Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

11. Førstegangs reisende takker for morsom fest lørdag!
12. Hei til dere på Sukker.
Jeg gikk inn her i september/oktober, la inn profil og skrev med litt forskjellige. Har aldri prøvd noe lignende, og ble positivt overasket over hvor ok det var. Samtidig var det mye lettere enn jeg trodde å skjønne hvem som kunne være aktuelle for meg. Jeg møtte en som jeg umiddelbart forsto ville være helt feil, det var nok gjensidig. I november satt jeg og leste profiler, og kom over en hvor det sto at jeg var hans nr.1. Jeg ble såpass charmert av det at jeg sendte ham en melding. Det ble den første av mange, som bare ble bedre og bedre, til vi avtalte å ringes. En time varte den første samtalen, og telefonregningen fra desember og januar krøp opp over 4000 kroner! Nå har vi vært mye sammen, reist mellom hverandres hjemplasser og reist på tur til utlandet. Vi har funnet hverandre på mange forskjellige områder, og har en veldig god match.Det oppleves som en stor gave.
Her vil vi takke dere, som har gjort dette mulig!

Hilsen Enbrakar og Tola.
 

13. Hei, takk for en morsom side, har hatt mye moro med den etter at jeg meldte meg inn.
14. Hei til alle søkere på Sukker :)

Stå på for det gir resultater:) For ett og ett halvt år siden møtte jeg (hege 25) drømmemannen min (Boomboom) mellom dere. Vi møttes på en kafè. og siden har vi vært uatskillellige. Vi skal nå kjøpe oss leilighet i sammen og har troen på at vi skal få en fvakker fretid isammen med de utfordringer det vil innebære.

Lykke til alle sammen der ute. Jeg hadde gitt opp håpet om at den ENE ville være der ut, men jeg fant han. Så...dvs det er håp for absolutt alle!
 

15. Flott webside! Matching-funksjonen er jo helt fantastisk: det er fint å kunne sortere vekk profiler som er uaktuelle...
16. Nå har jeg takket være Sukker.no funnet meg en kjæreste !! Sukker.no er et fint nettsted for seriøse kjæreste-søkere, takk for hjelpen !
17. Smart konsept, fin stemning og mange hyggelige mennesker av begge kjønn (det gikk til og med an å snakke/"make friends" med jentene). Dette er jo et helt genialt opplegg!!! Jeg kommer helt klart på neste fest, om ikke "løøv" strikes i mellomtiden.

Hilsen nyfrelst :-)
18. Takk for fin fest forrige gang også for meg på 55. Traff en kjempefin jente som jeg har vært sammen med siden.

Hilsen
Peter

19. Bilde av Mads og Christina
 
20. heisann :)
ja jeg har blitt forelsket,og det er gjensidig. Har hørt fra mine venner som har sett bilde av han at vi matcher hverandre utseendemessig. Faktisk ble vi sammen fra 1.treff p.g.a.god kjemi og det bare føltes helt riktig.Har vært sammen nå i 7 uker,og kjærligheten blomstrer som aldri før ;) føles godt etter 2.5 år alene og i en alder av snart 42 å kunne nyte nuet med en annen i mine tanker....latter og en gjensidig respekt er en viktig faktor i mitt liv,og vi ler mye sammen........takk for at Sukker.no finnes :)

`NN`