Sukker suverent best foran Tinder og Møteplassen

Sukker Match Tinder Møteplassen VG

Sukker.no ble den store vinneren av VG sin nye test av datingtjenester.

VG sin egen ekspert på sex-og samliv Ingunn Saltbones skriver: "Sukker er etter min mening den suverent beste nettdatetjenesten. Den har alt du trenger."

Full klaff
En grundig, og ekte test av de forskjellige datingtjenestene førte til full klaff for Ingunn. Hun skriver eksplisitt at vurderingen av Sukker som den suverent beste datingtjenesten, ikke har noe å gjøre med det at testingen resulterte i at hun møtte drømmemannen på Sukker. Hun går derimot nøye til verks når hun lister opp en rekke kriterier for hvorfor Sukker fortjener utmerkelsen som suverent best. Et stort antall godt matchende kandidater, god matchvisualisering og oversiktlig og intuitiv å bruke, en veldesignet og god app var noen av tingene hun trakk frem. 

Bedre enn Tinder og Møteplassen
Dessverre har VG valgt å legge testen under sin betalte seksjon, og det kan være verd å merke seg at deres egen tjeneste Møteplassen ikke kom tilsvarende bra ut. Det at Sukker ble vurdert så mye bedre enn Tinder er også interessant når man ser hvor mye Tinder omtales i media. Kanskje er det litt kjedelig for media å skrive om at folk ønsker å finne seg en kjæreste i forhold til det at folk skal skaffe seg en tilfeldig date, men for de fleste over 25-30 vil det å finne en å dele livet med alltid være noe av det viktigste de gjør. Sukker er optimalisert for å hjelpe til med å dette og leverer varige resultater som ingen andre tjenester kan vise til. 

Tinder er inkludert
Som Ingunn skriver har Sukker med tilleggselementet «Looks» i praksis samme tilbudet som Tinder, samtidig som tjenesten har all den andre funksjonaliteten som skal til for å finne den spesielle man leter etter. På Sukker får man i tillegg opp mye mer informasjon om de man har gjensidig utseendemessig tiltrekning med (får Looks-match med), og man bruker tiden på de som er verdt tidsbruken. I tillegg kan man på Sukker også se matchtallet når man avgjør om man liker vedkommende eller ikke. Dette er noe man får igjen den dagen man er på date. 

Her finner du en link til artikkelen som dessverre er lagt under VG+

http://pluss.vg.no/2015/04/01/1976/1976_23426859

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

9 april 15 14:51

Har testet noen forskjellige tjenester opp igjennom og er enig i konklusjonen. Synes Tinder fungerte best i starten, men ble lei av å bruke tid på menn som kun var interessert i å få meg i seng. Vel fortjent sukker.

Sukkerbruker

10 april 15 13:21

Helt enig i denne testen, veldig mye rare og dårlige tjenester.

Sukkerbruker

11 mai 15 23:38

Be2 er et bol av fake profiler. De fleste damene ser ut til å være utenlandske betalte profiler for å skape aktivitet, med Google translate som sin beste venn.