Sukkerforum

Fredda´n er her!

5 nattevakter igjen og så går jeg ut i 6 1/2 ukers sommerferie. Hu hei! :-D

Heia damer :-) bli med på en liten tur, Geitfjellet eller no... piknik i parken kanskje :-)

Jeg har sett flere kvinner har krysset av på liker "at du er sjalu og passer på" (dette kan du finne når du ser på leiligheten og trykker på; om meg)

Dette forstår jeg virkelig ikke, er det slik at flere kvinner vil ha en sjalu mann? Hva i all verden er det som er så sjarmerende med det?
Er det noen damer her som kan forklare dette?

Jeg er liten og normal kroppsbygning. Petite som min frisør sier hver gang. Har litt problemer med å finne ut hva som kler små damer best. Korte el. lange jakker, vide el. smale jakker og bukser. Høye el. normale hæler.

Ser høye hæler på små damer latterlige ut i og med at hælene blir så dominerende?

Kan ikke figurnære klær få en liten kvinne til å se mindre ut?

Jeg har inntrykk av at menn foretrekker de høye, slanke. Ser profiler til menn her inne at mange menn vil akkurat det, og at de i tillegg vil at de skal være pene med former.

Jeg har aldri brydd meg om at jeg er liten. Var samboer med en mann som var over 30 cm høyere, så det var ikke noe problem. Tvertimot så var han nesten som min bodyguard.

Men tilbake til klær? Finnes det noen kleskyndige her som har øye for klær og høyde?

Hvordan er det mulig å opprette falske profiler? Har fått mange meldinger fra damer som legger igjen email adr og ber deg sende Mail. Kun kort tid etter er dem slettet fra sukker.

Jeg ønsker bare å stille spørsmålet til dere jenter/damer; er det mange forventninger/krav som stilles, eller er det skepsis/usikkerhet som gjør at mange velger å ikke svare tilbake på mld? Jeg har kanskje vært overveldene til noen jeg har forsøkt å komme i kontakt med, men der lot jeg bare tankene fare ned på tastaturet.
Jeg opprettet konto her inne mest pga. nyskjerrigheten, men skal ikke legge skjul på at jeg også er på jakt etter noen som jeg forhåpentligvis kan dele livet med. MEN; den som våger, intet vinner?

Hei, jeg er en alenepappa på straks 28. Jeg skal kjøpe meg en motorsykkel jeg kan kose meg med i sommer når ungen ikke er hos meg.

Hva synes dere damer om menn og motorsykler? Skulle gjerne hatt ei å kjørt på tur med, men er liksom ikke så lett å finne det.
Hvilke sykler synes dere er fine å dra på tur med? Enten ved å sitte bakpå eller å kjøre selv?

Hvorfor er Norske menn ,så vanvittig uimotståelige :-)

Hvorfor har alle damer her inne så dødskjipe profiler?

Det er mange feil som gjøres, men disse er vel de vanligste:

1. "Ønsker en mann som er høy mørk og kjekk".
Dette ønsket har blitt diskutert mange ganger tidligere, men jeg ser det fremdeles hos enkelte. 50% av menn kan til nød regnes som høye, 50% mørkhåret, og 50% som ser seg selv som kjekke. Du kategorisk avviser altså minst 87,5% med dette ønsket. Ingen liker å være andrevalget, eller å starte med å føle at man må kompensere for sin svakhet.

2. "liker at du brenner for noe, trener, har mange venner, har egne hobbyer"
Dette gir inntrykk av at man blir vurdert og dømt på faktorer som ikke nødvendigvis påvirker et forhold. Jeg hadde selv en hobby jeg brant for under første lange forhold. Hobbyen fadet etter hvert ut, og i mitt andre forhold hadde jeg altså ikke noe spesielt jeg brant for. Det påvirket ikke forholdet på noen som helst måte. Hvor mange venner man har forandrer seg også i løpet av livet. Kropp og trening er også noe som kommer og går. Å vurdere en person på slike faktorer virker umodent og kortsiktig.

3. "Ønsker en mann som er trofast og snill"
Ja, hva var alternativet liksom, tror du noen ønsker en partner som er slem og utro?

4. Bilder fra utlandet - Bilder fra fjelltopper - Bilder fra skibakken osv
Dere er her for å finne en partner, ikke for å glorifisere deres eget liv. Jekk dere ned. De fleste av oss har Facebook, så vi ser hvor mye vanlige mennesker reiser. På sukker virker det jo som enhver kvinne er en globetrotter utenom det vanlige. Så dropp de teite Ving-reisekatalog-bildene deres, og heller gi et mer ærlig uttrykk av hvem dere er.

5. "Har egentlig ikke troen på nettdating, men må vel prøve"
Hva skal jeg med den infoen? Det kjeder meg umiddelbart å lese slikt.

6. "ønsker en partner som er intelligent og har humor".
Dette er noe av det døveste jeg leser. Altså, uansett hvem du spør, så vil de svare at de har humor. Så det er bedre om du lager en underholdende profil som viser HVILKEN humor du har.
Humor og intelligens henger ofte sammen. Så blir en mann underholdt av din profil, så er dere trolig på samme intelligensnivå.

Det samme går også på hvordan du karakteriserer deg selv. Ikke skriv at du har humor og er intelligent, men vis det i profilen.

Dette er en ny tråd , hvor alt er ulovlig å skrive om og ingenting er mulig :-)

Expo

Siste svar on. 17 juni 2015 18:59 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym tempest

hva er Expo greiene?

Hvorfor er Norske damer best ?

Hva er poenget med å gå inn på profilen 4-5 ganger uten å ta kontakt?

Helt tilfeldig møtte jeg på denne fyren på byn å vi fikk en god tone.
Vi snakket i ca 20 minutter før han sa at han måtte tilbake til kameratene sine.
Tok det egentlig som at han ikke var så intressert likevel.
Dette skjedde i slutten av mars å siden den gang har han vært innpå profilen min 5 ganger,men ikke tatt kontakt.
Han var senest inne på profilen min i dag.
Hva betyr det?
Var jeg ikke så håpløs når jeg møtte han likevel da? :P

Nok engang så traff jeg ei søt vakker dame på byen forrige helg :)

Ordnet meg telefonnummeret hennes og spurte ho om ho var klar for en date :) det sa hun ja til :)

Sendte ho en melding ett par dager seinere om vi skulle møtes for en gåtur,kaffe osv. Men da er det helt stille fra ho :( begynner å bli lei av å få ett snev av håp også går det te helvete hver gang :P

Skal jeg sende en ny sms litt seinere å prøve igjen eller er løpet kjørt?

tenke litt høgt her.:).

Når ein/ei. Event. Sende ein mld t dg Og detta e ein person du ikkje har lyst og skriva med.så e det altid greit
Og få ein t bake mld som:
(takk for mld osv).:). Altid greit me ett svar.:)
Må jo sei at me menn lure jo og litt på Om det e utseende som då ikkje e bra nok eller koffer me ikkje får noe svar.ja me kan sikkert ta ett hint om ikkje svar ikkje innteressert. Men alt itte kos en ser på det:). Ha ein fine dag alle:).

små damer

Ingen svar
(mann 54 år fra Oslo) Privat melding

Lett å håntere å kan luulles hatt å lenge

ke tykkje damene om mannfolk med skjegg her inne.
har fått mangjen komentarar båe på dialekte,skjegget og intereser og hobby.
lura fælt pao kor vanskjelegt da e å finna ei so godtar ein bygda gutt med skjegg og bart..........

Leser på flere av profilene her inne at mange ikke svarer om de får en melding med bare ett ord i.
Har sendt mange meldinger med mye lengre åpningsreplikker enn det, og det er heller sjelden en får svar likevel. Misforstå meg rett, men jeg tror det er flere som meg som blir litt resignerte når en ikke får svar uansett hva en skriver, og da blir det enklest med et "hei". Kanskje det ikke er bra nok, men hva har du gjort for å ta kontakt da? Det er bare en melding for å sjekke "temperaturen", se om du har interesse av å snakke med meg. Om du da synes du selv er for fin til å kunne nedverdige deg til å svare på en så enkel melding, da er du ihvertfall for fin for meg, enten du vil eller ei. Å være selvhøytidelig er ikke en av mine sterkeste egenskaper. Okay, dere blir sikkert nedrent av meldinger, eller snakker med en fyr for øyeblikket. Bare si det da? Det er ikke verre enn det? Bare tenk dere om littegrann av og til..:) ha en fin kveld! :)

Hvordan skriver man innlegg her? Skal vi seeee

Har vært her i snart 2 mnd. Trykket meg igjennom mange profiler og en drøss av bilder. Kunne bare ikke holde meg unna Looks. Sveipet i alle retninger, fullførte alle damene på Tinder også når jeg først var igang. 3 dater på snart 2 mnd. er jo ikke mye. Kanskje det ikke skal være så lett. All min frustrasjon over at de attraktive damene ikke besøker profilen min eller svarer på meldingene. Det har jo vært en del besøk og en hel del svar. Dessuten det er jo ikke første gang jeg er her. Av en eller annen grunn pleier det å ta litt tid. Innmeldingen kommer jo gjerne litt tidlig på våren og mot slutten av sommeren har jeg ved to anledninger tidligere møtt den ene kvinnen. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje er det bildene mine som blir bedre etterhvert som brunfargen kommer. Kanskje er det flere jenter som blir attraktive i mine øyne. Er det de attraktive som blir modne for en flørt? Ikke vet jeg, men gleder meg til sommeren gjør jeg😀.

Hammerfest

Ingen svar
(mann 35 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Noen søte jenter fra Hammerfest her da?

Lurer på hvorfor det er så fryktelig vanskelig å få kontakt med gutta her på Sukker. De som svarer er som oftest useriøse, mens de motsatte (eller som gir uttrykk forat de ER seriøse) er tause.
Har ikke lavt selvbilde eller noe slikt, derimot svært oppegående og ok, men nå sniker andre tanker seg innpå. Ikke så sikker at dette er bra for alle, så kanskje skulle vi være litt menneskelige?Sånn i forhold til å gi tilbakemld? Bare meg som føler det sånn?

Hvorfor, er Norske menn ,så sjenerte ?

Nysingle?

Siste svar sø. 14 juni 2015 18:19 (69 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysingel

Er ganske nysingel etter et forhold som varte i 7 år og lurer på om det er noen flere her som også er det?
Føles det riktig å være her inne eller finnes det en form for dårlig samvittighet å med en gang hoppe igang med nettdating?

Jeg er 32 år gammel og har ikke engang vurdert Tinder... det stedet er et kjøttmarked uten like jeg klarer meg fint uten.

Jeg er litt delt på det selv. Det føles godt å ha muligheten til treffe andre og spennende jenter her inne, men det er også en følelse av at det er litt tidlig... jeg vet ikke. Noen som har noen erfaringer på dette?

Alle sammen....

Nå har jeg vært medlem i 5 år...!!!!

Noe kjønnslig omgang har det jo blitt, og bra er det... men den store kjærligheten, som jeg egentlig søker, har latt vente på seg........

Så jeg begynner så smått å forstå at dette først og fremst er By`n light... altså at man sjekker og treffer ei/en og har det fint med over ett par kaffekopper - litt sex og så borte vekk.......

Men i vår situasjon, med jobb, et liv utenom, barn osv...... så er det vel som det er. Ikke ha så store forventninger, noen her. Mange ( de fleste) er vel helst ute etter noe som ikke den andre er ute etter........

Håper fortsatt, men etter 5 år, må en jo innse at det vel er smått med realitet i det å finne livsledsageren sin her - men aldri gi opp, det gjør ikke jeg heller.......!

Noen herfra som skal dit?

let talk about sex baby let's talk about you and .......

Hei to mål :Sjekke ut om noen er våkne og nummer to sprenge inn boks

Seriøst nå har dere deppet lenge nok, synes jeg , frem med sol smilet og humoren folkens :-)

There might be DRAGONS!

Or dinos... close enough ;P

Jurassic World - Official Trailer 2 (HD)
https://www.youtube.com/watch?v=YvR0UaEKjp0

Raptors! :D

omgomgomgomg!

Hei folkens ;=) noen her som er tunghørt eller nesten døv blitt ?

Sitter du på sukker og lurer på en date ,
må du ikke gi opp ,
selv om gutter og jenter på forum ,
synes andre er litt teit

Noe er for høye andre er for lav
mørke,røde lyse,skallet å stripete ,
er det mange av
røde hvite blå ,

Hei Norge, det må gå
Noen med for mye muskler
andre er for feit
men du må jo ikke gi opp
kanskje får du deg en hot date
en vakker solskinns dag .......

Jeg er mann - og når jeg går inn på chat så er det jo en bråta spennende damer der (pluss noen litt kjedelige som sikkert ville passe for meg :-) )

MEN...

Om jeg forstår rett (er jo fremdeles mann så jeg har ikke sett) så får damene "millioner" av henvendelser og da er det vel sånn på chat også? Ikke har jeg heller sett at det er mulig å sende en "hei har du lyst til å slå av en prat" - kun "ringe opp" for å starte... Gitt at damene har hendene fulle med alle henvendelsene så blir vel det fort bare å oppfatte som mas når jeg gjerne vil selge meg inn...

Jeg har aldri fått en henvendelse fra en dame om jeg vil chatte så det er jo iogforseg mulig at man må "melde seg på" chat - og da er de kanskje litt mindre oppfarende for mas men...

Funker chatten litt som sædeceller og egg - førstemann til mølla og alle andre får bare se på fra utsiden? - Burde det i så fall være et flagg for "samtale pågår" så vi andre kan la vær å gnåle? :-)

Får ikke sove, så da får jeg dele en deilig sang :) og håpe det kommer noen i retur ;) God natt.
https://www.youtube.com/watch?v=qrViRxJl1fg

For jeg har nemlig bursdag idag og syns det er herlig å bli eldre :) Elsker 40 åra!

Anerkjennende ord

Noen har dette som sitt kjærlighets språk , Det er enten det de trenger eller gir ut .

Jeg kan leve på et godt kompliment i flere måneder .kan noe si , men andre mennesker trenger å få høre dette oftere .de har dette som sitt primær språk .(kjærlighets språk)
Verbale komplimenter eller anerkjennende ord , er sterke kommunikasjonsmidler for kjærlighet .De uttrykkes best i enkle , likeframme uttalelser som viser at man setter pris på den andre ,som for eksempel
- Du er flott i den dressen
- du er fantastisk i den kjolen
- det kan ikke være noen i hele verden som koker bedre poteter , Jeg elsker disse potetene
- jeg er virkelig glad du tar oppvasken i kveld
-takk for at du ordnet med barnevakt i kveld .Jeg tar det ikke som en selvfølge
- jeg setter pris på at du bar ut søppelposen

Hva ville skje med det emosjonelle klimaet i et parforhold .Hvis hun og han stadig hørte slike anerkjennende ord ?

--------------------------------------------------
Kjærlighet vil ikke si at du får noe du vil ha ,men at du gjør noe for at den du elsker skal ha det godt ,Det er imidlertid et faktum at når vi får anerkjennende ord , er vi langt mer motivert for å gjøre gjengjeld
Så ros ,oppmuntring, og anerkjennende ord ,er viktig for alle å næring i et forhold .
De som har dette som primær språk , trenger dette daglige/ofte for å holde kjærlighets tankene sine fulle .

Kjærlighetens fem språk

Det er så mange pene og lekre damer her, men....
hvorfor må så mange av dere "tattovere" på dere nye øyenbryn?
Dette trekker faktisk ned helhetsinntrykket altså, dere ville vært så mye finere med naturlige øyenbryn. :)

Hvis dere nå skulle legge vekt på matchtall; hva er innenfor beste matchtall? Over 80? 95?
Har veldig mange fra og med 90, og har ikke svart "midt på treet" på profilspørsmålene. Tenker av og til at jeg jo burde sende melding til dem for å finne ut om vi virkelig har noe til felles.. Kanskje den rette er der et sted.. Men det er mange. Så i hodet mitt setter jeg en grense rundt 95. Noen synspunkter - HVIS man nå bestemmer seg for å gå etter høy match?

Tenker på dette med å ta seg tid til å svare selv om personen i andre enden virker total uinteresant. Nå har jeg vert på sukker lit av og på å jeg har aldrig tatt kontakt med noen med meldinger kortere en et par setninger. 97 % av alle meldingene som blir lest av motaker får aldrig noe svar å dette syns jeg er veldig trist. jeg har vert på noen dates etter hvert å samtlige så nær som 1 har villet gå lenger å starte et forhold med meg men avstand lifs situasjon ol har jort at jeg ikke har kunet se håp for et forhold å det er blit avslutet. vil frem til er at jeg er ikke kresen men jeg må ha god kemi å gode fremtidsutsikter med jenta jeg vil gå videre med... videre så eg eg nå veldig god en med alle jeg har vert på date med selv om jeg på en måte har skufet dem. hva da ,med dere jenter som ikke svarte på akurat den meldingen fra den mannen? hva har dere gåt glip av? mange av oss menn kan ikke trylle med ordene på dene siden å veit ikkje hva dere vil høre i første melding. poenget mit er at det er først ute på date eller i en samtale på telf skyp ol en først får en reel følelse av kemien å derfor tror jeg ale vi som søker vår siste kjæreste her ine går glip av mange gode matcs da samtalen aldrig kommer i gang :-/ personlig svarer jeg på samtlige meldiger selv om det ofte er en et høflig: Takk men Nei takk...

noen andre som syns noe om dette?

Hei jenter.

Noen som har en drømme dag eller date dere vil fortelle om?

Hva skal en snakke om på første date eller hva skal en ikke snakke om ?

Jeg skjønner ikke at hvorfor flere menn har ikke bilde av seg selv og samtidig sende mld og vente på svar!!!! Det er irriterende!!!

Hei jeg har vært sukker bruker en stund, møtte mange utrolig hyggelig mennesker og noen som rett og slett kjemien ikke stemmer overens med, dessverre så kan man ikke passe til alle selv om man ønsker. Men jeg må innrømme jeg er litt skuffet over sukker, kan være jeg hadde alt for høye for håpinger, men jeg selv føler at vi som er her som prøver og finne en man har lyst og prate med eller bli bedre kjent med så fyrer man av en melding, men får som oftest dessverre svært lite respons.

Mitt spørsmål her går til alle egentlig, hva forventninger har folk her? Jeg forstår at jenter/Kvinner får hauevis av meldinger og for og rydde opp må man blocker osv. Jeg har og sendt hyggelig meldinger som har blitt avvist med en gang at sorry tror ikke vi passer sammen, den tror jeg veldig mange ser selv lei av spes når man ikke helt vet hvem du sender melding til når man svarer. Mitt spørsmål, bør man ikke ta seg litt tid gjerne 1-3 dager med noen meldinger her og der og faktisk bare snakke litt se hva som skjer, i stedene for si arrogant avslag?? Jeg mener at er man på jakt etter den riktige så må man gå litt inn for det?? Selv om veldig mange her går etter utsende, vel og greit det, men tenk da hvor mye man kan gå glipp av. Er jo faktisk en grunn til at vi endte opp her, og sannsynligheten for at vi gjorde akkurat det sammen før vi ble medlem på sukker er nok bortimot 98 % vil jeg tro.

Hva synes folk, bør man bruke tid til og bli kjent, sier ikke alle, men tørre og spørre litt tørre og svare litt? Det tar gjerne ikke så mye tid..

Tittelen sier seg selv, hvor mange aktive charter bruker dere å ha. Dvs de man fortsetter å holde kontakten via online til man møter de i person, eller noen andre som virker mer lovende?

Sommer

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Noen som vil finne på noe i sommer? Båt tur til København?

Jeg er veldig opptatt av øyne og blikk..det er faktisk noe i det som blir sagt, at øyne er sjelens speil..Her inne er det utrulig mange ansikter og forskjellige blikk..de kan fortelle meg veldig mye..Selv om ansiktet smiler, så er det ikke bestandig smilet og blikket er på lag..noen er tomme i blikket, passive og likegyldige..noen ser tilfreds ut, andre energiske, enkelte bitre og tunge til sinns..noen har blikk som speiler et liv preget av mangt, livserfaring på godt og vondt..Det er disse mennene med dette dype, tenksomme blikket preget av livsvisdom, og blikk som utstråler empati, lidenskap og livsglede som appelerer til meg..mystiske blikk fenger meg ikke så mye lenger da jeg av erfaring vet det kan skjule seg mye mørke bakom, gjelder selvfølgelig ikke alle da :) Hvordan tolker dere bilder av menn/kvinner her inne, noen andre som er opptatt av blikk og utstråling, hva appelerer til deg? :) ...Tøtta som ble litt i det filosoferende barnefrihelgensomhjørnet her ;)

Det finst så mange apper no, at det burde vore ein data ekspert som kunne lage ein app for oss som var ute etter den spesielle jenta :P
feks bonde søker kreativ dame.... so dukka ein link opp.

Denne nettdatinga blir no nesten berre ein vits, da det aldri klaffer hverken med det eine eller det andre

Lurer på om det er mange som bruker Looks? Jeg har svart :Vil vite mer om" på mange, mange. Men får aldri noen treff. Kan selvsagt være at jeg er ei dame ingen har så lyst til å treffe, men blir litt nysgjerrig. Synes Looks er genial. Da er i iallefall begynnelsen god :)

Jeg blir irritert når jeg oppdager at flere menn her inne lyver på alderen sin. de trekker fra 5-10 år på sin opprinnelige alder. Hva er poenget. vi jenter finner det ut til slutt. også dumt at det brukes gamle bilder.

Kom gjerne med koselige øyeblikk da du ble overrasket og sjarmert over at noen tilnærmet seg deg, sjekket deg opp, komplimenterte deg osv.

Jeg kan jo begynne selv.
Ble utrolig smigret og overrasket og sjarmert da jeg på stranda, ute i vannet, med vann til knærne, i min badedrakt som ikke skjulte at det kanskje var 10-20 kilo over idealvekta, ble sjekket opp av en pappa som også var uti vannet med sin lille datter, som hadde fått øye på min sønn....Pappa'n henvendte seg til meg, litt beskjedent og innrømmet at datteren på fem år var ganske så gutteinteressert. Praten kom litt i gang og denne mannen var jo en høy flott kar som jeg absolutt syntes var tiltrekkende. Han smilte og presenterte seg og ville liksom ikke ende samtalen. Jeg som jo ikke var i noe flørte hjørne, tatt i betraktning mitt antrekk kremt, kremt, måtte bare smile. Da vi vel var på land så jeg at han satt bare litt bak meg. Vi fortsatte praten og han sa plutselig liksom litt flettet inn i samtalen at han var alene...jeg sa, at det var jeg også. Så smilte vi og hadde ikke mer å si.

Noen dager, uker senere var jeg på den samme stranden med min ex, vi er god venner. Der satt da også mannen med sin ex...

Vi bare smilte og nikket til hverandre.

Ble jo ikke mer, men synes det var så sjarmerende og hyggelig.

Skulle ønske det skjedde flere slike treff. Men kanskje det gjør det, uten at jeg er oppmerksom på det. I ettertid skulle jeg ha gjort noe, men man er liksom så sjenert. Gitt telefonnummeret eller noe?