Sukkerprofilhjelp

photo-14Hei Preben. Trodde ikke jeg kom til å sende mail til en ekspert for å få råd, men føler at jeg trenger noen tips på hvordan å lykkes på Sukker :) Jeg har vært på Sukker i mange år, og Spraydate før den igjen Den siste tiden så føler jeg at det er svært vanskelig å få kontakt med gutta her inne. Noen svarer ikke i det hele tatt, andre bare stopper å kommunisere og svært få tar kontakt. Føler at jeg gjør noe galt, men skjønner ikke hva...Vet ikke om du kan gå inn på min profil, men hvis du kan; kan du sjekke og gi meg noen "forbedringstips"? Jeg føler selv at jeg har skrevet en bra profil, har lagt ut bilder som representerer godt hvem jeg er og tror ikke jeg er urovekkende fæl å se på :) Jeg setter utrolig pris på om du kan hjelpe meg så jeg kan få noen flere napp. Vil så veldig gjerne få meg kjæreste ser du :)

Hei,  dette er et spørsmål jeg har fått mange ganger, og svaret er det samme. Jeg har ikke mulighet til å gå inn på profilene deres for å se. Men jeg skal likevel forsøke å svare deg litt generelt på dette, med bakgrunn i hva vi vet om tiltrekning, og ut fra egne subjektive vurderinger, som kanskje kan være like verdifullt. Det vi si, litt usminka ærlighet. Og da er det sikkert bare bra at jeg ikke har sett profilen din, for da blir det ikke personlig, men mer en generell uttalelse du kan vurdere din egen profil etter.

For det første. Vi kommer ikke utenom at både jeg personlig, og stort sett hele den vitenskaplige produksjonen sier at utseende er alfa og omega når det kommer til tiltrekning,  og i større grad for menn. Ikke dermed sagt at utseende er en tilstrekkelig del i et livslangt forhold, men det er en nødvendig del. Det kan være at dette endrer seg litt med årene, men i en alder a 35 har jeg ikke merket noe til dette. Men i tillegg til dette, så finnes det også en rekkefølge på hvordan vi møter en potensiell partner, nemlig utenfra og inn. Vanligvis ser vi personen, i et lokale, utested, what have you, og så tar man det derfra. Man går aldri bort til en person uten at utseende er på plass. Derfor merker vi ofte ikke hvor viktig dette er, for man legger jo ikke merke til alle de man ikke legger merke til, ikke sant?

dreamstime_332333Så har vi teknologien og nye arenaer  som sukker.no, som har snudd dette på hodet. Vi møter hverandre innenfra og ut. Dermed mister man muligheten til å "sile", og risikerer å bruke mye tid på en person man ikke klarer å bli fysisk tiltrukket av i virkeligheten. Betydningen av utseende gjør at mange "pynter" på sannheten, viser diffuse bilder, halve ansikter, ikke helfigur, og så videre, som igjen bygger opp under den kollektive paranoiaen som gjennomsyrer nettdatingen. Regelen er, tror jeg, og hvertfall for menn, at hvis hun ikke viser det, har hun det ikke. Bildejuks blir nesten som et slags våpenkappløp ute av kontroll, hvor til slutt alle må pynte på bildene, for ellers risikerer de å ende opp som svarteper. Jeg tror det beste er å gi et riktig inntrykk av ens eget utseende. La det være det beste bildet, og la det være mange bilder, og av hele deg. Få bilder, små bilder, innskrenkede bilder blir alltid tolket i worst case scenario. Eller tar jeg feil her?

Poenget er at selv om teknologien tilltater oss å manipulere vår selvpresentasjon, både uttsende og rekkefølge, så endrer ikke dette oss, hva vi ser etter, og i hvilken rekkefølge vi vil ha det i. Når du setter sammen profilen din så må du ta stilling til om den har som hensikt å finne noen som vil være sammen med deg, eller om den skal generere flørt og smiger  som leder ingensteds. Det er to helt forskjellige ting.

Så, når du setter sammen profilen, tenkt at du står i et lokale. Hva skjer? Jo han ser på deg. Han kommer ikke til å gå bort før han har fått sett skikkelig. Personlig har jeg aldri gjort det før jeg har fått et skikkelig blikk på rumpa hennes. Sitter den, så kan man gå videre til neste fase. Hun kvalifiserer seksuelt, jeg er tiltrukket. Men er hun noe mer? En kul dame jeg kan være med? Kanskje bli kjæreste med, ja kanskje gifte meg med? Det finner jeg ikke ut før jeg blir kjent med henne. På dette tidspunket går jeg bort til henne, som er ekvivalenten til å lese hva som står på sukkerprofilen din, eller kanskje ikke det en gang, jeg sender en melding, med mindre en av hobbyene dine er å drepe katter, eller noe slikt.

Hvis du ikke får respons så er det resultat av to ting, vil jeg anta. Enten så tør ikke menn å investere tid i deg fordi bildene dine er for diffuse, de klarer ikke få et solid og trygt inntrykk av utseendet ditt. Alternativt undervurderer du betydningen av bilder, og du har ikke lagt nok innsats i å ta noe fine bilder av deg selv. Altså, pene, realistiske og informative bilder. Når det kommer til selve teksten så kan jeg godt ta en titt på den, om du sender meg den, og så oppdatere denne saken med svar på det også.

dreamstime_1562647
Når det kommer til selve tekstingen så er mange skrivefeil en turn-off. Altså, jeg har selv skrivefeil, men man ser forskjell på om dette er forårsaket av slurvete tasting, eller av et magert og ukorrekt ordforråd. Legg litt innsats i formuleringene. Personlig så tror jeg at dette er et større problem for kvinner enn for menn, altså, at det er en større turn-off for kvinner enn det er for menn, men det kan ikke skade å være litt velformulert og smart. Spesielt hvis du er en smart person. Menn vil ha smarte damer. Men husk. Tiltrekning skjer utenfra og innover, ikke andre veien. Selv om Sukker lar deg snu utestedet på hodet, er du frendeles på et utested. Håper dette var til hjelp.

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

5 okt. 10 15:29

Til deg som søker hjelp.

Preben kommer sikkert med mange gode og generelle råd. Derfor velger jeg å gi deg råd fra en annen innfallsvinkel:

Hva ØNSKER du deg?
Hva ønsker du deg hos mannen i ditt liv?

Om du er tydelig på dette, er jeg faktisk HELT overbevist om at en eller annen mann der ute ønsker seg det samme som det du ønsker deg.

Det ER ikke sånn at alle menn ser på rumpa di og forkaster deg om de ikke synes den er Guds beste skaperverk. Dette er den overfladiske varianten. Menn er også mennesker. Og noen menn trenger mer allerede i utgangspunktet. Og nettopp derfor liker de også rompa til jenta :-)

Når du klarer å formulere hva du ønsker, gå for det! Ikke tro at du ikke kan få det. Ikke tenk at det nok er bare deg. Ikke funder så mye på hvordan han oppfatter deg, hvordan du bør oppføre deg osv. Bare vær deg, du. Når du vet hva du vil og begynner å fokusere på dette, vil endringer skje fordi din holdning til ting forandres og dette merkes på et ubevisst plan.

Ha klokketro på at du er verdt å elske og at du ikke trenger å forandre deg!
Så tror jeg det kan være smart å ta pauser herfra.
Man kan fort bli blasert og ikke se skogen for bare trær.

Sukkerbruker

23 des. 10 21:06

Uansett hva, så er det utseende som betyr noe ingenting annet. Jeg merker selv her at det er vanskligere å komme i kontakt med jenter, jeg er like fotogen som en hval som klynker etter luft på stranden. Men i den virkelige verden er det veldig lett å komme i kontakt med jenter for eks. arena som byen. Der de kan se meg mer som en helhetelig person, både klesstil, holdning osv.

Jeg får høre ofte at jeg kjekke og pen, men her inne så må jeg nok jobbe med bildene mine.. men har ikke tatt meg bryet til det enda :)

Bilder er alt, de sier mer enn 1000 ord, og lag deg ett album, jeg skriver eller svarer ikke folk med bare ett bilde

Sukkerbruker

7 feb. 11 23:24

sukker jente chat m meg jeg er ny så lær meg litt,hvordan d funker ,du e veldig attraktiv jente,