Sukkerforum

Redd!

Siste svar on. 15 juli 2015 22:10 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Pjusk

Jeg har opplevd så mye svik og kjenner i dag at jeg nesten ikke tør å innlede et nytt forhold. Jeg vet at jeg har mye å bidra med i et forhold, men jeg ender opp med å takke pent for meg. Og er fortsatt alene... Noen som har tanker, tips?

Altså, først, jeg skjønner HVORFOR de er her. :)

Men jeg lurer på om dere surfer rundt på profiler, gjør diverse søk, skriver meldinger til noen som fanger oppmerksomheten osv.

Eller er det mere som å se utelukkende på de profilene som har besøkt deg og se på de som har sendt melding eller hjerte til deg?

Opplever egentlig svært sjeldent at jeg får hjerter fra noen jenter, dog hender det.
Og de fleste som besøker profilen min gjør det fordi jeg besøkte profilen dems først, eller sendte en mld, eller sendte et hjerte.

Har ikke lyst til å bli syk, så lurte på om noen hadde noen gode tips til å jogge i regn?
Alternativt noe tilsvarende som kan gjøres inne.

Skal på treningstur til ulriken no, blir gøY!!!
fantastisk gøy siden det e så bratt oppover på slutten.
NOen andre som liker å gå der?

Første date.

Siste svar on. 15 juli 2015 12:43 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Fluffy1972

Hei alle sammen!!

Er havnet her på sukker.no etter 20 års samboerskap / ekteskap som viste seg ikke å fungere.

Skal nå på kaffe' date for første gang etter at jeg ble singel, med en jente / dame som jeg så langt liker veldig godt. Er ikke så "dreven" lenger ettersom det tross alt er over 21 år siden jeg holdt på med dette....

Har en ide som jeg kunne ha tenkt å bruke på date'n, men er kanskje litt "cheesy"?

Det jeg har tenkt å gjøre er:
Lage en "dating" kontrakt med morsomme multipile choice som feks:
jeg undertegnede (signatur) lover å ikke missbruke min date motpart verken fysisk eller følelsesmessig på denne date osv. :-)

Er veldig glad i litt humor, men er litt usikker om dette kan tas ille opp :-D

PS: Virker som om hun har litt humor.

Noen meninger?

Hvor finner jeg eposten som jeg har på kontoen min? :)

Gått på en smell to ganger nå, med nysingle menn som sier de er SÅ over exen.De er ikke det vettu.Kun ute etter trøst og reboundsex.Hva med å prøve å bearbeide bruddet, gjøre seg klar for nytt forhold FØR du går på nett?gjør det litt enklere for oss som virkelig er klare for et seriøst forhold!

Tipper et par timer er den korteste daten jeg har vært på. Ulempen med å være så jævlig høflig.

Noen som har virkelig korte dater?

Noen som kan forklare om det er mulighet for og fryse sukker en stund fremover?? Helse årsaker eller er det bare slette?

Er det noen her inne som kan anbefale en god parfyme ;)

Utvalget er sååå enorm og jeg er også der ekstremt kresen :) Liker litt lette parfymer og vet at en parfyme kan lukte veldig forskjellig fra person til person... Men tenkte at dette er jo forumet for å høre om noen har noen gode forslag :)

Hva er din favoritt? Ønsker svar fra begge kjønn :)

Hvordan vil du at dama skal lukte liksom?

Bare for å sette uviktige ting som sjekking, manglende svar, falske profiler og dating i perspektiv: I morgen er en reise på 9 og et halvt år over, og New Horizons ankommer Pluto. Allerede i 2007 var den ved Jupiter... så vanvittig langt ute er det faktisk.
Fantastiske bilder allerede, men det som kommer tidlig Onsdag blir mange ganger bedre.

For de av oss som fortsatt anser Pluto som planet, og ikke fryser ut andre fordi de er små og annerledes. :)

Kjære sukker.

Søkefunksjonen deres trenger en oppgradering.

I dag kan jeg søke på damer mellom en viss alder, innenfor en viss avstand (som kun funker om de har satt plassering på kartet) evt kun i et visst fylke osv.
Hvordan hjelper det meg at jeg får treff på damer som f.eks er 5 år yngre enn meg når de ikke er interessert i noen som er mere enn 2 år eldre enn de selv?
Hvis jeg setter 30-44 (som er -7 til +7 i mitt tilfelle) så burde søket filtrere vekk de som er over 30 men som kun søker oppad til 36.

Og høydesøket må forbedres. Jeg er 194 og vil helst ha ei over 170-175.
Men jeg må bla meg gjennom en skokk med smurfer på 155 til 169.
Jeg vil ha mulighet for at smurfer filtreres vekk når jeg søker. ;)

Har det skjedd noe spennende i dag?:))

Nå er endelig sommeren her , hvilken sommer planer har dere medlemmer på sukker

Desverre så er det mange her inne med falske profiler eller falske bilder.
Her er et råd får å finne om dem har "lånt" et bilde eller ikke.
lagre bildet og last det opp på google søk-med-bilde : http://www.google.no/intl/no/insidesearch/features/images/searchbyimage.html

Der finner google ut om det er noen andre eller noen som ligner.

Greit lei av å være pessimistisk og må undersøke for å finne ut om en person er reelt eller ikke....men erfaringsmessig så må man desverre det :(

Ikke meningen å erte på seg Sukker eller noe andre her, så bare å slette denne tråden dersom den er upassende... :-)

Har lest litt på forumet her og ser ofte noen påstander som går igjen, noe i duren av at: "Menn fisker med garn", "kvinner sitter og sorterer bort", "man drukner i mengden", "utvalget blir for stort".

Hvis det virkelig er slik, så kunne det vært artig med et litt nytt konsept: En tjeneste der det utelukkende er kvinner som kan skrive første melding og menn kun kan svare på mottatte meldinger (samt jobbe litt mer med profilen sin...) :-)

Hva tenker folk? Idiotisk eller banebrytende? Kan jo kanskje effektivisere prosessen?

Sitter på en campingplass i Danmark og nyter kaffen ;-)
Tenker på hvor hyggelig det hadde vært å hat en å dele stunden med :-), men også på hvor heldig jeg er som kan sitte her og nyte livet. Fortsatt god sommer til dere alle sammen ;-)

Jeg vet ikke helt hva jeg søker her på Sukker, men noe må det være… Jeg ønsker i hvert fall å komme i kontakt med andre som ønsker å leve et litt "alternativt liv", hva nå enn det måtte handle om. Kanskje først og fremst om å frigjøre seg fra det daglige strevet etter høyere lønn, feitere jobb, høyere sosial status. Sjøl har jeg valgt å gjøre et drastisk oppbrudd og søke mot nye horisonter, både bokstavelig og i litt mer overført betydning. Jeg titulerer meg sjøl som "sjøbohem", tidligere var jeg "fjellbohem"… Det jeg skriver her er ikke først og fremst et forsøk å markedsføre meg sjøl, men mer et ekte ønske om å bli kjent med likesinnede, gjerne av begge kjønn :) Kanskje kan vi finne en måte å lage en form for fellesskap sammen, her på Sukker, eller helt andre steder.

Du har forsvunnet? Slettet profil?

Her inne sitter vi og blar i billeder, famler oss fram etter den riktige førstemeldingen og "sjekkereplikken". Det er ikke alltid like lett når man skal flørte via tekst , uten å kunne sjarmere med blikk , smil og lett kokettering . Selv har jeg neste glemt hvordan det er å flørte "der ute" , med menn av kjøtt og blid ( Ok, litt dramatisk her nå). UTFORDRING: hva om vi i morgen den dag flørter/ gir et kompliment til minst 1 menneske som fanger vår oppmerksomhet ? Er det noen som våger å bli med på den? Erfaringene kan gjerne deles her i morgen kveld😊 Og ikke minst - mange fremmede kan få seg en gledelig overraskelse på en vanlig mandag😊

Hvorfor er søndager den verste dagen å være singel på???
Her sitter jeg i sofaen, aleine.
Ingen i armkroken min, eller liggende med bena i fanget mitt mens jeg masserer føttene.
De andre dagene i uka så er det ikke så ille, men søndager suger.
Bah....

I Norden finnes det ikke moderne byer som vi finner i utlandet, men moderne og pent trenger ikke alltid henge sammen.

I Norge er Stavanger mest moderne, og pen er byen også. Bergen og Ålesund er flotte byer. Tromsø og Narvik har spektakulær natur.

Hva med Østlandet? Fredrikstad er sjarmerende. Drøbak sjarmerende. Hva med Oslo? Media skriver mye om at Oslo er lite pop i resten av landet. Har flotte nybygg, men foreløpig ser området ut som en tanngard med store lange tenner og stort mellomrom. Oops...;-)

Føler du deg svett, kneblet,
uttafor, syk, misforstått,
uggen, tufs, sinna, utskjelt,
ræva, forbanna og deppa?
Da har du vår største
medfølelse og ønske om
god bedring.
Men hvis du har skrivekløe
er du velkommen til Forum
For Fåreskaller med
adressen: FFF, Norsk MAD,
Postboks 2089, Grunerløkka,
Oslo 5.

Hva finner dere tiltrekkende ved det motsatte kjønn? Jeg er svak for vakre øyne med Glimt ... Hva er DU svak for ?😊

Nokon som skal opp å kose seg på Malakoff (Nordfjordeid) i år? :)
Ikkje det mest lovande veiret men god stemning blir det nok uansett :)

Det er litt artig og samtidig ganske trist å se hvor mange hunkjønn som har mangel på folkeskikk og vanlig høflighet her inne.
Har så lyst å "henge" de ute her inne på forumet, for å se om det er flere som opplever det samme med de samme hunkjønnene.
Hvor mange kalorier tar det å svare høflig, enten med positivt eller negativt fortegn?
Disse hunkjønnene som driver med sånt må være så egosentriske at det er latterlig, så kanskje ikke rart de er single og ev kun har sporadiske forhold.

Hei. Jeg fant ei på sukker for noen måneder siden. Har bare hatt god kjemi og vi har offisielt vært sammen i 3 måneder. Men for noen uker siden ble det slutt. Hun syntes forholdet "kvalte" henne og hun ville ha en pause.
Jeg sa jeg respekterte det og vi har ikke holdt kontakten siden.

Uansett så gikk jeg tilbake til sukker og har flørtet litt her og der. Har ikke følt at jeg har vært helt klar enda til å kaste meg ut i det så har vært litt rolig på min front.

Hun kontaktet meg for noen dager siden og sa hun angret på at vi slo opp. Hun syntes jeg var en flott kar og ville gjerne prøve igjen med meg. Men hun var ærlig og sa at hun har datet 2 mannfolk mens vi var fra hverandre. Og hun hadde sex med begge.

Jeg ble litt overrasket over at noen kan hoppe rundt på den måten. Det føles litt skittent å gå tilbake til henne nå. Men samtidig så var hun en flott jente som jeg hadde blitt veldig glad i. Er det rart at jeg ikke ønsker å gå tilbake til henne fordi hun hadde sex med 2 menn mens vi var fra hverandre? På bare noen uker?

Lydbølger 2015

Ingen svar
(kvinne 32 år fra Østfold) Privat melding

Noen som skal på Lydbølger på Bore til helgen??
Eller noen som har vært der før og har noen råd for at festivalen oppleves mest mulig smertefritt ;)
(ps. Har allerede pakket ned førstehjelpsskrin ;) )

Hallo!
Forstår ikkje heilt dette Sukker:-)
Har pløya gjennom flotte mannfolk, sende mld til dei 15 eg tykte var hotte uavhengig av fylke-fekk svar frå 1..Er folk så laid back el er det ein hobby?:-) Virkar ikkje som så mange seriøst er på jakt etter kjærest..Men det er jo eg-er heller ikkje så redd for litt avstand :-) Kanskje greit at medlemskapet går ut i sept....Nokon som har erfaringar?
Eg er no på leit etter kjærest eg ei stund til..:-)

Da er det 3 uker ferie som gjelder. Blir masse trening og kanskje en tur med toget rundt i Norge ;)

Tråden kun for useriøse innlegg.

Hadde en veldig hyggelig date med en jente herfra i helgen. Det var en veldig hyggelig jente altså, pratet mye men samtidig avbalansert og rolig;)

Turen gikk videre til Bygdøy hvor vi grillet og koste oss, og vi pratet både om det ene og det andre. Praten var aldri kjedelig, det var humor og jeg holdt meg unna kjedelige samtaleemner som skole, jobb, politikk nesten hele tiden.

Jeg hadde en veldig god følelse for denne jenta, og når vi skulle si hade så ble det jaggu litt klinings også. Jeg fikk med meg nummeret hennes og vi ble enige på melding om at vi skulle møtes igjen.

Men plutselig en dag så hadde hun ombestemt seg. Hun mente det ikke hadde vært kjemi på det møtes og hun hadde konkludert med at vi var for forskjellige:(

Ble igjen veldig skuffet for jeg hadde fått dype følelser for denne jenta, og jeg tenkte jo at siden dette var den 26 dagen min så skulle jeg endelig lykkes...

Men den gang ei! Life is a bitch:(

Han sier at det ikke er gjensidig, selv om det virkelig virker sånn..Også treffer han meg likevell.. og jeg klarer jeg ikke la være fordi han er selveste drømmemannen.

Forstår at det hadde vært fornuftig å ikke møte han mer, forsøke treffe andre. Har forsøkt det leeenge nå. Har klart å holde meg unna han i lengre perioder.. men alle andre blekner i forhold til han.

Tenker at det går over med tiden.
Men søren, nå har det gått mange år... følelsene for han er ikke svakere.

Noen råd eller erfaringer jeg kan dra nytte av?

Matt Kahn forklarer forskjellen mellom en tvillingsjel og en sjelevenn.
Slik jeg forstår ham er en tvillingsjel en som hjelper deg å vokse, trigger dine følelsesmessige blokkeringer, slik at du kan finne deg selv og bli en hel person som er klar til å finn din sjelevenn. Tvillingsjel kan bli en sjelevenn, men ikke nødvendigvis. En sjelevenn er en du deler deg selv med i et harmonisk forhold når du har lært å være glad i deg selv.

https://www.youtube.com/watch?v=n2da2CQEyy0

Damer er noen søte og vakre skapninger
Som alltid er varme og godhjertede
Er der for deg når livet er uutholdelig
Når hverdagen er i mot deg
Lyser hennes godhet som et vakkert lys
Som smelter isen innvendig

Når morgengryet sakte siger opp mot himmelen
Kryper du tett inntil
Stryker meg og gir meg en klem
Da vet jeg at min frelser har gitt meg en gave
En gave som er noe av det beste som finnes
Vakkert å tenke på

Hver eneste helg kan jeg glede meg til å komme hjem
Du har laget en romantisk aften
Med røde lys, vakker musikk og god mat
Hva mer kan en mann egentlig kreve?

Alt tenker du på
Du som er min beste venn og kjæreste
Alt du gjør er en god gjerning
Stiller alltid opp for den du er glad i
Dette er ekte kjærlighet
Skjørt, men vakkert

Tusen takk for de gode ting du gjør
Hva skulle vi menn ga gjort uten dere?
Uansett om du er sint eller glad
Skal du vite at jeg elsker deg
Ikke mist motet, stå på!
Du spiller på fine strenger
Du gir noe av deg selv
Lar meg få føle varmen

Kjære, lille søte du!

Dette er lånt av reza08 og skrevet i 2012, men syntes det trengte å bli børstet støv av igjen.

For en tid tilbake begynte jeg og skrive med en hyggelig gutt over nettet. Vi fikk god kjemi og bestemte oss for og møtes over en kopp kaffe. Han er en oppegående,velkledd og velutdannet gutt. Så jeg tenkte at nå har jeg endelig skutt gullfuglen! I og med at jeg har barn,er jeg veldig nøye på at det skal være ordentlig og seriøst..noe jeg har dårlig erfaring med fra mitt siste forhold. Nå har det seg sånn at jeg føler en viss usikkerhet... vil han bli litt for kjedelig for meg etterhvert,tenker jeg... Jeg faller som regel for de "barske" og litt "badboy" aktige typene..som kan gi meg litt spenning og ikke gjøre dagen til det kjedelige A4... samtidig vil jeg ha det trygge og gode familielivet! Er jeg kravstor,som vil ha i både pose og sekk?

Hvor ser folk musikkvideoer?

Og er ikke dette den beste noen sinne?
https://www.youtube.com/watch?v=qV5lzRHrGeg ;)

Hvis dere har Chattet noen uker og opp mot en mnd eller to og møtt en jente par tre ganger. Ville dere sagt dere kjenner henne litt da?. Eller er kjennskap ene og alene basert på bare møtene dere har hatt som er langt færre enn dager dere har snakket sammen?.

Musikk?

Siste svar fr. 10 juli 2015 10:58 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym Apache

Hva slags musikk hører dere på? Det hadde vært litt artig og hørt på musikksmaken til dere her.

Hvilken låt har gitt dere nostalgiske gysninger?

Hvilken låt gir dere triste minner enda den dag i dag?

Jeg hører mye på klassisk musikk og opera. Bach og Händel sine musikkstykker gjør at jeg finner nesten samme fred i sinnet som når jeg er alene på fjellet og stillheten omgir meg. Men også andre komponster. Hører mye på Pavarotti, og er svak for sopraner. Der er så mange som jeg har et forhold til at jeg utelater det her.

Utover det så hører jeg på blues, mest på Delta & Louisiana blues med slide gitar. Det er noe ensomt og nakent over det. Country hører jeg også på, det jeg forbinder med country. Artistene der er Johnny Cash som ener, så Waylon Jennings, Merle Haggard og mange andre artister som synger country før den ble mer rockete.
Hører på Michael Jackson som har fulgt med meg siden jeg var ung, og låten Will you be there er spesiell. Frankie Miller har mange jeg hører på. Elvis Presley av det rolige slaget. Am. folk musikk og Det var noen av dem.

- Låten som jeg ennå i dag liker godt og som satte sine spor på meg uten tvil som ung er Kiss and say goodbye. https://youtu.be/Tj96QFzOL5Y

Andre gamle nostalgiske
- av det lystige slaget Whatever you want med Status Quo.
- Dancing the night away med Leo Sayer.
- Mother med John Lennon
- Save the last dance for me
- Mother med Pink Floyd
- Elvis med Take my hands, precious Lord gir minner av det triste slaget.

Dette årtusens popartister har jeg ikke noen spesielle som favoritter, men mange låter fra forskjellige artister.

Dette er kun en liten del av musikken som har satt sitt preg ut i fra tidsalder og speselle minner, og en liten del av musikk jeg hører på nå. Jeg samlet på musikk tidligere som andre samlet på klær.

Musikk jeg liker er av det tunge, meningsfulle, nostalgiske og litt triste slaget. Høres tungsindig ut, men dette er meg. :-))

Lurer på en ting... Hva tenker jenter/kvinner om å innlede forhold til en mann som har hatt sex med andre menn? Og spiller det i så fall noen rolle om han har vært den aktive eller passive part? Mulig jeg tar feil, men har inntrykk av at det blir mer og mer vanlig at menn kan tenne på andre menn.

Er det andre her inne som føler seg ekstra "ensomme" nå i ferien?

Jeg er jo egentlig ikke ensom, har et bredt nettverk med venner og familie, samt at jeg er aktiv og sosial sånn sett. Men føler at jeg blir litt påvirket av å lese om alle på sosiale medier som tilsynelatende har det så bra, og som er så lykkelige sammen nå i ferien. Reiser hit og dit etc.

La merke til en ny greie som jeg ikke har sett før.
Skulle sende melding til et nytt "offer" og da var det en liten rød boks under bildet hennes der det stod "svarer selektivt".
Hva er dette?
Noe hun har satt selv, eller har Sukker implementert ny funksjon som ser an hvordan folk er på å svare på meldinger?

På tide å løsne på snippen, få nesa opp i lufta og kjenne duften av sommer. Og ingenting gjør sommeren bedre enn et postbud fra Sukker som banner under tyngden av alle brevene som skal stappes i innboksen din.

Her er førstemeldinger som gjør vei i vellinga:
"Beklager, jeg tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre."
- Sukkers egen perle er et resultat av nitidige studier i omvendt psykologi, nysgjerrighet lurte katten, og kvinner er minst like nyfikne. Forvent nedsmelting i innboksen og ha en bøtte med sikringer for hånden.

"Hei, har du sett noen fine damer her eller?"
- Ingenting skjerper sansene som konkurranse. Her blir det bilder som får spamfilteret til å knele hvis du ikke passer på, og catfight utenfor døra di. Husk å lade kamera, man vet jo aldri hva slikt kan utvikle seg til.

Noen andre som sitter på sikre vinnere?

Hei trenger er sted å bo i Sandnes eller Stavanger, noen som har et rom til leie eller kanskje kjenner noen som kjenner noen😄 ja. Pendler til Kristiansand i helgene så trenger ikke stor plass. Takker for svar👍

Noen som har opplevd å fått hjerte(gul/rød) av noen får så at dem ikke svarer?

Det har skjedd meg en del ganger, de har lest meldingen å har kikket på profilen flere ganger, men får ingen svar tilbake, å jeg skriver bare det orginale : Hei:) eller Heidu:).

Det skjer også flere ganger at de svarer hei tilbake men så kutter de helt ut!
Kanskje jeg gjør noe galt?

Takker for svar fra en som undrer fælt!

Noen jenter som har tatt seg turen til Barcelona? 😊

Hei jenter.
Er det en seriøs,sporty jente som vil bli kjent?

Noe denne undersøkelsen viser: http://www.theguardian.com/science/2015/jul/06/old-before-your-time-people-age-at-wildly-different-rates-study-confirms?CMP=fb_gu

Across the group, the biological ages of the 38-year-olds varied from 28 to 61...

Det eneste jeg kan gjøre nå er hva faen jeg vil.

Somebody stop me :-D

"Utseendet er ikke det viktigste" sier de fleste - som oftest for å være politisk korrekt. Men det er faktisk det...i starten. Kall meg gjerne shallow, men jeg er ihvertfall dønn ærlig - utseendet er en fordømt viktig døråpner. Slik er det - bare se dere rundt i naturen. Dersom utseendet "innafor", så er det interresant å finne ut hva mer personen har å by på. Derfor er det så irriterende å se flotte "plakater" her inne, for så å gå på date og oppleve at virkeligheten er ganske annerledes. Blir litt som bildene av maten på Mc Donalds...

Er det innafor å jukse litt på fotofronten, eller er det villedende markedsføring?

Kjør debatt!

Neida, jeg er ikke sint...bare veldig veldig skuffet:-)