Allergisk mot dyr

Jeg prøver å finne kjærligheten, men når man er allergisk mot dyr, så gjør det at, man må la så mange jenter utebli, at jeg har begynt å lure på om det er noen igjen der ute. Alle jeg har kommet i kontakt med eller har sett vil enten ha dyr eller så har dem dyr. Så lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å finne de som er allergisk eller av en eller annen grunn ikke vil ha eller kan ha dyr? Hilsen AS.

Hei AS, og takk for e-post. Nei, det er ikke lett å finne drømmekjæresten, og allergi mot dyr ser heller ikke ut til å hjelpe. Joda, det er mange jenter, eller mennesker som liker å ha kjæledyr, men det er vel ikke så mange av dem som velger bort kjæresten sin til fordel for en hund, til eksempel? Det er muligens verre når man dater en relativt ukjent person som allerede har et dyr de er glad i, og så få personen til å kvitte seg med dyret, uten at det finnes en relasjon der fra før.

Nå vet jeg ikke hvor i landet du holder til, men jeg kan vel si at gjennom min egen oppvekst på Jæren, og min tid i Stavanger, og senere gjennom mange år Oslo, ikke har møtt mange kvinner som har omgitt seg med dyr. Ikke som jeg kan huske, i hvert fall. Kanskje du bor nokså ruralt, hvor det er godt tilrettelagt for dyrehold, og at du derfor støter på dette problemet.

Jeg vet heller ikke hvor gammel du er, men er nokså vanlig mønster i manges liv, som kunne hjulpet, ville vært at du som student flyttet inn til byen en liten stund, hvor det er vanskeligere å omgi seg med dyr. Slik kunne du fått etablert deg i et forhold i forkant. Er det slik at denne tiden er bak deg, ja, så går det kanskje an å fokusere på potensielle kjærester som bor litt mer urbant. Det kan kanskje høres litt radikalt ut, men jeg skjønner jo at dette er et reelt problem for deg, og at det kan begrense dine muligheter på kjønnsmarkedet om du er skikkelig uheldig.

Det går nok også an, som du sier, å lete seg frem til andre som også er allergiske mot dyr, selv om jeg tenker at dette ikke vil være lettere enn å bytte jaktmarker til et område med mindre dyrehold. Slik unngår du også å sykeliggjøre deg mer enn nødvendig. Er da helt normalt å ha en allergi eller to, uten at dette skal rasere livet. Det er hvert fall hva jeg tenker. Lykke til!

Du må være registrert på Sukker for påmelding. Har du konto fra før, kan du logge inn.

Kommentarer