ga gjort uten dere?
Uansett om du er sint eller glad
Skal du vite at jeg elsker deg
Ikke mist motet, stå på!
Du spiller på fine strenger
Du gir noe av deg selv
Lar meg få føle varmen

Kjære, lille søte du!

Dette er lånt av reza08 og skrevet i 2012, men syntes det trengte å bli børstet støv av igjen.

For en tid tilbake begynte jeg og skrive med en hyggelig gutt over nettet. Vi fikk god kjemi og bestemte oss for og møtes over en kopp kaffe. Han er en oppegående,velkledd og velutdannet gutt. Så jeg tenkte at nå har jeg endelig skutt gullfuglen! I og med at jeg har barn,er jeg veldig nøye på at det skal være ordentlig og seriøst..noe jeg har dårlig erfaring med fra mitt siste forhold. Nå har det seg sånn at jeg føler en viss usikkerhet... vil han bli litt for kjedelig for meg etterhvert,tenker jeg... Jeg faller som regel for de "barske" og litt "badboy" aktige typene..som kan gi meg litt spenning og ikke gjøre dagen til det kjedelige A4... samtidig vil jeg ha det trygge og gode familielivet! Er jeg kravstor,som vil ha i både pose og sekk?

Hvor ser folk musikkvideoer?

Og er ikke dette den beste noen sinne?
https://www.youtube.com/watch?v=qV5lzRHrGeg ;)

Hvis dere har Chattet noen uker og opp mot en mnd eller to og møtt en jente par tre ganger. Ville dere sagt dere kjenner henne litt da?. Eller er kjennskap ene og alene basert på bare møtene dere har hatt som er langt færre enn dager dere har snakket sammen?.

Musikk?

Siste svar fr. 10 juli 2015 10:58 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym Apache

Hva slags musikk hører dere på? Det hadde vært litt artig og hørt på musikksmaken til dere her.

Hvilken låt har gitt dere nostalgiske gysninger?

Hvilken låt gir dere triste minner enda den dag i dag?

Jeg hører mye på klassisk musikk og opera. Bach og Händel sine musikkstykker gjør at jeg finner nesten samme fred i sinnet som når jeg er alene på fjellet og stillheten omgir meg. Men også andre komponster. Hører mye på Pavarotti, og er svak for sopraner. Der er så mange som jeg har et forhold til at jeg utelater det her.

Utover det så hører jeg på blues, mest på Delta & Louisiana blues med slide gitar. Det er noe ensomt og nakent over det. Country hører jeg også på, det jeg forbinder med country. Artistene der er Johnny Cash som ener, så Waylon Jennings, Merle Haggard og mange andre artister som synger country før den ble mer rockete.
Hører på Michael Jackson som har fulgt med meg siden jeg var ung, og låten Will you be there er spesiell. Frankie Miller har mange jeg hører på. Elvis Presley av det rolige slaget. Am. folk musikk og Det var noen av dem.

- Låten som jeg ennå i dag liker godt og som satte sine spor på meg uten tvil som ung er Kiss and say goodbye. https://youtu.be/Tj96QFzOL5Y

Andre gamle nostalgiske
- av det lystige slaget Whatever you want med Status Quo.
- Dancing the night away med Leo Sayer.
- Mother med John Lennon
- Save the last dance for me
- Mother med Pink Floyd
- Elvis med Take my hands, precious Lord gir minner av det triste slaget.

Dette årtusens popartister har jeg ikke noen spesielle som favoritter, men mange låter fra forskjellige artister.

Dette er kun en liten del av musikken som har satt sitt preg ut i fra tidsalder og speselle minner, og en liten del av musikk jeg hører på nå. Jeg samlet på musikk tidligere som andre samlet på klær.

Musikk jeg liker er av det tunge, meningsfulle, nostalgiske og litt triste slaget. Høres tungsindig ut, men dette er meg. :-))

Lurer på en ting... Hva tenker jenter/kvinner om å innlede forhold til en mann som har hatt sex med andre menn? Og spiller det i så fall noen rolle om han har vært den aktive eller passive part? Mulig jeg tar feil, men har inntrykk av at det blir mer og mer vanlig at menn kan tenne på andre menn.

Er det andre her inne som føler seg ekstra "ensomme" nå i ferien?

Jeg er jo egentlig ikke ensom, har et bredt nettverk med venner og familie, samt at jeg er aktiv og sosial sånn sett. Men føler at jeg blir litt påvirket av å lese om alle på sosiale medier som tilsynelatende har det så bra, og som er så lykkelige sammen nå i ferien. Reiser hit og dit etc.

La merke til en ny greie som jeg ikke har sett før.
Skulle sende melding til et nytt "offer" og da var det en liten rød boks under bildet hennes der det stod "svarer selektivt".
Hva er dette?
Noe hun har satt selv, eller har Sukker implementert ny funksjon som ser an hvordan folk er på å svare på meldinger?

På tide å løsne på snippen, få nesa opp i lufta og kjenne duften av sommer. Og ingenting gjør sommeren bedre enn et postbud fra Sukker som banner under tyngden av alle brevene som skal stappes i innboksen din.

Her er førstemeldinger som gjør vei i vellinga:
"Beklager, jeg tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre."
- Sukkers egen perle er et resultat av nitidige studier i omvendt psykologi, nysgjerrighet lurte katten, og kvinner er minst like nyfikne. Forvent nedsmelting i innboksen og ha en bøtte med sikringer for hånden.

"Hei, har du sett noen fine damer her eller?"
- Ingenting skjerper sansene som konkurranse. Her blir det bilder som får spamfilteret til å knele hvis du ikke passer på, og catfight utenfor døra di. Husk å lade kamera, man vet jo aldri hva slikt kan utvikle seg til.

Noen andre som sitter på sikre vinnere?

Hei trenger er sted å bo i Sandnes eller Stavanger, noen som har et rom til leie eller kanskje kjenner noen som kjenner noen😄 ja. Pendler til Kristiansand i helgene så trenger ikke stor plass. Takker for svar👍

Noen som har opplevd å fått hjerte(gul/rød) av noen får så at dem ikke svarer?

Det har skjedd meg en del ganger, de har lest meldingen å har kikket på profilen flere ganger, men får ingen svar tilbake, å jeg skriver bare det orginale : Hei:) eller Heidu:).

Det skjer også flere ganger at de svarer hei tilbake men så kutter de helt ut!
Kanskje jeg gjør noe galt?

Takker for svar fra en som undrer fælt!

Noen jenter som har tatt seg turen til Barcelona? 😊

Hei jenter.
Er det en seriøs,sporty jente som vil bli kjent?

Noe denne undersøkelsen viser: http://www.theguardian.com/science/2015/jul/06/old-before-your-time-people-age-at-wildly-different-rates-study-confirms?CMP=fb_gu

Across the group, the biological ages of the 38-year-olds varied from 28 to 61...

Det eneste jeg kan gjøre nå er hva faen jeg vil.

Somebody stop me :-D

"Utseendet er ikke det viktigste" sier de fleste - som oftest for å være politisk korrekt. Men det er faktisk det...i starten. Kall meg gjerne shallow, men jeg er ihvertfall dønn ærlig - utseendet er en fordømt viktig døråpner. Slik er det - bare se dere rundt i naturen. Dersom utseendet "innafor", så er det interresant å finne ut hva mer personen har å by på. Derfor er det så irriterende å se flotte "plakater" her inne, for så å gå på date og oppleve at virkeligheten er ganske annerledes. Blir litt som bildene av maten på Mc Donalds...

Er det innafor å jukse litt på fotofronten, eller er det villedende markedsføring?

Kjør debatt!

Neida, jeg er ikke sint...bare veldig veldig skuffet:-)

Er så enig med Meadow :-)

...om dere er ute etter kjæreste.

Grunnen til at mange kvinner ikke gidder å svare....
...man føler seg ikke spesielt utvalgt.

Det som kommer lett blir ikke verdsatt. Å sende mange førstemeldinger fører til inflasjon og verdien synker. Dere menn bør gjøre dere litt mer kostbare. Om jeg kun fikk en melding i måneden (og visste at dette var den ene han sendte), ville jeg selvsagt følt meg spesiell og utvalgt, og jeg ville svart med en gang.
Når man får flere pr dag, går man lei av oppmerksomhet og gidder ikke å svare noen...

Det kan sammenliknes med en kveld på byn. Den mannen som venter til slutt, går målrettet bort til den utvalgte og ber om en dans - vil få en dans. Den mannen som ber opp annenhver kvinne i lokalet, i tilfelle en av dem sier ja, virker bare dum, "billig" og desperat. Ingen dame blir tiltrukket av sånt.

Kommentarer?

Jeg er bare sååå svak for nordlendinger.
Og sånne nordnorske visesangere....

..faen når jeg legger til nye bilder i albumet, så renner det inn besøk på profilen av tullinger som vel har trykket på "nye albumbilder", men det kan de bare drite i når bildet viser en som er minst ti år eldre enn det de søker etter.
Narrefanter, pell dere vekk!
Sukker: Sett alder på albumbilder, please!

Sandnes eller Stavanger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym living

Hei trenger er sted å bo i Sandnes eller Stavanger, noen som har et rom til leie eller kanskje kjenner noen som kjenner noen😄 ja. Pendler til Kristiansand i helgene så trenger ikke stor plass. Takker for svar👍

Da blir det bysommer på meg i år, skal nyte hovedstaden for det den er verdt :) Noen som har noen spennende planer her i Oslo, som kanskje vil treffes for et glass vin eller en Corona? ;)

Hva gjør dere på i det fine været?
Eg var å badet igår i sjøen. og idag bare slappa av med å se på tennis :)

Er det en god eller dum ide å reise på sydentur alene?

For litt siden begynte jeg å prate litt med ei jente her inne. Det var jeg som tok kontakt, men det var hun som var mest "på" i chatten. Tok ikke lang tid før hun foreslo at vi skulle møtes, og lurte på om jeg hadde fri dagen etter. Det bekreftet jeg, og spurte videre hva hun ønsket å gjøre. Etter det hørte jeg ikke mer.

Det er ikke tvil om at denne profilen er ekte da vi ikke bor på et stort sted, og jeg sånn halvveis vet hvem hun er fra før. I ettertid har jeg derfor begynt å tenke at dette kan ha vært en test for å se om jeg var av typen som vil møtes etter egentlig veldig lite prat på nett først. Ble selv overrasket da hun foreslo å møtes så fort.

Er det jeg som er naiv som relativt ny bruker av sukker.no? Har jeg rett og slett strøket på en typisk test de mer erfarne brukerne klarer å unngå? Sitter uansett forvirra tilbake..

de som er seriøse og mener at felles interesser er det som betyr noe for oss > 60.fjellturer. Sykkel i Nordmarka og ellersl mye fysisk aktivitet

Jeg traff en på Sukker for et par år siden, og daten gikk bra! Vi begynte å treffes mer og mer og da oppdaget jeg at han var sta som et esel!;-) Burde han ha vært ærlig med det i profilteksten? Jeg ble jo på en måte ført litt bak lyset!?

Undres

Siste svar ma. 6 juli 2015 18:24 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym heltvanlig

Man kobles på looks, skriver en hyggelig melding, den blir lest.... og deretter intet. Hva er meningen lissom?

Arrrgh, hvorfor er det så mange damer så haker av for dette tullet? Personlig synes jeg dette er like tåpelig som enhver religiøs overbevisning, og synes det rett og slett det er en lite attraktiv egenskap. Mener at dette viser mangel på fornuft, refleksjon og logikk. Noen vil kanskje med dette påstå at det er derimot jeg som tenker snevert og er lite reflektert, men men...

Hva er det beste en mann kan gjøre for deg, kvinnen ?

Jeg og en venninne skal ut en tur på lørdag og ønsker å dra et sted hvor folk mingler litt og snakker med andre enn de de dro ut med. Finnes det slike steder i Oslo?

Når man tar pause fra sukker med å "deaktivere" profilen sin, så får man flere timers ventetid/karantenetid når man "aktiverer" den igjen -
og det er ikke mulig å spore profiler man har sett på/som ser på sin.

Noen som opplever det samme, og vet evt. hvorfor man straffes på denne måten?

Hilsen Growl!

Jeg vet det har vært nevnt utallige ganger før. Skulle ønske alle kunne datere bildene sine. Mange bilder vet jeg er veldig gamle fordi jeg har vært her i flere perioder. Ikke uvanlig å se igjen 4-5 år gamle bilder. Den brutale sannhet er at man ser 4-5år eldre ut nå! Uansett hva bestevenninner og kamerater sier.

Har du planer , fortell

Er det å jobbe offshore-turnus på 4/4 uker ett minus for dere jenter?

Eg er lei av alle som ikkje svarer korfor er dei her då.Har skreve til mange men ikkje svar.Føle at dette er ikkje seriøst i det heile tatt

Hva er det ?

har gjort en sjekk av min person og fått relasjonforbindelse på beste måte med flg preferanser:

Yrke: flyvertinne
Alder. 34-44
Høyde: 163-174
Hårfarge lys / mørk
Nasjonalitet: ingen betydning

Spennende...! Finnes du på sukker...?