Ungpike søker fotballproff

Hei Preben! Jeg har et problem og det er at jeg tror jeg liker en person. Dette er ikke en hvilken som helst person, men han er fotballspiller og 33år gammel, selv er jeg 18. Grunnen til at dette har blitt et problem er fordi en kald vinternatt i november havnet jeg på nachpiel med disse fotballgutta og kom i kontakt med denne fyren. Vi snakka godt og endte med å kline i sofaen og han spurte om jeg ville bli med opp på hotellrommet. Jeg fortalte han klart at jeg ikke kunne og vi endte opp med å råkline ute i gangen før jeg måtte dra. Vi bor ikke på samme plass og i ettertid når han har spilt kamp her jeg bor spurte han om vi kunne treffes. Jeg ville VIRKELIG møte ham, men nå har det seg sånn at han vet ikke hvor gammel jeg er.

Han prøvde å få meg med på en uteplass som har aldersgrense 23år og jeg sa jeg ikke kunne pga studier tidlig dagen etter. Han sa at han ble veldig skuffet over mitt valg og etter det har han ikke svart på mine meldinger. Dette er noe jeg har tenkt på i flere uker og jeg føler ikke jeg kan gjøre stort. Når jeg ser denne personen på tv'n, blir jeg sjarmert i senk, men jeg tenker også at han sikkert har kvinner over hele landet han har kontakt med (selv sa han at han ikke hadde det). Jeg skjønner at jeg først og fremst bør fortelle hvor gammel jeg er, men det er så utrolig vanskelig - for jeg skjønner nesten 100% at han ikke vil ha en som er 15år yngre enn seg selv. Jeg er kjent for å være ganske voksen i oppførsel og utseende og VIL virkelig virkelig ha denne mannen, men jeg skjønner ikke hvor jeg skal begynne for å kanskje lykkes...

Håper du har noen kloke råd/tips. Hilsen Kristin.

Hei Kristin. Skjønner at du er fortvilet. Er det dette som heter Bieber-feber? Nei, nok tøys. For å si det veldig enkelt, så er ikke alderen din noe problem så lenge du ikke er ute etter et seriøst forhold. Nå virker det likevel som at det er dette du håper på, og da må jeg nok dessverre skuffe deg. Og fordi du så sikkert vektlegger informasjon som passer med dine drømmer mer en de som ike gjør det, skal jeg være ekstra tydelig: Du kommer aldri til å bli kjæreste med denne omreisende, 15 år eldre fotballspilleren. Aldri. Men jeg skjønner godt at du ble betatt av ham. Hvis du kun er ute etter et forhold så gjorde du nok klokt i å takke nei. Selv om fotballspillere er litt ”yngre” i hodet enn oss andre, som følge av lengre perioder uten intellektuelle utfordringer, og gjentatte hoderystninger, så er nok forskjellen likevel så stor at en form for inderlig gjensidighet mellom dere blir utenfor rekkevidde. Jeg vil anbefale deg å heller bruke ham som ”trening”, eller for å gjøre de andre gutta sjalu. Han har nok jenter rundt i hele landet som han ringer når han er i byen (jeg kjenner selv en fotballproff , og andre mennesker underholdningsbransjen som har et navn. Slik er det.), og du er dessverre en av mange.

Når det er sagt, hvis man har mange reisedager så kan det være hyggelig å ha noen man kan treffe. Test ham, si at dere godt kan gå ut og spise, eller noe slikt, når han er i byen neste gang. Kanskje han synes at det er hyggelig. Og hvis du ikke er interessert i å ha sex med ham, si at det er for tidlig, og at dere må date litt mer først. Tyn ham og ha det gøyJ Det kan jo også være at du har lyst til å ha sex med ham, og det er jo greit. Attenårige jenter har ikke vært et problem for menn når det kommer til sex. Tvert imot. Bare vit at det ikke blir til noe mer, slik at du ikke kjøper deg tid sammen med ham med sex, som du egentlig bare vil ha med menn som du har følelser for, og som gjengjelder disse følelsene. Da føler du deg bare dritt etterpå.

Sett utenfra så virker det som at det i alle tilfeller vil være vanskelig for deg å kontrollere denne situasjonen. Du synes det er stas å få oppmerksomhet fra ham, og han skal sikkert ikke investere mye tid i deg før du blir skikkelig forelsket, slik bare attenåringer blir forelsket. Han er eldre enn deg og vil vite hva han skal si. Han tilhører en verden du så gjerne vi bli en del av, som så mange andre jenter. Solen skinner på ham, du står i skyggen og kjeder deg. Hvis du skal bruke din tid på ham, din ungdom og dine følelser, sørg for at han gir noe tilbake. Det er ikke nok at han tar deg med på nachspiel etter kampen. Da blir du en av hundre det året. Nei, du vil på ferie med ham. Du vil bli invitert til bortekampene hans, på hans regning.

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

15 juni 11 20:23

Gode råd fra Preben denne gangen. Jeg har selv kastet bort år på en mye eldre mann som jeg var veldig betatt av mens han bare syntes det var greit å date meg mens han så seg om etter noen bedre. Det ødela selvbildet mitt og sendte meg inn i depresjon. Gjør deg selv en tjeneste, Kristin, og finn deg en som viser tydelig at han er like forelsket i deg som du er i ham. Denne fotballproffen er ikke den rette.

Sukkerbruker

18 juni 11 16:34

Good advice. Only a comment - hope that it's not only 18 years old that can fall greatly in love.