Kom på boklansering

Først av alt vil jeg få si tusen hjertelig takk for hjelpen med å finne fram til min drømmemann! Hatten av for sukker.no, som har æren for at jeg idag er lykkelig gift og med en liten pudding på 9 måneder!

I 2014 la jeg derfor ut på en liten turné med kamera og lydopptaker, inviterte meg selv hjem på overnattingsbesøk til fjorten rause og modige sjeler som alle var nettdatere, i et forsøk på å skildre noen av menneskene bak algoritmene på et så ærlig vis som mulig, og dokumentere en liten bit norsk samtids kulturhistorie.

Resultatet av alle disse møtene skal feires med bokslipp 31. januar på Dattera til Hagen i Oslo.

Min dannelsesreise innen algoritmer og stevnemøter bragte altså med seg både livspartner og baby, men også en dyp fascinasjon for dette underfundige unviverset. 

Det hadde vært fantastisk om noen fra sukker.no kunne tenke seg å komme, Sukker fortjener både takketale, bobler i glass og hatten av - og forhåpentligvis vil dere også finne boka og prosjektet interessant! Det vil også bli en liten panelsamtale med noen av bidragsyterne til boka.

Jeg tenker også at dette kan være et gøy arrangement for aktive sukker-datere å få med seg, en gylden mulighet til å ta med seg en hemmelig date, med et tema som jo burde være spot on! Her er Facebook-arrangementet.

Hjertelig velkommen til en annerledes oppvarming til Valentinsdsgen!

Mange takk og beste hilsen fotograf, forfatter og eks-sukker-dater

Karoline Hjorth.

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer