Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

101. hei
Jeg vil bare takke sukker.no for at her har jeg møtt drømmeprinsen min. Hadde det ikke vært for denne siden så hadde jeg ikke møtt denne mannen.

Vi har så mye grunnleggende felles at det er en nytelse og være sammen med vedkommende. Det ser ut som dette kan gå veldig bra og vi har bare funnet den store kjærligheten føler vi begge to.

Vi ble begge anbefalt sukker.no av andre som hadde funnet sin rette her inne og jeg anbefaler andre igjen. det er virkelig verdt prøve, den som intet våger intet vinner.

hilsen bvs63

102. Det var en veldig trivelig helg, fikk ikke denne før jeg reiste. Jeg kan se gjennom profilen og moderere mine "krav". Jeg likte opplegget, og blir nok med et annet år også om det passer inn i annen reiseaktivitet. Dere er flinke, for det er ikke lett å gjøre så mange tillags :-)
103. Jeg har truffet min store kjerlighet her på Sukker .no,og vil vie all min tid på henne
104. Takk til dere for en fantastisk tur.

Hadde ikke regnet med å finne en partner på turen. Men ble med fordi opplegget og aktivitetene hørtes bra ut.

Hva skjedde???
Fant ei super jente, det ser ut som om dette kan bli noe bra !! Hadde aldri blitt oss ut i fra bare bilder. Hun måtte bare oppleves. Hun har utrolig sjarm.

Takk til dere alle. Dere er noen store entusiaster. Har nesten lyst til å bli med på neste tur. Men... den er vel bare for single.

105. Takk for det, jeg kommer nok tilbake til dere om behovet melder seg, for sukker var vesentlig bedre enn f.eks Møteplassen synes jeg, men nå trenger jeg en god pause fra nettsjekking! Uten å ville utdype det;-)

Vennlig hilsen Runar

106. Synes dere hadde arrangert en veldig fin tur, trivelige folk, god stemning, og litt av hvert å være med på.

Ha det så toppers, og lykke til videre med Sukker arbeidet!

Vennlig hilsen Elisabeth

107. Hei dere i sukker, håper jeg med dette brevet kan melde meg ut av sukker.no, Grunnen er at det ser ut til at jeg har truffet en venn her inne.

Jeg vil med det samme få lov til å takke for en hyggelig stund på sukker.Kan anbefales til alle som er på leting etter en venn, en å dele livet med.

Vi er utrolig mange som er enslige og dermed ensom og søker en venn.

Beste hilsen kulasse.

108. Jeg fikk nemlig full pott hos dere etter få uker og har nå funnet verdens beste kjæreste :-))) Vi hadde en match på 98 i utgangspunktet og har i tillegg mye felles historie og bakgrunn.

Dere i sukker har et flott konsept og har nok markedets beste og mest seriøse nettdatingsopplegg!

Så takk for en kort men veldig bra tid med dere!

Stort smil fra Honesty63

109. Jeg har funnet min drømmedama gjennom sukker faktisk og vi betrakter oss ikke som single 'any more'!

Med takk for et fantastisk nettsted!

110. En sen sommerdag i -07 hørte jeg om denne siden fra noen venner. Jeg har tidligere hatt en nettprofil hos en av deres konkurenter, men slettet denne etter en date som var en total fiasko. Riktignok var jeg litt skeptisk, med tanke på min tidligere erfaring, men tenkte jeg kunne gi det et forsøk.

På denne tiden bodde jeg i Oslo, men var på ferie hjemme hos mine foreldre i Telemark. Sent en kveld satt jeg og opprettet min profil, og dette var så spennende at jeg kom meg ikke i seng før tidlig på morgenkvisten.

Jeg reiste tilbake igjen til Oslo og fikk stadig nye brev i innboksen min. Enkelte selvsagt mer interessante enn andre. Kort tid etter hadde jeg to "nettdater" som riktignok var hyggelige, men mer på et vennskapelig plan.

I slutten av september flyttet jeg tilbake til Telemark, noe jeg hadde gledet meg til lenge..Etter noen dager hjemme kom jeg over en meget interessant profil, Det var en gutt som så både kjekk og sjarmerende ut samtidig som jeg likte profilen hans veldig godt. Samme dag sendte jeg han en mld og gikk spennt og ventet noen dager før det omsider dukket opp et svar i innboksen min:-)

Han var 3 år eldre enn meg og bodde i Tønsberg, som er en time unna med bil. Vi bli sittende å skrive på msn i ca to dager før vi avtalte å møtes.

Må innrømme at jeg hadde noen sommerfugler i magen, da jeg satt meg i bilen og kjørte 10 mil for å møte denne gutten jeg kun hadde "snakket" med over internett.

Kvelden ble derimot veldig koselig.. For begge var dette kjærlighet ved første blikk. Stemningen var lett og praten gikk som om vi skulle kjennt hverandre i lang tid.. Etter kort tid ble vi kjærester og treffer hverandre så ofte vi kan. Jeg sitter nå hos han og skriver vår historie, og venter på at min kjære skal komme hjem fra jobb;-)

Cassandra

Faksimile fra KK

Tinder er ikke det beste stedet å lete etter en kjæreste

Dersom du ønsker å møte drømmemannen er ikke nødvendigvis Tinder det beste stedet å lete. Selv om drømmemannen tilsynelatende dukker opp og man «matcher», er det slett ikke sikkert han ønsker å møtes ansikt til ansikt. Det er enda mindre sannsynlig at han er ute etter en kjæreste. Sukker.no er ofte et bedre sted å lete etter drømmemannen, da brukerne ofte er eldre og flere søker en kjæreste, sier hun.

Faksimile fra Aftenposten

Matchingsystemet bekreftet

Resultatet av undersøkelsen ga en solid bekreftelse av Sukkers matchingsystem: Parene hadde høye matchtall!

Faksimile fra Teknisk Ukeblad

Slik virker dating på nett

Hva er det som skjer når personer matches i slike systemer? Hvor avansert er teknologien? Og vil kunstig intelligens ta over?

Faksimile fra D2 DN

Datingspillet

En stor arena. En halv million har eller har hatt en profil på Sukker.no, den største norskeide møteplassen for single på jakt etter alt fra en flørt til en livspartner.

Faksimile fra VG+

Min nettjakt på kjærligheten

Sukker.no ble den store vinneren av VG sin nye test av datingtjenester. VG sin egen ekspert på sex-og samliv Ingunn Saltbones skriver: "Sukker er etter min mening den suverent beste nettdatetjenesten. Den har alt du trenger."

Faksimile fra Studenttorget

1 av 4 møter kjæresten på nett

Benedikte traff blink da hun først begav seg utpå sjekkemarkedet. Nettdating har nå blitt den vanligste måten å treffe partneren sin på. Det er en moderne, praktisk, billig og trygg måte å sjekke ut markedet på, og en fin måte å møte folk, fordi du får anledning til å vurdere veldig mange flere «kandidater» enn for eksempel på en fest, på byen eller på jobben"

Faksimile fra Avisen Agder

Superdag i New York-studio

Emilie Omland Grimstad reiser senere i uken til New York for å være med Sukker.no i platestudioet til stjerneprodusentene i Stargate.

Faksimile fra NRK

Gir en god match et godt forhold

Jeg fikk nesten full match på Sukker med forloveden min, men ekspertene i «Bør de gifte seg» advarte om totalt forskjellig personlighet. Nå gifter vi oss.

Faksimile fra Dagbladet

Sukker.no inviterer deg til å gjøre som Ylvis og Rihanna

Vi kan ikke garantere at det blir en hit, men sist gang vi gjorde noe lignende lagde vi «The Fox», sier Stargate-produsent Mikkel Storleer Eriksen til NRK.no.

Faksimile fra Adressa.no

Sukker.no fikk Stargate-date for 435.000

Nå inviterer Sukker.no til audition for å finne ut hvem de skal ha med til New York

Faksimile fra NRK

Betaler 435 000 kroner for studiotid med Stargate

Vi tenker å ha en audition i Oslo hvor noen av de titusener av medlemmene av Sukker.no kan få prøve seg.

Faksimile fra Dagbladet

Blander religion og nettdating

Sukker er den eneste tjenesten som kan sortere fram de som matcher best.

Faksimile fra NRK

Vi vil ha kåtskap og komikk

Når nær annakvart ekteskap ender i skilsmisse er vi tydelegvis ikkje så flinke til å velje partner. NRK tester parforholdet ditt i nytt tv-program.

Faksimile fra NRK

Sukker.no og Sukkerfesten på NRK Puls

NRK.no, 19.mars 2012

Faksimile fra NRK

Tok med seg «blind date» i studio

Vi hadde chattet litt på Sukker.no i forkant, før jeg ba henne med på en date.

Faksimile fra Dagbladet

Ikke vær for ærlig og nøy deg med et halvgodt bilde

Margret Hellebust og Terje Valderhaug møttes gjennom nettdatingtjenesten «Sukker.no» i 2007. Begge mener personligheten blir mer synlig på nett, enn på et trendy utested.

Faksimile fra VG

Våg å elske igjen!

For drøyt to år siden fant de hverandre - gjennom datingnettstedet Sukker.no.

Faksimile fra Dagbladet

Slik finner du drømmepartneren

Dagbladet, 8.juli 2011

Faksimile fra Dagbladet

Jakten på kjærligheten

Venninegjengen mener sukkerfesten/singelfesten er en ekstem, men enkel måte å treffe nye menn på.

Faksimile fra Dagbladet

Katteprat skapte søt musikk

Ann og Martin fant tonen da de snakket om kattene sine etter at de fant hverandre på Sukker.no

Faksimile fra Dagbladet

Unngå datingfella

Større utvalg av potensielle partnere, jo vankeligere er det å finne "den rette". Sukker.no er den eneste tjeneste som sortere hvem som passer deg best.

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukkerbomben

Norge i dag hvor opp mot 30 prosent av alle som blir kjærester, blir det på eller i alle fall ved hjelp av nettet, er altså Sukker.no størst.

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukker i bitter krangel

Sukker.no mener Match.com villeder når den villedene markedsfører seg som størst.

Faksimile fra Dagbladet

Surfet i mål

Nå skapes det flest kjærestepar på internett. Kristin og Hans Kristian traff hverandre på Sukker.no

Aftenposten

Søker kjærligheten på singlefest

Aftenposten, 19.juni 2008

Faksimile fra Det Nye

Eldorado for single!

Nå kan du gå på singelfest der en datamaskin har regnet ut hvem du passer best sammen med!

Dagbladet 02. September 2006

Farlig flørt

Christina og Mats har ingen betenkeligheter med å gifte seg i forelskelsesrus. De møtte hverandre på Sukker.no

NRK P1 31. August 2006

[LYD] - Pepper og pasjon

NRK P1, 31.august 2006

Aftenposten 22.05.2006

18 passende, unge menn

Aftenposten, 22.mai 2006

Klikk.no 21. April 2006

De singles sukkerparadis

Om noen små timer vil parketten slites av feststemte danseløver, og lokalet vil myldre av 300 mennesker i flørtehumør.

Woman 4. April 2005

Mannen i ditt liv - er han nærmere enn du tror?

Sukker.no har hjulpet flere "bare gode venner" til å finne hverandre.

Dagbladet 20. September 2004

Kjærlighet - med datahjelp

Flørting på internett er i ferd med å ta helt av. Flere hundre tusen brukere er registrert.

Dagbladet 16. September 2004

Singel-Møyfrids mannejakt

Møyfrid og søsteren Susanne pløyer seg gjennom havet av single festdeltakere. Nå kan jakten på en kjæreste starte.