Suksesshistorier og presseomtale

Sukker.no har blitt omtalt flere ganger i media, og vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre brukere. Mange sier de har funnet seg en kjæreste gjennom vårt system, og det overrasker oss ikke. Vi vet det fungerer!

Henvendelse fra pressen kan gjøres via support@sukker.no.

Sukker har det mest effektive sjekkesystemet noensinne. Prøv oss du også!

21. Hei!
Jeg ønsker å avslutte fordi jeg nå har funnet en kjæreste - så får vi se hvordan det går. Vil eventuelt melde meg på Sukker igjen hvis det blir nødvendig. Det er et fint tiltak og jeg er enig i det dere skriver.

Lykke til med arbeidet! Hilsen Unni
22. Hei og hopp. Vil bare takke for et fantastisk nettsted. Jeg har truffet ei jente og vi har veldig(!) god match.

Mvh Kurt
23. Tror jeg avslutter for å vie meg (nei ikke bryllup-vies, ihvertfall ikke enda) til en dame jeg møtte på Sukkerfesten sist så får vi se hvordan det går...

Mvh
LynxLynx
24. Det er vel litt over 9 mnd siden eg betalte "abonnementsavgift" til Sukker...og uken etterpå så traff eg drømmemannen etter å ha vært medlem hos dere i over 6 mnd.. helt fantastisk.
25. Nei takk jeg ønsker ikke å fornye mitt medlemskap dette fordi jeg faktisk har truffet en fantastisk mann igjennom dere!!!!!

Takk for nå og for et supert produkt som faktisk funker!!!!

Mange hilsen
Ann

26. Erdetmulig?
Vi er et nyforelsket par som møtte hverandre på Sukker etter et par mnd brevskriving. Vil bare gi tilbakemelding på at Sukker.no fungerer som det var tenkt.

Takker og bukker:)
Ønsker andre Sukkerbrukere lykke til!
Mvh Tdiracing og Erdetmulig

27. Takket være dere har jeg nemlig truffet en mann som det er helklaff med. Varme tanker til dere for at Sukker.no finnes.
28. Jeg har fått meg en fantastisk kjæreste (gjennom Sukker)
29. Hei!!!
For to år siden(tre dager før juleaftenen 2005), så fikk jeg et brev fra "eksen min" om at hun slo opp med meg.Da var resten av den jula ødelagt. Siden da så jeg kun mørkt på livet hver eneste dag :-(
Men det var inntil nå nylig...For da fikk jeg, ved en tilfeldighet sett en link til dere her på Sukker.no via en annen nettside;
-og jeg tenkte:HER FINNER JEG KANSKJE DEN RETTE FOR MEG!
-Og for hver eneste dag som går, siden jeg meldte meg inn her, føler jeg meg bare bedere og bedere.
-det er som jeg har fått en ny sjanse her i livet :-)

Tusen takk for alt dere gjør for oss her på Sukker.no

Hilsen Varm310183
 

30. Fra: isprinsess

jaa:D heii jeg har finne en kjekk kar her:D