Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

111. Til dere på sukker!
har en sukker søt historie å komme med:) hadde vært medlem en tid på sukker, da det tikket inn en melding for knapt en uke siden fra en som bodde i samme fylke som meg. i utgangspunket liker jeg å se bilde av det menneske som kontakter meg, ellers blir det nesten til at man ikke svarer ...slik hadde det bestandig vært til nå...det viser seg at personen bodde i umiddelbar nærhet, samt at jeg visste hvem han var av utseende, men ikke navn. visste også hvor han jobbet..ble mye "kjent" via msn den første dagen, for deretter å avtale å treffes dagen etterpå.

Kjemien var det ingenting å si på..matctall 94..hehe;)) fant tonen med en gang. han hadde vært medlem en dag på sukker da vi møttes, og jeg var den første profilen han leste. ganske rart dette her, å man skulle nesten tro at skjebnen grep inn i dette tilfellet.... Nå har det gått en uke, å følelsene bare vokser...så..vil takke Dere på Sukker for at dette "tilfeldige" mellom oss hendte..dere har mye av æren:)

Vennlig hilsen MH

112. Hei på dere der i sukker.
Må bare fortelle. For ca et år siden traff jeg verdens flotteste mann (på alle mulige måter) Akkurat her på sukker. Det slo gnister mellom oss fra første stund. Tross den lange avstanden mellom oss(nesten 60 mil) var vi sammen hver eneste helg. I mai i år kjøpte vi oss hus og flyttet sammen, og gikk en strålende sommer i møte. En sommer som vi avsuttet med bryllup og en fantastisk bryllups reise til Mauritius i august.

Nå planlegger vi vår første jul i nytt hus og koser oss med det. Samt at vi mimrer over det siste året som har vært så fantastisk. Vi er akkurat like lykkelig , om ikke lykkeligere. Dette er en historie som er meget forkortet for det har vært et innholdsrikt år. Så til alle dere som søker lykken.... Stå på .... det er mulig.

Og igjen takk til dere i sukker.
Hilsen Linett.

113. Sukker har hjulpet meg til å finne den jeg vil ha.

Hilsen newbegin

114. Dette nettstedet er virkelig et godt nettsted og jeg anbefaler dere til alle venner som er single. virker som seriøse og ok brukere og gir oversiktlig og grei informasjon. Testen deres er utmerket. jeg tror jeg har funnet min partner og er lykkelig med det

Hilsen ina

115. Hei!

Jeg trenger ikke å fornye medlemsskapet mitt fordi jeg er blitt samboer med en helt fantastisk mann jeg møtte på sukker to uker etter at jeg la ut profilen min der (!!!) :)

Tusen takk til sukker!

116. Sukker er en genial tjeneste som danker ut alt annet jeg har prøvd!
117. Fra: tabletten

Hei på dere,

ville bare gi god kritikk til dere i sukker. Dette forumet virker mest seriøst blant en del useriøse fora på nettdating. Virker som de mest oppegående og vakre damene har skjønt at det er på sukker at sjansene for å finne en rett partner er størst. stå på !

118. vel,har truffet en her inne som jeg vil bli bedre kjent med.føler at jeg ikke har behov for å være her akkurat nå.nå er det han jeg er inntrisert i.men skulle det vise seg at det ikke er noe,så kommer jeg tilbake her:)så en stor takk til dere.

Bare sånn at det det er sakt,så var han den første jeg skrev til,å det klaffet med en gang:)

119. Kjære sukker-venner!

Hei!
Jeg vil gjerne få meddele at jeg (geminix64) og min sukkervenninne (Jakobine) har funnet den STORE kjærligheten via sukker.no. Jeg har hatt flere positive bekjentskaper med flotte damer her på sukker, noen ganger varte bekjentskapet en stund, andre ganger ble det nok med bare én date. Men nå har "the perfekt match" skjedd!

Det hele begynte med noen forsiktige meldinger, så en telefonsamtale og på vår første date skjønte vi begge - fra første sekund vi så hverandre - at her var det bra kjemi og allerede etter noen minutter og timer sammen oppstod det søt musikk...

Det var nok et "bra sjakktrekk" at jeg inviterte henne med på en romantisk konsert med Dianne Warwick, og deretter tapasmiddag på første date - det gjorde susen! :-)
Vi er begge spontane og åpne og det var artig for meg å oppleve at hun takket JA!!! til min spontane invitasjon til konsert allerede i løpet av de første 30 sekunder etter at vi traff hverandre. Konserten begynte bare 20 minutter senere - og jeg hadde ennå ikke kjøpt billetter - så vi måtte springe bort til konserthuset og sjekke om det var ledige plasser - og hurra! Vi fikk de beste plassene som noen hadde avbestillt! Bare 5 minutter før konserten "hev" vi innpå et glass med sjampis i baren i foajéen - skravlet fort om alle de gangene vi hadde vært på konsert før - og spurtet inn i salen rett før de stengte dørene!

Allerede fra det sekund vi satte oss ned, var kjemien og spenningen sterk. Vi koste oss gjennom konserten, nynnet og sang med, mens vi gomlet salte fiskekjeks og nøtter og hvisket hverandre i ørene slik nyforelskede par gjør. Og vi hadde bare kjent hverandre i 20 minutter! Og jeg tenkte: Er dette virkelighet eller en drøm? Etter konserten spaserte vi allerede arm i arm mot tapasrestauranten. Det hele var så naturlig og deilig! Og vi koste oss resten av kvelden med god vin og mat (helt til de høflig "kastet oss" ut av restauranten fordi servitørene ville gå hjem og legge seg...). Allerede denne dagen var det vanskelig å skilles...da vi skulle si takk for en fin kveld og gå hver til vårt.

Nå har vi møtt hverandre flere ganger og vi har holdt kontakt på SMS, telefon og mail daglig siden vi møttes, og den STORE kjærligheten er i ferd med å bygge seg opp.

Det er kanskje litt tidlig å spå fremtiden (og det kan man jo aldri i disse utrygge samlivstider...) , men hver gang vi møtes føler vi oss mer og mer trygge på at dette er noe som kan vare - fordi vi er seriøst interessert i å ta vare på hverandre og pleie forholdet. Vi velger å sette den andre som prioritet 1 i livet vårt. Og vi tør fortelle hverandre åpent hva vi føler og tenker. Det skaper trygghet og tillit. Det er utrolig fantastisk å oppleve en så bra match!

Derfor vil jeg takke dere i sukker.no for å ha gjort dette mulig gjennom det flotte match-systemet og nettløsningen! Mitt inntrykk er at det meget seriøse og flotte mennesker å treffe på sukker. Vi er alle i samme båt, og da er det viktig å vise hverandre ydmykhet og respekt!

Det er fantastisk å oppleve at to mennesker kan finne hverandre via nettet og oppleve herlig kjemi fra første sekund. Nå er det vårt ansvar at vi tar vare på det flotte utgangspunktet og gjøre vårt beste for at kjærligheten skal fortsette å blomstre. Jeg tror og håper på lykken og fremtiden!

Til alle jenter og gutter, damer og herrer, prinser og prinsesser på Sukker.no:

Grønne fingre i samlivets hage er ingen forutsetning for at sukkerspiren skal bli en vakker blomst i stedet for et "sukkerrør" som til slutt ender opp som en ensom smeltet sukkerbit i en Caffe Latte på en av Oslo\'s singelbarer - men det hjelper å ha en positiv innstilling og ikke gi opp! :-) Nye sukkerspirer vokser opp hver dag! Ditt hell kommer snart. Lykke til!

Hjertelig hilsen en lykkelig sukker-gutt!

120. Jag bodde i Norge några månader, och att vara medlem i Sukker gjorde det hela mycket roligare. Speciellt singelkvällen på Yatzi var ett kul minne. Svenska dejting-sajter är inte alls i samma klass som Sukker.

//Andreas

Faksimile fra KK

Tinder er ikke det beste stedet å lete etter en kjæreste

Dersom du ønsker å møte drømmemannen er ikke nødvendigvis Tinder det beste stedet å lete. Selv om drømmemannen tilsynelatende dukker opp og man «matcher», er det slett ikke sikkert han ønsker å møtes ansikt til ansikt. Det er enda mindre sannsynlig at han er ute etter en kjæreste. Sukker.no er ofte et bedre sted å lete etter drømmemannen, da brukerne ofte er eldre og flere søker en kjæreste, sier hun.

Faksimile fra Aftenposten

Matchingsystemet bekreftet

Resultatet av undersøkelsen ga en solid bekreftelse av Sukkers matchingsystem: Parene hadde høye matchtall!

Faksimile fra Teknisk Ukeblad

Slik virker dating på nett

Hva er det som skjer når personer matches i slike systemer? Hvor avansert er teknologien? Og vil kunstig intelligens ta over?

Faksimile fra D2 DN

Datingspillet

En stor arena. En halv million har eller har hatt en profil på Sukker.no, den største norskeide møteplassen for single på jakt etter alt fra en flørt til en livspartner.

Faksimile fra VG+

Min nettjakt på kjærligheten

Sukker.no ble den store vinneren av VG sin nye test av datingtjenester. VG sin egen ekspert på sex-og samliv Ingunn Saltbones skriver: "Sukker er etter min mening den suverent beste nettdatetjenesten. Den har alt du trenger."

Faksimile fra Studenttorget

1 av 4 møter kjæresten på nett

Benedikte traff blink da hun først begav seg utpå sjekkemarkedet. Nettdating har nå blitt den vanligste måten å treffe partneren sin på. Det er en moderne, praktisk, billig og trygg måte å sjekke ut markedet på, og en fin måte å møte folk, fordi du får anledning til å vurdere veldig mange flere «kandidater» enn for eksempel på en fest, på byen eller på jobben"

Faksimile fra Avisen Agder

Superdag i New York-studio

Emilie Omland Grimstad reiser senere i uken til New York for å være med Sukker.no i platestudioet til stjerneprodusentene i Stargate.

Faksimile fra NRK

Gir en god match et godt forhold

Jeg fikk nesten full match på Sukker med forloveden min, men ekspertene i «Bør de gifte seg» advarte om totalt forskjellig personlighet. Nå gifter vi oss.

Faksimile fra Dagbladet

Sukker.no inviterer deg til å gjøre som Ylvis og Rihanna

Vi kan ikke garantere at det blir en hit, men sist gang vi gjorde noe lignende lagde vi «The Fox», sier Stargate-produsent Mikkel Storleer Eriksen til NRK.no.

Faksimile fra Adressa.no

Sukker.no fikk Stargate-date for 435.000

Nå inviterer Sukker.no til audition for å finne ut hvem de skal ha med til New York

Faksimile fra NRK

Betaler 435 000 kroner for studiotid med Stargate

Vi tenker å ha en audition i Oslo hvor noen av de titusener av medlemmene av Sukker.no kan få prøve seg.

Faksimile fra Dagbladet

Blander religion og nettdating

Sukker er den eneste tjenesten som kan sortere fram de som matcher best.

Faksimile fra NRK

Vi vil ha kåtskap og komikk

Når nær annakvart ekteskap ender i skilsmisse er vi tydelegvis ikkje så flinke til å velje partner. NRK tester parforholdet ditt i nytt tv-program.

Faksimile fra NRK

Sukker.no og Sukkerfesten på NRK Puls

NRK.no, 19.mars 2012

Faksimile fra NRK

Tok med seg «blind date» i studio

Vi hadde chattet litt på Sukker.no i forkant, før jeg ba henne med på en date.

Faksimile fra Dagbladet

Ikke vær for ærlig og nøy deg med et halvgodt bilde

Margret Hellebust og Terje Valderhaug møttes gjennom nettdatingtjenesten «Sukker.no» i 2007. Begge mener personligheten blir mer synlig på nett, enn på et trendy utested.

Faksimile fra VG

Våg å elske igjen!

For drøyt to år siden fant de hverandre - gjennom datingnettstedet Sukker.no.

Faksimile fra Dagbladet

Slik finner du drømmepartneren

Dagbladet, 8.juli 2011

Faksimile fra Dagbladet

Jakten på kjærligheten

Venninegjengen mener sukkerfesten/singelfesten er en ekstem, men enkel måte å treffe nye menn på.

Faksimile fra Dagbladet

Katteprat skapte søt musikk

Ann og Martin fant tonen da de snakket om kattene sine etter at de fant hverandre på Sukker.no

Faksimile fra Dagbladet

Unngå datingfella

Større utvalg av potensielle partnere, jo vankeligere er det å finne "den rette". Sukker.no er den eneste tjeneste som sortere hvem som passer deg best.

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukkerbomben

Norge i dag hvor opp mot 30 prosent av alle som blir kjærester, blir det på eller i alle fall ved hjelp av nettet, er altså Sukker.no størst.

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukker i bitter krangel

Sukker.no mener Match.com villeder når den villedene markedsfører seg som størst.

Faksimile fra Dagbladet

Surfet i mål

Nå skapes det flest kjærestepar på internett. Kristin og Hans Kristian traff hverandre på Sukker.no

Aftenposten

Søker kjærligheten på singlefest

Aftenposten, 19.juni 2008

Faksimile fra Det Nye

Eldorado for single!

Nå kan du gå på singelfest der en datamaskin har regnet ut hvem du passer best sammen med!

Dagbladet 02. September 2006

Farlig flørt

Christina og Mats har ingen betenkeligheter med å gifte seg i forelskelsesrus. De møtte hverandre på Sukker.no

NRK P1 31. August 2006

[LYD] - Pepper og pasjon

NRK P1, 31.august 2006

Aftenposten 22.05.2006

18 passende, unge menn

Aftenposten, 22.mai 2006

Klikk.no 21. April 2006

De singles sukkerparadis

Om noen små timer vil parketten slites av feststemte danseløver, og lokalet vil myldre av 300 mennesker i flørtehumør.

Woman 4. April 2005

Mannen i ditt liv - er han nærmere enn du tror?

Sukker.no har hjulpet flere "bare gode venner" til å finne hverandre.

Dagbladet 20. September 2004

Kjærlighet - med datahjelp

Flørting på internett er i ferd med å ta helt av. Flere hundre tusen brukere er registrert.

Dagbladet 16. September 2004

Singel-Møyfrids mannejakt

Møyfrid og søsteren Susanne pløyer seg gjennom havet av single festdeltakere. Nå kan jakten på en kjæreste starte.