Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

1. Her kommer en solskinnshistorie vi har fått fra Sukkerklumpene Snicket og Swan:

Swan og jeg møtte hverandre første gang på Sukker i desember. Vi skrev med hverandre litt til å begynne med, men snart hadde vi begge behov for å lære hverandre å kjenne, mer enn i brevs form. Samtalene på telefonen ble raskt ganske lange, og vi bestemte oss for å treffes i Oslo en kald lørdag i januar. Vi ønsket å møte hverandre på annen måte enn sittende overfor hverandre ved ett bord så vi gikk tur i skogen. Etter en times tid i skogen, ble det en tre og en halv times kaffekopp hjemme hos Swan. Etter dette sendte vi sms og hadde lange telefonsamtaler hver dag. Da vi traff hverandre kort tid etter, sa det rett og slett bare "pang". Vi er voksne med livserfaring på hver vår kant, og vi er begge skjønt enige om at vi har truffet den vi har lett etter en god stund. Vi har det nesten uvirkelig godt sammen - har nærmest identisk behov for åpenhet, varme, omsorg og omtanke for hverandre - vi nyter virkelig dagene sammen. Nå ser vi frem til å oppleve glede både sammen og med våre venner og familier. Vi minner hverandre nærmest daglig på hvor utrolig heldige vi er - vi føler det som om vi har truffet hver vår "innertier" i livet.
Vi ønsker med disse ord å takke gjengen i Sukker for at de gav oss muligheten til å treffes, og ser gjerne at vi inspirerer andre til ikke å miste motet i sin søken etter "den rette" - vi klarte det utrolig nok, og unner alle det samme. :-)
I matchtall hadde vi 92 poeng, men hun hadde tatt alt for lettvint på spørsmålene i første omgang, slik at ved felles gjennomgang, viste det seg at vi var enda mer like. Vi ville svart det samme på flere "spørsmål". Hva vi da hadde endt opp med ble ikke sjekket da hun allerede hadde meldt seg ut... :-)

Vi i Sukker kan også meddele fra Snicket at to av hans venninner registrerte seg på Sukker sent i høst etter at han fortalte om sine opplevelser på Sukker og hotellweekenden på Skeikampen. Den ene forlovet seg på nyttårsaften, og hun og kjæresten har blinket ut en dag i august for bryllup. Hun andre bare smiler som en sol ifølge Snicket! Snicket ble for øvrig lagt merke til på Skeikampen både for sine jegerferdigheter (ballongskyting) og sitt lune, koselige og ikke minst takknemlige vesen.
 

2. Jeg er kvinne, over 40, har møtt en flott mann på Sukker! Han er like gammel som meg.
3. Hei!
Etter fem års singeltilværelse i studiebyen med kjærestegaranti begynte jeg å se en smule mørkt på situasjonen. Det hadde vært et flertall gutter på studiet mitt og de sosiale aktivitetene hadde stått i kø. Et bedre sted å få kjæreste kunne jeg ikke tenke meg. Jeg klaget min nød til en venninne, men der var det lite forståelse å hente.

"Jeg skulle nesten ønske jeg var singel igjen!" var svaret jeg fikk. En av hennes venninner hadde nemlig begynt med nettdating på Sukker, og en kveld hadde de sittet sammen og vurdert utvalget. "Tenk så praktisk: Du kan sitte hjemme i sofaen og sjekke gutter!".

Etter å ha latt tanken modne seg litt, registrerte jeg meg på Sukker og fikk min match-liste. Tre måneder senere hadde jeg kjæreste og aldri har vel våren vært søtere! Det hører også med til historien at Sukkerbruken til min venninnes venninne har ført til både ekteskap og stor mage, så det er et imponerende system dere har fått i stand :)
Ane
 

4. En måned tok det. Etter én måned på Sukker sa det pang på første treff med ham som nå er kjæresten min, og denne frøkna ble forelsket for første gang på mange, mange år. Jeg har frekventert et konkurrerende nettsted i et års tid og fått flere venner der, men det var først når jeg fulgte venners anbefaling og prøvde Sukker at det virkelig ble klaff. Vedkommende jeg nå har falt så pladask for forsøkte faktisk å kontakte meg hos konkurrenten for en tid tilbake, men brevet hans druknet blant alle de andre. Sånn kan det gå når det ikke ligger et matchingsystem i bunnen og hjelper til med silingen! Her kom han opp som nummer tre på min liste, med et matchtall på 97, og var dermed ikke til å unngå. Heldigvis! Så jeg vil bare si takk for meg, og takk for hjelpen. Det er vår, jeg er forelsket - og livet er godt å leve.
Hilsen Lucir
 
5. Det er vel litt over 9 mnd siden eg betalte "abonnementsavgift" til Sukker...og uken etterpå så traff eg drømmemannen etter å ha vært medlem hos dere i over 6 mnd.. helt fantastisk..
Hilsen anne
6. Hei!

OK, her kommer et forsøk på en "liten tekst", historien er nemlig ikke så rent liten lenger...

- En torsdag i februar 2006: jeg begynner å chatte med en gutt på samme alder som bodde i Bergen
- Dagen etter bestiller jeg flybilletter til Bergen
- Samme lørdag, to dager etter første ordveksling, er vi mer eller mindre sammen
- I midten av mai flytter han inn til meg i Oslo
- I juni forlover vi oss og setter av dato for bryllup sommeren 2007
- I november kjøper vi rekkehus
- I desemer blir jeg gravid...

...og nå innser vi at bryllup må utsettes, men til gjengjeld kommer et sukkerbarn til verden i september :)

Det er håp for alle! Selv hadde jeg sikkert vært på minst 40 nettdater før jeg traff den rette, og var i ferd med å gi opp. Han derimot hadde kun møtt en annen fra nettet før jeg kom på besøk. :)

Hilsen Adrena
 

7. Forøvrig må jeg si at Sukker har blitt svært bra nå og den klart beste datesiden jeg kjenner til. Fortsett det gode arbeidet! God påske.

Hilsen Hogne

8. Tusen takk for en knallfin side! Har truffet drømmegutten min her inne og har ikke hatt det så FINT på lenge! Kiler og kribler i magen hver eneste dag! ;)
Tusen takk igjen!
9. Tusen takk for hjelpen!! Jeg har funnet mannen i mitt liv på Sukker og er superlykkelig :-)

Hilsen vår68

10. Jeg traff nemlig drømmemannen etter 5 dager på Sukker og vi er nå kjærester. Så en stor takk til Sukker for at dere fins. Vet ikke om dette er rekord men det skjedde i lynets hastighet for meg.
Faksimile fra KK

Tinder er ikke det beste stedet å lete etter en kjæreste

Dersom du ønsker å møte drømmemannen er ikke nødvendigvis Tinder det beste stedet å lete. Selv om drømmemannen tilsynelatende dukker opp og man «matcher», er det slett ikke sikkert han ønsker å møtes ansikt til ansikt. Det er enda mindre sannsynlig at han er ute etter en kjæreste. Sukker.no er ofte et bedre sted å lete etter drømmemannen, da brukerne ofte er eldre og flere søker en kjæreste, sier hun.

Faksimile fra Aftenposten

Matchingsystemet bekreftet

Resultatet av undersøkelsen ga en solid bekreftelse av Sukkers matchingsystem: Parene hadde høye matchtall!

Faksimile fra Teknisk Ukeblad

Slik virker dating på nett

Hva er det som skjer når personer matches i slike systemer? Hvor avansert er teknologien? Og vil kunstig intelligens ta over?

Faksimile fra D2 DN

Datingspillet

En stor arena. En halv million har eller har hatt en profil på Sukker.no, den største norskeide møteplassen for single på jakt etter alt fra en flørt til en livspartner.

Faksimile fra VG+

Min nettjakt på kjærligheten

Sukker.no ble den store vinneren av VG sin nye test av datingtjenester. VG sin egen ekspert på sex-og samliv Ingunn Saltbones skriver: "Sukker er etter min mening den suverent beste nettdatetjenesten. Den har alt du trenger."

Faksimile fra Studenttorget

1 av 4 møter kjæresten på nett

Benedikte traff blink da hun først begav seg utpå sjekkemarkedet. Nettdating har nå blitt den vanligste måten å treffe partneren sin på. Det er en moderne, praktisk, billig og trygg måte å sjekke ut markedet på, og en fin måte å møte folk, fordi du får anledning til å vurdere veldig mange flere «kandidater» enn for eksempel på en fest, på byen eller på jobben"

Faksimile fra Avisen Agder

Superdag i New York-studio

Emilie Omland Grimstad reiser senere i uken til New York for å være med Sukker.no i platestudioet til stjerneprodusentene i Stargate.

Faksimile fra NRK

Gir en god match et godt forhold

Jeg fikk nesten full match på Sukker med forloveden min, men ekspertene i «Bør de gifte seg» advarte om totalt forskjellig personlighet. Nå gifter vi oss.

Faksimile fra Dagbladet

Sukker.no inviterer deg til å gjøre som Ylvis og Rihanna

Vi kan ikke garantere at det blir en hit, men sist gang vi gjorde noe lignende lagde vi «The Fox», sier Stargate-produsent Mikkel Storleer Eriksen til NRK.no.

Faksimile fra Adressa.no

Sukker.no fikk Stargate-date for 435.000

Nå inviterer Sukker.no til audition for å finne ut hvem de skal ha med til New York

Faksimile fra NRK

Betaler 435 000 kroner for studiotid med Stargate

Vi tenker å ha en audition i Oslo hvor noen av de titusener av medlemmene av Sukker.no kan få prøve seg.

Faksimile fra Dagbladet

Blander religion og nettdating

Sukker er den eneste tjenesten som kan sortere fram de som matcher best.

Faksimile fra NRK

Vi vil ha kåtskap og komikk

Når nær annakvart ekteskap ender i skilsmisse er vi tydelegvis ikkje så flinke til å velje partner. NRK tester parforholdet ditt i nytt tv-program.

Faksimile fra NRK

Sukker.no og Sukkerfesten på NRK Puls

NRK.no, 19.mars 2012

Faksimile fra NRK

Tok med seg «blind date» i studio

Vi hadde chattet litt på Sukker.no i forkant, før jeg ba henne med på en date.

Faksimile fra Dagbladet

Ikke vær for ærlig og nøy deg med et halvgodt bilde

Margret Hellebust og Terje Valderhaug møttes gjennom nettdatingtjenesten «Sukker.no» i 2007. Begge mener personligheten blir mer synlig på nett, enn på et trendy utested.

Faksimile fra VG

Våg å elske igjen!

For drøyt to år siden fant de hverandre - gjennom datingnettstedet Sukker.no.

Faksimile fra Dagbladet

Slik finner du drømmepartneren

Dagbladet, 8.juli 2011

Faksimile fra Dagbladet

Jakten på kjærligheten

Venninegjengen mener sukkerfesten/singelfesten er en ekstem, men enkel måte å treffe nye menn på.

Faksimile fra Dagbladet

Katteprat skapte søt musikk

Ann og Martin fant tonen da de snakket om kattene sine etter at de fant hverandre på Sukker.no

Faksimile fra Dagbladet

Unngå datingfella

Større utvalg av potensielle partnere, jo vankeligere er det å finne "den rette". Sukker.no er den eneste tjeneste som sortere hvem som passer deg best.

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukkerbomben

Norge i dag hvor opp mot 30 prosent av alle som blir kjærester, blir det på eller i alle fall ved hjelp av nettet, er altså Sukker.no størst.

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukker i bitter krangel

Sukker.no mener Match.com villeder når den villedene markedsfører seg som størst.

Faksimile fra Dagbladet

Surfet i mål

Nå skapes det flest kjærestepar på internett. Kristin og Hans Kristian traff hverandre på Sukker.no

Aftenposten

Søker kjærligheten på singlefest

Aftenposten, 19.juni 2008

Faksimile fra Det Nye

Eldorado for single!

Nå kan du gå på singelfest der en datamaskin har regnet ut hvem du passer best sammen med!

Dagbladet 02. September 2006

Farlig flørt

Christina og Mats har ingen betenkeligheter med å gifte seg i forelskelsesrus. De møtte hverandre på Sukker.no

NRK P1 31. August 2006

[LYD] - Pepper og pasjon

NRK P1, 31.august 2006

Aftenposten 22.05.2006

18 passende, unge menn

Aftenposten, 22.mai 2006

Klikk.no 21. April 2006

De singles sukkerparadis

Om noen små timer vil parketten slites av feststemte danseløver, og lokalet vil myldre av 300 mennesker i flørtehumør.

Woman 4. April 2005

Mannen i ditt liv - er han nærmere enn du tror?

Sukker.no har hjulpet flere "bare gode venner" til å finne hverandre.

Dagbladet 20. September 2004

Kjærlighet - med datahjelp

Flørting på internett er i ferd med å ta helt av. Flere hundre tusen brukere er registrert.

Dagbladet 16. September 2004

Singel-Møyfrids mannejakt

Møyfrid og søsteren Susanne pløyer seg gjennom havet av single festdeltakere. Nå kan jakten på en kjæreste starte.