Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

121. Føler dere legger litt sjel i arbeidet, og ikke 8-4 Lykke till, selv om jeg enda ikke ha funnet min ultimate date, men hun kommer ;-)

Agredable

122. Fra: Femina49

Ønsker dere godt nytt år og lykke til med å finne kjærligheten i året som kommer!

Selv har jeg funnet min "soulmate" her i løpet av sommeren og høsten. Vi har tatt oss god tid for å bli kjent med hverandre og dette blir bare bedre og bedre ;-)

Takk til sukker.no og alle jeg har hatt kontakt med!

123. Jeg laget en profil her inne for ikke lenge siden. Det dukket opp en spesiell person. Han skrev en melding til meg. Men jeg ville ikke svare. Da jeg ikke fant bildet atraktivt. Gikk en dag. Å der dukket det opp en melding til. Jeg ville fremdeles ikke svare han.

Så kom det opp at noen ville chatte med meg. Hadde ikke registrert hva nicket hans var så tenkte ikke så mye på akkurat det. Så var det jo gøy å se hvem som ville chatte med meg. Jeg trykket godta å begynte å chatte. Der var det jo en hyggeli kar. Å tenkte jeg skulle sjekke hvem dette var. Jo det var denne karen jeg egentli i utgangs punktet ikke ville snakke med. He he

Vi ble bedre kjent. Å han virket mer og mer ok. Satt å pratet en dag å jeg sa jeg skulle en tur å ta noen undersøkelser på sykehuset. Sa han kunne komme å besøke meg vis jeg ble lagt inn. Siden dem hadde sakt på forhånd at det kanskje kunne skje. Vi utvekslet tlf nr å sendte da noe meldinger til verandre.

Det skjedde det som skulle skje. Jeg havnet på sykehuset. lå der å var ikke serlig bevegelig kan man si. Fult nedopet å det som var. Vi pratet litt å han skulle da ta seg en tur. Han bor jo da et stykke unna så det er ikke 5min kjøretur. Han sendte meg en melding om at han var på vei. Å da fikk jeg en beskjed av legen at jeg bare kunne reise hjem. Hadde ikke noe der å gjøre jeg.

Så da ble det betemt at han skulle komme hjem til meg på en kopp kaffe. Syntes ikke jeg skulle be han om å snu. Har gode naboer. Å var så pass trygg på at han ikke skulle gjøre noe så det gikk bra. Vi kom til meg omtrent samtidig. Så jeg rakk jo ikke å stelle meg eller noe.

Sa det til han. At han får ta det som det kommer. Ser ikke ut, men han syns det var greit. Vi satt her å pratet å tiden gikk kjempe fort. Så dro han. Fikk en klem å fant ut at vi skulle møtes igjen.

Gikk inn på badet å fikk se meg selv. SÅ UT SOM ET LIK... Skvatt når jeg så meg selv. Første jeg tenkte var å dette var hva han møtte. HUFFFFF

Skrev noen tekstmeldinger til verandre å fant ut at vi skulle møtes igjen. Han kom da en torsdag kveld. Vi satt å pratet.

Jeg lå å koste med hunden min. I det hun tar min hånd bort til hans hånd. Jeg ser han i øynene å smiler. Å dermed kommer da den lille sjenerte parten av meg frem. Trekker hånden tilbake. Å later som ingen ting. Prøver å prate om helt andre ting. Han kom å satte seg vedsidnav meg. Koste meg litt på kinnet. Strøk meg på hånden. Ga meg et lite nuss. Å sa at han måtte reise. Han skulle opp tidlig. Hadde mye å gjøre dagen etter. Siden han også skulle dra bort i en uke.

Å her sitter jeg. Litt sjokert over at man kan få så sterke følelser for en fyr man kun har truffet et parr ganger. Sitter bare å venter på at han skal komme hjem igjen. Så jeg kan få han for meg selv. Trur ikke telefon regningen min har vert så høye på en stund. Føler meg som en fjortis igjen.

Kjærligheten er sterk.

124. Fra: Pontis

Hei! Jeg la ut min profil på Sukker fordi de kom best ut i en test på TV 2 hjelper deg (tror jeg). Hadde vel ikke de helt store forhåpningene, men fant ut at dette var bedre enn å søke etter noen på byen..

Jeg har vel vært 1 - 11/2 mnd på Sukker før jeg for en uke siden fikk en melding fra ei dame som bodde kun 15 km unna mitt hjemsted. Jeg visste ikke hvem hun var, og hun hadde heller ikke bilde i profilen sin. Det begynte med e-post, fortsatte med SMS, så telefonsamtaler og tilslutt et møte over en kaffekopp. Alt dette skjedde i løpet av 5 dager. Jeg har blitt virkelig forelsket i damen, og ikveld skal vi på kino. TUSEN TAKK for hjelpen. Nå er det kun opp til meg/oss, men har en meget god følelse!!
Dette nettstedet har funket for meg.

Hilsen x-singel mann på 42 år.

125. Fra: ruby3

Hei sukker! Det starta med en liten kommentar om piano spilling og camping liv. Dagen etter at jeg satte opp profilen min her inne.

Jeg fikk svar, og like etter på forærte vi hverandre våre knall røde hjerter på profilen til hverandre..
Etter å ha snakka i så mange timer at vi ikke har telling lengre, på under ei uke, så er vi på god veg til forelskelse begge to! Følgende sms fikk jeg i kveld "Oss to, ja nå lever jeg virkelig, kyss og klem fra gutten din, i dag, i morgen, for alltid"

Lykken har virkelig vist seg for oss begge, og snart skal vi endelig møtes! Middag og rødvin, og tur i parken. Full pakke!!!

Tusen takk for deres hjelp! Uten dere hadde ikke vi møttes!!

Hilsen stormforelsket og lykkelig!

126. Fra: kiris

Hei!
Her sitter en som var SKEPTISK til alt som har med nettdating å gjøre. Men som ble overtalt av venninne til å melde seg inn. Etter kort tid (her også! Leser at det er mange som har funnet sin partner etter svært kort tid på Sukker) så jeg profilen som fortalte meg at HAN ville jeg ha kontakt med. Det var i juni vi møtte første gang etter kort tid med mailing. Nå skriver vi januar.

Vi er sammen så ofte som mulig, hvilket vil si de fleste dagene i uken. Har vært på ferie og turer sammen. Vi er begge opptatt av å bruke god tid på å finne ut av forholdet og hverandre. Til nå har vi kun opplevd å få den ene bekreftelsen etter den andre på at vi endelig har funnet en som befinner seg på samme planet som oss selv. Det kjennes nesten uvirkelig, og veldig, veldig godt.

Mine varmeste anbefalinger til deg eller dere der ute som lurer eller er skeptiske til nettdating. Det er hverken farlig, flaut, eller et personlig nederlag å melde seg inn. Det er bare et veldig bra alternativ til å sitte på en bar eller pub eller hvor man ellers tror eller håper man treffer "noen".

Én ting er i hvertfall sikkert: min inderlig flotte og herlige kjæreste og jeg hadde neppe truffet hverandre noen gang, hvis ikke det hadde vært for Sukker. Så takk!

Hilsen Tyr (og Kreps)

127. Fra: aaabbb

Hei alle sammen, <>p Jeg takker pent for meg, traff verdens nydeligste jente her på sukker. Så nydelig at jeg får vondt i magen når jeg tenker på henne...Lykke til!

Hilsen aaabbb

128. Heisann!

Jeg vil slette profilen min ganske enkelt fordi jeg har møtt en veldig, veldig hyggelig mann gjennom Sukker. Møtte ham kort tid etter at jeg hadde registrert meg hos dere, og synes ikke det er noen vits i å være registrert der lenger, av den grunn!

Hilsen Kiris

129. Takk skal dere ha:) jeg melder meg ut, fordi jeg fant lykken på sukker, og ser ikke no vits i å være der lenger:)
130. Hei

Vil bare få si tusen takk for datingsiden som forandret vårt liv til begges fordel !

Profilene Lisbette og Kandis fant hverandre i 2007, og er nå etablerte samboere.

Mvh Geir og Lisbett

Faksimile fra KK

Tinder er ikke det beste stedet å lete etter en kjæreste

Dersom du ønsker å møte drømmemannen er ikke nødvendigvis Tinder det beste stedet å lete. Selv om drømmemannen tilsynelatende dukker opp og man «matcher», er det slett ikke sikkert han ønsker å møtes ansikt til ansikt. Det er enda mindre sannsynlig at han er ute etter en kjæreste. Sukker.no er ofte et bedre sted å lete etter drømmemannen, da brukerne ofte er eldre og flere søker en kjæreste, sier hun.

Faksimile fra Aftenposten

Matchingsystemet bekreftet

Resultatet av undersøkelsen ga en solid bekreftelse av Sukkers matchingsystem: Parene hadde høye matchtall!

Faksimile fra Teknisk Ukeblad

Slik virker dating på nett

Hva er det som skjer når personer matches i slike systemer? Hvor avansert er teknologien? Og vil kunstig intelligens ta over?

Faksimile fra D2 DN

Datingspillet

En stor arena. En halv million har eller har hatt en profil på Sukker.no, den største norskeide møteplassen for single på jakt etter alt fra en flørt til en livspartner.

Faksimile fra VG+

Min nettjakt på kjærligheten

Sukker.no ble den store vinneren av VG sin nye test av datingtjenester. VG sin egen ekspert på sex-og samliv Ingunn Saltbones skriver: "Sukker er etter min mening den suverent beste nettdatetjenesten. Den har alt du trenger."

Faksimile fra Studenttorget

1 av 4 møter kjæresten på nett

Benedikte traff blink da hun først begav seg utpå sjekkemarkedet. Nettdating har nå blitt den vanligste måten å treffe partneren sin på. Det er en moderne, praktisk, billig og trygg måte å sjekke ut markedet på, og en fin måte å møte folk, fordi du får anledning til å vurdere veldig mange flere «kandidater» enn for eksempel på en fest, på byen eller på jobben"

Faksimile fra Avisen Agder

Superdag i New York-studio

Emilie Omland Grimstad reiser senere i uken til New York for å være med Sukker.no i platestudioet til stjerneprodusentene i Stargate.

Faksimile fra NRK

Gir en god match et godt forhold

Jeg fikk nesten full match på Sukker med forloveden min, men ekspertene i «Bør de gifte seg» advarte om totalt forskjellig personlighet. Nå gifter vi oss.

Faksimile fra Dagbladet

Sukker.no inviterer deg til å gjøre som Ylvis og Rihanna

Vi kan ikke garantere at det blir en hit, men sist gang vi gjorde noe lignende lagde vi «The Fox», sier Stargate-produsent Mikkel Storleer Eriksen til NRK.no.

Faksimile fra Adressa.no

Sukker.no fikk Stargate-date for 435.000

Nå inviterer Sukker.no til audition for å finne ut hvem de skal ha med til New York

Faksimile fra NRK

Betaler 435 000 kroner for studiotid med Stargate

Vi tenker å ha en audition i Oslo hvor noen av de titusener av medlemmene av Sukker.no kan få prøve seg.

Faksimile fra Dagbladet

Blander religion og nettdating

Sukker er den eneste tjenesten som kan sortere fram de som matcher best.

Faksimile fra NRK

Vi vil ha kåtskap og komikk

Når nær annakvart ekteskap ender i skilsmisse er vi tydelegvis ikkje så flinke til å velje partner. NRK tester parforholdet ditt i nytt tv-program.

Faksimile fra NRK

Sukker.no og Sukkerfesten på NRK Puls

NRK.no, 19.mars 2012

Faksimile fra NRK

Tok med seg «blind date» i studio

Vi hadde chattet litt på Sukker.no i forkant, før jeg ba henne med på en date.

Faksimile fra Dagbladet

Ikke vær for ærlig og nøy deg med et halvgodt bilde

Margret Hellebust og Terje Valderhaug møttes gjennom nettdatingtjenesten «Sukker.no» i 2007. Begge mener personligheten blir mer synlig på nett, enn på et trendy utested.

Faksimile fra VG

Våg å elske igjen!

For drøyt to år siden fant de hverandre - gjennom datingnettstedet Sukker.no.

Faksimile fra Dagbladet

Slik finner du drømmepartneren

Dagbladet, 8.juli 2011

Faksimile fra Dagbladet

Jakten på kjærligheten

Venninegjengen mener sukkerfesten/singelfesten er en ekstem, men enkel måte å treffe nye menn på.

Faksimile fra Dagbladet

Katteprat skapte søt musikk

Ann og Martin fant tonen da de snakket om kattene sine etter at de fant hverandre på Sukker.no

Faksimile fra Dagbladet

Unngå datingfella

Større utvalg av potensielle partnere, jo vankeligere er det å finne "den rette". Sukker.no er den eneste tjeneste som sortere hvem som passer deg best.

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukkerbomben

Norge i dag hvor opp mot 30 prosent av alle som blir kjærester, blir det på eller i alle fall ved hjelp av nettet, er altså Sukker.no størst.

Faksimile fra Dagens Næringsliv

Sukker i bitter krangel

Sukker.no mener Match.com villeder når den villedene markedsfører seg som størst.

Faksimile fra Dagbladet

Surfet i mål

Nå skapes det flest kjærestepar på internett. Kristin og Hans Kristian traff hverandre på Sukker.no

Aftenposten

Søker kjærligheten på singlefest

Aftenposten, 19.juni 2008

Faksimile fra Det Nye

Eldorado for single!

Nå kan du gå på singelfest der en datamaskin har regnet ut hvem du passer best sammen med!

Dagbladet 02. September 2006

Farlig flørt

Christina og Mats har ingen betenkeligheter med å gifte seg i forelskelsesrus. De møtte hverandre på Sukker.no

NRK P1 31. August 2006

[LYD] - Pepper og pasjon

NRK P1, 31.august 2006

Aftenposten 22.05.2006

18 passende, unge menn

Aftenposten, 22.mai 2006

Klikk.no 21. April 2006

De singles sukkerparadis

Om noen små timer vil parketten slites av feststemte danseløver, og lokalet vil myldre av 300 mennesker i flørtehumør.

Woman 4. April 2005

Mannen i ditt liv - er han nærmere enn du tror?

Sukker.no har hjulpet flere "bare gode venner" til å finne hverandre.

Dagbladet 20. September 2004

Kjærlighet - med datahjelp

Flørting på internett er i ferd med å ta helt av. Flere hundre tusen brukere er registrert.

Dagbladet 16. September 2004

Singel-Møyfrids mannejakt

Møyfrid og søsteren Susanne pløyer seg gjennom havet av single festdeltakere. Nå kan jakten på en kjæreste starte.