Gutt til mann

Hei, Preben! Jeg vil bare begynne med å si hvor takknemlig jeg er for din blogg og hvor mye det har hjulpet meg i det daglige er ubeskrivelig så takk for det!

Nå går jeg inn på en nokså nær sorg jeg har hatt i en ganske god stund nå og som varer fortsatt. Spole tilbake til 2017, jeg var 18 år og skulle inn i førstegangstjenesten i Stavanger, rettere sagt Madla. Helt fra jeg var liten hadde jeg drømt om å fullføre militærtjenesten.

Les mer

Allergisk mot dyr

Jeg prøver å finne kjærligheten, men når man er allergisk mot dyr, så gjør det at, man må la så mange jenter utebli, at jeg har begynt å lure på om det er noen igjen der ute. Alle jeg har kommet i kontakt med eller har sett vil enten ha dyr eller så har dem dyr. Så lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å finne de som er allergisk eller av en eller annen grunn ikke vil ha eller kan ha dyr? Hilsen AS.

Les mer

Hun er gift

Hei Preben. Jeg er en mann på 50 år, tidligere gift i 20 år. Det har seg slik at jeg er så heldig/uheldig at jeg har blitt veldig god venn med en fantastisk dame som jeg er veldig forelsket i. Hun vet ikke dette, fordi jeg var ikke sagt det til henne.

Les mer

Menn som vingler

Hei Preben! I løpet av det siste året har jeg datet to menn (ikke samtidig ;)) som jeg ble kjent med på Sukker. Begge var skilte og i begynnelsen av 50-årene. Da jeg ble kjent med disse mennene, sa jeg at jeg ønsket å ta det rolig og hadde ikke behov for å bli kjærester med en gang. At vi for min del godt kunne møtes når det passer, og nyte livet sammen, og se hva som skjer.

Les mer

Kåt og alene på Tinder

Det virker å være mange som er misfornøyd med Tinder om dagen. Hvert fall om vi leser Line Røsviks innlegg på NRK Ytring. Som vanlig er mennene på Tinder bare ute etter sex. «Hva skal til for å møte en normal, oppegående fyr i slutten av trettiårene?» spør hun. Jeg har fått betalt for å svare på slike spørsmål i snart ti år, med varierende hell, men det er ikke vanskelig å plukke Tinder fra hverandre.

Les mer

En venn som stiller opp

Hei Preben. Jeg skriver på vegne av en venn som er sammen med en kvinne jeg tror ikke er veldig bra for ham. Det plager meg at dette forholdet tapper energi fra vennen min, og gjør ham trist. Litt om situasjonen: Han møtte henne for cirka 6 måneder siden, og de var litt av og på. Deretter dro han på ferie i over en måned, uten å ha særlig kontakt med henne. Ut ifra dette tolket hun ham slik at han ikke brydde seg noe særlig om henne, og hun ble sur. Faktum var at han likte henne veldig godt og var forelsket. Men han ville være litt «kul» og ikke virke for ivrig, klønete som han var.

Les mer

Mann uten kompiser?

Hei Preben. Takk for fin spalte. Jeg har datet en mann jeg har møtte på Sukker for to måneder siden, og det virker som at det er i ferd med å bli mer seriøst. I denne tiden så har vi blitt litt kjent, og det er en ting jeg synes er litt rart. Det virker ikke som at han har venner. Og da mener jeg virkelig ingen venner. Jeg har spurt ham litt, og han svarer nokså unnvikende og generelt, og sier at han har venner både her og der. Men ikke som han tilbringer tid sammen med.

Les mer

Skal vi være venner?

Hei Preben. Jeg leser bloggen din stadig, og tenkte at jeg kunne stille deg et spørsmål. Jeg har nettopp kommet ut av et lengre forhold, uten at det var veldig opprivende eller trist. Jeg er klar for å gå videre, og lurer på hvorvidt det er lurt å opprettholde særlig kontakt med eks-kjæresten min. Han er veldig opptatt av at vi skal være venner, og det synes jeg er OK. Men jeg synes det er rart å møtes for å «holde kontakten», noe han er veldig opptatt av. Hva synes du er riktig å gjøre? Er dette normalt? Jeg synes det er vanskelig å være avvisende, og håper at du kan gi med noen gode råd. Hilsen S.

Les mer

Urimelig romantisk

En mann som på alle måter gir inntrykk av å være seriøs, han er på; oppmerksom, sender masse meldinger, spanderer, vi har vært hjemme hos hverandre, kysset, ikke sex. To intense uker. Deretter kommer meldingen om at han ønsker å gå videre alene, og det ikke er rett tidspunkt å innlede et forhold på. Jeg sitter som et spørsmålstegn, hva skjedde? Vi er voksne mennesker i 49 og 56 år gamle. Har han dame? Er det meg? Veldig lett å miste trua etter denne typen kontakter. Mvh Tone

Les mer

Vil han møtes?

Hei Preben. Takk for den ukentlige spalten din. Jeg er en kvinne i midten av trettiårene som har vært av og på Sukker i noen år. De siste par månedene har jeg chattet med en veldig sjarmerende mann, og som du sikker skjønner så føles dette nå som en lang tid uten at det har blitt mer. Jeg vil gjerne at vi skal ta det videre og møtes, og se om at det kan bli noe mer.

Les mer