Verden om norske kvinner

Jeg skal komme med en innrømmelse på vegne av ganske mange norske menn, vil jeg tro. Når jeg skal oppsøke et nytt land, researcher jeg alltid på internett først. Da er det vanskelig å ikke også sjekke hva google sier om jentene i landet jeg skal til. Jenter gjør akkurat det samme om menn når de skal ut og reise. Det er jo spennende. Men hvor troverdige og presise er generaliseringene man finner på internett? Hva skjer hvis man googler ”Norwegian women”? Stemmer resultatet over ens med inntrykket man har som nordmann?

Her er et (for)dommen:

Norske kvinner skal være de peneste og tynneste i hele Skandinavia. De er ikke like glade i amerikanere som svenske jenter. Noen jenter kan gi tydelig beskjed med blikket og smilet hvis de er interessert. Men ikke like tydelige som islendinger og finske jenter. Man bør også være forberedt på raske avvisninger. Litt på siden: Mennene ser bra ut. Men de er dårlige på å sjekke, visstnok.

Norske kvinner må man vise samme respekt som menn. De gir visstnok øyeblikkelig beskjed om de føler seg diskriminerte. ”Tradisjonelle menn” bør være klar over at norske kvinner anser seg selv som kompentente og ansvalige, på lik linje med menn. Dette er også forankret i lovgivningen, som tar likestlillingen svært alvorlig.

Norske kvinner kan virke reserverte, og er det for så vidt også. Man bør ikke være over-vennlig, og heller ta ting i hennes tempo om man vil bli kjent. Ma må også være punktlig når man møter til date. I Norge så er noe annet tegn på slurv og upålitelighet. De skal likevel være verdt bryet, for de har alle de nordiske skjønnhetstrekkene. Som blondt hår, lys hud, klare blå øyne, og hjerne (!). Når de er kledd i bunad er de uimotståelige.

Fordelen med all likestillingen er at også menn kan bli påspandert i ny og ne. Norske kvinner kan betale for en date hvis de anser den som verdt pengene. De nøler heller ikke med å be deg ut på date om de har virkelig har lyst. Samtidig forventer de at mannen gjør sin del av arbeidet i hjemmet, og med barna. Hvis dette er helt fremmed for deg, og du ikke engang vet hvordan et egg kokes, får du probmer med norske damer.

Norske kvinner kan være høye, lyse, med blå eller grønne øyne. Men de fleste er ikke platinablonde, slik de ofte fremstilles. Sammenlignet med vestlige kvinner generelt, så tar de godt vare på seg selv. Fedmeprosenten ligger godt under 20 % (?). Det er som oftest velstelte og veldig stilig antrukket. De stiller ikke i miniskjørt på nattklubbene. De bruker heller ikke veldig mye sminke og er sofistikerte.

Norske kvinner foretrekker norske menn. Det betyr ikke at de er uhøflige, men de er ikke så veldig åpne når det kommer til utlendinger. Samtidig er norske menn blant de vakreste og mest ettertrakdede i hele verden. Det er derfor ikke lett å slippe til, om man er utenlandsk.

Norske kvinner gifter seg og får barn senere i livet en de fleste andre kvinner, mens de sjonglerer en karriere. De er sjelden husmødre, og er fokuserte, selvstendige og selvsikre. De er blant de mest utdannede i hele verden, og på grunn av dette så er det ikke rart at de føler seg berettiget til å velge menn fra øverste hylle.

Ikke verst.

Svarene virker å være en salig blanding av kåte guttedrømmer og politiserte FN-rapporter. Men en del stemmer vel ganske bra. Norge er et spesielt land. Det er også lett å se at det ikke har vært helt enkelt for utenlanske menn som har vært i Norge og forelsket seg i blondinene våre.

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

3 feb. 14 11:16

Nåja.......

Sukkerbruker

3 feb. 14 11:17

Nåja.......

Sukkerbruker

4 feb. 14 14:44

Litt sannhet i dette ;)

Sukkerbruker

10 feb. 14 09:14

Norske jenter er ikke veldig åpne når det kommer til utlendinger? Nåja. De fleste jentene jeg kjenner i Oslo er enten sammen med en utlending, eller har vært det minst én gang før – og ofte flere.

Sukkerbruker

10 feb. 14 13:53

Hehe, morsom lesing :-)

Sukkerbruker

5 mars 14 00:14

Boost til de grader norsk selvtillit...