Sukkerforum

Jeg traff en på Sukker for et par år siden, og daten gikk bra! Vi begynte å treffes mer og mer og da oppdaget jeg at han var sta som et esel!;-) Burde han ha vært ærlig med det i profilteksten? Jeg ble jo på en måte ført litt bak lyset!?

Undres

Siste svar ma. 6 juli 2015 18:24 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym heltvanlig

Man kobles på looks, skriver en hyggelig melding, den blir lest.... og deretter intet. Hva er meningen lissom?

Arrrgh, hvorfor er det så mange damer så haker av for dette tullet? Personlig synes jeg dette er like tåpelig som enhver religiøs overbevisning, og synes det rett og slett det er en lite attraktiv egenskap. Mener at dette viser mangel på fornuft, refleksjon og logikk. Noen vil kanskje med dette påstå at det er derimot jeg som tenker snevert og er lite reflektert, men men...

Hva er det beste en mann kan gjøre for deg, kvinnen ?

Jeg og en venninne skal ut en tur på lørdag og ønsker å dra et sted hvor folk mingler litt og snakker med andre enn de de dro ut med. Finnes det slike steder i Oslo?

Når man tar pause fra sukker med å "deaktivere" profilen sin, så får man flere timers ventetid/karantenetid når man "aktiverer" den igjen -
og det er ikke mulig å spore profiler man har sett på/som ser på sin.

Noen som opplever det samme, og vet evt. hvorfor man straffes på denne måten?

Hilsen Growl!

Jeg vet det har vært nevnt utallige ganger før. Skulle ønske alle kunne datere bildene sine. Mange bilder vet jeg er veldig gamle fordi jeg har vært her i flere perioder. Ikke uvanlig å se igjen 4-5 år gamle bilder. Den brutale sannhet er at man ser 4-5år eldre ut nå! Uansett hva bestevenninner og kamerater sier.

Har du planer , fortell

Er det å jobbe offshore-turnus på 4/4 uker ett minus for dere jenter?

Eg er lei av alle som ikkje svarer korfor er dei her då.Har skreve til mange men ikkje svar.Føle at dette er ikkje seriøst i det heile tatt

Hva er det ?

har gjort en sjekk av min person og fått relasjonforbindelse på beste måte med flg preferanser:

Yrke: flyvertinne
Alder. 34-44
Høyde: 163-174
Hårfarge lys / mørk
Nasjonalitet: ingen betydning

Spennende...! Finnes du på sukker...?

Er det noe for deg , kunne du tenkt deg å gifte deg igjen eller har du nå lært og aldri mer igjen ?

Hevdelse

Siste svar lø. 4 juli 2015 01:24 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Kravstor

Jeg møtte en jente her inne for et par år siden. Hun hadde rødt blad på hevdelse med meg. Husker jeg nevnte det, men hun sa at det ikke bare var meg det var noe feil med. Absolutt alle hadde rødt blad på hevdelse med henne. Jeg burde nok stusset mer over dette, men forsto ikke fullt ut konsekvensene før jeg satt i garnet!
Hvordan forteller man en person at det kanskje ikke er alle andre det er noe galt med men........?

Denne artikkelen traff meg, og jeg ønsker å dele den med dere... før jeg snart logger av Sukker, Tinder og Happn for godt for å lete etter "true connection", altså den ekte, nære forbindelsen som oppstår mellom mennesker over tid, uten hastverk, og uten tanke på hvilke andre muligheter som kanskje dukker opp rundt neste sving.

"We want slowness. We want simplicity. We want a life that does not need the validation of likes, favorites, comments, upvotes. We may not know yet that we want this, but we do. We want connection, true connection. We want a love that builds, not a love that gets discarded for the next hit".

http://thoughtcatalog.com/jamie-varon/2014/12/this-is-how-we-date-now/

Da er det fredag igjen ;) Nok en uke nærmer seg slutten ;)
Har snart hatt en uke ferie. Tar livet helt med ro ;)
Ønsker alle som leser dette en flott helg og en god sommer videre ;)

En svakhet ved søkemulighetene på sukker.no er at om man vil være spesifikk, så må man være alt for spesifikk. Om jeg for eksempel er interessert i folk med middels til høy interesse for naturfag, middels til høy leselyst og middels til lav reiselyst, for å velge kriterier helt tilfeldig ( ;) ), så er det åtte søk for å dekke alle.

Vet ikke hvordan folk faktisk bruker søkemulighetene, men kan ikke skjønne at en slik funksjonalitet skulle skade.

Hvorfor legger dere ut bilder av barna deres her inne?

Alle kvinner vet hva de vil, men de vet ikke alltid når de vil det.

Jeg har vært her inne i 2 uker, og det slår meg at Sukker må i denne teknologiens verden kunne forbedre forumet.

Forumet er en fin plass til å bli kjent med folk. Selv om det er mye spøk her så klarer man etter en stund å skille klinten fra hveten ut i fra smak. De fleipende her har sikkert mye fleip og humor ute blant familie og venner ogå, likedan med de som setter andre kommunikasjonsteknikker først. Uansett vil dette bli en flott hjelpemiddel til å bli bedre kjent med folk.

Sukker må gjøre det lettere for brukerne ved å:
- redigeringsmuligheter. Det et et must i ethvert forum.
- gjøre det mulig å få tilbakemelding når noen svarer på egne innlegg når de bruker @.
- dele forumet inn i interessefelt sånn at komikere, de som liker å diskutere, klagerne osv. kan møtes på egne arenaer.
- gjøre det mulig å sette en i kontakt med de som bruker pseudonym når man finner noen likandes der uten å outsource dem.

Hva mener dere? Har dere noe forslag?

I dag kan man søke profiler basert på fylke eller antallet kilometer fra hvor en selv bor.

Men, siden svært mange ikke har tegnet inn på kartet hvor de bor er den siste tilnærmet verdiløs.

Kan dere innføre et mellomnivå som folk må fylle inn (f.eks Lofoten, Salten, Jæren, Nordmøre osv.)
Nordland er 781 km fra sør til nord og jeg vil gjerne søke i et mindre geografisk område enn fylke. Er hyggelig for dere som kan ta trikken i Oslo, men her er funksjonen nesten ubrukelig

Har vært her ei lita stund nå og opplever at det ikke er den helt store forskjellen fra facebook, bortsett fra at her trenger en ikke være venner.

Min opplevelse av sukker så langt er at damene (jeg er mann så slikt er mitt perspektiv) stort sett sitter i ro og overser, i påvente av at Johnny Depp, Brad Pitt eller George Glooney skal melde seg inn her.

Min erfaring med mennesker, av begge kjønn, "fra virkeligheten" derimot er en ganske annen. Der setter folk pris på kommunikasjon uten at det skal være et krav at det har potentialle til å bli den store kjærligheten. De fleste jeg vet om som har funnet seg kjæreste i den store verden har òg gjerne endt opp med en de i utgangspunktet ikke falt pladask for, før de ble nærmere kjent.

Spørsmålet mitt, som selvfølgelig er rent retorisk, er: har folk her inne glemt at man må bli kjent med folk for å finne ut om man liker de og at man gjerne må bli kjent med flere før en finner kjærligheten?

Bakgrunnen for det retoriske spørsmålet er selvfølgelig den totalt fraværende traffiken på profilen min, både når det gjelder besøk, interesse og meldinger.

Nettdating forundrer meg stort, og for å være ærlig skuffer det meg ganske mye. Har nettsamfunnet gjort mannfolk late og damer naive?

Jeg har etter hvert snakket med noen her inne, og når man har funnet tonene med noen gjennom samtale er det neste skrittet å møtes for å si hei, å se om det er mulig å finne noen kjemi der. Mine erfaringer så langt er blandet. Noen ganger "feiger" de rett og slett ut, har masse unnskyldninger om at det ikke passer. Hvorfor da spørre i utgangspunktet? Er det bare for å se hvor mange man kan få interessert? Så har du de som vil komme på hjemme besøk. Hva pokker er det for noe? Er virkelig Norges damer så naive, at de tar med seg noen hjem som man har snakket med noen timer på nett, eller nettopp møtt? Hva om vedkommende er en helt annen enn han utgir seg for?

Jeg får litt følelse av at menn er redd for å ende opp med regninga. Hva med å invitere på en gå tur da? Ta med et rutete teppe , to plastikk champagne glass og en halvliter champagnebrus og vær litt galant. Er man bare her for å finne seg et "one night" stand, og tenker det er enklere å gjøre på nett, enn på byen eller andre steder ?

Finnes det ikke galante romantiske Menn som vet hvordan en dame skal behandles lenger ???

Ordet ringer i mine ører. Hvem driver med prokrastinering, og når?

Jeg har en illsint symaskin fra 1968, som ikke liker at jeg prokrastinerer. Jeg synes det er kjedelig å sy (reparere) og setter opp maskinen, med tråder og kobler til kontakten.. men så finner jeg på noe annet. Da begynner den gærningen å sy av seg selv! Mens røykskyen står ut fra motoren. Som en drage! Dette har ingenting med overledning eller annet å gjøre, sånt tror jeg ikke på. Det er først når jeg setter meg ned og syr med den at den oppfører seg normalt, og gjør som den skal.
Prokrastinering er rett og slett farlig.

Eg-du,kan bli hot..
Tørr du ta kontakt nå?

Er langt jevnere enn på alle konkurrerende sider vi vet om. Ligger på ca 5% flere menn enn kvinner, mens vanlig er over dobbelt så mange menn som kvinner. Tanken om at begrenset respons skyldes at det er for få damer på sukker er så langt fra virkeligheten som man kan komme. En overvekt på kun 5% betyr selvfølgelig at man ville få ørlite mindre respons, men det er tydeligvis ikke en 5% det klages på. Det virker som om svarene uteblir. Da må man se på egen profil. Sukker kommer snart med en tjeneste for å hjelpe til litt der :-)

Da har eg malt, skrudd, vaska, polert, rydda, grilla og sola meg heile helga. Endelig er båten ferdig og komt seg på sjøen, og terrassen ferdigsnikra (med god hjelp).

Så eg er så lykkelig at eg måtte sei det her, og håper alle her har hatt ei strålandes helg :) Kva har dykk funne på? :)

Hvor lenge varer et langvarig forhold liksom ? Jeg får kramper i magen når jeg leser profiler som ønsker et langvarig forhold .Det virker litt krampaktig , nå har jeg bestemt å finne et langvarig forhold .Kan man bestemme seg på forhånd , går det annet ?

Foretrekker profiler med "flørt som kan utvikles "

I dag...?
Spmtegn fordi jeg har mistet telingen! Og her på berget er det som skaper overskrifter; hvor langt kan PST gå? Hva er det vi her hjemme ikke skjønner med verden? Hvorfor tror vi at denne tarmen mot Atlanteren (som fører rett i fanget på Russerens nordflåte) er et fredens paradis? I disse dager skal vi ikke lengre enn til sydspissen av Europa før vi finner ustabile stater! Den kalde krigen er udiskutabelt tilbake, terroren fra radikale islamister har aldri vært større! Forskjellen på bevæpnet politi og ikke, kan potensielt utgjøre 100-talla menneskeliv, og her sitter vi å later som om dette ikke angår oss? For første gang siden dette og forrige århundre går verdens væpnede konflikter frem! Og vi diskuterer rammene for PST!? E-tjenesten? Forsvaret? Hva er det Regjeringspartiet FRP ikke skjønner med dette - alt de gjør er å innføre flere bompengefinansierte samfertselsprosjekter! Justis- og beredskapsministeren feiler på alle områder, departementet som skal håndtere dette feiler på alt - et FRP-ledet departement! Er dette svik?

Det er ikke negativ at være lidt erfaren i at date

Hei.

Etter 6 måneder på sukker har jeg gjort meg opp noen tanker rundt de jentene jeg har møtt. De jentene jeg har hatt gleden av å møte har alle hatt tilsvarende interesser som meg selv og matchtallet har vært veldig høyt, fra 95 til 98.

Alle møtene har gått veldig bra, (noe flere av jentene også har gitt uttrykk for) det har vært mye å snakke om, ingen pinlig stillhet og kjemien har vært til stede. Allikevel har det ikke blitt noen ny date, sliter litt med å skjønne hvorfor man ikke får en ny date når alt virker til å gå bra.

For meg så virker det som at noen aldri blir helt fornøyd, for noen uker siden så fikk jeg følgende tilbakemelding fra ei jeg var på date med:

Fra en skala fra 0 til 10 så gir jeg deg 8.5 - alstå ikke helt perfekt så da velger jeg heller å lete videre..

Er det flere som har de samme erfaringene, eller har jeg bare vært veldig uheldig å møtt 'feil' jenter gang på gang mon tro?

profilbilde

Siste svar sø. 28 juni 2015 14:08 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym værærlig

Hva oppnår dere som har profilbilde av en kjendis med dette egentlig???

Tråden for surrehuer og andre stakkarer

Jeg har litt problemer med klare å se gjennom fingrene at noen er så dårlige på sammensatte ord! Er dette skikkelig snobbete av meg?
Jeg blir automatisk litt skeptisk til mennesker med mange orddelingsfeil.

Jeg ønsker ikke språkvaske av dette innlegget, for det er ikke det som er poenget, og jeg skriver helt sikkert ikke perfekt, gramatisk norsk...., jeg blir faktisk litt irritert av meg selv for at jeg har denne holdningen.

Dette gjelder ikke småfeil og en kommafeil i ny og ne, eller en feil på da og når (eh... eller kanskje da/når... når jeg tenker meg om), men først og fremts sammensatte ord.

Hva er deres tanker om dette? Er det litt vel snobbete? Har dere det sånn også? Legger dere ikke merke til det?

(PS: Jeg snakker ikke om dylektikere, det er en annen kategori, som ikke er med i det jeg snakker om her, da kommer bare tråden til å bli krass, ondsinnet, noen blir lei seg og noen går i forsvar... det er IKKE meningen med spørsmålet)

Tusen takk alle sammen

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Takk for alle meldinger og besøk av min profil ;)

Klem Bjørnar

Jeg husker da jeg forsto at alt kom til å være et spill. .

Styrt av reproduksjon-instinkt er alt tåpelig og latent for brenning på bålet!

But however I would like to find out more about this product of the female hymen

Ha en god helg alle sammen 😀😀mvh alone khan 😥

Jeg kommer ut fra et forhold etter 7 mnd, hvor mannen jeg var sammen med hadde to barn. Jeg sitter nå igjen med kjærlighetssorg for tre stk, ikke bare etter én. Kjenner savnet etter ungene fortsatt. Og det gjør meg veldig klar på at jeg ikke vil date noen med barn igjen. Men hva med dem? En dag er jeg der, den neste borte for godt. Kan jo ikke være bra for barna heller? Jeg fikk ikke sagt farvel, og på en måte skjønner jeg det. Det er vel kanskje ikke vanlig å gjøre det...

Hei,

Jeg en tolerant viking som ikke er spesielt religiøs, men er gjerne litt åndelig. Jeg feierer høytider mest for kosen skyld, og er glad i Jula.

Nå har jeg klart å tiltrekke meg oppmerksomheten fra ei jente fra en annen kultur, som ikke feirer Jul osv. Hun er flott, kul og er pen, men jeg er redd for å få en sterkt kontrollerende slekt på kjøpet.

Jeg har lurt på å bare la det seile og gå ut med ei som er helnorsk, men jeg er ikke sikker om jeg skal la slike fordommer styre.

Hva hadde du gjort?..

Kontakt

Siste svar fr. 26 juni 2015 19:57 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Hemmelig

Er det noe galt med meg eller sier jeg noe når ingen jenter/Kvinner vil snakke med meg? Aldri vært i forhold og nesten aldri snakket med jenter/Kvinner.

Gi meg råd og tips.

Vi har jobbet med en større oppdatering for mobil.sukker.no en stund nå, og vi nærmer oss lansering. I den forbindelse vil jeg komme i kontakt med personer som bruker mobil.sukker.no nå, fremfor å bruke appen. Har du en litt skrullete mobil så er det også fint.

Send meg en melding, eller evt ta kontakat via support@sukker.no 😄

Tester...

Fantasi
Det var en gang i Mars at en gutt på 17 år som spurte kompisene sine, hvordan skal jeg få dame, ene kompisen svarte til gutten: hun kommer sigende ned gjennom pipa, den andre kompisen sa til gutten hun kommer bankende på døren, den tredje kompisen sa til gutten hun kommer flyvende med kosteskaft, den fjerde kompisen sa til gutten hun kommer rekende på en fjøl, da sa gutten dere er gale, Hehe

Noen som vet hvordan andre greier å se f.eks min profil - uten at det kommer opp som "besøkte din profil"?

Rettsstridig forføyning, betyr at man tar i bruk noe man ikke har tenkt å beholde, ved at man for eksempel ”sjekker” opp en kvinne eller mann for å få tilgang til sex, ved bland andet og bruke sukker.no..

Når den ene parten føler mer for den andre, som kun var ute etter sex, føler seg forlatt, tom og kanskje også sint å utnyttet, hvordan er det da?

Er det normalt å føle sig utnyttet, sint i en sånn situasjon? Eller skal man kun smile å gå videre?

Er dette tema som man kan diskutere?

(Det er sikkert mange skrive feil her.. jeg er ordblind)

Hei! Er en ivrig leser her og nå har jeg et spørsmål. Men først skal jeg forklare situasjonen. Jeg var i et langt forhold (8år) og var 25 da hun gikk fra meg, det var 2012. Var ikke enkelt for meg og tok en stund før jeg aksepterte det. Har ikke vært sammen med noen siden det skjedde.

Jeg klar for noe nytt, men erkjente at jeg sender ingen signaler ut, signaler at jeg er interessert og derfor var stevnemøtene jeg hadde mer en prat om banale ting enn en romantisk opplevelse. Og jeg presenterte kanskje ikke personen jeg egentlig er. Lurer på om jeg burde være ærlig og forklare situasjonen til damen og at hun må være tålmodig med meg - er det en god ide? Kom gjerne med tips.

Hva har dere (de som er født før '90) gjort på baren uten smartphone?

Er det ei dame eller fleire der ute en plass som kunne tenke seg å bli kjent med meg.? For langvarig forhold.

Har ikke vært lenge her inne, men fått litt oversikt. Her er noe som går igjen?
- Ikke respons.
- vært lenge her uten å ha funnet noen.
- pene jenter som trener er "se her, her er jeg...."
- overfladiske menn som tenker utseende og kropp.
- ikke lett å finne noen her da det ikke er fysisk kontakt.
- folk kan lyve på alder og bilder.

Hvorfor ikke lage et felles/el. aldersdelt treff noen ganger i året der brukere møtes i Trondheim og andre steder? Trenger ikke ha Sukker som arrangør.

Treffet gjør at folk som mener alvor møtes og ser hverandre. Det er noe annet enn å sende meldinger og klage på forumet.:-)