Sukkerforum

Hvor lenge singel er dere jenter før dere er ute på "shopping" igjen?

Har litt på følelsen at veldig mange av dere er rett påan igjen etter bare uker og få måneder etter et forhold liksom...

Hvor lang tid imellom går det fra et brudd til en ny date?

Dett er min andre aktive periode på sukker i løpet av 5-6 år. Jeg syns (fortsatt) det er vanskelig å "treffe" på match. Sukker sin matchberegning vekter annerledes enn meg - det må den gjøre når jeg stadig får høy match med menn som ikke matcher på interesser...tenker jeg... :)
Hva erfarer dere at folk bløffer om eller underkommuniserer mest på profilene?

Vertikale bilder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mannmelon

Dette er sikkert et siste sukk fra de av oss som fortsatt bruker EDB og en vertikalt justert skjerm, men tips gjerne sukker & co om at det bør være en mulighet for å rotere vertikale bilder. Vertikale bilder er SUPERT i Looks-appen og andre mobile enheter, men ikke så veldig kompatibelt med stasjonært eller bærbart datamaskinutstyr.

Så til alle skjermer og alle mennesker har kapasitet til å rotere bilder - unngå vertikale bilder: http://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA

Hvis man selv er litt tilhenger av røff sex, er man på feil sted nå? Eller er de fleste menn glade for at dama sier at hun liker litt leker/rollespill/binding/dominans?

Jeg syns det er unaturlig å begynne partnerjakten med sexdelen, og føler meg derfor ikke tilpass med div sexsider på nettet. Men det er viktig for meg at mannen er med på utforsking og sexlek.
Utad skal fasaden være helt normal, og vanlig myk sex er også godt i blant. Men innimellom vil jeg ha det tøffere, hardere.

Blir faktisk bedre å bedre:)

https://m.youtube.com/watch?v=4viRvUKMJYk

Hvordan i helvete er det mulig å ikke klare å lokalisere en ubåt innaskjærs i år 2014!!!!! ????

Jeg tror det rett og slett er en stress-utløst reaksjon fra min side :) For jeg havner alltid tilbake hit på sukker når jeg er midt oppi en eksamensrunde :)

Jeg leter kanskje desperat etter andre ting å holde på med, slik at jeg kan sluntre unna lesingen :p

Så nå får jeg piske meg selv tilbake til bøkene en stund :)

Tjobing! Noen single ute i det forgjettede land!?

Hei, i media skrives det stadig vekk om hvor sjelden damer kan få orgasme bare ut fra samleie, så er det faktisk tilfelle at ca. 75% av kvinnene ikke kan få vaginal orgasme? Spørsmålet går altså til kvinnene her; Kan du få vaginal orgasme? Hva skal eventuelt til for at du oppnår det?

Bilder!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tvilling

Hei i natten :-)
Er det noen andre her som har problemer med og laste opp bilder i fotoalbumet?

Hei.
Kan noen fortelle meg hvordan jeg får sagt opp abonnementet mitt her?

Hender det at du lar være å klikke deg inn på en profil fordi personen ser for pen eller kjekk ut? Altså at du tenker at "du kanskje ikke har sjanse uansett?"

Jeg tar meg selv i å gjøre det. Evt å ikke sende melding fordi personen ser "for" bra ut. (Og ja, jeg vet at det er individuelt hva vi oppfatter som attraktivt)

Jauda...her skal vi snakke om whisky. Hva er favorittene?

Jeg har lave forventninger til denne tråden, men tror forumet trenger en tråd som ikke handler om hvor kjipt det er å være på sukker :)

Så ja! Ardbeg, Laphroiag, Lagavulin og Arran...din tur.

Hei. Jeg har barn 50% av tiden og prøver å unngå at barna må pakke mye hver gang, men noe må det jo bli. Vi voksne har nå en diskusjon vedrørende Playstation Spillkonsoll. Er dette en naturlig ting å dra frem og tilbake hver uke? Takk for tilbakemeldinger. God helg.

Er det vanlig folkeskikk å sende meld. for så å plutselig stoppe å svare, ute å gi noen grunn? Jammen er det mange av dere her inne :-)

Jeg bare lurer på hva det er med disse Engelsk talende personer som dukker opp innimellom? Det er liksom to toppen tre samtaler her inne så er det spørsmål om å gå på snapp eller mail for å bli berdr kjent... Og så høflige som dem er...
Er det flere som får besøk av disse??

Hei!
jeg er en helgepappa til min datter på 4 år, og det å treffe noen er skikkelig vanskelig!
jeg er høy, breiskuldret, mørk... ja jeg ser egentlig ikke så verst ut, har mye varme og by på osv. profilen min er det enkelte som har blitt imponert over. så da må det vel gå greit å få kontakt med noen?
før jeg hadde barn var ikke dating noe problem, men nå skygger de fleste damer banen. noen vil ikke ha en x inn i bildet, selv om de har barn med en x selv.
andre vil ikke ha noen form for "ekstra ansvar"...
er det virkelig så uattraktivt med en helgepappa???
holder på å gi opp nettdating nå, da de fleste skygger banen :/

Jeg landet knallhard for et par måneder siden, og har tidenes verste kjærlighetssorg. Jeg begynner for så vidt å komme over ham, men ikke hva vi hadde (selv om vi selvsagt ikke hadde det jeg trodde vi hadde, for da hadde vi fortsatt hatt det...). Jeg har aldri gitt så mye av meg selv, jeg har aldri fått så god respons på hvem jeg er, men som i en god amerikansk serie, var det skjær i sjøen. Og det viste seg at det ikke er jeg som er heltinnen alt går bra med til slutt.

Har du en historie om kjærlighetssorg du vil dele - og vise meg at det går over, selv om det ser ut som en regntung bergensdag nå?

Uansett om det er live, facebook, sukker eller annet så skjer dette;
Vi har en god samtale, god tone, smil, humor osv osv. Samtalen avsluttes med noe ala "snakkes i morgen...."
Hvorfor kommer aldri den morgendagen? Jeg sender melding, men det forblir helt stille. Hvorfor er det sånn?

Jeg har sett en fyr som jeg har mye til felles med, faktisk 95 på matchpoeng. Har felles venner med fyren på Facebook og har funnet ham på andre sider, så vet at vi har enda mer felles. Jeg sendte en melding til ham (med referanser til profilteksten hans), som han etterhvert leste, men han har ikke sett på profilen min (finnes ikke blant "besøkerne"). Jeg sendte ham så en mld for å be ham se på profilen, den er ikke lest. Har ikke gjort noe mer.

Grunnen til at jeg spør, er at jeg selv i det minste ser på profilene til de som sender meg meldinger. Det er ikke alltid det klaffer selvfølgelig, eller den andre er en person som sender standardmeldinger til alle og ikke har tekst i sin profil i det hele tatt. Men her tar jeg meg bryet med å komponere en god, kanskje litt morsom tekst og så ser han ikke på profilen i det hele tatt. Er det bare sånn det er, eller sjekker man generelt profiler når man får mld og har høy match?

Jeg liker at flere tar opp temaet ensomhet!! Jeg blir også trøtt av å høre hvor mye vi er ment å nyte singellivet, når det man ønsker seg aller mest er å være to.
Jeg er en voksen dame med greit utseende (tidvis også relativt pen) , jeg vet jeg har sjarm og utstråling, jeg er godt utdannet og har en karriere som jeg har lykkes med. Så utenfra kan jeg nok virke både harmonisk og "vellykket". Men inni meg er jeg egentlig veldig ensom. På jobben går dette veldig greit for da har jeg det moro og spennende med kollegaer og mine medarbeidere. Men i helgene kommer ensomheten kastene over meg, og jeg blir som lammet. Og de gangene jeg greier å komme meg ut blant folk, så er ensomhetsfølelsen likevel med meg fordi alle mine venninner drar hjem til sine menn, de prater om ekteskapet, de har til og med noen å krangle med :-) Og blir jeg bedt på middager så er jeg som regel den eneste single blant par. Det å gå på byen frister ikke mer og jeg vet ikke hvor jeg skal gå for å treffe noen på min alder. Resultatet er at jeg sitter veldig mye alene hjemme i helgene , og ensomheten gnager.... Og den passiviserer meg. Jeg er ekstrovert av type og henter min energi i møte og samspill med andre. Alene visner jeg litt... Vet ikke om det er av stor betydning om man er introvert eller ekstrovert - uansett tror jeg det er helt normalt å ikke føle seg helt "hel" når man lever alene - vi er jo skrudd sammen slik at vi skal lengte etter en partner, og vi er skrudd sammen som flokkdyr....
Det oppleves naturstridig å være en sosial, sjarmerende og oppegående dame og samtidig være så mye alene...... What a waist :-)
Noen andre på samme alder som har det på samme måte?

Misunnelse

Siste svar ti. 21 okt. 2014 23:29 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Hva er det beste å gjøre når man oppdager at noen ikke tåler din suksess og ikke kan glede seg med deg? Man merker seg at de begynner å motarbeide deg, Noen gode råd?

Det er med en viss forundring at jeg konstaterer at godt voksne damer ikke svarer på meldinger. For meg så handler dette om vanlig folkeskikk. Forventer ikke at man sender en personlig melding, men forventer faktisk at man tar seg bryet med å sende standar svar. Høflig avslag. Dette er samme damer som legger ut på sin profil at det er viktig med ærlighet, seriøsitet m.m Dette blir for dumt damer..

Skattelistene har blitt lagt ut. Nå er det fritt frem for alle til å snoke. Nå kan du se om naboen, sjefen eller x-en din tjente mer enn deg i fjor...

Nytt av året er at man nå har mulighet til å se hvem som har vært og snoket på inntektstallene dine, noe som jeg tror bidrar til at det blir færre og færre som er inne og søker.

Burde skattelistene forbys helt?

Jeg sitter her i sofaen og planlegger Norge-på-langs-tur. Er det noen av dere som har opplevd d?

God morgen.

Siste svar ma. 20 okt. 2014 22:58 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Himyaknow

Nå skal det bli godt med en kopp kaffe. Håper med det at det blir en del bra skriverier her inne i dag.

Fikk opp eksen på looks, profilbildet hun bruker er typ 6 år gammelt... Hahaha fikk meg en god latter :-)

Kom opp til gården min (bruker den som hytte) i dag. Reiser stort sett opp hver helg. I dag ventet jeg to ovner som var til oppussing. Har ventet siden tidlig i våres, så gledet meg veldig til å få dem på plass.

Da jeg kom inn i stuen stod et bilde inntil veggen der hvor den nyoppussede ovnen snart skulle bli satt tilbake. Bildet henger på veggen ved siden av ovnen og det har hengt der hele tiden. Nå stod det på gulvet. Det kunne ikke ha falt ned, hengslet var intakt og det ville blitt knust. Dessuten ville det ha ligget rett nedenfor spikeren. Nå var det satt litt lenger bort.

Jeg tror det er den avdøde tanten til faren min, som bodde der hver sommer, som ville vise at hun satt pris på, og gledet seg til ovnen skulle på plass igjen. Hun var sikkert glad for at den var blitt reparert, pusset opp og fin igjen.

Dette er mitt første innlegg her på forumet og selv om dette er en skummel diskusjon, er det en jeg er nysjerrig på. Jeg har sett den påbegynt flere ganger før, sist i tråden "MÅ HA EN JENTE NÅ".

Ensomhet og denne følelsen noen har om å måtte ha noen og motsetningen, det å være sterk singel og nyte det.

Jeg er en av de i første kategorien. Jeg har omtrent så lenge jeg husker hatt et behov for å ha noen rundt meg til enhver tid. Og etter jeg bodde med min første kjæreste har jeg hatt problemer med å å gjøre noe annet. Det å ha noen som jeg kan stelle for, lage mat, snakke med om jeg trenger, være nær, eller som ler av mine dumheter, tulleerter og finner på ting sammen med, det er for meg, lykke. Venner greier ikke lenger å fylle den tomheten som er der når dette mangler. Det er synd men slik har det blitt.

Hva som forundrer meg, (ikke forstå meg feil, jeg føler alle har rett til sine egne meninger.) er disse underlige rådene som "aksepter singellivet, da går det bedre". Jeg kan forstå at for mange, (faktisk kjenner jeg bare to andre som meg) så er det å ha alene tid, det å kunne nyte å gjøre som man vil, ja, "akseptere" singellivet, det beste de kan finne. Godta at man er alene og kunne leve livet fullt ut sånn. Det må være fantastisk, men for meg er det omtrent like vanskelig å forstå som hvordan det å kunne leve uten noen rundt seg nesten 99% av tiden er for enkelte andre.

Jeg føler jeg har akseptert at jeg er singel, selv om jeg har bare vært det i to år. Jeg vet andre ikke helt er enige i det utsagnet, men for min egen del så betyr aksept ikke det å slappe av og bare tenke på meg selv. For det greier jeg ikke. For meg er aksept det at jeg kan gå videre, legge de andre forholdene bak og kunne gi meg hen til neste som skulle finne på å vandre min vei. Det er å vite at livet skal inn i en forandring, en turbulent periode med frykter og valg. Og en periode hvor jeg må greie å "selge meg selv" til noens interesse, og ikke bare gjemme meg bort og tenke på det som var.

Jeg vet hvor min lykke er, jeg vet når jeg får selvtillit og kreativitet og generell livsglede. Det er ikke alene. Det er og derfor perioden før jeg finner noen er så vanskelig. Det er perioden jeg er på mitt dårligste og har mest problemer med å være selvsikker. Små steg fremover dog, er små seiere. Dette er en av dem. Hei til alle dere ute. Jeg vil gjerne høre om deres erfaringer og meninger. Jeg er John. Hyggelig å hilse på.

Hei! Vet ikke hvordan andre har det som singel, men jeg synes det er helt forferdelig! Har tidligere vært i et forhold i 5 år (siden jeg var tenåring) og er så vant til å ha noen å gi meg selv til. Som singel føler jeg at jeg forsvinner mer og mer for hver dag som går (har vært singel i 1 år nå), for jeg er så glad i være med noen . Nå har jeg vært så mye alene at jeg er redd jeg har mistet meg selv helt! Har ikke lengre de morsomme kommentarene, eller stiller ikke de riktige spørsmålene og prater jo bare om jobb!! Hva skjer med meg? Vil ikke finne meg noen bare for å finne meg noen, men hvordan skal jeg klare å møte den rette hvis jeg ikke er meg selv? Eller kommer mitt sanne jeg frem den dagen jeg møter den riktige?

Hilsen en frustrert ung mann.

I dag er jeg ekstra kosesyk her jeg driver å pusler med interiør :P
Nå tar jeg kvelden, og det hadde vært så jævlig digg å ha noen godt i armene på sofaen her nå, med varme fra peisen osv :D

SUkk! ;)

Hvem er klar for litt tall og algebra-fri matematikk på en søndag? :)

Hadde ikke dette vært en god ide for neste oppgradering av sukker?

https://www.youtube.com/watch?v=Qcv1IqHWAzg

Er det sånn at det går an å skjule bilder eller deler av album her inne?

Jeg har lagt merke til at av og til så ligger det bilder på "nye albumbilder" eller "vilkårlige albumbilder", og når jeg klikker meg inn på profilen ligger ikke de bildene i albumet.

Hva er grunnen til det?

Hvilken jul vil du ha kjæreste til?
Her er det så mange single gutter og jenter at det er ingen som trenger å være singel.

De fleste gutter og jentene her er snille og hyggelige.

Eller er det bedre å vente i flere år på at den rette skal dukke opp?

Hva skal dere bruke en kjæreste til?
Til avl eller kos?

Dra på date med den første som tar kontakt med dere som dere har en god match tall på.

Lykke til

Hvordan blir MUFC til MANU?
:o)

Finnes det noen fotball gutter/menn som vet forskjellen?
OG om det om at jenter/damer også kan skrive først....jeg har skrevet først noen ganger,men ikke fått svar...skal vi begynne klage på dere også? neeeei.....ha en fin kveld alle sukker folk :D

Må ærlig innrømme at jeg lenge leste på forumet før jeg kommenterte noe, og når jeg gjorde det brukte jeg først pseudonym, men kom raskt frem til at jeg står for alt jeg sier her så hvorfor?

Også ser jeg de faste pseudonymene, powpow, eowyn, durrr, antro, Z, med fler... Og lurer på hvorfor gjemme seg, ja powpow spiller en rolle. Fett nok! Tydelig at han er en artig skrue! Eowyn og durrr har mange kule kommentarer som ihvertfall jeg bemerker meg, men er det kun pga anonymiteten dere tør? Z virker også som en person med beina godt plantet på jorden... Antro skjønner jeg... Han bare morer seg med å provosere og jeg har fått mer enn en god latter av han ;-)

Hei alle sammen

Dominans

Siste svar fr. 17 okt. 2014 23:22 (91 svar)
Skjult ID med pseudonym Trinity

Jeg har vært med noen menn som har likt å ta en litt røff rolle i sengen - innimellom. Jeg har egentlig ønsket å ta det en god del lenger men jeg har ikke hatt inntrykk av at de har ønsket det og har ikke helt fått meg til å spørre. Så da gjør jeg det her :)

Så spørsmålet til gutta er: Hvor vanlig er det at dere fantaserer om og faktisk ønsker å gjennomføre dominant sex, eller er det turnoff?

Har Sukker vurdert om profiler uten profilbilde f eks ikke skal ha full tilgang til profiler med bilde? Jeg spør fordi det slår meg, og jeg føler, at mange uten bilde blir gratispassasjerer ifht oss som har profilbilde. Det er noe som er feil her inne....

Hei, vi matcher på harde livet her og trenger fortsatt å finne en matchende partner til en del.
Derfor trenger vi nå flere:

Menn i Oslo fra ca 35 - 45 år
Menn i Kristiansand 25-30 år
Kvinner i Bergen, Stavanger, Trondheim og Møre og Romsdal 20-30 år

Jeg har flere ganger understrekt at jeg ikke ønsker meg en kvinne som er så seksuelt aktiv, aller helst ønsker jeg at hun avstår fra all sex i ung alder.

Men noen har fått det for seg at siden jeg ønsker meg en urørt kvinner så tror de samtidig at jeg ønsker meg en religiøs, troende kvinne. Da blir jeg provosert, jeg er ikke religiøs selv jeg er ateist så det holder og jeg ønsker meg aller helst en kvinne som ikke har noen gudetro.

Det er vel ikke sånn at hvis man avstår fra sex, så er man automatisk en religiøs person? Da kan jeg si dere tar feil, for det stemmer ikke med mitt vedkommende.

Jeg er helt fersk her inne, så jeg skjønner generelt svært lite :P

Jeg leste gjennom en del foruminnlegg før i dag, og tenkte nå at jeg skulle se om det var noe nytt på innleggene.. Men da var de borte. Er på Sukker via mobil.

Er de slettet av TS eller havner de i et slags hemmelig arkiv? Takker for svar! :)

Noen ganger lurer jeg på hva som gjør at enkelte kan være så uærlige og useriøse her inne på sukker. Skulle tru at enkelte ikke eide det man kaller normal folkeskikk !!!!
Har vært her inne noen mnd nå og skrevet med en del, men skrevet masse med 4 stk, og da mener jeg mange timer om dagen/kvelden i ca 14 dager. En snakker om alt og det blir som det hør og bør også en del flørting når man snakker såpass lenge. Og det å være ærlig og stole på noen har vært en tema som har vært snakket en del om, det å ikke bare plutselig utebli. Og jo da disse mennene er ikke slike som bare uteblir, de vil evt avslutte dette på en seriøs måte. Men hva har skjedd ??? Jo, plutselig var det BOM STILT uten noen forklaring, og så har de deaktivert seg. Er det mulig ??? Kan man ikke stole på noen lengre?
Blir ikke fristet til å ta kontakt med noen nye når man opplever dette flere ganger på rad.

Colorline

Ingen svar
(mann 29 år fra Akershus) Privat melding

Noen som skal ta Kiel båten 1 November ?
hadde vært koselig å se noen fra sukker :)

Hvorfor gruer man seg slik til første date?

Det er helt grusomt....jeg har sovet dårlig og sitter og funderer på hva jeg skal si og hva jeg skal ha på meg?

Jeans eller en casual bomullskjole? Håret satt opp eller det lange håret hengende ned? Gjerne svar fra guttene :P

Jenter: støvletter utenpå jeans eller lave casual vintersko. Skinnjakke som er stram og som fremhever kroppen eller lang boblejakke som man nesten drukner litt i?

Jeg er ikke typen som er nervøs eller usikker. Jeg får nok oppmerksomhet i det daglige og på byen men akkurat nå kjenner jeg at jeg gruer meg veldig :p

Han er så peeeeeen...sukk!

Kan noen si noe som roer meg litt ned? hehe...

Gruer man seg fordi man liker personen ekstra godt? Jeg prøver å tenke litt på dette for å unngå at det samme skjer om jeg skal treffe noen andre i fremtiden... kan det hende at vi har snakket med hverandre for lenge før vi møtes? Nei det finnes vel ikke noe fasitsvar på dette men er det flere der ute som har det sånn?

Ha en fin tirsdag alle sammen!

jeg har nå etter fler år møtt en her inne, vi har vært venner på Facebook osv. Vi hadde først en kontakt inne på nettby da det fremdeles var, og vi har alltid hatt en greie. Nå etter mange år møtte vi hverandre, vi ser hverandre hver uke og har det veldig hyggelig. Men så lurer jeg på, om han fremdeles sitter å chatter med andre her inne, selv om... Kjenner jeg blir litt fornærmet når jeg i tillegg ser at han får snap av noen som er yngre enn meg.. Men vet ikke helt hva jeg skal føle rundt det. Er det bare sånn det er når man fremdeles er i en dating prossess kanskje? Det jeg føler er jo at han søker etter noe bedre men. Begge er her inne fremdeles da. (Må si ærlig at jeg chatter med noen, men sier også at jeg dater en annen og vil se hvordan det utvikler seg)

Mulig jeg har misforstått opplegget litt :P
Men hvem er det egentlig som "skal" sende melding først? Er det å tråkke over en grense om jenta sender først..? :) For dersom jeg ser en profil jeg liker, så forsøker jeg å ta kontakt, men tenker snart det er noe galt med enten måten jeg skriver på eller profilen min. For det er veldig(!) mange som ikke svarer etter å ha lest meldinga.. :P
Og hvorfor blir folk plutselig inaktive eller har deaktiverte profiler? Vil det si det samme som at jeg er blokkert..?

Hilsen spørsmålstegnet..

Kan ikke skjønne at det er lov å legge ut bilder av barna sine her inne. Jeg synes det er skikkelig dårlig dømmekraft, og synes moderatorene burde gjøre en "sensureringsjobb" på den type bilder.

Barn bør beskyttes mot den type netteksponering.

Hei,

Jeg er en ung gutt som ikke har mye erfaring med damer for å si det sånn og er dårlig til å tolke signaler, spesielt over chatting og meldinger.

Jeg kom for en uke siden overens med ei dame og fant tonen og sendte kontinuerlig med meldinger som vi enda gjør. For det meste så er det jeg som stiller spm og hun svarer, ganske kvikt over en chatter app. Det jeg lurer på er om hun svarer på disse for å kun være høflig og ikke interessert. Hun svarer alltid, men siden hun ikke stiller spm og bare svarer så har jeg en ørliten følelse av at hun ikke er interessert. Mulig at jeg jeg tar feil, fordi som sagt, så har jeg ikke mye erfaring med damer.

Jeg setter pris på om det er noen som kan gi meg et råd og hvis det hjelper så er hun ung.

Jeg takker i forveien for hjelp.