Sukkerforum

Det forundrer meg at noen tenker slik. Men etter en tråd jeg la ut var det ett par som trakk den konklusjonen pga av måten jeg tenkte om ett tema. Som om meninger man har skal avgjøre hvilken sivilstand man har. Men jeg syns også veldig mange dømmer folk etter sivilstand. Som om man er mislykka som singel, og alltid fullkommen i forhold. Jeg lurer på hvordan det står til med selvbildet til slike folk. Selv laget jeg meg ett motto i mitt forrige lange forhold, som jeg hadde med en mann som ble mer og mer asexuell; "heller singel og sugen, enn i forhold og desperat"..humor må til! Men mitt poeng er at det er ulike grunner til at folk er single i korte eller lengre perioder. Og at sivilstand har ingenting å si om hvem du er, eller hvor bra du har det. Noen ganger er man faktisk også singel en periode fordi man har valgt det selv. Jeg er en kjærestedame, har hatt flere gode forhold. Men jeg er ikke redd for å være alene, og blir ikke i en relasjon som tapper meg for energi. Heldigvis har jeg gode folk rundt meg som alltid er der for meg. Og jeg plukker menn som moden frukt når det passer meg.

Jeg ønsker meg denne capsen, men aner ikke merke eller hvor jeg får kjøpt den.

Noen som vet? (Ja, vet, tåpelig bruk av forumet..:-))

http://www.nettavisen.no/na24/lotteritilsynet-vil-stanse-festen-til-rytter-malin/3422791655.html

Er det lov å "henge ut" eller advare mot brukere her?

Jeg opplevde å avtale date, fikk bekreftelse på at vi hadde en avtale, gav nummeret mitt, kom til daten, og ingen kom.
Når jeg sjekka sukker var jeg blokkert av personen - uten at jeg hadde skrevet noe annet siden avtalen vår enn nummeret mitt.

Muligens en fake profil som gjør sport i å få folk til å møte opp på alene-dates? Noen som har opplevd det samme?

Treffe deg?

Ingen svar
(mann 40 år fra Hordaland) Privat melding

Hei på dere jenter.
Blir en tur til Bergen i helga,kanskje noen skal en tur ut og vil møtes?
Gi en lyd,treffer deg gjerne:)

hei
Er så lite teknisk, men kunne veldig gjerne fjernet samtale tråd. Hvordan gjør jeg det?

Hei,

Noen som har tips til alene reise syden?
Steder og hotel?
Leter spesielt i Hellas /Kypros.

Leser alle innlegg her om regler for ditt og datt ;)
Hvorfor ikke bare ta ting litt som de kommer ?
Livet er for kort til å ikke lekes litt med :)

Hvorfor kan man ikke bare en gang for alle, bestemme at profiler uten bilde, ikke har noenting på sukker.no å gjøre?

Hvordan blir dette oppfattet ute blant jenter/kvinner? Er det greit å få spørsmål om sex i første melding, eller bør det være noen dater på plass før man kommer til dette med sex? Sex på første date? Er det innafor eller skivebom?

Jeg er kanskje litt gammeldags av meg, men jeg syns at gutten/mannen skal spandere alt (evnt. mesteparten) på daten, iallfall de første gangene, snakker ikke om å være en sugar-daddy resten av forholdet ;) Men har fått med meg at noen jenter vil virke mer selvstendig og betale selv, for å vise at de kan ta vare på seg selv og stå på egne bein osv. Og da kan det kanskje være litt "frekt" å betale for henne...eller no? Jeg hadde kanskje sett på det som en slags avvisning om jenta sa nei til at jeg skulle betale...som om hun ikke ville "skylde" meg noe, siden hun ikke ville treffes igjen..men det er bare hodet mitt som er rart :P hehe..

Ikke missforstå meg, jeg mener på ingen måte at gutter/menn er bedre enn damer på noen måte. Men jeg ser på det å være gentleman som en veldig viktig del av mannsrollen, og prøver å bevare dette så godt som mulig. har fått inntrykk av at det ikke er så alt for mange av oss igjen..hehe :)

Så hva mener dere, folkens? :)

70% av mine beste matcher (over 94) er uten bilde.
Er det slik at denne prosentsatsen stiger forholdsmessig med alderen?
(jeg beklager meg ikke over dette, men lurer litt..)

Åssen fungerer dette med looks når du sveiper bilde til den siden som sier vil vite mer, sender en gult hjerte da?

Sporty dame

Ingen svar
(mann 40 år fra Hordaland) Privat melding

Hei

Er det en sporty dame som vil bli kjent?
Hva du trener er det samme,vil gjerne lære noe nytt :)
Er med på litt forskjellig selv,fotball,innebandy,volleyball og litt håndball.

Gi en lyd,vil gjerne høyre ifra deg..

hei, er relativt ny her, noen som kunne tenke seg og prate?:-) er på utkikk etter et fast forhold også:-)

Foretatt min egen lille markedsundersøkelse her på Sukker. Fulgt litt med i diskusjonsforumet og fått med meg noen av diskusjonene... så her kommer det.

Menn er rett og slett for passive ... sendte ut en hyggelig melding til 10 utvalgte menn som.. var online, hadde søte profilbilder, matchet meg og som søker noen på min alder.

Resultat:
20% ikke lest meldingen
20% lest meldingen - men ikke gitt noen som helst tilbakemelding :(

Resterende 60% har jeg vært i dialog med... av disse..
1/3 har jeg ikke hørt fra på 3 dager
2/3 har jeg vært i dialog med inntil i dag.

Håpet å kunne sette i gang en god dialog og bli bedre kjent med noen av disse individene som lurer bak profilene.. kanskje til og med skaffe meg en kaffe date til helgen.

Vel.. sitter nå her i ensom majestet og koser meg med et glass rødvin. Det er helg og ingen date i sikte. Er det meg det er noe feil med?

hei. Jeg er ny her inne. Er på leting etter livspartner. Er litt skjelven og nervøs, men har da dristet meg til å sende noen hjerter til menn med glimt i øyet og profiler som får meg til å le. Men er dette nok til at dere oppfatter interessen? Det var ikke negativt ment. Er det noe annet jeg bør gjøre når jeg ser en profil jeg smiler av? Og er dere menn med seriøs intensjon tøff nok til å ta kontakt?? :) :) håper på råd, så jeg kan finne min partner in crime :)

Hva foretrekker dere? Å ha kontakt med en om gangen, eller å skrive med- og date flere på samme tid?

Hvor går din grense for hva som er greit for deg?

Jeg ser at mange aktive deltakere på dette forum bruker pseudonym. Er der noen av dere som vil forklare hvorfor dere har valgt å gjøre det? Utover at jeg blir litt usikker av ikke å vite hvem det er som skjuler seg bag pseudonymet, og at jeg av og til kunne ønske meg å kunne komme i kontakt med dem direkte er det helt greit for meg. Men altså - jeg er nysgjerrig på hva fordelene ved pseudonym er.

hei:-) blir man trukket automatisk hver mnd her? Mitt abbonement går ut om få dager, og jeg har ikke tenkt å være her inne lengre.

bare å nyte siste offentlige fridag på Mandag folkens. Nå er det ikke fler før jul😳:) Ha en finfin helg.

Hva får unge gutter på 19 til 26 år til og ta kontakt med damer som meg på over 40. Virker spesielt synes jg. Er det bare jg som er rar kansje, mn liker det ikke. Synes de er altfor unge. Avviser de bare på en hyggelig måte jg

46433599 vis du er jente jeg har lyst til å bli kjent med

Jeg er en hardt arbeidende person som merker at denne siden av jul - som, som kjent varer helt til påske enkelte steder - rotes til av en masse påtvungne fridager, som er en overdrivelse av vår antatte hang til den kristne tro.

Jeg nevner i fleng: Skjærtorsdag (kjære vene, det var jo et helt vanlig middagsparty), andre påskedag (hallo, han sto vel opp første påskedag, hvor lenge skal man dra den ut?), himmelspretten (mja, er det noe å feire; at han stakk av?) og nå pinse (hvem med hånden på hjertet husker hva dét er? tale i tunger? kan du gjøre på søndag). Har jeg glemt noe? Sikkert. 1. mai og 17. mai kan vi jo ikke gjøre noe med, gud forby.

I hvert fall: I tillegg tar jo en masse folk ekstra fri i tilknytning til disse Jesus-dagene, og det er kul umulig å få ferdigstilt teamarbeid eller avtalt møter for de er borte, borte borte. Veldig dårlig for BNP (men vi har jo olje, da).

Jeg slår et slag for at vi kutter disse fridagene og gir Folket, Det Norske en ekstra helt vanlig feriuke i stedet. Da får vi et ryddig vårsemester og vi får mer ferie, som vi kan fjase bort når det passer oss.

*Nå ser jeg også at man kan markere at man ikke ønsker korte svar i tråden. Hva er det for noe sprøyt? Er det om å gjøre å bruke flest mulig ord på det man mener (sånn som jeg visst har gjort her)?*

Hvor viktig er rettskriving i profilteksten for dere ?
er det alfa og omega eller er går det greit med noe skrivefeil ?
( tenker ikke på googel norsk under dette.)

Jeg er ofte ute å sykler eller går rundt i byen..ser mange folk av forskjellig kaliber :P Av og til går jeg forbi jenter som er utrolig søte og pene, og da har man jo lyst til å stoppe de og si hei eller noe annet velvalgt og sjarmerende. Men jeg får meg ikke til å gjøre det, for jeg tenker at det kanskje er litt rart...selv om det egentlig ikke burde være det.

Så hva mener dere, jenter? Hvis en totalt fremmed kar hadde stoppet dere på gata og sagt at "han gikk forbi deg ista, men syns du var så pen at han bare måtte ta henne igjen for å si hei"..hva hadde reaksjonen vært? Positiv eller negativ? :)

Bli kjent?

Ingen svar
(mann 40 år fra Hordaland) Privat melding

Hei jenter

Er det en jente/dame som ønsker bli kjent med meg?
Du er litt sporty,liker deg ute og er søt på din måte:)
Ta gjerne kontakt,biter ikkje.

jeg har lagt merke til at når jeg møter noen fra sukker, og når den jeg dater spørr om vi skal ta en øl eller vin så blir de passive, og unngår å svare når jeg svarer at jeg drikker ikke alkohol dvs jeg drikker det sjeldent og at jeg ikke drikker øl fordi jeg rett og slett ikke funnet øl som har falt i smak det samme gjelder vin. og det ender med at de kutter kontakten uten å si noe .

er det bare meg eller er det flere som har det slik.

hvorfor kan man ikke godta det at personen man dater ikke drikker alkohol så ofte. man må vel ikke drikke for og ha det hyggelig/koselig osv. eller?

Jeg frykter at jeg kanskje er litt kresen når det kommer til det jeg ser på som kjedelige profiler. Det finnes i prinsippet tre forskjellige typer kjedelige profiler:

- den klisjefylte profilen (kjemi, fjelltopper, bortoverski, nedoverski, jobb man trives i, etc.)
- den tomme profilen (kanskje med "spør hvis du lurer" som eneste tekst"
- den negative profilen (nettdating er skikkelig teit, men mot bedre viten gjør jeg ett halvhjertet forsøk)

Hvilke av disse profiltypene svarer du på meldinger fra? Er det noen du tar kontakt med selv?

Selv har jeg ikke noe i mot de klisjefylte profilene (man har da i det minste gjort en innsats for å skrive noe), men styrer unna de andre to typene :-)

Ok ... er ikke troende/religiøs på noen som helst måte, men disse langhelgene liker jag uansett ! :-)

Blir ... få se ... øving, konsert (publikum), øving, øving, konsert (spille selv), øving ... og kanskje en kopp kaffe ... så mer musikk og øving tror jag !

Avslutter vel langhelgen med litt banjospilling ...

Hva er utfordringene dine?
Hvor stopper det opp?
Hva skulle du gjerne lest/ visst om?
Bruker du mye tid på å bekymre deg om profilen din er bra nok?
Er du mer bekymret for du skal skrive i første melding?
Hva du skal si på første date?
Hvordan du skal få en date til å bli to?
Hva er det DU bekymrer deg for eller kunne tenke deg råd/tips om?

Er det mulighet til å kunne se når en profil vare sist innlogget?

Og... jeg ser at enkelte personer er "online" 24/7, er det riktig?

Hei på dere single jenter.

Ønsker dere en fin helg:)
Ta gjerne kontakt,singel og søker etter den rette.

Klem ifra Knut Olav

Har dere kjent på det fantastiske øyeblikket av lykke? At du føler deg fullstendig fri og at livet står åpent foran deg? Full av herlige opplevelser og glede. Jeg har kjent på denne følelsen i flere dager nå. Vi trenger alle slike perioder med lykkefølelse hvor livet bare rett og slett kjennes herlig og godt ut! :) Når kjente du sist på en slik lykkefølelse?:) Hva gjorde at du fikk denne følelsen?

Hei!
Når jeg er på byen enten jeg har drukket eller er edru, så blir jeg sjekket opp av utelukkende gifte jenter/damer. Blir litt trøttsomt i lengden. Noen med lignende erfaringer? Lei av å bare være noen sitt leketøy. Er mann

Fikk en match på et annet nettsted. Vi ble venner på facebook, etter 30 min. hyggelig tlf samtale. Det første han spurte om var hvem min x var, og når det ble slutt. Kjente jeg at det ble litt vel kontrollerende. Spesielt siden vi verken har møttes, eller definert vår relasjon. Jeg rygget unna. Ja jeg har bilder av min x, gode minner. Vi er fortsatt venner. Har selv aldri reagert over slikt. Syns heller det er pluss i margen om noen har ett godt forhold til en x. Om bilder blir problem hadde jeg tatt det opp senere. Hva tenker folk?

Heisann,
Jeg fikk for noen år siden en "bucket-list" bok av ei venninne. Denne har dratt meg med ut på herlige/uventa eventyr og opplevelser. Den er delt inn i mange forskjellige kapitler; ting man må prøve, ting man må lære seg, bøker/filmer/musikk man må høre, ting som gleder etc.

Det er nå på tide å legge til ting, så har dere noen forslag??

Noen som kan forklare meg meningen med matchtall ?! Jeg søker menn fra 45-58+ -. Jeg får perfekte match på 91 fra menn på 26 år, går inn på "treet" og der er mange røde blad.
Så ser jeg på en match på 80, alderen er rett og bare grønne blad??! Hvorfor da den forskjell?

Lurer litt på en ting...vad er det for jenter som er hær inne på sukker igentligen..tørr de ikke o svare eller er de så opptatt att den PERFEKTE mannen ska dyke opp..har nog skrevet til ca 40 jenter o kanskje fått 3 svar, tex Hei har du hatt en fin helg. ..nada tbaks asså. ..er de bare jeg eller er det flere gutter hær inne som tycker likedant?

Nå har jeg vært syk siden 15 mai, og det ser ikke ut til at feberen skal slippe taket. Det er i og for seg greit.

Det som IKKE er greit er at kiloene raser av meg, og den pappamagen jeg har jobbet med i snart åtte år bare er en skygge av seg selv! Og det nå når det i landets viktigste aviser står å lese at pappakroppen er inn!

Snart ser jeg ut som en av de vanlige gutta som trener 10 ganger i uka liksom...

What to do?

Jeg er litt sjokkert , over at folk som aldri har møtt meg , viser en side som er skremmende ,Nemlig sjalusi , Jeg har vært i et forhold, der han var ekstremt sjalu ,uten grunn ,.
Å jeg har ikke noe ønske, om å møte den type mann igjen ,Jeg vil møte en mann som er trygg på seg selv .
,Men jeg har opplevd at , flere som har kontaktet meg viser, den siden fort , og jeg tror ikke at jeg, er den eneste som opplever det her inne , så mitt spørsmål er Er det greit egentlig , å vise , eier tendenser for noen du ikke har møtt ?

Kan man kurere kjærlighetssorg med å sjekke en ny så raskt som mulig? Vil jo videre lissom....

Ok, brutalt ærlig nå, jenter.

Blir dere automatisk mistenksomme om at det må være noe galt, eller er det håp for slike som meg?

Jeg hadde tidligere et forhold med en dame jeg hadde perfekt kjemi med. Vi kunne prate i timesvis helt naturlig, og det var ALDRI noen klein stillhet.

Problemet var at hun hadde null selvdisiplin. Hennes sønn oppførte seg dårlig fordi hun ikke klarte å være konsekvent, og da ofte ga etter, hun var overvektig fordi hun ikke klarte å kontrollere matsuget, og hun hadde ingen utdanning eller jobb.

Jeg valgte å gjøre det slutt pga dette. Jeg følte det kom til å påvirke vårt eventuelle fremtidige barn negativt, det kom til å påvirke vår fritid, siden alle ferier måtte bli dekt av meg, det kom til å påvirke min ledige tid fordi jeg måtte bruke min egen bil (og mitt eget førerkort) til å kjøre barn til trening osv.

Hva tenker dere menn og kvinner om dette? Jeg er usikker på om jeg gjorde det rette, siden jeg tviler på at jeg kommer til å få slik kontakt igjen. Likevel så jeg ingen god og stabil fremtid med vedkommende.

Veldig vanskelig. ..

hei alle sukker medlemmer. Dette innlegget kan kanskje høres litt "cocky" ut med det første, men tro meg, det er med all ydmykhet jeg faktisk skriver dette.

jeg er selv en (snart) 28 år gammel bergenser, som er nysingel for ca halvannen mnd siden: Vi hadde ett bra forhold, men varte bare 11mnd. Jeg har i min "voksne" alder hatt noen kjærster og samboere, jeg er kanskje ikke den som hopper på første som sier hei, men har på mange måter vært heldig (eller uheldig om du vil) og møtt mange skjønne jenter jeg har blitt forelsket i, og som har blitt forelsket i meg.

Men så til poenget. For å forklare meg selv, er jeg vel noenlunde kjekk, men på ingen måte en "hunk" aka. Brad Pitt som ALLE vil ha. Men jeg har nok en viss sjarm med meg og noe som appelerer til jenter, og fysisk sett har jeg vel det som nå blir kalt for #pappakropp, selv om jeg ikke har barn hehe.

Personlig liker jeg atletisk, sunne, flotte jenter med fine former. Og mener selv, at noe annet enn "den deiligste damen" er ikke noe jeg vil søke etter. Selv om smaken er som baken, og det jeg personlig syns er den hotteste jenta i byn, ikke nødvendigvis er den hotteste for alle andre (heldigvisis):

Så er det store spørsmålet, er det ok å føle det sånn. Som jeg alltid sier "why settle for less" på en måte? Det betyr ikke at jeg BARE bryr meg om utseende. Men utseende teller, og det indre er minst like viktig. Men man blir jo først tiltrukket av utseende, og deretter personlighet. Er dette "ok" eller burde jeg senke min egen standard og gi i gåseøyne "litt mindre pene jenter" en bedre sjans? Jeg er en mann, som når jeg er sammen med noen, er det INGEN andre i verden som kan matche seg med henne, uansett hvor pene de liksom skal være. Og jeg vil jo ikke ha en dame, gå på byen, og se på andre damer og tenke "oy hun var sexy, min dame er fin, men hun derre var NICE"...det blir for meg helt feil.

Skal jeg fortsette slik jeg alltid har gjort, og kun finne de jentene jeg VIRKELIG liker utseende til, og håpe de har en personlighet som også er midt i blinken...eller er jeg helt på villspor? Altså, når jeg sier setningen høyt, høres jeg jo ut som verdens største IDIOT...men det er jo med de beste intensjoner jeg tenker dette...jeg mener jo selv at jeg må ha en jente jeg tenner på...om dere skjønner...(og ja, jeg vet at kroppen forandrer seg med årene, men det gjør heldigvis smaken også) hehe...

Noen her inne på sukker av damene som liker litt yngre menn? :)

Spør jentene/damene her inne. Ser dere noe gale på min profil som kan gjer at ingen vil svare på mine meldinger.? Sender meldinger får besøk når dei leser den, men ingen svar. Er eg ikkje interrisant nok?eller?
blir lei meg.

Hei
Er det en seriøs jente som vil bli kjent med meg?
Føler meg ganske normal og liker holde meg i aktivitet.

Yngre garder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym E

Noen her inne på sukker av damene som liker litt yngre menn? :)