Forføre en mann

Hei Preben. Det er en fyr jeg liker veldig godt. Problemet mitt er at all slags damer faller pladask for ham og legger and på ham. Jeg har ingen problemer med å forføre menn generelt, og jeg tror jeg er attraktiv nok for de fleste. Denne mannen har jeg virkelig lyst å forføre, men jeg har skjønt at jeg egentlig ikke vet helt hvordan. De andre gangene har det bare skjedd automatisk. Kankje jeg blir for nervøs rundt ham. Hvordan bør jeg gå frem for å vinne ham, uten å virke helt rar eller tullete? Y.

Hey Y. Så heldig denne fyren er da. Det er vel kanskje slik at når en kvinner merker konkurranse, øker villigheten til å seksualisere kontakten betraktelig. Og det er sikkert både naturlig og nødvendig. Selv blir jeg alltid litt varsom hvis en kvinne prøver veldig hardt å forføre og spille på sex. Det kan i noen tilfeller henge sammen med manglende selvfølelse og et behov for bekreftelse. Det virker ikke å være tilfellet her, men å vise selvsikkerhet tror jeg likevel er avgjørende. Menn tenner på selvsikre jenter. Og skal en jente aktivt forsøke å forføre så tror jeg at hun også må være i stand til å fremstå som avslappet og selvsikker for at det skal ha full effekt. Prøver hun for hardt, kan det bli turnoff. Jo, også for menn.

Det blir vanskelig for meg å her forsøke å argumentere som en «ekspert». Det er til en viss grad subjektivt, og folk er forskjellige. Men la meg prøve, og si at det man vil, i all enkelhet, er å kjenne hennes seksuelle energi og nærvær. Driften og styrken som er der, avslappet og naturlig. Hvis du bruker sex for å forsøke å oppnå noe annet enn sex, og han sanser det, på en eller annen måte, er det ikke lyst eller seksuell energi du projiserer. Kanskje det motsatte.

Det blir mange vage ord her, så la meg famle etter en litt mer konkret måte å beskrive det på. Tenning og lyst er egoistisk. Jeg blir tent og forført når jeg merker at jeg inngår i hennes lyst. At hun har lyst på meg. At hun slik objektiverer meg. Akkurat på samme måte vil at en dame skal fokusere på å nyte og tenke på seg selv i senga. Det er sexy. Det er usexy hvis en dame ikke klarer å slappe av og fokusere på seg selv. Når hun blir for opptatt av å behage, eller bekymrer seg for mye for hva jeg tenker eller reagerer, forsvinner den seksuelle energien. Det blir i beste fall søtt, som kan være varme og gode følelser det også. Men det blir noe annet. Innstillingen din være riktig. Du må være leken og trygg på deg selv. Ikke stresse.

Det hender at man blir spurt om hva slags damer man liker, men det er vanskelig å gi et entydig svar. Det finnes veldig mange forskjellige typer jeg kan bli tent på. Derfor, fokuser på å være den sexy varianten av deg selv. Seksualiser deg selv. Du skal ikke opptre for den andre. Kle deg sexy fordi det får deg til å føle deg sexy, fordi du synes det er sexy, fordi du liker å være sexy. Ikke fordi du vil ha oppmerksomhet. Selv om fyren går i trange jeans, stemmer SV, hører på Indierock og synes tradisjonell maskulinitet er i utgangspunktet negativt, så liker høye heler, en rumpe som stikker ut, og en jente som synes hun selv er sexy, like mye som hvermann.

Ikke legg du bånd på deg selv når det kommer til å slippe deg litt løs klesveien. I enkelte miljøer virker det å være en kultur for at jenter skal kle seg som rumenske uteliggere. Jo mer man kan bryte opp eller skjule former mer krympa ullgensere, jo mer integritet har man, eller? Det er helt OK å av-seksualisere seg i visse sammenhenger for å unngå at mannfolk blander kortene på andre måter enn du ser hensiktsmessig. Vært strategisk. Men vil du forføre, så skal du slippe deg litt løs og være feminin. Heterofile menn tenner på femininitet, slik heterofile kvinner tenner på maskulinitet. Ikke gå lenger enn det du er komfortabel med. Du må selv føle at det er sexy. Det er hele poenget.

Forføring handler om at du får den andre personen til å se for seg dere i en seksuell situasjon. Det foregår oppi hodet hans, og slik sett forfører han seg selv. Jeg tror det i første omgang handler om at han liker det han ser, og deretter at han tenner på energien din, dvs at han merker at du er en seksuell person som liker og vil ha sex. Og ikke bare med ham.

Menn er stort sett mer risikovillige, eventyrlystne, konfronterende og eksperimenterende enn kvinner. Samt en rekke negative ting, selvsagt. Men dette betyr også at for menn så kan kvinner fort bli litt kjedelige. Vi er vant med at det er slik, og forventer ikke at at jenter skal "åpne en ny verden" for oss. Ta oss med spennende steder vi ikke har vært før, oppdage et nytt favorittband i musikksamlingen hennes, en fantastisk kjøretur i den kule bilen hennes, eller en unik og hemmelig restaurant som bare hun og noen få andre vet om, eller andre frilufts- eller kulturaktiviteter. Alt slikt er vi vant med selv å måtte diske opp med. Unntakene får ha meg unnskyldt, for unntak finnes, helt klart. Men slik er det ofte for menn i møte med kvinner. Finner vi en jente som er selvsikker, feminin, seksuell, og vi kan se at hun har et eget kompass hun går etter, så er hun automatisk spennende. Få deg til å føle deg sexy rundt ham, så vil han mest sannsynlig plukke opp denne energien. Ikke jag blikket hans. Jag følelsen inni deg.

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer