Sukker betaler merverdiavgift

Det at få datingtjenester som operer i Norge betaler Norsk merverdiavgift/Moms skulle tilsi at vi er 25 % dyrere. Men neida, vi er faktisk mye rimeligere! Sukker skatter til Norge og er dermed med på å bygge landet.

Vi bidrar til det norske samfunnet

Tjenester som Match, Møteplassen, Q500, Be2 osv fremstår som norske tjenester, men er egentlig utenlandske. Noen av tjenestene er delvis eid av norskregistrerte selskaper, men tjenestene er registrert i utlandet, delvis for å unngå norsk moms og skatt. I juli 2011 ble det påkrevd med merverdiavgift/moms på elektoniske tjenester fra utlandet. De tjenestene som ikke innbetaler dette bryter norsk lov. Møteplassen betaler norsk moms, men skatter til Sverige og har flest ansatte i Sverige. Match, Be2 og Q500 betaler hverken moms, norsk skatt eller har ansatte i Norge (sjekket oktober 2011). Et medlemskap på disse stedene betyr altså at pengene dine forsvinner rett ut til utlandet og utenlandske investorer.

Sukker er et eid av Warm Systems AS, som er et norsk firma med 11 ansatte i Norge. Når du betaler 100 kroner til Sukker havner etter hvert over 90 kroner tilbake landets felleskasse!

Automatisk fornyelse

De fleste datingtjenester skrur på automatisk fornyelse, når du kjøper medlemskap. På Sukker er automatisk fornyelse også påkrevd, men hos oss får du 10 % rabatt for hver måned medlemskapet fornyer seg. Alle som har automatisk fornyelse her på Sukker vil motta et varsel om dette 1 uke før fornyelsen skjer. Du kan når som helst slå av fornyelsen og eventuelle gjenværende medlemskapsdager vil da beholdes.

Slik er det dessverre ikke alltid på de andre tjenestene. Der får du ofte presentert diverse tilbud hvis du kjøper flere måneder om gangen. Det som ofte står med liten tekst er at medlemskapet fornyer seg automatisk og da til fullpris og gjerne med antall måneder tilsvarende det man kjøpte i utgangspunktet. F.eks. går du inn på en avtale hos enkelte konkurenter med 3 måneder medlemskap til prisen av 1, vi du etter 3 måneder bli automatisk fornyet med 3 måneder til full pris.

I tillegg må man si i fra at man ikke ønsker fornyelse en bestemt tid før fornyelsen skal skje. Fordi tjenestene ikke sender ut påminnelse da, oppdager man det for sent til å stoppe ny betaling.

Hvis man skrur av fornyelse på andre tjenester er det heller ikke alltid slik at du beholder de gjenværende medlemskapsdagene. Husk altså å lese alt som står med liten skrift.

Medlemskapsfordeler

På tross at Sukker har markedes laveste priser har vi likevel de beste medlemskapene med flest fordeler. Med superbrukermedlemskap på Sukker kan alle meldingene du sender kunne leses og besvares av mottakeren. Sukker er også den eneste tjenesten hvor gratisbrukere umotivert kan sende meldinger til superbrukerne. På andre tjenester! må som regel begge være betalende: Man kan sende meldinger til alle, men alle må betale for å lese dem! Hvis du ikke er iøynefallende nok, til at mottakeren trekker opp visakortet, vil det du skriver altså ikke bli lest.

Ikke da deg lure

Kjærlighetsgarantier

Dette er også er uttrykk noen operer med. De fleste forstår at man ikke kan gi slike garantier. Hva som menes med en kjærlighetsgaranti er som regel dårlig og tvetydig forklart. Man må oppfylle en del krav og dessuten finnes det korte frister for når man kan kreve garantien.

På Sukker har vi gjort det enkelt, velger du fornyelse så får du 10 % rabatt for hver fornyelse!

Sikker dating

Vi i Sukker.no er meget opptatt av sikkerhet på alle nivåer. Det finnes alltid noen som ikke har de beste hensikter og vi bekjemper rutinemessig deres forsøk på svindling. I hovedsak er dette såkalt scam der svindlere kontakter andre brukere for å lure penger fra dem. Dette bekjempes med effektive verktøy og vi stenger dem som oftest ute etter kort tid. Virus og hacking er mer avanserte sikkerhetstrusler, men også her har vi kraftig beskyttelse. Sukker databasesystem, der opplysningene om våre kunder lagres, befinner seg hos landets tryggeste serverbanker sammen med systemene til landets viktigste datasystemer!

Sukker følger norsk lov og samarbeider med datatilsynet for å gi deg som bruker den konfidensialitet du fortjener.

Bli medlem gratis nå!