VM i fotball og dating

Jeg har aldri vært en fotball fan, men VM i fotball liker jeg å få med meg. Grunnen er at lagene representerer nasjoner, ikke bare økonomien til de ulike klubbene, og derfor føler jeg at mer står på spill. En studie som ble gjennomført av Durex med 2000 mannlige deltagere, har vist at også dating og samliv kan stå på spill når VM i fotball går av stabelen.

Det er en kjent sak at menn som gruppe har en sterkere kjønnsdrift enn kvinner (som gruppe). Men mens VM i fotball pågår, blir det å få med seg kampene viktigere for menn i 40% av tilfellene. 

Studien ble gjennomført som en del av #DontFakeIt-kampanjen til Durex under VM i fotball i 2014. Den gang som nå, ble «filming» (fotballspillere faker skade i håp om frispark eller straffespark) et samtaletema. Man mente det var morsomt at hele 40% av menn ville fake en unnskyldning overfor partneren for å slippe å ha sex mens en fotballkamp pågikk, og samtidig at 70% av av menn synes at å fake en skade på fotballbanene ødela kampen. De som har sett Neymar og Brasil spille i år, vil kanskje være enige.

 

Man fant også ut at selv om de fotballinteresserte mennene ikke backet helt ut, så ville 42% av dem prøve å blir «raskt ferdige» for å ikke gå glipp av kampen. 37% av mennene sa at det kunne gå med på å ha sex med partneren om de kunne få lov til å ha TV på i bakgrunnen.

Når menn ble spurt hvorfor VM i fotball bli viktigere for dem, gir de ulike svar, og noen er mer panegyriske enn andre. En av dem forteller:

«Fotball, eller spesielt VM i fotball, er bedre enn sex fordi i motsetning til at bare en, eller kanskje to personer får utløsning, så får hele nasjonene en utløsning når scoringen kommer. Den kollektive spenningen i forkant av kampene er sterkere enn den seksuelle spenningen man opplever i privatlivet. Følelsen av å ha ens eget land, stemplet som vinner, skrevet over TV skjermen over hele verden, er euforisk. Det føles historisk! Ingen orgasme kan leve opp til noe slikt»

En annen mann er mer ordknapp:

«VM i fotball skjer en gang hvert fjerde år. Sex er tilgjengelig hvert år, året rundt».

Studien forsøkte også å kartlegge hva slags unnskyldninger menn ofte benyttet seg av når de prøve å snike seg unna for å se VM i fotball. Her kommer de ti mest populære i ordnet rekkefølge:

Jeg har lyst å se fotballkampen.

Jeg har vondt i ryggen.

Jeg er trøtt/sliten.

Jeg har hodepine.

Jeg har jobbet overtid og er sliten.

Jeg må jobbe overtid.

Jeg har drukket for mye.

Kan vi gjøre det senere heller?

Jeg føler meg litt uvel.

Jeg må opp tidlig i morgen.

Studien er relevant for single også. Om noen på sukker har merket et lite frafall i oppmerksomhet i det siste, så trenger det ikke være noe annet enn menn som er særdeles oppslukt i VM i fotball. Om du er en av damene som liker å se fotball selv, kan en bra strategi være å be ham ut på en VM i fotball-date på den lokale sportsbaren. Ha et fortsatt fint VM i fotball!

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer

Sukkerbruker

9 juli 18 12:31

Vi lever i 2018. Damer elsker også fotball:soccer:️

Sukkerbruker

18 juli 18 21:41

Datet en fyr en gang under et VM, eller mer korrekt, vi var vel sammen, da fikk han klar beskjed av meg om at "jeg kommer ikke opp til deg i morgen, altså! Jeg skal se den kampen." Og når det gjelder "unnskyldning", om man måtte ha det, er den soleklar: Det er VM hvert 4. år. Det mennesket kunne man treffe så og si nesten daglig.
(F-Lady står for Fotball-Lady, det var bare for langt. I tilfelle du lurte!)