Sukker backstage

Da er sommeren her, og det er på tide med en liten sommeravslutningsfest. Jeg ble invitert opp i Forskningsparken hvor Morten & Morten & co holder til, for litt god sushi, vinsmaking ( Morten G har fått det for seg at Sukker skal ha en egen vin), og en tur ut til Tusenfryd, alle sammen. Det viste seg at det var meg og Morten G. som var feigingene som ikke turte å prøve noe, bortsett fra radiobilene, da, hvor vi begge hadde talent. Det har ofte slått meg hvor sinnsykt det  ser ut i lokalene til Sukker, de gangene jeg har vært der oppe. Mye av skylden til dette tror jeg er at Morten G. er en slags oppfinner ved siden av, og at han har problemer med å skille Sukker fra de andre rare greiene han holder på med. Eller nei, det er ikke bare han som har skylden. Morten B. har akvariet sitt og alt det andre rotet sitt, mens datagutta sitter og koker inne på rommet sitt de også, uten at det er så spesielt ryddig eller rent. I alle tilfeller ser det så sinnsykt ut at jeg benyttet anledningen til å filme Sukkers kontorer og legge det ut her, slik at dere kan se selv.

Sukkers backstage, trykk her.

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

15 juli 11 13:47

Og vi får ikke sett videoen desverre:-( Det står at den er privat. Kanskje dere må åpne så alle kan se:-D

Sukkerbruker

27 juli 11 16:27

Hmm her var det ikke mye å se nei... FIks det da :-)

Sukkerbruker

2 aug. 11 13:22

Funker hos meg. Spesse, men kule fyrer