Kvinne, 28 år og evig singel?

Hei. Jeg er fast bruker av sukker, men jeg må ærlig innrømme at jeg er sjelden inne der. Når jeg har tatt kontakt med gutter på min alder, får jeg høflige svar tilbake at vi ikke passer sammen. Hva leter folk etter? Er folk som er her inne klar for langvarig forhold eller er de mer ute etter flørt? Jeg har opplevd folk som har ønsket å møte meg, men som avlyser i siste liten, samt de også har sagt at de har funnet seg en kjæreste. Var på sukker festen deres i fjor og da møtte jeg en gutt som bare var ute etter å få meg hjem til seg, men jeg avslo da jeg verken kjente ham eller hadde lyst. Det er flere grunner til at jeg er sjelden inne på nettstedet. En grunn er at jeg har ikke helt troen på å finne mannen i mitt liv der, en annen grunn er at jeg ønsker å treffe ham i virkeligheten i sosiale sammenhenger (gjerne via venner og kjente). Flere av mine venner har datet og møtt dem de har kontaktet og enkelte er også i fast forhold nå. Tilslutt kan jeg si at jeg er 28 år nå og har ikke vært i forhold før. Flere av mine nærmeste venner og bekjente har etablert seg med egen familie. Selv om jeg fortsatt har venner som ikke er det. Har du noen råd til meg?

 

Hei. Ja, her gir du meg ikke så my informasjon om deg, annet enn alderen din. Det du egentlig spør etter da, er hva menn ser etter i et seriøst forhold sånn generelt. Hvis du har lyst å vinne frem hos menn, handler det om å score høyt på disse tingene.

 

For det første. Når menn ser etter en livsledsager, leter de etter varme og empati. Dette er faktisk noe som både menn og kvinner setter veldig, veldig høyt i en langvarig partner. Kvinner (og menn) som er selvopptatte, kravstore, lite lyttende og impulsive, eller har slitsomme personligheter, skaper utrygghet og er lite forenlige med familieplanlegging. Dette er ikke et frikort for å være apatisk og kjedelig. Det handler om å være en person som har en sterk psyke på en balansert og lite strevsom måte, som er fornuftig og til å stole på. Noen man kan regne med når man skal planlegge et helt liv sammen med. Forhold handler ikke bare om følelser og romantikk. Det er også et AS som skal fungere.

 

På det neste punktet skiller menn og kvinner seg noe. Menn er villige til å ofre sosioøkonomisk status i bytte mot skjønnhet, mens kvinner gjør det motsatte, og ofrer gjerne litt utseende for sosioøkonomisk status. Fremdeles er menn innforstått med en forsørgerrolle, selv om de fleste norske menn i dag er mindre villige til å omfavne et familieliv hvor de henvises til arbeidslivet. At man som kvinne har stå på-vilje, og kan bidra økonomisk  er viktig, men også utseende. Dette er ofte et sårt tema, men man kan gjøre mye her, og det er ikke vits i å synke ned i fortvilelse av den grunn. Spesielt overvekt kan være et problem for menn, har jeg inntrykk av. Man trenger ikke ha høye kinnbein og langt fyldig hår, men en kropp som bærer preg av ungdommelighet. Overvekt bryter opp formene og gir inntrykk av at man er usunn og eldre, rent fysiologisk. Menns tenningsmønstre er giret mot fruktbarhet, som igjen betyr former men likevel en ungdommelig slankhet. Kvinner har fortalt meg at de tror at for kvinner, så er høyde det samme som vekt er for menn. Kvinner med mye vekt, er som lave menn,  bortsett fra at kvinner kan trene og slanke seg. Menn kan prøve å bli større, men vokser kun i bredden. Hvis du ønsker å maksimere mulighetene dine så er du en ung kvinne som kna forme kroppen din slik du vil, det handler om viljestyrke.

 

Hvis du få avslag helt i begynnelsen av tilnærmingen dine, kan det tyde på at du har en jobb å gjøre med det ytre, hvis du får avslag etter at dere har datet en stund, kan det tyde på at du må jobbe med de indre tingene. At du er 28 år og ikke vært i forhold før kan tyde på at du gjør noen feilvurderinger ganske systematisk. Altså at du benytter seg av noen tankemønstre som ikke fører frem. At du har lyst å møte en mann i sosiale settinger er en sunn impuls, men så er spørsmålet: Hva gjør du når du er i disse situasjonene?

 

Ta en runde med vennene dine og be dem om å være ærlige med deg. Si at du ikke kommer noen vei og at du har lyst å gå grundig til verks med deg selv, hvor du har lyst å forbedre deg på en rekke områder. Dette gjelder utseende, livstil, karriere, sosial omgangsform, og så videre, og at du trenger hjelp. Si at du ikke vil høre at du bare ikke har truffet den rette enda. Prøv med en kompis av en kompis, og be ham om å være ærlig. Venner er ofte ikke interessert i å være konfronterende, da dette er en psykisk belastning for dem. Hvis du skal bruke nettet, så ta mange bilder som viser hele kroppen. Området rundt hofte/midje (ratio) er svært viktig. Lykke til i sommersolenJ

 

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

6 aug. 11 15:26

Det Preben sier er veldig bra, har bare lyst til å komme med en liten kommentar i tillegg. Du lurer på om menn her inne bare er ute etter en flørt, eller om det også er de som ser etter et mer langvarig forhold.

Selvfølgelig er det begge typer menn her inne. Hvis du aldri har vært i noe forhold tror jeg det kan være lurt å løfte fokuset litt vekk fra at du ønsker et langvarig forhold med den første du treffer. Selv om man kanskje tror man gjør det, så vet man oftest ikke hvem man passer best med før man har datet flere, og sett hva man liker og ikke liker.

Er man for mye ute etter et forhold med en gang, så kan man dessuten fort fremstå som litt smådesperat, selv om man ikke føler det slik selv. Det riktige forholdet dukker opp når du er klar for det :).

Sukkerbruker

8 aug. 11 14:41

"Kvinner har fortalt meg at de tror at for kvinner, så er høyde det samme som vekt er for menn."

Jeg tviler ikke på at noen kvinner har sagt dette, men dette gjelder i stor grad kvinner uten mye selvtillit. Det er de som trenger bekreftelse fra sine venninner og som føler de må kompensere for egen utilstrekkelighet ved å bruke masse tid og energi på å strebe etter noe de tror alle vil ha, og som dermed er "best" for dem.

Når ble det bedre med en høy feit mann, enn en gjennomsnittlig høy, atletisk mann med gode lederegenskaper, som kan få følelsene dine til å bruse grunnet noe *litt* mer fancy enn lengden på ryggen sin? Mange ville nok kastet seg etter den høye feite, men det er her den smarte kvinne kan gjøre et rasjonelt og i mange tilfeller bedre valg.

Sukkerbruker

9 aug. 11 18:25

Hvis det ytre teller mer enn det indre så burde jo det vært enda flere single?

Sukkerbruker

14 aug. 11 12:11

Jeg er også enig med anonym 1 i det som gjelder å virke litt smådesperat når man hver gang er veldig ute etter en langvarig forhold. Jeg er kvinne og egentlig ikke ute etter en langvarig forhold (har avsluttet et for ikke lenge siden), noe som kan virke litt merkelig for mennene her inne, har jeg merket. Jeg ser ikke bort fra at selv kortvarig flirt kan føre til noe, men skuffelsen er ikke så stor hvis den ikke gjør det dersom man ikke hele tiden har hatt fokuset på dette. Det ytre teller sikkert ikke mer enn det indre i virkeligheten men når det gjelder nettdating og utseende så er det nok mye viktigere enn vi ønsker å innrømme.

Sukkerbruker

18 aug. 11 22:19

ekke lett dtte her

Sukkerbruker

3 sep. 11 17:37

Jeg innser nå at utseende har mye å si for det motsatte kjønn og vurderer seriøst å jobbe med meg selv:-).

Sukkerbruker

10 sep. 11 13:37

hei ble litt nysgjerrig på deg !!! kan ikke du stikke innom min side og si hei da :)
richard :)