Sukkerforum

Jeg lurte på om noen kunne svare meg på noe jeg opplevde på et av forumtrådene her for litt siden.
Jeg er ikke noe erfaren sukkerbruker og betalte for første gang for en måneds vip bruk kun for et par dager siden. I dag fant jeg forumet og på en av trådene ser en bruker som ser søt ut, så jeg trykker på bildet for å se mer av profilen. Da står det at brukeren har blokkert meg. Så vidt jeg vet, har jeg aldri besøkt denne profilen før og heller ikke sendt noen meldinger til denne personen.
Jeg sjekker på innstillinger om det finnes noe knapp som gjør at du kan blokkere alle som ønsker å se på profilen, en slags pauseknapp, men finner det ikke.
Er det noen her som har opplevd tilsvarende før? Eller finnes det personer her inne som blokkerer alle de ikke liker profilen til. Jeg er bare litt forvirret...

Du ser skånsom og trendy ut,jeg leter etter,,,
dett fikk jeg servert her en dag,jeg er såå lei av disse falske profilene..

-Noen mennesker er alltid pene, både på bilder og i virkeligheten, og kan være ganske kjedelige likevel. Eller de kan være både vakre og spennende.
-Det finnes mennesker som alltid er pene på bilder, men som ikke er like pene når man ser dem «live» eller snakker med dem. Det kan være noe med mimikk, kroppsholdning, stemme osv. som blir feil (i mine øyne)
-Det finnes personer man ikke synes er pene uansett…

Jeg kjenner/kjente også personer som sjelden er pene på bilder, men som er himmelsk vakker i virkeligheten. Personer som treffer deg som en tømmerstokk i magen, og du vet du er fortapt! Personer, som bare med sin tilstedeværelse, væremåte med sin mimikk, sitt smil og sin humor, stemme, sin måte å bevege seg på… sine rariteter og mangler, får det til å sitre i kroppen og får deg til å glede deg til neste dag… Uten å være pen på bilder.

-Hvor mange muligheter går vi glipp av her, på grunn av at vi kun ser bilder? Hvor mange blir feilkategorisert som aktuelle i vårt hode, fordi at de har et vakkert bilde? Hvor mange blir oversett fordi de ikke får fram sitt «vidunderlige jeg» på bilder?
-Det har hendt i det siste, at jeg har sett søte sjarmerende damer på butikken eller andre steder, og tenker: Hvordan hadde jeg sett på denne dama om jeg bare hadde et bilde? Svaret er ganske ofte at jeg hadde bladd videre.
-Utseendet er mere enn bildet kan vise. Og profilteksten kan bare vise et fragment av personligheten. Dette tror jeg gjør det vanskelig å finne den rette på dating-nettsteder. De fotogene får den meste av oppmerksomheten, og de som kanskje hadde kunne brakt meg ut av balanse blir oversett.

Dette med å være vakker er selvfølgelig subjektivt. De jeg synes er pene, trenger ikke være pene i andres øyne. Dessverre er det også sjelden gjensidig når man blir betatt av noen. Spesielt om man bare har bilder å forholde seg til. Eller kanskje bare ett.
Skal man finne seg noen på sukker.no eller lignende steder, må man tørre å ta den kaffekoppen, og heller risikere å bli skuffet og risikere å skuffe noen. Samtidig er Norge så langt, at det fort blir både vanskelig, tidkrevende og dyrt å drikke kaffe med alle man er nysgjerrig på.

Er det noen som har vært på flere kaffedater, og kan si noe om hva slags inntrykk de fikk ift. forventningene/illusjonene du hadde på forhånd?

Denne tråden, er nå klar til å bli heklet sammen ,av alle på sukker med og uten for mange kilo , de med og uten hår , begge kjønn i alle aldere

Start den som vil ,Personsjikane er ikke lov ......

Skal til Moldova om 2 uker, er det noen som har vært der og har noen gode reisetips om hva jeg burde får med meg???

Hva hører dere på nå?

http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

Hallois! Dette ble litt langt men gjerne hold ut!

Jeg er en voksen men ung mann som er meget mildt rammet av CP. I praksis betyr det at høyrehånden min er litt... rar. Jeg har ikke full førlighet i den. Jeg klarer å åpne og lukke hånden, men ikke helt, og jeg er ganske stiv i håndleddet. Altså kan jeg virke litt "annerledes" når jeg håndhilser, spiser med kniv og gaffel hvis kjøttet er seigt, stokker kort osv. Dette påvirker høyrefoten min også men i mindre grad.

Det påvirker ikke min hverdag nevneverdig. Jeg har egen leilighet, har sertifikatet. Jeg går normalt, jeg sykler, jeg løper til og med en gang i blandt. Jeg lager mat, kutter løk, tømmer oppvaskmaskinen, setter sammen Ikea-møbler. Skrur på sykkelen. Jeg skriver faktisk til og med ganske kjapt på tastaturet. Har god utdanning, er i full jobb. Jeg har normal vennekrets. "Henger", spiller spill, går på kino, går ut osv. selv om dansegulvet ikke er min beste venn.

Utseendemessig ser jeg helt normal ut. Normal høyde, normal vekt. Dog er jeg ikke akkurat veltrent. Jeg har et ok ansikt, ingen talefeil. Hvis du ser nøye etter legger du merke til at høyrehånden min er litt mindre enn venstre. Og følger med så ser du at jeg gjerne setter fra meg ølboksen før jeg forsyner meg fra chipsskålen i stedet for å bare gjøre det med den andre hånden.

1) Jeg er vel helst på jakt etter en jente som er mellom 23 og 33 men vil gjerne høre fra så mange som mulig. Ville dere deitet en gutt/jente som meg? Og selv om vi hadde hatt det kjempefint sammen, kan det hende du var litt flau når du tok med meg på julebordet til jobben din eller sydenferie med et vennepar? Jeg setter pris på rå ærlighet, så fyr løs.

2) Burde jeg nevne dette på profilen min? Kanskje det til og med gir profilen min en liten "edge"? På en annen side tror jeg at overfladiske førsteinntrykk avgjør ganske selv om vi prøver å unngå det. Per i dag nevner jeg det ikke i profilen men jeg er litt redd for å lure folk. At noen møter meg men ender opp med å tenke "Hæ?" etter ti sekunder. Men jeg liker å se på det hele som et lite estetisk problem. Det er vel ikke slik at alle med dårlig ånde eller problemer med snorking nevner det heller??

Håper du har giddet og lese helt ned her :) Takk til alle som svarer.

Noen flere her som har meldt / skal melde seg på Sukkerfesten i Bogstadveien den 12. september....? I så fall - kan vi ikke møtes ett sted og ta noen øl før festen, sånn som vi gjorde forrige gang...? DET var jo full match som varte i lange tider, den kvelden også .....!

Må bare spørre her....
Fikk nettopp melding fra en mann som sa han syntes jeg så hyggelig ut. Men at han av prinsipp ikke skrev med kvinner som må ha frem vinglasset i første bilde. Han mente det var mange menn som reagerte negativt på det... Er det det altså???
For alt man vet har jeg jo Mozell i glasset ;-)

Looks

Siste svar ti. 11 aug. 2015 21:26 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym evigsingel

nå har jeg bladd i hele kveld og ikke fått en jævla match!

Er det noen som har noe tips til hvordan man skal få mer respons her inne eller har jeg rett og slett ikke sjans på dere damer? :)

Akkurat opplevd Aida på Arena di Verona. Herved anbefalt på det varmeste (i alle ordets betydninger, så husk vifte, sommerklær og nok vann).
Det var egentlig bare det jeg ville si.

Er det egentlig lov å være på sukker hvis du er diabetiker?

Jeg lurer på hvor mye man bør skrive i profilen. Har jeg skrevet for lite? Bør jeg la menn bli litt mer kjent med hvem jeg er gjennom profilteksten?

Solbrune kvinner med hvit singlet en varm sommerdag...

Når jeg ser på nye brukere akkurat nå ser jeg en rekke på 7 brukere fra Nordland hvor alle har brukernavn på <damenavn>_R, alle er 168 cm høye og tilnærmet identiske i matchtall og alder.

Jeg skal jo ikke utelukke at det er et ærlig, men ekstremt spesielt sammentreff, men helst tror jeg noen jukser litt :-)

Selskapsyk

Ingen svar
(mann 35 år fra Rogaland) Privat melding

Ønsker du selskap? Bor på Bømlo og har kort veg til Haugesund, Bergen Stavanger. Lyst å bli kjent med ett nytt menneske😉

Har noen noe tips til hvordan man skal skrive en god profiltekst? hva bør inkluderes, syntes dette er en vrien nøtt å knekke altså

Noen her som er glad i frilufsliv? Isåfall har du vært på noen turer eller tenkt deg på noe i sommer? :)
Personlig liker jeg godt og fiske å da spesielt i elver, noen som har noen å anbefale? Hehe

Leste nettopp en som mente at forumet var bedre før. Hva er egentlig meningen med forumet? Står at man bør være positiv og ikke støter andre. Er det en forlengelse av profilen man har her inne? "Godt humør betyr mye for suksess på nettet" som tips til oss anonyme. Altså, betyr det at forumet nødvendigvis er en klagetråd? Bare lurer....

Er tre viktige ting I live .Og finne en mann her inne er ikke enkelt .Jeg er ei god jente .Liker og danse og ha det gøy ok

Noen jenter/damer (og sikkert en del menn også, uten at jeg kan uttale meg om sistnevnte) er veldig "ovenpå" og ser ut til å være veldig kresne, med lista lagt skyhøyt og med skrevne forventninger om "drømmemannen" (eller drømmedama, dersom det er menn som uttaler seg)

Men hvem er "drømmemannen"? Er det den som beskrives i profiltekstene som er en slags "crossover" som inkluderer absolutt alt (bra utseende, god økonomi, selvstendig, modig, sprek, bra kropp med sixpack og sprettrumpe, i kontakt med seg selv, en god lytter, en som forstår kvinner, en som kan fikse alt praktisk, (aka handyman), en god far, en god elsker, har en bra jobb, høy inntekt, har alenetid med gutta, verdensvant, spiser sunt, trener og som har som livsoppgave å charmere og underholde sin kvinne med vakre ord og fine gaver til enhver tid - og på toppen av alt er single og klar for å ta akkurat DEG med storm... )

Hva med "hverdagsmannen"? Han der trauste, som står opp om morran, går på jobb, fixer bilen, klipper plenen, måker snø, holder opp døra (fordi han har lært å være gentleman av sin far), hviler middag, står på sidelinja og ser ungene sparker fotball eller spiller i korps, stiller opp på dugnader, har blitt gråhåret eller mista noe av hårpryden, han som har "pappakropp", ikke orker å sykle Trondheim - Oslo eller å gå "Birken", men som orker å ta med familien sin på søndagstur med ryggsekk og termos og kan fyre opp et bål, som ikke til enhver tid kan ordlegge seg perfekt eller charmere alle i senk, men som viser på sin klønete måte at han elsker sin kvinne på andre måter - han som bare er en helt vanlig mann og som gjør så godt han kan, men som noen ganger ikke får alt til helt som planlagt eller ideelt.

Er hverdagsmannen noengang en drømmemann?

Hva er det single, skilte og separerte menn og kvinner egentlig ønsker seg? Er det en evig søken etter noen som er "hakket bedre" enn den forrige man gadd å veksle noen ord med eller ikke engang svarte? Er det jakten på den ultimate partneren som fyller absolutt alle krav og drømmer? Håpes det på «toppgevinst» i livets lotto, mens man aksepterer småpremiene underveis?

Litt spissformulert dette her :-)

Hei

Er det bilde eller profil tekst dere faller for?

Til alle de som klager over mangel på svar; husk at å unnlate å svare også er et svar. Vi som er seriøst på søken, ønsker faktisk ikke svar fra mennesker som utnytter andre / andres følelser.... Så da er det like greit for min del..... Bl.a. derfor svarer alltid jeg i hvert fall....

Stadig vekk popper det på telefonen med varsel om besøk på profilen og når eg klikke varsel får jeg opp "bruker har valgt å blokkere deg". Hva er det med damer som skal inne å kikke for å deretter blokkere? Eg kan ikke annet en å le og ser dette som fryktelig underholdene. Det fine er at de selv enkelt og greit stenger seg ute. Jeg kunne tenkt meg flere gjorde dette så vi fikk bort en del "rusk og rask" hahahaha, for å deretter ha fått et mer relevant bilde på sukker hahaha :-)

Det er egentlig ikke når jeg er lei, forbanna eller i dårlig humør at jeg savner noen å komme hjem til.

Klarer ikke helt å lande etter et par timer med urolige bein, nervøsitet og ekstrem glede. Og det er ingen jeg kan hoppe og danse med. Blir gående å synge for meg selv. Ko-ko, hör ni gökorna??

Nei, gode opplevelser er til for å deles, glede og positivitet blir det aldri nok av:)

Blir superparty lørdag 12.september. Hold av datoen! :-)

For å si det på godt norsk... Hva er greia med bilder fra før man ble feit og fikk rynker? Eller ¨gjennomsnittlig¨ vekt, når man utvilsomt har litt for mye å dra på?
Er dette mer en dame greie eller gjør mannfolk det også?

Både rynker og en par kilo for mye går det an å leve med liksom, men uærlighet for noe man bruker tid på eller overhodet ikke se seg selv er verre...

PS!
Rimelig mange damer som ikke er ærlig i så måte!

Jeg har vært på date med damer som har haket av for denne kroppsbeskrivelsen på diverse nettsteder.

Jeg har møtt
A : Oj, men dette er jo fedme... Neitakk, neste !
B : Herregud for noen former, vakreste kroppen jeg har sett !!!!!!!

Moralen er : Ikke seil under falskt flagg, og ha helfigurbilder, det kan tale til din fordel !

I en del profiler skriver hovedsakelig menn at det ønsker å treffe noen som kan "dele mitt liv". Jeg lurer på hva man mener med det egentlig.
Jeg får nesten inntrykk av at dette er menn som tror at deres måte å leve på er det beste....eller at kvinnene de skal treffe har ikke noe liv....
Fint med innspill fra andre.

....fin RUMPE!!!

Det er stort sett gjennomgangstonen i de trådene jeg har lest som omhandler tema. Og dere klager over at damer er opptatt av høyde.

Come on...er dere noe bedre da???

Jeg synes at dette forumet var bra for et par år siden. Mange av de som var med hadde innspill som var nyttige og noen ganger ble det hefitige diskusjoner men man lærte noe.
Nå er det en gruppe mennesker som ødelegger tråder med det de kaller morsomhetet.
Kan selvfølgelig holde meg unnå men er det ikke mulig å ha saklige innspill (og ikke hva man skal ha på brødskiva...). og prøve å hjelpe hverandre på en konstruktiv måte? Alt for mye tull her inne.
Mange som digger oppmerksomheten her inne på forumet men har ingenting å bidra med.

Kom over denne artikkelen om eldre damer som ser etter yngre gutter. http://www.hegnar.no/kvinner/artikkel557826.ece
Jeg er 32 år, og ser så og si hele tiden eldre damer som er inne og snoker på profilen, (noen går så langt at de flørter) så dette måtte jeg sjekke opp og tok frem kalkulatoren(SE NEDERST).

Det var heldigvis med et snitt på 32-33 år. Så det var ikke så gale, faktisk ganske bra da jeg foretrekker å treffe noen på min alder.

Hva er ca snittet hos andre i henhold til alder? Får eldre damer besøk av flere yngre menn enn eldre menn?

For de som er litt tekniske og har chrome, så kan du gå inn på den besøkende siden, trykke F12 og trykke på console fanen og lime inn denne kryptiske koden for å få svaret med en gang per side:
(Array.prototype.slice.call(document.querySelectorAll("div.age"))).map(function(node){return parseInt(node.innerHTML)}).reduce(function(sum,a,i,ar){sum += a;return i==ar.length-1?(ar.length==0?0:sum/ar.length):sum},0);

Jeg vil anslå at av de rundt 15 personene jeg har hatt kontakt med på sukker, så er minst 12 av dem single, skilte eller separerte lærere i norsk skole. (Jeg vet ikke om det er ting i min profiltekst som "tiltrekker" seg yrkesgruppen lærere, eller om jeg har en dragning mot det selv, kanskje ubevisst...) :-)

Er dette bare tilfeldig? Har mange ganger undret meg på om denne yrkesgruppen er mer representert på datingsider enn andre yrker, og i så fall hvorfor det tilsynelatende er så mange single / skilte / separerte lærere der ute. Er det noe i yrkesvalget som gjør samliv komplisert, og at dette er årsaken?

Ja ja... bare en undring tidlig søndag morgen.

eller har høyere utdannelse enn deg i et forhold??

Jeg har ofte opplevd at guttene sier at jeg er for glad i egen karriere, eller for selvstendig...er det mange som ikke liker dette??

La oss si at du kommer over en profil her inne, og personen er noen du kjenner fra jobb eller via felles kjente. La oss i tillegg si at du er litt nysgjerrig på denne personen fra før uten at det er tatt noe initiativ. Hva ville dere gjort:

-Benyttet Looks og sett om det ble gjensidig interesse sånn i det stille?

-Tatt kontakt på jobb med den fantastiske sjekkelinjen "jasså, du er på sukker du også?" eller noe...

-Ventet til neste lønningspils kl 0230 og spurt om en roligdans?

-Eller gjort noe annet?

Jeg stiller dette spørsmålet for en kompis, og blokkerer alle som tror det er jeg som lurer på dette!

Hei!
Jeg må bare spørre dere menn, for jeg er noe usikker. Hva syns dere egentlig om høye jenter, eller det jeg egentlig mener, at jenta er høyere enn mannen?
Jeg er 180 høy, og har hatt noe erfaring med at jeg er høyere. Dem sier det ikke plager dem, men har ikke vært helt overbevist om det.

Er på gjennomreise i Oslo etter en ferietur utenlands. Hvor går folk ut på en lørdag i aldersgruppen 30 til 40 år ? Noen gode tips der ute. Liker mingleplasser for lettere å komme i kontakt med damene :) Scotscman utgår.

Hei til alle som er her inne på forumet:)

Er det nokon som har vore på Haukeliseter fjellstue sitt arrangement "Singel på fjellet"? Lurer bare litt på om det er å anbefale eller om det er eit slags "meat market";)

Ha ein fortsatt god laurdagskveld!

Dette forumet får meg til å smile fra øre til øre. Ser så mange morsomme kommentarer fra alle sammen. Det er jo de som ikke er så koselige (skjerpings!!!!). Får kontakt med mange nye mennesker her inne, og koser meg med det en så lenge. Takk for hyggelige folk her inne

Blanke ark med farge stifter til :-)

Filmen 1997 Forever på Ringen kino ikveld kl 21, snowboardfilm, livemusikk og afterski, hva mer kan man ønske seg nå på seinsommeren? ;-)

hva ser damene etter i en mann ?

Jeg har fått jobb i Bodø og skal flytte dit i månedskiftet. Gleder meg! Men har kun vært der i 3 timer, den dagen jeg var på intervju. Jeg har ingen kjente eller familie der, så jeg er spent også.

Regner med jeg blir kjent med kjekke kolleger, men ut over det - har noen her et Bodø-tips? Er det noen kjekke kaféer eller puber dere vil anbefale? Aktiviteter eller museer sentralt i byn, som er kjekt å få med seg?

På forhånd takk! ;)

Tror muligheten for å se på sin egen profil forsvant nå med dette nye designet.

Da jeg registrerte meg på sukker, stod det at de var veldig strenge mtp profilbilder. Ingen solbriller eller skygger i ansiktet. Ikke bilde tatt i profil, men kun rett forfra...

Nå ser jeg til og med en bruker som har rumpen sin som profilbilde... vel og merke uten solbriller.

Noen av damene her som skal? :-)

Hvor mye tid bruker du hver dag her på forumet.....ca antall innlegg innlegg?

God Fredag og straks helg alle sammen, skal forums folket noe spennende i helga da?
Personlig skal jeg på Elverumsdagene samt de nordiske jakt og fiskedagene ser virkelig frem til det

GOD HELG! :D

Hun liker sport og å se det på TV.
Hun liker å spille tv-spill.
Hun har fin rompe.
Hun liker å trene.
Hun har trent kropp.
Hun er frempå.
Hun smiler som om hun eier verden.
Hun har sjarm.
Hun er smart.
Hun liker å gå i sneakers.
Trenger ikke ha sminke for å være fin.
Hater brunkrem og annet piss man smører i ansiktet.

Er du her? :)