Sukkerforum

Tråden som sporer av er her :Violla

Hei. Hvordan kan en bli til superbruker?! Takk

Bare innom for å ønske alle en flott mandag, snaaaart ferie nå folkens..hold ut :D

Når man bor alene, eller som meg - med en datter på 13 som ikke legger veldig merke til omgivelsene rundt seg, kunne man ofte trengt litt skryt og anerkjennelse på ting man har gjort..... eller hvertfall få skryte litt selv av ting man har gjort som man er stolt av?! (Selvskryt er velskryt?!)

I dag har jeg ryddet verandaen og planter nye blomster og urter og det ble skikkelig koselig:-)
Er åpen for skryt over at jeg har vært flink i dag!
Hvis du synes at du har gjort noe som fortjener litt oppmerksomhet, er det bare å få det ut og på trykk - så skal jeg, og forhåpentligvis mange andre, skryte av deg òg;-)

Hei, jeg har ett usynlig handicap. Og henger langt ettet mennesker på min egen alder når det gjelder utdannelse jobb og karriære. For meg har det vært veldig vondt å møte mennesker som har behov for å prate om dette og vurdere min verdi som menneske utifra dette. Jeg har måttet gjemme meg på fest fordi jeg har blitt lei meg. Jeg har med tid og stund lært meg å leve med dette. Det er utrolig tøft å bli stilt til vegs når man ikke gjør noe i hverdagen. Og man lærte seg fort å pynte på sannheten. Dette er også ett problem når man bestemmer seg for å skrive profil. Hvor ærlig skal man være?! Noen som kjenner seg igjen?

Andre som har falt utenfor alt i perioder av livet?

Det blir en super duper koselig kveld på fredag! YR spretter litt opp og ned mellom 16 og 19 på kvelden, men med 4 sekundmeter medvind og forvetet hastighet på eksakt det samme så blir det vindstille! :)

Vi er nå over 200 men har plass til noen til. Hvis man ikke kan spise reker eller loff er det bare å si ifra. Virker også som en knallfin gjeng som skal dra så vi gleder oss!

Skip ohoi!

Denne tråden er ikke for alle ,kun de som vil bidra med et smil

Hva er det med enkelte menn som absolutt må vise alt de har med en gang på både bilder og live?
Litt spenning skal det jo være.😉

Klarer ikke finne det ut, liker ikke visningen og vil fjerne for godt.

Tenker av og til på at jeg er redd for å ikke treffe noen igjen som kan bli min potensielle kjæreste og partner. Underbevisstheten forteller meg visst noe annet, men likevel så er den tanken og redselen der. Og det er en reell tanke.

Noen flere som kan ha det slik?

Var i et lengre forhold som tok slutt i vinter. Før jeg traff ham var jeg alene i noen år, og følte ikke på det samme. Trivdes så godt med å være alene. Men nå er det noe helt annet.

Hva gjør DEG "unik"?

Forvirret

Siste svar fr. 19 juni 2015 22:56 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym forvirret

Hei! J ble kjent med en her. Vi snakket lenge ca 1,5mnd. Tok lang tid 3 uker før vi møttes.Vi snakket sammen hver dag. Vi møttes og kjemien var der og vi lo og snakket masse. Holdt hender når vi gikk sammen o.l. Andre gang vi møttes ble jeg møtt med kyss rett på truten. Vi snakket,kysset og lå på sofaen. Etter det dro han på ferie i 8dager.Fikk meldinger mens han var på ferie. Når han kom tilbake snakket vi mer på tlf.Vi ble enige om å møtes. Samme dag vi skulle møtes går jeg inn på hans facebook profil så ser jeg bilde av han med en thai jente. Tenkte jaja sikkert en jente han møtte der. Så trykket jeg på navnet hennes og der stod det at han er i et forhold med en henne.Jeg spør han rett ut, er du i et forhold?. Han blir sur og kjefter på meg. Og jeg blir beskyldt for å være stalker,sjalu osv. Sier ingen skylder noen noe og at han plutselig ikke trenger drama osv. Jeg spurte et spørsmål og fikk det til svar. Hva synes dere om dette?. Er det plutselig ikke lov å spørre noen om de er i et forhold?.

Noen som har noen knallgode tips for dette ?
Hvilke steder bør man eventuelt unngå ?

Noen som har formeninger om hva som er den beste terrassebeisen? slitesterk/farge?

Fredda´n er her!

5 nattevakter igjen og så går jeg ut i 6 1/2 ukers sommerferie. Hu hei! :-D

Heia damer :-) bli med på en liten tur, Geitfjellet eller no... piknik i parken kanskje :-)

Jeg har sett flere kvinner har krysset av på liker "at du er sjalu og passer på" (dette kan du finne når du ser på leiligheten og trykker på; om meg)

Dette forstår jeg virkelig ikke, er det slik at flere kvinner vil ha en sjalu mann? Hva i all verden er det som er så sjarmerende med det?
Er det noen damer her som kan forklare dette?

Jeg er liten og normal kroppsbygning. Petite som min frisør sier hver gang. Har litt problemer med å finne ut hva som kler små damer best. Korte el. lange jakker, vide el. smale jakker og bukser. Høye el. normale hæler.

Ser høye hæler på små damer latterlige ut i og med at hælene blir så dominerende?

Kan ikke figurnære klær få en liten kvinne til å se mindre ut?

Jeg har inntrykk av at menn foretrekker de høye, slanke. Ser profiler til menn her inne at mange menn vil akkurat det, og at de i tillegg vil at de skal være pene med former.

Jeg har aldri brydd meg om at jeg er liten. Var samboer med en mann som var over 30 cm høyere, så det var ikke noe problem. Tvertimot så var han nesten som min bodyguard.

Men tilbake til klær? Finnes det noen kleskyndige her som har øye for klær og høyde?

Hvordan er det mulig å opprette falske profiler? Har fått mange meldinger fra damer som legger igjen email adr og ber deg sende Mail. Kun kort tid etter er dem slettet fra sukker.

Jeg ønsker bare å stille spørsmålet til dere jenter/damer; er det mange forventninger/krav som stilles, eller er det skepsis/usikkerhet som gjør at mange velger å ikke svare tilbake på mld? Jeg har kanskje vært overveldene til noen jeg har forsøkt å komme i kontakt med, men der lot jeg bare tankene fare ned på tastaturet.
Jeg opprettet konto her inne mest pga. nyskjerrigheten, men skal ikke legge skjul på at jeg også er på jakt etter noen som jeg forhåpentligvis kan dele livet med. MEN; den som våger, intet vinner?

Hei, jeg er en alenepappa på straks 28. Jeg skal kjøpe meg en motorsykkel jeg kan kose meg med i sommer når ungen ikke er hos meg.

Hva synes dere damer om menn og motorsykler? Skulle gjerne hatt ei å kjørt på tur med, men er liksom ikke så lett å finne det.
Hvilke sykler synes dere er fine å dra på tur med? Enten ved å sitte bakpå eller å kjøre selv?

Hvorfor er Norske menn ,så vanvittig uimotståelige :-)

Hvorfor har alle damer her inne så dødskjipe profiler?

Det er mange feil som gjøres, men disse er vel de vanligste:

1. "Ønsker en mann som er høy mørk og kjekk".
Dette ønsket har blitt diskutert mange ganger tidligere, men jeg ser det fremdeles hos enkelte. 50% av menn kan til nød regnes som høye, 50% mørkhåret, og 50% som ser seg selv som kjekke. Du kategorisk avviser altså minst 87,5% med dette ønsket. Ingen liker å være andrevalget, eller å starte med å føle at man må kompensere for sin svakhet.

2. "liker at du brenner for noe, trener, har mange venner, har egne hobbyer"
Dette gir inntrykk av at man blir vurdert og dømt på faktorer som ikke nødvendigvis påvirker et forhold. Jeg hadde selv en hobby jeg brant for under første lange forhold. Hobbyen fadet etter hvert ut, og i mitt andre forhold hadde jeg altså ikke noe spesielt jeg brant for. Det påvirket ikke forholdet på noen som helst måte. Hvor mange venner man har forandrer seg også i løpet av livet. Kropp og trening er også noe som kommer og går. Å vurdere en person på slike faktorer virker umodent og kortsiktig.

3. "Ønsker en mann som er trofast og snill"
Ja, hva var alternativet liksom, tror du noen ønsker en partner som er slem og utro?

4. Bilder fra utlandet - Bilder fra fjelltopper - Bilder fra skibakken osv
Dere er her for å finne en partner, ikke for å glorifisere deres eget liv. Jekk dere ned. De fleste av oss har Facebook, så vi ser hvor mye vanlige mennesker reiser. På sukker virker det jo som enhver kvinne er en globetrotter utenom det vanlige. Så dropp de teite Ving-reisekatalog-bildene deres, og heller gi et mer ærlig uttrykk av hvem dere er.

5. "Har egentlig ikke troen på nettdating, men må vel prøve"
Hva skal jeg med den infoen? Det kjeder meg umiddelbart å lese slikt.

6. "ønsker en partner som er intelligent og har humor".
Dette er noe av det døveste jeg leser. Altså, uansett hvem du spør, så vil de svare at de har humor. Så det er bedre om du lager en underholdende profil som viser HVILKEN humor du har.
Humor og intelligens henger ofte sammen. Så blir en mann underholdt av din profil, så er dere trolig på samme intelligensnivå.

Det samme går også på hvordan du karakteriserer deg selv. Ikke skriv at du har humor og er intelligent, men vis det i profilen.

Dette er en ny tråd , hvor alt er ulovlig å skrive om og ingenting er mulig :-)

Expo

Siste svar on. 17 juni 2015 18:59 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym tempest

hva er Expo greiene?

Hvorfor er Norske damer best ?

Hva er poenget med å gå inn på profilen 4-5 ganger uten å ta kontakt?

Helt tilfeldig møtte jeg på denne fyren på byn å vi fikk en god tone.
Vi snakket i ca 20 minutter før han sa at han måtte tilbake til kameratene sine.
Tok det egentlig som at han ikke var så intressert likevel.
Dette skjedde i slutten av mars å siden den gang har han vært innpå profilen min 5 ganger,men ikke tatt kontakt.
Han var senest inne på profilen min i dag.
Hva betyr det?
Var jeg ikke så håpløs når jeg møtte han likevel da? :P

Nok engang så traff jeg ei søt vakker dame på byen forrige helg :)

Ordnet meg telefonnummeret hennes og spurte ho om ho var klar for en date :) det sa hun ja til :)

Sendte ho en melding ett par dager seinere om vi skulle møtes for en gåtur,kaffe osv. Men da er det helt stille fra ho :( begynner å bli lei av å få ett snev av håp også går det te helvete hver gang :P

Skal jeg sende en ny sms litt seinere å prøve igjen eller er løpet kjørt?

tenke litt høgt her.:).

Når ein/ei. Event. Sende ein mld t dg Og detta e ein person du ikkje har lyst og skriva med.så e det altid greit
Og få ein t bake mld som:
(takk for mld osv).:). Altid greit me ett svar.:)
Må jo sei at me menn lure jo og litt på Om det e utseende som då ikkje e bra nok eller koffer me ikkje får noe svar.ja me kan sikkert ta ett hint om ikkje svar ikkje innteressert. Men alt itte kos en ser på det:). Ha ein fine dag alle:).

små damer

Ingen svar
(mann 54 år fra Oslo) Privat melding

Lett å håntere å kan luulles hatt å lenge

ke tykkje damene om mannfolk med skjegg her inne.
har fått mangjen komentarar båe på dialekte,skjegget og intereser og hobby.
lura fælt pao kor vanskjelegt da e å finna ei so godtar ein bygda gutt med skjegg og bart..........

Leser på flere av profilene her inne at mange ikke svarer om de får en melding med bare ett ord i.
Har sendt mange meldinger med mye lengre åpningsreplikker enn det, og det er heller sjelden en får svar likevel. Misforstå meg rett, men jeg tror det er flere som meg som blir litt resignerte når en ikke får svar uansett hva en skriver, og da blir det enklest med et "hei". Kanskje det ikke er bra nok, men hva har du gjort for å ta kontakt da? Det er bare en melding for å sjekke "temperaturen", se om du har interesse av å snakke med meg. Om du da synes du selv er for fin til å kunne nedverdige deg til å svare på en så enkel melding, da er du ihvertfall for fin for meg, enten du vil eller ei. Å være selvhøytidelig er ikke en av mine sterkeste egenskaper. Okay, dere blir sikkert nedrent av meldinger, eller snakker med en fyr for øyeblikket. Bare si det da? Det er ikke verre enn det? Bare tenk dere om littegrann av og til..:) ha en fin kveld! :)

Hvordan skriver man innlegg her? Skal vi seeee

Har vært her i snart 2 mnd. Trykket meg igjennom mange profiler og en drøss av bilder. Kunne bare ikke holde meg unna Looks. Sveipet i alle retninger, fullførte alle damene på Tinder også når jeg først var igang. 3 dater på snart 2 mnd. er jo ikke mye. Kanskje det ikke skal være så lett. All min frustrasjon over at de attraktive damene ikke besøker profilen min eller svarer på meldingene. Det har jo vært en del besøk og en hel del svar. Dessuten det er jo ikke første gang jeg er her. Av en eller annen grunn pleier det å ta litt tid. Innmeldingen kommer jo gjerne litt tidlig på våren og mot slutten av sommeren har jeg ved to anledninger tidligere møtt den ene kvinnen. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje er det bildene mine som blir bedre etterhvert som brunfargen kommer. Kanskje er det flere jenter som blir attraktive i mine øyne. Er det de attraktive som blir modne for en flørt? Ikke vet jeg, men gleder meg til sommeren gjør jeg😀.

Hammerfest

Ingen svar
(mann 35 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Noen søte jenter fra Hammerfest her da?

Lurer på hvorfor det er så fryktelig vanskelig å få kontakt med gutta her på Sukker. De som svarer er som oftest useriøse, mens de motsatte (eller som gir uttrykk forat de ER seriøse) er tause.
Har ikke lavt selvbilde eller noe slikt, derimot svært oppegående og ok, men nå sniker andre tanker seg innpå. Ikke så sikker at dette er bra for alle, så kanskje skulle vi være litt menneskelige?Sånn i forhold til å gi tilbakemld? Bare meg som føler det sånn?

Hvorfor, er Norske menn ,så sjenerte ?

Nysingle?

Siste svar sø. 14 juni 2015 18:19 (69 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysingel

Er ganske nysingel etter et forhold som varte i 7 år og lurer på om det er noen flere her som også er det?
Føles det riktig å være her inne eller finnes det en form for dårlig samvittighet å med en gang hoppe igang med nettdating?

Jeg er 32 år gammel og har ikke engang vurdert Tinder... det stedet er et kjøttmarked uten like jeg klarer meg fint uten.

Jeg er litt delt på det selv. Det føles godt å ha muligheten til treffe andre og spennende jenter her inne, men det er også en følelse av at det er litt tidlig... jeg vet ikke. Noen som har noen erfaringer på dette?

Alle sammen....

Nå har jeg vært medlem i 5 år...!!!!

Noe kjønnslig omgang har det jo blitt, og bra er det... men den store kjærligheten, som jeg egentlig søker, har latt vente på seg........

Så jeg begynner så smått å forstå at dette først og fremst er By`n light... altså at man sjekker og treffer ei/en og har det fint med over ett par kaffekopper - litt sex og så borte vekk.......

Men i vår situasjon, med jobb, et liv utenom, barn osv...... så er det vel som det er. Ikke ha så store forventninger, noen her. Mange ( de fleste) er vel helst ute etter noe som ikke den andre er ute etter........

Håper fortsatt, men etter 5 år, må en jo innse at det vel er smått med realitet i det å finne livsledsageren sin her - men aldri gi opp, det gjør ikke jeg heller.......!

Noen herfra som skal dit?

let talk about sex baby let's talk about you and .......

Hei to mål :Sjekke ut om noen er våkne og nummer to sprenge inn boks

Seriøst nå har dere deppet lenge nok, synes jeg , frem med sol smilet og humoren folkens :-)

There might be DRAGONS!

Or dinos... close enough ;P

Jurassic World - Official Trailer 2 (HD)
https://www.youtube.com/watch?v=YvR0UaEKjp0

Raptors! :D

omgomgomgomg!

Hei folkens ;=) noen her som er tunghørt eller nesten døv blitt ?

Sitter du på sukker og lurer på en date ,
må du ikke gi opp ,
selv om gutter og jenter på forum ,
synes andre er litt teit

Noe er for høye andre er for lav
mørke,røde lyse,skallet å stripete ,
er det mange av
røde hvite blå ,

Hei Norge, det må gå
Noen med for mye muskler
andre er for feit
men du må jo ikke gi opp
kanskje får du deg en hot date
en vakker solskinns dag .......

Jeg er mann - og når jeg går inn på chat så er det jo en bråta spennende damer der (pluss noen litt kjedelige som sikkert ville passe for meg :-) )

MEN...

Om jeg forstår rett (er jo fremdeles mann så jeg har ikke sett) så får damene "millioner" av henvendelser og da er det vel sånn på chat også? Ikke har jeg heller sett at det er mulig å sende en "hei har du lyst til å slå av en prat" - kun "ringe opp" for å starte... Gitt at damene har hendene fulle med alle henvendelsene så blir vel det fort bare å oppfatte som mas når jeg gjerne vil selge meg inn...

Jeg har aldri fått en henvendelse fra en dame om jeg vil chatte så det er jo iogforseg mulig at man må "melde seg på" chat - og da er de kanskje litt mindre oppfarende for mas men...

Funker chatten litt som sædeceller og egg - førstemann til mølla og alle andre får bare se på fra utsiden? - Burde det i så fall være et flagg for "samtale pågår" så vi andre kan la vær å gnåle? :-)

Får ikke sove, så da får jeg dele en deilig sang :) og håpe det kommer noen i retur ;) God natt.
https://www.youtube.com/watch?v=qrViRxJl1fg

For jeg har nemlig bursdag idag og syns det er herlig å bli eldre :) Elsker 40 åra!