Sukkerforum

Har vært her inne en kort periode, og sett litt,og det gjentar seg gjerne på alle sider, det å skrive en interessan nok første melding til jenta som får henne til og gidde å svare, og som gjerne ikke bare inkluderer et kompliment de har hørt drøssevis av ganger, og om de svarer et hyggelig "takk" hva så? Noen som har noe erfaringer på å ikke få svar grunnet gjerne for kjedelige meldinger, og funnet på noe bra som endret det? :-)

har meldt meg på denne sukker festen å føler at jeg på mange måter tar steget videre.

Som regel er jeg ikke den som blir nervøs men føler her at keg får litt nerver, er det display, hvor virkelig blir det osv.😀

Bare litt tanker....

Hvor seriøst er det folk tar det matchtreet?
Jeg ser nå på det når jeg finner noen interessante damer, og om det er mye rødt så lar jeg være å sende melding.
Jeg har nå også avvist et par damer på dette grunnlaget, men da har de svart at de ikke tok den testen så seriøst fordi de mener at andre ikke gjør det. (Hokus pokus så blir treet veldig grønt)
Ting som dette får meg til å tvile litt på om jeg skal bry meg så mye om det treet.
Er det noe i det, eller svarer folk ærlig på de spørsmålene?

Har vært singel en god stund og lært å sette pris på mange av godene med det:) Samtidig utrolig masse jeg savner med det å være to....:)
Vil gjerne finne min aller kjæreste og samtidig beholde noe av godene fra alenetilværelsen (og da tenker jeg ikke på muligheten for å være med andre, så er det avklart;))

Hva er det av godene du vil/kan ta ta med deg fra alenetilværelsen og inn i et nytt forhold....og hva savner du mest med det å være to?:)

Noen sjenerte solstråler lister seg frem gjennom det tunge skydekket i Bergen og småvåte trær glitrer over motorveien, jeg tråler profiler og tar meg selv i å bli stadig mer overfladisk. Livet har lært meg at få ting er som de ser ut, selv om mye er akkurat det det er, og at tiden er min beste venn.

Likevel våkner uroen i meg når jeg blar meg gjennom mengden av smilende og alvorlige menn, og hver gang jeg sjekker siste besøkende (null) får jeg flashback til alle tunge stunder i litt for trange prøverom, der jeg oppdager at jeg faktisk ser tjukk og grå ut. Jeg ante det ikke før jeg sto der i det grelle lyset med anklagende speil på alle kanter, jeg ante det virkelig ikke, og innsikten gjør meg betuttet, siden jeg inntil nylig følte meg ganske fin.

"Everything has beauty, but not everyone sees it"
~ Confucius ~

Noen ganger tar skjønnheten seg god tid før den viser seg, gjemmer seg i mørke kroker og slitne kropper, venter på den rette stemmen, det rette blikket, den rette stemningen, før den gir seg til kjenne.

Kanskje jeg skal øve meg på å gi skjønnheten tiden den trenger til å finne veien ut, øve meg på å lene meg tilbake og gi rom for det uventede, det unike, og kanskje vil jeg bli vitne til mye vakkert, enten det stråler gjennom meg, eller mot meg.

I alle tilfeller vil det øke behaget ved å være til, og utfordre forestillingen om at kun visse typer skjønnhet fortjener å bli elsket og verdsatt. Jeg er reflektert, kunnskapsrik og våken, likevel lar jeg meg lede inn i det bevisstløse søket etter perfeksjon og suges inn i selvkritiske tanker og urettferdige vurderinger av andre, så jeg skal være den siste til å kaste så mye som et støvkorn.

Likevel engasjerer dette meg, fordi jeg synes det er trist å se at det blir slik, at skjønnheten defineres av substansløse idealer og ikke menneskelig varme.Ytterst få fremmer verdier som taler til hjertet mitt, men av en eller annen grunn lar jeg det passere, og henfaller til en eller annen romantisk idè om at det viktige er at de ser ok ut og virker som de har grep om livet, og den indre skjønnheten får lite spillrom før det ytre er godkjent. Kanskje jeg går glipp av noen konger, og de glipp av meg, fordi det er blitt viktigere å pynte kaken enn å vektlegge smaken?

Ble bare et hjertesukk dette, men blant alle trådene med forumets stand up komikere finnes det kanskje noen tenkende sjeler også? Er jeg blitt for pessimistisk? Er jeg alene om å være lei av glasur, og gjerne ville ha litt kake også?

Rart spørsmål hun kaster ut nå , tenker de fleste av dere , Men jeg sitter og grubler på mye rart ,
Siden menn fikk 50/50 ansvar for barna , har de blitt mer lekne , Ingen som går og sier ta deg sammen du er ikke ti år lengre , Er det derfor de tror ned er best , at de er redde for at de ikke skal få være lekne mer , men må ta seg sammen igjen , Nå da de har hatt det så gøy , med 50/50 rollen og har kunnet lekt igjen, pga av barna

Kast dere ut i leken /debatten la oss løse mysterier

Lørdag igjen ;-) Enda en uke har tuslet avgårde. En uke igjen til sukkertreff ;-)
Hva gjør forumfolket denne helgen da?
Stor helgeklem fra meg til dere alle ;-)

syntes dere kvinner at en mann med 3 barn blir for mye? samtidig som jeg har opptil 60%+ samvær og oppfølging med de

Hvor mange her inne kunne egentlig tenkt seg en yngre kvinne/mann?
Da tenker jeg på alle dere over 25 ca, og oppover, kunne dere gått nedover? Hvor langt?

Og hvorfor?

Eventuelt for hva.. Seriøst eller useriøst.

Flere tråder som omhandler alder her inne.
Apropos det. Jeg har de siste dagene sett 3 stykker her inne som jeg kjenner. 2 av dem gikk jeg på skole med. Felles for disse 3 er at de juger på alderen. Jeg vet at de to jeg gikk på skole med er 48 - men de sier her at de er 45 og 46. Og en til som jeg var på date med (fra en annen datingside) - jeg vet han fyller 51 i år men han sier han er 48 her.

Jeg tenker at om jeg ser 3 jeg kjenner som juger på alderen, hvor mange andre er det da som også gjør det?

Og hva skjer den dagen de treffer noen og det blir alvor - ehhhh... du... jeg er engentlig 3 år eldre jeg altså.... Hvor dumt er ikke det???

Menn er rare.. Fikk et hjerte av en mann, sendte han en kort melding med et kompliment. Han blokkerte meg. 😂 Burde nok ha holdt kjeft!

Nå ser ikke jeg om jentene har bilde eller ei. Men, 7 av 10 besøkende uten bilde. ..Ærlig talt, kjemi eller ikke kjemi, førsteinntrykket teller.

Hva betyr dette egentlig

Fotomatching
Det blir fotomatching som normalt, men fordi det er utfordrende å dele ut matchkort på et så stort område er det mulig vi kun presenterer matchlistene på mobil og ikke på matchkort. Dette avgjøres senere. Uansett må man ha ankommet lokalet før man får tilgang til matchlistene på mobil. Hovedinngangen til festen blir på Horgan´s restaurantavdeling.

Bilder

Siste svar lø. 5 sep. 2015 13:17 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Karamell

Hei folkens!
Er det andre enn meg som forsøker å spotte hvem som er (mulige) psykopater ut fra bildene? For noen er det vel her inne, rent statistisk. Og hvor stor treffsikkerhet tror dere vi har?

I nattens skumring eg ser ein ro
I månelys full av blod

Tanker om livet er som sko
Men det vi treng er ei bro

Eit stjerneskudd vekkjer meg
Der sanden bles, den dekkjer deg

Fikk bare lyst til å hive ut denne tråden, fordi jeg var innom en annen tråd ang. sukkervorspiel den 12. september, og da begynte folka å spørre om hvor alle kom fra - så tenkte jeg det kunne være spennende om det fortsatt fantes noen single Groruddøler her ?
Kom fra Klabaken, jeg da. i Nedre Kalbakkvei sleit jeg ut sandalene på somern og tråkka over bredtvedt på "langtur" som 7 åring :o)
Spennende om noen flere derfra sa hei i hvert fall....!

Av og til lurer jeg på hvorfor jeg er på Sukker og gidder bruke tid på dette. Mye kjemping motstrøms og ser andre også svømme for livet. Håper nå det ebber ut og at jeg begynne å leve normalt igjen hahahaha..

En 6.sans? Synsk? Da trenger jeg deg.. Har mistet noe, og har lett i over en uke nå. Blir sprø... 😳

Har ikke vært så aktiv her inne i det siste, men lest en del av trådene😃
Takker med dette for tiden her inne. Har hatt kontakt med noen av dere via mail og har fått flere venner gjennom forumet. Dere er helt topp! Har fått mye å le av, blitt sterkt provosert, gått enkelt personer i forsvar. Skrevet med skjult id, når ting har vært for personlige og i redsel for at kjentfolk skal se det.
Eneste jeg ikke har likt her inne er personangrepene enkelte er blitt utsatt for. Vi er voksne oppadgående mennesker og vi må tåle å være uenige uten å gå til angrep på enkelte.
Kommer til å fortsette å lese innimellom, men fornyer ikke abonnementet😉
Ønsker dere alle en riktig fin høst og lykke til med høstjakten😘

Jeg er mann, 35 år og barnløs. Ble brått slutt med exen for et halvt år siden og jeg sto igjen med et lite sjokk, det var liksom ikke dette som var helt planen i livet mitt akurat nå. Jeg drømte jo om hus, barn og alt som hører med, hun var tydeligvis ikke helt ferdig med å realisere seg selv.

Så er jeg her inne da, og stort sett søker litt ned i alder med tanke på dette med barn. Jeg har før aldri hatt spesielt lyst på og det har med exer bare vært diskutert litt løst for gøy. Men nå som jeg plutselig er singel igjen og i min alder merker jeg at jeg kjenner kanskje litt ekstra på det. Er mange venner og bekjente rundt meg som er godt etablert og folk begynner å gifte seg å få barn. En av grunnene til at jeg kanskje tenker, eller "stresser" litt med tanken på barn er jo at jeg først må finne en partner, å bli kjent før ting utvikler seg og blir mer seriøst, klokken tikker altså.

Har alltid søkt de som er litt yngre og barnløse, men så har det seg slik at jeg har begynt å date ei på min alder, 35, og hun har to barn. Det viser seg at vi etter få dater har veldig god kjemi og har det veldig kjekt sammen. Jeg merker at den flørten og gløden mellom oss er den samme som når jeg før har fått kjæreste. Er det et snev av forelskelse jeg merker montro ? Trodde jeg var alt for erfaren og forsiktig til å våge å kjenne på de følelsene igjen.

Men for å komme til poenget. Med henne, som godt kan tenke seg flere barn, så er jo tiden ekstremt knapp på å komme igang. Burde jeg date henne mer å gamble på det eller bør jeg lytte til fornuften å komme meg videre å fokusere på en annen som er yngre og barnløs slik jeg hovedsaklig søker ?

Om jeg skal holde på den normale planen så var det det da, hvor lang tid går det før jeg finner noen andre det klaffer med, mens jeg alt nå har noe som kanskje kan utvikle seg ?

Regner med det er både kvinner og menn som er / har vært i samme situasjon.

Litt råd og debatt rundt temaet hadde vært fint :)

Ikke for å rakke ned på ei noen eller gruppe, men det er noe jeg undrer på.

Jeg har etterhvert fått en oppfatning etter den korte tiden her på sukker at det ser ut som å være en overvekt med jenter som jobber innen helsevesenet. Er uregelmessig arbeidstid eller har skift arbeid eller den type yrke hatt noe å si for at flere blir skilt og single?

...sa Morten Krogvold.

Hei! Noen som har noen tips for å få noe ut av denne siden? Jeg aner virkelig ikke hvordan det her funker. Har egentlig vært litt imot datesider, men fant ut at jeg ikke kan vær imot det før jeg har prøvd det. Såååå... Noen tips?

Så, du er på date en lørdagskveld. Dere møtes ute og går sammen bort til baren for å kjøpe noe å drikke. Daten din kjøper seg en øl og betaler. Du blir oversett, så kjøper din egen øl og betaler. Slik går kvelden. Han går å kjøper til seg, du kjøper din drikke rett etterpå.

Jeg (kvinne), syntes dette var rart og lite imøtekommende. Ikke fordi jeg forventer at en mann skal spandere, men fordi det er vanlig av ren høflighet å tilby den andre noe å drikke. Er det ikke? Også kan man da spandere runde to selv. Feks.

Ja, jeg har vært på flere dater hvor menn har vært veldig generøse. Jeg forventer ikke det, men dette ble så grov kontrast. Oppfattet det rett og slett som litt uhøflig og følte meg veldig lite spesiell, man man skal sette det på spissen. Hva tenker dere?

Mange menn er ganske feminine. Mange kvinner har en veldig maskulin ”drive”. Hva er den perfekte mix? For kvinner. For menn? Og hvorfor? Jeg kjenner min egen cocktail godt og når jeg selv er det ene og / eller det andre og hvorfor, og hva jeg liker å være. Og hva jeg synes er attraktivt i en manns mix. Hva tiltrekker deg? Hva ønsker / liker du?

Tenker vel mer på egenskaper, væremåte, og attitude enn på de mer åpenbare ytre tegnene (klesstil o.l, men shait, gjerne om det også). Lurer på hva andre tenker om dette, forumister…?

Krysser av for seriøs tråd, men er forberedt på fjasing (øh, that goes without saying:-)

Skal jeg kanskje på date? Det kan se slik ut, så nå må jeg få fjernet rusten i dating vokabularet hrrrrrrmmmm aaaaaaaa oooooo.

Noen andre tips?

Mye i media om dette om dagen. Hva tenker vi? Velg under og begrunn hvis lyst :)
A) Vi bør åpne opp mye, vi har råd til det. Islam er ikke skumlere enn kristendommen og vi trenger arbeidskraft.
B) Synes politikerne lander på noe fornuftig nå så jeg engasjerer meg ikke nevneverdig.
C) Europa er truet, vi må stenge grensene og bidra rakst med gode leire i nærområdene mens vi konsentrerer oss til konfliktens kjerne slik at de fordrevne kan få tilbake landet sitt.

Thoughest

Ingen svar
(mann 31 år fra Oslo) Privat melding

God kveld alle samma :D er det noen her som skal delta i thoughest på lørdag? Holmenkollen. Hvis ikke så er det bare å møte opp å heie! :) 13:35 går startskuddet

Er det flere her som synes det er artig å eksperimentere med mat, men som synes det er kjedelig å lage mat bare for en?

Holder på nå steke bacon, som eg skal blande med laks og pesto, og deretter ha over pasta. Vet ikkje hvordan resultat blir enda, men har troen på at kombinasjonen kan være god ;)

Hva spennende har du laget i det siste?

Har søkt her og der på sukker av og på i litt under et år, og selv om de fleste virker hyggelige og greie så begynner jeg å ane at min "type" er litt mer utenom det vanlige. For noen med en profil som min er det ganske fånyttes å sende meldinger til den alminnelige jente for de kan jeg ikke forvente svar fra (de blir skremt vekk). Toleransenivået for uortodokse hobbyer og interesser er dessverre ikke særlig høy. Forsåvidt forståelig når kvinner på min alder uansett blir nedlasset i meldinger og har så mye og velge å vrake i. Profilen min er ganske ærlig, og jeg vil derfor ikke endre den til noe mer standard.

Er det noen her som vet om noen nettsider eller steder/begivenheter hvor jeg har mulighet til å treffe noen litt mer, skal vi si... eksentriske folk(kvinner)? Om begivenheter/steder blir nevnt, så helst i Bergen, vil ikke drive med noen long-distance forhold.

Så hva skal vi finne på å snakke om nå ,alle sammen

Spørsmål - Svar -

Nylig kommet på i dette singelsystemet, og det er jo faktisk moro. Man blir jo så nysgjerrig når det kommer meldinger, hjerter, hvem som har tatt en titt på profilen osv. Personlig liker jeg best å få og ta kontakt via melding (evnt kombinert med hjerte). Bare hjerte er så ..halvhjertet. Men god søndag folkens og lykke til her inne alle sammen :-)

Se rundt Dere i denne verden han skapte, hva ser Dere? Om denne verden er skapt av noen, en allmektig, allvitende person så må han være fullstendig psykopatisk, som et barn som leker med en maurtue. Dere sier kanskje: Jo men mennesket har fri vilje og Gud styrer ikke dette. Vel han prøver fortsatt og ta live av alle som ikke gjør som han sier om man skal tro bibelen. Hva med alle sykdommer som er på denne jorden, som dreper små uskyldige barn? Nei Gud trenger INGEN små barn i sitt rike, han er allmektig. Hva med alle dyr og insekter som har hele sin livssyklus basert på å påføre smerte til vertene de inntar? Han kunnet fjernet hele elendigheten med et knips, men det skjer ikke, i stede blir vi torturert under hans hel mens han sier tilbe meg tilbe meg.

IS går også rundt og dreper alle som ikke gjør som de sier i religionens navn, men jeg tror/håper det er få som tilber dem. Vi kaller dem syke og at de er forkastelig, men de er ikke i nærheten av vår kjære Gud og hvor mange han har av dage opp igjennom historien.

Jeg dømmer ingen kristne og alle skal få tilbe hva enn de vil, men ikke døm oss som ikke tror på ham og ikke fortell min sønn hvor jeg kommer til å havne om jeg ikke gjør som dere sier. Jeg tror ikke dere hadde satt pris på om jeg satt meg ned med deres barn å fortalte hvilken sadist og barnemorder dere tilba.

Har nok spora litt av men måtte bare få det ut :)

Jeg er relativt godt belest når det kommer til bibelen og kristendom, jeg liker veldig godt historie og det er vel derfor jeg også likte kristendom på skolen og fikk en meget god karakter der. Har aldri vært personlig kristen selv, ei heller trodd på historien.

Min sønns mor er personlig kristen og min sønn som er 6 år tror vel delvis på Gud også. Jeg har alltid sagt til ham at ingen får lov til å bestemme hva han skal tro på og ikke, det er hans valg og hans valg alene, det er personlig. Det har vært et par episoder med en nabo familie som er Meget kristne, hvor min sønn kommer gråtende hjem å sier jeg ikke kommer til himmelen fordi jeg ikke tror på Gud og at han aldri kommer til å se meg igjen når jeg dør.

For det første må jeg si jeg blir meget "irritert" over at Deres meninger blir dyttet over på min sønn og at jeg blir blandet inn i dette, men jeg har prøvd å forklare min sønn hvorfor jeg ikke tror på Gud på en grei måte og at jeg rett å slett ikke ville gått til himmelen om den fantes, men at jeg tror vi ser hverandre en annen plass, en plass ingen vet eksisterer, hvor vi alle samles etter vi dør. Jeg har etter dette begynt å friske opp gammel kunnskap og blir mer og mer forundret over folk.

Hvordan kan noen tro på denne såkalte guden? Hvordan kan noen tilbe ham? Hvorfor i alle dager vil noen tre inn i hans rike etter døden?

Vi snakker her om en person som kaster ut sine barn fra sitt hjem på grunn av de tok et eple. Hvor mange her synes det hadde greit å hive ut sine barn fra hjemmet for å gjøre en liten feil? Adam og Eva var kanskje ikke barn i alderens forstand, men har aldri måtte løfte en finger da alt var gitt på et sølvfat, så mentalt var dem neppe eldre.

Han slaktet alle uskyldige førstefødte i Egypt på grunn av en mann ikke gjorde som han ville, små spedbarn som aldri hadde gjort en flue fortreden, alt for at et par tusen av Guds folk skulle gå fri. Hvor var han under holocaust, hvor millioner ble drept. Hvor mange drepte han i syndefloden? Historiene er mange i bibelen, han dreper og straffer over en lav sko alle som ikke gjør som han sier.

Are you the one?

Vertinne av de beste årene, igjen i markedet for kjøtt fra 2 måneder siden.
Jeg røyker ikke, spiser ikke karbohydrater.
Mange ikke bøy den. Det bør være god for sleiver og i seng.
Ellers er det fortsatt sant.
Ring telefon og må være på et tap.
Alt vil bli bra

Kjærlighet, fred og lykke :-)

Unnskyld meg, men nå er jeg så lei!! Jeg trodde Sukker var for voksne folk. Jeg får så utrolig mye barnslig oppførsel fra menn her. Dere er faktisk opp i 50 årene, dere er ikke tenåringer!
Jada, jeg vet at jeg generaliserer, og jeg beklager det ovenfor dere voksne, flotte menn som finnes innimellom.

Er så stormende forelsket! Hvem jeg er forelsket i holder jeg for meg selv...

Hvor kreative første meldinger klarer dere å lage , å sende til andre sukker folk
Beste mann/Beste kvinne ,kåres til helgen , og skal ha telefon date

Raketten tar av om 10 -9 -8 -7 -6-5-4-3-2-1-0

Jeg har vært borti dette problemet her flere ganger, skriver melding/brev til gutter jeg syns virker interessante, men får ikke svar fra dem. Senest i går skrev jeg til en, han åpna ikke meldinga en gang.

Jeg er nyankommet her, etter å ha gått lei av Match.com.

Jeg var på Match en måneds tid, og erfarte følgende:
Som 48-åring kvinne kan jeg bare glemme å få sjans på jevnaldrende menn. Ja, faktisk plusset jeg på med både fem og ti år, og kastet ut agn til menn som både var ti og tolv år eldre enn meg. Men over seksti? Nei ... det synes til og med jeg blir litt vel gubbete.

Men altså: Lite eller ingen respons. Jeg blinket meg gjerne ut litt rødslige karer med pondus. Kall meg gjerne rar, men jeg liker en bamsekar. Jeg er ikke noen sylfide selv heller. Utseendemessig skygget jeg unna de smellvakre. Jeg fant menn som så sympatiske ut. Fortsatt ikke napp hos noen. Noen gadd å sende avslag. De fleste hørte jeg ikke noe fra.

Jeg ser tålelig bra ut selv. Litt fyldig, som nevnt, men på ingen måte sykelig overvektig.

De få jeg fikk respons fra var enten bosatt i Irak eller Tyrkia eller noe tilsvarende, eller var helt åpenbart falske profiler. Og jeg har ingen annen teori på hvorfor jeg ikke lyktes, enn den noen få var ærlige nok til å si rett ut: De (selv menn som var rundt ti år eldre, altså) syntes jeg var i eldste laget. De hadde tenkt seg en i begynnelsen av 40-årene, eller kanskje til og med i 30-årene.

Jeg mistenker at disse gubbene blir gående single. Men jeg kan ta feil, for all del. Kanskje finnes det faktisk jenter som er yngre enn meg, som synes det å ha en bestefar til kjæreste er helt topp.

Er jeg inne på noe her? Flere som har samme erfaring? Og har en oppegående, middelaldrende kvinne like lite sjans på napp her på Sukker, som på Match?

Ser stadig hudprodukter som burde hjelpe i søken for en partner:
- Deo med 48 timers klemmegaranti
- Såpe med "irresistable softness"

Og flere finnes sikkert.

Hjelper det? Erfaringer? Forventer jo at damene skal strømme til bare man bruker noen av disse produktene.

De siste par månedene har jeg kjørt et eksperiment, kun avbrutt av tre avvik (de kunne jeg ikke la være)

Eksperimentet gikk ut på å la dere jenter sende førstemelding.
Som sagt så var det tre avvik, der jeg bare måtte sende en melding til de.

Resultatet?
2 reelle meldinger og tre med falsk profil.. ingen av meldingene førte til noe.

Damn, jeg er er i trøbbel er jeg ikke? :)

...til sukkerfesten.

Husk å bruke alle feminine våpen du har, blikk, smil, kroppsspråk.....og small talk-kunsten :-)
Men et outfit trenger du også. I beste fall har du en kropp som matcher kjolen, men bortsett fra det.....hva lker dere menn? Hva slags kjole? Hva slags attitude?

Hva gjør at en dame stikker seg ut fra mengden for deg?

Vi ønsker vel alle å møte den som tar oss med "storm"....hvor realistisk er det egentlig når vi har blitt "godt voksne"? Kan vi forvente å bli tatt av "storm" over en kopp kaffe....har evnen til den følelsen forsvunnet i løpet av årene....? Har livserfaring, familiesituasjon og realiteter gjort oss mer "dempet"? Er den type begeistring en følelse som nå kommer gradvis og som vi trenger mer tid for finne....?Skjønner at dette sikkert er veldig individuelt, men likevel....:)

Ja, jeg har fått meg katt 😊
Skikkelig lodden og fin!
Måtte legge ut bilde av den. Veldig fotogen pus 😊

Det var vel min siste tråd før pausen 😊

Kan jo ikke gå ut uten en tråd 😊

Med fare for å slå meg selv i hodet ved ¨å be om seriøse svar:

Denne helgen har en nær venninne bedt meg titte innom huset hennes noen ganger, for en gutt på 16 med litt lite impulskontroll er alene hjemme. Fredag kveld, stille som i graven 23.00. Lørdag morgen, stille som i graven 12.00.
Lørdag kveld 23.10: Ytterdøren åpen, hører skrik og skrål og folk går ut og inn ukontrollert.
Inne er det ca 30 15-18-åringer som for en stor del er fulle, men 7-8 er drita og tre "bevisstløse". Det er pydd på alle gulv i første etasje og i kjellerstua, det er spydd og fyrt opp fyrverkeri fra verandaen.
Jeg er ikke så stor , men jeg er jo ikke redd en gjeng unger, så jeg gjør det ganske klart at de må gå umiddelbart.
Når de siste fire er i ferd (de rolige, som ikke ble "kastet" ut) kommer politiet:-) Naboene hadde ringt når fyrverkeriet gikk av, da var det nok for dem. Tilbringer en times tid med å høre politiet ta personalia, ringe foreldre og sørge for å følge ungene hjem. Sikkert gøy å bli "båret" inn til mor.

Spørsmålet er: Når jeg om en times tid skal låse meg inn til den fyllesjuke gutten på 16. som ser for seg husarest til helvete fryser igjen, hva skal jeg si (utover at du må vaske hele huset), og hvor strengt skal jeg si det?

Tenkte det var greit å ha en egen tråd for Seigmen i Bergen i kveld.
Ser frem til utendørskonsert i vær! Dette blir konge!!!

Som en ser så er ikkje de som melder været helt enige med hverandre :P
http://www.pent.no/forecast/hour/Bergenhus;60.40120;5.32558

Må si jeg lar meg berøre når jeg en sjelden gang kan lese om eldre par som har vært sammen hele livet.

Er dette fortsatt mulig, det å bli gamle sammen?

Hva er det som skal til for å kunne leve sammen på godt og vondt til døden skiller oss ad?

Når en kvinne har eggløsning vil hun tiltrekkes av alfahannen, utenom eggløsning vil hun tiltrekkes mer av egenskaper som snill og omtenksom.
Det betyr altså vi må "time" datene våre i forhold til dette. I tillegg er du alfahann bør du unngå de som bruker P-piller!