Sukkerforum

Hei , har litt problemer med å finne noen kvinner/Damer her som godt kan like en mc tur, eller intr for dette 😀😀

Regel ingen , bare skriv fortsettelsen på neste persons innlegg 💑 og la det bli en historie

Det var en gang en sukkermann og en sukkerkvinne som skulle kjærligheten finne , så det satte seg ned på hvert sitt sted og skrev en profil ,som skulle åpne de stengte dører , litt spente var de begge , Hva skulle de skrive ...

Hei

Hvordan ser din perfekte date ut?
Skal den være enkel,romantisk eller ta den helt ut på alle måter?

Noen som har noen meninger om uforpliktende treff? Flere som er i en slik situasjon at man egentlig er i et forhold som man burde ha brutt ut av, men som av forskjellige grunner ikke kan gjøre det, og så ønsker man å treffe det noen fra det andre kjønn. Kanskje for å finne ut om mann fortsatt er attraktiv, eller rett og slett for at man trenger litt nærhet og kos. Noen som har meninger?

Snart på tide oss damer rotter oss sammen i en cougar klubb. La disse gamle grettne gubbene sitte der å vente på ungjentene mens de knasprer viagra og roper "jeg vil jeg vil,men får det ikke til "

Bite me!!

Jeg har lagt inn at jeg kun er ute etter kortvarige forhold, og vektet alt som har med sex å gjøre i profilen, likevel sliter jeg med store mengder treff på damer som søker langvarige forhold.
Noen tips om hvordan man setter opp profilen slik at man bare finner likesinnede?
Sukker er en bra side, men jeg savner litt mer funksjonalitet for de som bare ønsker et erotisk forhold.
Og jeg er sikker på at det også er kvinner her som kunne tenke seg dette, for det er vel ikke i 2015 fortsatt slik at bare mannen har lyster?

Hvor viktig er d at din fremtidige partner lukter rett?
Tar d som en selvfølge at hygienen er god men tenker da på den naturlige lukten.

Er det noen her som kan komme med et høfflig avslag?
Her for noen uker siden møtte jeg en kar som jeg hadde pratet litt med her på sukker. Daten gikk ikke så bra for min del, men for han så gikk det tydligvis ekstremt bra. Det hagler inn meldinger, hele tiden.
Han er ikke min type, vi har ingen felles interesser og under hele daten hadde han ordet. Da jeg først fikk komme til ordet, så avbrøt han meg. Han snakket hele turen vi gikk og ikke var han noe særlig morsom heller. Jeg har ikke lyst til å treffe han igjen, noe jeg uheldigvis klarte å avtale for høfflighetens skyld.

I tillegg inni alt maset på meldinger klarte han å klage over sin sexuelle frustrasjon. Jeg ga klar beskjed om at det ikke passer seg å klage over slik til meg og det fikk han enten ta med kompissene sine eller ta seg en tur på byen. Han maser hver eneste dag om å finne på noe

Jeg orker ikke mer, er det noen her som kan hjelpe meg med et høfflig avslag?

På forhand takk!

På tide å komme med noen gode ord her igjen, this goes out to all the guys:

Du er en herlig, sjarmerende, rett og slett en fantastisk person.
Du er enestående og unik. Det finnes bare en av deg.
Du har spredd glede og liv rundt deg siden den dagen du ble født.
Du har gitt bort fantastiske klemmer, levert sinnsykt herlige kyss som har pirra langt ned i tærne, og fått enhver svart dag til å bli fylt med sol (eller i hvert fall litt mer gråligt )
Du er nydelig, både innvendig som utvendig, og den rette personen vil føle seg som en verdensmester når du er i nærheten.
Vit at du er den som alltid vet best for deg selv og hva din lykke vil tilsvare.
Stå opp, ta valgene som vil føre deg dit og tro på din fantastiske styrke.
Du er verdifull, og vil alltid være elsket…
Vit at du er GOD NOK!

Erotica

Siste svar to. 1 okt. 2015 23:57 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Kan vi lage litt erotisk stemning på forumet tro? :-)

Hvor sexy føler du deg på en skala mellom 1-open end :-)
Hva liker du best ved deg?

Hva synes du er skikkelig turn-on ?
Hvilken musikk synes du er sexy?

Jeg starter tråden med litt erotisk poesi :-)

http://www.elephantjournal.com/2015/01/lets-make-love-like-this-adult/

Sukker blir litt som lim , først satt deg fast, kommer du ikke løs igjen :-)

Jeg leser i tråder om hva man bør si og ikke, hvordan man skal gå frem osv. Tenkte vi kunne ha en tråd om hva man IKKE skal gjøre. Sikkert mange som har historier fra virkeligheten, der utfallet slettes ikke ble romantikk 😄

Jeg har en kompis som aldri hadde damer i ungdommen. Grei nok å se på men dog noget spesiell.
En gan kom det en dame bort til ham og stilte spørsmålet "hvor har du vært hele mitt liv?" Hvorpå han svarer "i Bergen og sjitti sjuttu" (altså hatt diare) det ble ingen dame på han den kvelden heller 😂

Det samme med et søskenbarn, som sto sammen med meg på et utested. Det kom en pen jente å strøk hånda over kinnet hans. Han lukter på den og spør om hu har tisset på fingrene 😆 Huff!

Jeg selv fikk et kjempekompmiment fra en pen dame en gang. Hu sa "Du har så pene tenner!" Jeg ble kjempeglad og svarte "Takk!" Så spurte hun "Finnes de i hvitt?"
Blæh.. 😳

I teorien er det mulig for en mann og kvinne å forstå hverandre...
I teorien er det også mulig å fange en ål med lasso!

Kanskje en litt dum tittel :-P
Jeg opplever at en del menn ikke liker å date kvinner med lederstilling, høy lønn og karriere.
Jeg er sjef på jobb og har ikke lyst til å være sjef hjemme, og er villig til å prioritere annerledes dersom det skulle bli nødvendig på sikt, men jeg kommer aldri så langt at det er aktuelt.

Føler at jeg alltid ender opp med mannfolk som ikke takler at jeg har karriere og tjener mer penger enn dem. Jeg har helt normalt forbruk, så det er ikke der vi krasjer. Jeg skryter ikke av hva jeg tjener, men det er ofte underforstått når jeg sier hva jeg jobber med.

Noen i samme situasjon? Hva tenker dere om saken? Noen datingtips? Kan kvinner med høy lønn bare date mannfolk med høy lønn? Skal jeg slutte å si hva jeg jobber med?
Kanskje jeg bare dater feil mannfolk!

I dag ble det orntlig middag på meg og dattra 😊
Lettsalta torsk, bacon, erterstuing, potet og gulrøtter i alskens farger.
Har vippa godstolen bakover og bestemt meg for å være invalid en time 😜 Nesten litt vondt 😁

Kjenner litt på dårlig samvittighet de dagene jeg ikke har tid eller ikke ork til å lage annet enn posemat eller ferdigmat. Og synes dattra må få hvit fisk av og til og 😊 Og du verden så godt som det er ☺️?

Hvor langt ned og opp:) i alder kan man tillate seg å søke på ei jente/dame/kvinne når man selv er 45 år?

..drøyer og drøyer...litt til..
Fram og tilbake på nettet.
Burde lagt meg. Må opp tidlig. Allerede for seint å få nok søvn.
Kanskje skjer det noe om litt...
...næi.. Ingenting...
Færdig med kveldsmat..eller var det nattmat? Kanskje alle sover...
Jeg burde og. Husker plutselig klærne i vaskemaskina. Må henges opp.
Tannpuss...senga... Vekkerklokka langt unna senga.
Innom å se en gang til... Nix ingenting!
Har hatt en fin dag. Savner noen på kvelden. Ny dag i morgen....
Tar med meg drømmen inn i natta...

Statistiker viser at jevnlig sex for en mann er helsebringende , den gir mannen bedre helse og generelt bedre livskvalitet , kroppen og sinne holdes ung og spenstig , huden og rompa også , lemmen holdes spenstig og i vigør og sinnet blir mer maskulint .

Statistikken peker også på at jevnlig sex er helsebringende for kvinner i nesten like stor grad , kvinnen blir mer glad og smiler mye mer samt mye mer kosete og skravlete og vakker tvers igjennom

Oppfordring til alle jentene 1 april 2016 (Gi bort sex dagen) og bring helse Norge i balanse . Blir du med ? Påmelding til Røde Kors nærmest din bopel

Min oppfordring går til jentene , de sitter på makta(bokstavelig talt )

Pseudonym.

Siste svar on. 30 sep. 2015 17:40 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym trønderpie

Jeg ble litt nysgjerrig her nå. Vet dere hvem som er bak de forskjellige pseudonymene? Hvis ikke, er dere nysgjerrige og prøver å gjette hvem de er?

Sovet lite, men blid fordet! Midt i uka og 12-timers dag foran meg😊 ønsker alle en fortreffelig onsdag, måtte den gli over i torsdag uten stor dramatikk! La troll være troll, la bitchene bitche, la kjærligheten flyte fritt i vente på 1. april 😍😉😄 ha en fin dag, godt folk! Nesten så jeg føyer til 'I love you, all!' 😂😂😂 bare nesten, altså 😘

Da er vi i gang. Tinka og my rekognoserer Oslos utesteder for å finne en plass for forumfolket.
Før kvelden er omme fastsetter vi dato. Det er lov med online forslag!

Litt slakk her nå. Noen som har noen gode ordtak. Gjerne litt på kanten😂

Er alminnelige i god form. Liker å male. Vanskelig å finne ei dame som er glad I meg som jeg er. Er ikke rik, men har jo jobb å gå til. Savner ei jente å prate med. Opplevelser sammen. Ei å Være god mot. Stryke ho på håret. Gi gode kommentarer til. Ærlig og snill kar. Altfor mange karer i Møre og Romsdal. Kan flytte til deg. Vi bli kjent. Så ser vi hva som skjer. Klem. Er en rolig og ærlig, omtenksom, omsorgsfull og hjelpsomm, snill kar. Kan også være tøff på sin måte. God natt, .

Hei ! Spørsmål til forumister

Langvarig forhold med ...
Flørt som kan utvikle seg ...

2 sider av samme sak ?!

Hva legger dere i det ?

Pendleforhold

Siste svar ti. 29 sep. 2015 16:33 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Agderitits

Hei alle sammen,

Jeg er ny her i forumet og har begynt å bruke sukker.no for alvor nå etter å ha trynet med tinder og happn.

Jeg må også beklage.... Det kommer sikkert en masse "dumme" spørsmål underveis. I fjor tok jeg ut separasjon etter å ha vært i forhold i 13 år, så jeg mangler dating erfaring.

Jeg flyttet til Kristiansand i fjor og ser at dating på Agderlandet overhodet ikke fungerer for meg. Det er vanskelig for meg å komme virkelig i kontakt med de lokale og jeg føler at jeg møter en jovial "puddingvegg" der jeg ikke når gjennom. Etter quiz, lag og foreninger og mye jobbing på den sosiale fronten har jeg rett og slett gitt opp.

Samtidig har jeg verdens beste jobb her i Kristiansand.

Jeg har en fin pendleravtale i ansettelseskontrakten som gjør at jeg kan jobbe mye fra hjemmekontoret og må være kun tre dager i uken i Kristiansand. Siden jeg er på eiersiden, kan dette reduseres om to tre års tid til en dag i uken.

Jeg har lyst å bli kjent med kvinner som bor i andre fylker og jeg kunne være tilstede en stor del av tiden.

Jeg ville dog forsvinne tre dager i uken eller reise tidlig og komme sent hjem de tre dagene (Vestfold, Telemark og Rogaland).

Hva synes dere?

Er det noe som virker helt fjernt for dere damer (og herrer) her i forumet, eller tror dere at det finnes en sjanse å bli sammen med en grei kvinne til tross for denne problemstillingen?

Dating

Siste svar ti. 29 sep. 2015 13:51 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym trønderpie

Har nå bestemt meg for å gi denne nettdatingen en ny sjanse. Er ikke så erfaren på dette, så tenkte å spørre litt hva dere mener.

Tror nok det går greit for meg med selve møtene. Jeg har ikke problemer med å prate for å si det sånn. Men hvis det ikke er "den rette" hvordan avslutter jeg det på en ok måte?

Når merker dere at det ikke er den rette? Merker dere det med en gang, eller gir dere det tid for å utvikle følelser?

Er det ok å date flere (2) på en gang, eller er det fy fy? Hvis dere gjør det, er dere ærlige og forteller det til de da? Eller holder dere kjeft?

Når man er litt "oppi åra" må vi jo regne med at det følger med bagasje. Hva kan dere leve med, og hva kan dere ikke leve med? (eks. barn, ekser, vold, alkoholproblemer, gamblingproblemer, kriminell fortid m.M)

Jeg har selvfølgelig egne meninger om dette, men det blir spennende å høre hva dere mener. Så kommer det sikkert frem noen historier også. :)

Har i noen mnd datet ei jente. Hadde avtalt å møtes både i dag og til uka.

Så, som vanlig, sendte jeg hu en god morgen melding idag og lurte på hvordan lørdagen hadde vært.
Fikk til svar at den hadde vært super da hu hadde truffet en hu hadde et godt øye til for mange år siden på en fest.

Tenkte WTF..... Alt det hu har sagt ble umiddelbart bare piss og skuffelsen stor.
Hu mente jeg var en kjernekar og var heldig som hadde møtt meg.
Billig måte å dumpe på synes nå jeg. Mistet en del respekt for hu, men er vel blitt normalt å holde døra på gløtt for andre mens man holder på med en/ei.

Dagens klagetråd. ;)

Når en fyllebølle oppfører seg ekkelt mot en ung pike på bussen?

Jeg vil tippe jenta var i alderen 11-13 og mannen var veldig ekkel i språkbruken mot henne. Han sa fks: "Jeg dreit på meg i stad", kalte bussjaføren for en jævla muslim g endel andre ting som jeg vil ikke vil nevne her.

Jeg så tydelig på henne at hun ikke likte det mannen sa og at hun tydelig var på gråten, men hun stakk unna før jeg å snakke med henne. Jeg kunne kanskje ha grepet inn på et mye tydeligere tidspunkt, men jeg var vel litt redd for min egen sikkerhet.

Det er høstferie (gjett hva jeg jobber med) og null planer.
I grunn er det ganske deilig, men det betyr jo også at jeg har tid til mye.
Tid til hva da? Tja... Hva sier du til en kaffe? Gåtur? Middag? Kano?
Telttur? Fisketur?

Sååå.. Tør du stille opp på en av aktivitetene? :)

Om du er på date og den du dater desverre ikke finnes tiltrekkende eller er klart overvektig, hva sier du og hvilke unnskjyldninger bruker du for å takke for deg ?

Bildene av vedkommende har jo såklart femvist en helt annen verden !!

(Personlighet er jo en ting, men de fleste av oss må jo også være fysisk tiltrukket om vi skal date noen videre.)

Flere der ute som ikke får sove og ønsker å dele noe ?
Kjeder meg litt ;))

Jeg er sikkert månesyk...
Klissete romantisk, men det kan jeg være også

https://www.youtube.com/watch?v=_ImM_L5uPow

Nå er det høst og solen skinner her.
Skal ut på tur og gleder meg til det 😊. Ønsker alle en flott dag.
Stor klem fra meg 😊.

Er det noen av dere som har meldt dere på? Høres veldig hyggelig ut, men det er jo ikke vits å betale for å dra på tur alene:-)

jeg er ute på byen ☺️?... igjen 😄

Mulig jeg beveger meg i et minefelt, men prøver læll.

Inspirert av en annen tråd ble jeg litt nysgjerrig.
Har jeg vært på deres profiler?
(nei, dere ser IKKE hvor jeg vil hen med denne)

Neida , jeg er i det romantiske ,kreative hjørnet ,sikkert fullmåne ute ,Jeg har uansett laget en Sukker sang til dere ,sa hun mens hun rødmet

Link you tube -WIN 20150926 221236

Om flere er i det romantiske hjørnet del gjerne, hva dere har på hjerte denne kveld .

Sitter og leser gjennom profiler her inne, ser stadig at kjekke karer som jeg tenker jeg har mye til felles med har lagt inn restriksjoner på hva slags dyr som godtas.... Vet jo at allergi er vanlig, men sitter her og funderer litt på om katta mi er et skikkelig stort handikap i jakten på kjærleiken?! ;)

Farvel kjære forumister.
I dag har jeg bestemt meg for å forsvinne herfra, logge av og komme meg ut i solen og ut der det er folk.
Takk for nå!

Om Meg

Siste svar lø. 26 sep. 2015 20:29 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Hemmelig

Er det noe alvorlig feil med meg når nesten ingen jenter vil skrive og snakke med meg? Blir så trist av slikt:( Jenter er det noe feil med meg?

Kanskje et tåpelig spørsmål, men spør nå likevel. :-) Er det noen som kan anbefale meg et ok nødaggregat? Opp til 5000 kr. Har sett et på Clas O men trenger noen flere alternativ.

Her jeg bor var vi strømløse i flere dager sist vinter. Grusomt tungvint og iskaldt inne!

Husk det. Det er ikke din feil at alle mennesker er forskjellig.
Du kan likegodt bare godta at alle er forskjellig. Vi må prøve å ha tillit til at det også finnes gode mennesker som er til å stole på for å blottlegge våre indre tanker og følelser til. Kjærlighet er en prosess som tar tid. Ikke alle her leter etter det samme, og profilen du har skrevet er neppe slik du oppfattes i virkeligheten. Det hjelper nok bra å delta på fester og utflukter, så man kan vise seg som et helt, levende vakkert menneske ;)

Legg gjerne inn ditt beste sjekketriks ( kanskje gir du et sjekketips til en person som kommer til å sjekke opp deg!), eller bare noen ord mens du venter på kjærligheten kommer rekende på ei fjøl, eller bankende på din dør ;)

Hva er det beste sjekketrikset du har opplevd?:) For min del: for noen år tilbake traff jeg en Mann på byen. Vi hadde umiddelbar sterk kjemi og holdt oss i nærheten av hverandre hele kvelden. Elektrisk! Når vi ikke sto sammen så kom det andre menn bort og flørtet. "Min" mann sa da: " I enjoy watching other men hitting on you. Cause I know I'm the one to take you home". Vidunderlig tilbakelent, kjepphøyt og selvsikkert. 😂

Ugl, ugl, ugl...

Den følelsen når man titter gjennom Looks og andre søkesider, finner ei som ser veldig fin ut..
Blar inn på profilen og titter på albumbilder...

Og der står leppene ut fra munnen som et andenebb... På et av bildene.
Blææææ

Godtesyk, værsyk og datesyk.
Spist is og sjokolade hjalp ikke.

Jammen meg ikke bare, bare å prøve å finne fram i denne stien i denne jungelen av nettdating:)

Annnyway undret meg på en liten ting, og tenkte at eg kunne spørre her. Hehe tror kanskje mine venner begynner å ha hodet litt overfylt etter å ha vært moralske støttespillere etter x antall måneder.

Har blitt inventert på date, noe som er ganske koselig:) Han virker god og grei, og koselig å snakke med. Men det er en ting. Hehe lurer på om eg overtenker det, men uansett. Vi har egentlig snakket lenge, men enkelte ganger har det gått lang tid mellom hver gang han svarer. Han jobber på plattform og har en av og på jobb, men regner jo med at de har internett tilgang og sånt der da. Men det er bare det at det gjør meg så usikker når det går så lag tid imellom(gjerne et par dager). Og det irriterer meg litt fordi hele greia føles så ustabilt. Men er kjekk og koselig å snakke med når han først er på da. Han har inventert på date på bowling noe som egentlig høres ganske morsomt ut.

Overtenker eg nå? Skal jeg nevne at det kan være litt forvirrende? Eller skal eg bare drite litt i det akkurat nå, gå på den daten og ha det gøy og se hva som skjer?

Bar overkropp. Profil med masse bilder av en kar i bar overkropp. Veldig veltrent. Flott kropp. Men... Det blir feil for meg. Helt feil...

Hva synes dere jenter om menn som så og si bare har bar overkropp og muskekkropp på badestrandbilder? Jeg blir satt ut jeg, and not in a good way....

Tenker også på hva menn ville synes om en kvinne som bare hadde bikinibilder.
Og spesielt da hvis profilen tilhører en i alder 45-60.

Hei vakre damer ❤️ og morsomme menn 😊
Ælgjakta har starta, og dæm har vist enerett på å gå bevæpna i skogen første uka 😜 så da ble det litt kjedelig 😊

Men kjenner allerede at tommelen får vondt av skrollinga på mobiln 😄
Måtte jo kikke gjennom profilen til en del pene damer ☺️?
Det er mange igjen 😄

Kjøpte en måned nå da, så får vi se etter hvert...