Overkjør meg, vær så snill..

Hei jeg er en gutt på 26 år har aldri hatt et ordenlig forhold. Jeg ser på meg selv som ganske oppegående peron, uten noen spesielle problemer. Jeg kommer sjelden i kontakt med jenter, vei ikke hva jeg gjør feil. jeg har laget meg en profil hos der xxxxxx og pin xxxxxx, viss du har muligheten til å se på den og gi meg råd??? Det hadde jeg blitt kjempe glad for

Hei gutt på 26 år. Jeg har vært inne på profilen din og sett litt, og jeg fant vel en profil som matchet meldingen du sendte til meg. La meg derfor få være litt stygg i starten. Profilen virket slurvete og kort, uten noe som helst personlig preg. Jeg fant ett enkelt bilde av deg i en uheldig vinkel, langt unna, umulig å se hvem du er. Når du ikke engang gidder å skrive noen lunde riktig, ikke noe særlig om hvem du er, hva slags svar forventer du av meg? Hva forventer du av jenter? Det er faktisk helt umulig å finne ut noe som helst, annet enn at du liker hunder. Hvor mye skal jeg investere i å skrive tilbake? Faktisk så tenkte jeg å ignorere spørsmålet ditt. Ikke fordi jeg ikke oppfattet det som seriøst, ikke misforstå, men fordi jeg ble så uendelig uinspirert.

Ok, litt basics. Og jeg er ikke ikke noen ekspert på «datingprofiler», bare så det er sagt. Når du definerer deg som «muskuløs, trener og spiser sunt iblant», og så står du og holder en boks med øl (på det dårlige bildet ditt) uten å vise hverken muskler eller sportsinteresse, hvilken troverdighet tror du at du har da? Og så er det alle skrivefeilene, lær deg i det minste og/å regelen. På nett så er ens språk en av få måter man kan vise hva slags ressurser man besitter, og vittige formuleringer kompenserer ikke for grammatiske feil i ditt tilfelle. Er du helt håpløs (ikke bare lat) så skriv først i Word, så kan stavekontoroll hjelpe deg. Og ikke skriv at vennene dine sier at du er dumsnill. Har man bare en patron, ikke bruk den til å skyte deg selv i foten, ikke sant?

Og så klærne da. Husk at jeg bare har ett enkelt bilde å gå på her, men jaggu står du ikke i en hvit (?) t-skjorte som henger av skuldrene dine (siden hele deg henger over ett eller annet). At du aldri gir deg hvis du kommer over et teknisk problem, sender kanskje heller ikke alle de riktige signalene. Seriøst. Du står i den viktigste konkurransen i livet ditt. Den STORE konkurransen. Ha litt næringsvett, mann! Vet du at ca 25% av norske menn forblir barnløse? At kvinner heller resirkulerer «brukte» menn enn å gå for menn de ikke tiltrekkes av? Det er ikke slik at siden det er (nesten) like mange kvinner og menn på jorden så blir det en partner til hver. «Den rette» finnes ikke. Det er en konkurranse. I dag har kvinner til og med muligheten til å la seg kunstig befrukte, og gjøre staten til far, om de ikke finner menn de er fornøyd med. Og tallet er stigende.

Med andre ord, som mann er du nødt til å ta kontroll over omgivelsene dine, ellers tar omgivelsene kontroll over deg, og luker deg ut av kappløpet. Dette starter alltid med å ta kontroll over seg selv. Selvkontroll er et minimum, for hvordan skal du få verden til å jobbe for deg, om du ikke klarer å jobbe for deg selv? På et helt helt grunnleggende nivå så er dette vekta som kvinner veier oss i. Er dette en mann som virker på omgivelsene sine, eller er det en mann som skubbes rundt av konsekvenser som andre mennesker påfører ham.

Du må med andre ord ta grep. Ork å skrive riktig, og skriv litt mer. Få disse musklene du snakker om, eller vis dem hvis du har dem et sted, sett deg inn i verden du lever i, slik at du kan videreformidle det du ser og tenker på en interessant måte. Les en bok, eller dra på en interessant reise. Få tatt noen bilder av deg selv, mange, slik at man får et skikkelig inntrykk av hvem du er. Om ikke du bryr deg om utseende, ja så gjør andre det. Hvis noen andre vil at jeg skal sjekke profilen og si hva jeg synes, ja, så ha noe innhold der.

Håper jeg ikke har vært for hard nå, men herregud, prøv i et minste. Det finnes en verden der ute. Ta del i den. Gjør krav på din del av kaka.

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

29 jan. 11 14:10

Fantastisk!!!

Sukkerbruker

30 jan. 11 14:21

Festen er ikke over, det er kake igjen!

Sukkerbruker

31 jan. 11 10:53

LOL!

Og akk så sant. Det er altfor mange menn som ikke skjønner at de faktisk må gjøre seg selv attraktive for å få noen uttelling hos det fagre kjønn. Det er ikke slik at alle får, hvis de bare er tålmodige og venter lenge nok. De fleste jenter vil heller være alene enn sammen med en kjedelig, dumsnill fyr som verken har orden på livet sitt eller vet hvordan han skal behandle en jente slik at hun føler seg attraktiv, verdsatt og spesiell.

mann33

Sukkerbruker

31 jan. 11 15:16

AMEN!

Sukkerbruker

1 feb. 11 20:34

Preben, slo det deg på noe tidspunkt mens du skrev dette svaret at fyren kanskje ikke har verdens beste selvtillit fra før? Og kanskje han har dysleksi? Jeg er helt enig i det du skriver, men det var for krasst spør du meg. Du kunne ha klart å si det samme uten å overkjøre ham så kraftig, eller hva?

Sukkerbruker

2 feb. 11 09:14

Jeg tror det heller er viktig for mange menn å forstå at det ikke er meningen fra naturen av at de skal ha noen nevneverdig kontakt med det motsatte kjønn.
De har rett og slett ikke utseende som er tåelig nok for et annet menneske å ha innenfor de intime grensene, samtidig som de heller ikke evner å utvikle sosialintelligens i den grad de kan ha nytte av det.
Men dette behøver ikke å være negativt, det gir en god grobunn for samfunnet å ha tilgang til kreativiteten som oppstår hos menn som ikke har sex.
De lager tegnesserier,dataspill, utvikler teknologi eller tar jobbene inen andre vil ha osv.

Sukkerbruker

2 feb. 11 09:14

ingen andre vil ha, skulle det stå.

Sukkerbruker

2 feb. 11 16:25

Syns det var helt greit svart, jeg. At Z.Møller ikke sparer på kruttet eller sine polariserte oppfatninger er da ikke noe nytt...:)

I dette tilfelle ber faktisk innsender om å bli "overkjørt". Eller har jeg misforstått noe?

Har møtt en slik en gang, irl. Han interesserte seg ikke for jenter før han ble 25 år(!) Not kidding. Man kan spørre seg hva slike har fått med seg hjemmefra. Og om det ikke hadde vært fint, mest for dem selv - om alle slike fikk et skikkelig Z.Møllersk (verbalt) spark bak, for å våkne litt.

Sukkerbruker

3 feb. 11 02:03

Golfklapp til deg Preben!
Om det nå er slik at gutt26 har dårlig selvtillit og dysleksi, så vet han iallefall hva som skal til for å endre på førsteinntrykket. Nettdating er desverre slik at førsteintrykket har alt å si for om noen tar kontakt. Man må ha noe som fenger. Rådene Preben kommer med er også noe jeg håper gutt26 og alle andre mannfolk tar med seg ut i den virkelige verden og!
J24

Sukkerbruker

3 feb. 11 18:26

Preben, er du singel? ;)

Sukkerbruker

5 feb. 11 18:36

Jeg digger direktheten og ærligheten til Preben! Skulle vært flere som deg! Og det er så sant, så sant det du sier.... jeg er farlig nære å tenke at 80% av mennene "out there" er "ånds svake".... :-/

Sukkerbruker

12 feb. 11 02:51

Jeg får faktisk mye større respons etter at jeg fjernet så og si hele profilteksten min og bare har noen få linjer og ingen beskrivelse av hva jeg søker. Etter min oppfatning er det umulig å skjønne hva jenter er ute etter.

Sukkerbruker

2 mars 11 21:24

nicely put, hele greia!

Sukkerbruker

9 mars 11 14:26

Er så fullstendig enig i det du skriver, Preben! Et førsteinntrykk med et dårlig bilde og en tekst som det oser latskap av, er rett og slett fullstendig turn-off.. Det er greit at folk har dysleksi, men da er det faktisk mange som er så oppegående at de bruker et tekstprogram til hjelp. Så dårlig formulert tekst, og/å feil, ingen komma eller punktum, ingen store bokstaver, feilskrevne ord - jeg slutter å lese etter første linjen uansett hvor interessant det kan være det som faktisk står der!! Sier MYE om person, spør du meg! :-)

Sukkerbruker

10 mars 11 17:45

Jeg fikk en mail fra en som sa han var veldig nysgjerrig på meg, og ville gjerne ha kontakt med meg. Han sa videre at han håpte min interesse ville være like stor, og at jeg ville svare tilbake. Jeg gikk inn på profilen - der var det ingen bilde, et par linjer om at han var en snill, grei og rolig person. That's it... Mente han da seriøst at han håpte jeg ville bli like interessert, og ta kontakt?? Begynner å lure på folk av og til...

Sukkerbruker

16 mars 11 14:31

Dette spørsmålet og svar burde vært lagt ut på forsiden...
Flott og utfyllende svar Preben. Du gjør en kjempejobb og det er gøy å lese dine reflekterte synspunkter :)

Sukkerbruker

8 april 11 23:07

dypt! ber mann om kritikk må mann tål det også ;D