Velkommen inn!

Du er nå ca 15 minutter unna å finne ut av hvem i kongeriket som passer deg best, gratis, og du kan straks ta kontakt hvis vedkommende er superbruker! Samtlige av de titusener av single som er på Sukker har utfylt en rask, men seriøs matchprofil hos oss. For at vi skal kunne matche deg må du gjøre det samme. Relasjonstesten består av 70 konkrete spørsmål som er både spennende og lærerike å besvare.

Hva får du kun på Sukker?
  • En matchliste til begjær! Titusener av single blir sortert til deg innen 2 minutter etter at du har fylt ut profilen din. (Våre konkurrenter lover 3 stykker i uka)
  • Du kan fritt ta kontakt med tusenvis av superbrukere uten selv å betale!
  • Sukker har jevnlig store singelfester og hotellweekender med matching på stedet. 15.000 har hittil vært på våre fester og snart blir det storfester i flere byer.
  • Vi driver ikke med magi og din erfaring er svært viktig å ta hensyn til når vi skal finne de beste for deg blant titusener. Sukker er den eneste matchtjenesten der du kan vektlegge det som er viktig for deg og tone ned det som ikke betyr så mye. Muligheten til å kunne ta del i matchberegningen på denne måten er noe våre brukere setter stor pris på og det har vist seg å være ekstremt effektivt. Vi har mange ganger faktisk selv blitt overrasket slik som da Mats og Christina begge fikk hverandre på topp blant 15.000 av hvert kjønn og giftet seg stormforelsket på rekordfart. Og de er ikke de eneste!

For å se personens profil må du logge deg på eller opprette en bruker hvis du er ny

Bli medlem gratis nå!