Nisjeprodukt?

Jeg føler det er veldig vanskelig å få noen som helst respons på meldinger. Jeg stresser ikke når jeg skriver en førstemelding. Jeg har pleid å skrive en kort melding hvor jeg kommenterer eller stiller spørsmål ut i fra hva jeg har lest i profilen, eventuelt også bilder, for å vise vedkommende at jeg faktisk har lest profilen, og ikke sender ut en standard-melding. Men dette fungerer tydeligvis veldig dårlig. Har du noen tips?

 V

Hei V. Når jeg først leste brevet ditt trodde jeg at du var en mann. Men så la jeg merke til kallenavnet ditt og eposten din, og skjønte (håper jeg) at du er en kvinne. Og da ble det jo litt rart. En kvinne som er aktiv og som ikke får respons? La meg fortelle om et eksperiment som har blitt gjort på en av de større datingsidene (på verdensbasis), og som jeg tror kan være relevant for din situasjon.

 

Forfatter og skribent J. Millward lagde ti falske profiler. Fem kvinner og fem menn. Det han ville finne ut av var hvor forskjellig internett-datingen var for kvinner og menn. Han brukte profilbilder som varierte i skjønnhet, slik et dommerpanel vurderte disse. Deretter fikk alle den samme billedteksten. Den eneste forskjellen var altså profilbildet.

Millward fant forutsigelig nok ut at det var stor forskjell i hvor mye oppmerksomhet de ulike profilene fikk. De to mest attraktive kvinnene fikk 581 prosent flere henvendelser enn de resterende kvinnene sammenlagt! Han fant også ut at kvinnen som fikk flest henvendelser, også var den kvinnen som dommerpanelet hadde rangert som vakrest. Og hun hadde fått 17 ganger flere henvendelser enn den mest attraktive mannen bare etter en uke.

Over det hele ble alle kvinnene kontaktet mye mer enn alle mennene, hvor de tre lavest rangerte mennene ikke fikk noen henvendelser i løpet av uken eksperimentet pågikk. Millward konkluderer: Når det kommer til å få henvendelser på nett, feier kvinner mennene av banen. Og når det kommer til kvinner som er fysisk attraktive, sandblåser de mennene bort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne datingsiden har også gjennomført noen egne undersøkelser, og de bekrefter at vakre kvinner får mye mer oppmerksomhet, men også at menn har en tendens til å ignorere mer ordinære profilbilder.  Men de fant også ut at profilbilder som splittet dommer panelet, hvor vurderingene varierte, også fikk mye oppmerksomhet. Å ha et litt spesielt utseende, eller profilbilde kan polarisere menns vurderinger av profilen, men ofte så tjener kvinnen på det.

Det går ikke an å overdrive hvor viktig bra bilder er for nettdatingen. Spesielt hvis du er en kvinne. Hvis du ikke får noe respons, selv etter at du tar kontakt så bør du seriøst vurdere om du ikke skal ta noen nye, bra bilder av deg selv. Sett gjerne sammen et eget dommerpanel av menn og be dem velge ut de to-tre beste av dem. Rydd så teksten din for skrivefeil. Og så kan man ta konsekvensen av det denne datingsiden også fant ut om varians. Hvis du er litt lubben, spill på det. Har du en litt stor nese, ikke forsøk å skjule det. Du trenger ikke å få alle til å synes at du er vakker, kanskje du er et ”nisjeprodukt”. Lykke til i høstmørket.

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

4 okt. 12 12:50

"kanskje d" hva?

Sukkerbruker

6 okt. 12 04:03

Er det dette en kaller å sparke inn åpne dører?
Bare en liten sak, kvinner som ikke greier å begrense seg hverken i bruk av sminke og vurdering av utrigning i profilbildet sitt er komisk patetisk. Dette er vel en datingside, ikke et audition rom for jenter med "skuespillerambisjoner"?

Sukkerbruker

6 okt. 12 14:34

Ser at Preben skriver at når det gjelder å få henvendelser så feier damene oss menn av banen! Dette beviser bare et annet faktum, når det gjelder å henvende seg til noen på nett så feier menn kvinner av banen!

Synes undersøkelsene Preben viser til langt på vei beviser at damer er sinker, som sitter på gjerdet og venter på "Mr.Right"

Sukkerbruker

6 okt. 12 15:52

Er det noe i denne undersøkelsen som sier noe om "kvaliteten" på meldingene kvinnene og mennen fikk?

Det er jo ikke til å stikke under en stol at kvinner langt mer ofte får brev fra menn som søker noe helt annet enn det profilteksten til kvinnen forteller at hun søker.
Og da forsvinner jo hele vitsen med å få disse ekstra brevene.

Er det noen undersøkselser som sier noe om hvem av kvinner og menn som generelt sett får flest "seriøse" brev? Brev som viser at vedkommende som sender dem har lest profilteksten og fått med seg at h-n er innenfor hva som søkes, og som også inneholder kontaktsøkende innhold som er seriøst?

For antall brev sier jo egentlig INGENTING om hvor godt man ligger an mht å finne seg den store kjærligheten. Og får man 80% henvendelser som er useriøse eller fra menn som er for unge, gamle, eller som ikke bor innenfor det området man søker kjæreste fra, så er det jo bare ekstra jobb og bortkastet tid å få en masse brev man likevel ikke vil ha ;)

Sukkerbruker

7 okt. 12 01:21

Menn er jegere fra naturens side. Det ligger i genene fra vi var urmennesker. Genene er de samme i dag, men samfunnet er forandret. I tidligere tider var det viktig for kvinner å være selektive i valg av menn om de skulle sikre at avkommet ville vokse opp. En mann kan befrukte så mange damer han klarer. En kvinne kan bare bære frem ett barn om gangen. Og barnet var i urtiden avhengig av både sin mor og far for å vokse opp. Det fantes ikke støtteordninger som det gør i dag. Derfor er kvinner genetisk langt mer opptatt av mannens egenskaper i sitt valg enn menn er når de velger damer. For en mann kan det holde at dama er flott å se på. Kvinner i tidligere tider hadde lite bruk for en mann som bare var fin å se på om han ikke kunne beskytte henne og avkommet. Kvinnen var avhengig av en mann som kunne skaffe mat og forsørge familien. Siden genene ikke er endret sitter kvinner fremdeles mer på gjerde og vurdrerer lenge før de velger. Det hjelper ikke hvor kjekke en mann ser ut på bilde om han ikke har beholdt noe av urmannen i seg når jeg skal velge.

Sukkerbruker

7 okt. 12 22:02

Minney.

Sukkerbruker

7 okt. 12 22:10

neimen., det inlegget gikk i stå!
Prøver igjen!

Minney.
Jeg tror menn som sender slike meldinger velger mottakere etter spesielle kriterier, får du mange slike henvendelser så er det noe ved deg som tiltrekker dem.
Ikke at det er din feil, det er bare sånn.

Men jeg har vanskelig for å tro at dette er noe menn som kjønn holder på med! Jeg tror rett og slett det er en mindre gruppe som er svært aktive.

Sukkerbruker

7 okt. 12 23:45

Intressant det som ble skrevet her, det svarte på noen mistanker =)

Sukkerbruker

8 okt. 12 11:18

Er det bare meg, eller har hun nederste dama uvanlig høy panne og en usedvanlig lang nese?
Pinoccioine any one?
Synes hun damen øverst var mest sexy.

Sukkerbruker

15 okt. 12 22:18

Vi er MANGE kvinner som får lite respons her inne. Kvinner over 40 får lite respons tror jeg. Under 40 mye mer. Under 30 veldig mye mer. Det er mitt inntrykk...

Sukkerbruker

16 okt. 12 09:51

Kvinner over 40 har en lei tendens til å velge ut profiler til menn som er en god del yngre enn seg selv. Dette forklarer ihvertfall hvorfor jeg ikke bryr meg med å skrive til mange av de som besøker meg. Videre er det en forsvinnende liten andel av et ellers forstyrrende lavt besøkstall som faktisk skriver til meg.

Sukkerbruker

29 nov. 12 11:32

Hello Dear,

Compliments. how are you faring?
Nice to meet you! I just read your profile and i liked them a lot! I want to know you better, my dear i truly wish we have a correspondent cos am really really going crazy about your beauty. though beauty is not my priority rather i want a woman that has understanding, and also caring. this same woman would stand as my mother, sister, friend, wife and mother of my kids if necessary.hope to hear from you,cos I'm very much interested in starting up a relationship built on trust,sincerity and honesty . don't keep me waiting as I will be waiting for your quick response on my yahoo address johnwilliamswj@yahoo.com , waiting to hear from you soon.john