Sukkers singelfester

Sukkersystemet er unikt i verden, det er også fotomatchfestene. Siden 2015 har vi kalt festene for "Alle Singelfesters Mor", og det er alltid fullt hus med +/-1000 gjester. Vi legger vekt på god og variert musikk i de mange avdelingene. Det er både muligheter for hyggelige samtaler i behagelig avstand fra dansegulvet, men også tett mingling og dans. For at du skal få tid til å bli kjent med flest mulig begynner festene tidligere på kvelden enn vanlig. Ankomstiden varierer for hvert arrangement, men inngang skal normalt foregå mellom 19 og senest 22.

Hva skjer?

Ved ankomst tar vi bilde av deg i en av fotostasjonene. Vi velger det beste av flere bilder og kobler det til din profil. Du vil da dukke opp i festmatchlisten til de som har deg blant sine beste matcher. Når du ankommer festen vil du selv få opp de som matcher seg best i Sukkers mobilside eller i appen. Matchlistene oppdateres forløpende ettersom folk ankommer lokalet. Jo tidligere du er ute, desto større sannsynlighet er det for at du klarer å finne dine beste matcher. Om du ikke lykkes å treffe de du leter etter kan du også sende melding via Sukker.

Samtaler, kos og dans

Det er alltid fantastisk stemning og mye prat på Sukkerfestene. Det er dansemusikk fram til kl 0230/0300 når lokalene stenger. Vi kan garantere deg at det ikke finnes noen fester der en større prosentandel finner kjæreste! - Velkommen skal du være :-)

Bli medlem gratis nå!