Sukkerforum

Det snør. Tenk at vannet som faller ned i Oslo idag har vi alle hatt i oss før, uansett hvor i verden vi bor. Rart, ikke sant? :-)

Hei,

Er det noen jenter her som vil prate ? legg gjerne igjen en beskjed her..

Hører fra dere :))

Over livet, kjærligheten, forhold på godt og vondt...
Meningen med livet er å være 2, eller?

Jeg vil berømme alle de kvinnelige brukerne på sukker for at de gjør sukker til et hyggelig sted å være. Jeg har vært på mange dater og jeg har aldri blitt skuffet over hvor hyggelige, sjarmerende og livlige damene har vært. Det er ikke alltid kjemien stemmer, men til tross for dette oppfører datene seg utrolig elskverdig! Jeg blir også imponert over hvor mange kvinner som helt klart er ute av min liga, som fortsatt melder og i noen tilfeller også blir med på en date. Ja, det koster dem en time, men det gjør meg like glad hver gang. I et tilfelle klarte jeg også å vinne en av disse fantastiske damene.

Til alle dere som blir litt desillusjonert over å lese poster på forumet så vil jeg si, jentene her på sukker er kjempebra folk. I min erfaring er kvinnene gode til å svare på meldinger, sende meldinger, forteller sannheten om hvem de er, legge ut bilder som stemmer med hvordan de ser ut, de er avslappet og imøtekommende og ta seg tid til å melde med folk.

I det store og det hele tror jeg vi må takke kvinnene her inne for at de bruker tid sammen med oss på å finne noe så fantastisk som kjærlighet!

Nettdating er gøy :)

Jeg er meget trist når jeg ikke vet hvordan jeg skal få kontakt med jenter:( Vet ingen ting
hva man skal si og sånt:( Kan noen hjelpe meg virkelig med dette nå, får ikke til:( Blir
Deppa og Gråten av dette:(

Gi meg den beste svaret som er å oppdrive.

Alt Useriøst svar blir Rapportert inn til Sukker

Selv om jeg har det ganske fint som singel så må jeg si det er ganske kjipt på denne tiden av året, selv med barn og familie rundt seg.
Denne jula har jeg i tillegg klart å ende opp uten planer på nyttårsaften, og jeg ser virkelig ikke frem til å sitte hjemme alene den kvelden.

Er det ikke mulig for en eldre dame å forelske/lyste etter en 20-30 år yngre mann?

Og hva er årsaken til at du fremdeles er her inne? Var dama/mannen veldig annerledes enn profil, eller var det den andre parten som ikke ville videre?

Jeg har vært på 0 dater, og er derfor litt nysgjerrig.

Hei ;) bare et kjapt spørsmål !!!
Når man åpner lista over meldinger står det jo lest/ ikke lest, ny melding ikke svart etc.
Har opplevd at det her står " har ikke lest din melding" , men hvis du går inn på meldingen ser det ut som den er lest likevel. Ikke lest av mottaker er borte
Kan noen forklare hvorfor det er sånn ???
Er meldingen lest eller ikke lest ???

Hei!
Har ennå ikke opplevd å bli blokkert, hvorfor er det så få kvinner som blokkerer, når de åpenbart ikke viser interesse?

(gjelder de som besøker profilen)

Fikk nedenforstående melding med et pent bilde av ei ung kvinne på min private e-post i dag!....som ble hacket fra sukker i fjor eller året før, husker ikke helt...men meldinger kommer av og til... Men hun virker ikke helt som min type, så jeg tror jeg står over...he he ;)

Hei minvenn!

Jeg beklager at jeg kan skje forstyrrer deg, men jeg måtte skrive dette fordi jeg ikke kan jeg måkjempe for min personlig lykke.

Jeg leter etter en trofast mann som kan gi deg ekte følelser av kjærlighet og troskap.

Jeg er ikke på jakt etter nye seksuelle erfaringer,csex spiller, osv.

Jeg skriver ikke for å utver ksle naken bilder.

Jeg vil ha kun alvorlige forhold. Deterkun trofaste forhold jeger interessert i.

Jeg heter Olga. Jeg vil treffe en mann som elsk meg slik jeg ser, en mann med dem jeg kunne være meg selv.

Detjeg vilha er alvorlige, tro faste for hold.

Jeg håper du kan forstå hva jeg mener og vil haal vorlige for hold også.

vær så snill å ikke ignorere meg og skrive meg tilbake. Jeg gleder meg til ditt brev.

Kyss,
Din Olga.

Hadde en diskusjon med noen kolleger i dag, er det det at vi er borte i to uker eller at vi er hjemme i fire uker som er grunnen til at mesteparten av oss er single? :/
Det var ganske delte meninger på dette blant mine kolleger, men hva sier dere damer?

Hei,

Lurer litt på hvorfor det er så mange som ikke har profiltekst, men de har bilder i album. Det er ofte jeg ser de profilene om og om igjen.. Er dette da falske profiler? Blir de designet for at det skal virke som om jeg får match med masse søte jenter som igjen gjør at sukker virker som et bedre sted?

Husker bare at sist jeg sluttet med sukker så glemte jeg å deaktivere profilen, 4 uker uten at jeg var logget på så strømmet det inn med meldinger på e.post som sa jeg hadde fått hjerter og matcher.. Om jeg er heldig så får jeg kanskje svar av 1 person i uka, så tviler på at det faktisk var riktig.. hehe

Hei unskyld eg er kansje litt små teit :) men eg finner ikkje ut kossen ein sletter mellinger?? Nå bruker eg kunn mobil Appen her inne og da.. Og eg finner ikke ut koss ein sletter hele mellings tråder.. Seie tusen takk for hjelp :)

Dette spørsmålet er det vel først og fremst mannfolka som har forutsetning for å svare på. Er det sannsynlig at en type som umiddelbart er veldig seksuelt direkte er ute etter noe mer enn sex? Jeg har opplevd flere ganger at menn har tatt kontakt, vært veldig direkte med sexprat osv, nå var det en som til og med insisterte, uten at vi hadde truffet hverandre, om å få komme midt på natta, jeg skulle ha blindfold osv. NOT. Når jeg ikke har avvist dem med en gang er det fordi de har virket som interessante typer som det kanskje kunne ha blitt noe med. Jeg er ikke snerpete, liker bare ikke at det går så fort, jeg vil kjenne på kjemien før jeg kaster meg ut i det.

Er det sinnssykt naivt av meg å tro at en som gjør dette kan være ute etter noe seriøst? Jeg ønsker et langvarig forhold...

Har dere noen gang hatt litt dårlig magefølelse for noen, og allikevel gjennomført daten?

Tar vanligvis ikke dama med på middag før vi har truffet hverandre noen ganger.

God grunn til det...

Det virker som det er mange damer som er ute ikke er ute etter "date", men gratis middag...
Man lærer så lenge man lever- hahaha :-D

Det lurer jeg på i kveld :)

Okay, nå har dette skjedd 3 ganger at ei jente sender meg en melding som "hei hva driver du med" eller liknende.
Det jeg svarer er: jeg forteller hva jeg gjør og spør f.eks. "du da, hva gjør du?" eller liknende. Og meldingen blir lest, men og ingen svar. (jeg er ikke vulgær på noen måte)
Hvorfor sender jenter melding i utgangspunktet når de åpenbart ikke er interessert i å skrive noe mer enn den første meldingen?
Er det slik at dette bare er små jenter som er ute etter bekreftelse, eller er det en annen forklaring på dette fenomenet?

Dette irriterer meg ikke på noen måte og det er ikke klaging, men jeg er genuint nysgjerrig på hvorfor? hehehe

Hei vil bare sei at eg har skrevet fine bli kjent mellinger til di som eg føler eg har noe å snakke med om, som tenner meg og som er snille.. Dere manfolk skriver spør meg og du skal få svar.... Men eg har ikkje vært her på 3 måner og det er fortsat u besvarte melling i fra noen som jeg har skrevet til... Og di er fortsat single... Kom i gjenn folkens ikkje vær så Feig... Eg liker dei som tør å være seg selv 110% og som er litt frempå av seg.. Som liker fart og spenning :)

Ref. innlegget til amour.

Jeg kom på at det nylig ble publisert en "studie" på hvilke raser som tiltrekkes av hverandre online.
http://qz.com/149342/the-uncomfortable-racial-preferences-revealed-by-online-dating/

Det overraskende er at det kun er fåtallet (de svarte) som foretrekker hverandre. Kommentarer?

Har intrykk av at menn blir skremt bort av åpne rett på sak svar....noen menn som kan utdype litt for meg? Jeg har ingenting å skjule og ser heller ingen grunn til å gjøre meg bedre enn jeg faktisk er.

I would like to know the opinion of norwegian men from age 30 to 45 (or 50) about women of "darker color", foreigners women or women from another culture, as you wish to call them.
I am a serious woman, well educated, intelligent and pretty from inside out. I made sure that my pictures and what i wrote in my profile don't give wrong signal or imaginations... So i don't understand how men will dare to offer me a "friends with benefits" or "not something serious" type of relationship.
Since this has happened many times on the net as well as on the real live in my interactions with men, i wonder if there's something wrong with me or it's true that norwegian men first see foreigners as women to play with while waiting for their ideal woman?
I wonder if there's something wrong with me because since i attract men who view me as "sexual friend" instead of the loved and respected girlfriend that i wish to be, the problem must lie in me and i wish to find it so that i could change it.
But to my surprise, while speaking to women with my background, i found out that we face the same issue. Mostly.
So my question is: "What is the view of norwegian men (age 30 to 45) about women of darker color? Do you first see us as girlfriend material or "knu..ekompiser"

I am genuinely interested in understanding the norwegian culture and i would like to know if i should give up dating norwegian men as i don't want to expose myself in "fated" disappointment by meeting dead end in relationship due to the fact the i am from another culture or race.
One can change a belief, an attitude, learn a new language, a new way of behaving but one can never change its origin. And if that's something that would be my "bad luck" in dating, i rather give up now. The heart is the source of my being and i don't want to expose it to unnecessary harm.

I hope you will be able to see the honesty in this post and you would be able to answer back in an intelligent and respectful way.
Thanks in advance. :-)

Hei hei,

Hvordan fungerer looks? Skjønner jo at man skal sveipe og at andre må gjøre det samme, men hvordan vet jeg om det har skjedd noe positivt der? :)

Leser flere steder at damer som ikke er god nok som kjæreste, er bra nok for sex. Da spiller det ingen rolle om dama er ung, gammel, feit eller farget liksom. Men ikke god nok for noe annet.

Hmm... Tro om damer også skulle begynt slik: Han har for lite hår/for stor mage til å bli kjæresten min, men jeg kan gjerne leke med ham inntil jeg finner en som er bra nok...

Hvorfor er det slik at flere av meldingene jeg sender blir lest av mottakeren, men ikke besvart? Oftest første melding som blir sendt også.
Jeg har bare sendt melding til personer som har matchtall 90+
Jeg har vanskeligheter med småprat, og spør ofte om hvem de er, hvor de holder til i fylket, og en felles hobby vi kanskje har. Gjør jeg noe galt?

Hva er det som gjør at en mann som er 24 år eldre enn meg ikke godtar et høffelig avslag på en hyggelig, men uintresant melding?
jeg er ikke den som blokkerer.....men i dag gjorde jeg det!
Han ble reint ubehagelig og beskylte meg for å ikke ha lest profilen hans....

Etikette

Siste svar sø. 11 jan. 2015 02:23 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Voksen M

Hei kjære damer
Jeg har nå vært her inne en liten stund og sliter litt med hvordan man oppfører seg. Det er selfvølgelig avhengig fra person til person, men jeg ønsker å opptre på enm måte som gjør at jeg tiltrekker meg andre som også opptrer korrekt.
Så da har jeg noen konkrete spørsmål, og jeg regner med at enkelte spørsmål gir seg selv. Jeg har lagt til hva jeg ville svart:
Er det OK å skrive med flere samtidig? (Ja)
Er det ok å ha en date den ene dagen og en annen den andre? (Ja, hvis begge er første date)
Er det OK å seksuellt forhold til mere enn en i samme periode? (Nei)
Er det OK å date noen andre når man har seksuellt forhold til en annen? (Nei)
Er det OK å skrive med andre når man har seksuellt forhold til en annen? (Litt usikker her...)
Er det ok å ha flere dater med flere samtidig (Litt usikker her...)
Det tar jo tid å bli kjennt, men er det OK å bli kjennt med flere samtidig?

Heisann godtfolk.
Ser mange som har masse bilder med fullt av venner og bekjente rundt seg. Dette selger sikkert, da man framstår som ett mer sosialt individ.

Jeg derimot har litt moralske dilemmaer med å ta med bilder hvor venner og kjente får fjesene sine på ett datingsted.

Selvsakt kan man jo spørre de som evt blir med på bildene om de syntes det er ok, men jeg lar heller være.

Så... Har det betydning på førsteinntrykket? Hva syntes cd du, og hva er riktig å gjøre for å huske tak i frøken perfekt?? :-)

Teit spørsmål, men eksen min likte at jeg barberte armhulene. Er dette noe de fleste jenter/kvinner liker? Tenker nå helst på jenter mellom 20-30 :)

Er jeg den eneste som sitter hjemme på denne stormfulle kvelden? :) Det var liksom så dødt her inne :p

Jeg holder egentlig på med en skoleoppgave, men i kjent stil havner jeg her når jeg bør konsentrere meg om studie ;)

Det finnes ganske mange menn her inne som tenner på frodige damer med store pupper og stor rumpe. Mange tenner på modne damer også ( menn i slutten av 30 åra og oppover) De sier det er mye bedre sex med modne damer fordi de er tryggere på hva de vil ha og flinkere til å sifra hva som fungerer for dem.
MEN, når det kommer til kjærestematerialet er det helt andre krav.
DA skal dama være slank og ung ( gjerne ned mot 25år for de rundt 40)

Da lurer jeg på om de ikke skjønner hvorfor de er single disse mennene?
Er det så vanskelig å tørre å gå for det som du liker/tenner på i dette samfunnet? Hvorfor ellers går de etter damer de ikke tenner på om det ikke er for at de er redd for hva andre sier om den man er kjæreste med??

ut på byen i kveld

Ingen svar
(kvinne 56 år fra Nordland) Privat melding

Ut på byen i kveld......BODØ,?

Det evige spørsmålet vi kvinner spør oss selv... og hverandre om...hva liker menn best...

En bruker gikk inn på en nettside der han automatidsk eller ikke hadde fått koblet sin facebookprofil til nettsidens innhold. Brukeren vet ikke hvordan det skjedde.
På samme siden ble det vist en Google-banner fra diverse nettsteder, deriblant Sukker. Det som var spesielt var at rett under denne, slik at man kunne tro at det hørte sammen, kom det opp facebookbilder koblet til brukeren av siden. Dette er trolig vært et sleipt markedsføringstriks. Bildene han så var altså ikke koblet til de automatiske bannerene fra Google som ble vist rett over, og som da tilfeldigvis viste Sukker.
Hvis man hang med på den. Ille at det skal bli så mye triks og fanteri :-/

Selv om flere andre datingtjenester bruker bilder fra brukermassen på tjenestene til reklamering, er dette noe Sukker ikke gjør. Det er ikke god skikk, og Sukker er veldig opptatt av å holde den absolutt høyeste etiske standarden av samtlige datingtjenester. Ha en fin kveld :-)

Hei. Jeg er da en gutt på 21 år fra Oslo som har ett problem. Hver eneste gang jeg møter og holder på med en ny jente, så dør følelsene før jeg merker det. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på at det finnes en bedre, penere, smartere, herligere, etc. det ute som jeg ennå kan møte.
Hva om jeg velger feil, hva om jeg kommer til å angre på at jeg valgte den jenta og ikke den jenta?
Hadde en god kjæreste som det ble slutt med før jeg begynte å tenke som dette, en ordentlig hjerteknusende hendelse.
Er det noen som har noen tips?
Noen råd om hvordan jeg kan få det lettere?

Ja, jeg innrømmer det, jeg sendte melding til 11 damer på søndag (tilpasset melding til alle, så føler den var ganske bra).

Jeg ser at de fleste har lest meldingen. Men det som er rart er at 4 av de plutselig har forsvunnet fra sukker (bruker er ikke aktiv lenger).

Jeg trodde at de hadde blokkert meg, men fikk en kamerat til å søke på brukernavnene, og de fantes ikke. Er dette tilfeldig, eller er det noen som skjønner hva som har skjedd? (Det var ikke falske brukerprofiler, for hun ene vet jeg sånn halvveis hvem er).

Er heldig av meg og får første meldinger fra noen jenter, og de fleste tilfeller er ikke min smak utseende messing og annet.
hvilken måte kan man enklest si at man ikke er interessert uten å skuffe/såre noen?

Gratulerer Elvis Presley med sin 80års dag i dag.

Lenge leve kongen av rock and roll!

Hei er du her Bergen

Ingen svar
(kvinne 54 år fra Hordaland) Privat melding

Noen ifra Bergen her. 50 pluss. Gå en tur.

Hvorfor sender ikke sukker damene meldinger?. selv ikke etter at man har begynt å få litt kontakt så skjer det nesten aldri at damer sender melding med spørsmål og eventuelt en go natt melding og lignende.
Damene er er flinke til å svare på spørsmål, men ikke flinke til å komme på spørsmål eller ta en samtale i en ny retting.

Er nesten alle damer her bare på jakt etter å bli varta opp, trenger dem bare en bekreftelse på at de kan få seg mannfolk hvis de vill?

Damer som ikke gidder å vise litt interesse og tar litt innsats i å bli bedre kjent. Dem mister jeg respekt å interesse for.

Kort sagt bare hunder liker å løpe etter kvinnfolk, mannfolk forventer gjensidig interesse til å bli bedre kjent.

Hva tenker dere menn om damer som har tilfeldig sex? Før så ble man ofte stemplet som "løs" hvis man gjorde det. Jeg liker å ha sex, og hvis jeg møter en jeg tenner på...hvorfor skal man ikke da benytte seg av det?
Er det fortsatt bare menn som slipper unna med tilfeldig sex?

Vi hører mange som ønsker at matchkortene skal komme ut tidligere. Greia er den at vi må ha alle inne på festen før vi kan kjøre matchingen. Klokken er da ca 21.40 og det tar tid å printe så mange kort. Noen ganger er vi ferdig ca 22.40, men denne gangen blir det en stor fest og vi klarer ikke før 23. Men kvelden er vel relativt ung fortsatt da, så vi håper det går bra. Husk også at man kan se den matchlisten over de som har ankommet i Sukkerappen.

Det blir en av våre beste fester dette her! :-)

Jeg har vært medlem på sukker i et par måneder, og begynner å lure på om jeg i det hele tatt skjønner greia her. Dette er min aller første erfaring med nettet, og jeg er litt "redd" for å begynne å date, så jeg har ennå ikke vært på noen date.

Jeg er en vanlig kvinne i 40-årene, ikke veldig pen men normalt søt. Jeg har vel fått noen førstemeldinger, også fra kjekke menn som definitivt har potensiale. Og så har vi skrevet litt sammen. "Problemet" mitt er at jeg ikke skjønner hvordan en date skal kunne gi meg de svarene jeg er ute etter. Jeg leter jo ikke etter Mr Perfect, men etter den mannen jeg forelsker meg i. Forelskelse er en følelse som kan treffe plutselig, om tre måneder eller om ett år. Og om det ikke treffer plutselig, hva gjør man da? Går videre til neste på listen? Skal jeg feks. date alle sammen i påvente av å falle for en av dem? Det blir jo nesten som "The Bachelorette" eller "Jakten på kjærligheten". Det føles ikke fair mot noen, ei heller mot meg selv. I det virkelige liv kan jeg falle for menn som ikke er min type utseendemessig, fordi de har andre kvaliteter. Men på nett lukes disse bort, og man står igjen med dem som passer profilmessig, men ikke gir sommerfugler.
Dere som har knekt koden: Hva er cluet? Hvordan finne ut om en date blir én date, eller en partner for livet? Forelskelse ved første kaffekopp?

Til damene

Siste svar on. 7 jan. 2015 21:00 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Stor Hauk

Jeg har sett noen av dere har når jeg har vært innom nå i 2-3 år. Dere er ennå singel og på leting. Hva er greia da med å ikke svare og ha så forbanna høye krav? Dere kan tro at dere ikke har det men jeg blir så forbanna når dere tror dere er bedre enn andre eller ikke gir en stakkars sjansen. Dere får ta å skjerpe dere synes jeg!!

Blokkering

Siste svar ti. 6 jan. 2015 22:43 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Katinka

Jeg ønsker å se flere av mine matcher på lista. For å få tilgang til det må jeg ty til noe så drastisk som å blokkere "uskyldige", eller finnes det andre løsninger for å se a l l e?

Vært på date 5 ganger, og han er aktiv fremdeles her inne. Er det vanlig og greit? Eller er jeg på jordet.? tenker at han holder døra på gløtt.

Skrivefeil

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Er det bare jeg som er for kravstor, eller er det flere som synes skrivefeil ikke er tiltrekkende?

Med det menes for eksempel;
- Feil bruk av doble konsonanter.
- Forskjellen mellom og/å.
- Tegnsetting.
- Preposisjoner.
o.s.v..

Mener ikke at man må være Knut Hamsun eller Amalie Skram for å skrive noe på profilen, på forumet, etc.
Det er allikevel de enkleste ting som kan få det man skriver til å henge sammen.

- og til dyslektikerne;
Nei, 80% av befolkningen har ikke dysleksi! :)