Sukkerforum

Stadig vekk popper det på telefonen med varsel om besøk på profilen og når eg klikke varsel får jeg opp "bruker har valgt å blokkere deg". Hva er det med damer som skal inne å kikke for å deretter blokkere? Eg kan ikke annet en å le og ser dette som fryktelig underholdene. Det fine er at de selv enkelt og greit stenger seg ute. Jeg kunne tenkt meg flere gjorde dette så vi fikk bort en del "rusk og rask" hahahaha, for å deretter ha fått et mer relevant bilde på sukker hahaha :-)

Det er egentlig ikke når jeg er lei, forbanna eller i dårlig humør at jeg savner noen å komme hjem til.

Klarer ikke helt å lande etter et par timer med urolige bein, nervøsitet og ekstrem glede. Og det er ingen jeg kan hoppe og danse med. Blir gående å synge for meg selv. Ko-ko, hör ni gökorna??

Nei, gode opplevelser er til for å deles, glede og positivitet blir det aldri nok av:)

Blir superparty lørdag 12.september. Hold av datoen! :-)

For å si det på godt norsk... Hva er greia med bilder fra før man ble feit og fikk rynker? Eller ¨gjennomsnittlig¨ vekt, når man utvilsomt har litt for mye å dra på?
Er dette mer en dame greie eller gjør mannfolk det også?

Både rynker og en par kilo for mye går det an å leve med liksom, men uærlighet for noe man bruker tid på eller overhodet ikke se seg selv er verre...

PS!
Rimelig mange damer som ikke er ærlig i så måte!

Jeg har vært på date med damer som har haket av for denne kroppsbeskrivelsen på diverse nettsteder.

Jeg har møtt
A : Oj, men dette er jo fedme... Neitakk, neste !
B : Herregud for noen former, vakreste kroppen jeg har sett !!!!!!!

Moralen er : Ikke seil under falskt flagg, og ha helfigurbilder, det kan tale til din fordel !

I en del profiler skriver hovedsakelig menn at det ønsker å treffe noen som kan "dele mitt liv". Jeg lurer på hva man mener med det egentlig.
Jeg får nesten inntrykk av at dette er menn som tror at deres måte å leve på er det beste....eller at kvinnene de skal treffe har ikke noe liv....
Fint med innspill fra andre.

....fin RUMPE!!!

Det er stort sett gjennomgangstonen i de trådene jeg har lest som omhandler tema. Og dere klager over at damer er opptatt av høyde.

Come on...er dere noe bedre da???

Jeg synes at dette forumet var bra for et par år siden. Mange av de som var med hadde innspill som var nyttige og noen ganger ble det hefitige diskusjoner men man lærte noe.
Nå er det en gruppe mennesker som ødelegger tråder med det de kaller morsomhetet.
Kan selvfølgelig holde meg unnå men er det ikke mulig å ha saklige innspill (og ikke hva man skal ha på brødskiva...). og prøve å hjelpe hverandre på en konstruktiv måte? Alt for mye tull her inne.
Mange som digger oppmerksomheten her inne på forumet men har ingenting å bidra med.

Kom over denne artikkelen om eldre damer som ser etter yngre gutter. http://www.hegnar.no/kvinner/artikkel557826.ece
Jeg er 32 år, og ser så og si hele tiden eldre damer som er inne og snoker på profilen, (noen går så langt at de flørter) så dette måtte jeg sjekke opp og tok frem kalkulatoren(SE NEDERST).

Det var heldigvis med et snitt på 32-33 år. Så det var ikke så gale, faktisk ganske bra da jeg foretrekker å treffe noen på min alder.

Hva er ca snittet hos andre i henhold til alder? Får eldre damer besøk av flere yngre menn enn eldre menn?

For de som er litt tekniske og har chrome, så kan du gå inn på den besøkende siden, trykke F12 og trykke på console fanen og lime inn denne kryptiske koden for å få svaret med en gang per side:
(Array.prototype.slice.call(document.querySelectorAll("div.age"))).map(function(node){return parseInt(node.innerHTML)}).reduce(function(sum,a,i,ar){sum += a;return i==ar.length-1?(ar.length==0?0:sum/ar.length):sum},0);

Jeg vil anslå at av de rundt 15 personene jeg har hatt kontakt med på sukker, så er minst 12 av dem single, skilte eller separerte lærere i norsk skole. (Jeg vet ikke om det er ting i min profiltekst som "tiltrekker" seg yrkesgruppen lærere, eller om jeg har en dragning mot det selv, kanskje ubevisst...) :-)

Er dette bare tilfeldig? Har mange ganger undret meg på om denne yrkesgruppen er mer representert på datingsider enn andre yrker, og i så fall hvorfor det tilsynelatende er så mange single / skilte / separerte lærere der ute. Er det noe i yrkesvalget som gjør samliv komplisert, og at dette er årsaken?

Ja ja... bare en undring tidlig søndag morgen.

eller har høyere utdannelse enn deg i et forhold??

Jeg har ofte opplevd at guttene sier at jeg er for glad i egen karriere, eller for selvstendig...er det mange som ikke liker dette??

La oss si at du kommer over en profil her inne, og personen er noen du kjenner fra jobb eller via felles kjente. La oss i tillegg si at du er litt nysgjerrig på denne personen fra før uten at det er tatt noe initiativ. Hva ville dere gjort:

-Benyttet Looks og sett om det ble gjensidig interesse sånn i det stille?

-Tatt kontakt på jobb med den fantastiske sjekkelinjen "jasså, du er på sukker du også?" eller noe...

-Ventet til neste lønningspils kl 0230 og spurt om en roligdans?

-Eller gjort noe annet?

Jeg stiller dette spørsmålet for en kompis, og blokkerer alle som tror det er jeg som lurer på dette!

Hei!
Jeg må bare spørre dere menn, for jeg er noe usikker. Hva syns dere egentlig om høye jenter, eller det jeg egentlig mener, at jenta er høyere enn mannen?
Jeg er 180 høy, og har hatt noe erfaring med at jeg er høyere. Dem sier det ikke plager dem, men har ikke vært helt overbevist om det.

Er på gjennomreise i Oslo etter en ferietur utenlands. Hvor går folk ut på en lørdag i aldersgruppen 30 til 40 år ? Noen gode tips der ute. Liker mingleplasser for lettere å komme i kontakt med damene :) Scotscman utgår.

Hei til alle som er her inne på forumet:)

Er det nokon som har vore på Haukeliseter fjellstue sitt arrangement "Singel på fjellet"? Lurer bare litt på om det er å anbefale eller om det er eit slags "meat market";)

Ha ein fortsatt god laurdagskveld!

Dette forumet får meg til å smile fra øre til øre. Ser så mange morsomme kommentarer fra alle sammen. Det er jo de som ikke er så koselige (skjerpings!!!!). Får kontakt med mange nye mennesker her inne, og koser meg med det en så lenge. Takk for hyggelige folk her inne

Blanke ark med farge stifter til :-)

Filmen 1997 Forever på Ringen kino ikveld kl 21, snowboardfilm, livemusikk og afterski, hva mer kan man ønske seg nå på seinsommeren? ;-)

hva ser damene etter i en mann ?

Jeg har fått jobb i Bodø og skal flytte dit i månedskiftet. Gleder meg! Men har kun vært der i 3 timer, den dagen jeg var på intervju. Jeg har ingen kjente eller familie der, så jeg er spent også.

Regner med jeg blir kjent med kjekke kolleger, men ut over det - har noen her et Bodø-tips? Er det noen kjekke kaféer eller puber dere vil anbefale? Aktiviteter eller museer sentralt i byn, som er kjekt å få med seg?

På forhånd takk! ;)

Tror muligheten for å se på sin egen profil forsvant nå med dette nye designet.

Da jeg registrerte meg på sukker, stod det at de var veldig strenge mtp profilbilder. Ingen solbriller eller skygger i ansiktet. Ikke bilde tatt i profil, men kun rett forfra...

Nå ser jeg til og med en bruker som har rumpen sin som profilbilde... vel og merke uten solbriller.

Noen av damene her som skal? :-)

Hvor mye tid bruker du hver dag her på forumet.....ca antall innlegg innlegg?

God Fredag og straks helg alle sammen, skal forums folket noe spennende i helga da?
Personlig skal jeg på Elverumsdagene samt de nordiske jakt og fiskedagene ser virkelig frem til det

GOD HELG! :D

Hun liker sport og å se det på TV.
Hun liker å spille tv-spill.
Hun har fin rompe.
Hun liker å trene.
Hun har trent kropp.
Hun er frempå.
Hun smiler som om hun eier verden.
Hun har sjarm.
Hun er smart.
Hun liker å gå i sneakers.
Trenger ikke ha sminke for å være fin.
Hater brunkrem og annet piss man smører i ansiktet.

Er du her? :)

Tenkte å fortelle denne siden jeg syntes den var ganske bra :)

Det var ei litt eldre dame som var litt sukker sugen så ho gikk inn på en butikk å kjøpte seg en kvikklunsj. Ho puttet den i vesken å gikk videre til en kafeteria. Der var det helt fullt, men var en ledig plass hos enn mann som satt der å leste avisen. Ho spurte pent om ho kunne sette seg der med han og han svarte: "jaja det er bare å slå seg ned".
Ho setter seg ned å deler kvikklunsjen opp i 4 deler, ho tar seg en bit å putter den inn i brødhølet. Rett etterpå tar mannen ho sitter med en bitt fra kvikklunsjen ho har delt opp! Ho tenker din frekke faen å tar resten av de to bitene igjen. Mannen ser rart på ho å tenker sikkert sitt. Han reiser seg å går bort til kantina å kjøper seg ett skolebrød å kommer bort å setter seg igjen. Damen tenker " nå skal jeg faen meg ta igjen"! Ho lener seg over bordet å tar en kjapp bit av skolebrødet mannen kjøpte. Han kikker rart på henne å rister på hodet. Damen gidder ikke å sitter der mer så ho reiser seg opp å tar på seg frakken å går. Når ho kommer på utsiden og er på vei til å gå til bilen så åpner hun væsken for å finne frem bilnøklene å der ligger kvikklusjen haha :)

Det var faktisk han sin kvikklunsj :P

En du har sendt meldinger med i en eller to dager plutselig sender deg:
Telefon nr, epost, Facebook eller snap og ber deg om å sende det samme.... Jeg blir skeptisk.

jaja, om 20 minutter er tiden for en ny dag. Og denne dagen feirer jeg år. 22 år er jeg blitt da. Men hva betyr det egentlig? Det betyr ingenting for min del. Alder er bare et tall etter min mening men.. 😊 feiringen går på jobben med alle rånere som er ute i Buskerud og Vestfold, og servere kaffe hele natta. Ikke det værste å gjøre denne dagen. Men men, noen der ute som kanskje har en litt humor på lur i kveld ?:)

Vil med denne tråden bare ønske dere alle en riktig flott og solfylt helg.

Jeg har nå fortsatt ferie, men helgen er allikevel kjærkommen😃 Hvertfall når de endelig har lover sol og sommer😃 Denne helgen skal nytes

Ha ei riktig go helg!!!!

fra toppen av Hermannssnasa.
Var usikker på om dattra klarte de siste 400 høydemeter rett opp, men hu er tøff 😊
Nå spilles Weiss Heim av Rainbow på ørepluggene, og jeg tar en kaffe og cognak ☺️?

Er det noen som vet hvordan man sender bilde(r) til bare de man ønsker skal få bilde ?

Hva er det med folk som ikke gidder å ta seg bryderiet med å svare, når man tar kontakt og ønsker å bli kjent eler spør om noe?

Hadde mans gjort det samme face to face? Nei.

Skjerping.

Sinnamann

hvor mange er det som egentlig ønsker å gifte seg? Hva betyr dette for dere? Min far spurte om jeg ikke kunne finne meg en mann, så han fikk gifta meg bort snart 😜(såklart som spøk) men fikk meg til å tenke litt.. Jeg mener at gifte seg gjør man kun en gang, eller to om du blir enke/enkemann.

ok kun seriøse innlegg!

Tenker at det er rart at jeg ikke har sett noen kjente eller noen jeg har sett i nærområdet. Er det bare vi rare som dater på nett? Eller gjømmer de seg? Mystisk dette her...

Der er han, jo!

Hei!
Etter jeg har hatt to sønner i den norske grunnskolen, vil jeg på bakgrunn av egen erfaring si at kvaliteten på norske lærere i grunnskolen er skremmende svak,,men noen få hedelige unntak,,,kanskje 20% som til gjengjeld er superflinke, og oppriktig intressert i gjøre en god jobb til beste for elevene og samfunnet.
Disse 20% har vi vært heldige å fått det meste av tiden for mine gutter ,,men ikke uten sverdslag med advokathjelp osv mot den resterende korrupte late gjengen..som kun er opptatt av egen arbeidsituasjon lønn..pensjon,,og ikke minst fritid og avspasering..Lønnen for disse burde vært kraftig redusert, eller aller helst burde vi fått fått skiftet dem ut med kvalifisert personell.
De virkelig flinke burde selvfølgelig lønnes deretter.....

Hei, folkens :)

Jeg har et kort og greit spørsmål: La oss si jeg besøker en profil og personen får en epost om det. Hvis jeg besøker den samme profilen en time, en dag, en uke etterpå, vil det da også bli sendt ut en mail? Hvis det er tilfelle så tipper jeg en folk tror jeg er litt vel stalker. Jaja...

Jeg har vært på Sukker i årevis, og har aldri mottatt noen meldinger fra noen hvis jeg ikke selv har sendt melding først. Er dette alarmerende, eller er det helt normalt når man er mann?

Er det ok å forlove seg mens en enda er separert?

Prøv å være litt seriøse:)

Hvilke serier liker du å se på?

Jeg syns American horror story og Kampen for tilværelsen er to av de beste seriene for tiden.

Jeg er mann bosatt i Oslo (vil ikke flytte over avstander har jeg markert for) På siden her bobler det opp bilder av damer som jeg passer superbra for (rart de ikke har tatt kontakt allerede egentlig siden jeg åpenbart er top of the pops hos dem... :-) )

MEN når jeg lar meg lure til å klikke viser det seg at det inneholder damer fra "minst EN flyreise unna" som ikke vil flytte over avstander de heller.

Hva er det egentlig det der "beste match" betyr?

Fra tid til annen så kommer det spørsmål eller innlegg fra noen som ikke har troen på at matchtallet betyr noe. Det kommer stort sett fra folk som ikke har satt seg inn i hvordan matchingen fungerer eller som får avslag "gå grunn av" av lav match. Majoriteten av de som er på Sukker vet likevel hva matchtallet innebærer og relevansen det har.

Matchtallet er ikke magi, men kun en summering av matchen på spørsmålene i relasjonstesten. Hver og en kan selv bestemme hvorvidt det enkelte spørsmål skal telle med. Hvis det at motparten er glad i å lese er det eneste som betyr noe, skal han sette høy viktighet på lesing, og lav viktighet på resten. Hvis det kun er mye lesing, mye friluftsliv og lite alkohol som er viktig, så settes kun dette som viktig.

Selv når man kun er ute etter et ligg, har man misforstått om man sier at matchen ikke betyr noe. Om et ligg er målet kan man sette "Ikke viktig" på alt bortsett på frigjorthet, porno, sex, osv. De seriøse som har vektlagt de mer seriøse spørsmålene, vil "trumfe" igjennom en lav match og forsvinne fra listen til de "sexgale" :)

PÅ Sukker vil altså både de seriøse finne hverandre, og de andre vil også finne hverandre.

Matching-suksessen er grunnlaget for Sukker. Godt over 100.000 har møtt hverandre på Sukker og på grunn av dette så anbefales Sukker enormt mye. Sukkers totale markedsføringsbudsjett på brøkdelen av andre datingtjenester.

Den effektive matchingmotoren har en stor verdi for Sukkers brukere. Derfor er det også vanskelig å tillate at folk på forumet sår tvil om matchingens berettigelse. Slik noen skriver får en av og til følelsen av at det er like effektivt å velge partner fra horoskopet i ukebladet. Bare så det ikke er noe tvil: Det er det ikke. Matchingsystemet fungerer faktisk eksepsjonelt bra.

På Expo er det den som eksponerer seg sine preferanser både fra geografi og matchtall som bestemmer om du vil se vedkommende.

Så igjen: Matchsystemet er kun et verktøy som summerer de enkelte spørsmålene i relasjonsmatchen i et matchtall. Det er altså opp til hver enkelt bruker å lære seg å benytte verktøyet.

Ha en finfin dag :-)

jeg vet om en. Vi er egentlig veldig interessert i hverandre. Problemet er at det er 21 år forskjell mellom oss. Jeg er 22 år og han er 43 år. Det ville er at vi synes det begge er litt spennende og interessant. Men lurer på hvordan er det alle andre ser på aldersforskjell ? Eller er det sånn at alder bare er et tall så lenge alt annet stemmer? Her stemmer kjemien, interesser osv. Vil gjerne høre andres meninger :)

Hei, har våget meg inn på forumet for å lese litt hva som skjer i denne verden som er helt ny for meg:-)
Er et aktivt medlem med noen bilder (nye) og har fått endel forskjellige tilbakemeldinger, henvendelser og spesielle forespørsler.
Helt ok det, men leser man ikke teksten på profilene? Er det bare bilde man ser og tar det derfra?
Jeg er i 40 års alder, singel, god jobb, har det egentlig veldig bra. Men som sikkert de fleste her inne, er det noe man savner.
Hvor mye snakker man før en date? Hvor mye utleverer man seg i forkant av en date? Hvor møtes man? Gir man ut telefon nr? (skummelt) Ser på de fleste profiler at iallefall menn mellom 40-50 viser seg veldig ofte frem i treningstøy, fjelltopper, extrem sport eller en endt treningsøkt på Sats/Elixia.
Kanskje damene også gjør det, ikke sjekket det.
Veldig bra å holde seg i form, men etter en arbeidsdag, overtid innimellom også...handling på Kiwi, hentet noen barn, luftet en hund, kjørt barna på treninger, laget middag, kranglet om lekser og rydding, så er vel ikke realiteten helt som det blir fremstilt her. Nesten så man får prestasjonsangst for i det hele tatt gå til det skrittet å ta kontakt med de man kunne finne intr.
Hvordan starter man kontakten med en man finner spennende?
Hva er sjansen for finne det man leter etter på en dating side egentlig.

En ting til.

Hva er dette med veldig mye yngre gutter/menn som ønsker kontakt?
Er jeg helt ut i det blå nå? eller er noen med meg i min tanke?

Syns forresten dette forumet er bra, kan hende jeg etterhvert viser meg :-)

For et par uker siden skrev jeg vel i en eller annen tråd her at jeg ikke så noen vits i å fortsette her. Så fant jeg jo ut at jeg uansett hadde et medlemskap ut august, så jeg ble her likevel, i tilfelle det usannsynlige skulle skje og jeg ville få valuta for pengene. Noe naivt kanskje, men dog...

Jeg har hatt mest utbytte av å lese forumstrådene, selv om jeg har følt at flere av dem nærmest har vært forbeholdt en klikk og at meldinger fra meg nærmest har kommet som et forstyrrende element...

Men i dag deaktiverer jeg meg for godt, og årsaken er, heldigvis, at jeg har funnet en fantastisk kvinne som er gal nok til å ville ha meg. En slik sjelden blomst skal jeg vite å vanne, dyrke og stelle pent med!

Jeg unner dere alle den følelsen jeg nå har i meg, det er en stund siden jeg kjente på den, og den er faktisk ganske så deilig! Lykke til, alle sammen, og takk for meg!

(Jeg vet ikke helt om dette innlegget kommer til å stå her etter at jeg har deaktivert profilen, men det bryr jeg meg ikke om i så fall!)

Er det en slags trend og ikke svare på mottatte meldinger her på sukker ?

Nei, nei....

Siste svar on. 5 aug. 2015 00:59 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Aldri mer på date med noen som ikke smiler på profilbildet.
Grinete på bilde grinete irl. Helt sant! :-)

Hvor er dere menn som faktisk smiiiiiiiiiler?! :-D