Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

91. Hei!

Jeg er jente på 17 år som ble medlem på sukker.no for en stund siden. Har fått en del brev,men var et som virket veldig interessant. Jeg skrev tilbake og vi holdt kontakt lenge. interessene og hans personlighet passet veldig godt med meg.

Etter noen mnd med konstant skriving på sukker,msn og sms bestemte vi oss for å møtes. Vi traff hverandre på momarkedet (Mysen) og nå er vi kjærester. Vi takker sukker.no så mye for dette. Uten dere hadde vi aldri treffes. =)

Mvh Henrik og Tove

92. Er veldig godt fornøyd med siden deres. Jeg har anbefalt den til mine venner som er uten partner.

Blir jeg singel igjen kommer jeg tilbake og melder meg inn.

93. Jeg har funnet en kjæreste - på Sukker!

Han var i grunnen den eneste jeg fikk respons fra - og det viste seg å være nok med en respons! Solrun

94. Jeg fant min utkårede gjennom siden deres..den første dating-siden jeg noensinne har vært på faktisk.

Vi flyttet sammen, og nå venter vi vårt første felles barn i november. Bryllupet vil stå vinteren 2009 :))

Vi gleder oss masse og er storfornøyde med valgene av hverandre..og dette er takket være dere ! :))

95. Nå har jeg fått meg en fin kjæreste :-)) og det takket være nettopp Sukker! takk takk :-)))

Jezebel

96. Tja, dette er vel ikke akkurat noe innlegg til diskusjonsforum, snarere en "takk for følget".

Ting har utviklet seg i positiv retning siden siste sukkerfest og profilen min blir lagt ned i løpet av kort tid. Den spesielt utkårede vil få min fulle oppmerksomhet i tiden fremover!

Det finnes utrolig mange hyggelige mennesker der ute, og jeg er et levende bevis på at "det er håp for alle". Takk for alle mailene og innleggene både her og der, og ikke minst til SUKKER!

97. Jeg har ikke så lang fartstid innen dette med nettmøter men har prøvd flere steder nå i løpet av 2 mnd. Disse er nå avsluttet da jeg ikke har behov for det lengre og det gleder meg å fortelle dere at uten deres (sukker) tjeneste hadde jeg aldri funnet min kjære :-)

Ja" dere leste riktig ! Det var hos dere jeg fant henne og jeg er verdens lykkeligste man !!!! YYYYYYYYYYYYYYYYYIIIIIPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIII.............!!!!!!!!!!

Mange tusen hjertelig takk skal dere ha for at dere finnes og at jeg fikk lov til å bruke de få kronene på medlemskap hos dere. Det var de best anvendte kronene jeg noen gang har brukt og jeg fikk full klaff og ingen 7 rette i Lotto kan måle seg med denne premien !

Jeg elsker henne av hele mitt hjerte og dette er deres fortjeneste. Det aller beste med det hele er at hun overgår meg i alt . Jeg trodde jeg var den personen i verden som hadde mest å gi til en annen men hun er bedre enn meg !!! Hun elsker også meg himmelskt og vet å gjøre meg klar over dette.

Håper virkelig at denne historien gjør også deres hverdag lysere og at dere nå sitter med ett kjempestort GLIIIIIIS når dere leser dette :-) La solen skinne på dere alle og må deres dager bli lyse å vakre og ikke minst positive !

Tusen tusen tusen takk for hjelpen til dere fra meg :-))))

mvh Arne

98. Vær hilset :)

Er dere dypt taknemlig for denne geniale ideen om å lage sukker.no

Fant mannen i mitt liv første gang jeg besøkte siden deres..og nå etter en uke er det ikke tvil i vår sjel om at vi hører sammen.. elsker den mannen over alt på denne jord..romaner blekner i forhold til vår stormende forelskelse.. matchen var på 90 og alt passer perfekt..

Ærbødig hilsen Hilde (Arsenic)

99. Hei Sukker:)

Trodde ikke på at jeg skulle treffe noen her som ville bli noe mer....var bare ute etter å bli kjent med ny mennesker! Men jeg tok nå sjansen og ba en jente ut på middag:)

Det ble klaff på første forsøk! Vi er nå sammen og hun er den mest perfekte matchen jeg noen gang har hatt.....så tusen takk for en meget bra side og tjeneste!!

100. Hei igjen:;)

Nok en gang tusen takk for en flott dating side, som siler ut de som definitivt ikke passer.

Har vært inne på Møteplassen og Q500 også..Så ville jeg prøve Sukker da jeg hørte mye positivt ...La inn en profil uten bilde der kun i albumet..Det gikk 3 timer så fikk jeg brev fra verdens skjønneste gutt...Og det har utviklet seg...
Tusen tusen takk:)

Scorpio72