Sukkerforum

Godt nyttår folkens... :)

Godt nyttår og gode helsinga!

Ingen svar
(mann 30 år fra Sogn og Fjordane ) Privat melding

Håper alle på sukker har ein god start på nyåret. Og har mykje lykke og glede i 2015.

Min lovnad til nyåret er at eg tørr å reise litt meir rundt for å møte folk som eg blir kjent med på sukker.

Kose dokke, og føler dokke eg burde bli kjent med deg. Så berre send et brev ;)

nyttårsforsett

Siste svar to. 1 jan. 2015 01:47 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym trønder27

Hei

Noen her som har noen nyttårsforsett for 2015?

Selv har jeg ett. Jeg skal utfordre meg selv mye mere. Komme ut av komfortsonen mer enn tidligere. Kansje det blir en date til og med. ;)

Eg har prøvd ut nettdating i 4 år nå ikke fått noe respons i det hele tatt hatt samtaler med 10 stk og 0 dating eg har prøvd ut dei fleste dating sider men ingen ting.. Eg gir faktisk opp så får naturen gå sin gang

Jeg har ingen planer på nyttårsaften, og kunne tenkt meg og finne på noe med noen andre jenter. Er det noen andre single jenter der ute fra Trondheim som vil bli med ut på byen eller noe? :)

Klem jente på 28 :)

Jaha...hva er poenget?
Kommer ikke svar lell... :-)

På den korte tiden jeg har vært her inne, så har jeg fått noen førstemeldinger. Det som forundrer meg en del er den elendige kvaliteten på meldingene. Jeg skjønner rett og slett ikke om senderen egentlig ønsker svar.

Noen skriver:
- Du er pen
Jeg svarer:
- Takk :)

Noen skriver:
- Fint smil :)
Jeg svarer:
- Takk :)

Noen skriver:
- Hei!
Jeg svarer:
- Hei!

Noen sender sånne standardkompliment (Du er søt), for deretter å blokkere meg... WHY? Hva er poenget med det da?
Noen sender lange meldinger med presentasjon av seg selv. Altså, den teksten som egentlig burde ha stått i deres egen tomme profil. Meldingen bærer preg av å være kopiert og sendt til mange i samme versjon.

Poenget er...de aller fleste førstemeldinger er jo av en art som ikke innbyr til videre kommunikasjon. Dersom man gjør dette fordi man vanligvis ikke får svar, så er kanskje dette grunnen. Når det er sagt, så svarer jeg alle. Men jeg synes rett og slett at det er litt meningsløst å svare en som bare skriver "Du er pen".
Gutter, skjerp dere ;) Eller er dere bare litt raus med komplimentene nå som det er jul og greier :)

Nå må dere fra vestkanten slutte å syte om at andre dømmer dere og at vi som ikke er fra vestkanten er misunnelige. Dere er akkurat like klysete, bortskjemte og selvhøytidelige som jeg alltid har visst dere er.

Så fordommer fordummer ikke!

Hvorfor er det slik at "alle" menn her inne ønsker kontakt med yngre damer (enn dem selv)? Menn søker mange år nedover og kanskje to år oppover. Mitt inntrykk er at damene kanskje har like mange år opp og ned, men nå ser jeg ikke på damene her inne, så det er mulig at jeg tar feil.

Rent biologisk bør jo menn søke eldre damer. Damer er seksuelt på høyden i 40-årene, menn i 20-årene. Damer lever lenger osv osv.

Hva mener dere? Og til gutta: Hvorfor vil dere ha så mye yngre kjærester?

Jeg har ingen planer på nyttårsaften i år og istedet for å sitte hjemme med barna har jeg lyst til å hjelpe noen.
Er det noe i Tønsberg området som vet om noen som trenger hjelp i morgen? Røde Kors, Frelsesarmeen osv?
Tenker at det kan være en bra erfaring for mine noe bortskjemte barn og få hjelpe de som ikke har det så godt som oss.

Hvordan er det med dere? Er det helt uproblematisk å fortelle venner/kollegaer etc. at man søker på nett?

Og dersom man finner noen: Er det flaut å si at man møttes på Sukker?

Pratet med flere menn som jeg kjenner her på sukker. Og for oss, så virker det som om at damene velger de som er veltrent framfor de som er utrent. At profil- og albumsbilder teller så mye mer enn personligheten (nei, sier ikke at alle veltrente menn har dårlig personlighet :p ).

Hva mener dere jenter?

nå er jeg spent?:)

Hei, folk tenker sikkert at jeg er domminerende når jeg stiller dette spørsmålet, men jeg er ikke den som må bestemme og sånn.

Jeg lurer på om det er normalt å like kvinner uten muskler? Jeg blir mye mer omsorgsfull beskyttende og hjelpsom, og blir tiltrukket av det.

Hvorfor er de så gørr kjedelige? Det er som om all livsgnist er sugd ut av deres legeme. Tørre, kjedelige, snerpete, humør -og humorløse. Satt seg i en fantasiløs "way of life" som er så ufattelig monoton og statisk...typisk for blond 40+...hvorfor?

Badboys

Siste svar ti. 30 des. 2014 02:00 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Statistisk

Det er så mye snakk om badboys her, har aldri hørt det ordet nevnt så ofte noe annet sted. Så kom med noen definisjoner da..? Referanser fra film/tv/et-eller-annet? Så kan jeg gå i meg selv og finne ut om det er en badboy jeg egentlig vil ha;)

Hva er dine beste og verste åpningsreplikker på date eller når du tilfeldig har møt noen, IRL eller på nett. Her er mine:

DE BESTE
1: På bar
”Jeg blir forfulgt av en dame jeg ikke er interessert i, kan jeg stå her og prate med deg en stund og se om hun gir opp og går?”
(ha ha, sjarmør og smartass, han pekte på den vakreste dama i lokalet, som viste seg å være internasjonal toppmodell for ti år siden, historien var selvsagt bare tull, men han klarte å snakke seg ut av det med stor humor)

2: På kaffebar
”Hva er den aller mest sjarmerende åpningsreplikken en mann kan fremføre for deg på en kaffebar?”
(supersjarmis spurte, jeg var solgt og delte tips villig vekk)

3: på t-banen
”På fisketur du også?”
(Vi reiste oss for å gå av på MAKRELLBEKKEN stasjon begge to. Herregud, så billig – men morsomt også, og en skikkelig pick-up line:-) som var lett å følge opp)

Resultat: ble kjæreste med alle tre. Sjarm og humor med en twist er en vinner for meg.

DE VERSTE
1: På kafe
Vi to ville fått veldig vakre barn sammen (uæh, flykt!)

2: På restaurant, date 2
Hvem er du EGENTLIG? (åh nei, stønn!)

3: På bar, rett før stengetid
Hjæm te dæ eller hjæm te mæ, hø hø? (oh my, hvor er nødutgangen?)

Resultat: Aldri sett noen av dem siden:-)

Jeg holdt litt på med en fyr i høst, og var nok ganske betatt. Gleden ble kortvarig og jeg fikk fyken siden jeg har barn og han følte vi ikke hadde helt riktig kjemi.

Her om dagen tikket det en melding inn fra ham og lurte på om jeg trengte en armkrok. Resultatet ble overnatting med full pakke jeg har sagt til fyren at jeg er totalt over han, men det stemmer jo ikke i det hele tatt. Han er min drømmemann, men jeg tydeligvis ikke hans drømmekvinne. Sexen er knallgod og praten går lett.

Stiller mitt spm til alle menn; er det sjangs i havet for at jeg klarer å kapre han nå som vi har status knullekompiser?

Vanvittig stor januarfest!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker

Januarfesten har høyeste påmeldingsrate noen sinne og blir vanvittig stor! Vi kunne holdt en bra fest med de som er påmeldt allerede. Det er bare å sikre seg billett :-)

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Ny-undersokelse-Nordmenn-glad-i-a-ga-pa-tur-7840073.html

alle som har lest noen profiler her inne på sukker har vell gjettet det samme :P

Tålmodighet og realisme på Sukker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker

De aller fleste som er tålmodige og realistiske skal klare det dette paret gjorde:
http://www.nrk.no/magasin/den-rette-1.12012448
Ha et godt 2015! :-)

Er folk fornøyd med sukker ? Nå som det er så mange forskjellige apper, nettsteder . Hvor lenge har du vært her å hvor mange har du kommet i kontakt med ?

Tror mange venter og venter på å ha det gøy, er ikke livet for kort til det ? Who cares, mvh singel mann

Første date

Siste svar fr. 26 des. 2014 19:48 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym trønder27

Hvordan vil dere ha arrangert første date? Trenger tips og råd

Ha det gøy og kose seg nå ?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym zorros

Tror mange venter og venter på å ha det gøy, er ikke livet for kort til det ? Who cares, mvh singel mann

Jeg har registrert at en del her etter 10 min over en koppkaffe mener å vite at han eller hun ikke er den rett.
Ja...det er godt mulig at "den første kjemien" ikke alltid er tilstede, men er det ensbetydende med at man ikke passer sammen ?

Er det slik at disse "gode kjemiene" går like fort over som de kom...noen ganger?
Er det slik at vi er for kjappe dersom ikke ALT er HELT slik vi optimalt ønsker det?
Kunne det ha vært lurt å gå på flere date med samme person og kanskje i forskjellige settinger for ikke å handle for raskt ?
Eller har vi for dårlig tid ?

Bare undrer....

Heisann

Er ikke så mye innom her for tiden, men er litt alikevel! Ser at det tikker snart opp mot 5000 besøkende på profilen (20 stykker igjen) over ganske mange år! Med litt sunn fornuft hadde jeg kanskje gitt opp dette siden det har resultet i 0 dates så langt, men det er tydelig at jeg ikke har sunn fornuft for jeg er her enda :) Så nå venter jeg bare på 2015 skal komme og meldingene skal strømme på!

Uansett jeg håper alle har en riktig fin jul og et godt nyttår. De heldigste er vel kanskje ikke her inne lenger så gratulerer til de!

Forresten, jeg er ganske fornuftig ellers altså...

Har mine 50% av tiden, vi har det fint i sammen, mye tull,gøy og kos. Men jeg legger merke til at de kan småjuble hvis mammaen henter de tidligere enn antatt. Om jeg kommer dit før enn hva som er planlagt, eller det blir gjort om, så de blir lenger hos meg, blir det feil for dem. De er 9 og 8, dette gjelder spesielt den eldste som er en frøken. Og når de har lagd ting på skolen til oss voksne, legger jeg også merke til at de "fineste" som de har brukt masse tid på, de mammaen får. Jeg er nok noe strengere og bestemt, noe jeg mener er riktig, men som sagt koser jeg veldig mye med de, sover ved siden av de om natten også.. Synes dette er litt kjedelig å kjenne på jeg.... Flere som har følt/ kjent på det samme ?

Heisann alle sammen.

Ville bare ønske alle der ute en riktig GOD JUL og et GODT NYTTÅR :))))

Tenkte bare å si ifa at i januar starter det nye runder med dansekurs. Bårdar Swing Club har introkurs på søndag 18. januar, og anbefaler det å prøve lindy hop og balboa. De danses til swingjazz og crooner-låter.

Når man sitter alene på disse dagene... Hva har gått galt ?
Jeg gjør det, når jeg ikke har barn.
Vi er vel litt spesielle, ikke de mest utadvendte og sosiale,,, eller hva skyldes det. Jeg har fullt av slekt i omegn men dog. .. Klarer meg fint alene jeg, men man reflekterer jo litt... De to største festdagene i året hvor man samles, hygges og tar vare på hverandre ,, sitter man altså alene...
Hvordan er det med andre og tanker rundt dette...

Ønsker dere jenter strålende jul med masse uendelig varme og masse kjærlighet, Klem fra Øystein:)

God jul!

Ingen svar
(mann 34 år fra Nordland) Privat melding

Merry jul, som de sa i The Julekalender.
Håper dere alle har en god jul til tross for at dere er registrert på Sukker :P

Hvordan skal man kle seg på en date??..

Enkelt, eller litt extra?..redd for å virke som en jålebukk, men heller ikke som en slask.. Hva gjør dere???... :))))

Gleder alle seg til jul?
Jeg gruer meg! Har to barn som skal være hos meg. Min tredje sønn har fått seg kone og barn og de skal være hos hennes storfamilie.. Foreldrene mine har fått seg nye familier, der vi aldri blir inkludert. Eksen min har fått ny familie og har masse familie. Jeg har kun meg å tilby til jul, ingen happy storfamilie....
(Hvordan får jeg bort pseudonymet "feiga"? Passer ikke...,)

Hva er det som får menn til å bli så usikre på seg selv at dem må inn på en datingside for å få bekreftelse på at de er bra nok og at de fortsatt har draget?
Det er jo mange som ser flotte ut og som tilsynelatende virker veldig hyggelige, men som forsvinner da de har fått "kredd" nok..
Det er veldig synd for dem at dem må handle sånn, men hva kan vi kvinner gjøre for å øke selvtilliten deres uten å få oss en trøkk selv?

Der kom siste brettet ut av ovnen...neste jul skal jeg ha en kjæreste som baker med meg til sent på natt.
Jeg ønsker meg med andre ord en kjæreste til jul.
Hva ønsker dere ?

Nyttårsaften nærmer seg, kjenner at jeg gruer meg litt, det er den første uten barna... Men jeg avtalte for noen uker siden med en venninne at vi skulle gjøre noe sammen, så jeg holdt motet oppe. Klar for litt fest liksom, gjerne ut på byen. Så får jeg vite i dag at hun skal reise bort med familie i stedet. Er så skuffet, og lei meg! Alle nære venner er bortreist eller med barna sine. Litt drøyt å egle seg på mer perifere venner for å ha noen å være sammen med, eller? Har noen gode forslag til hva jeg skal gjøre?

Aften.

Noen som vet hvilke utesteder i Oslo som frekventeres av latinamerikanske damer? Eller andre steder i Oslo hvor man kan komme i kontakt med disse herlige damene?

Dette er et seriøst spørsmål!

Jeg er blitt gravid, og er svært glad for det. Jeg er singel.

Noen som vil komme med synspunkter på hva jeg kan gjøre for å slippe å sitte alene et års tid nå?

Skulle gjerne hatt en mannlig venn i denne tiden , det er ensomt, (men ikke en som tar kontakt fordi han er ute etter kinky sex).

Tips mottas med takk fra både damer og menn.

Julen

Siste svar sø. 21 des. 2014 20:10 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Hadde håpet å finne en dame slik at det kunne blitt litt romjulssex, men den gang ei.

Fra tid til annen så kommer det spørsmål eller innlegg fra noen som ikke har troen på at matchtallet betyr noe. Det kommer stort sett fra folk som ikke har satt seg inn i hvordan matchingen fungerer eller som får avslag "gå grunn av" av lav match. Majoriteten av de som er på Sukker vet likevel hva matchtallet innebærer og relevansen det har.

Matchtallet er ikke magi, men kun en summering av matchen på spørsmålene i relasjonstesten. Hver og en kan selv bestemme hvorvidt det enkelte spørsmål skal telle med. Hvis det at motparten er glad i å lese er det eneste som betyr noe, skal han sette høy viktighet på lesing, og lav viktighet på resten. Hvis det kun er mye lesing, mye friluftsliv og lite alkohol som er viktig, så settes kun dette som viktig.

Selv når man kun er ute etter et ligg, har man misforstått om man sier at matchen ikke betyr noe. Om et ligg er målet kan man sette "Ikke viktig" på alt bortsett på frigjorthet, porno, sex, osv. De seriøse som har vektlagt de mer seriøse spørsmålene, vil "trumfe" igjennom en lav match og forsvinne fra listen til de "sexgale" :)

PÅ Sukker vil altså både de seriøse finne hverandre, og de andre vil finne hverandre.

Matching-suksessen er grunnlaget for Sukker. Over 100.000 har møtt hverandre på Sukker og på grunn av dette så anbefales Sukker enormt mye. Sukkers totale markedsføringsbudsjett på brøkdelen av andre datingtjenester.

Den effektive matchingmotoren har en stor verdi for Sukkers brukere. Derfor er det også vanskelig å tillate at folk på forumet sår tvil om matchingens berettigelse. Slik noen skriver får en av og til følelsen av at det er like effektivt å velge partner fra horoskopet i ukebladet. Bare så det ikke er noe tvil: Det er det ikke. Matchingsystemet fungerer faktisk eksepsjonelt bra.

Så igjen: Matchsystemet er kun et verktøy som summerer de enkelte spørsmålene i relasjonsmatchen i et matchtall. Det er altså opp til hver enkelt bruker å lære seg å benytte verktøyet.

Ha en finfin dag :-)

Hvis jeg har sendt en mail på sukker jeg etterpå syns var uheldig formulert, og mottageren ikke har lest den, vil den forsvinne fra mottakeren om jeg sletter den hos meg?

Jeg har oppdaget en bekjent av min far på en datingside. I profilen er han 54 år og søker kvinne 25 - 42 år. Jeg vet derimot at fyren er 60 og gift. I tillegg er jeg på hils med sønnen (som er på min alder). Han vet ikke hvem jeg er, og nå har han sendt meg en melding. Hva gjør jeg?

(...innrømmer at jeg er fristet til å avsløre ham)

En viss dame her på forumet mener at jeg dater feil type damer hele tiden. Til det så sier jeg at det ikke er tilfellet. Jeg har bare datet de som er normalt pene, ikke for pene, ikke for slanke, deilige eller for populere.

Dater bare de som er gjennomsnittet pene som matcher meg etter kroppsfasong, klesstil og utseendet. Jeg letter aldri listen for høyt, men det føler jeg damene som avviser meg gjør. Tror de virkelig at juristene i Suits skal komme ridende til den. Så pene er de ikke. Så slutt å si at det bare er menn som sikter for høyt.

evt. til hva?

Jeg skal feire min første jul uten barn, kjæreste eller familie. Grudde meg til det. Tenkte at dette må jeg gjøre noe med. La derfor ut invitasjon på en åpen Facebookgruppe at hvis andre single var i samme situasjon var de velkommen til meg. Tok ikke lang tid før tre andre, hvor 2 er helt fremmede for meg tok kontakt og ble veldig glade for invitasjonen.
Vi er nå blitt litt kjent på Facebook chat og gleder oss til juleaften.

Julemoralen er; - Har du tenkt å sitte alene i julen og syntes det er litt kjipt? Ta tak og prøv unngå det, du er sikkert velkommen hos noen du kjenner men du må tørre spørre eller gjør som meg og åpne hjemmet ditt for andre i samme situasjon.

Hvordan er det jeg arkiverer meldinger?

Jeg får litt spader av tanken på dating. Det er skikkelig langt utenfor komfortsonen å date.
Jeg skulle helst sittet på gjerdet og sett vedkommende an ei stund før vi snakka sammen, men det blir litt rart på en date. :D
Hva om det bare blir kleint? Hva om jeg begynner å panikkprate fordi det blir litt stille? Hva om jeg synes han er superflott og begynner å lure på hvor mange andre dater han skal på?
Blir litt svett i henda bare på tanken.
Hva er en bra førstedate?