Sukkerforum

Nå ser ikke jeg om jentene har bilde eller ei. Men, 7 av 10 besøkende uten bilde. ..Ærlig talt, kjemi eller ikke kjemi, førsteinntrykket teller.

Hva betyr dette egentlig

Fotomatching
Det blir fotomatching som normalt, men fordi det er utfordrende å dele ut matchkort på et så stort område er det mulig vi kun presenterer matchlistene på mobil og ikke på matchkort. Dette avgjøres senere. Uansett må man ha ankommet lokalet før man får tilgang til matchlistene på mobil. Hovedinngangen til festen blir på Horgan´s restaurantavdeling.

Bilder

Siste svar lø. 5 sep. 2015 13:17 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Karamell

Hei folkens!
Er det andre enn meg som forsøker å spotte hvem som er (mulige) psykopater ut fra bildene? For noen er det vel her inne, rent statistisk. Og hvor stor treffsikkerhet tror dere vi har?

I nattens skumring eg ser ein ro
I månelys full av blod

Tanker om livet er som sko
Men det vi treng er ei bro

Eit stjerneskudd vekkjer meg
Der sanden bles, den dekkjer deg

Fikk bare lyst til å hive ut denne tråden, fordi jeg var innom en annen tråd ang. sukkervorspiel den 12. september, og da begynte folka å spørre om hvor alle kom fra - så tenkte jeg det kunne være spennende om det fortsatt fantes noen single Groruddøler her ?
Kom fra Klabaken, jeg da. i Nedre Kalbakkvei sleit jeg ut sandalene på somern og tråkka over bredtvedt på "langtur" som 7 åring :o)
Spennende om noen flere derfra sa hei i hvert fall....!

Av og til lurer jeg på hvorfor jeg er på Sukker og gidder bruke tid på dette. Mye kjemping motstrøms og ser andre også svømme for livet. Håper nå det ebber ut og at jeg begynne å leve normalt igjen hahahaha..

En 6.sans? Synsk? Da trenger jeg deg.. Har mistet noe, og har lett i over en uke nå. Blir sprø... 😳

Har ikke vært så aktiv her inne i det siste, men lest en del av trådene😃
Takker med dette for tiden her inne. Har hatt kontakt med noen av dere via mail og har fått flere venner gjennom forumet. Dere er helt topp! Har fått mye å le av, blitt sterkt provosert, gått enkelt personer i forsvar. Skrevet med skjult id, når ting har vært for personlige og i redsel for at kjentfolk skal se det.
Eneste jeg ikke har likt her inne er personangrepene enkelte er blitt utsatt for. Vi er voksne oppadgående mennesker og vi må tåle å være uenige uten å gå til angrep på enkelte.
Kommer til å fortsette å lese innimellom, men fornyer ikke abonnementet😉
Ønsker dere alle en riktig fin høst og lykke til med høstjakten😘

Jeg er mann, 35 år og barnløs. Ble brått slutt med exen for et halvt år siden og jeg sto igjen med et lite sjokk, det var liksom ikke dette som var helt planen i livet mitt akurat nå. Jeg drømte jo om hus, barn og alt som hører med, hun var tydeligvis ikke helt ferdig med å realisere seg selv.

Så er jeg her inne da, og stort sett søker litt ned i alder med tanke på dette med barn. Jeg har før aldri hatt spesielt lyst på og det har med exer bare vært diskutert litt løst for gøy. Men nå som jeg plutselig er singel igjen og i min alder merker jeg at jeg kjenner kanskje litt ekstra på det. Er mange venner og bekjente rundt meg som er godt etablert og folk begynner å gifte seg å få barn. En av grunnene til at jeg kanskje tenker, eller "stresser" litt med tanken på barn er jo at jeg først må finne en partner, å bli kjent før ting utvikler seg og blir mer seriøst, klokken tikker altså.

Har alltid søkt de som er litt yngre og barnløse, men så har det seg slik at jeg har begynt å date ei på min alder, 35, og hun har to barn. Det viser seg at vi etter få dater har veldig god kjemi og har det veldig kjekt sammen. Jeg merker at den flørten og gløden mellom oss er den samme som når jeg før har fått kjæreste. Er det et snev av forelskelse jeg merker montro ? Trodde jeg var alt for erfaren og forsiktig til å våge å kjenne på de følelsene igjen.

Men for å komme til poenget. Med henne, som godt kan tenke seg flere barn, så er jo tiden ekstremt knapp på å komme igang. Burde jeg date henne mer å gamble på det eller bør jeg lytte til fornuften å komme meg videre å fokusere på en annen som er yngre og barnløs slik jeg hovedsaklig søker ?

Om jeg skal holde på den normale planen så var det det da, hvor lang tid går det før jeg finner noen andre det klaffer med, mens jeg alt nå har noe som kanskje kan utvikle seg ?

Regner med det er både kvinner og menn som er / har vært i samme situasjon.

Litt råd og debatt rundt temaet hadde vært fint :)

Ikke for å rakke ned på ei noen eller gruppe, men det er noe jeg undrer på.

Jeg har etterhvert fått en oppfatning etter den korte tiden her på sukker at det ser ut som å være en overvekt med jenter som jobber innen helsevesenet. Er uregelmessig arbeidstid eller har skift arbeid eller den type yrke hatt noe å si for at flere blir skilt og single?

...sa Morten Krogvold.

Hei! Noen som har noen tips for å få noe ut av denne siden? Jeg aner virkelig ikke hvordan det her funker. Har egentlig vært litt imot datesider, men fant ut at jeg ikke kan vær imot det før jeg har prøvd det. Såååå... Noen tips?

Så, du er på date en lørdagskveld. Dere møtes ute og går sammen bort til baren for å kjøpe noe å drikke. Daten din kjøper seg en øl og betaler. Du blir oversett, så kjøper din egen øl og betaler. Slik går kvelden. Han går å kjøper til seg, du kjøper din drikke rett etterpå.

Jeg (kvinne), syntes dette var rart og lite imøtekommende. Ikke fordi jeg forventer at en mann skal spandere, men fordi det er vanlig av ren høflighet å tilby den andre noe å drikke. Er det ikke? Også kan man da spandere runde to selv. Feks.

Ja, jeg har vært på flere dater hvor menn har vært veldig generøse. Jeg forventer ikke det, men dette ble så grov kontrast. Oppfattet det rett og slett som litt uhøflig og følte meg veldig lite spesiell, man man skal sette det på spissen. Hva tenker dere?

Mange menn er ganske feminine. Mange kvinner har en veldig maskulin ”drive”. Hva er den perfekte mix? For kvinner. For menn? Og hvorfor? Jeg kjenner min egen cocktail godt og når jeg selv er det ene og / eller det andre og hvorfor, og hva jeg liker å være. Og hva jeg synes er attraktivt i en manns mix. Hva tiltrekker deg? Hva ønsker / liker du?

Tenker vel mer på egenskaper, væremåte, og attitude enn på de mer åpenbare ytre tegnene (klesstil o.l, men shait, gjerne om det også). Lurer på hva andre tenker om dette, forumister…?

Krysser av for seriøs tråd, men er forberedt på fjasing (øh, that goes without saying:-)

Skal jeg kanskje på date? Det kan se slik ut, så nå må jeg få fjernet rusten i dating vokabularet hrrrrrrmmmm aaaaaaaa oooooo.

Noen andre tips?

Mye i media om dette om dagen. Hva tenker vi? Velg under og begrunn hvis lyst :)
A) Vi bør åpne opp mye, vi har råd til det. Islam er ikke skumlere enn kristendommen og vi trenger arbeidskraft.
B) Synes politikerne lander på noe fornuftig nå så jeg engasjerer meg ikke nevneverdig.
C) Europa er truet, vi må stenge grensene og bidra rakst med gode leire i nærområdene mens vi konsentrerer oss til konfliktens kjerne slik at de fordrevne kan få tilbake landet sitt.

Thoughest

Ingen svar
(mann 32 år fra Oslo) Privat melding

God kveld alle samma :D er det noen her som skal delta i thoughest på lørdag? Holmenkollen. Hvis ikke så er det bare å møte opp å heie! :) 13:35 går startskuddet

Er det flere her som synes det er artig å eksperimentere med mat, men som synes det er kjedelig å lage mat bare for en?

Holder på nå steke bacon, som eg skal blande med laks og pesto, og deretter ha over pasta. Vet ikkje hvordan resultat blir enda, men har troen på at kombinasjonen kan være god ;)

Hva spennende har du laget i det siste?

Har søkt her og der på sukker av og på i litt under et år, og selv om de fleste virker hyggelige og greie så begynner jeg å ane at min "type" er litt mer utenom det vanlige. For noen med en profil som min er det ganske fånyttes å sende meldinger til den alminnelige jente for de kan jeg ikke forvente svar fra (de blir skremt vekk). Toleransenivået for uortodokse hobbyer og interesser er dessverre ikke særlig høy. Forsåvidt forståelig når kvinner på min alder uansett blir nedlasset i meldinger og har så mye og velge å vrake i. Profilen min er ganske ærlig, og jeg vil derfor ikke endre den til noe mer standard.

Er det noen her som vet om noen nettsider eller steder/begivenheter hvor jeg har mulighet til å treffe noen litt mer, skal vi si... eksentriske folk(kvinner)? Om begivenheter/steder blir nevnt, så helst i Bergen, vil ikke drive med noen long-distance forhold.

Så hva skal vi finne på å snakke om nå ,alle sammen

Spørsmål - Svar -

Nylig kommet på i dette singelsystemet, og det er jo faktisk moro. Man blir jo så nysgjerrig når det kommer meldinger, hjerter, hvem som har tatt en titt på profilen osv. Personlig liker jeg best å få og ta kontakt via melding (evnt kombinert med hjerte). Bare hjerte er så ..halvhjertet. Men god søndag folkens og lykke til her inne alle sammen :-)

Se rundt Dere i denne verden han skapte, hva ser Dere? Om denne verden er skapt av noen, en allmektig, allvitende person så må han være fullstendig psykopatisk, som et barn som leker med en maurtue. Dere sier kanskje: Jo men mennesket har fri vilje og Gud styrer ikke dette. Vel han prøver fortsatt og ta live av alle som ikke gjør som han sier om man skal tro bibelen. Hva med alle sykdommer som er på denne jorden, som dreper små uskyldige barn? Nei Gud trenger INGEN små barn i sitt rike, han er allmektig. Hva med alle dyr og insekter som har hele sin livssyklus basert på å påføre smerte til vertene de inntar? Han kunnet fjernet hele elendigheten med et knips, men det skjer ikke, i stede blir vi torturert under hans hel mens han sier tilbe meg tilbe meg.

IS går også rundt og dreper alle som ikke gjør som de sier i religionens navn, men jeg tror/håper det er få som tilber dem. Vi kaller dem syke og at de er forkastelig, men de er ikke i nærheten av vår kjære Gud og hvor mange han har av dage opp igjennom historien.

Jeg dømmer ingen kristne og alle skal få tilbe hva enn de vil, men ikke døm oss som ikke tror på ham og ikke fortell min sønn hvor jeg kommer til å havne om jeg ikke gjør som dere sier. Jeg tror ikke dere hadde satt pris på om jeg satt meg ned med deres barn å fortalte hvilken sadist og barnemorder dere tilba.

Har nok spora litt av men måtte bare få det ut :)

Jeg er relativt godt belest når det kommer til bibelen og kristendom, jeg liker veldig godt historie og det er vel derfor jeg også likte kristendom på skolen og fikk en meget god karakter der. Har aldri vært personlig kristen selv, ei heller trodd på historien.

Min sønns mor er personlig kristen og min sønn som er 6 år tror vel delvis på Gud også. Jeg har alltid sagt til ham at ingen får lov til å bestemme hva han skal tro på og ikke, det er hans valg og hans valg alene, det er personlig. Det har vært et par episoder med en nabo familie som er Meget kristne, hvor min sønn kommer gråtende hjem å sier jeg ikke kommer til himmelen fordi jeg ikke tror på Gud og at han aldri kommer til å se meg igjen når jeg dør.

For det første må jeg si jeg blir meget "irritert" over at Deres meninger blir dyttet over på min sønn og at jeg blir blandet inn i dette, men jeg har prøvd å forklare min sønn hvorfor jeg ikke tror på Gud på en grei måte og at jeg rett å slett ikke ville gått til himmelen om den fantes, men at jeg tror vi ser hverandre en annen plass, en plass ingen vet eksisterer, hvor vi alle samles etter vi dør. Jeg har etter dette begynt å friske opp gammel kunnskap og blir mer og mer forundret over folk.

Hvordan kan noen tro på denne såkalte guden? Hvordan kan noen tilbe ham? Hvorfor i alle dager vil noen tre inn i hans rike etter døden?

Vi snakker her om en person som kaster ut sine barn fra sitt hjem på grunn av de tok et eple. Hvor mange her synes det hadde greit å hive ut sine barn fra hjemmet for å gjøre en liten feil? Adam og Eva var kanskje ikke barn i alderens forstand, men har aldri måtte løfte en finger da alt var gitt på et sølvfat, så mentalt var dem neppe eldre.

Han slaktet alle uskyldige førstefødte i Egypt på grunn av en mann ikke gjorde som han ville, små spedbarn som aldri hadde gjort en flue fortreden, alt for at et par tusen av Guds folk skulle gå fri. Hvor var han under holocaust, hvor millioner ble drept. Hvor mange drepte han i syndefloden? Historiene er mange i bibelen, han dreper og straffer over en lav sko alle som ikke gjør som han sier.

Are you the one?

Vertinne av de beste årene, igjen i markedet for kjøtt fra 2 måneder siden.
Jeg røyker ikke, spiser ikke karbohydrater.
Mange ikke bøy den. Det bør være god for sleiver og i seng.
Ellers er det fortsatt sant.
Ring telefon og må være på et tap.
Alt vil bli bra

Kjærlighet, fred og lykke :-)

Unnskyld meg, men nå er jeg så lei!! Jeg trodde Sukker var for voksne folk. Jeg får så utrolig mye barnslig oppførsel fra menn her. Dere er faktisk opp i 50 årene, dere er ikke tenåringer!
Jada, jeg vet at jeg generaliserer, og jeg beklager det ovenfor dere voksne, flotte menn som finnes innimellom.

Er så stormende forelsket! Hvem jeg er forelsket i holder jeg for meg selv...

Hvor kreative første meldinger klarer dere å lage , å sende til andre sukker folk
Beste mann/Beste kvinne ,kåres til helgen , og skal ha telefon date

Raketten tar av om 10 -9 -8 -7 -6-5-4-3-2-1-0

Jeg har vært borti dette problemet her flere ganger, skriver melding/brev til gutter jeg syns virker interessante, men får ikke svar fra dem. Senest i går skrev jeg til en, han åpna ikke meldinga en gang.

Jeg er nyankommet her, etter å ha gått lei av Match.com.

Jeg var på Match en måneds tid, og erfarte følgende:
Som 48-åring kvinne kan jeg bare glemme å få sjans på jevnaldrende menn. Ja, faktisk plusset jeg på med både fem og ti år, og kastet ut agn til menn som både var ti og tolv år eldre enn meg. Men over seksti? Nei ... det synes til og med jeg blir litt vel gubbete.

Men altså: Lite eller ingen respons. Jeg blinket meg gjerne ut litt rødslige karer med pondus. Kall meg gjerne rar, men jeg liker en bamsekar. Jeg er ikke noen sylfide selv heller. Utseendemessig skygget jeg unna de smellvakre. Jeg fant menn som så sympatiske ut. Fortsatt ikke napp hos noen. Noen gadd å sende avslag. De fleste hørte jeg ikke noe fra.

Jeg ser tålelig bra ut selv. Litt fyldig, som nevnt, men på ingen måte sykelig overvektig.

De få jeg fikk respons fra var enten bosatt i Irak eller Tyrkia eller noe tilsvarende, eller var helt åpenbart falske profiler. Og jeg har ingen annen teori på hvorfor jeg ikke lyktes, enn den noen få var ærlige nok til å si rett ut: De (selv menn som var rundt ti år eldre, altså) syntes jeg var i eldste laget. De hadde tenkt seg en i begynnelsen av 40-årene, eller kanskje til og med i 30-årene.

Jeg mistenker at disse gubbene blir gående single. Men jeg kan ta feil, for all del. Kanskje finnes det faktisk jenter som er yngre enn meg, som synes det å ha en bestefar til kjæreste er helt topp.

Er jeg inne på noe her? Flere som har samme erfaring? Og har en oppegående, middelaldrende kvinne like lite sjans på napp her på Sukker, som på Match?

Ser stadig hudprodukter som burde hjelpe i søken for en partner:
- Deo med 48 timers klemmegaranti
- Såpe med "irresistable softness"

Og flere finnes sikkert.

Hjelper det? Erfaringer? Forventer jo at damene skal strømme til bare man bruker noen av disse produktene.

De siste par månedene har jeg kjørt et eksperiment, kun avbrutt av tre avvik (de kunne jeg ikke la være)

Eksperimentet gikk ut på å la dere jenter sende førstemelding.
Som sagt så var det tre avvik, der jeg bare måtte sende en melding til de.

Resultatet?
2 reelle meldinger og tre med falsk profil.. ingen av meldingene førte til noe.

Damn, jeg er er i trøbbel er jeg ikke? :)

...til sukkerfesten.

Husk å bruke alle feminine våpen du har, blikk, smil, kroppsspråk.....og small talk-kunsten :-)
Men et outfit trenger du også. I beste fall har du en kropp som matcher kjolen, men bortsett fra det.....hva lker dere menn? Hva slags kjole? Hva slags attitude?

Hva gjør at en dame stikker seg ut fra mengden for deg?

Vi ønsker vel alle å møte den som tar oss med "storm"....hvor realistisk er det egentlig når vi har blitt "godt voksne"? Kan vi forvente å bli tatt av "storm" over en kopp kaffe....har evnen til den følelsen forsvunnet i løpet av årene....? Har livserfaring, familiesituasjon og realiteter gjort oss mer "dempet"? Er den type begeistring en følelse som nå kommer gradvis og som vi trenger mer tid for finne....?Skjønner at dette sikkert er veldig individuelt, men likevel....:)

Ja, jeg har fått meg katt 😊
Skikkelig lodden og fin!
Måtte legge ut bilde av den. Veldig fotogen pus 😊

Det var vel min siste tråd før pausen 😊

Kan jo ikke gå ut uten en tråd 😊

Med fare for å slå meg selv i hodet ved ¨å be om seriøse svar:

Denne helgen har en nær venninne bedt meg titte innom huset hennes noen ganger, for en gutt på 16 med litt lite impulskontroll er alene hjemme. Fredag kveld, stille som i graven 23.00. Lørdag morgen, stille som i graven 12.00.
Lørdag kveld 23.10: Ytterdøren åpen, hører skrik og skrål og folk går ut og inn ukontrollert.
Inne er det ca 30 15-18-åringer som for en stor del er fulle, men 7-8 er drita og tre "bevisstløse". Det er pydd på alle gulv i første etasje og i kjellerstua, det er spydd og fyrt opp fyrverkeri fra verandaen.
Jeg er ikke så stor , men jeg er jo ikke redd en gjeng unger, så jeg gjør det ganske klart at de må gå umiddelbart.
Når de siste fire er i ferd (de rolige, som ikke ble "kastet" ut) kommer politiet:-) Naboene hadde ringt når fyrverkeriet gikk av, da var det nok for dem. Tilbringer en times tid med å høre politiet ta personalia, ringe foreldre og sørge for å følge ungene hjem. Sikkert gøy å bli "båret" inn til mor.

Spørsmålet er: Når jeg om en times tid skal låse meg inn til den fyllesjuke gutten på 16. som ser for seg husarest til helvete fryser igjen, hva skal jeg si (utover at du må vaske hele huset), og hvor strengt skal jeg si det?

Tenkte det var greit å ha en egen tråd for Seigmen i Bergen i kveld.
Ser frem til utendørskonsert i vær! Dette blir konge!!!

Som en ser så er ikkje de som melder været helt enige med hverandre :P
http://www.pent.no/forecast/hour/Bergenhus;60.40120;5.32558

Må si jeg lar meg berøre når jeg en sjelden gang kan lese om eldre par som har vært sammen hele livet.

Er dette fortsatt mulig, det å bli gamle sammen?

Hva er det som skal til for å kunne leve sammen på godt og vondt til døden skiller oss ad?

Når en kvinne har eggløsning vil hun tiltrekkes av alfahannen, utenom eggløsning vil hun tiltrekkes mer av egenskaper som snill og omtenksom.
Det betyr altså vi må "time" datene våre i forhold til dette. I tillegg er du alfahann bør du unngå de som bruker P-piller!

Mitt medlemskap går ut den 30. august står det. Usikker på om det er nå ved midnatt det skjer eller om jeg er med i morgen og.

Samma det.
Når det skjer, så tar jeg en pause på ubestemt tid.

Ville bare takke forumfolket for underholdningen. Håper jeg har bidratt litt til trivselen, og beklager til de jeg har vært ufine mot. Det er lett å bli engasjert og blåse ut litt for hardt.

Har hatt mange koselige dialoger på meldingsboksen også. Føler nesten at jeg har fått venner.

Jeg vet også at jeg har såret et menneske. Det var virkelig ikke min intensjon. Jeg likte den dama, men fikk muligens ikke klart nok frem at avstandsforhold ikke var aktuelt for meg. Tror samtidig hun blandet litt det jeg skrev på meldinger og det jeg skrev på forumet.

Når det gjelder dating, så har jeg møtt noen. Til og med ei av de flotteste damene her inne, men jeg er så forskrudd i hodet, at jeg ikke klarer å la følelsene løpe…
Har mistet troen på å finne det jeg søker på datingsider, men man vet aldri…

jeg begynner gjerne:
Kari Bremnes, skrik (Edvard Munch)

begynner gjerne her og.
jag gjer dig min morgon, Fred Åkerstrøm

Mimrer tilbake på min tidligere jobb hvor jeg jobbet med mennesker med handikap og spesielle behov. Jeg var ledsager for en synshemmet elev (trodde jeg). Ifølge Nav så hadde ikke vedkommende krav på på ledsager når han skulle til skole eller arbeid.

Er det riktig at skinnhellige sosialdemokrater skal sitte å henholde seg til lover, regler og bestemme over livet til en voksen 20 åring? Han er bare blind, han har ingen andre handikapp. Han skal kunne få bestemme over sitt eget liv, uten at staten skal blande.

Skal vi behandle funksjonshemmede mennesker på den måten? Nå er det jo dessuten så mye fokus på menneskers valgfrihet. Man opphever et forbud mot segway, ,andre vil ha pokerspilling, proffboksing. Det er vel saker som opptar folk fordi de syns det er mer spennende. Men en synshemmeting mann skal ikke ha assistent? Det er diskriminering av mennesker!

Hei dere! :)
Jeg lurer på en ting fra dere som har peiling på det..
Det har seg slik at jeg har "truffet" noen her inne, og vedkommede virker faktisk til å være IT..
Men akkurat per nå så bor vi på hver vår kant av landet, derfor skal vi heller møtes når jeg flytter østover om mindre enn en uke :)
I mellomtiden har man jo snakket MASSE på telefonen, vi snakker flere timer nesten hver dag, og kjemien er upåklanderlig.
Det går helt av seg selv, jeg ler så jeg griner, vi snakker tydeligvis lett om alt!

Så til spørsmålet. Har dere opplevd dette selv?
Og jeg kjenner jo jeg er LITT nervøs for å møte Ham, men bare fordi jeg jo håper det er lik kjemi også ansikt til ansikt :)
Siden vi har hørt hverandres stemmer så er det jo litt lettere...
Men har dette egentlig noe å si?
Er kjemien via stemmene noen idikasjon på en eventuell kjemi ellers?
Vi har jo sett bilder av hverandre og liker jo hverandre der....
(Dette er ikke noe SERIØS nervøsitet, mer en undring og bare løse tanker... Jeg vet med meg selv at jeg nok vil like han uansett hvordan han ser ut, nettopp pga kjemien i samtalene.. Men hvordan er menn??)

Ellers.. Ha en DIGG dag dere!

Noen som skal ut i Oslo i kveld?

Lurer veldig på om det er noe i profilen eller med bildene mine som skriker ut at jeg er ute etter en flørt med unge gutter på 23-30??

God lørdag allesammen, hva skal så dere forum brukere gjøre på denne festens dag?

Personlig har jeg akkurat våknet opp etter den første natten i ny leilighet etter å ha flyttet ut hjemmefra.
Så da går vel dagen med på å innrede leiligheten litt mer :)

Muligheter

Ingen svar
(mann 57 år fra Oslo) Privat melding

Har hørt at dette er mulighetenes sted. Trenger noen hint og noen vink på veien for å finne retningen. Er det noen tøffe jenter her som tar sjansen?

Jeg fikk en herlig melding fra @faywx. Det sto 'hi'.
Det sto ingenting i profilen hennes men hva gjør vel det? Jeg svarte: 'ha'
Vennskapet er et faktum. Neste melding fra @faywx kom: 'Takk for meldingen. Jeg er også interessert i å vite du bedre . Vi kan kommunisere via e-post privat som jeg er ikke alltid på dette nettstedet. Du kan skrive meg ......@...com og vi kan ta det derfra .Fay'
Nå har ballen begynt å rulle. Jeg skrev: 'Tak sell. Jerne se dei bedre. Er du like sjonn i real life? Hilsen Fou'

Dette blir spennende :Q Flere som har møtt denne herlige kvinnen? :P

Torsdagen er her.
Travel dag, men en kjempefin dag allikevel.
Sola skinner igjen og i kveld blir det kaffe😉
Ønsker dere alle en riktig fin torsdag, og husk......Snart Helg😃