Mann til mann

Hei Preben. Det er mange forvirringer her ute i verden! Blant annet er det ikke så lett å finne den rette, eller en som vil bli sammen med en! For en som er 21 år gammel, blir det ofte vanskelig å få en jente til å skrive helhjertet, og man må få til en date for at hun skal ha trua på deg. Men hvordan i all verden skal man få til det når mange jenter vil finne mister perfekt i både utseende og personlighet, og en date er da omtrent som å prøve å finne en unik dråpe i havet! Noen tips til hvordan man kan få en jente til å virkelig ville snakke? Mange første meldinger blir ubesvart. Hadde vært fint å lære noen nye måter å skrive på. Med vennlig hilsen Schei95

Hei Schei95. Nå skal du få høre noen sannhetens ord fra en mann som nesten er dobbelt så gammel som deg. Følger du rådene vil du lykkes langt bedre i dine fremstøt, både overfor kvinner på sukker, utenfor sukker, og i livet generelt.

Når du skriver en melding, er teksten, inkludert grammatikken, språket ditt. Her leverer du førsteinntrykket ditt. Jeg har redigert litt i teksten du sendte til meg, fordi den var vanskelig å forstå. Formuleringer var kronglete og grammatikk var feil. Tro meg, en jente trenger ikke lete etter «mister perfekt» for å rynke på nesen av en slik første melding. Dessverre er det slik at både muntlige og skriftlige formuleringer, gjerne tas som et samlet uttrykk for menneskelige kvaliteter og sjelsevner. Det er ikke rettferdig overfor mennesker fra andre kulturer som ikke har vokst opp med språket de uttrykker seg med, eller mennesker som har spesifikt avgrensede problemer med å lese og skrive (dysleksi m.m).

Om du skriver dårlig fordi du er sløv på skolen, kommer fra et annet land og språk, eller har dysleksi, finnes det løsninger. Er du sløv på skolen, får du legge en ekstra innsats i å forbedre deg selv. Er du fra en annen kultur, vær glad for at du er ung og fremdeles har god tid til å lære norsk skikkelig. Det vil være verdt innsatsen på sikt. Er du dyslektiker, vær åpen om det, og prøv å få samtalen over på muntlig så fort som mulig. Du kan gjerne prøve å ha en renskrevet første melding eller to i bakhånd (som venner har hjulpet deg med). Slik kan du finne ut om det er dårlig språk eller andre ting som hindrer deg i å få respons.

Så er det noe annet viktig du er nødt til å forstå. Jenter skriver eller snakker ikke helhjertet før de er interessert i deg. Faktisk så spør det deg ikke om noen ting før de liker deg og har lyst til å finne ut mer om deg. Jenter kan fremstå som kalde og følelsesløse overfor en fyr som prøver seg på dem, ikke fordi de er kjipe, men fordi de er nødt til å opprettholde distanse overfor gutter og menn som hele tiden prøver å komme innpå dem med alle slags mulige triks. Den kalde og likegyldige fronten kvinner setter opp er skjold. Din jobb som mann er å trenge gjennom dette skjoldet. Ikke å klage over at det finnes. Måten du trenger gjennom på, er ved å imponere henne på ulike måter, relativt til mennene rundt deg. Ved å være snillere, smartere, raskere, penere, rikere, sterkere og mer utholdende.

Skjoldet kommuniserer begge veier. Når hun omsider stiller deg et enkelt lite spørsmål, som, hvor kommer du fra? Hva du jobber med? Hva du gjorde i helga? Så vet du at hun i utgangspunktet synes du er litt interessant. Det eneste du da trenger å gjøre, er å ikke drite deg ut. Men la meg påpeke at dette ikke betyr at du har henne. Det finnes alltid mange faktorer du aldri vil ha kontroll over. Kanskje er det en annen hun også liker, og som hun har pratet med lengre enn deg. Merker du at hun glipper, og så begynner du å stresse, driter du deg også ut. Lar du henne derimot glippe på den riktige måten, vil hun tenke på deg som en reserve om det ikke skulle funke med fyren hun prioriterte der og da. Skjønner du?

Dessuten, menn som legger ned mye tid og arbeid i å jakte på damer blir nødt til å jobbe med dette hele livet. Menn som derimot bruker samme tid på å forbedre seg selv, får til slutt damene etter seg. Skjønner du hva jeg mener? Få kropp, karriere, sosialt nettverk på plass, så er det damene som jakter på deg.

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

17 jan. 17 22:47

Med fare for å undergrave sukkersiden, som du absolutt ikke bør gi opp; men prøv også Tinder eller Happn, fordi de er en så lettvint måte å komme i kontakt - nettopp fordi de er overfladiske. Ofte har damene der profil også på Sukker - men her er det nesten som seriøsiteten gjør terskelen for å svare eller ta kontakt litt for høy enkelte ganger.

Sukkerbruker

19 jan. 17 20:39

Mye av sjarmen forsvinner dersom profilteksten og meldingen er dårlig formulert. Dersom jeg ikke svarer på slike meldinger, får jeg gjerne spørsmål om hvorfor jeg ikke svarer. Jeg finner det vanskelig å svare ærlig på slike spørsmål uten å såre mer enn jeg ønskjer. Det kan være fristende å ty til forklaringer i retning av dårlig kjemi, selv om jeg kunne ha svart langt mer presis. Har dere noen tips?

På den andre siden av skalaen. Jeg, og sikkert mange andre, blir sjarmert i senk av dem som skriver lange, koselige og personlige fortellinger om seg selv og kjæresten de ønsker seg.